Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-25, 10:51   #2401
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
A co myślicie o fontannie czekoladowej czy innych tego typu pierdółkach?
No właśnie dla mnie to pierdółka. Nawet nei wiem gdzie by to mogło u nas na sali stać. I raczej mam czarne wizje jak wszystko jest oświnione czekolada, dzieci z umorusanymi buziami i wielka czekoladowa plama na mojej sukni
Ale jak ktoś chce to super. Na pewno jest to atrakcja ale dla mnie osobićie na moim weselu zbedna.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 10:51   #2402
angluka
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Tancia u nas bedzie podobnie tylko że prosiak owłosiony hehehe dzik będzie nadziewany kaszą, a to tylko dlatego że wujo mojego TŻ jest mysliwym.

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-08-25 o 10:53
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 10:51   #2403
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
A my wódeczke juz mamy w piwnicy u cioci jest szczelnie zamknięta tylko hmmm zapomniałam jaką bo kilka było branych pod uwage...
ja też już mam wódeczkę stoi u tżta w piwnicy pod kluczem i żadnymi podwyżkami cen już się nie muszę przejmować my mamy Wyborową.
Cytat:
we wrzęsniu ruszam po suknie najpierw wyrusze u siebie bo jest salon Lisy ferrery a późnej kierunek warszawa do madonny:0 no chyba że na miejscu mnie coś zafascynuje i juz kupie to nie będe sie tułac gdzieś dalej
ja też już chcę kupić suknię tylko jeszcze troszkę się boję ze ten nasz 21 sierpień zabrzmi bardzo odlegle dla pań w salonie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 10:54   #2404
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja też już chcę kupić suknię tylko jeszcze troszkę się boję ze ten nasz 21 sierpień zabrzmi bardzo odlegle dla pań w salonie
nara im! co je to obchodzi
ja idę do flosmanna (to taka madonna tylko we wro) i jak mi się cos spodoba to będę na allegro szukać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-25 o 10:56
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 10:55   #2405
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja mysle, ze jak kupisz to nie beda protestowac
ile placilas za 0,5 Wyborowej?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 10:57   #2406
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

to nasi rodzice nawet sali jeszcze nie widzieli (no, w necie tylko widzieli)
wszystko sobie sami zalatwiamy takie jak nam sie podoba im tylko pokazujemy co juz zostalo wybrane

my tak samo. Mama mi później wypomniała, ze wszytsko sami robimy ale zaakceptowała to.

Cytat:
ja bym nie chciala prosiaka ani nie jestem fanka wieprzowiny ani takich atrakcji typu wjezdzajacy na sale prosiak z racami w tylku czy gdzies tam
fontanny tez nie chce... juz na targach slubnych widzialam jaki syf wokol tego jest z reszta nie jestem rowniez fanem czekolady
u mnie bedzie taka ilosc jedzenia, ze niczego wiecej nie trzeba... stol wiejski tez sobie daruje...to bylby lekki przesyt... goscie juz sami by nie wiedzieli co maja jesc
U nas będzie jakiś udziec hehehe. Jest menu zapisany jako prezent od właścicielki sali więc niech se jest
Stółu wiejskiego tez nie mamy, bo 3/4 ludzi na anszym weselu jest ze wsi. I smalec, kaszanki, kiełbaski i kiszone ogórki to się wcina na codzień Więc dla nich to żadna atrakcja
Stary 2009-08-25, 10:58   #2407
angluka
Rozeznanie

Cytat:
ja też już mam wódeczkę stoi u tżta w piwnicy pod kluczem i żadnymi podwyżkami cen już się nie muszę przejmować my mamy Wyborową.

My tez mamy wyborowa, bo własnie mama dzowniła i sie zapytałam coś mi świtało że albo wyborowa albo Pan Tadeusz, no także juz pewna jestez ze Wyborowa

Ja jak rozmwaiałam z sasiadka która brała ślub w 4 paździrenika rok temu, to była zdziwona ze ja jeszcze sukni nie byłam w salonie ogladać bo ona w tamtym roku to jeździała już w sierpniu i pod koniec sieprnia juz kupioną miała. Także mam nadzieje że problemów nie będzie w salonach
Stary 2009-08-25, 10:59   #2408
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Fontanna to jak dla mnie zbędny luxus.. kosztuje od groma a i tak w sumie będzie to atrakcja dla dzieci.. i w dodatku można uchrzanić strój.. więc u nas odpadła w przedbiegach

mój TŻ chciał, ale ona rzeczywiście chyba z 700zl u nas kosztuje i nie wiem czy jest sens coś takiego zamawiać, a dla mnie to też jest raczej zbędne

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:01   #2409
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nara im! co je to obchodzi
no niby tak ale mam wrażenie że powiedzą mi ze jeszcze dużo czasu jeśli chodzi o suknię i zebym przyszła w przyszłym roku ostatnio mnie miło traktowały bo im powiedziałam że slub w październiku... a mi bardzo zależy na tym salonie Cymbeline bo mają tam śliczne suknie i fachową obsługę na której kompetencji można polegać oprócz tego salonu w Lublinie interesuje mnie jeszcze salon Demi gdzie są suknie Annais Bridal i właściwie nic więcej mnie nie interesuje

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
ile placilas za 0,5 Wyborowej?
płaciłam 20zł i 15 groszy za butelkę. a ty?
Stary 2009-08-25, 11:02   #2410
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
[/COLOR]
my tak samo. Mama mi później wypomniała, ze wszytsko sami robimy ale zaakceptowała to.
[/COLOR]
to naszym rodzicom jest to bardzo na reke my wszystko zalatwiamy, my podpisujemy umowy... oni wykladaja kase

Cytat:
Stółu wiejskiego tez nie mamy, bo 3/4 ludzi na anszym weselu jest ze wsi. I smalec, kaszanki, kiełbaski i kiszone ogórki to się wcina na codzień Więc dla nich to żadna atrakcja
no ja sama kaszanki czy smalcu nie tkne, a kielbase wiejska to ja mam ze sklepu, a ogorki kiszone robi moja mama... wiec zadna atrakcja
Stary 2009-08-25, 11:03   #2411
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no niby tak ale mam wrażenie że powiedzą mi ze jeszcze dużo czasu jeśli chodzi o suknię i zebym przyszła w przyszłym roku
nie no co Ty poza tym idziesz z mamiczką więc będą jeszcze bardziej miłe

ja nie chcę wiejskiego stołu bo ja nic z niego nie zjem

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-25 o 11:04
Stary 2009-08-25, 11:03   #2412
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
u nas chyba w ogóle mamy nie rozmiawiały o ślubie, no ale ich pierwsze spotkanie było 1,5 roku przed ślubem, to tak ciężko już mieć jakieś pomysły co i jak ma wyglądać

Za to jak już jechały 2 tyg później sale z nami zobaczyć to już obgadały rodzinę i o salach i jedzeniu, cieście rozmawiały, wesoło było

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Chilanes ile u Was prosiak kosztuje? My chyba mamy cenę ok 1tys i nie wiem czy będzie, chociaz mi się bardzo podoba taka atrakcja na weselu.

fontanna wg nas to zbędny wydatek
Prosiak coś około 1000 ale u nas jest w cenie menu już jako 7 gorące danie, więc jakbyśmy z niego zrezygnowali kompletnie, to menu by zbytnio nie zubożało, a za to byłoby o tysiąc taniej.
Cytat:
Aha no to trzeba przedyskutować

Ehh muszę mame naciskać żeby te zmówiny były jak najwcześniej. Teściowie idą we wrzesniu na wesele na nasza salę, ciekawe co powiedzą
ooo to fajnie, obczają obsługę i jedzenie na sobie i będą wiedzieli np czego za mało, czego za dużo
Cytat:
Siemanko ale mam dziś dobry humorek

A my wódeczke juz mamy w piwnicy u cioci jest szczelnie zamknięta tylko hmmm zapomniałam jaką bo kilka było branych pod uwage...

we wrzęsniu ruszam po suknie najpierw wyrusze u siebie bo jest salon Lisy ferrery a późnej kierunek warszawa do madonny:0 no chyba że na miejscu mnie coś zafascynuje i juz kupie to nie będe sie tułac gdzieś dalej
ooo to fajnie macie, ze taka możliwosć była i już 1 sprawa wiecej załatwiona My jakbyśmy mieli gdzie to składować, to też byśmy już kupowali, tym bardziej, ze akcyza ma podrożeć
Cytat:
u mnie nie ma prosiaka pieczonego za to jest płonący pieczony indyk i on kosztuje tysiaka.. jakk dla mnie to zupełnie zbędna atrakcja bo jak dla mnie nic rajcującego w płonącym indorze nie ma... ale moja mamuśka chce i teściowa chyba też więc pewnie będzie
No ja i Tż nei chcemy,a le mój ojciec i teśc np byli zadowoleni z tego, chociaz ja nei widzę sensu, bo i tak wiem, ze nasi znajomi i częśc rodziny jeść tego nie będzie, a potem co ja z tym zrobię? do lodówki wsadzę, jak i tak jeść tego nie zamierzam? wyrzucimy pewnie, a to niepotrzebne marnotrastwo ;/ szkoda zwierzaka, skoro szału robić nie bedzie

Stołu wiejskiego też nie będzie, niech najpierw zjedzą wszystko z "normalnych" stołów I tak będzie to bardziej swojskie jedzenie, bo właściciele mają swoją piekarnię, masarnię, itd wiec wyroby są ich firmowe i świeże

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-25 o 11:06
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:03   #2413
lain
Zakorzenienie

Cytat:

a ja na razie nie kupuje jak pisalam: najchetniej kupilabym 2 dni przed weselem i od razu zawiozla na sale
Stary 2009-08-25, 11:05   #2414
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
A dlaczego niby uważasz, że ja muszę? To, że Ty uważasz, że musisz, to nie znaczy, że ja mimo, że jestem gruba też tak uważam. Nie, nie zamierzam przechodzić na drakońską dietę, jak schudnę, to schudnę, ale nie zamierzam robić niczego na siłę. A poza tym to moja osobista sprawa
Przepraszam, nie chciałam Cie urazić po prostu przeczytałam gdzieś na wątkach że chcesz schudnąć myslalam raczej o wspieraniu się ale widzę że Cie uraziłąm skoro się tak uniosłaś

tancerko212 zawsze możesz ściemnić że masz wcześniej ślub to na pewno z chęcią nad Tobą poskaczą
a jeśli chodzi o fontanne to widziałąm w Leclerc niedawno taką malutką do kupienia ciekawe czy by się sprawdziła i czy zwykła czekolada tam sie roztapia

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:06   #2415
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
no niby tak ale mam wrażenie że powiedzą mi ze jeszcze dużo czasu jeśli chodzi o suknię i zebym przyszła w przyszłym roku ostatnio mnie miło traktowały bo im powiedziałam że slub w październiku... a mi bardzo zależy na tym salonie Cymbeline bo mają tam śliczne suknie i fachową obsługę na której kompetencji można polegać oprócz tego salonu w Lublinie interesuje mnie jeszcze salon Demi gdzie są suknie Annais Bridal i właściwie nic więcej mnie nie interesuje

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Co Ty opowiadasz.. nie majaprawa CI tak powiedzieć!!! powinny CI dupe lizać zebys u nich kupila wiec jak CI powiedza ze za wczesnie to im powiedz to ja ide do innego salonu moze tam bedzie bardziej profesjonalna i kulturalna obsluga.... zobaczysz jka im miny szczeki spadna
Stary 2009-08-25, 11:06   #2416
kaska87
Zakorzenienie

wiem! w kinach będzie znów komedia-brzydka prawda muszę iść dobre jest to z wibratorem

Stary 2009-08-25, 11:08   #2417
certina4
Wtajemniczenie

właśnie przyszła mi góra od kostiumu, którą zamawiałam z all, i wiecie co patrzę na koperte a tam napisane :"Garderoba Panny Młodej" to już wiem czemu listonosz tak mi się dzisiaj przyglądał. Ale mam piękny kostium
Cytat:

to nasi rodzice nawet sali jeszcze nie widzieli (no, w necie tylko widzieli)
wszystko sobie sami zalatwiamy takie jak nam sie podoba im tylko pokazujemy co juz zostalo wybrane

ja bym nie chciala prosiaka ani nie jestem fanka wieprzowiny ani takich atrakcji typu wjezdzajacy na sale prosiak z racami w tylku czy gdzies tam
fontanny tez nie chce... juz na targach slubnych widzialam jaki syf wokol tego jest z reszta nie jestem rowniez fanem czekolady
u mnie bedzie taka ilosc jedzenia, ze niczego wiecej nie trzeba... stol wiejski tez sobie daruje...to bylby lekki przesyt... goscie juz sami by nie wiedzieli co maja jesc

u mnie stół wiejski jest w cenie lokalu, ale mi się to bardzo podoba, i jest już prawie standardem na lubelskich weselach poza tym lubię bimberek zagryźć ogóreczkiem i chlebkiem ze smalczykiem
Cytat:
jak chcecie prosiaka to zaproście mnie 60kg żywej masy
Kasiu się śmiejemy, a babcia mi wczoraj taką historię opowiadała, że właśnie dotyczyła zabijania młodych dziewcząt i sprzedawania na mięso, przez Zydów w sklepach ( to w czasach wojny )

Cytat:
[/COLOR]
[/COLOR]

U nas będzie jakiś udziec hehehe. Jest menu zapisany jako prezent od właścicielki sali więc niech se jest
no ja też tak chcę ale jakoś każdy ma swoje zdanie i ciężko im uszanować nasze
Cytat:

Tancia a TY z LBN jesteś? No właśnie ja też się wybiorę w pażdzierniku do Demi bo mają Annais a bardzo mi się 2 sukienki podobają A TY kiedy się wybierasz? Weź obczaj czy mają już promocje na suknie

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Co Ty opowiadasz.. nie majaprawa CI tak powiedzieć!!! powinny CI dupe lizać zebys u nich kupila wiec jak CI powiedza ze za wczesnie to im powiedz to ja ide do innego salonu moze tam bedzie bardziej profesjonalna i kulturalna obsluga.... zobaczysz jka im miny szczeki spadna

no jak Ci tak powiedzą

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 11:11   #2418
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie no co Ty poza tym idziesz z mamiczką więc będą jeszcze bardziej miłe
w sumie masz rację, z mamą na pewno będą mnie lepeij traktować no zobaczymy- mama chce jechać już w czwartek mierzyć suknie slubne ale zobaczymy jeszcze jak się sytuacja rozwinie

Cytat:
a ja na razie nie kupuje jak pisalam: najchetniej kupilabym 2 dni przed weselem i od razu zawiozla na sale
pomyliło mi się- ja chciałam zapytać Anglukę ile płaciła za butelkę Wyborowej

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
tancerko212 zawsze możesz ściemnić że masz wcześniej ślub to na pewno z chęcią nad Tobą poskaczą
nie chcę ściemniać bo ja chcę juz kupić suknię jak by się dało więc jak im ściemnię że slub wcześniej to i wcześniej będę musiała ją odebrać a po co mi potem 3 miesiące przed ślubem suknia w szafie chcę już powiedzieć szczerze, jak mnie oleją to i tak tam jeszcze wrócę
Stary 2009-08-25, 11:12   #2419
chilanes
Zakorzenienie

co do pójścia do salonu już teraz to ja byłam w 8 salonach, tylko w 1 usłyszałam od leniwej sprzedawczyni, ze jest zbyt wcześniej i jak już sobie chcę, to mam przyjsć w maju spokojnie, rzadko kto będzie Wam odradzał zakupu już teraz, bo dla nich to biznes

agulkaa nieszkodzi, chodzi mi o to, ze specjalnie katowac się z powodu slubu nie zamierzam, nie ma sie co oszukiwać, nie zejdę do rozmiaru 34-36 w 10 miesięcy bez uszczerbku na zdrowiu zamierzam się racjonalniej odżywiać i nawet obmyślam zapis na jakiś aquaaerobik, czy coś, ale nie chcę się nastawiać na konieczność schudnięcia, bo mi wtedy nic z tego nie wychodzi, chodzę bez sił i jestem rozdrażniona, częściej kłucę sie z Tż wtedy, a nie chciałabym, by z powodu odchudzania i mego złego samopoczucia nie doszło do ślubu

Co do sprzedawczyń jeszcze, to po sobotnim maratonie podziękwoałam Paniom z 1 i ostatniego salonu, które mi pomogły, doradzały i też były miło zaskoczone, że po całej przymiarce podziękwoałam im, powiedziałam co myślę, co mi się podobal, itd Przecież dla nich to ważne, mogę je zareklamować, a jak mnie źle obsłużono, to reklama nie bedzie dobra

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-25 o 11:14
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:13   #2420
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja też tak chcę ale jakoś każdy ma swoje zdanie i ciężko im uszanować nasze
Moja mama była zła nie na to co wybraliśmy tylko na to, że to nie ona tam dzwoniła i załatwiała No ale zabrałam ja na podpisywanie umowy z salą i jest ok
Stary 2009-08-25, 11:14   #2421
angluka
Rozeznanie

Cytat:

pomyliło mi się- ja chciałam zapytać Anglukę ile płaciła za butelkę Wyborowej
podobnie jak ty 20 gr taniej bo za 19,80
Stary 2009-08-25, 11:17   #2422
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Tancia a TY z LBN jesteś? No właśnie ja też się wybiorę w pażdzierniku do Demi bo mają Annais a bardzo mi się 2 sukienki podobają A TY kiedy się wybierasz? Weź obczaj czy mają już promocje na suknie
nie jestem z lublina, ale studiuję w lublinie więc cały rok akademicki tam siedzę, suknie też będę tam kupowała- już nawet byłam mierzyć conieco w maju i wiem czego szukam więc powinno być łatwiej a ty już byłaś coś mierzyc?
jak będę w salonach teraz niedługo to na pewno zorientuję się czy już są promocje i dam znac

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
podobnie jak ty 20 gr taniej bo za 19,80
no to w miarę podobnie a ile w koncu alkoholu na głowę kupiłas? ja liczyłam 3 butelki na parę na 2 dniowe wesele- narazie mamy 75 butelek- czyli dla 50 osób a na liście gości mam od siebie 60 osób z tym że na bank mi komplet nie przyjdzie więc nie zamawiałam dla 60 osób. zawsze to łatwiej dokupić kilka butelek niż potem głowić się co zrobić z kilkoma kartonami wódeczki
Stary 2009-08-25, 11:17   #2423
lain
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie stół wiejski jest w cenie lokalu, ale mi się to bardzo podoba, i jest już prawie standardem na lubelskich weselach poza tym lubię bimberek zagryźć ogóreczkiem i chlebkiem ze smalczykiem
u mnie ogoreczki to beda w ramach zimnej plyty a bimber to zaden rarytas jak na stolach porzadna wodka stoi smalcu jak pisalam - nie tkne

Cytat:
Kasiu się śmiejemy, a babcia mi wczoraj taką historię opowiadała, że właśnie dotyczyła zabijania młodych dziewcząt i sprzedawania na mięso, przez Zydów w sklepach ( to w czasach wojny )
omg, w jakie niektorzy ludzie brednie wierza
Stary 2009-08-25, 11:19   #2424
lain
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze to łatwiej dokupić kilka butelek niż potem głowić się co zrobić z kilkoma kartonami wódeczki
glowic sie? jeszcze cale zycie przed nami i tyyyyyle imprez
Stary 2009-08-25, 11:21   #2425
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
nie jestem z lublina, ale studiuję w lublinie więc cały rok akademicki tam siedzę, suknie też będę tam kupowała- już nawet byłam mierzyć conieco w maju i wiem czego szukam więc powinno być łatwiej a ty już byłaś coś mierzyc?
jak będę w salonach teraz niedługo to na pewno zorientuję się czy już są promocje i dam znac

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

no to w miarę podobnie a ile w koncu alkoholu na głowę kupiłas? ja liczyłam 3 butelki na parę na 2 dniowe wesele- narazie mamy 75 butelek- czyli dla 50 osób a na liście gości mam od siebie 60 osób z tym że na bank mi komplet nie przyjdzie więc nie zamawiałam dla 60 osób. zawsze to łatwiej dokupić kilka butelek niż potem głowić się co zrobić z kilkoma kartonami wódeczki
nie ja jeszcze nie byłam nic mierzyć i dopiero w październiku się wybieram, na razie obczajam jakie w ogóle są u nas sklepy i czy suknie które mi się podobają mają w tych salonach. Ruszam na łowy na początku października pewnie nie wcześniej A co studiujesz i na jakiej uczelni? Ja jestem już po prawie na UMSC ale się cieszę że te studia już za mną, bo niekiedy bywało naprawdę cieżko

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 11:22   #2426
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:

Chilanes ile u Was prosiak kosztuje? My chyba mamy cenę ok 1tys i nie wiem czy będzie, chociaz mi się bardzo podoba taka atrakcja na weselu.

ja osobiście jak na weselach byłam to fajnie jak prosiak był ale u mnie np nie będzie bo tyle jedzenia jest że szkoda zamawiać... ale na fontannę bym się skusiła... tylko chyba nie przejdzie mój pomysł

a u mnie było już spotkanie zaręczynowe i było raczej obgadane.... tzn wiele spraw było obgadane drogą pantoflową... ja gadałam z moimi rodzicami, Tż ze swoimi a potem my ze soba... i sprawy sporne były wyjasnione na spotkaniu
ale potem było jeszcze takie jedno luźne spotkanie jak z rodzicami pojechałam salę obejrzeć i u Tż rodziców nocowaliśmy... no to z tego co się nasłuchałam to muszę twardo stać przy swoim bo inaczej to mi kazdy inaczej wesele zaplanuje

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:23   #2427
angluka
Rozeznanie

Cytat:

My liczyliśmy 0,7 na osobę. i kupilismy już troszke wiecej, bo nawet jak zostanie to wódeczka sie nie popsuje i nie zmarnujehehe

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-08-25 o 11:24
Stary 2009-08-25, 11:24   #2428
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
glowic sie? jeszcze cale zycie przed nami i tyyyyyle imprez
to jak będzie impreza to wtedy pójdę do sklepu i kupię flaszkę hehehe a nie będę w mieszkaniu trzymać 30 butelek 600zł to sporo jak na nadprogramowy koszt
Stary 2009-08-25, 11:24   #2429
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie ogoreczki to beda w ramach zimnej plyty a bimber to zaden rarytas jak na stolach porzadna wodka stoi smalcu jak pisalam - nie tkne

omg, w jakie niektorzy ludzie brednie wierza
Lain to nie brednie, moja babcia mówi że jej dzieciństwo nie było najlepsze i że ciągle jej sie do dzisiaj śnią rzeczy które widziała, więc to nie są brednie, a jak wchodziły do sklepu to dwie przed stały na czatach a dwie wchodziły bo bały się że z niego nie wyjdą. Widzę że mało wiesz o latach wojny, cieżko też żebyś wiedziała jak tego nie przeżyłaś, a moja babcia głupot nie opowiada, bo i gorsze historie słyszałam, ale nie będę tutaj opowiadać.

Bimber może nie rarytas, ale każdy lubi co innego, będzie i wódka, wino, piwo chyba też i jak już wczoraj pisałam whisky i może jakieś likiery

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 11:26   #2430
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie ja jeszcze nie byłam nic mierzyć i dopiero w październiku się wybieram, na razie obczajam jakie w ogóle są u nas sklepy i czy suknie które mi się podobają mają w tych salonach. Ruszam na łowy na początku października pewnie nie wcześniej A co studiujesz i na jakiej uczelni? Ja jestem już po prawie na UMSC ale się cieszę że te studia już za mną, bo niekiedy bywało naprawdę cieżko
ja ostatni rok ekonomii na umcsie.
ja już oblatałam mnóstwo salonów ze szwagierka jak jej szukałyśmy sukni wiec mniej więcej wiem gdzie na pewno nie warto zachodzić a gdzie na pewno musze zajść w zasadzie to fajne salony można policzyc na palcach jednej ręki niestety...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości