|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
No i właśnie dlatego najpierw muszę opróżnić lodówkę bo tak jakieś danio, jogurty owocowe i paręinnyc zakazanych rzeczy... choć właśnie stwierdziłam, że trgicznie nie jest, bo znajdzie się tuńczyk, jogurt naturalny, jajca, warzywka, jakaś puszka śledzia, chuda szynka, odtłuszczony ser żółty i mascarpone, twaróg... hmm... A na tego omleta to mi narobiłaś ochoty To ja sobie zrobię takiego
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm.. a ta oliwa chyba się nada, nie ma co wnikać w szczegóły. Tylko nie zalewaj nią całej patelni ![]() Na obiados? Może pierś kuraka z warzywami (np. z gotowanymi brokułami albo kalafiorkiem, albo warzywa na patelnię)? Prosto, szybko i smacznie Ewentualnie możesz wybrać.... przyprawioną na ostro niuniuskę z bitą śmietaną ![]() Idę sprzątać chatkię. Ciałusy
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja wybeiram ostatnia opcje hahaahahha:P:P:P:P:P:P:P: P:P:P bee pożeraz warzywa na patelni, bo eni mam w zamrazaze zadnego dobrego miesa, same udka, krzydpa, albo czerwoe miesa;/ mam jakas mieszakne chinska z biedro to ja sporzyje:P a Ciebei to już zlje m na kolacje;p
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-08-25 o 13:16 |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wariatki
![]() Malinnko, nie przejmuj się za bardzo rodziną, choć ja sama wiem najlepiej, że to niełatwo, więc może dla świętego spokoju, jak już tu ktoś sugerował uda Ci się przesunąć ten wyjazd o kilka tyg.? Zamknęłabyś tym dzióbki swoim babciom/ rodzicom itd. Chociaż szczerze mówiąc, nie rozumiem, dlaczego mają do Ciebie takie pretensje, w końcu kuzynka też zachowała się mało sympatycznie. No ale co zrobić, rodziny się nie wybiera (niestety). A wyjazd brzmi bardzo ciekawie, może ja się tym zainteresuję bo jakoś nie słyszałam wcześniej. Zwłaszcza, że wizę do USA mam na 10 lat. I chętnie wybrałabym się tam jeszcze na jakieś zakupki . Kostko, widzę, że babski wypad się udał i to najważniejsze, kebaba i lody spalisz dziś i jutro na konikach . Czekam na zdjęcia Twoich deku-stworków.Limonko szefa masz po prostu wymarzonego, gdzie takich dają? ![]() Mamrotko, . Fiolusiu, ten Twój Pan M. to chyba twardy orzech do zgryzienia? Olciu, dziękuję jeszcze raz za dobre słowa, zwłaszcza, że my się chyba jeszcze za dobrze wizażowo nie znamy. Widzę już jednak od pierwszego z Tobą spotkanka, że jesteś tak samo przeurocza jak reszta naszych wizażanek . Co do moich problemów, to wiedz, że staram się bardzo nie przejmować tym wszystkim, i najlepiej w ogóle o tym nie myśleć, ale nie zawsze mi to wychodzi i wtedy produkuję masowe płaczliwe posty tutaj . Na szczęście umiecie mnie przywrócić do pionu za co jeszcze raz bardzo, ale to bardzo dziękuję A Ty zaglądaj do nas jak najczęściej, no bo przecież musimy się bliżej poznać . Napisz np. co to za Gwiazda? Twoja córeczka?Cytat:
.Do mnie dziś rano wpadła mama z żelazkiem (przypominam, że moje się zepsuło) i z małą zapomoga finansową . Wzięłyśmy się więc za przesadzanie kwiatków, prasowanie, zmywanie. Potem poszłam z nią jeszcze na zakupki i zaszłam na chwilę do niej. Teraz lecę chyba pooglądać 'Sex and the city' bo po południu musimy jeszcze z TŻetem pojechać na większe zakupki a potem mam jeszcze korki. Buziam Was!
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Len mnie opetal
![]() ale mi sie z was smiac chce ![]() ![]() ![]() ![]() co za swirki![]() Ja tez musze wrocic na obra droge bo juz wygladam jak prosiak ![]() Virginio nie da sie tak przesunac... wszystkie campy zaczynaja sie w czerwcu a ja nie mam zamiaru niejechac z powodu wesela.... beda gadac trudno niech sobie gadaja... tylko mi przykro,ze nikt z rodziny mnie nie rozumie.... Ogladalam ostatnio film "sex and the city" i bylam pod wrazeniem... niby komedia romantyczna a uwazam, ze byla swietna I na prawde milo sie ogladalo Obejrzalam jeszcze 27 sukienek i tez bylo nawet fajne ale daleko mu do sex and the city i jeszcze mamma mia![]() Mialam faze na filmy romantyczne przez weekend to taka terapia poprawiajaca humor
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
z tymi platnymi konsultacjami to dobry pomysl bo ostatnio wysluchuje od znajomych o ich problemach i dylematach a z jednym nawet sie poklocilam jak wyrazilam swoja opinie a jemu sie to nie spodobalo bo nie bylo zgodne z tym co chcial uslyszec to po co mi sie pyta
![]() a co do mnie to zdecydowalam iz sprobuje powalczyc o pewne meskie serce bo ta iskierka nie gasnie wiec moze czujemy ja oboje? lub jezeli sie myle to utrudnie innej droge do zdobycia jego serca moze ona zrezygnuje on ma dobry charakter, serce i jak kazdy mezczyzna jest skomplikowany i trudny ale on ma to cos w sobie i jezeli to jest ten![]() zobaczymy zobaczymy |
|
|
|
#4718 | |||
|
Wtajemniczenie
|
czesc piekne
Cytat:
jak tylko zamontujemy to wyszle wam zaproszenie ![]() Cytat:
no ja tez zlapalam sie na mysli ze kupowalabym wszystko dla malej ale mysle ze o sobie tez nie wolno zapomniec a co do tych reczy dla dzieciatka to moglabym odkupic od ciebie jak chcesz sie pozbyc to chetnie zobacze co masz i jakos sie dogadamy dzis umowilam sie ze szwagierka ze wyskoczy ze mna na zakupy bo ja to boje sie prowadzic auto bo mam takie cos ze jak zblokuje mi posladek prawy to nie moge sie ruszyc i nie moge w tym momencie hamulec wcisnac, tak ze wole nie jezdzic i nie narazac ani siebie ani innych ludzi na drodze Twoja gwiazda to juz duza panienka jest, szybko ten czas leci co? Cytat:
wlasnie dlatego boje sie kupowac ![]() nie no malo co sie nie posikalam ja jako ze do 4tej nad ranem nie moglam zasnac to siedzialam oczywiscie na allegro, oczoplasu dostalam pewnie spalabym dluzej ale telefon mojej kochanej rodzicielki mnie obudzil, zapraszala na sliweczki ale nie pojade bo sama jestem w domu a juz wspomnialam ze boje sie prowadzic ![]() ide jakis obiad zrobic bo mezus dzis wczesniej wroci z pracy
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniusko co do fragrancex.... zamawialm tam i rzeczywiscie w regulaminie jest, ze nie ponosza odp. za zagnione przesylki
![]() Podejrzewam, ze albo kogos na poczcie albo w UC kogos raczki swedzialy i mu sie perfumki spodobaly Nie dale jak miesiac temu zaginela mi paczka ze zbiorowego zamowienia EDM Nie bylo by w tym nic gdyby nie to, ze to bylo zamowienie zbiorowe ale naszczescie EDM oddalo czesc pieniazkow ale i tak strata byla duza... w tym 3 moje pedzleeeeeeeeeee![]()
|
#4720 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mraauuu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem jednak, po co się od razu obrażać za kilka obiektywnych słów? Eeee.Cytat:
Czekamy niecierpliwie na każdą relację z polowania na faceta marzeń ;DCytat:
będzie miała tak na imię Cytat:
Malinn, dokładnie mamy takie samo zdanie z sioster, że komuś spodobały się perfumki... :/ Sis za wszystko zapłaciła, a teraz ma w plecy i chodzi zła jak osa;p Eh, jedziemy na tym samym wózku - współczuję straty kosmetyków i kaski;/
|
|
#4721 | ||||
|
Zadomowienie
|
my?? no cos TY:P tutaj są same mądre, wykfalifikowane, poważne, rozsadne, zrównoważone kobiety a nei swirki;d
prosiak też człowiek żyć musi![]() Cytat:
ok, to ja już od dziś przestaje sie myc ![]() Cytat:
smiejeszz się ze mnie czy koło mnie ![]() ![]() hihi![]() o tak BIGGGGGG MILK zacniej brzmi;D a pzoatym masz jednego wygrywasz następnego Cytat:
ja Ci ewentualnei papryczki chili do nosa powtykam Cytat:
[/QUOTE] niewiasty;D zakochałam sie;D nie nie nie NIuniuska nie w Tobie tym razem:P:P w piosence;D jest boska;D a jaki ma sexowny tekst buuuuuuuuuuuuu az mnei ściska ze nei ma mi kto tak śpiewać, dam wam by i was ścislo![]() http://mzkr.wrzuta.pl/audio/4yp3LONr...kuje_za_milosc "... dziekuuuje za miiiiiłooość, za Twoje koochaaaanieee, za wszystkoo co byyyyyloooo, i co nas zastaaanieeeeee, dziekuuuje za cieeeebieee, że chciałaś sie zjaaawiiiiiiic, w szukaniu tak trzeeeebaaa na los sie obraaaziccccccc, dziekuuuje za miłooooooośc, za szanse kooooochanieeeeeeeeeeeeee eee eeeeeeeeeeee, gdybycie nie bylooooooooooooooo, nie bylo by wcaleeeeeee, dziekuje za miłoooooość, z dalaekaaaa i bliskąąąąąą, gdybyyycie nei byłoooooo zniknełooo by wszsykooooooooooooooooooo o ..." -->ładnei śpiewam....nawet naturalnego wibratta uzyłam;p ale piosenka jest G E N I A L N A - przesłuchajcie cała i zakochajcie sie po same pięty jak ja ![]()
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyska - leze i kwicze!!!
|
#4723 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Tysia, daruj se;P, daj nam żyć!
Twój naturalny zapach już nie będzie mnie tak pociągał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-25 o 17:00 |
|||||
|
|
|
#4724 | ||||
|
Zadomowienie
|
spokojnie dziecko, tylko bez zbędnych emocji:P
Cytat:
Cytat:
Cytat:
również tak sadzę:P nie fochuj mi tu młoda bo dostaneisz po dupie;p nie gardze, tylko Radek mnei powalił piosenką, i na jej moment olalam Cie;P Cytat:
wiece co ....moja rodzina jest dałnieta! pognałam ile sił w girkach do kuchni, se mysle umyje miktofałówke zeby sie zamkneli ze nic nei robi caly dzien haha, i se szukam moich wyszczalowych rekawic do brudnej roboty {made in biedronka} wyciagam je z szafki a na mojeje sexi żółtej prawej rekawicy widneiej tekst :" TYŚKA TO CI_PA ha ha ha" -------- zastrzele tego co mi tak napisał
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-08-25 o 17:36 |
||||
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć niewiasty
Przeczytałam co tu dziś naskrobałyście, przez bite pięć minut leżałam i kwiczałam ze śmiechu z tekstów Niuniuski i Tysi, a teraz piszę co następuje... Niuniuska- już nawet nie pamiętam czy jestem w sypialni niezłym ziółkiem czy też nie. Przecież ja niedługo stanę się wtórną dziewicę ![]() Akcji z perfumami bardzo współczuję, ale zawsze to jakaś nauczka na przyszłość. Virginio- szef rzeczywiście jest fajny. Chyba tylko dzięki niemu nie odchodzę jeszcze z tej pracy. Zdaję sobie sprawę, że nie prędko na kogoś takiego trafię. Aczkolwiek ma jedną, niewybaczalną wadę... Najwyraźniej nie uznaje romansów z pracownicami Eeeeech... Jak ja niecierpię ludzi z zasadami ![]() Tysiu- ja tą piosenkę mam na płytce już od dawna i też uważam, że jest totalnie wzruszająca! Niuniuska nie ma słuchu za grosz Malinn- niech no ja tylko znajdę chwilę, żeby poczytać o tym programie. Na podbój USA i to z Tobą...? CHCĘ! ![]() U mnie dzisiaj ok. Po pracy pomnknęłam na siłownię, ale jakoś nie miałam dziś weny na ćwiczenia. 40 minut na bieżni i po wszystkim. Kosteczko, Niuniusko- zanim zaczniecie krzyczeć- dzisiaj na prawdę nie było komu zdjęć robić ![]() Zmykam rozejrzeć się po innych wątkach
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zjadlam 4 kawalki placka bo ciotka przyniosla z wesela
wiem, wiem ale kusily mnie i powiem wam ze zachwytu nie bylo![]() a mi sie jeszcze zapowiada w czwartek babskie spotkanie a i zapomnialam wam najlepszego powiedziec jaki wczoraj dostalam ''komplement'' od mojego Pana M po tej psychologiczej dyspucie ze jak na ''swoj wiek nie jestem glupia'' ![]() do tego stwierdzil ze moja jedyna wada jest to ze nie chodze na dyskoteki i nie podoba mu sie moja muzyka disco polo wiem ze mezczyzni maja utrudnione procesy mysleniowe wiec nie narzekam bo moglam uslyszec cos gorszego
|
|
|
|
#4727 |
|
wizażowy robalek
|
Czeeeść
![]() Malinn - kurcze, ten wyjazd do USA to świetna sprawa Chciałabym na ten czas znaleźć sobie jakąś pracę i zrobić wymarzone prawo jazdy ![]() Tysiu - nie wiem, czy któraś ci już tutaj podawała, a może sama natrafiłaś jest na wizażu wątek w przepisami na każdą fazę SB... Tylko go kurcze znaleźć nie mogę! I chciałam ci przypomnieć, że to ja jestem Twoją dziewczyną ![]() ![]() ... Ludwik I też leżę całkowicie po przeczytaniu postów Fiolusiek - do boju o mężczyznę, kobięto, marsz! Ja wczoraj miałam totalne turbo szafowo-ciuchowe - prałam, sprzątałam w szafie, przebierałam ubrania... normalnie porządek mam! Trochę musiałam zrobić przebieżkę w szafie, bo niektóre rzeczy mam już trochę poniszczone lub znoszone... trzeba się będę zaopatrzyć w nowe Tylko trzeba wytrzasnąć kasę... Może od taty coś wyskrobię Poza tym muszę wykorzystać 2 bony rabatowe do Camaieu które mam, bo są ważne do końca tygodnia - jadę w czwartek rano z przyjacielem do Centrum i będziemy szaleć (chciałam pojechać z jakąś koleżanką, ale żadna nie może... no to cóż, mężczyzna jeszcze został ![]() A dzisiaj pomagałam rodzicom przez pół dnia i normalnie mi ręce i nogi opadają ![]() Lecę na kolację, bo właśnie zdałam sobie sprawę, że od 13.00 nic nie jadłam No, może nic poza ROŻKIEM ![]() ![]() ![]() ![]() Muah |
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
tysia z niuniuska jestescie boooskie mamrotka - ja nie mam wanny to wpadne sie wykapac ![]() limonko - niezmiennie noś aparat w kieszeni na tzw.wszelki wypadek ![]() virginia - co kupilas?? ja padam dalam se czadu dzisiaj i jeszcze zaprawiam ogorasy wiec wpadne potem jak nie padne calkiem
|
|
|
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, znajome i nieznajome
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Wtajemniczenie
|
kogo moje oczy widza
Niuniuska i Tysia musicie mi kupic klawiature bo i ta stara z ktorej teraz korzystam zostala zalana herbata po tym jak przeczytalam wasze posty Kosteczko mam cie wpisac na liste do kapieli bo chyba nie chcesz z Tysienka sie kompac (ona zapowiedziala ze przestaje sie myc, to ze bedzie sie podmywac to i tak nic jak sie nie myc do zimy) Limonka a to mozna stac sie dziewica spowrotem i to bez rzadnych kosztow? Moze podeslac do ciebie kominiarza coby te lufciki przeczyscil?
|
#4732 | ||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. (za olanie mnie masz w piernik bo moją miłością się nie gardzi!)Cytat:
. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tak zgadzam się w 100% faceci mają jedną wielką autostradę w mózgu, dlatego "nie łapią" wielu rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
Ooo, fantyna! Witaj zgubo kochana Cytat:
), nie bój (zielonej) żaby (Tysi)Cytat:
Cytat:
Kochana, pewka, że można się stać nową dziewicą. Szanowany i poważany dr Lubicz w Klanie już przeprowadzał taką operację "zalepiania". Ha, da się, da się! ![]() Laski, wiecie może co teraz pyli? Bo ja znów mam paskudny katar. Poprzednio miałam taką akcję jak pyliły trawy, kilka tyg temu... a teraz to co? Może jakieś zioła? Przy okazji się nawącham, będę miała fazę
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-25 o 21:56 |
||||||||||||
|
|
|
#4733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jestes pewna ze juz jej nie masz
|
|
#4734 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa tę fazę? A to wiem, że mam
. W dzieciństwie mnie w betoniarce kołysali... Poza tym urodziłam się zaledwie kilka dni po wybuchu w Czarnobylu;p Od razu było wiadomo, że będzie ze mną coś nie tak![]() ![]() (
|
#4735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no moja mama opowiadala ze kobiety ktore byly w ciazy kiedy ten nieszczesny wybuch byl to strasznie sie baly ze nie wiadomo jakie dzici urodza, jak widac ja jestem miesiac po wybuchu i ewidentnie mi odbija takze cos w tym jest a nocki zarywac nie bede ide zaraz ogladac kryminalne zagadki miami ![]() a polecasz te betoniarke? bo ja dla malej nie mam jeszcze zadnego bujaczka ani nic w tym stylu ale betoniarke mam
|
|
#4736 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Mama mówiła, że jak mnie rodziła to akurat doszła do Polski wieść o tym wybuchu bo władze radzieckie nikogo nie informowały wcześniej. Zaczęła się panika bo ludzie nie wiedzieli, czego mają się spodziewać. Jak się urodziłam to dali mi zastrzyk z jodem, cobym nie zachorowała. A co najlepsze, mama musiała mnie tacie przez okno pokazywać bo nie chcieli wpuszczać do szpitala. hyhyOoo, mycha, to Ty zodiakalny byczek jesteś jeszcze, jak ja? Czy już bliźnięta? Ja tyż ![]() Cytat:
Pęknę chyba z dumy! ![]() Jestem beznadziejna. Zjadłam na noc 4 kawałki śledzia w oleju, zagryzając to cebulą.
|
|
#4737 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór..
.Pa.Jutro może coś naskrobię.Miłej nocy....grzecz(sz)nej....![]() ![]()
|
|
#4738 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Jak rany, jakie z Was wariaty
. Niech no ja ogarnę z grubsza, coście tu masowo naprodukowały .Cytat:
.Cytat:
. Apdejtuj nas tu co do rozwoju wypadków .Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Dobry był? ![]() [QUOTE=Kostka09;13903627] virginia - co kupilas?? /QUOTE] Dziewczynki, nic nie kupiłam, ino jakieś wieśniaki, i inne spożywczaki. Od prawdziwych zakupków mam narazie odstawkę - siła wyższa . Kochana dawaj foty swoich deku-stworków!!Cytat:
A czy ja też mogę się załapać? Tylko poproszę takiego dzikiego, umurusanego całego . Cytat:
.No cudaki takie z Was, że nic co napiszę Was nie przebije .<333333333333333333333333 33333
|
|
#4739 | |||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
joł;D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
polecamy sie na przyszłośc ![]() ja jestem nieznajoma....dalczego en izostalyśmy sobie przedstawione! niewiasty wstydzcie sie :P Cytat:
Cytat:
w takim wyapdku wypisuje sie z paktu nei mycia;d gardzie śmierdziuchami, wiec nei zostane takowym;D i zaraz po skonczeniu psiania ide na kapiele;p weź sie dziecko ogarnij, i zacznij płynniej czytac;p Cytat:
Cytat:
da! bo ja czuje ze juz sie cala odbudowałam;D a z braku użytwkoania nawet pajęczyny są samaś smęt;p to mam coś dal Ciebie; speszial gof juuuu;D; http://w893.wrzuta.pl/audio/885CG4Ma0e4/kuciapka "za grabka za grabka kapal sie dziad z babka, babka utoneła do góry kuciapka aaaaaaaaaaahhahahahahah" sikam teraz i ja Cytat:
nie zdradzam, ona była pierwsza, jak juz to ją zdradzam, ale cicho Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() NIUNIUśKA, widzisz jakie poruszenie wywołałyśmy nasza chorobą psychiczną hahaha;p ile dziewczyn sie nam posikąło, wiesz jakei teraz nas koszta wyniosa: wiada, pampersy, nowe klawiatury...o maderfaker;D może chociaz wygramy jakiego patyczka na MILKA;D uwaga ide się MYC!!
|
|
|
#4740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w którym to roku było;D i tu poważnei pytam;D bo ja chyba za mloda na czarnobyl (1988)a w glowie....hmmm jakby mnóstwo osadu z tamtych lat;D
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

bo tak jakieś danio, jogurty owocowe i paręinnyc zakazanych rzeczy... choć właśnie stwierdziłam, że trgicznie nie jest, bo znajdzie się tuńczyk, jogurt naturalny, jajca, warzywka, jakaś puszka śledzia, chuda szynka, odtłuszczony ser żółty i mascarpone, twaróg... hmm...

a ja mam oliwe z pestek winogron.....nada sie;> bo jo nei wiem;p;p;p;p

. Na szczęście umiecie mnie przywrócić do pionu za co jeszcze raz bardzo, ale to bardzo dziękuję 

moze ona zrezygnuje