Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-22, 15:32   #3151
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

domiks gratulacje!!! pokaz jakies fotki ze slubu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 16:40   #3152
groszek80
Raczkowanie

Witajcie kochane PM-ki!!! Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie Właśnie wróciliśmy z naszej podróży poślubnej. Postaram się powoli wszystko nadrobić, ale tyle napisałyście przez te dwa tygodnie, że nie wiem kiedy mi się to uda ...
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 16:45   #3153
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
sang rozmawiałamz e szwargrem i powiedzial mi ze w tym akademiku pomiędzu uulicą pszczyńską a rondem koło polibudy ( to chyba jest ziemowit tak sie nazywa ale nie jestem pewna tam był lub jest bar z hotdogami rumcacjs

I TAM PONOC BEZ PROBLEMU WYNAJMUJĄ
ooo...dzięki za informacje, to jest Barbara chyba jak się nie myle.
co do zawieszek na wódke to mamy takie wstążeczki wiązane na kokardke i myśle ze nie bedzie znimi problemu a ze mamy wódke Pana Tadeusza to taka dekoracja w zupełności wystarczy

Martuś zdjęcia tak piekne że szczenke do tej pory z podłogi zbieram- rewelacja!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 16:57   #3154
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martuch zdradz m pw nazwisk f0t0grafa!!!!

cudne zdjec8a!!!!

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 17:54   #3155
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Martucha...no musze przyznać, ze foty BOMBOWE - jak z reklamy, albo katalogu...a Twoja uroda tak oryginalnie i ciekawie wyszła, ze hohoho....SUPER !!!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Wszytskim dzisejszym Parom Młodym wszytskiego naj naj !!

Super pogoda na slub dzis!

martucha to z kanapy zdjecie mnie wgniata w fotel piekne!
dziekuje dla mnie ono jest wyjatkoweee

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja przyszlam sie pochwalic, ze tez juz jestem po slubie, co prawda cywilnym narazie, ale juz mam męża
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
ooo...dzięki za informacje, to jest Barbara chyba jak się nie myle.
co do zawieszek na wódke to mamy takie wstążeczki wiązane na kokardke i myśle ze nie bedzie znimi problemu a ze mamy wódke Pana Tadeusza to taka dekoracja w zupełności wystarczy

Martuś zdjęcia tak piekne że szczenke do tej pory z podłogi zbieram- rewelacja!!!!
dziekuje

Cytat:
martuch zdradz m pw nazwisk f0t0grafa!!!!

cudne zdjec8a!!!!
http://www.art-mayo.com/ jego strona aczkolwiek albumy na zywo sa milion razy lepsze a na pw pisze nazwisko
Stary 2009-08-22, 18:49   #3156
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
P.S. trzymajcie kciuki że przekonam męża na podróż poślubną jest trochę droższa niż planowaliśmy....

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

zastanawiam czy czy w ogóle na ślub zakładać pończochy samonośne bo tak mi gorącą w sukni i butach :/
ja nie zakładam, zresztą buty mam z odkrytymi palcami

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
oo to widze ze odmowilo wam tyle ile nam... poracha no nie?

a teraz UWAGAAAAAAAAAAA dostalam probke zdjec od fotografa! nieskromnie powiem ze sa BOSKIE
jak juz dostane wszytkie to zaloze folder i je powklejam a teraz daje tylko te probke...
no z tymi gośćmi to fakt, ale w sumie jest mi to już obojętne.

A Tobie chciałam powiedzieć, że od dzisiaj Cię nie lubię bo wywołałaś we mnie masakryczne uczucie zazdrości, które pewnie przez wiele dni będzie zżerało mnie od środka nie pozwalając mi na spokojną egzystencję. Po prostu na wizażu powinien obowiązywać zakaz umieszczania tak cudownych zdjęć... na prawdę uważam to za skandal!

Cytat:
Ja przyszlam sie pochwalic, ze tez juz jestem po slubie, co prawda cywilnym narazie, ale juz mam męża
gratulacje

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 19:29   #3157
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no z tymi gośćmi to fakt, ale w sumie jest mi to już obojętne.

A Tobie chciałam powiedzieć, że od dzisiaj Cię nie lubię bo wywołałaś we mnie masakryczne uczucie zazdrości, które pewnie przez wiele dni będzie zżerało mnie od środka nie pozwalając mi na spokojną egzystencję. Po prostu na wizażu powinien obowiązywać zakaz umieszczania tak cudownych zdjęć... na prawdę uważam to za skandal!\
nie warto sie przejmowac odmawiajacymi goscmi to takie glupoty

a tym tekstem to mnie zabilas tz sie ze mnie smieje jestes genialna
Stary 2009-08-22, 19:54   #3158
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
wariatka inaczej sie nie da ciebie okreslic

ehsss... pogadaj z nia szczerze zobaczymy co powie..

najlepszego!!

ja bym zalozyla balabym sie ze mnie buty oberta jednak ponczoszka bedzie jakos przed tym chronic..

u nas nie przeszkadzalo..

a teraz UWAGAAAAAAAAAAA dostalam probke zdjec od fotografa! nieskromnie powiem ze sa BOSKIE
jak juz dostane wszytkie to zaloze folder i je powklejam a teraz daje tylko te probke...
Wow! MArtus co ja moge powiedziec, no nie bede originalna..zdjecia boskie..A ty na nich wyszlas pieknie. Jakbym byla facetem to bym cie chyba probowala Wojtkowi odbic

Dobra zalecialo teraz lizusostwem..albo co gorsza wyszlam ze jestem homo
Cytat:
Gratulacje, czekamy na zdjecia.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 21:09   #3159
kliwia
Zakorzenienie

Kumajcie, psiasiółka mi napisała, że chyba przyjedzie ze swoim 1,5 rocznym dzieckiem (ktore jest dziwne ) bo nikt nie chce się nim zająć , od conajmniej roku wie o ślubie to mogla to jakos zalatwic albo odmowic przyjechania, zwlaszcza ze z dzieckiem jej nie zapraszałam ale mnie wkurzyła :/
Stary 2009-08-22, 21:37   #3160
motley
Zadomowienie

Cytat:

a tym tekstem to mnie zabilas tz sie ze mnie smieje jestes genialna

Cytat:
Kumajcie, psiasiółka mi napisała, że chyba przyjedzie ze swoim 1,5 rocznym dzieckiem (ktore jest dziwne ) bo nikt nie chce się nim zająć , od conajmniej roku wie o ślubie to mogla to jakos zalatwic albo odmowic przyjechania, zwlaszcza ze z dzieckiem jej nie zapraszałam ale mnie wkurzyła :/
Moim zdaniem szkoda nerwów, nie ma sensu pokłócić się z koleżanką tydzień przed ślubem. Chce sobie zabrać dziecko, niech bierze... to tylko będzie problem dla niej. Ja mam wrażenie, że niektórzy ludzie robią się bardzo dziwni jak pojawia się w ich życiu dziecko... ale może to dlatego, że ja nie mam dzieci

Stary 2009-08-22, 21:41   #3161
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
wariatka inaczej sie nie da ciebie okreslic

ehsss... pogadaj z nia szczerze zobaczymy co powie..

najlepszego!!

ja bym zalozyla balabym sie ze mnie buty oberta jednak ponczoszka bedzie jakos przed tym chronic..

u nas nie przeszkadzalo..

ło żesz i to dopiero próbka??!! kilka zdjęć a TŻ już mnie z podłogi zbierał bo z fotela z wrażenia spadłam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 21:46   #3162
kliwia
Zakorzenienie

motlye coniektorzy na pewno zauwazylam po znajomych ale w wieku Tż baby glupieją, juz wam kiedts pisalam jak poslzismy do znajomych jak im sie dziecko urodzilo, dalismy im odpoczac i poslzismy po kilku miesiacach od narodzin, Wyszlam z tej wizyty umeczona gadaniem mamuski jakie tabletki i czopki na zabki, jaki syropek na katarek ile to kostzuje i gdzie to mozna dostac jakbym miala notes to bym caly zapisala zlotymi radami i nazwami lekarstw, jakby mnie to w tamtyk okresie interesowalo jakos specjalnie
A ta psiapsiolka, yjm, napisala mi ze nikt sie nie chce zaajac jej dzieckiem, w szczegolnosci mama, ktora od poczatku wiedziala, ze osiapsiolka przyhedzie na moj slub i to bez dziecka, nie iwem jak to do konca bylo rozwiazane, czy byly deklaracje pilnowania czy nie/
Udam ze nic o dziecku nie weidzialam Bedzie z nim spac na brzuchu chyba, a jesc da nie wiem co, dekoracje chyba

A ja dzis wplacilam rownowartosc dwoch wypklat na sali boze mozna bylo sie ta kasa wachlowac :roleyes: ech
Trzeba bylo wziac cichy slub
Zawiozlam balony - ponoc kiczowate, ale mi sie podobaja girlandy balonowe, i tez fajnie na zdjkeciach wychodza, Niestety sala nie ma predyzpozycji do [pdwieszania materialow pod sufitem ale co tam Zaczynam olewczo jakos podchodzic.
Dzis latalam po miesice w poszukiwaniu szklanych swiecznikow, znalazalm 3 takie jakie mnie interesowaly, no i chyba je zakupie i postawie tylko na moim stole
Stary 2009-08-23, 12:42   #3163
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
No to rzeczywiscie troche nie bardzo. Tym brdziej, ze to Twoja przyjaiolka i nie powinna robic takich rzeczy
Cytat:

Moim zdaniem szkoda nerwów, nie ma sensu pokłócić się z koleżanką tydzień przed ślubem. Chce sobie zabrać dziecko, niech bierze... to tylko będzie problem dla niej. Ja mam wrażenie, że niektórzy ludzie robią się bardzo dziwni jak pojawia się w ich życiu dziecko... ale może to dlatego, że ja nie mam dzieci
Oj prawda. Rozumiem, dziecko jest najwazniejsze dla rodzicow, ale nie musi byc dla ich przyjaciol. Ja np mam kolezanke ktora co miesiac przezywa, ze jej dziecko robi sie coraz wieksze. Np w dniu jego urodzin co miesiac ustawia sobie opis na gg albo chodzi po firmie (pracujemy razem) i doslownie wszytskim opowiada : A konradek skonczyl juz 13/14/15 (co miesiac wiecej) miesiecy. A juz umie spojrzec tak ,a robi juz taka minke, a wcz \zrobil to i to. Plus oczywiscie codfzienna relacja z dnia poprzedniego co zrobil wcz Konradek Apokalipsa. Odechcialo mi sie przez nia dziecka

A my dzis jedziemy z TZ-em na jezyny. Bede robila domowy sok z jezyn taki do herbatki lodow itp. Otsatnio zrobilam z malin ale cos czuje zimy to nie przetrwa bo TZ juz rozpracowal jeden sloiczekGłodomor jeden

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-23 o 12:43
Stary 2009-08-23, 13:33   #3164
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Wow! MArtus co ja moge powiedziec, no nie bede originalna..zdjecia boskie..A ty na nich wyszlas pieknie. Jakbym byla facetem to bym cie chyba probowala Wojtkowi odbic

Dobra zalecialo teraz lizusostwem..albo co gorsza wyszlam ze jestem homo

Gratulacje, czekamy na zdjecia.
hahahahahaha dobre hahah

Cytat:
to jest denerwujace... ja mam fila na punkcie dzieci ale tez dobija mnie to ze ich mamy widza w nich poprostu pepek swiata i maja zal ze reszta siata nie podziela ich zdania... sorry winetu... kolezanka przegiela chociaz mogla zapytac... i co teraz powiesz jej ze nie czy jak?

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ło żesz i to dopiero próbka??!! kilka zdjęć a TŻ już mnie z podłogi zbierał bo z fotela z wrażenia spadłam
dziekuje

Cytat:
A ja dzis wplacilam rownowartosc dwoch wypklat na sali boze mozna bylo sie ta kasa wachlowac :roleyes: ech
Zawiozlam balony - ponoc kiczowate, ale mi sie podobaja girlandy balonowe, i tez fajnie na zdjkeciach wychodza, Niestety sala nie ma predyzpozycji do [pdwieszania materialow pod sufitem ale co tam Zaczynam olewczo jakos podchodzic.
Dzis latalam po miesice w poszukiwaniu szklanych swiecznikow, znalazalm 3 takie jakie mnie interesowaly, no i chyba je zakupie i postawie tylko na moim stole
jak my placlismy to tak sie czulismy glupio bo stwierdzilismy ze przy malym weselu bylo tyle kasy jeszcze na cos no ale... zabawa jest raz w zyciu wiec wwarto... a materialami bym sie niemartwila... moja sala tez nie mogla ich miec bo byla za niska.. i ostatecznie poszlo kilka balonow naprawde nieduzo i tyle... zreszta nie ma co sie przejmowac ja wystroj sali i kosciola olalam.. na tydzien przed slubem mialam tez olewcze podejscie i doszlam do wniosku (po szczerej rozmowie z tz) ze jak przyjda takie pipy ktore sie nie beda bawic tylko wszytko brac pod lupe i oceniac to i tak beda krytykowac wiec olac to... ludzie maja sie bawic a nie... jak komus sie niebedzie podobac bo nie ma materialu na suficie bo czcionka na winietce nie taka bo golab zrobil za duza kupe to mam ich w dup... no
Stary 2009-08-23, 16:30   #3165
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Ja nie mialam Masz racje w samej sukni i halce jest tak goraco ze nie wiem jakbym dala rade

ja tez nie mialam ponczoch

Cytat:

slicznie zdjecia

Cytat:
moje gratulacje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 17:23   #3166
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 07:24   #3167
liliputek
Raczkowanie

Dzien Dobry
Stary 2009-08-24, 07:33   #3168
kliwia
Zakorzenienie

Haj po weekendzie, znowu sie bardzo wczesnie budziłam dzis zresztą też

Jednak zaprosilismy jednych znajomych w to miejsce puste co nam sie zorbilo więc się miejsce nie zmarnuje a oni sami tez nas zaprosili bo tez mają taka sytuację jak nasza, więc spoko wyjdziemy na zero i miejsca nie będzie pustego
Ten tydzien pewnie zleci ze nawet nie bede wiedziala kiedy

Dzis do ksiedza
Jutro po garnitur
W srode już wolne i kilka spraw zalatwic musze, min kosmetyczkę

W ogóle w niedziele dzowni o 10 telefon, ja zonk co to jest, a zadzownila do mnie babka ktora będzie mi robic paznokcie na slub, z prosba o przelozenie terminu
Mi juz sie goraco zrobilo ze nie bede miala zrobionych paznokci na slub, ale na szczescie z czwartku na piatek przeniosla z powodu szkolenia
Wiec uff

Wczoraj dzowni do mnie z kolei przyjaciołka z LO, ktora jest tez gosciem na naszym slubie, a ajk ja widze kogos na wyswietlaczu z gosci to mi tez serce do gardla podchodzi
No i slysze w sluchawce" P......."
Takim głosem że mało nie padłam.
Okazało się na nieszczęście, że ojciec jej dziecka,z którym gerenalnie nie utrzymuje kontaktu itp, mial nowa dziewczyne i 8miesieczne dziecko sie powiesił. No myslalam ze wyjde z siebie jak to uslyszalam, nie wiedzialam co mam tej dziewczynie troche zrozpaczonej powiedziec. Bądz co badz facet byl draniem i do tego niedojrzalym, no ale pewnie nikt sie nie spodziewal ze tak to sie skonczy
Po prostu jakas masakra. Nastroj na naszym weselu pewnie będzie miala bardzo kiepski
Stary 2009-08-24, 08:35   #3169
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

CZESC KOBIETKI

ja wam powiem ze wczoraj po raz pierwszy od trzech miesięcy mielismy wolną niedziele
wollllllną

bylismy w sadzie na malinkach

ah zaraz sie wyrywam na chwile z [pracy i jedziemy z garniakiem do reklamacji ciekawe co babka nam powie jak to zobaczy
az się boje

Stary 2009-08-24, 08:39   #3170
kliwia
Zakorzenienie

anika malinkiki mniam mniam
a co się stało z garniturem?
Stary 2009-08-24, 08:48   #3171
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kliwuś bo to było tak

najezdzilismy sie bog jeden wie gdzie za garniturem i nic mu sie nei podobało w koncu trafilismy do rybnika do jednego saloniku małego i tam upatrzył garniak bardzo ładny ale jak by nie mogł kupic..... ale nieeeee
on jedzcze do plaxzy chce isc w tym rybniku no i nic nei znalazł a do tego sklepiku nei zdazylismy wrócic i umyslił se ze w poniedziałek z samego rana tam pojedzie

no i pojechał sam.... jak był z nami znaczy ze mna i mamuśką swoją to mysmy we dwie obejrzały na wylot ten garniutr..... i byl ok

no i w poniedziałek pojechał po garniak a ta babka do niego ze ona teraz ma wiecej czasu bo w piatek było duzo ludzi i ona mu cos doradzi i doradzila taki sam garnitur tylko nie prosty taki jak mierzył trylko taliowany, no mowie ok..... przez telefon

zajezdzam do neigo w srode kazałam załozyc garnitur na plecy, no i niby ok i jak go sciagał to mnei cos tkneło, kazałam jeszcze raz załozyc i sie zgarbic tudziez [pochylic i okazalo sieze na plecach od karku w dóż równiutko tak co 8 cm jest dziurka tak jak by w tych 4 miejscach maszyna materiału nei złapała!!!!!!

i mowie mu kurde blaszka jak ci sie garnitur na plecach popruje jak bedziesz szalał na parkiecie to dopiero bedzie cyrk!!!
no i musimy dzis z nim jechac niech oni cos z tym zrobią

Stary 2009-08-24, 09:11   #3172
kliwia
Zakorzenienie

anika dziwna sprawa, ale mysle ze jak bedzie miala drugi taki to powinna wymienic
ps. wyslac faceta po zakupy!!
Stary 2009-08-24, 09:13   #3173
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

taaaaa święte słowa

Stary 2009-08-24, 09:36   #3174
motley
Zadomowienie

Cytat:
ps. wyslac faceta po zakupy!!

taaa mój TZ od 5 lat jak razem mieszkamy nie kupił sobie sam chyba ani jednej rzeczy... masakra jakaś. Jak chodzimy po sklepach i zaczyna mnie denerwować i mu mówię, że za chwilę go zostawię i będzie sobie kupował sam, to blednie, oblewa się zimnym potem i robi się potulny jak baranek

Stary 2009-08-24, 09:40   #3175
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
gold-fish, trzymam kciukasy
Cześć kciuki pomogły lecimy do Słonecznego Brzegu na 14 dni All inc.
niby przypadkiem weszlismy do biura się dowiedzieć czy mają jakąś ciekawą okazję, wyszliśmy, dwie minutki musiałam sie szczerzyć do meża i wrócilismy podpisać umowę aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze 19 dni

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 09:50   #3176
kliwia
Zakorzenienie

goldfish zazdroszcze 14 dni
Stary 2009-08-24, 10:01   #3177
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny!

Cytat:
dziewczyny co dajecie na wodke weselną??

bo sie wacham czy robic zawieszki + banderola czy etykiety + wstążeczka
my sami ( już widze jak nam to pójdzie) robimy i zawieszki i winietki - niee bede sie przejmowała czy komuś będzie przeszkadzała w laniu

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
bardzo ladnie
a powiedz mi co z trenem?
bedziesz go miala podpinany/odpinany?
dziękuje - na zdjęciu widać sam tren, podpięta już jest suknia, ja mam suknie satynową i pokryta jest własnie tą haftowaną organtyną którą widać na zdjęciu. cały tren jest podpinany na 3 jakieś tam guziczki

Cytat:
aż mnie ciary przeszły ............... rewelacja!!!!!!!! i to na kanapie rzeczywiście najlepsze...... cudo na całe życie!!!!

Cytat:
błagaaaaaaaaaaaaaaaam.... nawet nic nie mów na ten temat....... jak pomyśle ile kasy na to idzie, ile moich nerwów (!!!!!!!!!!!!!) to aż żałuję czasami że nie robimy cichego obiadku po ślubie

a my dzisiaj idziemy ustalać menu i doszłam do wniosku że mam ogromnie dużo jedzenia!!!! zostanie tego masakra. jeszcze śłub mamy o 17.00 - na sali, już po życzeniach, będziemy o 19.00 jak nic. a tu obiad, deser, tort, 3 gorące posiłki, mięsa pieczone, sałatki, wędliny, sery ........ bla bla bla... i stół wiejski. Nie przejemy.

JEjuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! !! jeszcze tylko 2 tygodnie

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-08-24 o 10:02 Powód: już drugi raz pisze o swoim ślubie w czasie przeszłym ... wrrr
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 10:34   #3178
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

moniqac ja tez podjełam decyzje o robioeniu zawieszek i w sobote zrrobiłam 88 szt no i 20 szt rożków na płatki róż
az sie mama zachwyciła tymi moimi praca plastycznymi a tata sie podsmiechuje pod nosem ze kiedys takich wymysłów nei bylo a ja mu tato jak bym nei umiała sama zrobic to bym nie robiła

a jak pojechałam z tym do mojego to tylko mnie przytulil i powiedział oj królowo jak ty o wszystko dbasz
no i teściowa az powiedziała nonono ładne zrobiłaś super

nie moze byc!!!

a nich sie dzieje i dam jeszcze banderole weselne

tylko pytanie cy robicie na wszystkie wódki czy bedziecie przewieszac??

Stary 2009-08-24, 11:08   #3179
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

ja was tylko podczytuje, bo te wszystkie rzeczy o których piszecie przede mną teraz szukamy zaproszeń, i zdecydowaliśmy się robić sami, tylko papier czerpany trzeba kupić

Cytat:
padłam i nie powstanę. Jakie piękneeeeeeeeeeee
Stary 2009-08-24, 12:24   #3180
martucha84
Zakorzenienie

zaaaabcia, Rosette, inutil dziekuje bardzo

Cytat:
Wczoraj dzowni do mnie z kolei przyjaciołka z LO, ktora jest tez gosciem na naszym slubie, a ajk ja widze kogos na wyswietlaczu z gosci to mi tez serce do gardla podchodzi
No i slysze w sluchawce" P......."
Takim głosem że mało nie padłam.
Okazało się na nieszczęście, że ojciec jej dziecka,z którym gerenalnie nie utrzymuje kontaktu itp, mial nowa dziewczyne i 8miesieczne dziecko sie powiesił. No myslalam ze wyjde z siebie jak to uslyszalam, nie wiedzialam co mam tej dziewczynie troche zrozpaczonej powiedziec. Bądz co badz facet byl draniem i do tego niedojrzalym, no ale pewnie nikt sie nie spodziewal ze tak to sie skonczy
Po prostu jakas masakra. Nastroj na naszym weselu pewnie będzie miala bardzo kiepski
bozzz to nieciekawie...

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
aż mnie ciary przeszły ............... rewelacja!!!!!!!! i to na kanapie rzeczywiście najlepsze...... cudo na całe życie!!!!

a my dzisiaj idziemy ustalać menu i doszłam do wniosku że mam ogromnie dużo jedzenia!!!! zostanie tego masakra. jeszcze śłub mamy o 17.00 - na sali, już po życzeniach, będziemy o 19.00 jak nic. a tu obiad, deser, tort, 3 gorące posiłki, mięsa pieczone, sałatki, wędliny, sery ........ bla bla bla... i stół wiejski. Nie przejemy.

JEjuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! !! jeszcze tylko 2 tygodnie
dziekuje a jedzonka naprawde duzo;D

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości