|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
heh no tak wyszło. Najpierw podano obiad, zabrano go. Potem było ciasto i kawa. Zabrali ciasto i podali przekąski. Przekąski zabrali i znowu było ciasto. I po cieście ciepła kolacja. I koniec. Przyniesiono jedzenie i zabrano. W międzyczasie nie można było nic jeść bo nic na stole nie stało. A zawsze zakąsi/przekąski całe wesele są na stole. Jedzenia w sensie różnorosności było pełnoi, ale co z tego że wniesiono, goście coś przekąsili i zaraz było to zabierane. Mam nadzieję, że na wrześniowym weselu będzie pod tym względem lepiej. Bo tutaj naprawdę goście na to narzekali.
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nigdy się z czymś takim nie spotkałam![]()
|
|
#2224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heh pierwsze słyszę żeby Mama Pana Młodego prowadziła go do ołtarza fajnie to musialo wyglądać ![]() Cytat:
yyy pierwszy raz się z czymś takim spotykam, zeby na stołach było pusto bo jedzenie było zabierane, przecież owszem zabiera się ale np. talerze po gorących daniach, albo bywa że jak się nie jest przy stole jak podają gorące danie to sie nie dostaje, ale żeby pomiędzy posiłkami było pusto to się nie dziwię że goście nie byli zadowoleni
|
||
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
tak to czasem jest, dlatego wszystko trzeba obgadać ;/ nawet pozostawienie przekąsek na stołach
![]() a mnei ostatnio oświecila ważna rzecz! Czy u Was na salach sa agregaty prądotwórcze w razie braku prądu? bo ja nei wiem ;/
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale slyszalam ze na jednym weselu nie bylo pradu 2 godziny
|
|
|
|
|
#2227 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez nie wiem jak jest u mnie, ale w tym roku na weselu 2 razy prąd wysiadł, chociaz nie trwało to długo, ale straszna kicha jakby coś takiego stało sie u mnie A na tym weselu były 2 wesela obok, w innych salach ale w tym samym domu weselnym i wtedy pomimo 35stopni upału wysiadła im klima i właśnie 2 razy wysiadł prąd PM byli mocno wkurzeni tą sytuacją, bo tyle się płaci a oni taką fuszerkę odwalają
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie już nie moge doczekac tego wesela
|
#2230 |
|
BAN stały
|
Cześć.
![]() Siare troszke sobie dzisiaj narobiłam ![]() Ok,teraz czas nadrobić,to co napisałyście jak mnie nie było.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-08-24 o 16:21 |
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że miło tak zarażać się optymizmem z tych Twoich postów
Byle tak cały czas ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2232 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoja suknia jest cudowna!!! sama bym taką chciała ale Ci fajnie,że będziesz ją miała mmm !!!kup w święta kolczyki skoro czeka kupon ![]() i ja też o tym garniaku pisałam Cytat:
i masz rację tyle,że tam akurat nie było nic takiego co by mnie bardzo przyciągnęło ,ale zajrzę jeszcze tam następnym razem![]() Cytat:
![]() a były oczepiny? a jak młody wyglądał? ![]() bukiet z róż czerwonych? odpoczywam po praktykach dziś byliśmy z dziećmi w kinie na "Załodze G" w 3D hehe fajny film nawet
|
|||
|
|
|
#2233 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
bo mnie to przeziębienie męczyło więc TŻ nie miał wyjścia - musiał się wygrzewać razem ze mną (nie narzekał). A co u Was?
|
#2234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszy mnie to![]() wiem, wiem ![]() Cytat:
|
|
#2235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wykurowałaś się? u mnie po staremu, sprawdzam nowelizacje, robię testy, uczę się, czyli ogólnie nuuuda |
|
|
|
|
#2236 | ||
|
Zadomowienie
|
Ta pierwsza, to wielka niewiadoma, a w dwóch pozostałych masz modele w nazwach plików
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2237 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby nie to, ze na zamówieniu mam napisane, ze to Lorna to bym sie mogła zastanawiać Ale tak jak mówiła pani w salonie, ww sa tańsze, bo są z innych materiałów to idź zlisić, bo może ja kupiszw cnie Carrery o ile dupa pozwoli![]() Cytat:
Bo tak to z korknkowych miałam na dysku tylko zdjęcia Prismy i Relieve, to były jedyne koronkowe. Prisma jest nawet całkiem podbna do Lorny.Cytat:
![]() Cytat:
Póki co mamy mnostwo innych tematów.Ale jak przyjdzie do kupowania to juz wiem, że to bedzie ciężki temat, bo to tska trudna decyzja, ze masakra.Cytat:
a my w sobote bylismy na pizzy i była taka ładna kelnerka i widze, że tz sie na nią gapi, bo siezielismy na przeciwko i ona była za mną i sie z niego nabijałam, ze zjem szybko sos, zeby mógł ja poprosić o drugiCytat:
Fajnie, że Ci sie podoba Kolczyki juz mam upatrzone Tzn. w necie, bo na żywo ich nie widziałam, ale jak tylko bede w Aparcie to je oblukam![]() Cytat:
Bo nie wiem czy CIe to ominęło, bo mi ostatnio czas eksrpesowo mija![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- AgaMili Pod Skałą ![]() A ja dzis mam 299 dni
|
|
#2238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zauważyłam że było coś tam, ale june m1 b czy med annais 212 nic mi nie mówiło. NIe wiem skąd ten śmiech i ironia po to jest chyba forum żeby wyjaśniać wątpliwości, czyż nie tak Jazz![]() na sukniach sie nie znam tak jak Kasia stąd było pytanie |
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Witaj w klubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie nic ciekawego. Odpoczywam po długiej i nudnej radzie pedagogicznej. 2,5 godz ględzenia dyrektora ![]() Centi, fajna relacja. Najważniejsze, że Ci się podobało ![]() Obca, no to nie za ciekawie z tymi posiłkami Ale przynajmniej mamy się od kogo uczyć, jak nie powinno być na naszym weselu ![]() Spadam na kawę do kumpeli. Bye
|
||
|
|
|
#2240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po studiach to spadaj, bo juz będzie praca i nie będzie wagarów
|
|
#2243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasia jak przyjedziesz do mnie to Ci postawię MC Flurry z lionem |
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Certina nie lubie lodów
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
chcesz ze mna konkurować? He?
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- a faktycznie, lubisz jak Tobie się robi
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
soryy dziewczyny, ale na lody mnie nie wyrwiecie bo nie lubię
o! frytki to jedyna rzecz jaką strawię w MC
|
#2247 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() naprawdę nawet sekundy się nie wynudziłam na filmie więc mogę polecić ![]() ta pierwsza bardzo ładna Cytat:
![]() fajnie, że się pobawiłaś i wszystko ok.. choć szkoda z tym winem... bo ja np bardzo lubie pić na weselu wino i myślę, że teraz coraz więcej jest takich gości Cytat:
Cytat:
więc spokojnie ![]() ale miałam dziś potworny dzień w pracy... dobrze, że już się skończył uffffffff
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedzcie i koniecznie bardziej na poludnie Chorwacji ![]() Cytat:
moj TZ jest o tyle dziwny, ze hamburgera z Mac'a nie zje... ale big mac to juz co innego ja tam zbyt duzej roznicy nie widze na szczescie je tam coraz rzadziej, bo juz mu walnelam niejedna pogadanke o zywieniu sie fastfoodami ale on twierdzi, ze na zamawianie obiadow za duzo czasu schodzi, a i dluzej sie je... a on czasu nie ma, wiec big mac czy tortilla sa idealne.... taaaa ![]() podali mi na uczelni katalog kursow na ten rok i wychodzi na to, ze trzy ostatnie przedmioty specjalizacyjne wladowali mi na ostatni semestr
|
||
|
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
I tym sposobem Samoa rozłożyła Certinę na łopatki
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

nie było orkiestry tylko dj, mówili że sprawdzony i faktycznie - grał różną muzykę, każdy miał coś dla siebie, poza tym jak ludzie schodzili z parkietu to od razu przyciszał i można było spokojnie rozmawiać
) i zestaw surówek, później szaszłyk z boczku z frytkami i sałatką z ogórków, gulasz i na koniec barszczyk. Każdy dostawał swoją porcję na talerzu
(piszę o tym, bo ostatnio miałyśmy dyskusję na ten temat). Poza tym sałatki, ciasta, ale wszyscy byli najedzeni ciepłymi daniami i raczej mało jedli takich rzeczy
wódka --> sobieski, bardzo w porządku. Jedyny minus taki, że nie było wina
fajnie to musialo wyglądać 
pierwszy raz się z czymś takim spotykam, zeby na stołach było pusto bo jedzenie było zabierane, przecież owszem zabiera się ale np. talerze po gorących daniach, albo bywa że jak się nie jest przy stole jak podają gorące danie to sie nie dostaje, ale żeby pomiędzy posiłkami było pusto to się nie dziwię że goście nie byli zadowoleni

A na tym weselu były 2 wesela obok, w innych salach ale w tym samym domu weselnym i wtedy pomimo 35stopni upału wysiadła im klima i właśnie 2 razy wysiadł prąd

zauważyłam że było coś tam, ale june m1 b czy med annais 212 nic mi nie mówiło. NIe wiem skąd ten śmiech i ironia

Ale przynajmniej mamy się od kogo uczyć, jak nie powinno być na naszym weselu 
ale te hamburgery z Mac'a to masakra