Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-25, 12:46   #2461
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
zaraz zaraz najpierw mnie tu sie umoralnia ze każdy ma prawo wyrażaćswoje zdanie i odzywaćsię nie pytany a teraz takie gadanie..
ale o co ci wlasciwie chodzi? ja nigdzie nikogo nie umoralnialam a dyskutuje z osobami, z ktorymi sens dyskusji widze...
ty akurat Kubusewo wielokrotnie pokazalas, ze dyskusja z toba praktycznie nigdy sensu nie ma, a jej poziom czesto osiaga mniej niz dno rzyganie w twarz i inne historie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:46   #2462
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
wtf
ja sie odnosze do tego co Certina pisala wczesniej... ze jej babcia widziala co tez Zydzi (jako nacja) wyprawiali w czasie wojny... a nie do tego co ty piszesz twoje posty traktuje jako komentarze w tej sprawie

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

patrz wyzej

a w ogole kubusewo to ni chce mi sei z toba dyskutowac ani klocic , bo to zazwyczaj nie ma wiekszego sensu

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

phi...
taki poziom jak ten Twoj?
to ja dziekuje

eh Lain żyj sobie w swoim pięknym świecie gdzie ludzie nie doświadczają złego. Wiem już na przyszłość że do Ciebie powinnam pisaćź: Żyd, a nie Żydzi, bo zaraz uważasz że o całą nację chodzi, a wytłumaczyłam w poprzednim poście że nie generalizuję bo chodziło o dwie historie a nie o cały naród. Nie chce mi się tego tłumaczyć Tobie bo widze że nie chcesz poznać prawdy czy o Żydzie czy o Chińczyku czy o Polaku czy Amerykaninie którzy robią straszne rzeczy. Jakoś nie chcesz pojąć że takie rzeczy miały miejsce, ok, mówię można pewnych rzeczy nie przyswajać do wiadomości co nie znaczy że mają i nie miały miejsca. NIe jestem antysemitką, mówię o konkretnym przykładzie, równie dobrze mogę mówić o innych szaleńcach na całym świecie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:47   #2463
kaska87
Zakorzenienie

Kubusewa ja pytam dlaczego Ty zawsze musisz uczestniczyc w kłótniach Ty to jestes zadzior ja Cie!

dobra to Wam napiszę, że jak mnie TZ pokocha to dzisiaj pójdę zmierzyć jakąś rybkę by się przekonać co moja doopa na to, bo ja na to jak na lato

Lain "rzyganie w twarz" nie mogę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:48   #2464
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

To ja trochę rozładuje napięcie
Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
Cześć Cześć no dla mnie tylko najgorsze jest to ze moj Tż chce czego innego niż ja i mysli że strasznie wymyślam./.. bo to nie potrzebne bo to będzie źle
a to jest moj ślub i (raczej ) się już nie powtórzy więc chcę mieć co wspominać i chcę byc zadowolona i wali mnie to że jakaś ciotka sobie pomyśli "ale wymyslili"
a najgorsza jest sprawa z obrączkami.... ale czas pokaże czy wyjdzie na moje
hahaha ja wczoraj próbowałam z moim pogadać i wybrać jakiś wzór obrączek i sie nie dało jemu się zupełnie co innego podoba niż mi ja nie wiem jak to będzie
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
kurcze ciężko będzie mi wam wyjaśnić gdzie nie iść bo ze szwagierką byłam chyba w 20 salonach z sukniami ślubnymi a nazw to w ogóle nie pamiętam!!! wiem że byłam na całej ulicy Narutowicza, na ulicy tej równoległej do Lubartowskiej- Wodopojna czy jakoś tak- bo tam też chyba z 10 salonów z sukniami jest.. wiem że jeszcze dookoła Katedry jest mnóstwo salonów ale tam już nie poszłyśmy bo kręćka można dostac od takiej ilości..
na pewno warto pójść do salonu Cymbeline i Demi. z tym ze do Cymbeline warto jest się zapisać bo szwagierki nie chcieli obsłużyć bo nie mieli czasu, mi się zfarciło bo mnie przyjęli z ulicy. Można pójść do salonu Papa Michel na Lipowej.. mimo że babka nie za bardzo doradza to mają tam ładne suknie i niedrogie- ok 2000zł i dowolnie je można kombinować jak ci się np góra podoba od jednej a dół od drugiej.
W Paryzance za to pamiętam że wisiały 3 suknie na krzyż- żadnego wyboru a suknie drogie.. jest też salon gdzie mają suknie bodajże firmy Jasmine- strasznie drogie a też tylko kilka jest do przymiarki... hmmm co jeszcze... na tej wodopojnej są tanie sukienki- za jakieś 1200zł można kupić suknię ślubną ale zupełnie nie były ani w moim ani szwagierki typie więc ja już tam na pewno nie pójdę...
o matko z jakiego miasta jesteś że tak dużo salonów u nie ze 4 na krzyż....trzeba będzie się do innego miasta przejechać....

BTW za wami nie mozna nadążyć z postami i czytaniem ich :Język:

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png

Edytowane przez agulkaa
Czas edycji: 2009-08-25 o 12:51
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:49   #2465
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kubusewa ja pytam dlaczego Ty zawsze musisz uczestniczyc w kłótniach Ty to jestes zadzior ja Cie!

dobra to Wam napiszę, że jak mnie TZ pokocha to dzisiaj pójdę zmierzyć jakąś rybkę by się przekonać co moja doopa na to, bo ja na to jak na lato

KAsiu wyjasnij mi lopatologicznie co masz na mysliw sensie TZ pokocha doopa suknia ??
Stary 2009-08-25, 12:53   #2466
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ale o co ci wlasciwie chodzi? ja nigdzie nikogo nie umoralnialam a dyskutuje z osobami, z ktorymi sens dyskusji widze...
ty akurat Kubusewo wielokrotnie pokazalas, ze dyskusja z toba praktycznie nigdy sensu nie ma, a jej poziom czesto osiaga mniej niz dno rzyganie w twarz i inne historie

to żeś pojechała

uważam dalszą rozmowę za jałową, nie ma co się kłócić i takich rzeczy wypisywać, swoją drogą Lain uważaj na słowa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 12:54   #2467
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
eh Lain żyj sobie w swoim pięknym świecie gdzie ludzie nie doświadczają złego. Wiem już na przyszłość że do Ciebie powinnam pisaćź: Żyd, a nie Żydzi, bo zaraz uważasz że o całą nację chodzi, a wytłumaczyłam w poprzednim poście że nie generalizuję bo chodziło o dwie historie a nie o cały naród. Nie chce mi się tego tłumaczyć Tobie bo widze że nie chcesz poznać prawdy czy o Żydzie czy o Chińczyku czy o Polaku czy Amerykaninie którzy robią straszne rzeczy. Jakoś nie chcesz pojąć że takie rzeczy miały miejsce, ok, mówię można pewnych rzeczy nie przyswajać do wiadomości co nie znaczy że mają i nie miały miejsca. NIe jestem antysemitką, mówię o konkretnym przykładzie, równie dobrze mogę mówić o innych szaleńcach na całym świecie
no i o niebo lepiej (i sprawiedliwiej) pisac "pewni Zydzi, ktorzy mieszkali w miejscowosci X..." czy cos w tym stylu... mi by bylo nieprzyjemnie gdyby jakis obcokrajowiec mi powiedzial co tez Polacy robili kiedys tam tylko na podstawie zachowania jednego czy dwoch osobnikow...
choc i tak historia z chrztem Żydow mocno naciagana

Cytat:
to bierzcie telefon i niech TZ robi foty z ukrycia

Cytat:
Stary 2009-08-25, 12:54   #2468
kaska87
Zakorzenienie

wlaśnie polewamy z Samoą z Waszej kłótni

a z suknią codzi o to, że idę mierzyć jakąś rybkę jak TZ zechce mi towarzyszyć i jak moja dupa pozwoli na rybkę w sensie, że nie będę wyglądać jak sumo to będę wiedziała, że mogę nad taką myśleć

Lain może się uda TZ ma dobry aparat w telefonie a jak pani powie, że nie mozna robić fot to jej powiem: "mam pani zwymiotować na twarz" to było głupie wiem, ale ten tekst mi się spodobał

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-25 o 12:56
Stary 2009-08-25, 12:55   #2469
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to żeś pojechała
chyba musisz troche nadrobic poprzednie watki albo poczekac na dalszy rozwoj wydarzen i kolejne dyskusje z Kubusewa wtedy moja wypowiedz zdziwieniem dla ciebie nie bedzie
Stary 2009-08-25, 12:56   #2470
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
kurcze ciężko będzie mi wam wyjaśnić gdzie nie iść bo ze szwagierką byłam chyba w 20 salonach z sukniami ślubnymi a nazw to w ogóle nie pamiętam!!! wiem że byłam na całej ulicy Narutowicza, na ulicy tej równoległej do Lubartowskiej- Wodopojna czy jakoś tak- bo tam też chyba z 10 salonów z sukniami jest.. wiem że jeszcze dookoła Katedry jest mnóstwo salonów ale tam już nie poszłyśmy bo kręćka można dostac od takiej ilości..
na pewno warto pójść do salonu Cymbeline i Demi. z tym ze do Cymbeline warto jest się zapisać bo szwagierki nie chcieli obsłużyć bo nie mieli czasu, mi się zfarciło bo mnie przyjęli z ulicy. Można pójść do salonu Papa Michel na Lipowej.. mimo że babka nie za bardzo doradza to mają tam ładne suknie i niedrogie- ok 2000zł i dowolnie je można kombinować jak ci się np góra podoba od jednej a dół od drugiej.
W Paryzance za to pamiętam że wisiały 3 suknie na krzyż- żadnego wyboru a suknie drogie.. jest też salon gdzie mają suknie bodajże firmy Jasmine- strasznie drogie a też tylko kilka jest do przymiarki... hmmm co jeszcze... na tej wodopojnej są tanie sukienki- za jakieś 1200zł można kupić suknię ślubną ale zupełnie nie były ani w moim ani szwagierki typie więc ja już tam na pewno nie pójdę...
to ja nawet nie wiedziałam że u mnie w mieście tyle salonów ślubnych sie pootwierało Dzięki za wszystkie informacje, napewno z nich za jakiś czas skorzystam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 12:56   #2471
lain
Zakorzenienie

Cytat:

ooo a Samcia sie w koncu skusila zeby wejsc na Wizazyk czy jej przekazujesz?
swoja droga chyba troche sie nudzi na tych praktykach
Stary 2009-08-25, 13:00   #2472
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

a z suknią codzi o to, że idę mierzyć jakąś rybkę jak TZ zechce mi towarzyszyć i jak moja dupa pozwoli na rybkę w sensie, że nie będę wyglądać jak sumo to będę wiedziała, że mogę nad taką myśleć

Lain może się uda TZ ma dobry aparat w telefonie a jak pani powie, że nie mozna robić fot to jej powiem: "mam pani zwymiotować na twarz" to było głupie wiem, ale ten tekst mi się spodobał
Kaśka ja nie rozumiem CIebie gdzie Ty masz duz doopę.. (niech mnie ktoś oświeci) Moze i nie widziałam Cię na żywca ale to co widziałam mi wystarczy.. jeśli Ty masz wielką doopę to w sumie większośćnaszego wątku to są wielkodoopiaste potwory....
Stary 2009-08-25, 13:03   #2473
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka ja nie rozumiem CIebie gdzie Ty masz duz doopę.. (niech mnie ktoś oświeci) Moze i nie widziałam Cię na żywca ale to co widziałam mi wystarczy.. jeśli Ty masz wielką doopę to w sumie większośćnaszego wątku to są wielkodoopiaste potwory....
to ty nie widzialas idealu urody kobiecej Kasi?
Kaska wklej jeszcze raz to zdjecie co tu kiedys dalas...
jak dla mnie prawie anoreksja
Stary 2009-08-25, 13:05   #2474
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sama widzisz w rozmowie z Toba starałam sie nie używać takich argumentó jak zacytowany przez CIebie text.. no ale czego sięnie robi, żeby zyskaćw oczach innych a zdyskredytować drugąstronędyskusji.. no cóż...
KAsiu mam nadzieję, ze polewka z naszej dyskusji jest dla Ciebie pierwszorzędną rozrywką..

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
to ty nie widzialas idealu urody kobiecej Kasi?
Kaska wklej jeszcze raz to zdjecie co tu kiedys dalas...
jak dla mnie prawie anoreksja
No tak rozmiar zero króluje nie tylko na amerykańskich wybiegach... Kasia opanuj się !!!!!
Stary 2009-08-25, 13:06   #2475
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sama widzisz w rozmowie z Toba starałam sie nie używać takich argumentó jak zacytowany przez CIebie text.. no ale czego sięnie robi, żeby zyskaćw oczach innych a zdyskredytować drugąstronędyskusji.. no cóż...
KAsiu mam nadzieję, ze polewka z naszej dyskusji jest dla Ciebie pierwszorzędną rozrywką..
zyskac w czyich oczach? bo Certina sie oburzyla a ja prawde mowiac nie mam potrzeby zyskiwac na Wizazu czegokolwiek... mam dystans (tobie dalej tego brakuje)
pisze co mysle pewno wiele z nas mysli podobnie...
Stary 2009-08-25, 13:07   #2476
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
zyskac w czyich oczach? bo Certina sie oburzyla
na pewno przecież wy się nigdy nie mylicie
muszę wyjść.. bo mnie rozstraja taka durna dyskusja...
Stary 2009-08-25, 13:09   #2477
lain
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno przecież wy się nigdy nie mylicie
muszę wyjść.. bo mnie rozstraja taka durna dyskusja...
policz do dziesieciu, strzel sobie melise i bedzie ok
Stary 2009-08-25, 13:11   #2478
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
hahaha ja wczoraj próbowałam z moim pogadać i wybrać jakiś wzór obrączek i sie nie dało jemu się zupełnie co innego podoba niż mi ja nie wiem jak to będzie

o matko z jakiego miasta jesteś że tak dużo salonów u nie ze 4 na krzyż....trzeba będzie się do innego miasta przejechać....

BTW za wami nie mozna nadążyć z postami i czytaniem ich :Język:

tzn jeśli chodzi o wzór to spoko mamy podobny gust.. ale ja bym chciała takie małe błyszczące ozdobniki na mojej obrączce i o to właśnie jest spór
a tancerka pisze o Lublinie i faktycznie sporo tu salonów....
a ja będę miałą problem w utrzymaniu sekretu na temat mojej sukni przed Tż... bo będę szyła u jego ciotki i on tam często bywa... więc będę musiała się mocno postarać żeby nic nie podglądał

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 13:12   #2479
chilanes
Zakorzenienie

lain nie na pewno ;/ ja raczej czuję niesmak po tej waszej "dyskusji" i to bynajmniej nie po temacie, czy wypowiedziach kubusewy, ale raczej Twojej z postu 2461. Po tej wypowiedzi zastanawiam się z kim tu tak naparwdę podyskutowac mozna

Madzinku jeśli na twojej, a nie na obu to o co mu chodzi, przecież to ty w tej zdobionej chodzic będziesz? A suknię neich ciotka chowa na czas wizyt do szafy Ja się zastanawiam jak ukryję ją w ostatnie dni przed slubem, skoro tż będzie u mnie, to gdzie ją schować

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-25 o 13:14
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 13:13   #2480
kaska87
Zakorzenienie

Lain nie mam już tej foty, ale zaraz poszukam
jest! http://images25.fotosik.pl/310/584f1820ccd5bbd2.jpg

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-25 o 13:16
Stary 2009-08-25, 13:15   #2481
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tzn jeśli chodzi o wzór to spoko mamy podobny gust.. ale ja bym chciała takie małe błyszczące ozdobniki na mojej obrączce i o to właśnie jest spór
no to jak chcez tylko na swojej obraczce to co mu do tego on w takiej nie bedzie musial chodzic kazdy bedzie mial taka jaka mu sie podoba

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
lain nie na pewno ;/ ja raczej czuję niesmak po tej waszej "dyskusji" i to bynajmniej nie po temacie, czy wypowiedziach kubusewy, ale raczej Twojej z postu 2461. Po tej wypowiedzi zastanawiam się z kim tu tak naparwdę podyskutowac mozna
no coz... nic na to nie poradze
pewno najlepiej byloby podyskutowac z soba... szkoda ze tak sie nie da
Stary 2009-08-25, 13:17   #2482
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
zyskac w czyich oczach? bo Certina sie oburzyla a ja prawde mowiac nie mam potrzeby zyskiwac na Wizazu czegokolwiek... mam dystans (tobie dalej tego brakuje)

no narazie z dzisiejszej dyskusji wynika że wiele z nas mysli podobnie ale nie do Ciebie Lain

nie oburzyłam się tylko załamałam tym co napisałaś

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 13:18   #2483
kaska87
Zakorzenienie

dobra dałnki żebyście się zajęły czymś co nie wiąże się z kłótnią to Wam mogę wkleić moją fote z wczorajszego mycia auta gdzie widać moja grubą doopę

Stary 2009-08-25, 13:21   #2484
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain nie mam już tej foty, ale zaraz poszukam
jest! http://images25.fotosik.pl/310/584f1820ccd5bbd2.jpg
tamta jakas inna byla miala takie wychudzone patyki zamiast nog
a ta ma sztuczne cycki

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
no narazie z dzisiejszej dyskusji wynika że wiele z nas mysli podobnie ale nie do Ciebie Lain
jakos mi zle nie jest z tego powodu nigdy nie mialam specjalnego instynktu stadnego

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
dobra dałnki żebyście się zajęły czymś co nie wiąże się z kłótnią to Wam mogę wkleić moją fote z wczorajszego mycia auta gdzie widać moja grubą doopę
dawaj
Stary 2009-08-25, 13:24   #2485
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
tamta jakas inna byla miala takie wychudzone patyki zamiast nog
a ta ma sztuczne cycki

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

jakos mi zle nie jest z tego powodu nigdy nie mialam specjalnego instynktu stadnego

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

dawaj
proponuje wyslac Kasie do programu: JAk dobrze wyglądać nago.. jak zobaczy swoją doope w powiększeniu do rozmiarów busa na pewno zmieni zdanie i sie opamięta
Stary 2009-08-25, 13:29   #2486
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
proponuje wyslac Kasie do programu: JAk dobrze wyglądać nago.. jak zobaczy swoją doope w powiększeniu do rozmiarów busa na pewno zmieni zdanie i sie opamięta
przestań bo ostatnio jak to oglądałam toustawiałabym siebie między paniami 120-130cm w doopie a ja mam 95 chyba mam krzywe oczy

no i cisza wiem jak Was uspokoić

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-25 o 13:37
Stary 2009-08-25, 13:40   #2487
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
no to jak chcez tylko na swojej obraczce to co mu do tego on w takiej nie bedzie musial chodzic kazdy bedzie mial taka jaka mu sie podoba
no fakt.. on jej nosić nie będzie... ale zapłacić musi

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 13:45   #2488
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt.. on jej nosić nie będzie... ale zapłacić musi
aaa czyli to o pieniadze sie rozbija a nie o estetyke tak?
no to juz bedzie ciezej
Stary 2009-08-25, 14:07   #2489
Dżasta87
Raczkowanie

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
I jak zwykle się rozpisałyście heh idę zaraz nadorobic to co straciłam przez te dni.

A my w niedziele bylismy w zoo hehe i bylo sympatycznie, ogólnie to nie mialam za bardzo dostępu do neta i dlatego mnie nie było...wiem,że strasznie tęsknilyscie

IDEM czytać
Edit:
No i doczytałam poniekąd

panieńskie/kawalerskie- u nas na pewno bedzie osobno, a niech faceci sie spija, ja zresztą zrobie to samo
Wódka- jak na razie jeszcze mnie nie interesuje, mamy czas, ale pewnie bedzie wyborowa albo sobieski....zobaczymy
nauki przedmałżeńskie- ooooo matko Wy juz chodzicie???? U nas są z regóły dopiero 2-3 msc. przed ślubem.
Pierdółki- mleczna fontanna niet- ostatnio byłam na weselu, niby fajna rzecz, rewealcyjnie smakowały owoce oblane czekoladką, no ale kosztowalo to 800zł Świnki raczej tez nie bedzie, ale za to bedzie dzik, którego TŻ sam upoluje

No i chyba tyle.
Stary 2009-08-25, 14:20   #2490
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nauki przedmałżeńskie- ooooo matko Wy juz chodzicie???? U nas są z regóły dopiero 2-3 msc. przed ślubem.
jako, ze od pazdziernika TZ bedzie mial prace + w weekendy studia, a ja studia dzienne i zaoczne to pewno ciezko byloby nam w to jeszcze wepchnac nauki... nawet jakby sie udalo to troche za duzo by tego wszystkiego bylo...
a 2-3 miesiace przed slubem to ja bede miala dwie sesje, dwie obrony prac itp. wiec tez nie bardzo
a teraz akurat wieczorami jest zimno, wiec ju nie jezdzimy sobie na wieczorne wypady nad jezioro itp. wiec akurat jest czas zeby odbebnic nauki

TZ dzwonil, wiec mu od razu zaczelam nawijke zeby zadzwonil i zaklepal nam warsztaty... biedak juz sie w tym wszystkim pogubil, wiec najpierw mam mu na spokojnie wytlumaczyc co i jak, a on dopiero bedzie zaklepywal

Cytat:
ale za to bedzie dzik, którego TŻ sam upoluje
Twoj TZ jest mysliwym?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości