|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Cytat:
![]() dziewczętaętaęta;p mam nowe postanowienie ;D od dziś ide na SB;D tylko kompletnie nie wiem co i jak mam robic;/ jest/była któras na tym?? co sie wtedy je? bo nie wiem co se na snaidanie zrobic;/;/ a nanecie to tak dziwnei opisane...macie mzoe jakeis dobre forum o tym lub wlasne doswiadczenia
|
|
|
#4682 | |||
|
Wtajemniczenie
|
olcia_czwa , przecież sam fakt, że wróciłaś do poprzedniej wagi powinien Cię napawać dumą! To sukces! Szkoda tylko, że potem się poddałaś. Wróć do swoich nawyków żywieniowych z diety i staraj się nadal walczyć o swoją wymarzoną wagę! Tylko tym razem nie poddawaj się, przecież nikt nie mówił, że będzie łatwo, z czasem waga wolniej spada i trzeba bardziej się starać!... Powodzenia
Cytat:
![]() Czad!Cytat:
![]() Tysia: "a TY kochana to nei za bardzo wybujałą masz wyobraźnie;p;p;p czy moze jakaś neiwyżyta dziś jesteś Nie a skąąąd, moja Tysiu kochana. Jakbyś nie zauważyła to ja mam tak zawsze . A gdy mam dobry humor to inteligencja odpoczywa a wyobraźnia działa na pełnych obrotach![]() ps. Jestem wyżyta. Tż się sprawdza w 100% ![]() hiehieO, poranna koza się odezwała ![]() fiolusiek, gratuluję spadku wagi Cytat:
BRY dziuńki Eh, ja całą noc nie spałam, ciągle się budziłam, sama nie wiem czemu... Skutek taki, że wyglądam jak zombie . Waga na szczęście ruszyła i nadwyżka, którą mam może mi spadnie do końca września;P Oby. Kurczak, dotarło do mnie, że jeszcze TYLKO tydzień wakacji, a potem cały wrzesień praktyk :nuda : Masakra... Oby kobieta była ludzka i dała nam spokój po tygodniu ;p Zmykam ogarnąć się (byle jak, ale się ogarnę ) bo ma przyjść Pan Ulubiony Mój Listonosz więc wypadałoby nagrzeszyć troszkę urodą ( dużym dekoltem), może nie weźmie kasy za przesyłkęBuziakosy
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, Fiolusiu, jesteś niesamowita!! Jak Ty to robisz? Z czasem przecież chudnie się wolniej i trudniej niż na początku, a Ty ciągle idziesz jak burza!! Bry I znów epopeję napisałam ..... Eh... Chyba lepiej stąd sobie pójdę, bo od rana jestem w beznadziejnym humorze......
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
zagladam rano i moje oczy cieszy widok, że wątek znowu ożył ![]() fiolusiek - jestes niemożliwa z tym chudnięciem virginio - cięzko coś tu dodać, bo jak sama piszesz, normalnemu człowiekowi ciężko zając sie wlasnym zyciem i nie myslec o o ojcu alkoholiku nawet takim ktory nas nienawidzi iwiadomo, że taki ojciec ma wplyw na nasze zycie nawej jezeli nie jest obok... a dobrymi radami jest piekło wybrukowane jak ktos madrze powiedzial kiedys, wiec jak ciotka ma takie dobre rady dla Was to moze niech sama zacznie cos robić ![]() mam nadzieję, że jednak wszystko wam sie ulozy dobrze, chociaz to przez co przejdziecie nie bedzie mile jeszcze długo i tak jak niuniuska stawiam, ze to glowny powod tego, ze nie mozesz zajsc w ciąże. A to, ze ktos z rodziny okazal sie nielojalny - to dobrze ze wyszlo wczesniej niz mielibyscie sie zawiesc na nich w jakims decydujacym momencie. trzymam niezmiennie za Was kciuki i wierze ze w koncu bedzie dobrze virginio - zaczelam szkatulke na herbate i wiadereczko metalowe oslonke na doniczke, ale nie mam czasu zeby wykonczyc cokolwiek jak mi sie uda to wkleje zdjecia dziewczyny chyba znowu robie sobie tydzien bez wegli, bo inaczej to ja nie chudne
|
|
|
|
#4685 |
|
Raczkowanie
|
Hej Laski
![]() My już wstałyśmy, zdążyłyśmy zaliczyć z córcią ćwiczenia, teraz wróciłyśmy do domu i zjadłyśmy drugie śniadanie. To może w takim razie na mnie SB to też będzie dobry sposób Niuniuska dziękuję za dobre słowa i motywację i może ja też poproszę o jakieś info o SB ![]() A ja siędzisiaj zdołowałam, bo okazało się, że to już nie jest waga sprzed ciąży, tylko... 5kg więcej Virginia - trzymam za Ciebie kciuki, choć widzę, że z Ciebie straszny kłębek nerwów. Ja wiem tyle, że czasami trzeba się odciąć od tego, co złe, choćby to bardzo trudne było. A niestety dopóki teść sam nie zrozumie Waszych dobrych intencji - próżne starania. Szkoda Twojego zdrowia kochana. Nie myśl tyle proszę o tym. Odpocznij i pomyśl o dzieciaczku. Nerwy to straszliwy wróg płodności . My tu jesteśmy z Tobą cokolwiek zdecydujesz.Fiolusiek - gratuluję jeszcze raz i poproszę receptę na Twoje sukcesy |
|
|
|
#4686 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej piekne
ale towarzystwo sie naklikalo w koncu mam co poczytac ![]() Cytat:
hej zgubo u mnie ok. Cytat:
zostalo 2,9 kg ![]() Cytat:
Kosteczko - ja to jestem z okolic Warszawy ale mnie pod uwage przez najblizszy rok to nie bierzcie, ale za rok to moge jechac wszedzie ja to lubie wyjazdy ![]() a co do tego ze watek jest najlepszy to sie Niuniuska zgadzam
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Dzem dobry
![]() Dziewczynki, jestem zyje... i mam sie powiedzmy, ze dobrze ![]() Ines ale ja ci zazdroszcze tego morza Limonce zazdroszcze wypasionej silowni Fioluskowi zazdroszcze takiego tempa w chudnieciu Niuniusce poczucia humoru bo juz wylam wczoraj ze smiechu jak czytalam co niektore teksty![]() Generalnie nic innego mi nie pozostalo jak isc do piekla, bo jak mozna byc tak zazdrosnym czlowiekiem ![]() Olcia fajnie, ze wrocilas ![]() A ja czuje sie gorzej niz do D.... Nie dosc, ze rodzina skutecznie popsula moje samopoczucie, ktore po wyjezdzie w gory wrocila juz do normy to na domiar zlego jestem przeziebiona i mam kosmiczna goraczke Juz sama nie wiem co mnie tak dobija czy szatnaze mojej rodziny czy goraczka
|
#4688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4689 |
|
Zadomowienie
|
HEY HI HELLO
![]() wpadłam tylko na momencik (wróciłam z pracki) przeczytałam co u Was ale potem odpowiem bo lece na miasto na jakieś zakupy ![]() jutro jade o 7 rano ![]() jeszcze poki co nie dociera to do mnie ale ....byle bym tylko nie załowała ![]() więc dziś czeka mnie wieelkie pakowanie i jak zwykle pewnie nie będę miała się w co ubrac ![]() ![]() Malinn czemu masz zły humorek ??? jak wyjazd ? mam nadzieję że udany ![]() Fiolusiek idziesz jak burza wow
|
|
#4690 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
virginio, faktycznie z tego co pisałaś, to próbowaliście wszystkiego by przekonać teścia do leczenia. Pozostaje chyba tylko czekać i liczyć na to, że po tych wszystkich sprawach w sądzie ojciec Tż-ta uświadomi sobie parę rzeczy... Nie będzie miał już o co walczyć z żoną, może wtedy dotrze do niego smutna prawda, jaki los zgotował swoim bliskim... No i z tego, co opisałaś wynika, że siostrzenica z mężem nie interesują się jego zdrowiem/życiem a.... kasą? Ehh... Naprawdę trudna sytuacja. Kochana, ale Ty już wyczerpałaś swój limit smutków i zmartwień... odetchnij trochę od tego wszystkiego, wyjedź gdzieś z Tż-tem...
Cytat:
Czekamy na fotki nowych stworków Cytat:
A proszę bardzo informacje o SB mogę przesłać na mejla, podaj mi go tylko na PW![]() Cytat:
(co tam u Ciebie kochana? Cytat:
). Głowa do góry, chcę widzieć radosną Malinn! Cytat:
Fak, jak smażyłam kotlety to sierota dotknęłam gorącej patelni paluchem i teraz mam szramę na małym paluszku! Oszpeciłam się na amen;p! i jeszcze piecze, cholerka! ;/ Ogłaszam wojnę z patelnią;PZmykam trochę polezeć bebechem do góry (dzisiaj nawet potorturowałam go ćwiczeniami, hę! ![]() ) a potem czeka mnie znów robienie soku z jabłek
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialabym poprostu porozmawiac z rodzina...ale sie nie da... oni zupelnie mnie nie rozumieja
![]() Swoja droga co byscie zrobily na moim miejscu???? Od niecalego roku planuje, ze po obronie licencjata polece do stanow na 3msce. Rodzice pomysl zaakceptowali spodobal im sie wszystko pieknie ladnie i cacy. Tydzien temu okazalo sie, ze moja bardzo dobra kuzynka bierze slub wlasnie w te wakacje kiedy mam wyechac... I tu zaczynaja sie schody. Jest to na prawde bliska kuzynka, zawsze razem na prawde mialysmy idealny kontakt. I zawsze mowilysmy, ze ja bede swiadkiem na jej slubie ona na moim. Nawet 2 tyg temu jak rozmawialysmy to mowila, ze mam sie szykowac bo pewnie niedlugo bedzie ich slub. Tydzien temu byly w koncu zareczyny. No i w te sobote byla mala impreza u babci i oficjalnie powiedziala, ze biora slub za rok w lipcu i od razu poprosila na swiadka naszego kuzyna! Nie powiem zdziwilam sie, bo zawsze bylo mowione, ze ja bede swiadkiem! No ale nic... powiedziala, ze mamy sie szykowac na slub za rok wiec powiedzialam, ze mnie niestety nie bedzie bo lece do stanow( o czym ona dobrze wiedziala) No i cudnie... od razu strzelila focha jej rodzice to samo... jak to tak, przeciez mam byc na slubie... najblizsza kuzynka etc oczywiscie argument, ze oni na moj slub tez nie przyjda!!!!!!!. A ja powiedzialam, ze wyjazd planuje na tyle dlugo, ze teraz go nie zmienie... babcia oczywiscie uwaza, ze wyjezdzam dlatego, ze ona mnie nie poprosila na swiadka...co oczywiscie jest nie prawda... (uwaza, ze zachowuje sie jak mala rozkapryszona ksiezniczka) No i rodzice ktorzy diametralnie zmienili zdanie co do mojego wyjazdu bo uwazaja ze byc na slubie najblizszej kuzynki powinnam A ja sie wkurzam bo wyjazd planowalam na tyle dawno, ze wszyscy o nim dobrze wiedza...i teraz maja pretensje ze mnie nie bedzie... i jescze to, ze potraktowali mnie tak przedmiotowo.... Raz, ze mialam byc swiadkiem ale pal licho jej wybor... dwa, ze nikt nawet nie liczy sie z moimi planami tylko cale zycie mam podporzadkowac slubowi mojej kuzynki na prawde chcialabym na nim byc, bo to na prawde bliska mi osoba... wiem, ze zachowuje sie bardzo egoistycznie... ale w tej sytuacji na prawde wole spedzic 3 msce w stanach, zwiedzic troche swiata, zdobyc doswiadczenie, podszlifowac jezyk niz przesiedziec kolejne wakacje w domu i dobrze sie bawic przez jeden dzien na jej weselu... To jej wesle a nie moje i nikt nawet nie zauwazy mojej nie obecnosci... I jest mi przykro, ze wszyscy mnie szantazuja w taki sposob, zupelnie nie licza sie z moim zdaniem i tak traktuja
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Malinn rozumiem cie bardzo dobrze
poczekaj az atmosfera ostygnie i sprobuj porozmiawiac z PM i rodzicami bo reszcie rodzinki nie ma sie co tlumaczyc bo i tak nie zrozumieja gdyby ludzie zwracali uwage na to co wypada robic a co nie to swiat bylby o niebo lepszy, a najlepiej jest umoralniac innych jezeli zniesiesz wyrzuty sumienia z powodu tego ze nie pojdziesz to jedz |
|
|
|
#4693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a u nas ok. ostatnio to siedze albo na allegro i powstrzymuje mnie resztka rozsadku oby nie kupic wszystkich tych slicznych ciuszkow dla malej albo na wizazu zglebiam wiedze wlasnie czytam o mineralach, ach jaka ja glupia bylam ze wczesniej nic na EDM nie zamowilam ja to mam talent do takich spraw Malinn wiem ze przykro ci jest ale coz zrobic
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ponieważ nigdy w życiu nie uda mi się nadrobić tego co tu od wczoraj gaduły naklikałyście skupię się na priorytetach... Virginio- podobno najgorsze co można dostać od przyjaciela to dobra rada... Dlatego też, żadnych rad udzielać Ci nie będę. Może gdybym była mądra i wiedziała co powinnaś zrobić... Niestety nie wiem. Wiem tylko, że domyślam się jak ciężko musi Wam być z TŻ-tem. Wiem też, że nieustannie mocno trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się poukładało i że gdybym mogła jakoś pomóc wystarczy, że kiwniesz paluszkiem Malinn- jak fajnie, że znów zaszczyciłaś nasz wątek swoją obecnością, kochana zazdrośnico Jeśli chodzi o kwestię wesela zgadzam się z dziewczynami. Rodzina ma to do siebie, że nigdy jej nie dogodzisz. Myślę, że powinnaś być twarda i postawić na swoim. A oni...? Pogadają, pogadają i znudzi im się... Czasem warto wykazać się w życiu zdrowym egozimem i myślę, że to jest właśnie jedna z tych chwil. A teraz pozwól, że Cię pomęczę... Gdzie jedziesz (to znaczy do jakiego miasta konkretnie)? Planujesz pracować czy może się uczyć? Weźmiesz mnie ze sobą? ![]() Niuniuska- oczywiście, że możesz liczyć na Raula tudzież innego Hose Antonio ![]() To, że TŻ się sprawdza cieszy mnie bardzo Myślisz, że byłabyś na tyle wspaniałomyślna, żeby pożyczyć go koleżance w potrzebie? Tysiu- kozo najdroższa ![]() Ines- jejku jejku... No tak, jutro już wyjeżdżasz! Baw się dobrze, nasza gwiazdeczko i pamiętaj, że będziesz musiała nam wszystko zrelacjonować po powrocie. Z pikantnymi szczegółami na czele ![]() Olcia_czwa- cześć zgubo Fioluśku- gratuluję kolejnego spadku na wadze. Jesteś moją idolką Właśnie się dowlekłam do domu po pierwszym dniu w pracy. Jak ja nie lubię wracać do biura po urlopie. Biurko ledwo zlokalizowałam- sterta papierów z zaległymi sprawami, które zostawiła mi koleżanka mocno mi to utrudniała ![]() Za to mój szef zachował się bardzo na miejscu i na widok mojej winy wykrzyknął: "Limonka, w ogóle się nie przejmuj! Doceniam to, że w ogóle tu dziś dotarłaś. Nie śmiałbym oczekiwać, że będziesz w ogóle pracować". Powiedzcie, jak go nie kochać? ![]() Mimo to ośmieliłam się zignorować to polecenie i narobiłam się jak dzik usiłując odgruzować biurko i pozałatwiać sprawy na cito. Czy ja już wspominałam, że czasem mam serdecznie dość własnej obowiązkowości? Przesyłam mnóstwo buziaków i zmykam
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przyszlam po rozgrzeszenie bo wlasnie wszamalam smazona rybke z surowka i kakao popijam w ramach drugiej kolacji ale naszla mnie takowa ochota
|
|
|
|
#4696 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nikt nei bedzie targał emocjami naszej MALINKI!!!! jedziesz do usu i juz jade z Toba oczywicie;D wstąpimy do Clevelandu do mojeje ciotki wiedzmy to trzymaj, bo ja ani ciuka w siebie nie wierze;/;/;/ jednak zaczne od jutra....nei od dzis;/ moje panie;D oddalam sie na spoczynek ;D
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-08-24 o 20:57 |
|||
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ze beda gadac... zawsze gadali
Ale wkurzam sie, ze wymuszaja to na mnie w taki sposob.. Nikt nie rozumie tego, ze a tez mam swoje zycie i swoje plany! I nie mam zamiaru zmieniac wszystkiego z powodu jednego slubu mojej kuzynki... Tymbardziej jest mi przykro, ze tak mnie potraktowala mowila jedno zrobila drugie... przez to jeszcze bardziej mnie tam nie ciagnie...Nie jestem na nia obrazona ani zla... poprostu mi przykro... Nie wiem tylko jak mam to wytlumaczyc babci, ktora uwaza ze zachowuje sie jak rozkapryszona ksiezniczka i ze mam rodzine w dupie... Ehh Co do samego wyajazdu... Limonko chce wyjechac z programu camp america pracujesz ok 2,5 msca na campie korzystajac z wszelkich atrakcji tego miejsca, masz zapewniony nocleg wyzywienie, dostajesz jakies tam kieszonkowe a pozniej heja i w ameryke na 3-4 tygodnie Teraz wlasnie 3 moje kolezanki i 1 kolega bawia sie w ramach tego programu i czasem jak ogladam ich zdjecia to mam ochote leciec chocby jutro! Nie wiem jeszcze dokad, nie wiem co bede robic ale wiem ze chce Z tego co widze to jest tam jedna wielka impreza
|
#4698 |
|
Zadomowienie
|
STOP-mam jeszcze dla nas mottto życiowe;;D:
Chcesz schudnąć ??"Ludwik" pomoże Ci w walce z tłuszczem !!
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Hej malenkie
wrocilam z wiec kapa totalna jesli chodzi o diete dzisiaj![]() ale jutro moj dzien ![]() jasne jutro ide dalej zastepowac kolezanke i znowu 12 godzin w pracy i w srode to samo nie wiem jak to przezyje ale najwazniejsze ze mam koniki w zasiegu wzrokumalinn - przykro mi, ze taka masz sutuacje w domu, ale powiem Ci jedno nie warto ogladac sie na nikogo i niestety czasem trzeba byc egoista, jak przychodzi co do czego to najczesciej i tak sami musimy sobie radzic ![]() ines - jedz kochana baw sie dobrze i wracaj opowiadac szczegoly
|
|
|
|
#4700 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Malinn, no powiem Ci, że masz nieciekawie
. Rodzice to rodzice, wiadomo, będą gadać ile wlezie, bo "co ludzie powiedzą" że córa wyjeżdża w świat, a tu ślub w rodzinie! Babcie jak to babcie dorabiają sobie własne historie rodem z tasiemcowych seriali... Kuzynka potraktowala Cię hm... brzydko. Też byłoby mi ogromnie przykro... No, ale przejdę do sedna. Pomysł z tym wyjazdem moim zdaniem świetny, moje koleżanki z grupy też wyjechały w ramach tego programu... i dobrze się bawią Oczywiście jestem tego samego zdania co wszystkie laski, że to Twoje życie i powinnaś realizować swoje marzenia, a nie wiecznie odwracać się za siebie... ale zastanawiam się czy nie ma innej opcji, żeby jakoś pogodzić wszystkie strony i by obyło się bez rodzinnych plotek... Skoro ślub w lipcu, bronisz się zapewne pod koniec czerwca albo w lipcu... to może da się przesunąć wyjazd o parę tyg/miesiąc? Nie znam się na zasadach tego programu itp. więc szukam jakiegoś światełka w tunelu... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Robimy zrzutę?Cytat:
Cytat:
![]() Tysia cycaku jeden, wbrew pozorom jestem bardzo nieśmiała , a Ty tu wszystkim opowiadasz, że Ci moje akty rozsyłamPoza tym to masz się od jutra wziąć za SB i spowiadać się tu osobiście co żeś zjadła...;p Cytat:
Cytat:
EDIT. Kosteczko, ponieważ mam dziś manię rozgrzeszania to zostałaś i Ty wyjątkowo rozgrzeszona z tego piwa i kebaba! (po cichu mam nadzieję, że dostanę rozgrzeszenie za 2 kawałki ceko cekolady;p) Ines, udanego wyjazdu!!! i obyście mieli bajeczną pogodę!! Wracaj i czekamy na relację;-) Buziaki
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-24 o 21:39 |
|||||||
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy właśnie z TŻetem od znajomej, było winko i te sprawy
. Pozwólcie więc, że ograniczę się tylko do podziękowania Kostce, Olci, Niuniusi i Limonce za dobre słowa .Poczytam Was jutro. A narazie życzę dobrej nocki
|
#4702 |
|
Wtajemniczenie
|
przyszlam sie pochwalic ze mam juz wanne w domu
ale bedzie wanna ale ja tyle to nie zaplace no nic i tak musze sprawdzic najwyzej wezme cos innego ![]() milej nocki
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
rozmawialam tzn staralam sie pocieszyc Pana M bo mial jakis dolek, i zadawal dziwne pytania wiec tlumaczylam wszystko wg siebie co o tym mysle i wogole produkowalam sie tak pare godzin filozofowalam psychologicznie ale mysle tak kropla drazy skale wiec sluchalam i doradzalam, dowiedzialam sie wiele interesujacych rzeczy z jego zycia nie zebym chciala to wykorzystac ale rozmawiajac w taki sposob mozna wiele sie dowiedziec o nim samym. w koncu sie go zapytalam o co mu chodzi i do czego zmierza wiec powiedzial mi ze poznal 2 siostry o wiecej sie nie pytalam juz, wole nie wiedziec wiecej, mezczyzni sa dziwnie skomplikowani. |
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Niuniuska- właśnie tak po cichu liczyłam, że dostanę Ciebie w promocji Nie chcę dyskredytować Twojego TŻ, ale obawiam się, że mógłby nie podołać ![]() Heh, cieszę się, że w końcu wróciłaś. Wreszcie nie jestem największym zboczuchem na wątku Tysiu- tekst o Ludwiku bezbłędny ![]() Virginio- trzymaj się cieplutko Malinn- bardzo ciekawie brzmi ten program. W wolnej chwili chyba wygooglam sobie bardziej szczegółowe informacje. Fioluśku- użyłabym trochę bardziej dosadnego słowa niż skomplikowani ![]() Przeczytałam co u Was, pochichrałam się do monitora, a teraz wracam do pracy, księgować jak szalona ![]() Trzymajcie się dziewuszki
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge.... wczoraj przeczytalam tekst o ludwiku i nie zajarzylam... a dziisaj siusiam ze smiechu.... ale nie wiem co bylo bardziej zabawne to, ze nie zajarzylam czy sam teskt
Niuniusko do us chce leciec w czerwcu i w czerwcu sie bronic a slub jest pod koniec lipca...ale trudno Nie mam zamiaru niczego przesuwac z powodu czyjegos "widzimisie" ja widze swoje misie i juz![]() Limonko zerknij jak bedziesz miala chwilke Moze uda mi sie Ciebie namowic na wspoltowarzysza zaluje jak moge ze w tym roku nie polecialam ale jak sie zorientowalam to bylo juz za pozno na ogarniecie tego![]() Mamrociuuuuu skad taka cena za parapet? On ze zlota byl czy co???????? Mam wrazenie, ze niektorzy ludzie w ogole nie zwrajacja uwagi na cene... przeciez sa i tansze... i rownie ladne i dobre ![]() Zmykam na slonko sie wygrzac dzisiaj mam wolna chate i spokoj ale to cudne uczucie jak nikt tylka nie zawraca
|
#4706 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() prawda? hihi, sama sie z neigo śmieje do dziś;DCytat:
a widzisz, wystarczyło iść umyć naczynia i już byś wiedziała o którego LUDWIKA chodzi;D![]() witajcie niewiasty jak tam co tam u was;D bo ja dzis pospałam ojjjjjjjjjjjjjjjjjj pospalam solidnie;D jakiś taki mi moja komnata klimat stworzyła haha ze sie obudzic ne imoglam hahahaha
|
|
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Wpadłam się przywitać. Wiecie co? Fajnie wrócić do Was - tu jest cudnie wesoło i wszystkie problemy stają się siakieś takie... błahe ![]() Niuniuska dzięki wielkie za info. Ja nie zacznę od razu. Postanowiłam, że najpierw muszę się dobrze przygotować i opróżnić lodówkę z tego co tam zostało. Ale zaraz się usprawiedliwiam - nie to żebym teraz szalała i znowu tyła - nie nie. Staram się jeść dietetycznie i mądrze. Qrcze, tylko u mnie najgorsze są napady na słodycze... Virginia może mnie tu nie było jakiś czas, ale ja zawsze duchem jestem z Wami. A poza tym - dobrze jest się czasem wyżalić komuś, kto jest z boku. I nigdy nas to nie będzie nudzić!!! Mamrotko kochana cieszę się, że będziesz miała córę Kiedy termin? Jak będzie miała na imię? Hihi, a allegro wciąga ) Sama powstrzymuję się co by nie wykupić wszystkiego. A im Niunia większa, tym na więcej można sobie pozwolić. Ja zauważyłam, że ostanio zapomniałam o sobie, za to moja Niunia zawsze wygląda jak gwiazda . Allegro wciąga Teraz robimy zakupy jesienne . Jakbyś czegoś potrzebowała, to mam już troszkę rzeczy zbędnych - fajną matę, nosidełko BabyBjorn, leżaczek, ciuszki... itd. Wymieniać mogę długo, a jakoś nie mogę się zebrać co by to powystawiać, więc jak coś, to pytaj. Moje rzeczy są bardzo zadbane i nie zniszczone. Sama wieszP.S. Moja Gwiazda właśnie siedzi przy mnie, "czyta" książeczkę i śpiewa Jest świetna. Malinn masz rację w 100% - pakuj się , jedź i nie oglądaj się na nikogo. A rodzinka pogada, pogada i jej przejdzie - nic się nie martw. ![]() Limonko jak dobrze znów Cię poczytać ![]() Tysiu - hasło bomba Zmykam do mojej śpiewaczki. Miłego dzionka. |
|
|
|
#4708 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wyglądają super!Cytat:
Hmm, fioluśku, tak się zastanawiam... właściwie to robisz mu już regularne sesje terapeutyczne przez gg, weź chociaż pobieraj od niego opłaty! Trzeba się cenić!Cytat:
![]() oj tam, oj tam. Myślę, że jesteśmy na podobnym poziomie ;P Przynajmniej śmiesznie jest, niet?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hm... na 2 śniadanie jakiś omlecik z warzywami, sałatkę warzywną z tuńczykiem, możesz jakiś mało tłusty jogurt naturalny/maślankę/kefir. Cytat:
Cytat:
Masz rację, dobre przygotowanie to połowa sukcesu Zamiast słodyczy spróbuj jeść suszone owoce, czasem kilka kawałków gorzkiej czekolady, albo możesz skusić się na dietetyczne deserki SB (są gdzieś w przepisach, które Ci przesłałam). Buziaki dla Twojej śpiewaczkiHajjjj Nie czaję. Wczoraj jadłam fajnie dietetycznie (poza dwoma czekoladkami), poćwiczyłam a dzisiaj 0,5 kg więcej! Eeeeek. Wróciłam od gina. Oczywiście dostałam kolejne leki bo moje jajniki dają mi popalić. :/ Aaaa wiecie co, mojej siostrze już od chyba 2 miesięcy nie przychodzą zamówione perfumy z http://www.fragrancex.com :/ Tzn. były dwie przesyłki (traktowane jak zwykłe listy), jedna z nich dotarła do nas wraz z wcześniejszym zawiadomieniem z Urzędu Celnego, że otworzyli ją i trzeba zapłacić Vat czy coś tam;P Siiostra zapłaciła, perfumy przyszły. A druga przesyłka zniknęła w dziwnych okolicznościach. Urząd Celny tłumaczy się tym, że nie mamy nr przesyłki (bo to niby zwykły list i nie nadają numerów) i nie mogą jej odnaleźć. Pewnie przechwycili sobie tę przesyłkę i teraz wszyscy z UC chodzą i pachną markowymi perfumami! A siostra jest dobrych kilka stówek w plecy;/ Pisała do fragrancex, ale oni napisali, że wysłali 2 przesyłki i nie odpowiadają za to, że nie doszło. ![]() Idę wszamać 2 śniadanko. Buziaki
|
|
#4709 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a hahah niewiasto, masz stu procentowa racje;D w końcu przywiesiłam ja na suficie nad łózkiem, a druga na scianei rzecz jasna::P Cytat:
co bedziesz szamac? moze chcesz o tym porozmawiac??
|
|
|
#4710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(no na pewno nie wolno jakiegoś smalca skwarek czy czegoś w tym stylu;p Fuj)A co chcesz wpaść do mnie? Chyba se jajca ugotuję i zrobię jakąś sałatkę ![]() Fak, loda mi się chce:/ (mam w lodówce, on mówi do mnieee!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

i zaraz polece po sniadanko do sklepu
przyznam sie szczerze ze dzis zjadlam 5 pierniczkow
nie wiem co mnie naszlo

. A gdy mam dobry humor to inteligencja odpoczywa a wyobraźnia działa na pełnych obrotach
.
:nuda : Masakra... Oby kobieta była ludzka i dała nam spokój po tygodniu ;p 

. My tu jesteśmy z Tobą cokolwiek zdecydujesz.
), więc wpadłam się przywitać. 

) a potem czeka mnie znów robienie soku z jabłek 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)