|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
domiks gratulacje!!! pokaz jakies fotki ze slubu
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane PM-ki!!! Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie
Właśnie wróciliśmy z naszej podróży poślubnej. Postaram się powoli wszystko nadrobić, ale tyle napisałyście przez te dwa tygodnie, że nie wiem kiedy mi się to uda ... |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do zawieszek na wódke to mamy takie wstążeczki wiązane na kokardke i myśle ze nie bedzie znimi problemu a ze mamy wódke Pana Tadeusza to taka dekoracja w zupełności wystarczy ![]() Martuś zdjęcia tak piekne że szczenke do tej pory z podłogi zbieram- rewelacja!!!! |
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
martuch zdradz m pw nazwisk f0t0grafa!!!!
cudne zdjec8a!!!!
|
|
|
#3155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.art-mayo.com/ jego strona aczkolwiek albumy na zywo sa milion razy lepsze a na pw pisze nazwisko
|
|
|
|
#3156 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A Tobie chciałam powiedzieć, że od dzisiaj Cię nie lubię bo wywołałaś we mnie masakryczne uczucie zazdrości, które pewnie przez wiele dni będzie zżerało mnie od środka nie pozwalając mi na spokojną egzystencję. Po prostu na wizażu powinien obowiązywać zakaz umieszczania tak cudownych zdjęć... na prawdę uważam to za skandal! ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to takie glupoty![]() a tym tekstem to mnie zabilas tz sie ze mnie smieje![]() ![]() jestes genialna
|
|
|
|
#3158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobra zalecialo teraz lizusostwem..albo co gorsza wyszlam ze jestem homo Gratulacje, czekamy na zdjecia. |
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Kumajcie, psiasiółka mi napisała, że chyba przyjedzie ze swoim 1,5 rocznym dzieckiem (ktore jest dziwne ) bo nikt nie chce się nim zająć
, od conajmniej roku wie o ślubie to mogla to jakos zalatwic albo odmowic przyjechania, zwlaszcza ze z dzieckiem jej nie zapraszałam ale mnie wkurzyła :/
|
|
|
|
|
#3160 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło żesz i to dopiero próbka??!! ![]() ![]() kilka zdjęć a TŻ już mnie z podłogi zbierał bo z fotela z wrażenia spadłam
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
motlye coniektorzy na pewno
zauwazylam po znajomych ale w wieku Tż baby glupieją, juz wam kiedts pisalam jak poslzismy do znajomych jak im sie dziecko urodzilo, dalismy im odpoczac i poslzismy po kilku miesiacach od narodzin, Wyszlam z tej wizyty umeczona gadaniem mamuski jakie tabletki i czopki na zabki, jaki syropek na katarek ile to kostzuje i gdzie to mozna dostac jakbym miala notes to bym caly zapisala zlotymi radami i nazwami lekarstw, jakby mnie to w tamtyk okresie interesowalo jakos specjalnie ![]() A ta psiapsiolka, yjm, napisala mi ze nikt sie nie chce zaajac jej dzieckiem, w szczegolnosci mama, ktora od poczatku wiedziala, ze osiapsiolka przyhedzie na moj slub i to bez dziecka, nie iwem jak to do konca bylo rozwiazane, czy byly deklaracje pilnowania czy nie/ Udam ze nic o dziecku nie weidzialam Bedzie z nim spac na brzuchu chyba, a jesc da nie wiem co, dekoracje chyba ![]() A ja dzis wplacilam rownowartosc dwoch wypklat na sali boze mozna bylo sie ta kasa wachlowac :roleyes: echTrzeba bylo wziac cichy slub Zawiozlam balony - ponoc kiczowate, ale mi sie podobaja girlandy balonowe, i tez fajnie na zdjkeciach wychodza, Niestety sala nie ma predyzpozycji do [pdwieszania materialow pod sufitem ale co tam Zaczynam olewczo jakos podchodzic.Dzis latalam po miesice w poszukiwaniu szklanych swiecznikow, znalazalm 3 takie jakie mnie interesowaly, no i chyba je zakupie i postawie tylko na moim stole
|
|
|
|
|
#3163 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Apokalipsa. Odechcialo mi sie przez nia dziecka![]() A my dzis jedziemy z TZ-em na jezyny. Bede robila domowy sok z jezyn taki do herbatki lodow itp. Otsatnio zrobilam z malin ale cos czuje zimy to nie przetrwa bo TZ juz rozpracowal jeden sloiczek Głodomor jeden
Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-23 o 12:43 |
||
|
|
|
|
#3164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to mam ich w dup... no
|
|
|
|
#3165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie mialam ponczoch Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3166 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Raczkowanie
|
Dzien Dobry
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Haj po weekendzie, znowu sie bardzo wczesnie budziłam
dzis zresztą też Jednak zaprosilismy jednych znajomych w to miejsce puste co nam sie zorbilo więc się miejsce nie zmarnuje a oni sami tez nas zaprosili bo tez mają taka sytuację jak nasza, więc spoko wyjdziemy na zero i miejsca nie będzie pustego Ten tydzien pewnie zleci ze nawet nie bede wiedziala kiedy ![]() Dzis do ksiedza Jutro po garnitur W srode już wolne i kilka spraw zalatwic musze, min kosmetyczkę ![]() W ogóle w niedziele dzowni o 10 telefon, ja zonk co to jest, a zadzownila do mnie babka ktora będzie mi robic paznokcie na slub, z prosba o przelozenie terminu Mi juz sie goraco zrobilo ze nie bede miala zrobionych paznokci na slub, ale na szczescie z czwartku na piatek przeniosla z powodu szkolenia Wiec uff Wczoraj dzowni do mnie z kolei przyjaciołka z LO, ktora jest tez gosciem na naszym slubie, a ajk ja widze kogos na wyswietlaczu z gosci to mi tez serce do gardla podchodzi ![]() No i slysze w sluchawce" P......." ![]() Takim głosem że mało nie padłam. Okazało się na nieszczęście, że ojciec jej dziecka,z którym gerenalnie nie utrzymuje kontaktu itp, mial nowa dziewczyne i 8miesieczne dziecko sie powiesił. No myslalam ze wyjde z siebie jak to uslyszalam, nie wiedzialam co mam tej dziewczynie troche zrozpaczonej powiedziec. Bądz co badz facet byl draniem i do tego niedojrzalym, no ale pewnie nikt sie nie spodziewal ze tak to sie skonczy ![]() Po prostu jakas masakra. Nastroj na naszym weselu pewnie będzie miala bardzo kiepski
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
CZESC KOBIETKI
![]() ja wam powiem ze wczoraj po raz pierwszy od trzech miesięcy mielismy wolną niedziele ![]() wollllllną bylismy w sadzie na malinkach ![]() ah zaraz sie wyrywam na chwile z [pracy i jedziemy z garniakiem do reklamacji ciekawe co babka nam powie jak to zobaczy az się boje
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
anika malinkiki mniam mniam
![]() a co się stało z garniturem? |
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
kliwuś bo to było tak
najezdzilismy sie bog jeden wie gdzie za garniturem i nic mu sie nei podobało w koncu trafilismy do rybnika do jednego saloniku małego i tam upatrzył garniak bardzo ładny ale jak by nie mogł kupic..... ale nieeeee on jedzcze do plaxzy chce isc w tym rybniku no i nic nei znalazł a do tego sklepiku nei zdazylismy wrócic i umyslił se ze w poniedziałek z samego rana tam pojedzie no i pojechał sam.... jak był z nami znaczy ze mna i mamuśką swoją to mysmy we dwie obejrzały na wylot ten garniutr..... i byl ok no i w poniedziałek pojechał po garniak a ta babka do niego ze ona teraz ma wiecej czasu bo w piatek było duzo ludzi i ona mu cos doradzi i doradzila taki sam garnitur tylko nie prosty taki jak mierzył trylko taliowany, no mowie ok..... przez telefon zajezdzam do neigo w srode kazałam załozyc garnitur na plecy, no i niby ok i jak go sciagał to mnei cos tkneło, kazałam jeszcze raz załozyc i sie zgarbic tudziez [pochylic i okazalo sieze na plecach od karku w dóż równiutko tak co 8 cm jest dziurka tak jak by w tych 4 miejscach maszyna materiału nei złapała!!!!!! i mowie mu kurde blaszka jak ci sie garnitur na plecach popruje jak bedziesz szalał na parkiecie to dopiero bedzie cyrk!!! no i musimy dzis z nim jechac niech oni cos z tym zrobią
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
anika dziwna sprawa, ale mysle ze jak bedzie miala drugi taki to powinna wymienic
![]() ps. wyslac faceta po zakupy!!
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaa święte słowa
|
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
taaa mój TZ od 5 lat jak razem mieszkamy nie kupił sobie sam chyba ani jednej rzeczy... masakra jakaś. Jak chodzimy po sklepach i zaczyna mnie denerwować i mu mówię, że za chwilę go zostawię i będzie sobie kupował sam, to blednie, oblewa się zimnym potem i robi się potulny jak baranek
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
kciuki pomogły ![]() niby przypadkiem weszlismy do biura się dowiedzieć czy mają jakąś ciekawą okazję, wyszliśmy, dwie minutki musiałam sie szczerzyć do meża i wrócilismy podpisać umowę |
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
goldfish zazdroszcze 14 dni
|
|
|
|
|
#3177 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aż mnie ciary przeszły ............... rewelacja!!!!!!!! i to na kanapie rzeczywiście najlepsze...... cudo na całe życie!!!! ![]() Cytat:
![]() a my dzisiaj idziemy ustalać menu i doszłam do wniosku że mam ogromnie dużo jedzenia!!!! zostanie tego masakra. jeszcze śłub mamy o 17.00 - na sali, już po życzeniach, będziemy o 19.00 jak nic. a tu obiad, deser, tort, 3 gorące posiłki, mięsa pieczone, sałatki, wędliny, sery ........ bla bla bla... i stół wiejski. Nie przejemy. JEjuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! !! jeszcze tylko 2 tygodnie
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-08-24 o 10:02 Powód: już drugi raz pisze o swoim ślubie w czasie przeszłym ... wrrr |
||||
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac ja tez podjełam decyzje o robioeniu zawieszek i w sobote zrrobiłam 88 szt
no i 20 szt rożków na płatki róż![]() az sie mama zachwyciła tymi moimi praca plastycznymi a tata sie podsmiechuje pod nosem ze kiedys takich wymysłów nei bylo a ja mu tato jak bym nei umiała sama zrobic to bym nie robiła ![]() a jak pojechałam z tym do mojego to tylko mnie przytulil i powiedział oj królowo jak ty o wszystko dbasz no i teściowa az powiedziała nonono ładne zrobiłaś super ![]() nie moze byc!!! a nich sie dzieje i dam jeszcze banderole weselne ![]() tylko pytanie cy robicie na wszystkie wódki czy bedziecie przewieszac??
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
ja was tylko podczytuje, bo te wszystkie rzeczy o których piszecie przede mną
teraz szukamy zaproszeń, i zdecydowaliśmy się robić sami, tylko papier czerpany trzeba kupić Cytat:
padłam i nie powstanę. Jakie piękneeeeeeeeeeee |
|
|
|
|
|
#3180 | ||
|
Zakorzenienie
|
zaaaabcia, Rosette, inutil dziekuje bardzo
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Właśnie wróciliśmy z naszej podróży poślubnej. Postaram się powoli wszystko nadrobić, ale tyle napisałyście przez te dwa tygodnie, że nie wiem kiedy mi się to uda ... 

piekne!
jest trochę droższa niż planowaliśmy.... 

, od conajmniej roku wie o ślubie to mogla to jakos zalatwic albo odmowic przyjechania, zwlaszcza ze z dzieckiem jej nie zapraszałam
ale mnie wkurzyła :/