![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
po co mi mówisz, że gdzieś ktoś na ciebie czeka Mówisz że musisz już biec Bo niedługo będzie się ściemniać Dzieli nas zaledwie tych kilka domów Tę parę ulic, wzdłuż i wszerz Nie mogę cię zatrzymać Nie mogę cię dogonić Nawet nie wiem czy wiesz Nasze życie to dym Ucieka nam między palcami Ty i ja to trójkąty o czterech bokach Ty i ja to ognie świecy Gasnące nam w mgnięcie oka Gdy zostajesz u mnie na noc Nie myślę o śmiertelnych czasach Patrzę jak nasza miłość Spaceruje w naszych płaszczach Dzieli nas zaledwie tych kilka domów Te parę ulic wzdłuż i wszerz Nie mogę cię zatrzymać Nie mogę cię dogonić Jeśli tylko chcesz, jeśli tylko możesz Potrzebuję iluzji, złudzeń jak powietrza
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały z poprzedniego wątku :*.
together93, wybacz słonko, że nie pomogłam, ale reszta dziewczyn spisała się znakomicie. wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oh, dziękuuuję ! i nawzajem oczywiście! <3 w ogóle dziewczynki życzę POWODZENIA ! ____________ lecz czy wróci wiara w moje sny?
zeskrobać tę cholerną tęsknotę ze skóry! skreśl, wyrzuć kartkę - zapomnij. Przypominasz mi smutnego ptaka, który zna tylko jedną piosenkę.
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To wszystko tak bardzo boli. Nawet słowa mi Ciebie przypominają, a przecież każdy ich używa. Ty pewnie nie przejmujesz się tym co było, nie wspominasz, a ja.? Ja żyję tymi wspomnieniami. Nie potrafię inaczej. Nie potrafię o Tobie nie myśleć. Niedługo będę świętować fakt, że wpadłam po uszy w nieistniejące uczucie, a Ty.? Będziesz świętować ze mną.? Ciekawe o czym myślisz. Może czasami o mnie.? Pewnie tylko kiedy pojawi się komunikat, że jestem dostępna. A może wspomnasz to co było i też za tym tęsknisz.? Jestem żałosna. Chciałabym też przytulić się do Ciebie. Tak po prostu. Znów napajać się Twoim zapachem. Mówiłam Ci kiedyś, że pachniesz bajecznie.? Nie, a powinnam. Teraz chyba nie wypada. Czasami kiedy siedzę w pokoju czuję Twoją woń. Dziwne, ciekawe w jaki sposób... Nie wiem, ale to miłe, bardzo miłe. Wiesz co.? Kocham Cię kochać mimo tego, że Ty mnie nie. Przynajmniej wiem, że żyję. Ból to jakaś pewność, prawda.? Przeczytałam ''S@motność w sieci'' i tak samo piszę listy do byłego których nie wysyłam i stąd te teksty. mam nadzieję, że nie zaśmiecam i się spodobają. https://wizaz.pl/forum/j:/nowe%20gad...ots/krzywy.gif |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Pójdziemy razem na lody? - Razem?! My?! Nasz już nie ma... Siedzę przy oknie i szukam spadającej gwiazdy na niebie aby prosić ją żeby mi Ciebie oddała
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Lubię gdy poznajesz mnie wzrokiem, pieszcząc szare zakamarki...
Łapię dzikie konie za grzywy! Jasny ranek, gdzieś pomiędzy kawą i papierosem... ...ja kilkanaście pięter wyżej w oknie. Trochę większa od konika polnego, nie przeskoczę przez oczka firanki.... Garnitury uszyte z owadów wszystkich dziwnych nocy. Śnij brzydko i czarno.! Możesz zdjąć ze mnie wstyd chwycić nanoserce w szczypce jak kostkę cukru... Pod mikroskopem widzisz wszystkie moje wady! Tępym nożem raniłam skrzynkę na listy! Czarne okulary ostatnio polubiły mój nos. __________end.___________
#67 |
Zakorzenienie
|
a bierz ![]() ![]() - po co ten uśmiech? - bo jest dobrze. - nie prawda. Twoje oczy krzyczą żalem Ja cię kocham, a ty daleko! Mówię coś, a nie powinnam nawet o tym myśleć. giń kochanie Ze względu na Niego i na to że herbata sie wylała.
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() * Tyle jest spraw arcyważnych.* Jeśli nie nakłonię niebios, poruszę piekło.* Bóg ukrył piekło w samym sercu raju.* Do wszystkiego z czasem można się przyzwyczaić* A co jeśli niebo zmęczyło się błękitem ?...* Po każdym spojrzeniu w niebo zostaje w oczach nieco błękitu.* Czekam, a więc mam nadzieję.* Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy, jak do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz Moja Maleńka i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz przełknąć... Wtedy, kiedy nie zaśniesz, zanim nie dotkniesz jej brzucha... Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić.![]() * Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie.* Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami.*
![]() ![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ________ Narzucam życiu tempo, nie chcę stać w tym miejscu, Ty jesteś tu zbyt często. Kiedy potrzebuję się uśmiechnąć, przypominam sobie wszystkie Twoje śmieszne kłamstwa. Mijamy się, kompletnie nieświadomi przeznaczenia. Uwierzysz, jeśli powiem, że nie ma Cię już nawet w moich myślach? Nie? To kolejna rzecz, która nas rózni. Nie jesteś łatwowierny. Kochanie jest bez sensu. Niekochanie też. Więc jest coś, co ma jakikolwiek sens? Odsłoń żaluzje, pokaż, że życie nie jest wcale smutne. Pozwól mi cieszyć się lepszym jutrem... Ułożę z rozsypanki Twoich uczuć S E R C E . I wezmę je sobie. Przy Tobie wszystko jest różowe, niezwykłe, inne. Chciałabym potrafić zapominać . Potrafić niekochać. Nie myślec. Nie płakać. Na zawołanie. ![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Primadonna - no nie mogę uwierzyć!
![]() Kolejna część <3 ![]() Tak, drugorzędny plan to moje życie Czy wciąż masz zamiar być ze mną i należeć do wszystkich dziewczyn z miasta? Daj mi chociaż złapać oddech, spróbuję się podnieść Nadszedł czas zebrać okruchy rozstania, wyrzucić do kosza i iść do przodu Jeśli się postarasz, wszystko czego szukasz, odnajdziesz w sobie Potrzebne mi coś więcej niż ‘związek’ przez słodkie esy i spotkania przed szkołą Nietypowy stan, który czuję trzymając Cię za rękę, coraz bardziej lubię Popatrz na nią. Co widzisz? Kobietę, która jest na pozór bardzo uśmiechnięta. Ale przypatrz się bardziej. Widzisz ten krzywy, udawany uśmiech? Jej oczy?? Są zgaszone. Tak, ona cierpi. Możliwe, że jest jedną z najbardziej skrzywdzonych istot na świecie. Ale walczy z tym. Próbuję żyć i szuka wciąż swojego nowego tlenu. Twoje serce odmówiło współpracy z moim .
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
* Chcę zasnąć otulona tylko Twoim spojrzeniem.
* Gubię się na życia drogach, ktos ukradł wszystkie drogowskazy do Ciebie. * Nie wiem czy potrafię jeszcze kochać, nauczysz mnie na nowo? * Mowią o mnie "zła", ja taka nie jestem, nie znają widocznie pojęcia "skrzywdzona". * W ciszy tego pokoju liczę dni samotności.
#72 |
Raczkowanie
|
uwielbianie czyichś oczu jest bardzo tandetne. ale w życiu i tandety trzeba skosztować.
m4dziar4 kradnę, cudo ! ;-)) ![]() _______________ trochę lepiej śpię, już samotnie. jeśli chcesz, z chęcią zetrę Ci z twarzy ten Twój uśmiech. czuję, że los się odwraca i nie będzie doświadczał już mojej miłości. mamy cholernie dobry powód by odłożyć na bok Twoje kłopoty..
Edytowane przez begeistert Czas edycji: 2009-08-24 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
' I gdy czytam kolejną przesłaną przez Ciebie wiadomość, uśmiech pojawia się na mojej twarzy tak nie oczekiwanie, że nie potrafię już nad tym zapanować.
`Coraz częściej łapę się na tym, że zapominam o oddychaniu w Twojej obecności. `Siedzę na oknie, patrzę w gwiazdy i skubię słonecznik, niezdając sobie sprawy, że ty w tej samej chwili robisz to samo. `Kochaj mnie. Nie tylko online. słabo, ale kiedyś się wyrobię do Waszego poziomu ;**
#74 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Toogether93 - jesteś niesamowita. ![]() _________________________ _____ Cytat:
![]() ![]() _________________________ ____ Świat wypadł mi z moich rąk. A te dni ciszy, które dzielą nas podpowiadają mi złe obrazy.Jutro znowu pójdziemy nad rzekę, prawda? Tak jak dawniej… Chcesz więcej niż dziś mogę Tobie dać. Pieprzone więcej. ! Ciężkie słowa.. ciężko mówić. Za późno chyba jest.. Nie chce umierać a samotność jest mordercą. Może trzeba to przeczekać, ale nie wiem już czy to jest mądre. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Po co w ogóle było to co się nie zdarzyło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
To tylko zwykła dziewczyna stojąca przed chłopakiem, prosząca by ją kochał. Zapomniała że nie wolno prosić o miłość. Nie wolno mylić miłości z litością.
Słuchaj, to nie jest tak, że ja jestem bez serca. Czasem musze je ukrywać, by nie dać się zdeptać. "Wiesz czasem siedzę z telefonem w ręku i dopiero po chwili orientuje się, że szukam twojego numeru. To śmieszne. Dlaczego? Przecież dawno go skasowałam. Chciałam tak bardzo wymazać Cię z mojego życia, wytrzeć wspomnienia dawnych dni ale zapomniałam o jednym to serce dla Ciebie bije a jego nie mogę zapomnieć ani oszukać." Napisałeś na chodniku "Kocham Cię" - drukowanymi literami, żeby było wyraźniej. Byłam wybrana... do pierwszego deszczu... bo widziałeś mnie, gdy byłam niewidzialna. |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Urocza kobieta jest urokiem
Czarująca czarem Mądra mądrością Ale tylko kochana jest wszystkim! ja Cię proszę o małą kanapkę z kiełkującym pragnieniem i dojrzałą miłością. Pomyśl o Nas, naprawdę ciężko będzie nam się nie rozłączyć Można mieć miękkie serce, ale twardą du.pę! inna bajka, lecz te same 5 minut. życie i tak pisze własny scenariusz.
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[...]po prostu jesteś . a tak poza tym to b. ładnie ![]() lilyblack- aaaaaa <3 dawno dawno mi tak się uśmiech szczerze nie pokazał ![]() defacto-po pierwsze zachwycasz ![]() ![]() Toogether93- Tobie to nawet sukcesów nie trzeba życzyć, bo jesteś sukcesem sama w sobie . : * Primadonna- ty tu jak zabytek jesteś każdy cię podziwia i nie da się zapomnieć . : * kami no w końcu się raczyłaś się tu pojawić !! bo już jechałam po ciebie ![]() _________________________ ____________- to nie przypadek, że jesteśmy razem . powietrze pachnie jak malinowa mamba . don't tell me u're sorry cuz u're not . /nie mów mi że Ci przykro, bo tak nie jest./ he kiss up on my cheek . /całuje mnie w mój policzek./ grab your clothes and get gone . /zabieraj swoje ubrania i idź./ u put on quite a show . /robisz teraz niezłe przedstawienie./ he knows I'm unfaithful . /zdaje sobie sprawę, że jestem niewierna/
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Zdjęłam kurtkę, żeby podłożyć ci pod plecy. Trzęsę się i wcale nie jest zimno, już dawno zapomniałam o posiwiałej korze, szronie i kamieniach.
.i wiosłuję w łupince hartowanej nadzieją... Jesteś "MacGyverem" ludzkich dusz i "Supermenem" uczuć. Malowanie czystą łzą na wieczornej ścianie. Tak to jest ten słodki koktajl mieszanina samotności z obojętnością. Pij. Na niezdrowie. I coś co mi sie bardzo, ale to bardzo spodobało...: Gdy zapłakaną matkę w tłumie spotkałem. O powód tego smutku z ciekawości zapytałem. Lecz ona jeszcze głośniej szlochała, bo ryk silników ciągle słyszała. Dźwięk sprawił, że jej się przypomniało. To co dwa lata temu się stało. Wciąż trwało to wspomnienie, że zginęło najdroższe jej stworzenie. Miała syna o pięknym imieniu, którego straciła w tragicznym zdarzeniu. Gdy jechali samochodem, z podrobionym dowodem. Muzyka głośno grała. Dziewczyna się śmiała. Wdepnął gaz do deski do ostatniej kreski. By rozpędzić brykę do szybkości danej przez fabrykę. Gdy stracił panowanie nie wiedział co się stanie. Drzewo przed nimi wyrosło. Kończąc ich podróż w dorosłość. Zginęli na drzewie. Czy są w niebie? Tego nikt nie wie. Z tym pytaniem na wieki zostaniesz. Nim pogodzisz się z rozstaniem. Więc zastanów się młody kierowco! Czy chcesz tak skończyć podróż w dorosłość? Przekroczenie prędkości nie udowodni twojej męskości! Jedynie twoją głupotę i predyspozycje na idiotę.
#80 |
BAN stały
|
coś ode mnie:
- aaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - co mają znaczyć te buziaki? ![]() - dużą dziewczynką jesteś, a mam jeszcze tłumaczyć? ![]() może nam zawróci w głowie też? kochaj, to fajne! rzuć wszystko i chodź się całować! powinno mi być żal? w sieci Twoich kłamstw zagubiłam się.! życie to gra? na chwilę przed rachunkiem słów. Czas obraca nami tak jak chce, tak niedawno blisko byłem lecz dzisiaj widzę sam przeszedłem za wiele... z dwóch tak różnych stron.. liczę każdy dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
![]() a ja nadal czuję jak pieścisz moje włosy po prostu byłam obok gdy potrzebowałeś bliskości .. czy Ty wogóle znasz moje imię ? wiedziałam, że jeśli Cię pocałuję to nigdy nie zapomnę smaku Twoich ust.. a jaki jest kod dostępu do Twojego serca ? załatwiam sprawy o wiele za trudne, jak na mój wiek mam nadzieję, że coś się spodoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Jesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee m!!!!!!
![]() Również napisałam do szefów forum i dostałam drugą i ostatnią szansę ![]() Przede wszystkim chcę strasznie podziękować dziewczynom które wstawiły się za mnie do moderatorów i tym, które były za mną.!!!Nawet nie wiecie jakie to było miłeeee!!!!I właśnie za to Was kocham ![]() keeendy, lilyblack,MarcelinKaaa,Be autifulLie,Kamma1507,alwa ys be yourself,Kinderka13,Tooge ther93,nydee,TwojaKokaina ,lall,DorotaComa,KissMeOn ceAgainx3,kamisha. m4dziar4,ciiri,Wreeednia, jOlsko,One for all,caroline060,KaMa2704 jeśli którejś zapomniałam to wybaczcie ale tyle Was było że nie ogarnęłam dziękuje z całego serca ![]() ![]() tak na teraz 1 opis...zaraz dodam resztę ![]() zamierzam spróbować anulować moje życie.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
` Nauczę Cię mówić,
żeby odbierać Ci prawo głosu, gdy podrośniesz. ` Dlaczego pozwoliłam sobie uwierzyć, że cuda mogą się zdarzyć ? ` hej kochanie, popatrz to przecież miłość ;(
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
czy to ta chwila, kiedy się we mnie zakochujesz?
tak, prawda? na pewno zakochujesz się we mnie w tej chwili. to nic wielkiego. po prostu się martwię. jak yoko ono bez lenona. razem lepiej <3. ten chłopiec od dawna był chory na miłość. zawsze tracę, to co najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Zatem to nasz koniec. no trudno.nawet całkiem ładnie mi w czerni. Wypłakałam już nawet oczy z twojego powodu. W zamęcie nerwowych słów. chyba zgubiłeś paszport do mojego serca. kolekcjonuję ciszę. dziwne.na Twój widok dostaje gęsiej skórki w niedorzecznych miejscach. Nie potrzebna mi żałoba po Tobie.wystarczy,że moje serce już jest czarne jak smoła. To że nie płaczę, nie znaczy, że nic nie czuję. Zakochałam się.przez pomyłkę. Czekałam na niego tylko chwilkę, wyglądając za okno i trzymajac w ręku kubek gorącego mleka, które tak bardzo lubił. Sama nie wiem kiedy mleko stało się kwaśne. w niesamowity sposób wypełniasz przestrzeń mojego serca. Chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy. Nie wiem jak ty, ale ja odłączam się od tej mistyfikacji uczuć. Dzwoniłam do mojego serca żeby zapytać jak się po tym wszystkim czuje. Cholera...nawet ono poza zasięgiem. Kiedyś ktoś powiedział, że jak ktoś kocha to poczeka. Proszę mi podać namiar na tą osobę, osobiście ją załatwię. Nikt tak jak Ty, nie układa do snu. zimno mi bez Ciebie.Wiesz? Miłości nie ma.Amen! Skasowałam go z listy gg, naszej klasy,z telefonu, a cholera z serca nie potrafię. A na drugi raz kupię sobie laleczkę Czaki. Tak na wszelaki, gdyby ktoś znowu chciał odejść. -masz jakieś hobby? -jedno.gromadzę blizny w sercu. Just because I love you doesnt mean I have to like you To, że cię kocham, nie znaczy, że mam cię lubić. i jeden na śmieszno ![]() Jaka jest różnica miedzy Bogiem a facetem..? - Bóg jest nieograniczenie miłosierny a facet niemiłosiernie ograniczony
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
begeistert - na zdrowie! kradnij słonko
![]() Uśmiecham się I lubię patrzeć na Twój uśmiech Lubię Cię całować po szyi I czuję wtedy Twój zapach Później lubię też Czuć ten zapach na sobie. Ogień i lód potrafiły w jakiś niewyjaśniony sposób ze sobą współistnie Czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje się to niemożliwe. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. RealGirl \89 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa meeeeeeeeeega!!!!!!!!! nawet nie wiesz jak to cieszy!!!!!!!!!!!!1 hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa a
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2009-08-24 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
ooo , juz XII
![]() Someone told me love will ALL save us. / ktos mi powiedzial ze milosc uratuje nas wszystkich . I follow every breath into the night. / Podążam za każdym oddechem ciemnej nocy . I carry your picture deep in me. / niose Twoje zdjecie gleboko we mnie.
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Witam w kolejnej częsci.
RealGirl - > nareszcie jestes i nie masz za co dziękowac Słońce <3 ![]() ________________ To tysiące absurdów, to setki powodów, to jedna komedia. czasem z dnia na dzień, zmienia się wszystko .. raz jesteś, a raz Cię zwyczajnie nie ma. usiadła na ziemi i zaczęła się zastanawiać kim dla niego jest. Usiądę na pustyni i o wszystkim zapomnę. I have lost my teddy-bear, can I sleep with You? [Zgubiłam mojego misia-przytulankę, mogę spać z Tobą?] I'm a victim of your smile. jestem ofiara Twojego uśmiechu zbyt szybko się przywiązuję, potrzebuję miłości, nawet tej wymyślonej, przerysowanej, wyidealizowanej. fajnie jest wstawac rano i wiedziec, że ktoś wstaje w tym samym czasie i myśli o mnie. lubię takie pieprzone, drobne rzeczy, jak trzymanie za rękę i szczery uśmiech. Powiedz mi co czujesz jeszcze raz. Moge słuchac godzinami. chcę po prostu aby ktoś umiał wytrzymać ze mną, a ja z nim. w pewnym momencie, wydawać się mogło, że będzie dobrze u Ciebie i u mnie. wydawało się. U Ciebie znów to samo. u mnie nijako.
#89 |
Zadomowienie
|
Nareszcie kochanie RealGirl89 wróciłaś !!!
![]()
Edytowane przez BeautifulLie Czas edycji: 2009-08-25 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
ammerrai - dziękuję
![]() KaMa2707 - miło, że mogłam się w jakiś sposób do tego przyczynić skarbie <3 RealGril89 - ważne, że się udało ![]() ![]() Czasami w życiu bywa, że sam dobrze nie wiesz czego chcesz. Czy jeden wieczór wszystko przekreślić ma ?! Jedna głupota zniszczyć te parę lat ?! Nigdy nie będziesz pewien co dziś dobre, a co złe. Wiem, że nie spotkamy się w niebie, czy można to nazwać pechem ? Miało być tak pięknie, a nie ma Cię. Tak bardzo chciałabym choć dotknąć Ciebie znów, tak mi brakuje ciepła Twoich słów.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.