Seks z czarnoskórym mężczyzną. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-23, 06:06   #241
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Seks z czarnoskórym mężczyzną.

Cytat:
Napisane przez c0sette Pokaż wiadomość
nie rozumiem czemu wiekszosc z was oburzyła się po przeczytaniu pierwszego wpisu autorki..., temat jak każdy inny ;] jeden lubi to drugi lubi co innego. Zapytała tylko o wasze opinie a wy odpowiadałyscie tak jakby was atakowała
Przeciez nie chodzi o temat, tylko o to co i jak autorka napisala.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
spałaś z połową białych, że masz takie wnioski?

Cytat:
Napisane przez doktor Pokaż wiadomość
Zapytać .

Wiem, że teoria nie zawsze idzie w parze, ale tak odpisałem bo to jest czepianie się - czy żeby taki tekst rzucić jaki rzuciła malajka trzeba spać z połową czarnych czy białych ? Coś co mogło być luźną rozmową o preferencjach, nawet trochę interesującą, stało się niewiarygodnie zaciętą dyskusją, bez odrobiny dystancu czasem. Naprawdę ciekawi mnie co jest tego przyczyną, tym bardziej, że bardziej zacięte mam wrażenie są kobiety - może obrona "swego" ?
Nie, w momencie kiedy autorka nachalnie twierdzi, ze jej preferencje sa lepsze niz czyjes inne nie ma miejsca na luzna rozmowe o takowych.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 09:52   #242
doktor
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie, w momencie kiedy autorka nachalnie twierdzi, ze jej preferencje sa lepsze niz czyjes inne nie ma miejsca na luzna rozmowe o takowych.
Wiesz, nie chce mi się 2 raz czytać tego wątku całego , ale po przeczytaniu paru pierwszych postów mam wrażenie że to jednak autorka pisała wyraźnie o "swoich doświadczeniach" i była ciekawa doświadczeń innych osób. Jej doświadczenia są widocznie takie, że z czarnoskórymi lepiej i ma to tego prawo, tak uważam. Dla mnie już odpowiedzi na ten 1 post były agresywne, pojawił się też chyba zarzut o rasizm. Potem było średnio przyjemnie z obu stron, przyznaję - ale dla mnie to niektóre osoby które odpowiadały na post malajki skierowały rozmowę na takie tory.

Im dłużej czytam ten wątek tym (część wypowiedzi mniej wyważonych) pachnie mi on jednak "własnym" - własnym lękiem, własnymi kompleksami i uprzedzeniami. Bo na tego posta można było odpowiedzieć inaczej, po prostu "ja mam takie doświadczenia, ja wolę tak".
doktor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 14:21   #243
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, nie chce mi się 2 raz czytać tego wątku całego , ale po przeczytaniu paru pierwszych postów mam wrażenie że to jednak autorka pisała wyraźnie o "swoich doświadczeniach" i była ciekawa doświadczeń innych osób. Jej doświadczenia są widocznie takie, że z czarnoskórymi lepiej i ma to tego prawo, tak uważam. Dla mnie już odpowiedzi na ten 1 post były agresywne, pojawił się też chyba zarzut o rasizm. Potem było średnio przyjemnie z obu stron, przyznaję - ale dla mnie to niektóre osoby które odpowiadały na post malajki skierowały rozmowę na takie tory.

Im dłużej czytam ten wątek tym (część wypowiedzi mniej wyważonych) pachnie mi on jednak "własnym" - własnym lękiem, własnymi kompleksami i uprzedzeniami. Bo na tego posta można było odpowiedzieć inaczej, po prostu "ja mam takie doświadczenia, ja wolę tak".
No to miej sobie to wrazenie. Ja, jak i wiekszosc osob odebrala to jako niemile, nachalne zachwalanie swoich preferencji jako lepszych. Wg mnie wina lezy tylko i wylacznie po stronie autorki. Zreszta, ona zwykle tak zaklada tematy, ze jest bryndza i to przez nia. Jak juz pisalem - Twoja sprawa, jakie masz wrazenie.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-08-23, 16:00   #244
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

przede wszystkim na wiazu najwięcej udzielają się kobiety,stąd przewaga damskich głosów.
WYRAK-to wyjątek
a nami kobietami kieruje całkiem inna dociekliwość niż męsa (przeważnie tak jest-to do wyraka)
mężczyzna przyjmuje fakt,a kobieta docieka-dlaczego tak jest.
stąd te pytania.choć czasem miłe,lub mniej,ale na tym polega dyskusja.

można pytać,można próbować i nadal wciąż się mylić.sex to psychologia,nie fiziologia.jesli partnerzy nie rozmawiają ze soba to nawet największa liczba doświadczenia nie uczyni z tej osoby boga-kochanków.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 01:24   #245
KooKaa
Przyczajenie

Pomijajac,ze caly watek to prowokacja to:1.autorka myli pojecie luzu ze slamazarnoscia
2.czarni maja kobiety w du**
3.sa brudasami i od nich po prostu smierdzi
3.sa aroganccy i uwazaja ,ze wszystko im sie nalezy
4.sa leniwi i do niczego sie nie nadaja

od czterech lat mieszkam w liverpoolu i z czarnymi mam do czynienia na codzien.u mnie w domu mieszkalo przez dluzszy czas dwoch i punkty ktore wymienilem wyzej to wlasne obserwacje.ci ktorzy mowia,ze wszyscy jestesmy takimi samymi ludzmi to ci ktorzy w zyciu murzyna nie widzieli.
P.s.ciesze sie,ze sa dumne polki takie jak te ktore tu odpowiadaly pozdrawiam
KooKaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 01:44   #246
MoniX24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KooKaa Pokaż wiadomość
Pomijajac,ze caly watek to prowokacja to:1.autorka myli pojecie luzu ze slamazarnoscia

od czterech lat mieszkam w liverpoolu i z czarnymi mam do czynienia na codzien.u mnie w domu mieszkalo przez dluzszy czas dwoch i punkty ktore wymienilem wyzej to wlasne obserwacje.ci ktorzy mowia,ze wszyscy jestesmy takimi samymi ludzmi to ci ktorzy w zyciu murzyna nie widzieli.
Jaka prowokacja,przeciez to temat jak kazdy inny!Tak sie sklada ze mieszkam w tym miescie co Ty i chyba troche sie zagalopowales z ta opinia i czarnych,czlowieku,wklada sz wszystkich do jednego worka,to sie nazywa rasizm,zastanawiam sie czemu wyjechales do panstwa gdzie sa rozne nacje,moze wroc do Polski gdzie sa wszyscy biali i nie bedziesz miec takich problemow?co do pkt;
1.czemu nazywasz autorke slamazara?bo wyrazila swoja opinie w celu kulturalnej dyskusji?
2.z tym 2 pkt to ci cos nie poszlo,ze niby wszyscy czarni maja kobiety w 4 literach?w takim razie moj maz to jakis ufoludek chyba
3.przejedz sie polskim pks-em w lecie i powiedz ze od Polakow pachnie rozami
4.do niczego sie nie nadaja mowisz,hm...przejedz sie na kensington i zobacz ilu z nich ma wlasne biznesy.
peace!
MoniX24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 01:56   #247
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:

Jestes rasistką i tyle w tym temacie. Wszystko zależy od człowieka a nie jego koloru skóry. Znam i leniwych i pracowitych czarnoskórych i leniwych i pracowitych Azjatów. I ludzmi jesteśmy takimi samymi, murzyna w życiu też widziałam, mój obecny facet jest Afro Amerykaninem.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 02:33   #248
KooKaa
Przyczajenie

Nie nazwalem autorki slamazarna.napisala ze czarni maja luz.nie maja luzu tylko sa slamazarni.na kensingtonie biznes maja pakistanczycy,hindusi,piz zerie ma moj kumpel irakijczyk.czarni handluja ckrakiem.
Do Marbella85
czyli masz czarnego faceta amerykanina? Po co ta sztuczna poprawnosc polityczna.czarny jest czarny,ja jestem bialy.czyz nie prawda?rasista nie jestem,jak juz wspomnialem mam kumpli irakijczykow,pakistanczyk ow,kolezanke chinke.czarnych nie moge zniesc bo nie odpowiadaja mi jako ludzie,tyle.
KooKaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 02:33   #249
rapifen
Zakorzenienie

Cytat:
- stereotyp bogatego wyposażenia jest jak najbardziej prawdziwy!
- w większości naprawdę znają się na rzeczy i sprawiają, że seks jest niesamowity
- zawsze orgazm i satysfakcja kobiety jest dla nich ważniejsza niż ich własna
- zdecydowanie są bardziej wytzrymali fizycznie pod tym względem niż biali faceci
- znają fajne sztuczki, o ktorych mało kto wie
- są sexy, potrafią w jakiś sposób sprawić, ze kobieta czuje sie prawdziwą kobietą, atrakcyjną, seksowną i najważniejszą
- bardzo szanują kobiety. NIE znaczy nie. I koniec.
- mówiąc bez ogródek, w większości niezłe z nich ciacha a kto by nie chcial kochać się z facetem, ktory ma ciało Tyrese'a albo Willa Smitha.........
Ale głupoty Osobiście mogłabym podczepić to wszystko pod białych mężczyzn, przecież kolor skóry nie ma znaczenia to tak jak zakładać że wszyscy katolicy słuchają radia maryja a wszystkie blondynki są głupie

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 06:23   #250
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nazwalem autorki slamazarna.napisala ze czarni maja luz.nie maja luzu tylko sa slamazarni.na kensingtonie biznes maja pakistanczycy,hindusi,piz zerie ma moj kumpel irakijczyk.czarni handluja ckrakiem.
Do Marbella85
czyli masz czarnego faceta amerykanina? Po co ta sztuczna poprawnosc polityczna.czarny jest czarny,ja jestem bialy.czyz nie prawda?rasista nie jestem,jak juz wspomnialem mam kumpli irakijczykow,pakistanczyk ow,kolezanke chinke.czarnych nie moge zniesc bo nie odpowiadaja mi jako ludzie,tyle.
Tak mam czarnego faceta Amerykanina, zresztą on sam określa siebie black. A ja jestem poprawna politycznie, bo jestem, bo tak lubie, też użyłam w swojej wypowiedzi słowa murzyn.
Szkoda, że taki selektywny w swojej tolerancji jesteś, z tobą kończe temat, nie mój poziom, jestem parę poziomów wyżej.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 09:36   #251
perseusz
Zadomowienie

poprawność polityczna buahahahahahahaha
Nie można komuś powiedzieć że śmierdzi od niego bo to atak na jego image
Stary 2009-08-24, 11:19   #252
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perseusz Pokaż wiadomość
poprawność polityczna buahahahahahahaha
Nie można komuś powiedzieć że śmierdzi od niego bo to atak na jego image
możesz powiedzieć,że od kogoś śmierdzi,jesli znasz daną jednostke.
natomiast nie masz prawa powiedzieć,że śmierdzi od wszystkich,bo wszystkich nie znasz.
to tak,jakbym powiedziała,że od ciebie czuć,bo masz w AVIE osła,a od wszystkich osłów śmierdzi
Stary 2009-08-24, 11:47   #253
perseusz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
możesz powiedzieć,że od kogoś śmierdzi,jesli znasz daną jednostke.
natomiast nie masz prawa powiedzieć,że śmierdzi od wszystkich,bo wszystkich nie znasz.
to tak,jakbym powiedziała,że od ciebie czuć,bo masz w AVIE osła,a od wszystkich osłów śmierdzi
Majkel Dżekson... Się zagalopowałaś trochę. Czy ja gdzieś napisałem że od wszystkich?? Pokaż paluszkiem. To zdanie przykładowe. Możesz tam równie dobrze wstawić tekst "Nie można komuś powiedzieć że ma krzywe nogi bo to atak na jego image" Nie jestem rasistą, walę to czy ktoś jest czarny czy biały czy zielony, czy je tylko warzywa. Nie wiem czy śmierdzi od czarnych. Jeśli spotkam śmierdzącego czarnego to mu to powiem, jeśli ten ktoś będzie biały to też mu to powiem. Nie chcę być poprawnym politycznie człowiekiem.
Stary 2009-08-24, 11:57   #254
rapifen
Zakorzenienie

To nie jest kwestia chcesz czy nie chcesz, musisz ;} a gdyby tak prezydent PL na konferencji prasowej powiedział "nienawidzę Rosjan bo śmierdzą", Barack Obama powiedziałby "nienawidzę arabów bo śmierdzą" to jak myślisz, jak wielka afera by się rozpętała? Nie, nie jesteś osobą publiczną ani głową państwa, ale piszesz takie rzeczy publicznie, pomyśl trochę.

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 12:11   #255
perseusz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
To nie jest kwestia chcesz czy nie chcesz, musisz ;} a gdyby tak prezydent PL na konferencji prasowej powiedział "nienawidzę Rosjan bo śmierdzą", Barack Obama powiedziałby "nienawidzę arabów bo śmierdzą" to jak myślisz, jak wielka afera by się rozpętała? Nie, nie jesteś osobą publiczną ani głową państwa, ale piszesz takie rzeczy publicznie, pomyśl trochę.
a czy ja gdzieś napisałem że rosjanie śmierdzą?
czy ja gdzieś napisałem że murzyni śmierdzą?
Napisałem jedynie że jeśli ktoś śmierdzi to ostatnią głupotą wg mnie jest mu tego nie powiedzieć, ale wy oczywiście macie w swoich umysłach tak zakodowany stereotyp śmierdzącego murzyna że widzicie w tym zdaniu atak na czarnych. Wznieście się ponad uprzedzenia rasowe i zauważcie że mówię ogólnie o ludziach a koloru skóry w żadnym zdaniu co do którego się oburzacie nie określiłem.
BTW
Poza tym w autobusie, metrze czy tramwaju stojąc obok czarnego nie poczułem jakichś nieprzyjemnych woni. Ponadto stwierdzam że większość czarnych ma za***iste poczucie rytmu, a o za***iście zbudowanych czarnych stumetrowcach w ogóle nie wspominam. Nie nie jestem gejem.
Stary 2009-08-24, 14:29   #256
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
a czy ja gdzieś napisałem że rosjanie śmierdzą?
czy ja gdzieś napisałem że murzyni śmierdzą?
Napisałem jedynie że jeśli ktoś śmierdzi to ostatnią głupotą wg mnie jest mu tego nie powiedzieć, ale wy oczywiście macie w swoich umysłach tak zakodowany stereotyp śmierdzącego murzyna że widzicie w tym zdaniu atak na czarnych. Wznieście się ponad uprzedzenia rasowe i zauważcie że mówię ogólnie o ludziach a koloru skóry w żadnym zdaniu co do którego się oburzacie nie określiłem.
BTW
Poza tym w autobusie, metrze czy tramwaju stojąc obok czarnego nie poczułem jakichś nieprzyjemnych woni. Ponadto stwierdzam że większość czarnych ma za***iste poczucie rytmu, a o za***iście zbudowanych czarnych stumetrowcach w ogóle nie wspominam. Nie nie jestem gejem.
ostatnie wypowiedzi tyczą się zdania KOOKII-,ktory napisał
Cytat:

odpowiedzi tyczyły sie ogółu,nie jednostki,więc nie przekręcaj zdań,bo chioć nie napisałeś tego dokładnie to miałeś to na myśli pisząc ogólnie.
nikt tu nie odnośił sie do jednej osoby-tylko do ogółu i całej danej rasy,więc pisz wyraźniej,a nie będziesz miał problemów ze zrozumieniem,a najlepiej cytuj,bo wiesz-tu jest taka opcja

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-08-24 o 14:32
Stary 2009-08-24, 14:36   #257
perseusz
Zadomowienie

Cytat:
ostatnie wypowiedzi tyczą się zdania KOOKII-,ktory napisał

odpowiedzi tyczyły sie ogółu,nie jednostki,więc nie przekręcaj zdań,bo chioć nie napisałeś tego dokładnie to miałeś to na myśli pisząc ogólnie.
nikt tu nie odnośił sie do jednej osoby-tylko do ogółu i całej danej rasy,więc pisz wyraźniej,a nie będziesz miał problemów ze zrozumieniem,a najlepiej cytuj,bo wiesz-tu jest taka opcja
mów za siebie a nie za kogoś i nie mów mi co mam na myśli jak coś piszę bo tego też nie wiesz. Odnosiłem się do poprawności politycznej.
Stary 2009-08-24, 15:02   #258
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
Tak mam czarnego faceta Amerykanina, zresztą on sam określa siebie black. A ja jestem poprawna politycznie, bo jestem, bo tak lubie, też użyłam w swojej wypowiedzi słowa murzyn.
Szkoda, że taki selektywny w swojej tolerancji jesteś, z tobą kończe temat, nie mój poziom, jestem parę poziomów wyżej.
Tyle, ze ta poprawnosc polityczna jest idiotyczna.
- dlaczego osoby pochodzenia koeranskiego, chinskiego, wietmaskiego i japonskiego itd. okresla sie po prostu "Azjatami". Bez sensu. Jednoczesnie, Hindusi, Arabowie (nie wszyscy), Pasztuni, Persowi, Kazachowie, czesc Rosjan itd. to tak samo Azjaci
- Afro cos tam - to juz smiech na sali. Skad wiesz, ze dana osoba rasy czarnej jest Afro- Jamajczykiem, Brytyjczykiem, Niemcem czy Amerykaninem ? Nie wspominajac juz o tym, ze z Afryka to oni maja tyle wspolnego, co ja z Chinami

Stary 2009-08-24, 15:04   #259
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
mów za siebie a nie za kogoś i nie mów mi co mam na myśli jak coś piszę bo tego też nie wiesz. Odnosiłem się do poprawności politycznej.
ty o chlebie,ja o niebie,więc nie miej nikomu za zle,że nie rozumieją ciebie.
Stary 2009-08-24, 15:43   #260
perseusz
Zadomowienie

Cytat:
ty o chlebie,ja o niebie,więc nie miej nikomu za zle,że nie rozumieją ciebie.
Ależ ja nie mam nikomu za złe, ewentualnie sobie że wam nie umiałem wytłumaczyć. No i fakt faktem mogłem to jakoś jaśniej sformułować.
Stary 2009-09-01, 01:55   #261
drukareczka
BAN stały

Pomijając rasizm autorki- bo tym nam właśnie "Ta najbardziej wyzwolona" na Wizażu zaszpanowała, to chciałbym podać mały link, który doskonale się wpisuję w dyskusję:
http://www.youtube.com/watch?v=xU_QZhyuIxE

Pozdrowienia dla myślących głową- wiec niektórych......
drukareczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 07:42   #262
Lea_
Wtajemniczenie

hmmm To ja może, jako jedna z nielicznych , wypowiem sie na temat , ktory autorka miala na mysli. temat jak każdy inny, nie rozumiem czemu wzbudził taką gorącą dyskusję.

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
Poza tym kręcą mnie czarnoskórzy faceci. Mają to "coś". Są sexy, mają zwykle świetne ciałka i mają taki wrodzony luz, ktorego białym brakuje. Pociągają mnie fizycznie i psychicznie.
Nie można generalizować w tej kwestii, nie wszyscy czarnoskórzy maja świetne ciałka, ale zgadzam się ,maja taki "wrodzony luz" i sposob bycia inny niz biali mezczyzni, co nie znaczy , ze lepszy.
Stanely tu w obronie białych mezczyzn przewaznie te dziewczyny, ktore nie uprawialy seksu z murzynami, ja osobiście tez tego nie robilam, ale mam kilku czarnych przyjaciół i przyjaciółkę, która tak samo jak autorka woli seks z nimi. To prawda, ze w wiekszości mają się czym pochwalić jezeli chodzi o ich rozmiar ale tu rownież nie można generalizować .
I z opowiadan przyjaciolki wynika, ze owszem, znaja kilka sztuczek, ktore biali mezczyzni pomijaja i są też bardziej wytrzymali fizycznie.

Cytat:
bardzo szanują kobiety. NIE znaczy nie. I koniec.
Z tym sie nie zgadzam. Z wlasnych doswiadczen wiem, ze potrafią być nachalni i to bardzo, są przy tym czarujący i bardzo bezposredni ale nie chca sie odczepić , co wynika chyba z faktu, ze wiedza jaki panuje ich stereotyp wsrod bialych kobiet i wykorzystują to

Cytat:
są sexy, potrafią w jakiś sposób sprawić, ze kobieta czuje sie prawdziwą kobietą, atrakcyjną, seksowną i najważniejszą
Biali mezczyzni potrafią to w takim samym stopniu jak czarni, w tej kwestii kolor skory nie ma nic do rzeczy.

Jezeli chodzi o to, ze czarni "smierdza" i sie nie myją. W tym przypadku chodzi o to, ze maja inna diete niz my i ich pot ma inny zapach, ktory nam przeszkadza, ale oni rownie dobrze moga powiedziec tak samo o nas.

Ogolnie rzecz ujmując, seks z czarnym, podbno sprawie kobiecie duzo satysfakcji i przyjemnosci ale ja nie narzekam na bialych mezczyzn, bo tez potrafia sprawic, ze kobieta czuje sie wyjatkowa w lozku i po za nim.
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 14:23   #263
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Nie można generalizować w tej kwestii, nie wszyscy czarnoskórzy maja świetne ciałka, ale zgadzam się ,maja taki "wrodzony luz" i sposob bycia inny niz biali mezczyzni, co nie znaczy , ze lepszy.
Ja nie wiem co wy z tym luzem. Z obserwacji amerykanskich czarnych, to mozna powiedziec, ze sa mega speci i agresywni, a luz sie u nich przejawia spuszczonymi gaciami (i to nie jest zart). Oczywiscie, nie ma co generalizowac, ale dla mnie jakies gibanie sie nie ma zadnego zwiazku z luzem.

Cytat:
Jezeli chodzi o to, ze czarni "smierdza" i sie nie myją. W tym przypadku chodzi o to, ze maja inna diete niz my i ich pot ma inny zapach, ktory nam przeszkadza, ale oni rownie dobrze moga powiedziec tak samo o nas.
Nie wydaje mi sie, zeby to byla kwestia diety, raczej jedna z rzeczy rozniacych sie miedzy rasami.

Cytat:
Ogolnie rzecz ujmując, seks z czarnym, podbno sprawie kobiecie duzo satysfakcji i przyjemnosci ale ja nie narzekam na bialych mezczyzn, bo tez potrafia sprawic, ze kobieta czuje sie wyjatkowa w lozku i po za nim.
Ogolnie rzecz ujmujac, to seks z osoba, ktora wie co robi i chce, zeby partnerce(rowi) bylo dobrze sprawia duzo przyjemnosci, kolor skory, wbrew absurdalnym twierdzeniom niektorych ma wg mnie niewiele do rzeczy

Teksty o poczuciu wyjatkowosci w korelacji z tym, jakiego koloru skory ma sie partnera to juz w ogole smiech na sali.

Stary 2009-09-01, 14:51   #264
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wydaje mi sie, zeby to byla kwestia diety, raczej jedna z rzeczy rozniacych sie miedzy rasami.
To jest kwestia diety, czarni jedza potrawy przygotowane z innych przypraw niz my, dlatego wydzielaja inny zapach, tak samo znam kilku chlopakow z Persji,ktorzy uwielbiaja mieso z barana i tez inaczej "pachna"

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Teksty o poczuciu wyjatkowosci w korelacji z tym, jakiego koloru skory ma sie partnera to juz w ogole smiech na sali.
Zgadzam sie to juz lekka przesada

Co do tego ich luzu, maja trpoche inny sposob bycia, inaczej podchodza do roznych spraw, mozna nazwac to luzem czy innym podejsciem do zycia, jak kto woli
Stary 2009-09-01, 17:27   #265
Gwiazdaa
Rozeznanie

1. Nie jeden biały śmierdzi i się nie myje.
2. Czy zauważył ktoś że w polsce jest wiele patologicznych rodzin/związków? Helllooo? To są faceci - nie ważne biały czy czarny.
3. To samo mogłabym powiedzieć o nieróbstwie białych.
4. Czy są aroganccy? Egoistyczni? No cóż... W końcu są mężczyznami - to jacy mają być?

Nie jestem rasistką. Ale nienawidzę mężczyzn.
Gwiazdaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 20:36   #266
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdaa Pokaż wiadomość
Nie jestem rasistką. Ale nienawidzę mężczyzn.
Współczuję
Stary 2009-09-01, 21:05   #267
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
To jest kwestia diety, czarni jedza potrawy przygotowane z innych przypraw niz my, dlatego wydzielaja inny zapach, tak samo znam kilku chlopakow z Persji,ktorzy uwielbiaja mieso z barana i tez inaczej "pachna"

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Zgadzam sie to juz lekka przesada

Co do tego ich luzu, maja trpoche inny sposob bycia, inaczej podchodza do roznych spraw, mozna nazwac to luzem czy innym podejsciem do zycia, jak kto woli
pewnie to zalezy od wychowania,a nie od koloru skóry
Stary 2009-09-01, 21:32   #268
Lea_
Wtajemniczenie

No kolor skory sam w sobie nie wplywa na nic, pewnie ze to sie wiaze z wychowaniem i korzeniami
Stary 2009-09-02, 12:22   #269
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

do autorki - skoro 70% Twoich facetów, to nie byli biali, skąd masz pewność, że oni też nie znają takich "sztuczek" jak czarnoskórzy? może te 30%, na które trafiłaś, akurat nie znało się na rzeczy?
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 12:38   #270
otoMati
Rozeznanie

Cytat:
No i cóz. Moje doswiadczenia:

- stereotyp bogatego wyposażenia jest jak najbardziej prawdziwy!
- w większości naprawdę znają się na rzeczy i sprawiają, że seks jest niesamowity
- zawsze orgazm i satysfakcja kobiety jest dla nich ważniejsza niż ich własna
- zdecydowanie są bardziej wytzrymali fizycznie pod tym względem niż biali faceci
- znają fajne sztuczki, o ktorych mało kto wie
- są sexy, potrafią w jakiś sposób sprawić, ze kobieta czuje sie prawdziwą kobietą, atrakcyjną, seksowną i najważniejszą
- bardzo szanują kobiety. NIE znaczy nie. I koniec.
- mówiąc bez ogródek, w większości niezłe z nich ciacha a kto by nie chcial kochać się z facetem, ktory ma ciało Tyrese'a albo Willa Smitha.........
tak gwoli ciekawosci dot duzych przyrodzen - naukowcy wybadali ze im facet ma wieksza .. tym bardziej ma w nosie gre wstepna - uznaje ze laska dostapila zaczytu obcowania z jego wielka maczuga i ma po prostu sikac po nogach
ciemnoskorzy vs biali to roznica wielkosci rzedu 1/4 cala
a przynajmniej bialy potrafi dac rozkosz uzywajac 1 paluszka nie musi sie posilkowac wielka ____

co do sztuczek i trickow - to calkiem jak prostytutki tysiace doswiadczen i maja swoje sposoby, ale moze niekoniecznie kazdy chce byc czyims setnym partnerem seksualnym

co do szanowania kobiet - to poniewaz temat byl mocno seksualny, pozwole sobie zauwazyc ze wiekszosc kobiet ma fantazje w ktorych ich partner wcale ich nie szanuje, wrecz przeciwnie ;P
otoMati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości