|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Cytat:
Dzieki Ci Boze ze moja mama ma to juz dawno za sobaCytat:
Za probna zaplacilam 40 zl a za slubna bede placila 70. Dziewczyny dzisiaj ide na probny makijaz, pochwale sie zdjeciami, mam nadzieje ze wyjdzie. Potem jestem umowiona ze skrzypaczka na umowienie repertuaru Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-25 o 10:37 |
|||
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzwoniłam się na makijaż umówić i wyjdzie próbny ze ślubnym razem 70zł
a z fryzjerem myślałam że mam mega drogo ale widzę że normalna cena widzę dużo wesele już było i mniejszy ruch na naszym wątku
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
SAMBAdiJANEIRO widzialam fotki.. widac bylo genialnie
![]() super ze tz bedzie mial wieczor.. a z kwiataki to wezcie tansze i dziekuje za komplement aaaaaha co do pieniazkow czy ryzu ja bym jednak nieodpuscila pieniazkow poprostu bym wszytlko pieknie wyzbierala.. i tyle aniaaa84 dziekuje za komplement juz sie niemoge doczekac az ten wasz ogien zobacze a obraczki super.. a ta bluzeczka... sukienka? miodzio ten kolorrrr, a zawieszku super![]() Cytat:
![]() ja tez czkeam na wiecej... pisal fotograf ze do czwartku sie z nami spotka ![]() ![]() ![]() neska22 widze ze przygotowania na finiszu ![]() kliwia to dobrze ze wiecie co i jak myniedogralismy z ksiedzem wejscia i niewiedzielismy kiedy ale dalismy rade.. a z wujkiem ksiedzem bedzie super![]() Strobiluska ehsss te mamy.. trzymam kciuki zeby nerwy sie uspokoily...
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Strobi nie martw sie moja mamcia sie podobnie zachowuje
normalnie poracha Tż mial ze mna nie jechac do bielska bo mial isc w weekend do pracy i dzwonie do niej czy pojedzie ze mna do szczyrku spotkac sie z ta parka w sprawie dekoracji...a ona w ogole od razu wielki problem, ze cos wymyslam ze moglam sie z nimi umowic w katowicach ale ok, w koncu tz ze mna przyjechal wiec zalatwilismy to sami, tylko pojawil sie kolejny problem bo dzis o 7 rano musialam jechac do szczyrku zawiesc wszystkie papiery... i jej mowie czy pojedzie ze mna ona oczywiscie wielki problem, obrazila sie, wyszla z pokoju trzaskajac drzwiami... ja juz nie wiem o co jej chodzi...Wiecie co dziewczynki musze sie wam pozalic... nie wiem co mi sie stalo ale jakas chora jestem... wczoraj polozylam sie o 22 bo dzis o 6 musialam wstac, myslalam ze sie nie podniose z lozka, ale dalam rade... ledwo dojechalam z tymi dokumentami do tego szczyrku i jak wrocilam do domu poszlam spac.. trzeslam sie cala z zimna... wstalam o 10 bo mialam isc do pracy na 14, ale masakrycznie sie czuje... mam 35.2 stopnia "goraczki", w glowie mi sie kreci... mam dreszcze chociaz tak cieplo jest... nie wiem co mi jest... zadzwonilam do pracy ze nie przyjde... ide do lekarza po l4 a jak nie to niech mi dadza urlop na zadanie... lekarz mnie przyjmie dopiero o 15 ale az mi glupio do niego isc bo nie wiem co mi jest...
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Moja sukienka jest juz gotowa, jest cudna Marta Twoje zdjęcia są boskie, no i podtrzymuje moją decyzje o Najpiękniejszej PM2009 |
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() :a tak pozatym to mnie zawstydzasz i sie rumienie
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś nie mam zdjęć bo z podniecenia zapomniałam zrobić
ale jest lekka satynowa i tak się "leje" fajnie
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
non stop ktos byl na urlopie i masakra... a teraz nagle mialam 3 dni wolnego, wiec organizm przezyl szok chyba ale wczoraj sie zarabiscie jeszcze czulam dlatego nie moge zrozumiec co mi dzisiaj jest... i sie martwie ze mnie wywala od tego lekarza ze symuluje cos, bo w sumie to oprocz tego ze mam takie oslabienie i ogolnie dreszcze i czuje sie rozbita to nic mi nie ma... a w ogole to mam cisnienie 142/102 mama mowi ze to stan przedzawalowy prawie i az malo prawdopodobne, no ale kilka razy mierzylam ![]() A urode to masz na prawde wyjatkowa i niepowtarzalna A zdjecia jak z bajki ![]() kurde najgorsze jest to ze jestem w bielsku, a w dabrowie mam jeszcze do dokonczenia albumy dla rodzicow i pare innych rzeczy... ehh, ale wole sobie chorowac w domciu, bo w dabrowie nie jestem jeszcze zameldowana i boje sie tam isc do lekarza np ![]() A Anuuula juz pojechala w podroz poslubna?? Bo ja tu siedze i czekam na fotorelacje
Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2009-08-25 o 13:05 |
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że okaże się, że to tylko przemęczenie i stres przedślubny i wszystko będzie okOdebrałam właśnie suknię, teraz pakujemy się do wyjazdu... boję się, że zapomnę połowy rzeczy... a najgorsze jest to, że musimy się spakować nie tylko na ślub ale od razu na podróż poślubną
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za fryzure slubną 150zł a makijaż 120 na kosmetykach Mac i Kryolan
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
motley kochana
mam jeszcze jedną probę projektuję album do wpisów dla gości i mam dylemat chcemy aby goscie wpisywali sie po prawej stronie a po lewej po weselu bedziemy wklejać zdjecia z tymi goścmi jak to napisac zeby zablokowac te lewa stronicę aby sie czasem nikt nie wpisał wymyslilam sobie jakis wierszym moze wstawic o tym aby sie wpisywali po prawej a nei po lewej i jakies zdjęcie "slubne" pomóż kochana bo tymi wierszykami to ty sypiesz jak z rękawa
|
|
|
#3223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomyślę wieczorkiem jak już dojedziemy na miejsce bo właśnie jestem w szale pakowania
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki dorwałamw pracy aparata i wstawiam wam moje zawieszki
![]() są trzy rózne kolory papieru tego perłowego ( heh odpad po zaproszeniach no to wykorzystałam ) i 12 różnych wierszyków
|
|
|
#3225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja dorwalam cos wmiare odpowiadajacego mi,zeby wpiac we wlosy. Niestety to broszka wiec mam nadzieje, ze nie bedzie problemu jej przymocowaniem do wlosow ![]() Zadnej spinki takiej jaka bym chciala nie moglam znalezc. Oto ona: |
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy widzę Ania to samo narzędzie, nieodzowne przed ślubem
Kalendarz !! Świetne te zawieszki !! Zdolniacha jestes Od dziś 25 dni... Jestem po pierwszej przymiarce
|
|
#3227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie na pieerwszej przymiarce łzy stanęły ze szczęścia czy wzruszenia - nie wiem ale ciesze sie że miałam taką reakcję, bo jak ją kupiłam to potem kilka nocy nie przespałam żałując zakupu.a masz fotki z przymiarki? pokaż .anika.... a my mamy tą samą "wode" weselną .---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
!anika - jeszcze jedno... zawieszki naprawde super! mogłabyś podesłać te 12 wierszyków? nie moge sie na nic zdecydować byłabym wdzięczna .
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-08-25 o 15:25 |
||
|
|
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie no myślę, że to nie jest stres przedślubny, bo jak dotad to w ogole sie nie stresuje... Wczoraj sie zupelnie super czulam, bylam z kumpelka na miescie na plotkach, pogadalysmy... w ogole to wypoczelam bo mialam az 3 dni wolnego.. duzo w sprawie slubu zalatwialam, ale dla mnie to sa radosne przygotowania i sie nimi nie stresuje tylko ciesze stresowac sie bede pewnie w piatek przed slubem i w sobote, ale to normalne...Nie wiem co mi sie stalo, bo tak nagle, wczoraj poszlam spac, a dzis sie obudzilam taka slaba i w ogole... no niewazne... bylam u lekarza, tez nie wie co mi jest ale wypisal l4 do piatku i dal skierowanie na mase badan i jakies tabletki, witaminki i te *******y...Mysle ze to po prostu z przemeczenia tak dziwnie moj organizm zareagowal... bo ta moja praca to bardzo wykanczajaca jest... i juz bylam w takim rytmie ze 6 dni pracy 1 odpoczynku i to po nocce i zas do pracy... takze jak teraz dostal 3 dni wolnego to sie zdziwil co jest i sie pochorowal ze szczescia nie ma bata... po urlopie trzeba szukac nowej pracy....W sumie to sie ciesze ze sie teraz pochorowalam bo bardzo sie balam ze sie pochoruje na urlop... w sumie to chyba se wykrakalam ![]() A w ogole to o malo mnie nie przyjeli do tego lekarza dzis bo okazalo sie ze juz przeniesli moja karte do dabrowy... a ja sie tam balam chodzic do lekarza |
||
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie w necie suknia... http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=83.finlandia Mnie łezki ciekły gdy wybierałam wierszyk na zaproszenia hihi Głupia jestem !! Martuś ja wciąż nie moge sie na Twoje foty napatrzeć )Samba ale czujesz sie juz troszke lepiej ???
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-08-25 o 17:29 |
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
troszke, ale nudze sie na tym chorobowym hehe
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
jasne ze m0gę ale d0pjer0 z pracy jutr0
ja t mam w c0relu b0 na tym pr0gramje pracuje ale m0ge c t0 w pdf przesłac d0 drukuz teg0 wych0dza kwadrackj 6x6 cm tylk0 bym cj jmje przer0bjła musjałabys wysłac na prw pr0sze se ne smjac z pjsanja ale p0psuła sje klawjatura nje mam ljterek j 0raz 0 heh glupj0 sje tak pjsze
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() wiecie co, jeszcze ponad tydzien a mnie chyba juz ze stresu zaczyna zoładek bolec :/ a na dodatek zeby nie bylo za milo to moj TZ stracił prace ;( jego szef stwierdzil, ze skoro sie wyprowadza do mnie (40 km od domu) to pewnie predzej czy pozniej odejdzie a on nie chce zostac z dnia na dzien z niczym i wezmie do pracy swojego tescia- emeryta wiec wiadomo, ze mu sie to opłaca... swinstwo po prostu, TZ załamany . staram sie go pocieszac ale marnie mi to idzie. teraz caly czas przeglada ogloszenia i wysyla cv. kurcze no... ze tez sie musialo tak skomplikowac...ja nie zarabiam za duzo bo siedze na panstwowej robocie.. wiec jak TZ pojdzie na zasiłek to masakra... na razie bedziemy z rodzicami mieszkac wiec jakos to bedzie.... gdybysmy wiedzieli ze tak bedzie to bysmy nie jechali w podroz poslubna...ale juz wszystko zapłacone wiec nie oplaca sie rezygnowac.... ech... załamac sie tylko.... |
|
|
|
|
#3233 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i dziekuje ja nieskromnie mowiac tez nie moge.. a w czwartek najpozniej bede miala wszystkie![]() Cytat:
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
raczej nie
jutro ide na badania moczu, krwi, cukier itd to sie moze cos okaze a moze i nie z nowosci to nie moge wylezec i boli mnie gardlo paskudnie i nuuuudze sie
|
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 wujkow TZeta i moj wujek ![]() a co z ta dziewczyna nie tak? ![]() zdjecie podziekowan dla gosci ... tylko nie wiem czy pod zdjeciam zostawic tak jak jest czy napisac " podziekowanie " no i w srodku tekstem tez bedzie zmieniony napisalam tak tylko zeby widziec jak to bedzie wygladac
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-08-25 o 21:17 |
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Zadomowienie
|
Super pomysł i naprawdę pięknie to wyglądac
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje tylko nie wiem czy zostawic tak jak jest Karolina & Pawel 25 lipiec 2009 .. czy moze cos innego ... ze podziekowanie czy cos?
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
Ja nagrywam płytki dla gości i na okładkach mam tak jak Ty: Kasia i Wojtek 27.06.2009. Myślałam, żeby pisać podziękowania, ale ostatecznie stwierdziłam, że jakoś tak mi nie pasuje.
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla kazdych to samo czy wybierasz te na ktorych jest dana osoba? bo ten myslalam o plytkach ale troche duzo roboty hehe
|
|
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
Strasznie dużo roboty, już kilka wieczorów siedzę nad tym. Najgorsze było wybranie zdjęć. Zdjęcia wszyscy dostaną takie same, ale starałam się tak wybierać, żeby ujmowały jak najwięcej zainteresowanych - każdy znajdzie siebie na nie jednej fotce. Zdjęcia daję z przygotowań, ceremonii i wesela.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

do zrobienia zostały rzeczy "bieżące" czyli takie, których się nie da wcześniej zrobić, czyli umycie aut, nadmuchanie balonów, piątkowa spowiedź, piątkowe zawiezienie wódki i rozłożenie winietek, zakupy spożywcze.... echhhh z moją mamą jest coraz gorzej, ja rozumiem, że się denerwuje, ale... takie szopki, jakie ona odwala, to mnie psychicznie wykończą

mama mowi ze to stan przedzawalowy prawie i az malo prawdopodobne, no ale kilka razy mierzylam