|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
A uroda, to zydowskie korzenie... http://www.youtube.com/watch?v=N1CESYj4RMY
|
|
#482 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polecam wizytę u psychologa lub psychiatry i opowiedzenie mu o swoich objawach Cytat:
A w ogóle to im bardziej wyrafinowany skład ma kosmetyk, wym większy trampek mie się na gębie robi . Zanim przejechałam się na wychwalanym pod niebiosa Effaclarem stosowałam "arcyluksusowe" serum Issima Happylogy Guerlain, które robiło mi z twarzy powłokę o fakturze gruboziarnistego papieru ściernego z uroczo podkreślonymi liniami mimicznymi i porami. Dobrze, że to była używka za grosze, bo regularnej ceny bym w życiu nie zapłaciła. To samo z kremem tonującym Nuxe: już dawno nic mi się tak nie wałkowało na twarzy. A z kolei objeżdżane równo przez biochemiczki produkty L'oreala wspaniale z moją gębą współpracują. Na przykład ich krem nawilżająco-brązujący - świetna rzecz ze składem, w którym zapewne znalazłoby się i zapychacze i wysuszacze i alergeny i pseudo filtry
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz effaklaru probowalam i nic poza wysypem. Nie dla mnie BHA i LHA. Tylko AHA i retinoidy - ale te ze swietnym skutkiem. Szukam kremu na dzien, pod makijaz. Moze byc bez filtrow.
|
|
#484 |
|
To ja :)
|
Pjersz... Szy jakoś tak... Ale mi się spaś chse...
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Porzeczki - jeżeli chodzi o kosmetyki, kremy, nie sugeruję się tak na 100% opiniami. Wszyscy mogą piać z zachwytu a ja i tak muszę sprawdzić na własnej buzi
Po prostu sama muszę przetestować różne specyfiki. Kusi mnie, żeby przetestować coś z retinolem. Podobno to jedyny prawdziwy, sprawdzony przez lekarzy, dermatologów pod kątem działania, składnik antyzmarszczkowy ![]() Betty - co do żydowskich korzeni Barbry, to wiem, wiem ![]() Idę po kawę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-24 o 09:21 |
|
|
|
#486 |
|
To ja :)
|
Ja już drugą wciągam i nadal mam zwolnienia na synapsach...
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
Cudne linki powrzucałyście, ach.... Jermaine, Barbra... To z ja dodam coś w moim stylu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nZPw2pism00 Enjoy!
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prośbę:
Czy ktoś będzie w najbliższych dniach w Sephorze? Chciałabym prosić jakąś dobrą duszę, o zakup sephorowskiego balsamu do ciała ( Creme Brulee)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie udało mi się na chwilkę wskoczyć, żeby zerknąć co u Was.
W pracy młyn w domu rewolucja, cała gębą. Maluję wszystko co się da, ściany, meble, sufity. Odnawiam meble, tapiceruję, robie nowe meble z rzeczy które wcale mebli nie przypominają .... szaleństwo - ale czuję się jak ryba w wodzie. Ciekawa jestem efektu. Do tego przygotowuję się do rozmowy z Radą Nadzorczą w ramach konkursu na st. Prezesa. Nie wiem czy się uda - mam nadzieję, ze się nie wygłupię No i zbliżający się początek roku szkolne, podręczniki, zeszyty itp. plu totalny pier...nik w domu .... uffffff |
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) siedzę nad tłumaczeniem i idzie mi jak krew z nosa
|
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam na momencik...
Wyprowadzilam sie, nie mam w domu netu. W robocie na lunczu jak akurat net dziala to sie bez celu placze po forum.... Wyczerpana jestem emocjonalnie. Bardzo ciezko bylo sie wyprowadzic, jak to odczuwalam jak ponowne mowienie ex 'nie chce z Toba byc'. W czwartek man kolposkopie, bylam tez prywatnie na usg, mam torbiel na jajniku. W polowie wrzesnia zaczynam College. Czy moja edukacja kiedys sie skonczy? Ide dalej bez celu blakac sie po forum. |
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo zdrowia życzę, dbaj o siebie
|
|
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() Melk dzięki Tobie od wczoraj słucham starszego Placebo a dokładnie tę płytę, o której wspomniałaś, czyli Without You I'm Nothing Placebo odkryłam dzięki coverowi Runnig up that hill znam oryginał w wykonaniu Kasi Krzaczek i lubię go poza tym właściwie to nie przepadam za coverami ale ta wersja i ten wokal zresztą mam ich płytę z coverami - lubię całą najnowszą, z której Agnieska wrzuciła nagrania, też lubię, bardzo ale tych starszych nie znałam no to nadrabiam ![]() a tak w ogóle to uwielbiam Muse - za wszystko za muzę ![]() za rozbudowaną warstwę instrumentalną za wokal za ekspresję za teksty za koncerty za klipy za mrok i obłęd za jechanie po bandzie i nie odpuszczanie ![]() Madzik, jesteś coraz przystojniejsza na swoich avkach podbijasz poprzeczkę
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kilku dni siedzę w internetowym radiu Miasto Muzyki - dokładnie w kawałkach z lat 50-tych i 60 -tych ![]() Jeszcze poagituję - w podforum wspólnozakupowym jest "akcja na atomizerki" - ostatecznie chyba dziś do wieczora!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-24 o 15:17 |
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze |
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie - czemu nam się nie zmienia liczba postów? Od rana trochę ich napisałam, a liczba się nie zmienia. Nie tylko moja - innych także ( przynajmniej na perfumach)
Albo mam dziwny ekran, albo nie wiem. Teraz coś odblokowało - od rana miałam 8695.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-24 o 15:44 |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Kto wie jak duże próbki robią w Quality? Bo chciałam zamówić 5 pudrów do wypróbowania...
|
|
|
|
#499 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gdybyś szukała czegoś Placebo, a nie mogła znaleźć, to zgłoś się do mnie Dostałam kiedyś od kolegi ładnych parę GB - chyba wszystkie remixy świata, bootlegi, pierwsze nagrania jeszcze jako Ashtray Heart, a nie Placebo...'Running up that hill' najbardziej lubię w wersji Within Temptation. A Brian Molko, tak sobie myślę, sprawia wrażenie istoty z innej planety |
|
|
|
|
#500 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
trzymaj sie hecate! i daj znać jak badania- mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
|
|
|
#501 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój Garnierowy KWC to już nieprodukowany specyfik do nóg będący kombinacją samoopalacza, "rajstop w płynie" i rozświetlacza. Cytat:
uwielbiam ten okres w muzyce. Od słodziutkiego popu, przez bluesa, na rock and rollu i pierwszej fali ska kończąc.
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Porzeczki - miałam krem z miodem w wersji na noc
- to moja zmora)
|
|
|
#503 |
|
BAN stały
|
Witam...
jestem zaspana, mimo, że spałam wczoraj prawie cały dzień po weselu, było bardzo fajnie. Młoda przepiękna u mnie wszytko ok. |
|
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za remont także Cytat:
![]() Hecate, trzymaj się
|
|
#505 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hello!
wpadłam na chwilę, zaraz pędzę męczyć ogóry
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#507 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Domyśliłam się, ale tak to fajnie zabrzmiało...
|
|
|
#509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Próbowałam też analogiczny krem Garniera ("Skóra muśnięta słońcem") ale był za rzadki, miał nieprzyjemny zapach i mimo mniej treściwej konsystencji powodował szybsze przetłuszczanie.
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Alem się dziś zestresowała, niepotrzebnie się okazuje
I chyba ze tego stresa i z tego, że nie jadłam rano śniadania (bo ostatek pieczywa zjadłam wczoraj jako czarne grzanki, a przy sobie miałam jedynie 33 grosze ) tak mnie głowa rozbolała... Faszeruję się lekami, zjadam ugotowaną kukurydzę i dalej juz nie wiem co. Znowu mam robotę, ale już w komp patrzeć nie mogę, więc może sie lepiej położyc dziś wcześniej?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Barbra jest jedna, jest "jakaś". Można nie lubić jej głosu czy aktorstwa, ale babka jest jedyna w swoim rodzaju a urodę ma niszową jak mało kto

Albo mam dziwny ekran, albo nie wiem. Teraz coś odblokowało - od rana miałam 8695.

I chyba ze tego stresa i z tego, że nie jadłam rano śniadania (bo ostatek pieczywa zjadłam wczoraj jako czarne grzanki, a przy sobie miałam jedynie 33 grosze