Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 07:03   #4681
Tysia1907
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Tysia1907 wstalam i zaraz polece po sniadanko do sklepu przyznam sie szczerze ze dzis zjadlam 5 pierniczkow nie wiem co mnie naszlo pewnie wszystko przez stary sentyment do nich.

mam kolejnego newsa dzis waga pokazala mi 72.8 az mnie zatkalo
bardzo ladnie

dziewczętaętaęta;p mam nowe postanowienie ;D od dziś ide na SB;D
tylko kompletnie nie wiem co i jak mam robic;/ jest/była któras na tym??
co sie wtedy je? bo nie wiem co se na snaidanie zrobic;/;/ a nanecie to tak dziwnei opisane...macie mzoe jakeis dobre forum o tym lub wlasne doswiadczenia
Stary 2009-08-24, 09:46   #4682
Niuniuska
Wtajemniczenie

olcia_czwa , przecież sam fakt, że wróciłaś do poprzedniej wagi powinien Cię napawać dumą! To sukces! Szkoda tylko, że potem się poddałaś. Wróć do swoich nawyków żywieniowych z diety i staraj się nadal walczyć o swoją wymarzoną wagę! Tylko tym razem nie poddawaj się, przecież nikt nie mówił, że będzie łatwo, z czasem waga wolniej spada i trzeba bardziej się starać!... Powodzenia

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Niuniuska - śliczne fotki Jaki lachon z Ciebie! Uuuuuła
a co do tej kokardy i prezentu ...
http://www.ministerstwogadzetow.com/...a-kokarda.html
dziękuję
lol, czyli jak założę tę kokardę to od razu będę niegrzeczną dziewczynką Czad!

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zostałam zaproszona na wesele we wrześniu. Jako towarzysząca... Byłam w szoku, że padło na mnie. Zaprosił mnie syn znajomych moich rodziców. W sumie zgodziłam się z grzeczności, bo Adonis z niego to nie jest Ale mam nadzieję, że będzie fajnie
E tam, to co że nie Adonis. Ważne żeby był sympatyczny i super tańczył, dobrą zabawę będziesz wtedy miała gwarantowaną

Tysia: "a TY kochana to nei za bardzo wybujałą masz wyobraźnie;p;p;p
czy moze jakaś neiwyżyta dziś jesteś "

Nie a skąąąd, moja Tysiu kochana. Jakbyś nie zauważyła to ja mam tak zawsze, moja wyobraźnia żyje własnym życiem. A gdy mam dobry humor to inteligencja odpoczywa a wyobraźnia działa na pełnych obrotach
ps. Jestem wyżyta. Tż się sprawdza w 100%hiehie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
Wstawajcie kozy
O, poranna koza się odezwała Po takim powitaniu od razu chce się wstawać

fiolusiek, gratuluję spadku wagi

Cytat:
co sie wtedy je? bo nie wiem co se na snaidanie zrobic;/;/ a nanecie to tak dziwnei opisane...macie mzoe jakeis dobre forum o tym lub wlasne doswiadczenia
No brawo, Tysia wzięła się za siebie! Ja jestem na SB od początku mojej diety... Hm... Tu masz fajne forum http://dietasouthbeach.net/ , na którym są przedstawione zasady i przepisy (na samym dole). Ogólnie dieta trwa 3 fazy. Podczas pierwszej (2tyg) nie jesz w ogóle węglowodanów (ryżu, makaronu, kasz - wszystkich potraw które zawierają skrobię i cukier, żadnego pieczywa i owoców itp.) Możesz na niej stracić nawet 6 kg. W 2 fazie stopniowo wprowadzasz węglowodany i zakazane produkty, a w 3 praktycznie jesz wszystko (z małymi wyjątkami nadal), tylko stosujesz się do poznanych zasad. Tak to w skrócie wygląda. Myślę, że na Twoje problemy z podjadaniem słodyczy ta dieta będzie super bo reguluje poziom cukru we krwi i odechciewa się słodyczy. Musisz tylko na niej wytrzymać! Jakbyś chciała jeszcze jakieś informacje o diecie, co się je/nie je to podaj mi mejla na PW, prześlę Ci to, co mam.

BRY dziuńki

Eh, ja całą noc nie spałam, ciągle się budziłam, sama nie wiem czemu... Skutek taki, że wyglądam jak zombie.
Waga na szczęście ruszyła i nadwyżka, którą mam może mi spadnie do końca września;P Oby.
Kurczak, dotarło do mnie, że jeszcze TYLKO tydzień wakacji, a potem cały wrzesień praktyk:nuda : Masakra... Oby kobieta była ludzka i dała nam spokój po tygodniu ;p

Zmykam ogarnąć się (byle jak, ale się ogarnę) bo ma przyjść Pan Ulubiony Mój Listonosz więc wypadałoby nagrzeszyć troszkę urodą ( dużym dekoltem), może nie weźmie kasy za przesyłkęTia...

Buziakosy

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 09:51   #4683
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

Z jednej strony rozumiem jej rady związane z tym, że trzeba mu pomóc, bo alkoholizm to choroba, z której naprawdę trudno wyjść samemu, ale z drugiej strony pewnie próbowaliście już różnych metod perswazji...

Oczywiście, próbowaliśmy. Próbowaliśmy rozmawiać, ale to na nic, bo teść uważa wszystkich za wrogów, a swojego zachowania nie widzi. Zresztą on z nami nie rozmawiał, tylko zostawiał 'listy', w których tak na marginesie nazywał swego syna, czyli TŻeta 'generałem' (pewnie dlatego, że bronił matki, jak ją teść bił...) a córkę 'dziwką'... Próbowaliśmy i prośbą i groźbą, krzykiem i płaczem. Teściowa założyła sprawę o przemoc w rodzinie, gł. po to, żeby siłą w ten sposób wysłać go na leczenie. A teraz jak jest, wiecie, nie ma w ogóle mowy o jakiejkolwiek rozmowie z nim, jak tam przychodzimy to nas wygania itd ...

Ojciec Tż-ta nie ma jakiegoś brata czy rodziny, która mogłaby przemówić mu do rozumu?

Ma siostrzenicę. I tu też jest ciekawa historia, bo jeszcze przed przyjazdem teściów ze Stanów chodziliśmy z TŻetem do niej i jej męża, opowiadając, że dzieje się coś złego - teściowie wydzwaniali do nas po nocy itd., grozili, że jak nie zrobimy tego i tego, to dom nie będzie dla nas (jak wiecie w założeniu miał zostać przepisany na TŻeta, i traktowaliśmy go jak swój - wyremontowaliśmy itd.). I wtedy oni byli totalnie za nami, mówili nawet, że będą zeznawać w sądzie, by nam pomóc, choć my wtedy nawet o sądach nie myśleliśmy, bo to przecież rodzice. ... Jak wrócili teściowie, i zaczęły się awantury, TŻet kilkakrotnie dzwonił do nich z prośbą, by porozmawiali z teściem, przemówili mu do rozumu. To oni na to, że TŻet przeszkadza im w ich zajęciach, że to nie ich problem, tylko nasz, że oni nic nie mogą zrobić itd. Po jakiejś porządniejszej awanturze w końcu przyszli (a dokładnie po tym jak teść demolował dom i wezwaliśmy policję i policjanci kazali mu wyjść z domu, i miał iść na noc do tej właśnie swojej rodziny a oni nawet nie wpuścili go za próg domu tylko po chwili wrócili z nim). I wtedy doradzali nam, żebyśmy się wynieśli stamtąd jeszcze tej samej nocy, zostawili teściów samych sobie, cytuję 'niech się pozabijają, wy macie swoje życie' (teraz myślę, że już wtedy coś kombinowali). A potem nagle zmienili front i oni teraz oficjalnie pomagają teściowi, załatwili mu adwokata itd (choć tak na marginesie teść nie ma nawet kasy, by go opłacić..), nastawiają go przeciw nam. I my i wiele osób widziało, jak teść wracał od nich pijany... A wiadomo chyba, że dla alkoholika nie podaje się wódki... Więc nie wiem, jakie mają intencje ale chyba nie czyste.
Ja myślę, że wykorzystują po prostu rodzinną tragedię, bo może na coś liczą, może teść im coś obiecał po podziale majątku... Wcześniej przecież na nasze prośby o pomoc nie reagowali, umywali ręce.
Więcej rodziny poza nimi teść nie ma.
Tzn. ma nas, ale naszej pomocy nie chciał i nie chce... Nie wspominając już o tym, ile nas to wszystko kosztuje i kosztowało....

Narazie nie prorokuj żadnych czarnych wizji, nie martw się na zapas. Ja wierzę, że po tych wszystkich zakończonych sprawach w sądzie, jakoś Wam się życie wyprostuje...

Dziękuję Niuniusiu, trzymaj proszę mocno za to kciuki .
Cytat:
Wstawajcie kozy
Tysia, Tysia....

Cytat:
Wow, Fiolusiu, jesteś niesamowita!! Jak Ty to robisz? Z czasem przecież chudnie się wolniej i trudniej niż na początku, a Ty ciągle idziesz jak burza!!

Bry
I znów epopeję napisałam ..... Chcę mieć święty spokój, a w kółko o tym myślę... Czasem myślę, że my (TŻet i ja) jesteśmy chyba jedynymi osobami, które tak naprawdę przejmują się sytuacją... Jedynymi, którzy czują się jakoś za to odpowiedzialni (bo przecież nie możemy tego tak zostawić...), chociaż w związku z tym obrywamy tylko po d....
Eh...
Chyba lepiej stąd sobie pójdę, bo od rana jestem w beznadziejnym humorze......

dla Was
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:47   #4684
Kostka09
Zakorzenienie

Post Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Dzien dobry

zagladam rano i moje oczy cieszy widok, że wątek znowu ożył tylko gdzie malinn??

fiolusiek - jestes niemożliwa z tym chudnięciem gratki

virginio - cięzko coś tu dodać, bo jak sama piszesz, normalnemu człowiekowi ciężko zając sie wlasnym zyciem i nie myslec o o ojcu alkoholiku nawet takim ktory nas nienawidzi iwiadomo, że taki ojciec ma wplyw na nasze zycie nawej jezeli nie jest obok... a dobrymi radami jest piekło wybrukowane jak ktos madrze powiedzial kiedys, wiec jak ciotka ma takie dobre rady dla Was to moze niech sama zacznie cos robić
mam nadzieję, że jednak wszystko wam sie ulozy dobrze, chociaz to przez co przejdziecie nie bedzie mile jeszcze długo i tak jak niuniuska stawiam, ze to glowny powod tego, ze nie mozesz zajsc w ciąże.
A to, ze ktos z rodziny okazal sie nielojalny - to dobrze ze wyszlo wczesniej niz mielibyscie sie zawiesc na nich w jakims decydujacym momencie. trzymam niezmiennie za Was kciuki i wierze ze w koncu bedzie dobrze
virginio - zaczelam szkatulke na herbate i wiadereczko metalowe oslonke na doniczke, ale nie mam czasu zeby wykonczyc cokolwiek jak mi sie uda to wkleje zdjecia

dziewczyny chyba znowu robie sobie tydzien bez wegli, bo inaczej to ja nie chudne wiec trudno, pozbywam sie chlebka i pędze po warzywa bo w lodowce pustka
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 12:47   #4685
olcia_czwa
Raczkowanie

Hej Laski
My już wstałyśmy, zdążyłyśmy zaliczyć z córcią ćwiczenia, teraz wróciłyśmy do domu i zjadłyśmy drugie śniadanie.

To może w takim razie na mnie SB to też będzie dobry sposób Niuniuska dziękuję za dobre słowa i motywację i może ja też poproszę o jakieś info o SB
A ja siędzisiaj zdołowałam, bo okazało się, że to już nie jest waga sprzed ciąży, tylko... 5kg więcej No to teraz to jestem zdesperowana.

Virginia - trzymam za Ciebie kciuki, choć widzę, że z Ciebie straszny kłębek nerwów. Ja wiem tyle, że czasami trzeba się odciąć od tego, co złe, choćby to bardzo trudne było. A niestety dopóki teść sam nie zrozumie Waszych dobrych intencji - próżne starania. Szkoda Twojego zdrowia kochana. Nie myśl tyle proszę o tym. Odpocznij i pomyśl o dzieciaczku. Nerwy to straszliwy wróg płodności . My tu jesteśmy z Tobą cokolwiek zdecydujesz.

Fiolusiek - gratuluję jeszcze raz i poproszę receptę na Twoje sukcesy
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 13:31   #4686
mamrotka
Wtajemniczenie

hej piekne
ale towarzystwo sie naklikalo w koncu mam co poczytac

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
Cześć kobitki
Dawno mnie tu nie było (dzięki za kopniaka na nk ), więc wpadłam się przywitać.
U mnie jakoś tak strasznie dołująco ostatnio. Dieta poszła w las dawno temu - przez cztery miesiące dietowania wróciłam tylko do wagi sprzed ciąży - w ciągu pierwszego, a potem jedno wielkie NIIIC. No i się poddałam. A teraz patrzeć już na siebie nie mogę, ale pomysłów i zapału niestety brak. Buuu. Wczoraj miałam urodzinki, ale jakoś nie poprawiło mi to nastroju, a wręcz przeciwnie. Ja już sama nie wiem co z sobą zrobić, bo moje odbicie w lustrze mnie dobija... Tak więc zniknęłam, bo wstyd było się przyznać,a czytając Wasze posty o świetnych wynikach tylko się dołowałam... Przepraszam.

Mamrotko jak się czujesz? Jak tam dzidziuś?

Fiolusiek - gratuluję rezultatu wagowego. Tylko pozazdrościć...

Przepraszam, że piszę troszki wyrwana z kontekstu, ale nie było mie tu jakieś... 90 stron.

hej zgubo ciesze sie ze jestes z nami
u mnie ok. z dzidzia tez wszystko w porzadku

Cytat:
Tysia1907 wstalam i zaraz polece po sniadanko do sklepu przyznam sie szczerze ze dzis zjadlam 5 pierniczkow nie wiem co mnie naszlo pewnie wszystko przez stary sentyment do nich.

gratuluje juz niedlugo zobaczymy zdjecia zostalo 2,9 kg

Cytat:
bardzo ladnie

SB - najlepsza rzecz na swiecie Polecam!

Kosteczko - ja to jestem z okolic Warszawy ale mnie pod uwage przez najblizszy rok to nie bierzcie, ale za rok to moge jechac wszedzie ja to lubie wyjazdy ale jesli bedzie spotkanie to czekam na relacje chociaz fotograficzna

a co do tego ze watek jest najlepszy to sie Niuniuska zgadzam sie zastanawiam ze nas jeszcze nie wypedzili na plotkowe albo spolecznosci
Stary 2009-08-24, 14:13   #4687
Malinn
Zakorzenienie

Dzem dobry
Dziewczynki, jestem zyje... i mam sie powiedzmy, ze dobrze

Ines ale ja ci zazdroszcze tego morza Limonce zazdroszcze wypasionej silowni Fioluskowi zazdroszcze takiego tempa w chudnieciu Niuniusce poczucia humoru bo juz wylam wczoraj ze smiechu jak czytalam co niektore teksty
Generalnie nic innego mi nie pozostalo jak isc do piekla, bo jak mozna byc tak zazdrosnym czlowiekiem

Olcia fajnie, ze wrocilas

A ja czuje sie gorzej niz do D....
Nie dosc, ze rodzina skutecznie popsula moje samopoczucie, ktore po wyjezdzie w gory wrocila juz do normy to na domiar zlego jestem przeziebiona i mam kosmiczna goraczke Juz sama nie wiem co mnie tak dobija czy szatnaze mojej rodziny czy goraczka
Stary 2009-08-24, 14:50   #4688
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Dzem dobry
Dziewczynki, jestem zyje... i mam sie powiedzmy, ze dobrze

Ines ale ja ci zazdroszcze tego morza Limonce zazdroszcze wypasionej silowni Fioluskowi zazdroszcze takiego tempa w chudnieciu Niuniusce poczucia humoru bo juz wylam wczoraj ze smiechu jak czytalam co niektore teksty
Generalnie nic innego mi nie pozostalo jak isc do piekla, bo jak mozna byc tak zazdrosnym czlowiekiem

Olcia fajnie, ze wrocilas

Nie dosc, ze rodzina skutecznie popsula moje samopoczucie, ktore po wyjezdzie w gory wrocila juz do normy to na domiar zlego jestem przeziebiona i mam kosmiczna goraczke Juz sama nie wiem co mnie tak dobija czy szatnaze mojej rodziny czy goraczka
biedactwo trzymaj sie lalka, wszystko jakos sie ulozy, mam nadzieje ze choroba szybko minie
Stary 2009-08-24, 15:10   #4689
ines85
Zadomowienie

HEY HI HELLO
wpadłam tylko na momencik (wróciłam z pracki) przeczytałam co u Was ale potem odpowiem bo lece na miasto na jakieś zakupy
jutro jade o 7 rano chyba z 8 godz to będziemy jechac
jeszcze poki co nie dociera to do mnie ale ....byle bym tylko nie załowała
więc dziś czeka mnie wieelkie pakowanie i jak zwykle pewnie nie będę miała się w co ubrac

Malinn czemu masz zły humorek ??? jak wyjazd ? mam nadzieję że udany
Fiolusiek idziesz jak burza wow
Stary 2009-08-24, 16:30   #4690
Niuniuska
Wtajemniczenie

virginio, faktycznie z tego co pisałaś, to próbowaliście wszystkiego by przekonać teścia do leczenia. Pozostaje chyba tylko czekać i liczyć na to, że po tych wszystkich sprawach w sądzie ojciec Tż-ta uświadomi sobie parę rzeczy... Nie będzie miał już o co walczyć z żoną, może wtedy dotrze do niego smutna prawda, jaki los zgotował swoim bliskim... No i z tego, co opisałaś wynika, że siostrzenica z mężem nie interesują się jego zdrowiem/życiem a.... kasą? Ehh... Naprawdę trudna sytuacja. Kochana, ale Ty już wyczerpałaś swój limit smutków i zmartwień... odetchnij trochę od tego wszystkiego, wyjedź gdzieś z Tż-tem...

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
dziewczyny chyba znowu robie sobie tydzien bez wegli, bo inaczej to ja nie chudne wiec trudno, pozbywam sie chlebka i pędze po warzywa bo w lodowce pustka
hyhy, ja też to czynię ;P Tylko rano zostawiam owsiankę a potem staram się nie jeść węgli...
Czekamy na fotki nowych stworków

Cytat:
To może w takim razie na mnie SB to też będzie dobry sposób Niuniuska dziękuję za dobre słowa i motywację i może ja też poproszę o jakieś info o SB
Nie ma za coDo usług A proszę bardzo informacje o SB mogę przesłać na mejla, podaj mi go tylko na PW

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
a co do tego ze watek jest najlepszy to sie Niuniuska zgadzam sie zastanawiam ze nas jeszcze nie wypedzili na plotkowe albo spolecznosci
... albo na intymnie
(co tam u Ciebie kochana? Jakoś ostatnio mało mi Cię tutaj.)

Cytat:
Ułaaaa.... bidulkaWiem co czujesz, ja też przez to przechodziłam niedawno;/ Nafaszeruj się lekami, czosnkiem, herbatkami z miodem i cytryną i szoruj do łóżka kurować się! A rodzinka? Hmm... podobno najlepiej wychodzi się z nią na zdjęciu... coś w tym jest?! A tak na poważnie, może pogadaj spokojnie z mamą i powiedz jej co Ci lezy na sercu i przeszkadza... (jakby była nieugięta to płacz jak bóbr, może coś zyskasz). Głowa do góry, chcę widzieć radosną Malinn!

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
HEY HI HELLO
wpadłam tylko na momencik (wróciłam z pracki) -> przeczytałam, że wróciłaś z pralki lol
przeczytałam co u Was ale potem odpowiem bo lece na miasto na jakieś zakupy
jutro jade o 7 rano chyba z 8 godz to będziemy jechac
jeszcze poki co nie dociera to do mnie ale ....byle bym tylko nie załowała
więc dziś czeka mnie wieelkie pakowanie i jak zwykle pewnie nie będę miała się w co ubrac
Te pakowanie to jedyne czego Ci nie zazdroszczę w tej sytuacji ;P Pamiętam, że jak pakowałyśmy się z siostrą na wyjazd to wywaliłyśmy całą naszą szafę (a jest przeogromna, zajmuje całą ścianę ;P) i pół dnia (jak nie więcej) zajęło nam pakowanie i negocjowanie, co wziąć a co zostawić, bo miejsca w walizkach brak już było ;p Masakra. ;-) Mam nadzieję, że Tobie pójdzie szybciej i lepiej Ehh,....jak Ci fajnie z tym wyjazdem, tak Ci zazdraSZCZAM, że szok!

Fak, jak smażyłam kotlety to sierota dotknęłam gorącej patelni paluchem i teraz mam szramę na małym paluszku! Oszpeciłam się na amen;p! i jeszcze piecze, cholerka! ;/ Ogłaszam wojnę z patelnią;P

Zmykam trochę polezeć bebechem do góry (dzisiaj nawet potorturowałam go ćwiczeniami, hę!) a potem czeka mnie znów robienie soku z jabłek

cmokaski laski ;d

Stary 2009-08-24, 17:12   #4691
Malinn
Zakorzenienie

Chcialabym poprostu porozmawiac z rodzina...ale sie nie da... oni zupelnie mnie nie rozumieja
Swoja droga co byscie zrobily na moim miejscu????
Od niecalego roku planuje, ze po obronie licencjata polece do stanow na 3msce. Rodzice pomysl zaakceptowali spodobal im sie wszystko pieknie ladnie i cacy. Tydzien temu okazalo sie, ze moja bardzo dobra kuzynka bierze slub wlasnie w te wakacje kiedy mam wyechac... I tu zaczynaja sie schody. Jest to na prawde bliska kuzynka, zawsze razem na prawde mialysmy idealny kontakt. I zawsze mowilysmy, ze ja bede swiadkiem na jej slubie ona na moim. Nawet 2 tyg temu jak rozmawialysmy to mowila, ze mam sie szykowac bo pewnie niedlugo bedzie ich slub. Tydzien temu byly w koncu zareczyny. No i w te sobote byla mala impreza u babci i oficjalnie powiedziala, ze biora slub za rok w lipcu i od razu poprosila na swiadka naszego kuzyna! Nie powiem zdziwilam sie, bo zawsze bylo mowione, ze ja bede swiadkiem! No ale nic... powiedziala, ze mamy sie szykowac na slub za rok wiec powiedzialam, ze mnie niestety nie bedzie bo lece do stanow( o czym ona dobrze wiedziala) No i cudnie... od razu strzelila focha jej rodzice to samo... jak to tak, przeciez mam byc na slubie... najblizsza kuzynka etc oczywiscie argument, ze oni na moj slub tez nie przyjda!!!!!!!. A ja powiedzialam, ze wyjazd planuje na tyle dlugo, ze teraz go nie zmienie... babcia oczywiscie uwaza, ze wyjezdzam dlatego, ze ona mnie nie poprosila na swiadka...co oczywiscie jest nie prawda... (uwaza, ze zachowuje sie jak mala rozkapryszona ksiezniczka) No i rodzice ktorzy diametralnie zmienili zdanie co do mojego wyjazdu bo uwazaja ze byc na slubie najblizszej kuzynki powinnam A ja sie wkurzam bo wyjazd planowalam na tyle dawno, ze wszyscy o nim dobrze wiedza...i teraz maja pretensje ze mnie nie bedzie... i jescze to, ze potraktowali mnie tak przedmiotowo.... Raz, ze mialam byc swiadkiem ale pal licho jej wybor... dwa, ze nikt nawet nie liczy sie z moimi planami tylko cale zycie mam podporzadkowac slubowi mojej kuzynki na prawde chcialabym na nim byc, bo to na prawde bliska mi osoba... wiem, ze zachowuje sie bardzo egoistycznie... ale w tej sytuacji na prawde wole spedzic 3 msce w stanach, zwiedzic troche swiata, zdobyc doswiadczenie, podszlifowac jezyk niz przesiedziec kolejne wakacje w domu i dobrze sie bawic przez jeden dzien na jej weselu... To jej wesle a nie moje i nikt nawet nie zauwazy mojej nie obecnosci... I jest mi przykro, ze wszyscy mnie szantazuja w taki sposob, zupelnie nie licza sie z moim zdaniem i tak traktuja
Stary 2009-08-24, 17:39   #4692
fiolusiek
Zakorzenienie

Malinn rozumiem cie bardzo dobrze poczekaj az atmosfera ostygnie i sprobuj porozmiawiac z PM i rodzicami bo reszcie rodzinki nie ma sie co tlumaczyc bo i tak nie zrozumieja gdyby ludzie zwracali uwage na to co wypada robic a co nie to swiat bylby o niebo lepszy, a najlepiej jest umoralniac innych jezeli zniesiesz wyrzuty sumienia z powodu tego ze nie pojdziesz to jedz
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 17:41   #4693
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Fak, jak smażyłam kotlety to sierota dotknęłam gorącej patelni paluchem i teraz mam szramę na małym paluszku! Oszpeciłam się na amen;p! i jeszcze piecze, cholerka! ;/ Ogłaszam wojnę z patelnią;P
biedny paluszek ale teraz TZ z niczyim innym go nie pomyli

a u nas ok. ostatnio to siedze albo na allegro i powstrzymuje mnie resztka rozsadku oby nie kupic wszystkich tych slicznych ciuszkow dla malej albo na wizazu zglebiam wiedze

wlasnie czytam o mineralach, ach jaka ja glupia bylam ze wczesniej nic na EDM nie zamowilam ale chyba sie zdecuduje chociaz nigdy sama nic nie zamawialam a teraz jeszcze PP skasowali i trzeba z karty kredytowej korzystac, a ja sierota karte mam ale w zyciu w necie za zakupy nia nie placilam i boje sie ze cos pokickam ja to mam talent do takich spraw no ale ten pierwszy raz kiedys musi byc, jak sie w koncu zdecuduje to sie pochwale jaka to ja odwazna jestem

Malinn jedz sobie smialo do stanow i korzystaj z zycia, a rodzinka to zawsze bedzie miala jakies "ale" wiem ze przykro ci jest ale coz zrobic
Stary 2009-08-24, 18:50   #4694
Limonka1987
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ponieważ nigdy w życiu nie uda mi się nadrobić tego co tu od wczoraj gaduły naklikałyście skupię się na priorytetach...

Virginio-
podobno najgorsze co można dostać od przyjaciela to dobra rada... Dlatego też, żadnych rad udzielać Ci nie będę. Może gdybym była mądra i wiedziała co powinnaś zrobić... Niestety nie wiem. Wiem tylko, że domyślam się jak ciężko musi Wam być z TŻ-tem. Wiem też, że nieustannie mocno trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się poukładało i że gdybym mogła jakoś pomóc wystarczy, że kiwniesz paluszkiem Trzymaj się dzielnie, kochanie

Malinn-
jak fajnie, że znów zaszczyciłaś nasz wątek swoją obecnością, kochana zazdrośnico
Jeśli chodzi o kwestię wesela zgadzam się z dziewczynami. Rodzina ma to do siebie, że nigdy jej nie dogodzisz. Myślę, że powinnaś być twarda i postawić na swoim. A oni...? Pogadają, pogadają i znudzi im się... Czasem warto wykazać się w życiu zdrowym egozimem i myślę, że to jest właśnie jedna z tych chwil. A teraz pozwól, że Cię pomęczę... Gdzie jedziesz (to znaczy do jakiego miasta konkretnie)? Planujesz pracować czy może się uczyć? Weźmiesz mnie ze sobą?

Niuniuska-
oczywiście, że możesz liczyć na Raula tudzież innego Hose Antonio Stosownych dodatków też Ci nie będziemy żałować- myślę, że nawet nie będziemy Cię skazywać na marne winogrona i od razu pojedziemy z jakimiś dorodnymi brzoskwiniami
To, że TŻ się sprawdza cieszy mnie bardzo Myślisz, że byłabyś na tyle wspaniałomyślna, żeby pożyczyć go koleżance w potrzebie?

Tysiu-
kozo najdroższa Trzymam moooooooooocno kciuki za Twoje SB

Ines-
jejku jejku... No tak, jutro już wyjeżdżasz! Baw się dobrze, nasza gwiazdeczko i pamiętaj, że będziesz musiała nam wszystko zrelacjonować po powrocie. Z pikantnymi szczegółami na czele

Olcia_czwa-
cześć zgubo Mam nadzieję,że tym razem nigdzie nam nie znikniesz i zostaniesz z nami nawet wtedy, gdy będziesz już laską jakich mało.

Fioluśku-
gratuluję kolejnego spadku na wadze. Jesteś moją idolką

Właśnie się dowlekłam do domu po pierwszym dniu w pracy. Jak ja nie lubię wracać do biura po urlopie. Biurko ledwo zlokalizowałam- sterta papierów z zaległymi sprawami, które zostawiła mi koleżanka mocno mi to utrudniała

Za to mój szef zachował się bardzo na miejscu i na widok mojej winy wykrzyknął: "Limonka, w ogóle się nie przejmuj! Doceniam to, że w ogóle tu dziś dotarłaś. Nie śmiałbym oczekiwać, że będziesz w ogóle pracować". Powiedzcie, jak go nie kochać?

Mimo to ośmieliłam się zignorować to polecenie i narobiłam się jak dzik usiłując odgruzować biurko i pozałatwiać sprawy na cito. Czy ja już wspominałam, że czasem mam serdecznie dość własnej obowiązkowości?

Przesyłam mnóstwo buziaków i zmykam
Stary 2009-08-24, 20:31   #4695
fiolusiek
Zakorzenienie

a ja przyszlam po rozgrzeszenie bo wlasnie wszamalam smazona rybke z surowka i kakao popijam w ramach drugiej kolacji ale naszla mnie takowa ochota
Stary 2009-08-24, 20:51   #4696
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:

Tysia: "a TY kochana to nei za bardzo wybujałą masz wyobraźnie;p;p;p
czy moze jakaś neiwyżyta dziś jesteś "

Nie a skąąąd, moja Tysiu kochana. Jakbyś nie zauważyła to ja mam tak zawsze, moja wyobraźnia żyje własnym życiem. A gdy mam dobry humor to inteligencja odpoczywa a wyobraźnia działa na pełnych obrotach
ps. Jestem wyżyta. Tż się sprawdza w 100%hiehie

a haha a ja wrecz przeciwnie

O, poranna koza się odezwała Po takim powitaniu od razu chce się wstawać

dobra koza nigdy nie jest zła ;D

No brawo, Tysia wzięła się za siebie! Ja jestem na SB od początku mojej diety... Hm... Tu masz fajne forum http://dietasouthbeach.net/ , na którym są przedstawione zasady i przepisy (na samym dole). Ogólnie dieta trwa 3 fazy. Podczas pierwszej (2tyg) nie jesz w ogóle węglowodanów (ryżu, makaronu, kasz - wszystkich potraw które zawierają skrobię i cukier, żadnego pieczywa i owoców itp.) Możesz na niej stracić nawet 6 kg. W 2 fazie stopniowo wprowadzasz węglowodany i zakazane produkty, a w 3 praktycznie jesz wszystko (z małymi wyjątkami nadal), tylko stosujesz się do poznanych zasad. Tak to w skrócie wygląda. Myślę, że na Twoje problemy z podjadaniem słodyczy ta dieta będzie super bo reguluje poziom cukru we krwi i odechciewa się słodyczy. Musisz tylko na niej wytrzymać! Jakbyś chciała jeszcze jakieś informacje o diecie, co się je/nie je to podaj mi mejla na PW, prześlę Ci to, co mam.

Skarbie dziękuje za wszelkie info o SB no i przede wszystkim za maila z Twoimi nagimi fotkami;D oglądałam bez mrugnięcia okiem

BRY dziuńki

Eh, ja całą noc nie spałam, ciągle się budziłam, sama nie wiem czemu... Skutek taki, że wyglądam jak zombie.
a ja Ci powiem w skutek czego----wyżywania sie

Waga na szczęście ruszyła i nadwyżka, którą mam może mi spadnie do końca września;P Oby.
Kurczak, dotarło do mnie, że jeszcze TYLKO tydzień wakacji, a potem cały wrzesień praktyk:nuda : Masakra... Oby kobieta była ludzka i dała nam spokój po tygodniu ;p

Zmykam ogarnąć się (byle jak, ale się ogarnę) bo ma przyjść Pan Ulubiony Mój Listonosz więc wypadałoby nagrzeszyć troszkę urodą ( dużym dekoltem), może nie weźmie kasy za przesyłkęTia...
pokaż lewgo czyczka;p teog z foty:P bedzie zachwuycony : hahaha:
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Tysia, Tysia....
ja ja, we własnej osobie

Cytat:

Nie ma za coDo usług A proszę bardzo informacje o SB mogę przesłać na mejla, podaj mi go tylko na PW

tylko wiesz, wyslij same info, bez nagich fotek:P, one sa only for meeeeeeeee;D

niuńka ale z Ciebie sierota, no straszna, no nei moge ja ka sierota
tak to jest jak sie pcha paluchy nei tam gdzie trzeba

Cytat:
Chcialabym poprostu porozmawiac z rodzina...ale sie nie da... oni zupelnie mnie nie rozumieja
Swoja droga co byscie zrobily na moim miejscu????
Od niecalego roku planuje, ze po obronie licencjata polece do stanow na 3msce. Rodzice pomysl zaakceptowali spodobal im sie wszystko pieknie ladnie i cacy. Tydzien temu okazalo sie, ze moja bardzo dobra kuzynka bierze slub wlasnie w te wakacje kiedy mam wyechac... I tu zaczynaja sie schody. Jest to na prawde bliska kuzynka, zawsze razem na prawde mialysmy idealny kontakt. I zawsze mowilysmy, ze ja bede swiadkiem na jej slubie ona na moim. Nawet 2 tyg temu jak rozmawialysmy to mowila, ze mam sie szykowac bo pewnie niedlugo bedzie ich slub. Tydzien temu byly w koncu zareczyny. No i w te sobote byla mala impreza u babci i oficjalnie powiedziala, ze biora slub za rok w lipcu i od razu poprosila na swiadka naszego kuzyna! Nie powiem zdziwilam sie, bo zawsze bylo mowione, ze ja bede swiadkiem! No ale nic... powiedziala, ze mamy sie szykowac na slub za rok wiec powiedzialam, ze mnie niestety nie bedzie bo lece do stanow( o czym ona dobrze wiedziala) No i cudnie... od razu strzelila focha jej rodzice to samo... jak to tak, przeciez mam byc na slubie... najblizsza kuzynka etc oczywiscie argument, ze oni na moj slub tez nie przyjda!!!!!!!. A ja powiedzialam, ze wyjazd planuje na tyle dlugo, ze teraz go nie zmienie... babcia oczywiscie uwaza, ze wyjezdzam dlatego, ze ona mnie nie poprosila na swiadka...co oczywiscie jest nie prawda... (uwaza, ze zachowuje sie jak mala rozkapryszona ksiezniczka) No i rodzice ktorzy diametralnie zmienili zdanie co do mojego wyjazdu bo uwazaja ze byc na slubie najblizszej kuzynki powinnam A ja sie wkurzam bo wyjazd planowalam na tyle dawno, ze wszyscy o nim dobrze wiedza...i teraz maja pretensje ze mnie nie bedzie... i jescze to, ze potraktowali mnie tak przedmiotowo.... Raz, ze mialam byc swiadkiem ale pal licho jej wybor... dwa, ze nikt nawet nie liczy sie z moimi planami tylko cale zycie mam podporzadkowac slubowi mojej kuzynki na prawde chcialabym na nim byc, bo to na prawde bliska mi osoba... wiem, ze zachowuje sie bardzo egoistycznie... ale w tej sytuacji na prawde wole spedzic 3 msce w stanach, zwiedzic troche swiata, zdobyc doswiadczenie, podszlifowac jezyk niz przesiedziec kolejne wakacje w domu i dobrze sie bawic przez jeden dzien na jej weselu... To jej wesle a nie moje i nikt nawet nie zauwazy mojej nie obecnosci... I jest mi przykro, ze wszyscy mnie szantazuja w taki sposob, zupelnie nie licza sie z moim zdaniem i tak traktuja
niunia olej ich z góry do dołu, i z prawa na lewa;D
nikt nei bedzie targał emocjami naszej MALINKI!!!!
jedziesz do usu i juz jade z Toba oczywicie;D wstąpimy do Clevelandu do mojeje ciotki wiedzmy

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Tysiu-
kozo najdroższa Trzymam moooooooooocno kciuki za Twoje SB
to trzymaj, bo ja ani ciuka w siebie nie wierze;/;/;/
jednak zaczne od jutra....nei od dzis;/

moje panie;D oddalam sie na spoczynek ;D

Edytowane przez Tysia1907
Czas edycji: 2009-08-24 o 20:57
Tysia1907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 20:52   #4697
Malinn
Zakorzenienie

Wiem, ze beda gadac... zawsze gadali Ale wkurzam sie, ze wymuszaja to na mnie w taki sposob.. Nikt nie rozumie tego, ze a tez mam swoje zycie i swoje plany! I nie mam zamiaru zmieniac wszystkiego z powodu jednego slubu mojej kuzynki... Tymbardziej jest mi przykro, ze tak mnie potraktowala mowila jedno zrobila drugie... przez to jeszcze bardziej mnie tam nie ciagnie...Nie jestem na nia obrazona ani zla... poprostu mi przykro...
Nie wiem tylko jak mam to wytlumaczyc babci, ktora uwaza ze zachowuje sie jak rozkapryszona ksiezniczka i ze mam rodzine w dupie...

Ehh Co do samego wyajazdu... Limonko chce wyjechac z programu camp america pracujesz ok 2,5 msca na campie korzystajac z wszelkich atrakcji tego miejsca, masz zapewniony nocleg wyzywienie, dostajesz jakies tam kieszonkowe a pozniej heja i w ameryke na 3-4 tygodnie Teraz wlasnie 3 moje kolezanki i 1 kolega bawia sie w ramach tego programu i czasem jak ogladam ich zdjecia to mam ochote leciec chocby jutro!
Nie wiem jeszcze dokad, nie wiem co bede robic ale wiem ze chce Z tego co widze to jest tam jedna wielka impreza
Stary 2009-08-24, 20:58   #4698
Tysia1907
Zadomowienie

STOP-mam jeszcze dla nas mottto życiowe;;D:

Chcesz schudnąć ??"Ludwik" pomoże Ci w walce z tłuszczem !!
Stary 2009-08-24, 21:13   #4699
Kostka09
Zakorzenienie

Hej malenkie
wrocilam z katowic, bylam w knajpce z kumpelami ze studiow posmialysmy sie znowu bardzo, wypilaysmy po dwa piwka, zjadlysmy po kebabie, potem po lodzie w mc donaldzie wiec kapa totalna jesli chodzi o diete dzisiaj
ale jutro moj dzien dietowy
jasne jutro ide dalej zastepowac kolezanke i znowu 12 godzin w pracy i w srode to samo nie wiem jak to przezyje ale najwazniejsze ze mam koniki w zasiegu wzroku

malinn - przykro mi, ze taka masz sutuacje w domu, ale powiem Ci jedno nie warto ogladac sie na nikogo i niestety czasem trzeba byc egoista, jak przychodzi co do czego to najczesciej i tak sami musimy sobie radzic wiec jedz i zdobywaj doswiadczenie, a kuzynka da rade

ines - jedz kochana baw sie dobrze i wracaj opowiadac szczegoly
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 21:37   #4700
Niuniuska
Wtajemniczenie

Malinn, no powiem Ci, że masz nieciekawie. Rodzice to rodzice, wiadomo, będą gadać ile wlezie, bo "co ludzie powiedzą" że córa wyjeżdża w świat, a tu ślub w rodzinie! Babcie jak to babcie dorabiają sobie własne historie rodem z tasiemcowych seriali... Kuzynka potraktowala Cię hm... brzydko. Też byłoby mi ogromnie przykro... No, ale przejdę do sedna. Pomysł z tym wyjazdem moim zdaniem świetny, moje koleżanki z grupy też wyjechały w ramach tego programu... i dobrze się bawią Oczywiście jestem tego samego zdania co wszystkie laski, że to Twoje życie i powinnaś realizować swoje marzenia, a nie wiecznie odwracać się za siebie... ale zastanawiam się czy nie ma innej opcji, żeby jakoś pogodzić wszystkie strony i by obyło się bez rodzinnych plotek... Skoro ślub w lipcu, bronisz się zapewne pod koniec czerwca albo w lipcu... to może da się przesunąć wyjazd o parę tyg/miesiąc? Nie znam się na zasadach tego programu itp. więc szukam jakiegoś światełka w tunelu... Hm? Głowa do góry!!!

Cytat:
a u nas ok. ostatnio to siedze albo na allegro i powstrzymuje mnie resztka rozsadku oby nie kupic wszystkich tych slicznych ciuszkow dla malej albo na wizazu zglebiam wiedze
hehe czyli nasza wizażowa mała niuńka będzie dama pierwsza klasa!

Cytat:

Niuniuska-
oczywiście, że możesz liczyć na Raula tudzież innego Hose Antonio Stosownych dodatków też Ci nie będziemy żałować- myślę, że nawet nie będziemy Cię skazywać na marne winogrona i od razu pojedziemy z jakimiś dorodnymi brzoskwiniami (kokosy też mogą być!)
To, że TŻ się sprawdza cieszy mnie bardzo Myślisz, że byłabyś na tyle wspaniałomyślna, żeby pożyczyć go koleżance w potrzebie?
hm... ale ja też jestem w pakiecie.

Cytat:
Za to mój szef zachował się bardzo na miejscu i na widok mojej winy wykrzyknął: "Limonka, w ogóle się nie przejmuj! Doceniam to, że w ogóle tu dziś dotarłaś. Nie śmiałbym oczekiwać, że będziesz w ogóle pracować". Powiedzcie, jak go nie kochać? [można nie kochać, ino wytarmosić go]
Mimo to ośmieliłam się zignorować to polecenie i narobiłam się jak dzik usiłując odgruzować biurko i pozałatwiać sprawy na cito. Czy ja już wspominałam, że czasem mam serdecznie dość własnej obowiązkowości?
No witaj w klubie szanowna obowiązkowa koleżanko. Też tak mam i zaczyna mnie już to wkurzać, może by jakąś terapię zacząć? Robimy zrzutę?

Cytat:
a ja przyszlam po rozgrzeszenie bo wlasnie wszamalam smazona rybke z surowka i kakao popijam w ramach drugiej kolacji ale naszla mnie takowa ochota
Takowa ochota zostaje całkowicie rozgrzeszona, albowiem żołądek domagał się pożywienia.

Cytat:
niunia olej ich z góry do dołu, i z prawa na lewa;D
nikt nei bedzie targał emocjami naszej MALINKI!!!!
jedziesz do usu i juz jade z Toba oczywicie;D wstąpimy do Clevelandu do mojeje ciotki wiedzmy
Ja też jadę! Masz ciotkę wiedźmę? Ale czad! A masz też w rodzinie jakieś młode dorodne wampiry płci męskiej? Bo mam ochotę!

Tysia cycaku jeden, wbrew pozorom jestem bardzo nieśmiała, a Ty tu wszystkim opowiadasz, że Ci moje akty rozsyłam(żeby nie było, że się nie cenię - za opłatą plus vat!) No mówiłam Ci przecież, żebyś je wydrukowała i zrobiła sobie z nich fototapetę na ścianę... Eh, dziewczyno. Co ja z Tobą mam!

Poza tym to masz się od jutra wziąć za SB i spowiadać się tu osobiście co żeś zjadła...;p

Cytat:
Nie wiem jeszcze dokad, nie wiem co bede robic ale wiem ze chce Z tego co widze to jest tam jedna wielka impreza
Jadę! !!

Cytat:
STOP-mam jeszcze dla nas mottto życiowe;;D
Chcesz schudnąć ??"Ludwik" pomoże Ci w walce z tłuszczem !!
Tysia, rozwaliłaś mnie na kawałeczki i części pierwsze (w ramach rekompensaty kup mi wiaderko jakieś cobym mogła lać w nie ze śmiechu;p)

EDIT.
Kosteczko, ponieważ mam dziś manię rozgrzeszania to zostałaś i Ty wyjątkowo rozgrzeszona z tego piwa i kebaba! (po cichu mam nadzieję, że dostanę rozgrzeszenie za 2 kawałki ceko cekolady;p)

Ines, udanego wyjazdu!!! i obyście mieli bajeczną pogodę!! Wracaj i czekamy na relację;-) Buziaki

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-08-24 o 21:39
Stary 2009-08-24, 22:49   #4701
virginia
Zakorzenienie

Wróciliśmy właśnie z TŻetem od znajomej, było winko i te sprawy . Pozwólcie więc, że ograniczę się tylko do podziękowania Kostce, Olci, Niuniusi i Limonce za dobre słowa . Temat narazie zostawiam, bo i tak robię za cierpiętnicę na tym wątku, nie żeby mi było z tym przyjemnie, ale domyślam się, że Wam może być już zwyczajnie nudno .
Poczytam Was jutro. A narazie życzę dobrej nocki
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 00:08   #4702
mamrotka
Wtajemniczenie

przyszlam sie pochwalic ze mam juz wanne w domu mielismy przysznic zrobic no bo lazienka ma tylko 6m2 ale bedzie wanna i mam juz na 100% zamowione 2 parapety musze jeszcze do lazienki zamowic tylko nie chce wiedziec ile bedzie kosztowac taki jak chce,bylismy wczoraj u kolezanki i oni wlasnie skonczyli remont i tz kolezanki powiedzial mi ze mnie parapet wyniesie okolo 500 zl ale ja tyle to nie zaplace bez przesady juz nawet debowy jest tanszy od tego z plyty no nic i tak musze sprawdzic najwyzej wezme cos innego

milej nocki
Stary 2009-08-25, 06:56   #4703
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie dzis mialam ciezka noc rozmawialam tzn staralam sie pocieszyc Pana M bo mial jakis dolek, i zadawal dziwne pytania wiec tlumaczylam wszystko wg siebie co o tym mysle i wogole produkowalam sie tak pare godzin filozofowalam psychologicznie ale mysle tak kropla drazy skale wiec sluchalam i doradzalam, dowiedzialam sie wiele interesujacych rzeczy z jego zycia nie zebym chciala to wykorzystac ale rozmawiajac w taki sposob mozna wiele sie dowiedziec o nim samym.
w koncu sie go zapytalam o co mu chodzi i do czego zmierza wiec powiedzial mi ze poznal 2 siostry o wiecej sie nie pytalam juz, wole nie wiedziec wiecej, mezczyzni sa dziwnie skomplikowani.
Stary 2009-08-25, 09:20   #4704
Limonka1987
Zakorzenienie

Dzień dobry

Niuniuska- właśnie tak po cichu liczyłam, że dostanę Ciebie w promocji Nie chcę dyskredytować Twojego TŻ, ale obawiam się, że mógłby nie podołać
Heh, cieszę się, że w końcu wróciłaś. Wreszcie nie jestem największym zboczuchem na wątku

Tysiu- tekst o Ludwiku bezbłędny

Virginio- trzymaj się cieplutko Pamiętaj,że nigdy nie będziemy miały dość Twoich kłopotów. Przynajmniej tyle możemy- wysłuchać.

Malinn- bardzo ciekawie brzmi ten program. W wolnej chwili chyba wygooglam sobie bardziej szczegółowe informacje.

Fioluśku- użyłabym trochę bardziej dosadnego słowa niż skomplikowani

Przeczytałam co u Was, pochichrałam się do monitora, a teraz wracam do pracy, księgować jak szalona

Trzymajcie się dziewuszki
Stary 2009-08-25, 09:51   #4705
Malinn
Zakorzenienie

Nie moge.... wczoraj przeczytalam tekst o ludwiku i nie zajarzylam... a dziisaj siusiam ze smiechu.... ale nie wiem co bylo bardziej zabawne to, ze nie zajarzylam czy sam teskt

Niuniusko do us chce leciec w czerwcu i w czerwcu sie bronic a slub jest pod koniec lipca...
ale trudno Nie mam zamiaru niczego przesuwac z powodu czyjegos "widzimisie" ja widze swoje misie i juz

Limonko zerknij jak bedziesz miala chwilke Moze uda mi sie Ciebie namowic na wspoltowarzysza zaluje jak moge ze w tym roku nie polecialam ale jak sie zorientowalam to bylo juz za pozno na ogarniecie tego

Mamrociuuuuu skad taka cena za parapet? On ze zlota byl czy co???????? Mam wrazenie, ze niektorzy ludzie w ogole nie zwrajacja uwagi na cene... przeciez sa i tansze... i rownie ladne i dobre

Zmykam na slonko sie wygrzac dzisiaj mam wolna chate i spokoj ale to cudne uczucie jak nikt tylka nie zawraca
Stary 2009-08-25, 10:44   #4706
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Ja też jadę! Masz ciotkę wiedźmę? Ale czad! A masz też w rodzinie jakieś młode dorodne wampiry płci męskiej? Bo mam ochotę!
niestety, ale ciotka wiedzma odstraszyła wszysko co "smaczne" ;D wiedzma z niej na całego, ma 70pare lat a wydaje sie jej ze ma 20, noi pozatym jest wiedzma;D

Cytat:
Tysia cycaku jeden, wbrew pozorom jestem bardzo nieśmiała, a Ty tu wszystkim opowiadasz, że Ci moje akty rozsyłam(żeby nie było, że się nie cenię - za opłatą plus vat!) No mówiłam Ci przecież, żebyś je wydrukowała i zrobiła sobie z nich fototapetę na ścianę... Eh, dziewczyno. Co ja z Tobą mam!
a myślisz, ze czemu wczoraj taka malo pisałam1!! bo siedzialm w miescie w drukarni, zeby móc Cie nakleic na ściane kozo

Cytat:
Poza tym to masz się od jutra wziąć za SB i spowiadać się tu osobiście co żeś zjadła...;p
wziełam, tylko nei maialam pojecia co spalaszowac na sniadanie...zjadałm syra wiejskiego z kawalkami ogórasa i pomidorasa...dobre;>?? a potem co zjesc?

Cytat:
Tysia, rozwaliłaś mnie na kawałeczki i części pierwsze (w ramach rekompensaty kup mi wiaderko jakieś cobym mogła lać w nie ze śmiechu;p)
dziecko, u mnei wiader Ci pod dostatkiem, dam Ci na urodziny jedno;D hihihi

Cytat:
przyszlam sie pochwalic ze mam juz wanne w domu mielismy przysznic zrobic no bo lazienka ma tylko 6m2 ale bedzie wanna i mam juz na 100% zamowione 2 parapety musze jeszcze do lazienki zamowic tylko nie chce wiedziec ile bedzie kosztowac taki jak chce,bylismy wczoraj u kolezanki i oni wlasnie skonczyli remont i tz kolezanki powiedzial mi ze mnie parapet wyniesie okolo 500 zl ale ja tyle to nie zaplace bez przesady juz nawet debowy jest tanszy od tego z plyty no nic i tak musze sprawdzic najwyzej wezme cos innego
no to kiedy nasz gwiazdeczko zapraszasz na zbiorową kąpiel;D

Cytat:
witajcie dzis mialam ciezka noc rozmawialam tzn staralam sie pocieszyc Pana M bo mial jakis dolek, i zadawal dziwne pytania wiec tlumaczylam wszystko wg siebie co o tym mysle i wogole produkowalam sie tak pare godzin filozofowalam psychologicznie ale mysle tak kropla drazy skale wiec sluchalam i doradzalam, dowiedzialam sie wiele interesujacych rzeczy z jego zycia nie zebym chciala to wykorzystac ale rozmawiajac w taki sposob mozna wiele sie dowiedziec o nim samym.
w koncu sie go zapytalam o co mu chodzi i do czego zmierza wiec powiedzial mi ze poznal 2 siostry o wiecej sie nie pytalam juz, wole nie wiedziec wiecej, mezczyzni sa dziwnie skomplikowani.
męzczyźni są porypani;D dlatego tez, ZOSTAŃMY LEZBIJKAMI

Cytat:
Tysiu- tekst o Ludwiku bezbłędny
prawda? hihi, sama sie z neigo śmieje do dziś;D

Cytat:
Nie moge.... wczoraj przeczytalam tekst o ludwiku i nie zajarzylam... a dziisaj siusiam ze smiechu.... ale nie wiem co bylo bardziej zabawne to, ze nie zajarzylam czy sam teskt
a hahaha a widzisz, wystarczyło iść umyć naczynia i już byś wiedziała o którego LUDWIKA chodzi;D

witajcie niewiasty
jak tam co tam u was;D bo ja dzis pospałam ojjjjjjjjjjjjjjjjjj pospalam solidnie;D
jakiś taki mi moja komnata klimat stworzyła haha ze sie obudzic ne imoglam hahahaha
Stary 2009-08-25, 10:45   #4707
olcia_czwa
Raczkowanie

Dzień doberek
Wpadłam się przywitać. Wiecie co? Fajnie wrócić do Was - tu jest cudnie wesoło i wszystkie problemy stają się siakieś takie... błahe
Niuniuska dzięki wielkie za info. Ja nie zacznę od razu. Postanowiłam, że najpierw muszę się dobrze przygotować i opróżnić lodówkę z tego co tam zostało. Ale zaraz się usprawiedliwiam - nie to żebym teraz szalała i znowu tyła - nie nie. Staram się jeść dietetycznie i mądrze. Qrcze, tylko u mnie najgorsze są napady na słodycze...
Virginia może mnie tu nie było jakiś czas, ale ja zawsze duchem jestem z Wami. A poza tym - dobrze jest się czasem wyżalić komuś, kto jest z boku. I nigdy nas to nie będzie nudzić!!!
Mamrotko kochana cieszę się, że będziesz miała córę Kiedy termin? Jak będzie miała na imię? Hihi, a allegro wciąga ) Sama powstrzymuję się co by nie wykupić wszystkiego. A im Niunia większa, tym na więcej można sobie pozwolić. Ja zauważyłam, że ostanio zapomniałam o sobie, za to moja Niunia zawsze wygląda jak gwiazda . Allegro wciąga Teraz robimy zakupy jesienne . Jakbyś czegoś potrzebowała, to mam już troszkę rzeczy zbędnych - fajną matę, nosidełko BabyBjorn, leżaczek, ciuszki... itd. Wymieniać mogę długo, a jakoś nie mogę się zebrać co by to powystawiać, więc jak coś, to pytaj. Moje rzeczy są bardzo zadbane i nie zniszczone. Sama wiesz
P.S. Moja Gwiazda właśnie siedzi przy mnie, "czyta" książeczkę i śpiewa Jest świetna.
Malinn masz rację w 100% - pakuj się , jedź i nie oglądaj się na nikogo. A rodzinka pogada, pogada i jej przejdzie - nic się nie martw.
Limonko jak dobrze znów Cię poczytać
Tysiu - hasło bomba

Zmykam do mojej śpiewaczki. Miłego dzionka.
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:30   #4708
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Wróciliśmy właśnie z TŻetem od znajomej, było winko i te sprawy . Pozwólcie więc, że ograniczę się tylko do podziękowania Kostce, Olci, Niuniusi i Limonce za dobre słowa . Temat narazie zostawiam, bo i tak robię za cierpiętnicę na tym wątku, nie żeby mi było z tym przyjemnie, ale domyślam się, że Wam może być już zwyczajnie nudno .
Poczytam Was jutro. A narazie życzę dobrej nocki
Do usług Oj tam, każda z nas ma gorsze dni

Cytat:
Gratulejszyn. Ja bym chyba nie wyrobiła bez wanny, tak lubię w niej leżeć ;P A parapety faktycznie jakieś drogie. My jak robiliśmy remont w moim pokoju, to kupiliśmy takie fajne nakładki na parapet (żeby nie rozwalać całego bo był z jakiegoś betonu czy czegoś podobnego;p) w kolorze mahoniowym Wyglądają super!

Cytat:
2 siostry? Ekhm, i co nie wie którą wybrać? Eeeeek. :/ FACECI!!!
Hmm, fioluśku, tak się zastanawiam... właściwie to robisz mu już regularne sesje terapeutyczne przez gg, weź chociaż pobieraj od niego opłaty! Trzeba się cenić!

Cytat:
Niuniuska- właśnie tak po cichu liczyłam, że dostanę Ciebie w promocji. Nie chcę dyskredytować Twojego TŻ, ale obawiam się, że mógłby nie podołać. [Zawsze wiedziałam, że z Ciebie niezłe ziółko w sypialni!]
Heh, cieszę się, że w końcu wróciłaś. Wreszcie nie jestem największym zboczuchem na wątku
oj tam, oj tam. Myślę, że jesteśmy na podobnym poziomie ;P Przynajmniej śmiesznie jest, niet?

Cytat:
Niuniusko do us chce leciec w czerwcu i w czerwcu sie bronic a slub jest pod koniec lipca... ale trudno Nie mam zamiaru niczego przesuwac z powodu czyjegos "widzimisie" ja widze swoje misie i juz
Aaaa, myślałam, że może ślub na początku lipca, a tak to faktycznie bez sensu zostawać.

Cytat:
Zmykam na slonko sie wygrzac dzisiaj mam wolna chate i spokoj ale to cudne uczucie jak nikt tylka nie zawraca
Eehhh, ja to już nie pamiętam tego uczucia ;P Miłego wylegiwanka

Cytat:
wziełam, tylko nei maialam pojecia co spalaszowac na sniadanie...zjadałm syra wiejskiego z kawalkami ogórasa i pomidorasa...dobre;>?? a potem co zjesc?
Git malina!
Hm... na 2 śniadanie jakiś omlecik z warzywami, sałatkę warzywną z tuńczykiem, możesz jakiś mało tłusty jogurt naturalny/maślankę/kefir.

Cytat:
witajcie niewiasty
jak tam co tam u was;D bo ja dzis pospałam ojjjjjjjjjjjjjjjjjj pospalam solidnie;D
jakiś taki mi moja komnata klimat stworzyła haha ze sie obudzic ne imoglam hahahaha
Obstawiam, że to Twoja nowa fototapeta droga niewiasto!

Cytat:
Niuniuska dzięki wielkie za info. Ja nie zacznę od razu. Postanowiłam, że najpierw muszę się dobrze przygotować i opróżnić lodówkę z tego co tam zostało. Ale zaraz się usprawiedliwiam - nie to żebym teraz szalała i znowu tyła - nie nie. Staram się jeść dietetycznie i mądrze. Qrcze, tylko u mnie najgorsze są napady na słodycze...
Nie ma za co Masz rację, dobre przygotowanie to połowa sukcesu Zamiast słodyczy spróbuj jeść suszone owoce, czasem kilka kawałków gorzkiej czekolady, albo możesz skusić się na dietetyczne deserki SB (są gdzieś w przepisach, które Ci przesłałam). Buziaki dla Twojej śpiewaczki

Hajjjj

Nie czaję. Wczoraj jadłam fajnie dietetycznie (poza dwoma czekoladkami), poćwiczyłam a dzisiaj 0,5 kg więcej! Eeeeek. No cóż, dzisiaj będzie o niebo lepiej...mam nadzieję ;p

Wróciłam od gina. Oczywiście dostałam kolejne leki bo moje jajniki dają mi popalić. :/

Aaaa wiecie co, mojej siostrze już od chyba 2 miesięcy nie przychodzą zamówione perfumy z http://www.fragrancex.com :/ Tzn. były dwie przesyłki (traktowane jak zwykłe listy), jedna z nich dotarła do nas wraz z wcześniejszym zawiadomieniem z Urzędu Celnego, że otworzyli ją i trzeba zapłacić Vat czy coś tam;P Siiostra zapłaciła, perfumy przyszły. A druga przesyłka zniknęła w dziwnych okolicznościach. Urząd Celny tłumaczy się tym, że nie mamy nr przesyłki (bo to niby zwykły list i nie nadają numerów) i nie mogą jej odnaleźć. Pewnie przechwycili sobie tę przesyłkę i teraz wszyscy z UC chodzą i pachną markowymi perfumami! A siostra jest dobrych kilka stówek w plecy;/ Pisała do fragrancex, ale oni napisali, że wysłali 2 przesyłki i nie odpowiadają za to, że nie doszło.

Idę wszamać 2 śniadanko.

Buziaki

Stary 2009-08-25, 11:42   #4709
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Git malina!
Hm... na 2 śniadanie jakiś omlecik z warzywami, sałatkę warzywną z tuńczykiem, możesz jakiś mało tłusty jogurt naturalny/maślankę/kefir.
ale jak? do omleta cza i mąke i tluszcz, a tego to chyba nie wolno;>

Cytat:
Obstawiam, że to Twoja nowa fototapeta droga niewiasto!
a hahah niewiasto, masz stu procentowa racje;D w końcu przywiesiłam ja na suficie nad łózkiem, a druga na scianei rzecz jasna::P

Cytat:
Nie czaję. Wczoraj jadłam fajnie dietetycznie (poza dwoma czekoladkami), poćwiczyłam a dzisiaj 0,5 kg więcej! Eeeeek. No cóż, dzisiaj będzie o niebo lepiej...mam nadzieję ;p
przeczyta lam dwaie czekolady....se mysle 2 czekolady i niewiasta zdziwiona hahahah :P a to jednak czekoladki, to neico mneisjze;p;p
Cytat:
Idę wszamać 2 śniadanko.
co bedziesz szamac? moze chcesz o tym porozmawiac??
Stary 2009-08-25, 11:51   #4710
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
ale jak? do omleta cza i mąke i tluszcz, a tego to chyba nie wolno;>
ja robię omlet bez mąki. Rozbełtuję jajca, doprawiam, dodaję chudą szynkę, warzywka jakieś i wszystko sruu na patelnię. Smażę z dwóch stron, na oliwie z oliwek. Tłuszcze można szamać, ale zdrowe (masz gdzieś tam wykaz;p) (no na pewno nie wolno jakiegoś smalca skwarek czy czegoś w tym stylu;p Fuj)

Cytat:
co bedziesz szamac? moze chcesz o tym porozmawiac??
A co chcesz wpaść do mnie?
Chyba se jajca ugotuję i zrobię jakąś sałatkę

Fak, loda mi się chce:/ (mam w lodówce, on mówi do mnieee!!!)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości