Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-23, 14:57   #2161
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

cześć

ale to dziecko jest bombowe hehe normalnie można się tych ruchów od niego uczyć

ja osobiście kamizelek jakoś nie lubię... a nawet powiem, że nigdy jeszcze mojego TZ w takiej nie wiedziałam ale jak będzie bardzo chciał założyć na ślub to się nie będę upierała

can`t odpoczywaj i nabieraj siły do pisania pracy udanego wyjazdu

a ja mam dziś wyjątkowo dużego lenia... że aż chyba muszę się zdrzemnąć

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 15:30   #2162
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale zgapiłaśja też tak chcę ostatnio pisałyśmy o tym chyba z Black
Jak juz mam suknię to wiem jak musi wyglądac tż po prostu

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja tez tak chce z reszta juz daaaawno temu o tym pisalam, ze TZa widze w ladnym garniturze i czarnym krawacie, bez kamizelki... to mi powiedzialyscie, ze bez kamizelki to sie nie bedzie wyroznial jako pan mlody
dalej tu tyle zwolenniczek kamizelek?
ja mam takie zdanie jak Ty, pan młody musi sie wyrózniac tym, ze ma dobrze skrojony i za***isty garnitur a nie kamizelka czy musznikiem (a fuj).

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
No ja odkąd pozałatwiałam już jakieś sprawy...wybrałam kiecke też się nie mogę doczekać ślubu...ale to tylko 10 miesiecyszybko zleci(muszę oszczędzać)A pochwalisz mi się sukienką??
Nooo od wczoraj nic innego nie robię hahaOto ona http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=32.lorna
to zapodaj swoją
No musimy oszczędzac na podróż poślubną, bo na obrączki flote mamy
Stary 2009-08-23, 15:34   #2163
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

dziewczyny poszłam dziś rano z tata i mama na wystawę rolnicza. No i już wychodzimy a tam wielka piękna girlanda zrobiona z balonów czerwonych na dole z dużych i coraz wyżej z takich malutkich i oplecione białą tasiemką z jakimś kwiatkiem ale to pięknie wyglądało. Mama wzięła ulotkę a ze jej wyciągnąć nie mogla to ta dekoratorka mamie pomogła. I zobaczyła u mnie pierścionek i gadka szmatka gdzie wesele i w ogóle. I pokazała Nam zdjęcia jak dekoruje zakochałam się bo jest na taki pomarańczowo łososiowy kolor tak ja chciałam. I mamy 5 września przyjechać do Korczewa bo ona będzie tam ubierała sale i mamy sobie zobaczyć. Ale nie wiem ile bo powiedziała ze to zależy co gdzie i ile chcemy udekorować. Zobaczymy...
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 15:39   #2164
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
No musimy oszczędzac na podróż poślubną, bo na obrączki flote mamy
a zdecydowaliscie sie w koncu gdzie jedziecie?
a ten Egipt we wrzesniu wam wypali?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 15:52   #2165
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a zdecydowaliscie sie w koncu gdzie jedziecie?
a ten Egipt we wrzesniu wam wypali?
coś Ty, nie zdecydowaliśmy, bo bysmy chcieli wszędzieW grudniu sie tym zajmiemy.
A ten Egipt to sami nie wiemy, bo juz pomijając kwestie urlopowe, w kórych nic sie nie zmieniło, chcemy zmienic auto to by pochłonęło troche kasiory i trzeba by to przeliczyć. Nie wiem, będziemy mysleć bliżej września, a do Egiptu w razie czego możemy tez w październiku i listopadzie wyskoczyć
Stary 2009-08-23, 15:56   #2166
lain
Zakorzenienie

Cytat:
coś Ty, nie zdecydowaliśmy, bo bysmy chcieli wszędzieW grudniu sie tym zajmiemy.
A ten Egipt to sami nie wiemy, bo juz pomijając kwestie urlopowe, w kórych nic sie nie zmieniło, chcemy zmienic auto to by pochłonęło troche kasiory i trzeba by to przeliczyć. Nie wiem, będziemy mysleć bliżej września, a do Egiptu w razie czego możemy tez w październiku i listopadzie wyskoczyć
a w grudniu juz nie bedziecie chcieli wszedzie?
moj TZ planuje zmiane auta ale w przyszlym roku, wiec na razie skupiamy sie finansowo na podrozach
Stary 2009-08-23, 16:06   #2167
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a w grudniu juz nie bedziecie chcieli wszedzie?
moj TZ planuje zmiane auta ale w przyszlym roku, wiec na razie skupiamy sie finansowo na podrozach
w grudniu tez będziemy chcieli, ale wtedy juz bedzie sie trzeba zdecydować
My chcemy autko teraz, żeby później nie było na raz wydatków, bo jak kupimy mieszkanko to kasę bedziemy ładowac w remont to juz lepiej zeby z autem wtedy był spokójA na podróze to zawsze kasa sie znajdzie, tylko nie wiem czy akurat będziemy mieć 5 koła we wrzesniu, bo na wrzesień planujemy auto. A i auto i wyjazd w jednym miesiącu to dużo
Z reszta w tym roku plan na podróze mamy zrealizowany
Stary 2009-08-23, 16:14   #2168
lain
Zakorzenienie

Cytat:
w grudniu tez będziemy chcieli, ale wtedy juz bedzie sie trzeba zdecydować
My chcemy autko teraz, żeby później nie było na raz wydatków, bo jak kupimy mieszkanko to kasę bedziemy ładowac w remont to juz lepiej zeby z autem wtedy był spokójA na podróze to zawsze kasa sie znajdzie, tylko nie wiem czy akurat będziemy mieć 5 koła we wrzesniu, bo na wrzesień planujemy auto. A i auto i wyjazd w jednym miesiącu to dużo
Z reszta w tym roku plan na podróze mamy zrealizowany
pewno sie znajdzie, tylko z kredytem i remontem na glowie moze byc juz troche trudniej nie tylko o pieniadze, ale i o czas (szczegolnie w pracy Twojego TZa)
ja jeszcze mam dwa wyjazdy do zaliczenia w tym roku i to oba w Tatry jeden letni i jeden zimowy na deseczke
na razie chcemy sobie pojezdzic poki nie mamy powazniejszych zobowiazan finansowych nowe auto i podroz poslubna w przyszlym roku... a kredyt dopiero jak bede miala pozadna prace (i pozadna umowe o ta prace) zeby TZ sam nie bral... z reszta nam sie nie spieszy... mlodzi jestesmy trzeba sie wyszalec, bo kiedy jak nie teraz
Stary 2009-08-23, 16:18   #2169
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
pewno sie znajdzie, tylko z kredytem i remontem na glowie moze byc juz troche trudniej nie tylko o pieniadze, ale i o czas (szczegolnie w pracy Twojego TZa)
ja jeszcze mam dwa wyjazdy do zaliczenia w tym roku i to oba w Tatry jeden letni i jeden zimowy na deseczke
na razie chcemy sobie pojezdzic poki nie mamy powazniejszych zobowiazan finansowych nowe auto i podroz poslubna w przyszlym roku... a kredyt dopiero jak bede miala pozadna prace (i pozadna umowe o ta prace) zeby TZ sam nie bral... z reszta nam sie nie spieszy... mlodzi jestesmy trzeba sie wyszalec, bo kiedy jak nie teraz
my we wrześniu tez chcemy jeszcze Tatry no i oczywiście na deske w zimie, juz się nie moge doczekać aż będę jeździć dupskiem po śniegu po rocznej przerwie
Mysle tak samo jak Ty, tylko ze względu na to, ze nie chcemy mieszkac z rodzicami to wolimy wziąć kredyt niż płacić za wynajem
Stary 2009-08-23, 16:25   #2170
lain
Zakorzenienie

Cytat:
my we wrześniu tez chcemy jeszcze Tatry no i oczywiście na deske w zimie, juz się nie moge doczekać aż będę jeździć dupskiem po śniegu po rocznej przerwie
Mysle tak samo jak Ty, tylko ze względu na to, ze nie chcemy mieszkac z rodzicami to wolimy wziąć kredyt niż płacić za wynajem
no ja mam nadzieje, ze nie spadnie snieg we wrzesniu bo juz teraz cos podejrzanie zimno jak na sierpien... wiec chyba naciagne TZa zebysmy jechali raczej w pierwszej polowie niz w drugiej
oby dupskiem, a nie kolanami mniej bolesnie a moze nie bedzie z Toba tak zle jazda na desce to prawie jak jazda na rowerze - tego sie nie zapomina a jesli juz to 5 minut przypomnienia i powinno byc ok oby byl w grudniu snieg... duuuuuuzo sniegu
Stary 2009-08-23, 16:32   #2171
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam nadzieje, ze nie spadnie snieg we wrzesniu bo juz teraz cos podejrzanie zimno jak na sierpien... wiec chyba naciagne TZa zebysmy jechali raczej w pierwszej polowie niz w drugiej
oby dupskiem, a nie kolanami mniej bolesnie a moze nie bedzie z Toba tak zle jazda na desce to prawie jak jazda na rowerze - tego sie nie zapomina a jesli juz to 5 minut przypomnienia i powinno byc ok oby byl w grudniu snieg... duuuuuuzo sniegu
no jak my bylismy to było zimno własnie. My tez jak pojedziemy to w pierwszej połowie, bo w drugiej jedziemy nad morze znow.
Ja mam strategie upadania i jak poczuję, że zbliża sie niebezpieczeństwo to się kłade na plecki i nawet nie mam obitej dupki, bo jakis taki wślizg robię
My na Sylwka jak się zbierze ekipa wybierzemy się w góry, chociaz tż jeszcze się czai na Egipt wtedy
Stary 2009-08-23, 16:39   #2172
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam strategie upadania i jak poczuję, że zbliża sie niebezpieczeństwo to się kłade na plecki i nawet nie mam obitej dupki, bo jakis taki wślizg robię
My na Sylwka jak się zbierze ekipa wybierzemy się w góry, chociaz tż jeszcze się czai na Egipt wtedy
ja juz na szczescie nie upadam za czesto, a jak juz lece to po brawurowej akcji gdzie w predkosci nawet nie ma czasu na wdrazanie strategii upadania
ja sie na Sylwka tradycyjnie nie wybieram nigdzie nie znosze Sylwestra tzn.pewno sie wybiore... rowniez tradycyjnie na jakas luzna domowke
na deseczka dla mnie idealny bylby okres przedswiateczny 2 lata temu mielismy w tym okresie super pogode i duuuzo sniegu... oby historia sie powtorzyla a w Sylwestra sa niestety dzikie i pijane tlumy na stokach i mega kolejki do wyciagow...

w Egipcie wtedy zimno... lepiej jechac na wiosne albo jesienia wtedy temperatury sa nie za niskie i nie za wysokie
Stary 2009-08-23, 16:43   #2173
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz na szczescie nie upadam za czesto, a jak juz lece to po brawurowej akcji gdzie w predkosci nawet nie ma czasu na wdrazanie strategii upadania
ja sie na Sylwka tradycyjnie nie wybieram nigdzie nie znosze Sylwestra tzn.pewno sie wybiore... rowniez tradycyjnie na jakas luzna domowke
na deseczka dla mnie idealny bylby okres przedswiateczny 2 lata temu mielismy w tym okresie super pogode i duuuzo sniegu... oby historia sie powtorzyla a w Sylwestra sa niestety dzikie i pijane tlumy na stokach i mega kolejki do wyciagow...

w Egipcie wtedy zimno... lepiej jechac na wiosne albo jesienia wtedy temperatury sa nie za niskie i nie za wysokie
ja sie boje uapdać do przodu, bomozna zęby wybić i jeszcze bardziej sie boje bokiem, bo sobie wyobrażam jak sie kolana moga połamać
Ajk my bylismy ostatnio w Sylwka w górach to było spoko, bez nadzwyczajnych tłumów A Egip no wlasnie chłodno, ale jakby tak na południe pojechać to powinno byc spoko. Kolezanka była na Boze Narodzenie na Kanarach i było ciepło i się opalala, wiec jakbyśmy pojechali bardziej na południe do Egiptu to może byłoby znośnie, ale tez nie chcodzi o to żeby było znośnie, tylko ma byc idealnie
Stary 2009-08-23, 16:51   #2174
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie boje uapdać do przodu, bomozna zęby wybić i jeszcze bardziej sie boje bokiem, bo sobie wyobrażam jak sie kolana moga połamać
Ajk my bylismy ostatnio w Sylwka w górach to było spoko, bez nadzwyczajnych tłumów A Egip no wlasnie chłodno, ale jakby tak na południe pojechać to powinno byc spoko. Kolezanka była na Boze Narodzenie na Kanarach i było ciepło i się opalala, wiec jakbyśmy pojechali bardziej na południe do Egiptu to może byłoby znośnie, ale tez nie chcodzi o to żeby było znośnie, tylko ma byc idealnie
ja tam nie mam lekow co do upadania, ale powazni myslimy z TZem zeby sobie zakupic kaski zawsze to bezpieczniej jakby jakis palant we mnie wjechal i przywalil mi w leb nartami nawet w zeszlym sezonie jeden przymierzalam, ale wygladalam jak 'lord Chelmofon'

moja kolezanka byla w tego Sylwka w gorach i mowila, ze tragedia.... a juz na pewno na tych wiekszych stokach typu Bialka, Jaworzyna itp... ja mialam okazje odczuc cos takiego na wlasnej skorze w ferie (gdzie przeciez tylko czesc wojewodztw ma wolne)... i powiem jedno: never!

co do Kanarow to w grudniu srednia temperatura to 21 stopni (czyli nawet troche mniej niz w Egipcie)... pewno opalac sie mozna, ale z kapiela moze byc kiepsko... w Egipcie w zimie odpalaja podgrzewanie w basenach zawsze mozecie posiedziec w basenie aczkolwiek mi by bylo szkoda tych raf

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-23 o 16:53
Stary 2009-08-23, 19:20   #2175
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja też nie. Ja do McDonalda chodzę głównie na McFlurry

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
ej normalnie mam deja vu Wydawało mi się że już gadałyście o tym lodach z Maka

ja też tylko bez polewy, hehe Gosica oczywiście że o tym gadałyśmy, jak mowa o lodach to ja mam dużo do powiedzenia

A w ogóle to taki zamulający dzień dzisiaj że szok.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 19:27   #2176
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja też tylko bez polewy, hehe Gosica oczywiście że o tym gadałyśmy, jak mowa o lodach to ja mam dużo do powiedzenia
dobre, ale zarżałam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 20:48   #2177
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
dobre, ale zarżałam

Kasia to dziecko jest suuuuiper

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

ale pustki tu dzisiaj

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-23, 20:51   #2178
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam nie mam lekow co do upadania, ale powazni myslimy z TZem zeby sobie zakupic kaski zawsze to bezpieczniej jakby jakis palant we mnie wjechal i przywalil mi w leb nartami nawet w zeszlym sezonie jeden przymierzalam, ale wygladalam jak 'lord Chelmofon'

moja kolezanka byla w tego Sylwka w gorach i mowila, ze tragedia.... a juz na pewno na tych wiekszych stokach typu Bialka, Jaworzyna itp... ja mialam okazje odczuc cos takiego na wlasnej skorze w ferie (gdzie przeciez tylko czesc wojewodztw ma wolne)... i powiem jedno: never!

co do Kanarow to w grudniu srednia temperatura to 21 stopni (czyli nawet troche mniej niz w Egipcie)... pewno opalac sie mozna, ale z kapiela moze byc kiepsko... w Egipcie w zimie odpalaja podgrzewanie w basenach zawsze mozecie posiedziec w basenie aczkolwiek mi by bylo szkoda tych raf
o ja tez rozważam kaskTEraz mam taką wypasiona czapkę, ale ona spokojnie wejdzie na kaskW Pl pijani ludzie jeżdżą po stokach i w ogóle nie ma kultury i czasem to aż strach. Ja raz zaliczyłam taki uapdek, że rąbnęłam tylem głowy o lód brrr starszne.
No właśnie tez nie chcemy sie wybrac do Egiptu, żeby sie pluskac w basenie, bo po to to na Słowacje do aquaparku na weekend mozna wyskoczyć. Marsa el alam jest najbardziej wysuniete na południe, więc ta lokalizację można może wziąć pod uwagę, ale tez trzeba sie przyjrzec temepreaturkom, ale rafy tam sa super, oglądalismy raz z tz na google maps, to co jest w Sharm to bieda w porównaniu z tym co w Marsa
Stary 2009-08-23, 21:01   #2179
lain
Zakorzenienie

Cytat:
o ja tez rozważam kaskTEraz mam taką wypasiona czapkę, ale ona spokojnie wejdzie na kaskW Pl pijani ludzie jeżdżą po stokach i w ogóle nie ma kultury i czasem to aż strach. Ja raz zaliczyłam taki uapdek, że rąbnęłam tylem głowy o lód brrr starszne.

bedziesz zakladac czapke na kask? to moze wygladac interesujaco
ja jak juz bede kupowac to sobie kupie jakis ladny kobiecy kask
tez tak kiedys rabnelam tylem glowy o lod... masssakra

Cytat:
No właśnie tez nie chcemy sie wybrac do Egiptu, żeby sie pluskac w basenie, bo po to to na Słowacje do aquaparku na weekend mozna wyskoczyć. Marsa el alam jest najbardziej wysuniete na południe, więc ta lokalizację można może wziąć pod uwagę, ale tez trzeba sie przyjrzec temepreaturkom, ale rafy tam sa super, oglądalismy raz z tz na google maps, to co jest w Sharm to bieda w porównaniu z tym co w Marsa
wg holidaycheck max temperatura w grudniu w Marsa to 25 stopni (w styczniu 23), a minimalna 8 brrr
wiem jakie rafy sa w Marsa, bo juz wklejalam tu kiedys kilka filmikow z you tube tam wlasnie mamy zamiar jechac w podroz poslubna i zrobic kurs nurkowy zeby sobie ponurkowac z zolwiami, krowami morskimi i delfinami

moj TZ ma swiatowy dylemat... zazyczyc sobie na Mikolaja Playstation 3 Slim czy Nintendo Wii no nie lada problem...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-23 o 21:06
Stary 2009-08-23, 21:32   #2180
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
bedziesz zakladac czapke na kask? to moze wygladac interesujaco
ja jak juz bede kupowac to sobie kupie jakis ladny kobiecy kask
tez tak kiedys rabnelam tylem glowy o lod... masssakra

wg holidaycheck max temperatura w grudniu w Marsa to 25 stopni (w styczniu 23), a minimalna 8 brrr
wiem jakie rafy sa w Marsa, bo juz wklejalam tu kiedys kilka filmikow z you tube tam wlasnie mamy zamiar jechac w podroz poslubna i zrobic kurs nurkowy zeby sobie ponurkowac z zolwiami, krowami morskimi i delfinami

moj TZ ma swiatowy dylemat... zazyczyc sobie na Mikolaja Playstation 3 Slim czy Nintendo Wii no nie lada problem...
no zobacze jak wyglada moja czapka na kasku, bo to nie jest taka normalna czapka tylko taka odjechana
Ja bym wzięła Nintendo, bo PS mam a Wii to taka nowość
W ogole tz sie ze mnie caly dzien śmieje, że jestem piratem drogowym, bo zdrowo popieprzałam, wyprzedzałam przepisowo jadące auta a on za mna jechał i sie nadziwić nie mógł co mnie naszłoAle przynamniej wiem, że nie jestem zawalidrogą Bo jeszcze nigdy sie nie zdarzyło, żeby za mna tż jechał swoim autkiem a teraz jechał i nie czuł potrzeby, żeby mnie wyprzedzić, więc to potwierdziło moje przypuszczenia, że złym kierowca i ofiarą losu nie jestemAle zielony listek zostaje na zawsze a prawko już 4 lata mam

Ja się żegnam, bo jutro musze wstac do pracy, dobranoc
Stary 2009-08-23, 22:21   #2181
kaska87
Zakorzenienie

no to 12.09 idziemy na weselicho

Stary 2009-08-23, 22:33   #2182
BlackAngel
Adwokat diabła

Oj cisza tu cisza, byliśmy u tża rodziców..
Aż 4h nam zajęło, wow.

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:36   #2183
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
to to to co to takie mialas dylematy ??
Stary 2009-08-23, 22:37   #2184
kaska87
Zakorzenienie

a ja z racji z tego, że chudnę wracam do mojej starej miłości
http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=37.427

Stary 2009-08-23, 22:48   #2185
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
o to się będziemy "razem" bawiły, bo też w tym dniu idę na wesele

a my w ramach naszego piątkowego niewypału kinowego, poszliśmy dzis znowu na "metro strachu" i był fajny zresztą ja uwielbiam Denzela więc nie mogło być inaczej

aaaa i oczywiście MCFlurry z Lionem i polewą karmelowa zaliczony
wiec od jutra dieta

uciekam pcia... miłej nocki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:54   #2186
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no zobacze jak wyglada moja czapka na kasku, bo to nie jest taka normalna czapka tylko taka odjechana
moja wyobraznia podpowiada mi, ze mogloby to wygladac jak wodoglowie kask sam w sobie powieksza glowe, a jak jeszcze przykryjesz go czapka to ci wyjdzie wielka glowa
ja juz jak kupie kask to sobie daruje czapki
fajny jest taki http://www.carpatus.com.pl/galeria/f....prima_129.jpg albo taki http://www.buckmans.com/store/images...eWhiteGems.jpg ten tez ciekawy http://www.hike.pl/det_images/d_3046.jpg pokryty materialem moze sobie zazycze w ramach prezentu na jakas okazje

Cytat:
Ja bym wzięła Nintendo, bo PS mam a Wii to taka nowość
no wlasnie TZ stwierdzil, ze PS to wszyscy maja i jak bedzie chcial sobie pograc to moze skoczyc do ktoregos kumpla albo chocby na grilla do kolegi (juz wam chyba pisalam, ze pzyniesli do ogrodu tv, PS i grali ). no a Wii juz nie jest takie popularne. no nic... niech sobie poglowkuje... mam nadzieje tylko, ze nie skonczy sie na tym, ze kupimy, a po dwoch tygodniach cala ta konsola zacznie sie pokrywac gruba warstwa kurzu, bo sie znudzi
Stary 2009-08-23, 22:57   #2187
BlackAngel
Adwokat diabła

lusmarija zrobiłaś mi smaka na lody

no ale cii, teściowa dała nam sporo jedzenia więc będzie zapas..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 23:45   #2188
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
a ja z racji z tego, że chudnę wracam do mojej starej miłości
http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=37.427
Ale podobna do Lorny

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Wałówka
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 00:15   #2189
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

no i prawidłowo
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
o to się będziemy "razem" bawiły, bo też w tym dniu idę na wesele

a my w ramach naszego piątkowego niewypału kinowego, poszliśmy dzis znowu na "metro strachu" i był fajny zresztą ja uwielbiam Denzela więc nie mogło być inaczej

aaaa i oczywiście MCFlurry z Lionem i polewą karmelowa zaliczony
wiec od jutra dieta

uciekam pcia... miłej nocki
heh ja od jutra też silne postanowienie poprawy i dietka

ja też uwielbiam Denzela, razem z Morganem Freemanem to mój no one, ale słyszałam że metro strachu to jedna z jego gorszych ról, jak oceniasz?

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
lusmarija zrobiłaś mi smaka na lody

a mi TŻcik wczoraj przywiózł Mc Flurry, te lody biją nawet lubelskie sopelki spod placu zamkowego, są delicious

Idę jeszcze czytać bo jestem w tyle, a już i tak spać mi się zaczyna chcieć.

KAsia ta suknia podobna do sukni Samoy? albo już źle widzę od tych kodeksów

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-24, 00:34   #2190
certina4
Wtajemniczenie

Kasia jeszcze pytanie do Ciebie czy wiesz może co to za suknie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11fb18f07b.jpg (25,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg june_m1_b.jpg (45,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg med_annais212.jpg (27,1 KB, 13 załadowań)

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości