|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
Cytat:
, przecież jest kilka dziewczyn które się udzielają a mają już prawko![]() Cytat:
, też uwaliłam na tym pierwszy egzamin. A ustaliłaś sobie drugi egzamin
|
|
|
#3272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przykro mi, że Ci się nie powiodło |
|
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
czornoO1 nie martw sie ja też ostatnio oblałam na łuku. Ale to wszystko wina stresu. Mi noga tak na sprzęgle chodziła, że nie wiedziałam co się dzieje i jeszcze ten straszny egzaminator mnie ciągle pośpieszał. No i wyjechałam za linie. Każdemu może się zdarzyć. Najważniejsze żeby następnym razem podejść do wszystkiego na luzie i nie słuchać co ten egzaminator gada i robić swoje.
|
|
|
|
#3274 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak jak dziewczyny pisały - poczekaj parę dni aż emocje z Ciebie spłyną i zastanów się jeszcze raz. Nie warto się poddawać ![]() Blk to egzaminator fajny Ci się trafił Też mam taką ochotę ![]() A przebije ktoś moją relację Cytat:
Miałam to samo do pokazania na pierwszym egzaminie
|
|
|
#3275 |
|
Przyczajenie
|
ja zdałam za drugim razem 10 sierpnia
miałam super instruktora który bardzo dobrze mi tłumaczył wszystko prawko juz dawno odebrane z 4 dni czekałam tylko i teraz śmigam z moim chłopem który nawet bardzo na mnie nie krzyczy jak mi się biegi pomylą
|
|
|
|
#3276 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a relację żeś napisała niezłą xD
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez justysia1304
niestety znowu klapa i znowu na łuku i powiem Wam niewiem czy to ma sens dalej ciagnac -juz naprawde mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! teraz musze wykupic 5 godz bo to juz byla 3 porazka na luku a terminy na nastepny egz. to koniec listopada !!!!!! Nie martw się moja koleżanka miała taką samą sytuacje i wczoraj miała 4 egzamin, udało jej sie wyjechać z placu. Niestety nie zdała ale była bardzo z siebie zadowolona. Nigdy nie mozna się poddawać. Ja będę zdawać aż w końcu usłysze od egzaminatora " wynik pozytywny". Nawet jakbym miała nie wiem ile razy zdawać. |
|
|
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
Blk widzę ze tez trafiłaś na wyrozumiałego egzaminatora
To tak jak ja![]() mój był cudowny po prostu Młodziutki facet gora 28 lat moze troszku wiecej ale watpie i strasznie miły:P w ogole mozna bylo przy nim zapomniec o stresie i wiedzialam ze jak uwale to tytlko moja wina bedzie;P w ogle w moim wordzie pracuje takie CIACHO ze masakra![]() ![]() sliczny facet![]() A ten moj tez podpowiadal np. wjechalismy na droge jedno kierunkowa i on mnie pyta co to za droga? no to mu mowie ze jedno kierunkowa..:P czyli powpowiedzial zebym nie zapomniala jak sie mam ustawic przy wyjezdzie w lewo:P albo na prostej drodze mowi: prosze zawrocic za pomoca biegu wstecznego. A ja sobie mysle "ale jak? jak tu nie mam uliczki w ktora moge wjechac":P a on to chyba zauwazyl i mowi: zawracalas na 3?to jest to samo hehe:P tez zapomnialam niekiedy o kierunkach to mi raz nie zaliczyl wlasnie zawracania;p jezdzilam tylko 30 minut a na koncu jeszcze mi powiedzial ze dostaje ta kartke z bledami na pamiatke;p i mam sobie to wziasc do serca i juz ich nie popelniac ) tacy jak Ci 2 powinni byc wszyscy egzaminatorzy konkretni ale mili a nie te stare pierniki ktorycdh bawi uwalanie biednych zestresowanych ludzi:P
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czorno01 następnym razem się uda ;* a jak tam inne dzisiaj zdające ?
|
|
#3280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ponoc w dabrowie latwiej sie zdaje a tak samo duze miasto jak katowice i sie krocej czeka ale znowu nie znam tego miasta za dobrze
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przykro mi strasznie wiem co to znaczy uwalic na łuku nastepnym razem bedzie dobrze
|
|
#3282 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ekhm... w takim razie do trzech razy sztuka! nie zauważyłam, że to był Twój drugi...
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Zdałam egzamin za pierwszym razem, od tygodnia mam prawko w reku i co? jechałam 2 razy. Dobijają mnie moi rodzice, ciągle m nie krytykują jak jadę (jeżdżę normalnie, nie wariuję), tata za pierwszym razem jechał ze mną ale z piwem w reku , a dzisiaj dostałby zawału, bo jest tak przewrażliwiony, że coś zrobię. Dziewczyny, rozklejam się powoli i odechciewa mi sie jeździć Tak się cieszyłam na to prawko, że zdałam, a tu taki klops Od września miałam jeździć autem do szkoły, a wychodzi na to, że będę mogła jechać autem za jakieś 20 lat Przepraszam, że smęcę, ale jestem mocno sfrustrowana. |
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja odebrałam prawko w zeszły piatek. ojciec jak to ojciec, ma swoje przyzwyczajenia przez 30lat jazdy ;] i komentuje typu :" dojeżdżaj na luzie do skrzyzowania" ;] ale ja i tak redukuję zawsze do dwójki. jeżdżę po prostu po swojemu. dzięki Bogu mam swój samochód, bo pewnie jakbym miała jeździć samochodem ojca to bym musiała jeździć tak jak on tego chce ;] a tak to go to raczej nie obchodzi, ale jak jeździ z boku to komentarze strzela ![]() byłam wczoraj na placyku u swoich instruktorek jazdy to się smiały, że szybko mi rodzice zaufali ![]() trzymam kciuki, że namówisz rodziców i będziesz do szkoły śmigała autkiem
|
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mead, nie przejmuj się, rodzice już tak mają.. uwielbiają się zamartwiać na zapas..
|
|
#3286 |
|
Raczkowanie
|
znam termin podejscia nr 2................27 listopad........
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek ja poszlam z pewnoscia ze zdam bo czułam sie mega pewnie. Takze nie przejmuj sie.A ja odebralam swoj plastik, fajny, ladny, ale...nie wsiade do auta. Boje sie po prostu. Nie umiem jezdzic moim i tyle ;( ![]() mead dlatego zbieraj kase na swoj. Mtynai widze ze Twój papa tez na luzie do skrzyzowan dojezdza;] Moj tak samo, nawet nie wiedzial ze sie redukuje biegi....jak powiedzialam isntr to wysmial biednego tatke;]
38/40 Szymuś- mój skarbek <3Edytowane przez smv Czas edycji: 2009-08-25 o 13:38 |
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Osz, kurna
![]() Współczuję terminu Cytat:
![]() Ale mądrość życiową powiedziałam ![]() Ale tak serio - próbuj po troszeczku, najpierw po podwórku, później trochę dalej i coraz dalej. Kroczek po kroczku ![]() A tak się cieszyłaś z prawka, i co ? Ma się marnować ?
|
|
|
#3289 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
Wiem, że powinnam zbierać na swój. Ale oni maja na mnie jakiś dziwny wpływ, chciałam iść do pracy na wakacje to mi nie pozwolili, bo po co mam iść, kupią mi autko. No, a teraz to co zwykle. Czemu ja ich słucham, to sama nie wiem ![]() No już, koniec
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam czas do wtorku nauczyc sie jezdzic autkiem bo od wtorku rok skzolny a pani od angielskiego musi czyms do pracy sie dostac
|
|
#3291 | ||
|
Zakorzenienie
|
o cholerka
Cytat:
![]() Cytat:
Pani od angielskiego jak zajedzie teraz furą pod szkołę to nie tylko grono pedagogiczne zdębieje ;Pćwicz się, ćwicz w samochodzie nie ma nic strasznego.mnie tylko denerwują niektorzy kierowcy. Chyba przykleję sobie te zielone listki na samochód. np. ja nie przekraczam prędkości, jadę tak jak nakazują znaki no i dostosowuję się do warunków na drodze (uważam, że mazurskie drogi są masakryczne - masa ostrych,niewidocznych zakretów- więc nie będę jeździć 100km/h, nie uśmiecha mi się zatrzymac na ktorymś z drzew).. od mojej miejscowości przez 25km jechała za mną audica.. a że ja przepisowo, a na drodze ciagle niewidoczne zakrety i samochody z przeciwka to mnie nie wyprzedzał facet, ale jak później był kawalek prostej to od razu gaz i mnie wyprzedził i jeszcze frajer trąbi -.- a 5km dalej, w tym docelowym mieście.. i tak stał przede mną na światłach.. -.- uważam, że na takiej drodze.. 30km to nie ma co wariować. zgodnie z przepisami jechałam 37minut. Mój tato jeździ 30min (ale jeździ na ograniczeniu do 90km/h, 120km/h). Więc myślę, że te 5 czy 7 minut to nie jest masa czasu..i nie ma co się spieszyć.. bo czasami można w ogóle nie dojechać do celu. Ojciec mi mówił, że oglądał na tvn turbo jakiś tam program, że dwóch redaktorów jechało z Zakopca do Gdańska chyba i jeden miał jechać przepisowo, drugi nie. Okazało się, że róznica czasu to byly 2 czy 3 h na całej trasie, ale ten, który jechał nieprzepisowo zgarnął mandatów na dużą sumę, wiele punktów i do tego jeszcze spalił dużo więcej benzyny. Także ogólne podsumowanie było takie, że nie warto się spieszyć, tym bardziej, ze na polskich drogach nie ma do tego warunków. także.. denerwują mnie ci kierowcy..już nie pamiętają, ze sami się kiedyś uczyli jeździć..
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
tez ten program ogladalam to byla trasa warszawa gdansk bodajze no i faktycznie roznica dosc duza
ja tez nie mam zmaiaru przekraczac predkosci, nie stac mnie na mandaty;]
|
#3293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie martw sie przewaznie tak wlasnie jest jak jechalam z moim TŻ i jego tata pierwszy raz jak on odebral prawko praktycznie caly czas TŻtata na niego sie darl "kto mu dal prawko" itd kazdy jezdzi tak jak potrafi bo gdybys nie potrafila to bys nie zdala <w sensie ja tez umiem jezdzic aniemam prawka no ale jezdzisz tak mozliwie ze egzaminator cie poscil bez obrazy oczywiscie> z biegiem czasu tata sie przyzwyczai i bedzie dobrze strasznie dlugie macie terminy masakra
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
sorki ze teraz zbocze całkowicie z tematu aut i prawa jazdy:P ale mam malutkie pytanko:P dopiero teraz zauważyłam ze jesteś nauczycielka angielskiego
Jeśli można wiedzieć to jakie skończyłaś studia? bo ja teraz do 3 klasy liceum idę i później zamierzam iść na amerykanistykę do Wrocławia ( maja tam taki nowy kierunek) i teraz się tak rozgladam jeszcze za szkolami wiesz ( z tym ze ja nie chce byc nauczycielka, tylko po prostui chce porzadnie nauczyc sie tego jezyka, niewiem sama moze praca tlumacza by mi odpowiadala:P )
|
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
to jest termin w dabrowie gorniczej,w katowicach bym miala bo sie pytalam 19 grudnia...
ciekawe co z reszta zdajacych
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;13886544]Przykro mi, że Ci się nie powiodło
Jasne, że jest sens ciągnąć Na jazdach normalnie łuk Ci wychodzi, czy też masz problemy??[/QUOTE] Na jazdach wychodzi bez problemu ostatnio jezdzilam przez 2 godz i za kazdym razem wychodzilo, a na egz. wcale...
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
To się ładnie naczekasz
![]() Testy robię ![]() Nie jest źle, chociaż trafiają mi się dziwne pytania jeszcze. Muszę tą naukę najpierw zrobić całą. |
|
|
|
#3299 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko u mnie to siostra, chociaż ostatnio nic mi nie mówi . I pani od angielskiego nie ma wyjście tylko się przyzwyczaić do swojego auta i we wtorek pojechać do szkoły . A może i ja pojade sobie do szkoły samochodem, a co sobie będe żałować .Cytat:
. To już niedługo będą na styczeń zapisywać...
|
|
|
#3300 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() można dołączyć? ![]() otóż jestem kolejną oczekującą na egzamin właśnie dzisaij poszłam się zapisac do wordu i termin mam 18 września jeszcze długo dlatego chętnie z wami tu pobędę i może wytrwam do tego egzaminu chociaż już na samą myśl się boję ![]() gratuluje tym co już mają to za sobą i zazdoszcze bardzo
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

moj pan egzaminator uwalal wszystkich na placu wiec wiadomo
ale sie nie przejmuje w koncu to moj pierwszy raz
, też uwaliłam na tym pierwszy egzamin. A ustaliłaś sobie drugi egzamin