Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-21, 11:04   #3091
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

samba na tej stronie w nasz termin i tak leje buu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 11:11   #3092
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ale nie caly czas bo oprocz kropelek jest tez sloneczko i chmurki :P tak trza na to spojrzec
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 11:11   #3093
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
lilus nie doluj sie
Postaram sie. Dzieki za pocieszenie. Lilus podoba mi sie (swoja droga jakbymnie ktos spytal skad wzielam ten nick to za Chiny Ludowe bym nie potarfila powiedziec)
Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
pokaż oryginał a tak w ogóle to nie jest powiedziane, że oryginał lepszy... każda z nas jest i będzie w tym dniu niepowtarzalna!
Oto original, jak widac jest spora roznica
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
sukienka cudna ja też byłam na przymiarce wczoraj i też miałam koronkę na szpilkach za tydzień może już będzie do odbioru sukienka ach i jak tu teraz ukrywać ją 2 tyg. przed TŻ

zdaje mi się że już ślubną lepiej by utrwaliła fryzjerka
Ja swoja odbieram tydzien przed slubem, bo nie mialabym jak ukrywac jej przed TZ-em skoro razem mieszkamy.
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
liliputek to byla tylko przymiarka spokojnie mysle ze jak ci cos nieodpowiada to mozesz poprosic np dzwoniac teraz o jeszcze jedna bo masz watpliwosci - sporobj z inna halka (moze tak jak kliwa radzi z kolem z tiulem) posprawdzaj... bo bedziesz tylko myslec i sie grysc nie ma sytuacji bez wyjscia..
aaa wogole to moim zdaniem gorset z sukienka jest pieknie polaczony... fajnie ci na pasie opina i potem sie rozszerza bardzo mi sie to podoba...
Hmm wiecie co dziewczyny, ze nerwow nie wytrzymalam i poszlam tam dzisiaj. Miala akurat sprawe sluzbowa do zalatwienia na miescie niedaleko, wiec skorzystalamz okazji. Pokazalam dokladniejsze zdjecie originalu i moje zdjecie z przymiarki i poprozilam o poprawi. Tj wyzej bedzie sie koronka zaczynala, dol bedzie w trapez tak jak w originale(kolezanka i krawcowa powiedzialy, ze bede szczuplej wygladac) no i łaczenia gorsetu z dolem nie bedzie widac. Mysle ze bedzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
liliputku, suknia naprawdę ładnie sie prezentuje i przestań się dołowac już
Teraz jak poszlam prosic o zmiany, juz mi troche lepiej.
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

liliputek suknia jest bardzo ładna, jak będzie skończona to też efekt na pewno będzie lepszy. Zresztą skoro szyjesz u krawcowej to zawsze jeszcze możesz coś w niej zmienić/poprawić. I jak masz możliwość to popatrz jak układa się na różnych halkach, może z jakąś inną bardziej Ci się spodoba. Ogólnie nie przejmuj się, bo suknia prezentuje się bardzo dobrze i na pewno skończona będzie piękna
Mam nadzieje, dzieki, ze mnie wspieracie.
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA zdjęcia z przymiarki myśle ze mniej więcej wszystko widać, tylko suknia na zdobieniach ma kryształki które się błyszczą a tu się jakoś zgubiły. no ale jestem ogólnie bardzo zadowolona - nawet łzy mi staneły w oczach jak sie zobaczyłam . troszke jest niekształtna, no bo jak to ze szpilkami. Welon będę mioała szyty - dłuższy niż ten na zdjęciu bo 1 warstwa będzie za pośladki (80cm) a druga 60 i będzie obszyty gipiurą. no.... czekam na słowa zachwytu a tak szczerze, to czekam na szczere opinie.
Wow. Powiem Ci, ze juz na przymiarce suknia jest piekna
Cytat:
Liliputek .... nie potrzebnie sie tak stresujesz tą suknią - jest naprawde piękna.... przekonaj sie!
Patrze i patrze na zdjecia z przymiarki przed zmianami i nie moge. Mysle, że ze zmianami bedzie lepiej, nie bedzie mi tak brzucha powiekszalo
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Przyszlam sie pozalic

Mamy juz z tztem coraz bardziej dosc tego calego wesela i zalujemy ze nie zrobilismy tylko obiadu dla najblizszej rodziny i w podroz na karaiby...

Nie dosc ze mamy male rodziny i w sumie zapraszalismy okolo 75 osob lacznie ze wszystkimi lepszymi znajomymi (moja rodzina to 15 osob az ) to jeszcze sporo osob nam poodmawialo, bo np wiedzac o weselu ponad rok wczesniej musieli sobie zaplanowac wyjazd na ten dzien, albo jeszcze cos innego...

Ci ktorzy ida od strony tzta tez marudza bo ten to ten tamto... A wczoraj to juz przebilo wszystko... godzina 17 Sms!!! od swiadka Tżta, ze niestety nie bedzie ich na naszym weselu, bo za pozno sie o nim dowiedzieli i nie dadza rady.... normalnie nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac bo wiedza o nim od 3 miesiecy (tzn o weselu wczesniej ale 3 miechy temu ich zaprosilismy) i jak ich zapraszalismy to wszystko spoko bylo, ten kumpel tzta wydawal sie zadowolony ze swojej roli i nie zglaszal zadnych ale... a tu na 2 tygodnie przed slubem takie newsy... i oczywiscie nasza wina bo za pozno ich poinformowalismy normalnie szczyt chamstwa...

Tż probowal jeszcze wczoraj do niego sie dodzwonic, ale bezskutecznie... bo tak se pomyslelismy ze moze chodzi o kase... no ale nie wiem... moj Tż mu tyle razy w zyciu pomogl a ten mu teraz swinstwo takie robi... i zal mi tzta bo prawie nikt z jego znajomych nie przyjdzie bo ten ma zone w ciazy a tamten cos innego... ode mnie nikt na razie nie odmowil... ani z rodziny ani z przyjaciol... a od tzta tyle osob...

No i jeszcze jest 1 problem... bo ja jutro robie panienski, zaprosilam kumpele i teraz kumpele cos tam knuja i kombinuja i robia mi jakas niespodzianke No a tztowi mial niby swiadek zorganizowac kawalerski (ja od razu wiedzialam ze jak chce panienski to musze sama cos zarzadzic bo moja swiadkowa nie jest zbyt imprezowa)... a teraz dupa bo swiadek odmowil swiadkowania i moj Tż powiedzial ze ma w dupie caly kawalerski i sam nic nie bedzie organizowal bo i tak polowa odmowi i dupa.... no tylko mi tak glupio teraz isc sie jutro bawic, jak on bedzie siedzial w domu
Ogolnie to rzeczywiscie nieciekawie z tymi znajomymi...Jednak sprawdza sie przyslowie, ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie,a wymowki znajomych Twojego Tz-ta sa naprawde ....no nie na miejscu.
Cytat:
ta stronka jest jakas do dupci... o wiele lepsza pogoda jest na stronce
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm

tutaj pokazuje mi sloneczko na 5 wrzesnia a na tej drugiej deszcz... na pewno bedzie sloneczko... musi!!!
Mam nadzieje, ze na 12 tez przewiduje, zaraz skocze zobaczyc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t_screen_3_145.jpg (14,1 KB, 60 załadowań)
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 11:14   #3094
monia.ch
Raczkowanie

Dziewczyny normalnie mój zespół wykrakał mi pogodę. Powiedzieli jakiś czas temu, że woleliby żeby popadało, bo goście nie uciekną im na ogród, z racji tego, ze przy sali jest piękne obejście, tylko będą na sali się bawić...... ahhhh, czemu to powiedzieli??!!
Z drugiej strony wiem, że na pogodę nie mam wpływu, muszę przyjąć ją taką jaka będzie. Chyba to jest najlepsze wyjście, po co niepotrzebnie się stresować...

Edit:

http://weather.weatherbug.com/Poland...&lang_id=pl-PL

i jeszcze link do fotki z satelity - jakieś chmurzysko faktycznie się zbliża

Edytowane przez monia.ch
Czas edycji: 2009-08-21 o 11:19
monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 11:18   #3095
kliwia
Zakorzenienie

samba a wiesz ze ja tego slonka nie zauwazylam?

lilus widzisz, sumienie masz spokojne, a krawcowa na pewno sie nie obrazi,w m koncu ma taka prace
Stary 2009-08-21, 11:24   #3096
martucha84
Zakorzenienie

SAMBAdiJANEIRO wspolczuje... nie wiem komu bardziej tz czy tobie.. do dupy z takimi znajomymi... a swiadek to dal ciala zupelnie.. co do panienskiego to tz napewno by chcial zebys choc ty sie pobawila..
(pamietaj ze zawsze moglo byc gorzej u mnie z ponad 140 zaproszonych osob bylo 76 z nami ale zabawa byla przednia u was tez tak bedzie )

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
No i super!

Prawie jak "Pokonamy fale" Tak mi się skojarzyło Można by zaśpiewać na tą melodię
hahahaha to co spiewamy? aaa fotkiiii zarabiste.. i duzo mamy razem

liliputek dobrze ze tam poszlas zobaczysz teraz to juz bedzie tak jak ty chcialas... glowa do gory

aaa pogoda sie niestresujcie... niestety niezalezy od was.. ale zespol moni mial racje bynajmniej beda na sali sie bawic (u mnie znajomi np przesiedzieli polowe poprawin na dworze bo tak im sie dobrze piwkowalo.. dopiero jak sie poprawili to poszli sie bawic.. a tak niebylo by klopotu )
Stary 2009-08-21, 11:37   #3097
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Przyszlam sie pozalic

Mamy juz z tztem coraz bardziej dosc tego calego wesela i zalujemy ze nie zrobilismy tylko obiadu dla najblizszej rodziny i w podroz na karaiby...

Nie dosc ze mamy male rodziny i w sumie zapraszalismy okolo 75 osob lacznie ze wszystkimi lepszymi znajomymi (moja rodzina to 15 osob az ) to jeszcze sporo osob nam poodmawialo, bo np wiedzac o weselu ponad rok wczesniej musieli sobie zaplanowac wyjazd na ten dzien, albo jeszcze cos innego...

Ci ktorzy ida od strony tzta tez marudza bo ten to ten tamto... A wczoraj to juz przebilo wszystko... godzina 17 Sms!!! od swiadka Tżta, ze niestety nie bedzie ich na naszym weselu, bo za pozno sie o nim dowiedzieli i nie dadza rady.... normalnie nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac bo wiedza o nim od 3 miesiecy (tzn o weselu wczesniej ale 3 miechy temu ich zaprosilismy) i jak ich zapraszalismy to wszystko spoko bylo, ten kumpel tzta wydawal sie zadowolony ze swojej roli i nie zglaszal zadnych ale... a tu na 2 tygodnie przed slubem takie newsy... i oczywiscie nasza wina bo za pozno ich poinformowalismy normalnie szczyt chamstwa...

Tż probowal jeszcze wczoraj do niego sie dodzwonic, ale bezskutecznie... bo tak se pomyslelismy ze moze chodzi o kase... no ale nie wiem... moj Tż mu tyle razy w zyciu pomogl a ten mu teraz swinstwo takie robi... i zal mi tzta bo prawie nikt z jego znajomych nie przyjdzie bo ten ma zone w ciazy a tamten cos innego... ode mnie nikt na razie nie odmowil... ani z rodziny ani z przyjaciol... a od tzta tyle osob...

No i jeszcze jest 1 problem... bo ja jutro robie panienski, zaprosilam kumpele i teraz kumpele cos tam knuja i kombinuja i robia mi jakas niespodzianke No a tztowi mial niby swiadek zorganizowac kawalerski (ja od razu wiedzialam ze jak chce panienski to musze sama cos zarzadzic bo moja swiadkowa nie jest zbyt imprezowa)... a teraz dupa bo swiadek odmowil swiadkowania i moj Tż powiedzial ze ma w dupie caly kawalerski i sam nic nie bedzie organizowal bo i tak polowa odmowi i dupa.... no tylko mi tak glupio teraz isc sie jutro bawic, jak on bedzie siedzial w domu
bardzo mi przykro.... mojego TZta świadek odmówił na miesiąc przed ślubem, a wiedział że będzie świadkiem od lutego.

nie przejumj się tym tak bardzo, naprawde nic na to nie poradzisz a szkoda Twoich nerwów. Mnie również szkoda TZta Twojego, no i mojego jak jego koledzy też odmawiali - ale poradzisz coś? nic. wspieraj tylko swojego TZta i pamiętaj gra nie jest warta świeczki.

liliputek... naprawde fajnie wygladasz!!!!

dziękuję za miłe słówka

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 11:59   #3098
kliwia
Zakorzenienie

No i tak jak przewidywałam z tymi gosmi co byli pod znakiem zapytania. Wczoraj wieczorem zabrało poogotiwe zone kuzyna Tż Nie przyjada na ślub.
Do slubu zostal tydzien, czy wypada ew kogos doprosic? bo szkoda zeby stalo puste miejsce a zaplacic za nich juz trzeba
Stary 2009-08-21, 12:04   #3099
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
samba a wiesz ze ja tego slonka nie zauwazylam?

lilus widzisz, sumienie masz spokojne, a krawcowa na pewno sie nie obrazi,w m koncu ma taka prace
no widzisz ale nie martw sie slonko na pewno dla Was wyjdzie

Cytat:
bardzo mi przykro.... mojego TZta świadek odmówił na miesiąc przed ślubem, a wiedział że będzie świadkiem od lutego.

nie przejumj się tym tak bardzo, naprawde nic na to nie poradzisz a szkoda Twoich nerwów. Mnie również szkoda TZta Twojego, no i mojego jak jego koledzy też odmawiali - ale poradzisz coś? nic. wspieraj tylko swojego TZta i pamiętaj gra nie jest warta świeczki.

liliputek... naprawde fajnie wygladasz!!!!

dziękuję za miłe słówka
Cytat:
SAMBAdiJANEIRO wspolczuje... nie wiem komu bardziej tz czy tobie.. do dupy z takimi znajomymi... a swiadek to dal ciala zupelnie.. co do panienskiego to tz napewno by chcial zebys choc ty sie pobawila..
(pamietaj ze zawsze moglo byc gorzej u mnie z ponad 140 zaproszonych osob bylo 76 z nami ale zabawa byla przednia u was tez tak bedzie )
dziekuje dziewczynki moj tz udaje ze go to nie obchodzi... no ale wiem ze tak nie jest... bo chcial zaprosic tego czy tamtego i zawsze sie staral zeby kazdemu pomoc jak czegos potrzebowali... no a teraz to tak jest jak jest... dla jednego kolegi przelozylismy slub na wrzesien bo tak sie zlozylo ze jego siostra miala miec w ten sam dzien i by ich nie bylo... no ale teraz zaszli w ciaze i podobno zle sie czuje zona wiec i tak nie przyjada... no ok... zachowania swiadka nie rozumiem bo jak go zapraszalismy to byl zadowolony i w ogole juz zaczal ustalac ze przyjedzie po tzta w dzien slubu, pytal sie czy bedzie to, a czy tamto... i w ogole nic nie wskazywalo na to, ze tak postapi... a teraz nie wiem co mu odbilo... i jeszcze tak sformulowal tego smsa ze wychodzi na to ze to nasza wina bo go za pozno poinformowalismy... to nie wiem kiedy mielismy go poinformowac jak 3 miechy nie wystarcza (o slubie wiedzial rzecz jasna wczesniej). No i nie wiem czy teraz jeszcze namawiac tzta zeby do niego dzwonil wyjasnic sytuacje czy miec to w dupie i olac cieplym moczem... jedno jest pewne, ze ma u mnie minusa jak stad do nie wiem i moze sie nie pokazywac

A jeszcze glupio to wyszlo bo ja jutro z rana jade do bielska na weekend i panienski... i mialam jechac sama, bo tz mial niby isc do pracy, ale jednak nie idzie i powiedzial ze chetnie by pojechal ze mna bo co bedzie sam w domu robil... i lipa, bo co ja pojde na panienski a on zostanie w domu... kurde glupio mi tak, ale z drugiej strony to nie chce juz mieszac i kombinowac bo na to za pozno... dziewczyny juz cos przygotowaly i lipa... jakbym wiedziala wczesniej to zaprosilabym moich znajomych z polowkami i by bylo party wspolne...

A z drugiej strony to mam sie w niedziele spotkac z 1 parka co ma slub przed nami w sprawie dekoracji kosciola (w ogole zadzwonil do mnie koles!!! taki podjarany dekoracja ze myslalam ze padne mi tam w sumie wszystko obojetne byle zbyt drogo nie bylo )wiec fajnie by bylo zeby tz tez byl

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
No i tak jak przewidywałam z tymi gosmi co byli pod znakiem zapytania. Wczoraj wieczorem zabrało poogotiwe zone kuzyna Tż Nie przyjada na ślub.
Do slubu zostal tydzien, czy wypada ew kogos doprosic? bo szkoda zeby stalo puste miejsce a zaplacic za nich juz trzeba
nam zostalo 2 tygodnie ale wydaje mi sie ze to juz za pozno zeby kogos dopraszac... jak macie jakis bliskich znajomych to moze sprobujcie jesli wiecie ze lubia sie bawic i sie nie obraza za tak pozne zaproszenie...
My juz chyba nikogo nie bedziemy dopraszac bo mamy dosc... ale my na razie nie podalismy liczby osob
Stary 2009-08-21, 12:12   #3100
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
hahahaha to co spiewamy? aaa fotkiiii zarabiste.. i duzo mamy razem
(...)
Ja to się w ogóle znowu podjarałam, jak widziałam te zdjęcia Wasze z nami
I zas to przeżywałam, że super, że byliście, że taka niespodzianka itd.

Ja już nucę od godziny

Cytat:
Szkoda wielka, ale ja bym nie dopraszała... Głupio tak...

Samba, normalnie w szoku jestem jak Was świadek załatwił...
Bierz TŻa do Bielska, idź na panieński, a w niedzielę spotkajcie się z tamtą parką w sprawie dekoracji
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 12:21   #3101
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

oki lece do pracy... mam dzis ciezki dzien w pracy... do tego od rana jestem poddenerwowana... nie wiem czy praca czy tym weselem i calym zamieszaniem, ale czuje ucisk w brzuszku hehe Bede nadrabiac pewnie dopiero w poniedzialek bo jutro szaleje, a w niedziele musze sie zajac tztem buziaki i do poniedzialku
Stary 2009-08-21, 12:28   #3102
Rybulka
Zakorzenienie

Udanego weekendu, Sambuś
Stary 2009-08-21, 12:51   #3103
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Cytat:
ta stronka jest jakas do dupci... o wiele lepsza pogoda jest na stronce
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm

tutaj pokazuje mi sloneczko na 5 wrzesnia a na tej drugiej deszcz... na pewno bedzie sloneczko... musi!!!
No to trzymam kciuki za pogodę

Cytat:
no widzisz ale nie martw sie slonko na pewno dla Was wyjdzie

dziekuje dziewczynki moj tz udaje ze go to nie obchodzi... no ale wiem ze tak nie jest... bo chcial zaprosic tego czy tamtego i zawsze sie staral zeby kazdemu pomoc jak czegos potrzebowali... no a teraz to tak jest jak jest... dla jednego kolegi przelozylismy slub na wrzesien bo tak sie zlozylo ze jego siostra miala miec w ten sam dzien i by ich nie bylo... no ale teraz zaszli w ciaze i podobno zle sie czuje zona wiec i tak nie przyjada... no ok... zachowania swiadka nie rozumiem bo jak go zapraszalismy to byl zadowolony i w ogole juz zaczal ustalac ze przyjedzie po tzta w dzien slubu, pytal sie czy bedzie to, a czy tamto... i w ogole nic nie wskazywalo na to, ze tak postapi... a teraz nie wiem co mu odbilo... i jeszcze tak sformulowal tego smsa ze wychodzi na to ze to nasza wina bo go za pozno poinformowalismy... to nie wiem kiedy mielismy go poinformowac jak 3 miechy nie wystarcza (o slubie wiedzial rzecz jasna wczesniej). No i nie wiem czy teraz jeszcze namawiac tzta zeby do niego dzwonil wyjasnic sytuacje czy miec to w dupie i olac cieplym moczem... jedno jest pewne, ze ma u mnie minusa jak stad do nie wiem i moze sie nie pokazywac

A jeszcze glupio to wyszlo bo ja jutro z rana jade do bielska na weekend i panienski... i mialam jechac sama, bo tz mial niby isc do pracy, ale jednak nie idzie i powiedzial ze chetnie by pojechal ze mna bo co bedzie sam w domu robil... i lipa, bo co ja pojde na panienski a on zostanie w domu... kurde glupio mi tak, ale z drugiej strony to nie chce juz mieszac i kombinowac bo na to za pozno... dziewczyny juz cos przygotowaly i lipa... jakbym wiedziala wczesniej to zaprosilabym moich znajomych z polowkami i by bylo party wspolne...

A z drugiej strony to mam sie w niedziele spotkac z 1 parka co ma slub przed nami w sprawie dekoracji kosciola (w ogole zadzwonil do mnie koles!!! taki podjarany dekoracja ze myslalam ze padne mi tam w sumie wszystko obojetne byle zbyt drogo nie bylo )wiec fajnie by bylo zeby tz tez byl

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

nam zostalo 2 tygodnie ale wydaje mi sie ze to juz za pozno zeby kogos dopraszac... jak macie jakis bliskich znajomych to moze sprobujcie jesli wiecie ze lubia sie bawic i sie nie obraza za tak pozne zaproszenie...
My juz chyba nikogo nie bedziemy dopraszac bo mamy dosc... ale my na razie nie podalismy liczby osob

Sambuś nie przejmuj się, moj TZ poprosił kolegę na świadka niecały rok temu, miał w czerwcu dać ostateczną odpowiedz, bo jest muzykiem i nie wiedział jak będzie z terminami. W każdym bądz razie do tej pory nie dał odpowiedzi.
W ogóle TZ ojciec wymyślił, ze trzeba zaprosić jeszcze jakąś ciotkę, na dwa tygodnie przed ślubem, wyszła lipa, ale mam to już gdzieś
najchetniej to bym odwołała to wesele

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 13:23   #3104
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Witam,
czytam was na bieżąco, ale nie piszę.
Widzę, że nie tylko ja mam takie dziwne humory, wogóle ja to wieczorami to mam zrypany humor nie wiem czy po zmęczeniu praca + stresem czy samym stresem...

też trzymam kciuki za pogodę na weekend ten i przyszły
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 13:27   #3105
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

HEJ DZIEWCZYNY

DLA WSZYSTKICH JUTRZEJSZYCH PANIEN MŁODYCH : anuulaa, karothka, Madzia_madzia, keira24, iwi_83, Daysy85, Millu, Candy80
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI !!

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 13:57   #3106
moniqac
Zadomowienie

No tak.. zapomniałam o fotce z welonem i dorzuce też fotke mojego trenuuuuuuuuuuu .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0042.jpg (136,9 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0005.jpg (131,2 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-08-21 o 13:58
Stary 2009-08-21, 13:58   #3107
bzyczka1
Zakorzenienie

motley tak, kicia ma 4 miesiące dopiero. Dzisiaj np. wygrzebała mi śmieci z kosza ehh... i ukradła mi mój kocyk taki cieplutki i milusi śpi tylko na nim i teraz też z podłogi przyszła na kocyk. wie co dobre

Dziewczyny nie martwcie się pogodą. Na nasz dzień też zapowiadali deszcze i burze a fakt popadało trochę rano ale w południe już słonce świeciło na co potwierdzeniem są zdjęcia z sesji, jak do kościoła wchodziliśmy to już w ogóle pięknie było. Dopiero jak z kościoła wyszliśmy to trochę popadało ale wtedy to mi już wsio rybka była

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 14:01   #3108
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
No tak.. zapomniałam o fotce z welonem i dorzuce też fotke mojego trenuuuuuuuuuuu .
Super! Pieknie bedziesz wygladala w dniu slubu

Dla jutrzejszych Panien Mlodych wszytskiego naj naj, duzo slonca, usmiechu, szczescia, milosci i zgodnosci w malzenstwie, oraz zeby Wam sie wszytsko udalo tak jak sobie wymarzylyscie.
Stary 2009-08-21, 14:10   #3109
aniaaa84
Zadomowienie

Hejka
dziewczynki nadrobiłam pokrótce te które wystąpiły w sukniach jak mnie pamięć nie myli Liliputek i Moniaq, wyglądcie boskooooo !!!! każda na swój sposób eleganko co tu dużo pisać - KOBIETY Z KLASĄ

Kliwia urocza fryzurka, gdybym ja miała większą ilośc włosów do dyspozycji fryzjera to też bym się na taką zdecydowała

Martuś pomysłowego masz męża fajnie wymyślił z tym zdjątkiem na weselu Rybulki - dobrana z Was para, Twój pomysł z wycieczką na ślub naszej Rybki też był oryginalny

co do pogody to u mnie póki co na 5-ego pogodnie i 18 stopni - jest gites

wczoraj dzwoniłam do Pani z salonu w którym będę kupować suknię, dziewczyna przywozi ją jutro do Jędrzejowa i jutro mogę dzwonić odnośnie ceny - pierwotne założenie 890 zł, zobaczymy czy skoczy w górę. Kupiam wczoraj buty w deichmanie - zgadnijcie za ile - ...całe 19 zł w domu wkleję fotki, mam czółenka i nie wiem co zrobić brać rajtopy czy pończochy samonośne czy nie doradźcie
kupiłam również bieliznę
U Tż-ta zaostała do kupienia koszula na poprawiny, krawat, skarpetki, bokserki i pasek
Muszę jeszcze zamówić organzę do strojenia domu u babci, Madziu dzięki za namiary na Pana od kwiatów i sztuczne kwiaty właśnie
Ja już od 29.08 będę w Kielcach i w związku z tym zero dostępu do netu, chyba że w przerwie między załatwianiem ostatnich rzeczy zajrzymy do Tż-ta to napiszę jak mi idzie.
W sumie to będzie mi brakować Was przez ten tydzień przed weselem, mimo że codziennie się nie udzielam to czytam i jestem spokojniejsza jak do Was zajrzę
a właśnie powiedzcie mi dziewczyny te które mają jedną spowiedź, bo my mamy w planach się wyspowiadać w tym tygodniu przed ślubem, żeby aniołami być czy Wy idziecie wcześniej?? chyba nie ma n to reguły...
ściskam i pozdrawiam wszystkie
Stary 2009-08-21, 14:19   #3110
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Hejka
dziewczynki nadrobiłam pokrótce te które wystąpiły w sukniach jak mnie pamięć nie myli Liliputek i Moniaq, wyglądcie boskooooo !!!! każda na swój sposób eleganko co tu dużo pisać - KOBIETY Z KLASĄ

Kliwia urocza fryzurka, gdybym ja miała większą ilośc włosów do dyspozycji fryzjera to też bym się na taką zdecydowała

Martuś pomysłowego masz męża fajnie wymyślił z tym zdjątkiem na weselu Rybulki - dobrana z Was para, Twój pomysł z wycieczką na ślub naszej Rybki też był oryginalny

co do pogody to u mnie póki co na 5-ego pogodnie i 18 stopni - jest gites

wczoraj dzwoniłam do Pani z salonu w którym będę kupować suknię, dziewczyna przywozi ją jutro do Jędrzejowa i jutro mogę dzwonić odnośnie ceny - pierwotne założenie 890 zł, zobaczymy czy skoczy w górę. Kupiam wczoraj buty w deichmanie - zgadnijcie za ile - ...całe 19 zł w domu wkleję fotki, mam czółenka i nie wiem co zrobić brać rajtopy czy pończochy samonośne czy nie doradźcie
kupiłam również bieliznę
U Tż-ta zaostała do kupienia koszula na poprawiny, krawat, skarpetki, bokserki i pasek
Muszę jeszcze zamówić organzę do strojenia domu u babci, Madziu dzięki za namiary na Pana od kwiatów i sztuczne kwiaty właśnie
Ja już od 29.08 będę w Kielcach i w związku z tym zero dostępu do netu, chyba że w przerwie między załatwianiem ostatnich rzeczy zajrzymy do Tż-ta to napiszę jak mi idzie.
W sumie to będzie mi brakować Was przez ten tydzień przed weselem, mimo że codziennie się nie udzielam to czytam i jestem spokojniejsza jak do Was zajrzę
a właśnie powiedzcie mi dziewczyny te które mają jedną spowiedź, bo my mamy w planach się wyspowiadać w tym tygodniu przed ślubem, żeby aniołami być czy Wy idziecie wcześniej?? chyba nie ma n to reguły...
Ja polecam ponczoszki samonosne. Stanowczo
Stary 2009-08-21, 14:22   #3111
kliwia
Zakorzenienie

ania jak masz jedna spowiedz, to musisz isc w poatek przed slubem, a w tym tygodniu mozesz isc o tak
Chyba ze powiesz ksiedzu ze di slubu nie bedziesz mieszkac z narzeczonym i w ogole nie bedziecie sie widziec.
Nam ksiadz kazal isc w piatek przed slubem i ja sie wybieram w ten weekend, zbey sobie przypomniec jak to jest bo bardzo dawno nie bylam u spowiexzi.
No i tez mowie ze ponczochy samonosne, ale nie smaruj ud balsamem w dniu slubu to ci nie zjadą.
Stary 2009-08-21, 14:28   #3112
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Hejka

dziękuje pięknie

my też idziemy dopiero w piątek przed ślubem, bo wcześniejnie dostaniemy rozgrzeszenia, a w piątek TZ jedzie do swoich rodziców i spędzamy noc osobno więc spokojnie możemy sie wyspowiadać .

Stary 2009-08-21, 14:29   #3113
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny co dajecie na wodke weselną??

bo sie wacham czy robic zawieszki + banderola czy etykiety + wstążeczka

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 14:47   #3114
kliwia
Zakorzenienie

ja nic nie daje na butelki wodki
Stary 2009-08-21, 14:56   #3115
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Cytat:
my też nic nie mieliśmy.

jak ja za Wami tęsknię!!!!!!!!
już tak rozważamy założenie internetu, ale ciągle się wahamy - czy na na wszystko wystarczy...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 15:09   #3116
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Ja polecam ponczoszki samonosne. Stanowczo
Cytat:
ania jak masz jedna spowiedz, to musisz isc w poatek przed slubem, a w tym tygodniu mozesz isc o tak
Chyba ze powiesz ksiedzu ze di slubu nie bedziesz mieszkac z narzeczonym i w ogole nie bedziecie sie widziec.
Nam ksiadz kazal isc w piatek przed slubem i ja sie wybieram w ten weekend, zbey sobie przypomniec jak to jest bo bardzo dawno nie bylam u spowiexzi.
No i tez mowie ze ponczochy samonosne, ale nie smaruj ud balsamem w dniu slubu to ci nie zjadą.
Dzięki dziewczyny, więc wybiore pończochy choć powiem Wam szczerze, że nie podobają mi się czółenka i do tego rajstopy, a z kolei iść bez pończoch to też tak łyso...:/muszę kupić pończochy i zobaczę jak to wyjdzie w zestawie. Ewentualnie mogą być kabaretki?? czy nie będą zupełnie pasować?

Cytat:
dziękuje pięknie

my też idziemy dopiero w piątek przed ślubem, bo wcześniejnie dostaniemy rozgrzeszenia, a w piątek TZ jedzie do swoich rodziców i spędzamy noc osobno więc spokojnie możemy sie wyspowiadać .
My też pójdziemy w piątek, mam nadzięje że obędzie się bez problemów

Cytat:

Ja bym chciała zrobić sama zwieszki, ale nie wiem czy jest sens

Cytat:
Bardzo mi się ta opcja podoba
Stary 2009-08-21, 15:09   #3117
martucha84
Zakorzenienie

kliwia jesli masz kogos takiego kto sie nieobrazi to zapros (my 3 dni przed slubem zaprosilismy brata od mojej przyjacioli.. tzn on i tak by z poznania przyjechal bo przywozil przyjaciolke i jej faceta ale zapytalismy cy weznie garnitur i pobawi sie znami) bo tez mielismy zaplacone a 1 osobna nam odmowila 3 dni wczensiej

SAMBAdiJANEIRO po pierwsze jedz z tz typojdziesz sie bawic a nastepnego dnia pojdziecie razem rozmoaiwac o dekoracje.. po druhie nie martw sie tak bardzo niestety na takie rzeczy zbytnio wplywu nie mamy.. przynajmniej wiecie kto jest wam naprawde zyczliwy i bliski..

Rybulka :D powiedzialam wojtkowi i sie smial teraz razem przegladamy i sie cieszymy jak durni

Scio skad ja znam tych odpowiedajacych na czas ludzi ehsss zabic to malo

MagdaZb uszy do gory! to napewno stres przedslubny

moniqac super ten tren welonu niekomentuje bo nielubie i sama nie mialam wiec niejestem obiektywna

aniaaa84 ja jestem zdecydowanie za ponczoszkami
tylko niebalsamuj nog i razem z tz dziekujemy za warciacki komplement

anika222 my dawalismy zawieszki wg naszego projektu (pasowaly do zaproszen i karteczek na stoly) choc moj tata byl przeciwnikiem bo on chcial naklejki ale na szczescie wybilam mu to z glowy

zlozylam wniosek o dowod odebralam akty malzenstwa... szkoda tylko ze na nowy dowod mam czekac miesiac.. czyli za miesiac odbieram dowod a za 2-3 skladam wniosek o nowy z nowym adresem hahaha
Stary 2009-08-21, 15:31   #3118
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Czesc jestem teraz zabiegana urzedowo ogladam fotki musze do fotoksiegi wybrac okolo 150 a jest ich wiecej wiekszosc mi sie podoba i mam problem

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-08-21 o 17:40
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 15:37   #3119
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
(...)
kupiłam również bieliznę
Aniu, bo to takie dwa wariaty są
Polecam samonośne pończochy i nie balsamuj nóg, to będą się trzymał ja sie obawiałam, bo mam szczupłe nogi, ale ani drgnęły
Do spowiedzi idźcie w piątek

Cytat:

Na wódke na bramy naklejaliśmy naklejki, a na wódkę na sali wkładaliśmy takie małe kokardki

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
(...)
jak ja za Wami tęsknię!!!!!!!!
już tak rozważamy założenie internetu, ale ciągle się wahamy - czy na na wszystko wystarczy...
My też tęsknimy
Stary 2009-08-21, 15:56   #3120
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA UWAGA zdjęcia z przymiarki myśle ze mniej więcej wszystko widać, tylko suknia na zdobieniach ma kryształki które się błyszczą a tu się jakoś zgubiły. no ale jestem ogólnie bardzo zadowolona - nawet łzy mi staneły w oczach jak sie zobaczyłam . troszke jest niekształtna, no bo jak to ze szpilkami. Welon będę mioała szyty - dłuższy niż ten na zdjęciu bo 1 warstwa będzie za pośladki (80cm) a druga 60 i będzie obszyty gipiurą. no.... czekam na słowa zachwytu a tak szczerze, to czekam na szczere opinie.
bardzo ladnie
a powiedz mi co z trenem?
bedziesz go miala podpinany/odpinany?

Cytat:

my mielismy zawieszki pod wzor winietek

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości