Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 12:59   #3181
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

O nieee!! wszystkie cytaty mi się skasowały a siedzę dzielnie i powierzchownie nadrabiam, ale za to robię zaległości w pracy

Rybulka jak tam z Twoim zdrowiem? dlaczego idziesz do szpitala/oddziału onkologicznego???

Martucha zdjęcia boskie! nasza księżniczko elfów

A ja póki co muszę zadowolić się z.... zdjęć z sesji narzeczeńskiej!!!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 14:26   #3182
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
moniqac ja tez podjełam decyzje o robioeniu zawieszek i w sobote zrrobiłam 88 szt no i 20 szt rożków na płatki róż
az sie mama zachwyciła tymi moimi praca plastycznymi a tata sie podsmiechuje pod nosem ze kiedys takich wymysłów nei bylo a ja mu tato jak bym nei umiała sama zrobic to bym nie robiła

a jak pojechałam z tym do mojego to tylko mnie przytulil i powiedział oj królowo jak ty o wszystko dbasz
no i teściowa az powiedziała nonono ładne zrobiłaś super

nie moze byc!!!

a nich sie dzieje i dam jeszcze banderole weselne

tylko pytanie cy robicie na wszystkie wódki czy bedziecie przewieszac??
oooo... Ty zdolniacho może nam zrobisz ?!
a tak powaznie, to mój TZ zrobi wszystko ja będe tylko kleić wstążeczkę do zawieszek i myślę że zrobimy ok. 40 - nie na wszystkie butelki - będziemy przewieszac, ale trzeba mieć kilka extra jakby jakiś gość weselny wział na pamiątke

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
ja was tylko podczytuje, bo te wszystkie rzeczy o których piszecie przede mną teraz szukamy zaproszeń, i zdecydowaliśmy się robić sami, tylko papier czerpany trzeba kupić
pisz pisz ja Ci szczerze nie zazdroszcze tego wszystkiego - że to przed Tobą, ja już mam serdecznie dość przygotowań .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 14:46   #3183
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

A my w piątek robiliśmy plener. I do końca tygodnia powinny być zdjęcia. Wiem, późno ale nasz fotograf był na wakacjach
Stary 2009-08-24, 14:49   #3184
kliwia
Zakorzenienie

justyna i jak wrazenia po plenerze?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 15:23   #3185
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cudnie było Tylko strasznie nas ta sesja wymęczyła. Już nie mogę doczekać się zdjęć. I filmu
Stary 2009-08-24, 15:24   #3186
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc dziewuszki

Ja już po panieńskim Było odlotowo, normalnie dziołuszki super party mi zorganizowały, bawiłam się jak nigdy hehe na wstępie gdy tylko weszlam założyły mi uszka króliczka, ogon lisicy (bo bede miala lisie nazwisko) i szarfe z napisem "juz przepadlam, moja noc 22.08.2009". Moj stroj robil furrore hehe kazdy chcial dotknac i pomacac... potem byla masa smiechu, wyglupow i tancow... jedyny mankament to taki, ze juz po pol godziny doczepili sie do nas jacys faceci i dosiedli do stolika i z minuty na minute robilo sie ich coraz wiecej co zaczelo mi troszke przeszkadzac jak juz troszke wytrzezwialam No ale za to mialysmy darmowy striptiz bo panowie sie bardzo chetnie rozbierali i to bez namawiania heheh tak sami z siebie Dostalam tez kilka prezentow Slowem wieczor bardzo udany Aaaa mialam tez konkurs... moj Piter wiedzial o wszystkim, bo byl przepytywany przez moje kumpele ale nic sie nie przyznal skubaniec w sumie to zle odpowiedzialam chyba tylko na 2 pytania... a jedno to dlatego ze Tż nie zna topografii mojego miasta i zle odpowiedzial na pyt. gdzie sie pierwszy raz calowalismy

Wczoraj popoludniu (jak juz udalo mi sie podniesc moje zwloki z lozka - do dzis mnie wszystko boli hehe) bylismy w naszym kosciolku i o zgrozo dowiedzielismy sie ze ABSOLUTNIE NIE MOZNA NICZYM RZUCAC I TO JEST BARDZO WAZNE!!! i teraz mam pytanie co ja mam z ta info zrobic?? bo ja sobie nie wyobrazam zeby mnie mieli nie obrzucic niczym... powiedzialam mojej kumpeli o tym a ona na to.. no cos ty, ty o tym wiesz, ale ja nie Myslicie ze tak poprostu mozna to olac?? No kurde se nie wyobrazam zeby mnie mieli nie obsypac grosikami...

Bylismy sie tez spotkac z 2 para mloda co ma slub w ten sam dzien co my... Mamy sie skladac na dekoracje... i teraz tak.. standardowa dekoracja 800 zł jakies lilie czy cos takiego... czyli na 3 pary to daje jakies 270 zl, tamta para pytala czy da sie cos taniej... to babka powiedziala ze za 600 zl moze zrobić z mieczyków...
i teraz nie wiem czy oszczedzac te 70 zl czy nie... mam sie do jutra namyslec i podejmiemy decyzje... jak myslicie?? bo mi tam w sumie wszystko jedno jaka dekoracja bo i tak jej nie zauwaze

aaa bylam dzis na ostatniej przymiarce mojej kiecy jest cudna

aaa i zarezerwowalismy sobie apartament na noc poslubna - a co!!

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2009-08-24 o 15:26
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 15:30   #3187
kliwia
Zakorzenienie

samba jak nie zauwazysz dekoracji to po co przeplacac?
super zes ei wieczor udal, zazdroszcze wam tych wieczorow
Stary 2009-08-24, 16:01   #3188
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć wszystkim

Martuś zdjęcia boskie będziecie je oglądać godzinami, one się nigdy nie znudzą. Prawdziwy "miszcz" z fotografa

My w piątek odebraliśmy obrączki, są bombowe, lepsze niż na fotce która była wzorem dla jubilera - wkleje Wam fotki
wyszły nas taniej o ok. 500 zł niż gdybyśmy brali ze sklepu

wczoraj kupiliśmy koszulę i krawat na poprawiny, udało nam się prawie idealnie zgrać szczegóły kolorystycznie byliśmy w realu na pasażach weszliśmy do sklepu z modą męską - nie pamiętam nazwy. Sprzedawcą był przekomiczny gość, mówie Wam chudy jak tyka, ale chodził jak Pudzian chciał nam wcisnąć zestaw, który totalnie mi nie odpowiadał, więc mu podziękowaliśmy, poszliśmu jeden sklep obok i kupiliśmy wszystko: koszulę, krawat, spinki, i uwaga skarpetki bambusowe za 39 zeta mam nadzieje, że będą warte tej ceny. Aaaaa i płacimy już za zakupy, wchodzi Pan sprzedawca z popredniego sklepu i pyta jaki zestaw Tż-et wybrał, więc pokazaliśmy a ten hasło: OGIEŃ będzie żałuje, że mu zdjęcia nie zrobiłam
Wróciliśmy do domu małżek przyszły poprzymierzał wszystko i zgadzam się jak najbardziej z Panem ze sklepu - ogień będzie

zdecydowałam się również na robienie zawieszek na wódkę, jak wróce do domu to pstryknę Wam fotki mojego dzieła

w czwartek mam fryzjera na 10, w pt kosmetyczke i w pt już jedziemy do Kielc i zostajemy do ślubu, także kochane tylko ten tydzień jeszcze będę mogła do Was zaglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0099.jpg (131,5 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0084.jpg (48,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia PICT0090.jpg (72,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia PICT0087.jpg (51,3 KB, 63 załadowań)
Stary 2009-08-24, 16:42   #3189
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

anika222 proszę pokaż te zawieszki, którymi tak wszyscy się zachwycali może przyda mi sie to na przyszlość choć mam już swoja koncepcję

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 16:43   #3190
kasienkakg
Zadomowienie

Doradzcie mi proszę: ślub mam na 15:00. Dojazd zajmie ok pół godziny do salonu. Nie wiem na ktora umowic fryzjera i makijaz (w tym samym miejscu,ale : dla mnie i mojej Mamy u tego samego fryzjera i tej samej kosmetyczki,wiec zajmie wiecej czasu). Po powrocie do domu chce sie ubrac (mam reportaz calodniowy) i wyslac fotografa i kamere do TŻta ok.15min dojazd zeby on sie ubral i z nim pojada do kosciola (ok 15min dojazd). Nie bedzie blogoslawienstwa, tylko w kosciele sie zobaczymy. Nie wiem jak to rozlozyc w czasie.
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 16:44   #3191
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

Martuś zdjęcia boskie będziecie je oglądać godzinami, one się nigdy nie znudzą. Prawdziwy "miszcz" z fotografa

My w piątek odebraliśmy obrączki, są bombowe, lepsze niż na fotce która była wzorem dla jubilera - wkleje Wam fotki

wczoraj kupiliśmy koszulę i krawat na poprawiny, udało nam się prawie idealnie zgrać szczegóły kolorystycznie byliśmy w realu na pasażach weszliśmy do sklepu z modą męską - nie pamiętam nazwy. Sprzedawcą był przekomiczny gość, mówie Wam chudy jak tyka, ale chodził jak Pudzian chciał nam wcisnąć zestaw, który totalnie mi nie odpowiadał, więc mu podziękowaliśmy, poszliśmu jeden sklep obok i kupiliśmy wszystko: koszulę, krawat, spinki, i uwaga skarpetki bambusowe za 39 zeta mam nadzieje, że będą warte tej ceny. Aaaaa i płacimy już za zakupy, wchodzi Pan sprzedawca z popredniego sklepu i pyta jaki zestaw Tż-et wybrał, więc pokazaliśmy a ten hasło: OGIEŃ będzie żałuje, że mu zdjęcia nie zrobiłam
Wróciliśmy do domu małżek przyszły poprzymierzał wszystko i zgadzam się jak najbardziej z Panem ze sklepu - ogień będzie

zdecydowałam się również na robienie zawieszek na wódkę, jak wróce do domu to pstryknę Wam fotki mojego dzieła

w czwartek mam fryzjera na 10, w pt kosmetyczke i w pt już jedziemy do Kielc i zostajemy do ślubu, także kochane tylko ten tydzień jeszcze będę mogła do Was zaglądać
śliczne obrączki choć ja się boję takich robić...Pani u jubilera powiedziała że obrączki są na całe życie a nie daj Boże ręce schudną przytyją i nie da sie juz takich zmniejszać lub powiększać ....więc jestem w kropce a rozumiem, że Ty swoje złoto dawałaś? I ile wyszło ci za obrączki?

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 18:04   #3192
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszystkim

śliczne obrączki

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 18:04   #3193
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc dziewuszki

Ja już po panieńskim Było odlotowo, normalnie dziołuszki super party mi zorganizowały, bawiłam się jak nigdy hehe na wstępie gdy tylko weszlam założyły mi uszka króliczka, ogon lisicy (bo bede miala lisie nazwisko) i szarfe z napisem "juz przepadlam, moja noc 22.08.2009". Moj stroj robil furrore hehe kazdy chcial dotknac i pomacac... potem byla masa smiechu, wyglupow i tancow... jedyny mankament to taki, ze juz po pol godziny doczepili sie do nas jacys faceci i dosiedli do stolika i z minuty na minute robilo sie ich coraz wiecej co zaczelo mi troszke przeszkadzac jak juz troszke wytrzezwialam No ale za to mialysmy darmowy striptiz bo panowie sie bardzo chetnie rozbierali i to bez namawiania heheh tak sami z siebie Dostalam tez kilka prezentow Slowem wieczor bardzo udany Aaaa mialam tez konkurs... moj Piter wiedzial o wszystkim, bo byl przepytywany przez moje kumpele ale nic sie nie przyznal skubaniec w sumie to zle odpowiedzialam chyba tylko na 2 pytania... a jedno to dlatego ze Tż nie zna topografii mojego miasta i zle odpowiedzial na pyt. gdzie sie pierwszy raz calowalismy

Wczoraj popoludniu (jak juz udalo mi sie podniesc moje zwloki z lozka - do dzis mnie wszystko boli hehe) bylismy w naszym kosciolku i o zgrozo dowiedzielismy sie ze ABSOLUTNIE NIE MOZNA NICZYM RZUCAC I TO JEST BARDZO WAZNE!!! i teraz mam pytanie co ja mam z ta info zrobic?? bo ja sobie nie wyobrazam zeby mnie mieli nie obrzucic niczym... powiedzialam mojej kumpeli o tym a ona na to.. no cos ty, ty o tym wiesz, ale ja nie Myslicie ze tak poprostu mozna to olac?? No kurde se nie wyobrazam zeby mnie mieli nie obsypac grosikami...

Bylismy sie tez spotkac z 2 para mloda co ma slub w ten sam dzien co my... Mamy sie skladac na dekoracje... i teraz tak.. standardowa dekoracja 800 zł jakies lilie czy cos takiego... czyli na 3 pary to daje jakies 270 zl, tamta para pytala czy da sie cos taniej... to babka powiedziala ze za 600 zl moze zrobić z mieczyków...
i teraz nie wiem czy oszczedzac te 70 zl czy nie... mam sie do jutra namyslec i podejmiemy decyzje... jak myslicie?? bo mi tam w sumie wszystko jedno jaka dekoracja bo i tak jej nie zauwaze

aaa i zarezerwowalismy sobie apartament na noc poslubna - a co!!
Gratuluję wieczoru! Super, że się wybawiłaś! A co do apartamentu, to my też mamy w prezencie od restauracji i uważam, że to ekstra pomysł!

Cytat:
Cześć wszystkim

Obrączki rewelacja. Mi by nie pasowała taka szeroka, ale faktem jest że są zachwycające!

Marta, śliczne zdjęcia! Podejrzewam, że jak już będziesz miała całość to nie będziesz się mogła od nich oderwać! No i czekam na więcej!

A my już chyba wszystko mamy dopięte. Umówiłam się na paznokcie na piątek przed ślubem, kwiaty zamówione, hmmm... nic tylko czekać...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2009-08-24 o 18:05
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 18:43   #3194
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

cześć dziewczynki
ja się wpadłam pochwlaić ze juz jestem po ostatniej przymiarce sukni i wszystko jest tak jak byc powinno lezy swietnie welon wybrany --dlugi do samej ziemi marzenie moje (na wesele bede miala drugi-krotszy na zmiane zeby wygodnie sie tanczylo bolerko bede wypozyczac tylko. butki na razie wyprobowalam tylko na przymiarkach ale sa bardzo wygodne na razie. dzisiaj przymierzalam wszystko razem z bizu
pasuje swietnie (ale skromna jestem )
TZ juz ubrany od stop do głow
rodzice tez
menu na sali wybrane, alko kupione, poduszka na obraczki juz czeka
podziekowania kupione-tylko jeszcze slodycze zeby wrzucic do srodka i slodycze na bramki musze kupic.
organista, schola i skrzypek dograni
dzieci do obraczek i kwiatkow sypania dograne
wszystkie rzeczy na dekoracje domu kupione
makijaz, fryz i pazurki umowione
dekoracja auta i kosciola wybrane
kamerzysta, kierowca, orkiestra-dograni _ jeszcze w czwartek ostatnie rozmowy z fotografem
kurs tanca na ukonczeniu
pierwsza spowiedz zaliczona
podroz poslubna wykupiona
no i to by bylo na tyle
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 19:20   #3195
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
Doradzcie mi proszę: ślub mam na 15:00. Dojazd zajmie ok pół godziny do salonu. Nie wiem na ktora umowic fryzjera i makijaz (w tym samym miejscu,ale : dla mnie i mojej Mamy u tego samego fryzjera i tej samej kosmetyczki,wiec zajmie wiecej czasu). Po powrocie do domu chce sie ubrac (mam reportaz calodniowy) i wyslac fotografa i kamere do TŻta ok.15min dojazd zeby on sie ubral i z nim pojada do kosciola (ok 15min dojazd). Nie bedzie blogoslawienstwa, tylko w kosciele sie zobaczymy. Nie wiem jak to rozlozyc w czasie.
To wszystko zależy ile potrzebuj fryzjerka i kosmetyczka czasu. Ja bym się do fryzjera umówiła na 9.00 - żeby fryzjerka na spokojnie uczesała Ciebie i mamę a potem ok 11 na makijaż liczac że będzie trwał ok. 45 min i u Ciebie i u mamy macie potem komfort, że wszystko będzie na czas. Lepiej mieć zapas czasu niż się spieszyć ze wszystkim

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
śliczne obrączki choć ja się boję takich robić...Pani u jubilera powiedziała że obrączki są na całe życie a nie daj Boże ręce schudną przytyją i nie da sie juz takich zmniejszać lub powiększać ....więc jestem w kropce a rozumiem, że Ty swoje złoto dawałaś? I ile wyszło ci za obrączki?
Dziękuję co do zmniejszania czy powiększania to wersje są różne, nie mieliśmy naszego złota wybraliśmy wzór z netu i 500 zł taniej wyszło, a zapłacilliśmy 1700

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
śliczne obrączki
Dziękuję Śliweńko ja to czekam na Twoją relację z niecierpliwością, ślub i urodziny WAs obojga - lepszych prezentów wymarzyć sobie nie można

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Gratuluję wieczoru! Super, że się wybawiłaś! A co do apartamentu, to my też mamy w prezencie od restauracji i uważam, że to ekstra pomysł!

Obrączki rewelacja. Mi by nie pasowała taka szeroka, ale faktem jest że są zachwycające!

Marta, śliczne zdjęcia! Podejrzewam, że jak już będziesz miała całość to nie będziesz się mogła od nich oderwać! No i czekam na więcej!

A my już chyba wszystko mamy dopięte. Umówiłam się na paznokcie na piątek przed ślubem, kwiaty zamówione, hmmm... nic tylko czekać...
Dziękuję my pomału się do końca ze wszystkim zbliżamy, ale stresuje mnie dziewczyny fakt, że u Was już dopięte wszystko na ostatni guzik. Nam zostaje do obgadania sala na ostatni tydzień, fotograf, kamerzysta, zapłacenie za kościół, spowiedź i wsio o szit dużo troche

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
ja się wpadłam pochwlaić ze juz jestem po ostatniej przymiarce sukni i wszystko jest tak jak byc powinno lezy swietnie welon wybrany --dlugi do samej ziemi marzenie moje (na wesele bede miala drugi-krotszy na zmiane zeby wygodnie sie tanczylo bolerko bede wypozyczac tylko. butki na razie wyprobowalam tylko na przymiarkach ale sa bardzo wygodne na razie. dzisiaj przymierzalam wszystko razem z bizu
rodzice tez
podziekowania kupione-tylko jeszcze slodycze zeby wrzucic do srodka i slodycze na bramki musze kupic.
kamerzysta, kierowca, orkiestra-dograni _ jeszcze w czwartek ostatnie rozmowy z fotografem
kurs tanca na ukonczeniu
no i to by bylo na tyle
Gratuluję

edit:
moje zawieszki na alkohol w załączeniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0128.jpg (107,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0131.jpg (105,9 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2009-08-24 o 19:24
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 19:23   #3196
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć kciuki pomogły lecimy do Słonecznego Brzegu na 14 dni All inc.
niby przypadkiem weszlismy do biura się dowiedzieć czy mają jakąś ciekawą okazję, wyszliśmy, dwie minutki musiałam sie szczerzyć do meża i wrócilismy podpisać umowę aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze 19 dni
gratulacje

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja bym wzięła tańszą wersję bo lilie mają jak dla mnie zbyt intensywny zapach. Jedna ok, ale cały kościół w liliach pewnie spowodował by u mnie ból głowy i mdłości

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 19:35   #3197
śliweńka
Zakorzenienie

QUOTE=SAMBAdiJANEIRO;1388 0665]Czesc dziewuszki

aaa i zarezerwowalismy sobie apartament na noc poslubna - a co!![/QUOTE]

my apartament mamy gratis, a ja bym z lilii nie chciała tylko kichać wszyscy będą, ja nie wiem co ja mam wybrać dowiedziałam się że tylko my bierzemy ślub w ten dzień i albo muszę zamówić gotowe kwiaty albo siostrze kwiaty i ona sama zrobi bukiety nie wiem co lepsze

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
rodzice tez
kurs tanca na ukonczeniu
no i to by bylo na tyle
o dzisus dobrze żeś mi przypomniała że muszę iść go dorwać czy będzie na ślubie grał ja to fujara jestem zapomniałam o nim !!!!!!!

Cytat:
To wszystko zależy ile potrzebuj fryzjerka i kosmetyczka czasu. Ja bym się do fryzjera umówiła na 9.00 - żeby fryzjerka na spokojnie uczesała Ciebie i mamę a potem ok 11 na makijaż liczac że będzie trwał ok. 45 min i u Ciebie i u mamy macie potem komfort, że wszystko będzie na czas. Lepiej mieć zapas czasu niż się spieszyć ze wszystkim

Dziękuję co do zmniejszania czy powiększania to wersje są różne, nie mieliśmy naszego złota wybraliśmy wzór z netu i 500 zł taniej wyszło, a zapłacilliśmy 1700

Dziękuję Śliweńko ja to czekam na Twoją relację z niecierpliwością, ślub i urodziny WAs obojga - lepszych prezentów wymarzyć sobie nie można

Dziękuję my pomału się do końca ze wszystkim zbliżamy, ale stresuje mnie dziewczyny fakt, że u Was już dopięte wszystko na ostatni guzik. Nam zostaje do obgadania sala na ostatni tydzień, fotograf, kamerzysta, zapłacenie za kościół, spowiedź i wsio o szit dużo troche

Gratuluję

edit:
moje zawieszki na alkohol w załączeniu
ach tak z TŻ chyba na urodziny fundniemy se jakąś podróż, zawieszki ładne ja chciałam zrobić ale bez tej ciemnej wstążki ale z tą wstążką ładniejsze czym to kleiłaś

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-08-24 o 19:36
Stary 2009-08-24, 19:49   #3198
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
ach tak z TŻ chyba na urodziny fundniemy se jakąś podróż, zawieszki ładne ja chciałam zrobić ale bez tej ciemnej wstążki ale z tą wstążką ładniejsze czym to kleiłaś
Należy Wam się ja dodałam tą wstażeczkę ciemniejszą ze względu na zaproszenia, żeby jakieś nawiązanie było no i żeby się odznaczało troszku kleiłam je klejem MAGIC - kupiłam razem ze wstążkami, w każdym papierniczym powinie być
Stary 2009-08-24, 21:25   #3199
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Martuszka piekne macie te zdjecia normalnie spadlam z kanapy przesliczne

Moj Tż robi jednak kawalerski ciesze sie bo byl zdolowany tym swiadkiem... a tak sie przynajmniej tez pobawi W ogole jak on o mnie dbal jak umieralam po moim panienskim przyniosl mi milka lila stars, kinder bueno i soczek do lozeczka i tak sie troszczyl kochany mezulek
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 21:36   #3200
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny!

my sami ( już widze jak nam to pójdzie) robimy i zawieszki i winietki - niee bede sie przejmowała czy komuś będzie przeszkadzała w laniu

dziękuje - na zdjęciu widać sam tren, podpięta już jest suknia, ja mam suknie satynową i pokryta jest własnie tą haftowaną organtyną którą widać na zdjęciu. cały tren jest podpinany na 3 jakieś tam guziczki

\
jesli bede przeszkadzac ... to sciagna zawieszke i po sprawie

oo to dobrze ze masz podpinany tren bo moze byc Ci ciezka przy tanczeniu

a ja wlasnie dzisiaj dostalam probki podziekowan dla gosci .. sliczne sa

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 07:16   #3201
ania20m
Wtajemniczenie

czesc

A ja byłam w sobote na próbnych paznokciach ale ślicznie wyszły tylko nie pokaże Wam fotek narazie bo coś sie w aparacie poprzestawiało z rozdzielczością i zamazane zdjęcia wychodzą a sama nie moge dojść co tam sie stało

Nie wiem czy pamiętacie tą akcje z moim egzaminem z ekonomii, wczoraj na stronie szkoły wrzycili terminy poprawek i z tej ekonomii bedzie 7 września, ale nie poddam sie tak łarwo i jeszcze bede dzwonić do szkoły żeby prof wreszcie sprawdził pen mój test.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 07:48   #3202
Maggie1983
Zakorzenienie

A ja informuje wszem i wobec, ze nasza kochana Daysy wrzucila fotki na nk!!!!!

IZUŚ, WYGLADALAS TAK BOSKO, ZE AZ MI SZCZENA OPADLA-absolutnie fantastycznie!!!!
Slicznie moja kochana, niczym ksiezniczka

Pisalam Ci juz na nk ze czekamy na relacje
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 08:05   #3203
kliwia
Zakorzenienie

Nooo zabiję a ja nie mam tu nk

Opowiem wam jak wczoraj przebiegało spotkanie w kosciele
Z ksiedzem trwało godzinę, mówił po kolei co się bedzie dzialo, ze mam kleczec ze swiadkami jak jest komunia itp. DO tego przekazał informacje ktorymi drzwiami wejsc a ktorycmi wyjsc
Popdpisanie protokołu bedziemy miec przed slubem. A do zahcrystii terzeba wejsc po pochylni dla niepelnosprawmnych przez kaplice ktora jest z boku kosciola Ze swiadkami i Tż mamy się tam udac. ale tż juz w zachrystii zostanie , ja wychodze spowrtotem, i wchodze glownym wejsciem z tata i ze swiadkami A tz wyjdzie przed oltarz z ksiedzem z zachrystii
Nasz organista masakra jakas tak wyglada, ale spiewa calkiem znosnie
Co do dekoracji kwiatów, za 150zł od pary zakonnica zrobi bukiety (martucha podobne do tych z tymi zielonymi co Ci wyslalam za 1000 ) Ale jesli chodzi o montaz na lawkach i pokrowce na krzesla - ktore tez ma, i nam pozyczy, musimy sie sqmi zajac. Juz mowilismy proboszczowi, i powiedzial ze spoko, mozemy zostawic to nie musimy sprzatac, ale mnie przypadnie chyba prasowanie tych pokrowcow.
W ogole to nam przy slubie bedzie pomagal tz wujek - ksiadz, i proboszcz z zapytaniem - nooo to wujek musi udzielic slubu! a my tak na siebie łaaaał
Nic nikomu nie mowimy z rodziny, to bedzie niespodzianka
Generalnie 2 dziewczyny ktore biora w ten dzien slub sa nawwet fajne, ale jedna laska to oderwana od rzeczywistosci poezja mowie wam! kobieta nie nadaje sie w ogole do obcowania z innymi ludzmi

Na zakonczenie, jadlam wczoraj obiadek w postaci kebaba i mi zaciazyl na zaladku, pol nocy spedzilam na dreszczach i w toalecie przytulajac sie do muszli klozetowej
Teraz bede miec uraz i sie bede bala zjesc kebaba
Stary 2009-08-25, 08:14   #3204
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
ja Ci szczerze nie zazdroszcze tego wszystkiego - że to przed Tobą, ja już mam serdecznie dość przygotowań .
ja w sumie też nie.... fajnie było tylko wtedy, jak sobie winietki robiłam, do reszty wtrącała się i wtrąca nadal moja mama, zrobiła mi z przygotowań piekło, a im bliżej do ślubu, tym jest gorzej

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
co do apartamentu, to my też mamy w prezencie od restauracji i uważam, że to ekstra pomysł!
my też mamy

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Nie wiem czy pamiętacie tą akcje z moim egzaminem z ekonomii, wczoraj na stronie szkoły wrzycili terminy poprawek i z tej ekonomii bedzie 7 września, ale nie poddam sie tak łarwo i jeszcze bede dzwonić do szkoły żeby prof wreszcie sprawdził pen mój test.
oj biedactwo, dalej się nie wyjaśniła ta sprawa? trzymaj się Aniu jakoś i nei daj się, walcz! swoją droga, prof świnia jest, bo miał się odezwać

Do ślubu zostały 4 dni, wczoraj "rozprawiliśmy się" z zespołem, salą, fotografem i kamerzystą do zrobienia zostały rzeczy "bieżące" czyli takie, których się nie da wcześniej zrobić, czyli umycie aut, nadmuchanie balonów, piątkowa spowiedź, piątkowe zawiezienie wódki i rozłożenie winietek, zakupy spożywcze.... echhhh z moją mamą jest coraz gorzej, ja rozumiem, że się denerwuje, ale... takie szopki, jakie ona odwala, to mnie psychicznie wykończą dam wam przykład. siedzimy z mamą w kuchni, mama obiera ziemniaki, ja notuję listę zakupów. mama mówi: "we wtorek kupimy kurczaki", "nie, mamuś, kurczaki to kupi Robert, jak będzie wracał w piątek z pracy, bo będą świeże i on przecież mija ten sklep producencki" a ona zaczęła wrzeszczeć "taaaaaak, Ty masz mnie zawsze w du****, daj ci pani boże, żebyś mnie tak do końca zycia już nie potrzebowała", rzuciła o podłogę tymi ziemniakami, trzasnęła drzwiami i wyszła. a ja siedzialam w kuchni i płakałam, bo zupełnie nie wiedziałam, o co chodzi...

PS. aha, od tych szopek z mamą i nerwów, spóźnia mi się @ więc idealnie wpasuje się w ślub

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...

Edytowane przez Strobiluska
Czas edycji: 2009-08-25 o 08:16
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 08:20   #3205
kliwia
Zakorzenienie

Strobli Twoja mama nie przechodzi klimakterium ?
W takich sytuacjach, alepiej pocwiczyc rozmowe. CHodzi tu glownie o budowanie zdan.
Powinnas powiedziec "Mamusa nie bedzie lepiej jakby R. kupil te kurczaki w piatek? raz ze mniej dzwigania bysmy mialy a dwa ze beda swieze'.
I wtedy ona raz ze na 80% by sie zgodzila, to dwa ze myslalaby ze to ona wpadla na taki pomysl. mimo wszytsko
Mamy z klimakterium sa okropne, dobrze ze moejj juz przeszlo.

ania84 obraczki sliczne.
A moja mama wystapi w takiej samej sukience jak Twoja w kosciele, ale w kolorze bladego pudrowego rozu

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-25 o 08:21
Stary 2009-08-25, 09:03   #3206
monia.ch
Raczkowanie

cześć dziewczyny
ja już jestem na finiszu, od jutra nic nie robię, tylko pięknieje
Dziś idę jeszcze do spowiedzi, spakuję się już i zrobie sobie "niezbędnik weselny".

Ania piękne obrączki
Strobiluska współczuję sytuacji z mamą, moja tez mnie wkurzała, ale utemperowaliśmy ją z tatą i jest już OK
Natomiast teściowa mnie wczoraj w****.... wyobraźcie sobie, że mamy zrobione osobny stół dla dzieci i młodzieży. Pół stołu to są dzieci do lat 16 i one mają wspólną dużą winietkę, żeby mogły usiąść jak uważają. Młodzież ma osobne. I na rozpisce tych stołów, podzieliłam dzieci mniej więcej, żebym wiedziała, ile miejsca potrzebuje młodzież, a teściowa mi miesza w tych dzieciach i je ustawia wrrrrr, a ja już jej 3 razy mówiłam, że na dzieci ma nie zwracać uwagi. Jak ona mnie drażni, to jest mało powiedziane.
Dziś stwierdziłam, że ma ja w 4literach, dzieci i młodzież zrobię tak jak sobie to wymyśliłam, a że nie będę ustawiała sama winietek, bo w piątek na sali jest jeszcze impreza, to najwyżej będzie na te babki, ze źle poustawiały dzieci.... :hihi:

Kliwia super macie się z księdzem-wujkiem!!!!! Ja tez mam księdza w rodzinie, ale niestety w zeszłym roku pojechał do Zambii i nie będzie go u nas, szkoda, ale cóż - takie życie. Mam nadzieję, że będzie myślami przy nas....

Edytowane przez monia.ch
Czas edycji: 2009-08-25 o 09:07
monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 09:08   #3207
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo noweczesne, podobają mi się chyba mają 7 mm?

Widzę, że wszystkim dobrze idą przygotowania Ja już wiem o co chodziło Kasiher jak pisała ze po ślubie już nie wie o czym tu pisać miłego dnia

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 09:43   #3208
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja już jestem na finiszu, od jutra nic nie robię, tylko pięknieje
Dziś idę jeszcze do spowiedzi, spakuję się już i zrobie sobie "niezbędnik weselny".

Ania piękne obrączki
Strobiluska współczuję sytuacji z mamą, moja tez mnie wkurzała, ale utemperowaliśmy ją z tatą i jest już OK
Natomiast teściowa mnie wczoraj w****.... wyobraźcie sobie, że mamy zrobione osobny stół dla dzieci i młodzieży. Pół stołu to są dzieci do lat 16 i one mają wspólną dużą winietkę, żeby mogły usiąść jak uważają. Młodzież ma osobne. I na rozpisce tych stołów, podzieliłam dzieci mniej więcej, żebym wiedziała, ile miejsca potrzebuje młodzież, a teściowa mi miesza w tych dzieciach i je ustawia wrrrrr, a ja już jej 3 razy mówiłam, że na dzieci ma nie zwracać uwagi. Jak ona mnie drażni, to jest mało powiedziane.
Dziś stwierdziłam, że ma ja w 4literach, dzieci i młodzież zrobię tak jak sobie to wymyśliłam, a że nie będę ustawiała sama winietek, bo w piątek na sali jest jeszcze impreza, to najwyżej będzie na te babki, ze źle poustawiały dzieci.... :hihi:

Kliwia super macie się z księdzem-wujkiem!!!!! Ja tez mam księdza w rodzinie, ale niestety w zeszłym roku pojechał do Zambii i nie będzie go u nas, szkoda, ale cóż - takie życie. Mam nadzieję, że będzie myślami przy nas....
od TŻ kuzynce ślub dawał kuzyn, moim zdaniem bardzo fajnie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja w sumie też nie.... fajnie było tylko wtedy, jak sobie winietki robiłam, do reszty wtrącała się i wtrąca nadal moja mama, zrobiła mi z przygotowań piekło, a im bliżej do ślubu, tym jest gorzej

my też mamy

oj biedactwo, dalej się nie wyjaśniła ta sprawa? trzymaj się Aniu jakoś i nei daj się, walcz! swoją droga, prof świnia jest, bo miał się odezwać

Do ślubu zostały 4 dni, wczoraj "rozprawiliśmy się" z zespołem, salą, fotografem i kamerzystą do zrobienia zostały rzeczy "bieżące" czyli takie, których się nie da wcześniej zrobić, czyli umycie aut, nadmuchanie balonów, piątkowa spowiedź, piątkowe zawiezienie wódki i rozłożenie winietek, zakupy spożywcze.... echhhh z moją mamą jest coraz gorzej, ja rozumiem, że się denerwuje, ale... takie szopki, jakie ona odwala, to mnie psychicznie wykończą dam wam przykład. siedzimy z mamą w kuchni, mama obiera ziemniaki, ja notuję listę zakupów. mama mówi: "we wtorek kupimy kurczaki", "nie, mamuś, kurczaki to kupi Robert, jak będzie wracał w piątek z pracy, bo będą świeże i on przecież mija ten sklep producencki" a ona zaczęła wrzeszczeć "taaaaaak, Ty masz mnie zawsze w du****, daj ci pani boże, żebyś mnie tak do końca zycia już nie potrzebowała", rzuciła o podłogę tymi ziemniakami, trzasnęła drzwiami i wyszła. a ja siedzialam w kuchni i płakałam, bo zupełnie nie wiedziałam, o co chodzi...

PS. aha, od tych szopek z mamą i nerwów, spóźnia mi się @ więc idealnie wpasuje się w ślub

z nerwów chyba ci się spóźnia @, moja mama była taka nerwowa przed brata ślubem jak musiałą wszystko z kucharkami gotować i dopilnować, teraz pow że nie chce mieć żadnego stresu i tylko ubiera się bierze torebke i na ślub

kurcze całkiem zapomniałam o organiście mam nadzieje że nie jest za późno dziewczyny ile płacicie za fryzjera bo ja za próbną 60zł a za ślubną 90-100zł

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-08-25 o 09:44 Powód: dopiska
Stary 2009-08-25, 09:51   #3209
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny ile płacicie za fryzjera bo ja za próbną 60zł a za ślubną 90-100zł

próbna 50zł a ślubna 90-100zł

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 10:00   #3210
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Ja za ślubną fryzurę płaciłam 60 złotych i nie robilam wcześniej próbnej...mniej nawet niż za makijaż

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości