Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-25, 12:07   #4711
olcia_czwa
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Fak, loda mi się chce:/ (mam w lodówce, on mówi do mnieee!!!)

No i właśnie dlatego najpierw muszę opróżnić lodówkę bo tak jakieś danio, jogurty owocowe i paręinnyc zakazanych rzeczy... choć właśnie stwierdziłam, że trgicznie nie jest, bo znajdzie się tuńczyk, jogurt naturalny, jajca, warzywka, jakaś puszka śledzia, chuda szynka, odtłuszczony ser żółty i mascarpone, twaróg... hmm...

A na tego omleta to mi narobiłaś ochoty To ja sobie zrobię takiego
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:25   #4712
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
ja robię omlet bez mąki. Rozbełtuję jajca, doprawiam, dodaję chudą szynkę, warzywka jakieś i wszystko sruu na patelnię. Smażę z dwóch stron, na oliwie z oliwek. Tłuszcze można szamać, ale zdrowe (masz gdzieś tam wykaz;p) (no na pewno nie wolno jakiegoś smalca skwarek czy czegoś w tym stylu;p Fuj)

aaa a ja mam oliwe z pestek winogron.....nada sie;> bo jo nei wiem;p;p;p;p

A co chcesz wpaść do mnie?
Chyba se jajca ugotuję i zrobię jakąś sałatkę
no chętnie chetnie wpadne na obiad...bo nei wiem co robic na owego;(

Fak, loda mi się chce:/ (mam w lodówce, on mówi do mnieee!!!)
a hahahahha Tobie tylko lody w głowie
Stary 2009-08-25, 12:36   #4713
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
No i właśnie dlatego najpierw muszę opróżnić lodówkę bo tak jakieś danio, jogurty owocowe i paręinnyc zakazanych rzeczy... choć właśnie stwierdziłam, że trgicznie nie jest, bo znajdzie się tuńczyk, jogurt naturalny, jajca, warzywka, jakaś puszka śledzia, chuda szynka, odtłuszczony ser żółty i mascarpone, twaróg... hmm...

A na tego omleta to mi narobiłaś ochoty To ja sobie zrobię takiego
O to całkiem niezłe masz zapasy lodówkowe;D U mnie w lodówce średnio dietetycznie, muszę zrobić zakupy;/

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
ahahaha Tysia no weeeeeee, zboczku mały! Miałam na myśli ROŻKA!!! o smaku orzechowym bodajże ;p no pfff, a ta o jednym ;p
Hm.. a ta oliwa chyba się nada, nie ma co wnikać w szczegóły. Tylko nie zalewaj nią całej patelni
Na obiados? Może pierś kuraka z warzywami (np. z gotowanymi brokułami albo kalafiorkiem, albo warzywa na patelnię)? Prosto, szybko i smacznie Ewentualnie możesz wybrać.... przyprawioną na ostro niuniuskę z bitą śmietaną

Idę sprzątać chatkię. Ciałusy

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 13:14   #4714
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:

ahahaha Tysia no weeeeeee, zboczku mały! Miałam na myśli ROŻKA!!! o smaku orzechowym bodajże ;p no pfff, a ta o jednym ;p
Hm.. a ta oliwa chyba się nada, nie ma co wnikać w szczegóły. Tylko nie zalewaj nią całej patelni
Na obiados? Może pierś kuraka z warzywami (np. z gotowanymi brokułami albo kalafiorkiem, albo warzywa na patelnię)? Prosto, szybko i smacznie Ewentualnie możesz wybrać.... przyprawioną na ostro niuniuskę z bitą śmietaną
taaa hahha, możeż sobie go ROŻEK nazwać;p nawet big:P
to ja wybeiram ostatnia opcje hahaahahha:P:P:P:P:P:P:P: P:P:P

bee pożeraz warzywa na patelni, bo eni mam w zamrazaze zadnego dobrego miesa, same udka, krzydpa, albo czerwoe miesa;/
mam jakas mieszakne chinska z biedro to ja sporzyje:P

a Ciebei to już zlje m na kolacje;p

Edytowane przez Tysia1907
Czas edycji: 2009-08-25 o 13:16
Tysia1907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 13:33   #4715
virginia
Zakorzenienie

Cześć wariatki

Malinnko
, nie przejmuj się za bardzo rodziną, choć ja sama wiem najlepiej, że to niełatwo, więc może dla świętego spokoju, jak już tu ktoś sugerował uda Ci się przesunąć ten wyjazd o kilka tyg.? Zamknęłabyś tym dzióbki swoim babciom/ rodzicom itd. Chociaż szczerze mówiąc, nie rozumiem, dlaczego mają do Ciebie takie pretensje, w końcu kuzynka też zachowała się mało sympatycznie. No ale co zrobić, rodziny się nie wybiera (niestety). A wyjazd brzmi bardzo ciekawie, może ja się tym zainteresuję bo jakoś nie słyszałam wcześniej. Zwłaszcza, że wizę do USA mam na 10 lat. I chętnie wybrałabym się tam jeszcze na jakieś zakupki .

Kostko
, widzę, że babski wypad się udał i to najważniejsze, kebaba i lody spalisz dziś i jutro na konikach , więc w ogóle się tym nie przejmuj . Czekam na zdjęcia Twoich deku-stworków.

Limonko szefa masz po prostu wymarzonego, gdzie takich dają?

Mamrotko, fajnie, że masz wannę. Sama pamiętam nieustanne remonty, jakie rok po roku robiliśmy w domu teściów, i wiem jaka to radocha mieć wreszcie np. taką wannę w łazience .

Fiolusiu
, ten Twój Pan M. to chyba twardy orzech do zgryzienia?

Olciu, dziękuję jeszcze raz za dobre słowa, zwłaszcza, że my się chyba jeszcze za dobrze wizażowo nie znamy. Widzę już jednak od pierwszego z Tobą spotkanka, że jesteś tak samo przeurocza jak reszta naszych wizażanek . Co do moich problemów, to wiedz, że staram się bardzo nie przejmować tym wszystkim, i najlepiej w ogóle o tym nie myśleć, ale nie zawsze mi to wychodzi i wtedy produkuję masowe płaczliwe posty tutaj . Na szczęście umiecie mnie przywrócić do pionu za co jeszcze raz bardzo, ale to bardzo dziękuję .
A Ty zaglądaj do nas jak najczęściej, no bo przecież musimy się bliżej poznać . Napisz np. co to za Gwiazda? Twoja córeczka?

Cytat:
Dobra, dobra już my wiemy lepiej .

Do mnie dziś rano wpadła mama z żelazkiem (przypominam, że moje się zepsuło) i z małą zapomoga finansową . Wzięłyśmy się więc za przesadzanie kwiatków, prasowanie, zmywanie. Potem poszłam z nią jeszcze na zakupki i zaszłam na chwilę do niej. Teraz lecę chyba pooglądać 'Sex and the city' bo po południu musimy jeszcze z TŻetem pojechać na większe zakupki a potem mam jeszcze korki.

Buziam Was!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 13:53   #4716
Malinn
Zakorzenienie

Len mnie opetal

ale mi sie z was smiac chce co za swirki

Ja tez musze wrocic na obra droge bo juz wygladam jak prosiak

Virginio nie da sie tak przesunac... wszystkie campy zaczynaja sie w czerwcu a ja nie mam zamiaru niejechac z powodu wesela.... beda gadac trudno niech sobie gadaja... tylko mi przykro,ze nikt z rodziny mnie nie rozumie....

Ogladalam ostatnio film "sex and the city" i bylam pod wrazeniem... niby komedia romantyczna a uwazam, ze byla swietna I na prawde milo sie ogladalo Obejrzalam jeszcze 27 sukienek i tez bylo nawet fajne ale daleko mu do sex and the city i jeszcze mamma mia
Mialam faze na filmy romantyczne przez weekend to taka terapia poprawiajaca humor
Stary 2009-08-25, 14:13   #4717
fiolusiek
Zakorzenienie

z tymi platnymi konsultacjami to dobry pomysl bo ostatnio wysluchuje od znajomych o ich problemach i dylematach a z jednym nawet sie poklocilam jak wyrazilam swoja opinie a jemu sie to nie spodobalo bo nie bylo zgodne z tym co chcial uslyszec to po co mi sie pyta

a co do mnie to zdecydowalam iz sprobuje powalczyc o pewne meskie serce bo ta iskierka nie gasnie wiec moze czujemy ja oboje? lub jezeli sie myle to utrudnie innej droge do zdobycia jego serca moze ona zrezygnuje on ma dobry charakter, serce i jak kazdy mezczyzna jest skomplikowany i trudny ale on ma to cos w sobie i jezeli to jest ten
zobaczymy zobaczymy
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 14:31   #4718
mamrotka
Wtajemniczenie

czesc piekne

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Mamrociuuuuu skad taka cena za parapet? On ze zlota byl czy co???????? Mam wrazenie, ze niektorzy ludzie w ogole nie zwrajacja uwagi na cene... przeciez sa i tansze... i rownie ladne i dobre a no nie wiem skad ta cena, moze jaja sobie ze mnie robili?

Zmykam na slonko sie wygrzac dzisiaj mam wolna chate i spokoj ale to cudne uczucie jak nikt tylka nie zawraca
fajnie ze masz troche luzu, odpocznij sobie psychicznie

Cytat:
no to kiedy nasz gwiazdeczko zapraszasz na zbiorową kąpiel;D
jak tylko zamontujemy to wyszle wam zaproszenie

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać. Wiecie co? Fajnie wrócić do Was - tu jest cudnie wesoło i wszystkie problemy stają się siakieś takie... błahe
Mamrotko kochana cieszę się, że będziesz miała córę Kiedy termin? Jak będzie miała na imię? Hihi, a allegro wciąga ) Sama powstrzymuję się co by nie wykupić wszystkiego. A im Niunia większa, tym na więcej można sobie pozwolić. Ja zauważyłam, że ostanio zapomniałam o sobie, za to moja Niunia zawsze wygląda jak gwiazda . Allegro wciąga Teraz robimy zakupy jesienne . Jakbyś czegoś potrzebowała, to mam już troszkę rzeczy zbędnych - fajną matę, nosidełko BabyBjorn, leżaczek, ciuszki... itd. Wymieniać mogę długo, a jakoś nie mogę się zebrać co by to powystawiać, więc jak coś, to pytaj. Moje rzeczy są bardzo zadbane i nie zniszczone. Sama wiesz
P.S. Moja Gwiazda właśnie siedzi przy mnie, "czyta" książeczkę i śpiewa Jest świetna.
termin mam z OM na 26 listopada, imie to poki co mowimy ze Gabrysia ale nie na 100%
no ja tez zlapalam sie na mysli ze kupowalabym wszystko dla malej ale mysle ze o sobie tez nie wolno zapomniec ja to mam nadzieje ze bede zadbana mamuska, wiem ze dziecko pochlania kazda chwile ale uwazam ze trzeba sie nauczyc zeby zdazyc ze wszystkim
a co do tych reczy dla dzieciatka to moglabym odkupic od ciebie mam tylko kilka bodziakow takze zainteresowana jestem wszystkim jak chcesz sie pozbyc to chetnie zobacze co masz i jakos sie dogadamy

dzis umowilam sie ze szwagierka ze wyskoczy ze mna na zakupy bo ja to boje sie prowadzic auto bo mam takie cos ze jak zblokuje mi posladek prawy to nie moge sie ruszyc i nie moge w tym momencie hamulec wcisnac, tak ze wole nie jezdzic i nie narazac ani siebie ani innych ludzi na drodze

Twoja gwiazda to juz duza panienka jest, szybko ten czas leci co?

Cytat:
Gratulejszyn. Ja bym chyba nie wyrobiła bez wanny, tak lubię w niej leżeć ;P A parapety faktycznie jakieś drogie. My jak robiliśmy remont w moim pokoju, to kupiliśmy takie fajne nakładki na parapet (żeby nie rozwalać całego bo był z jakiegoś betonu czy czegoś podobnego;p) w kolorze mahoniowym Wyglądają super! Pokaz

Hajjjj

Nie czaję. Wczoraj jadłam fajnie dietetycznie (poza dwoma czekoladkami), poćwiczyłam a dzisiaj 0,5 kg więcej! Eeeeek. No cóż, dzisiaj będzie o niebo lepiej...mam nadzieję ;p moze woda sie zatrzymala?

Wróciłam od gina. Oczywiście dostałam kolejne leki bo moje jajniki dają mi popalić. :/ biedactwo

Aaaa wiecie co, mojej siostrze już od chyba 2 miesięcy nie przychodzą zamówione perfumy z http://www.fragrancex.com :/ Tzn. były dwie przesyłki (traktowane jak zwykłe listy), jedna z nich dotarła do nas wraz z wcześniejszym zawiadomieniem z Urzędu Celnego, że otworzyli ją i trzeba zapłacić Vat czy coś tam;P Siiostra zapłaciła, perfumy przyszły. A druga przesyłka zniknęła w dziwnych okolicznościach. Urząd Celny tłumaczy się tym, że nie mamy nr przesyłki (bo to niby zwykły list i nie nadają numerów) i nie mogą jej odnaleźć. Pewnie przechwycili sobie tę przesyłkę i teraz wszyscy z UC chodzą i pachną markowymi perfumami! A siostra jest dobrych kilka stówek w plecy;/ Pisała do fragrancex, ale oni napisali, że wysłali 2 przesyłki i nie odpowiadają za to, że nie doszło.
szkoda ze perfumy nie doszly wlasnie dlatego boje sie kupowac

Cytat:

Cytat:

nie no malo co sie nie posikalam ale tu wesolo jest

ja jako ze do 4tej nad ranem nie moglam zasnac to siedzialam oczywiscie na allegro, oczoplasu dostalam wszystko mi sie pomieszalo i spalam dzis do 12tej pewnie spalabym dluzej ale telefon mojej kochanej rodzicielki mnie obudzil, zapraszala na sliweczki ale nie pojade bo sama jestem w domu a juz wspomnialam ze boje sie prowadzic

ide jakis obiad zrobic bo mezus dzis wczesniej wroci z pracy
Stary 2009-08-25, 15:50   #4719
Malinn
Zakorzenienie

Niuniusko co do fragrancex.... zamawialm tam i rzeczywiscie w regulaminie jest, ze nie ponosza odp. za zagnione przesylki
Podejrzewam, ze albo kogos na poczcie albo w UC kogos raczki swedzialy i mu sie perfumki spodobaly Nie dale jak miesiac temu zaginela mi paczka ze zbiorowego zamowienia EDM Nie bylo by w tym nic gdyby nie to, ze to bylo zamowienie zbiorowe ale naszczescie EDM oddalo czesc pieniazkow ale i tak strata byla duza... w tym 3 moje pedzleeeeeeeeeee
Stary 2009-08-25, 16:04   #4720
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja wybeiram ostatnia opcje hahaahahha:P:P:P:P:P:P:P: P:P:P
Rożek jakoś tak słabo brzmi... BIG MILK ?

Cytat:
a Ciebei to już zlje m na kolacje;p
Mraauuu. Tylko musisz mnie posolić i ... popieprzyć () bo ja na słodko nie przejdę przez gardło, zemdli Cię na bank. Lepiej na ostro, z jakimiś papryczkami chili czy coś w tym stylu

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Cześć wariatki [czesc i czolem!;p]
Do mnie dziś rano wpadła mama z żelazkiem (przypominam, że moje się zepsuło) i z małą zapomoga finansową . Wzięłyśmy się więc za przesadzanie kwiatków, prasowanie, zmywanie. Potem poszłam z nią jeszcze na zakupki i zaszłam na chwilę do niej. Teraz lecę chyba pooglądać 'Sex and the city' bo po południu musimy jeszcze z TŻetem pojechać na większe zakupki a potem mam jeszcze korki.
Upolowałaś coś fajnego na zakupkach?

Cytat:
[podsunąć jakiś drogowskaz?:P]
Ogladalam ostatnio film "sex and the city" i bylam pod wrazeniem... niby komedia romantyczna a uwazam, ze byla swietna I na prawde milo sie ogladalo Obejrzalam jeszcze 27 sukienek i tez bylo nawet fajne ale daleko mu do sex and the city i jeszcze mamma mia
Mialam faze na filmy romantyczne przez weekend to taka terapia poprawiajaca humor
Aaa też oglądałam sexa i muszę przyznać, że mi też się podobał, ale ta jej kreacja weselna z jakąś kurą we włosach, eeek? A Mamma Mia fajne czy za dużo tam śpiewają?:P

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
z tymi platnymi konsultacjami to dobry pomysl bo ostatnio wysluchuje od znajomych o ich problemach i dylematach a z jednym nawet sie poklocilam jak wyrazilam swoja opinie a jemu sie to nie spodobalo bo nie bylo zgodne z tym co chcial uslyszec to po co mi sie pyta
Pewnie dlatego, że "Gorzkie prawdy trudno się połyka, ale za to później korzystnie się odbijają" - a jest tak, że zazwyczaj ludzie wolą usłyszeć jakieś słodkie kłamstewka, które potwierdzają ich racje, punkt widzenia albo poprawią humor. Nie rozumiem jednak, po co się od razu obrażać za kilka obiektywnych słów? Eeee.

Cytat:
a co do mnie to zdecydowalam iz sprobuje powalczyc o pewne meskie serce bo ta iskierka nie gasnie wiec moze czujemy ja oboje? lub jezeli sie myle to utrudnie innej droge do zdobycia jego serca moze ona zrezygnuje on ma dobry charakter, serce i jak kazdy mezczyzna jest skomplikowany i trudny ale on ma to cos w sobie i jezeli to jest ten
zobaczymy zobaczymy
O Pana M.? Czekamy niecierpliwie na każdą relację z polowania na faceta marzeń ;D

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
termin mam z OM na 26 listopada, imie to poki co mowimy ze Gabrysia ale nie na 100%
Jednak będzie Gabrysia! Jeeeeee! Moja pierwsza córa też
będzie miała tak na imię

Cytat:
dzis umowilam sie ze szwagierka ze wyskoczy ze mna na zakupy bo ja to boje sie prowadzic auto bo mam takie cos ze jak zblokuje mi posladek prawy to nie moge sie ruszyc i nie moge w tym momencie hamulec wcisnac, tak ze wole nie jezdzic i nie narazac ani siebie ani innych ludzi na drodze [Racja, lepiej nie ryzykować na drodze. Jak kupisz coś fajnego to pokaż;-)]
szkoda ze perfumy nie doszly wlasnie dlatego boje sie kupowac
[no ale to wina Urzędu Celnego, eh... ;/Zrobili nas w konia.]
[Tysia powiedziała, że ma zapas wiaderek do....;p i każdej roześle na urodziny]
ja jako ze do 4tej nad ranem nie moglam zasnac to siedzialam oczywiscie na allegro, oczoplasu dostalam wszystko mi sie pomieszalo i spalam dzis do 12tej pewnie spalabym dluzej ale telefon mojej kochanej rodzicielki mnie obudzil, zapraszala na sliweczki ale nie pojade bo sama jestem w domu a juz wspomnialam ze boje sie prowadzic

ide jakis obiad zrobic bo mezus dzis wczesniej wroci z pracy
Do 4 rano przed kompem? o wow, Gabrysia daje popalić w brzuszku?:P. Nawet ja nie daję rady tyle wysiedzieć a jestem nocny marek ;p Ty tam kochana wysypiaj się

Malinn, dokładnie mamy takie samo zdanie z sioster, że komuś spodobały się perfumki... :/ Sis za wszystko zapłaciła, a teraz ma w plecy i chodzi zła jak osa;p Eh, jedziemy na tym samym wózku - współczuję straty kosmetyków i kaski;/

Stary 2009-08-25, 16:36   #4721
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
ale mi sie z was smiac chce co za swirki
my?? no cos TY:P tutaj są same mądre, wykfalifikowane, poważne, rozsadne, zrównoważone kobiety a nei swirki;d (skrzyżowałam palce piszac to hahahahaah)
Cytat:
prosiak też człowiek żyć musi
Cytat:
zobaczymy zobaczymy
walcz kochana, walcz;D chociażby własną krwawica;D wydrapuj oczy, kopaj po dupaskach, i zwyciężaj;D noi nei zapominam nam sprzedawać szczegółowych relacji z walk;D

Cytat:
jak tylko zamontujemy to wyszle wam zaproszenie
ok, to ja już od dziś przestaje sie myc

Cytat:
mamrociu, inne wymyśl, mam takei same sukowate koleżanki gabryśki:/ nei chce żeby nasze dziecko się tak nazywało. nie chwalac sie wiesz....moje imie jest piekne;D ale poważnie to poszukajcie jeszcze z męzulkiem...bo gabryśki to falszywe kobeity:P

Cytat:
smiejeszz się ze mnie czy koło mnie hihi

Cytat:
Rożek jakoś tak słabo brzmi... BIG MILK ?
o tak BIGGGGGG MILK zacniej brzmi;D
a pzoatym masz jednego wygrywasz następnego

Cytat:
Mraauuu. Tylko musisz mnie posolić i ... popieprzyć () bo ja na słodko nie przejdę przez gardło, zemdli Cię na bank. Lepiej na ostro, z jakimiś papryczkami chili czy coś w tym stylu
sama sie popieprz hahhahahahahahahhahahhhah ah
ja Ci ewentualnei papryczki chili do nosa powtykam

Cytat:
Jednak będzie Gabrysia! Jeeeeee! Moja pierwsza córa też
będzie miała tak na imię
nastepna! gabryśki sa fałszywe samice. mam 2 kolezanki, jedna jakas dalnieta, a druga to sssssssssssssssssssssssuc z jakich mało;p
[/QUOTE]

niewiasty;D zakochałam sie;D
nie nie nie NIuniuska nie w Tobie tym razem:P:P
w piosence;D
jest boska;D
a jaki ma sexowny tekst buuuuuuuuuuuuu az mnei ściska ze nei ma mi kto tak śpiewać, dam wam by i was ścislo

http://mzkr.wrzuta.pl/audio/4yp3LONr...kuje_za_milosc

"... dziekuuuje za miiiiiłooość, za Twoje koochaaaanieee, za wszystkoo co byyyyyloooo, i co nas zastaaanieeeeee, dziekuuuje za cieeeebieee, że chciałaś sie zjaaawiiiiiiic, w szukaniu tak trzeeeebaaa na los sie obraaaziccccccc, dziekuuuje za miłooooooośc, za szanse kooooochanieeeeeeeeeeeeee eee eeeeeeeeeeee, gdybycie nie bylooooooooooooooo, nie bylo by wcaleeeeeee, dziekuje za miłoooooość, z dalaekaaaa i bliskąąąąąą, gdybyyycie nei byłoooooo zniknełooo by wszsykooooooooooooooooooo o ..."

-->ładnei śpiewam....nawet naturalnego wibratta uzyłam;p
ale piosenka jest G E N I A L N A - przesłuchajcie cała i zakochajcie sie po same pięty jak ja
Stary 2009-08-25, 16:50   #4722
mamrotka
Wtajemniczenie

Tyska - leze i kwicze!!! nie no ide bo naprawde sie posikam
Stary 2009-08-25, 16:58   #4723
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
ok, to ja już od dziś przestaje sie myc
Tysia, daruj se;P, daj nam żyć!
Twój naturalny zapach już nie będzie mnie tak pociągał

Cytat:
mamrociu, inne wymyśl, mam takei same sukowate koleżanki gabryśki:/ nei chce żeby nasze dziecko się tak nazywało. nie chwalac sie wiesz....moje imie jest piekne;D ale poważnie to poszukajcie jeszcze z męzulkiem...bo gabryśki to falszywe kobeity:P
Mamrociu, nie słuchaj Tyśki, nie wie co mówi bo najadła się papryczek chili. Gabriela piękne imię

Cytat:
o tak BIGGGGGG MILK zacniej brzmi;D
a pzoatym masz jednego wygrywasz następnego
weź ić! Co Ty mnie kobieto do poligamii jakiejś namawiasz? Albo nie, ewentualnie jak zjem tego Big milka i znajdę patyka, że wygrałam to... będę taka dobra i Ci go oddam, cobyś go zalizała na śmierć ;P

Cytat:
sama sie popieprz hahhahahahahahahhahahhhah ah
ja Ci ewentualnei papryczki chili do nosa powtykam
Przecierpię! Miłość musi boleć!

Cytat:
niewiasty;D zakochałam sie;D
nie nie nie NIuniuska nie w Tobie tym razem:P:P

w piosence;D
jest boska;D
a jaki ma sexowny tekst buuuuuuuuuuuuu az mnei ściska ze nei ma mi kto tak śpiewać, dam wam by i was ścislo
Gardzisz moją miłością? Pffff. Foch z przytupem i melodyjką!

Cytat:
-->ładnei śpiewam....nawet naturalnego wibratta uzyłam;p
ale piosenka jest G E N I A L N A - przesłuchajcie cała i zakochajcie sie po same pięty jak ja
Moje pięty aż pękły jak usłyszały tego Janusza Radka, skąd żeś go wytrzasnęła? ;p A co do pieśni... skoro śpiewasz, że dziękujesz za mą miłość to masz tu ode mnie pieśń dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=1NDdcl4abOQ (ahahaha, wczuj się w tekst i wyobraź sobie, że to Ja śpiewam, nie facet)

:benett on:

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-08-25 o 17:00
Stary 2009-08-25, 17:35   #4724
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tyska - leze i kwicze!!! nie no ide bo naprawde sie posikam
spokojnie dziecko, tylko bez zbędnych emocji:P

Cytat:
Tysia, daruj se;P, daj nam żyć!
Twój naturalny zapach już nie będzie mnie tak pociągał
od, dal Ciebei bede sie podmywać po kryjomu przed mamrotka

Cytat:
Mamrociu, nie słuchaj Tyśki, nie wie co mówi bo najadła się papryczek chili. Gabriela piękne imię
mamrociu nie sluchaj niuniuski, mowi tak bo nei ma kolezanki gabrysicy:P

Cytat:
weź ić! Co Ty mnie kobieto do poligamii jakiejś namawiasz? Albo nie, ewentualnie jak zjem tego Big milka i znajdę patyka, że wygrałam to... będę taka dobra i Ci go oddam, cobyś go zalizała na śmierć ;P
oł jeeeeeeeeeeeeeeeeee;D:jup i: to jest to czego dziś chce;DDDD

Cytat:
Przecierpię! Miłość musi boleć!
również tak sadzę:P

Cytat:
Gardzisz moją miłością? Pffff. Foch z przytupem i melodyjką!
nie fochuj mi tu młoda bo dostaneisz po dupie;p nie gardze, tylko Radek mnei powalił piosenką, i na jej moment olalam Cie;P

Cytat:
Moje pięty aż pękły jak usłyszały tego Janusza Radka, skąd żeś go wytrzasnęła? ;p A co do pieśni... skoro śpiewasz, że dziękujesz za mą miłość to masz tu ode mnie pieśń dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=1NDdcl4abOQ (ahahaha, wczuj się w tekst i wyobraź sobie, że to Ja śpiewam, nie facet)
kochana;D ja sie na tyle wczułam ze juz 3 raz to slucham jak dajesz mi szmaragdy i diamenty za jedną chwile ;D tylko na która chwile....hm mmm pewnie ta z patyczkiem z big milka

wiece co ....moja rodzina jest dałnieta!
pognałam ile sił w girkach do kuchni, se mysle umyje miktofałówke zeby sie zamkneli ze nic nei robi caly dzien haha, i se szukam moich wyszczalowych rekawic do brudnej roboty {made in biedronka} wyciagam je z szafki a na mojeje sexi żółtej prawej rekawicy widneiej tekst :" TYŚKA TO CI_PA ha ha ha" -------- zastrzele tego co mi tak napisał

Edytowane przez Tysia1907
Czas edycji: 2009-08-25 o 17:36
Tysia1907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 19:04   #4725
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć niewiasty

Przeczytałam co tu dziś naskrobałyście, przez bite pięć minut leżałam i kwiczałam ze śmiechu z tekstów Niuniuski i Tysi, a teraz piszę co następuje...

Niuniuska- już nawet nie pamiętam czy jestem w sypialni niezłym ziółkiem czy też nie. Przecież ja niedługo stanę się wtórną dziewicę
Akcji z perfumami bardzo współczuję, ale zawsze to jakaś nauczka na przyszłość.

Virginio-
szef rzeczywiście jest fajny. Chyba tylko dzięki niemu nie odchodzę jeszcze z tej pracy. Zdaję sobie sprawę, że nie prędko na kogoś takiego trafię. Aczkolwiek ma jedną, niewybaczalną wadę... Najwyraźniej nie uznaje romansów z pracownicami Eeeeech... Jak ja niecierpię ludzi z zasadami

Tysiu-
ja tą piosenkę mam na płytce już od dawna i też uważam, że jest totalnie wzruszająca! Niuniuska nie ma słuchu za grosz

Malinn-
niech no ja tylko znajdę chwilę, żeby poczytać o tym programie. Na podbój USA i to z Tobą...? CHCĘ!

U mnie dzisiaj ok. Po pracy pomnknęłam na siłownię, ale jakoś nie miałam dziś weny na ćwiczenia. 40 minut na bieżni i po wszystkim. Kosteczko, Niuniusko- zanim zaczniecie krzyczeć- dzisiaj na prawdę nie było komu zdjęć robić

Zmykam rozejrzeć się po innych wątkach Pa
Stary 2009-08-25, 19:19   #4726
fiolusiek
Zakorzenienie

a ja wlasnie zjadlam 4 kawalki placka bo ciotka przyniosla z wesela wiem, wiem ale kusily mnie i powiem wam ze zachwytu nie bylo ani smaczne ani ladnie wygladajace

a mi sie jeszcze zapowiada w czwartek babskie spotkanie

a i zapomnialam wam najlepszego powiedziec jaki wczoraj dostalam ''komplement'' od mojego Pana M po tej psychologiczej dyspucie ze jak na ''swoj wiek nie jestem glupia''nieprawda z ze baardzo wyszukany do tego stwierdzil ze moja jedyna wada jest to ze nie chodze na dyskoteki i nie podoba mu sie moja muzyka disco polo
wiem ze mezczyzni maja utrudnione procesy mysleniowe wiec nie narzekam bo moglam uslyszec cos gorszego
Stary 2009-08-25, 19:35   #4727
mrofka
wizażowy robalek

Czeeeść

Malinn - kurcze, ten wyjazd do USA to świetna sprawa Sama bym pojechała... w końcu od maja będę miała najdłuższe wakacje życia Chciałabym na ten czas znaleźć sobie jakąś pracę i zrobić wymarzone prawo jazdy

Tysiu - nie wiem, czy któraś ci już tutaj podawała, a może sama natrafiłaś jest na wizażu wątek w przepisami na każdą fazę SB... Tylko go kurcze znaleźć nie mogę!
I chciałam ci przypomnieć, że to ja jestem Twoją dziewczyną No chyba, że jakiś trójkącik utworzymy
... Ludwik
I też leżę całkowicie po przeczytaniu postów

Fiolusiek - do boju o mężczyznę, kobięto, marsz!

Ja wczoraj miałam totalne turbo szafowo-ciuchowe - prałam, sprzątałam w szafie, przebierałam ubrania... normalnie porządek mam! Trochę musiałam zrobić przebieżkę w szafie, bo niektóre rzeczy mam już trochę poniszczone lub znoszone... trzeba się będę zaopatrzyć w nowe Tylko trzeba wytrzasnąć kasę... Może od taty coś wyskrobię Poza tym muszę wykorzystać 2 bony rabatowe do Camaieu które mam, bo są ważne do końca tygodnia - jadę w czwartek rano z przyjacielem do Centrum i będziemy szaleć (chciałam pojechać z jakąś koleżanką, ale żadna nie może... no to cóż, mężczyzna jeszcze został ). Potem tego samego dnia mam imprezkę 18-tkową mojego kolegi ze szkoły... będzie mnóstwo facetów, bo to kolega z mat-fizu, gdzie królują mężczyźni... mmm

A dzisiaj pomagałam rodzicom przez pół dnia i normalnie mi ręce i nogi opadają

Lecę na kolację, bo właśnie zdałam sobie sprawę, że od 13.00 nic nie jadłam No, może nic poza ROŻKIEM

Muah
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 19:45   #4728
Kostka09
Zakorzenienie

witajcie

tysia z niuniuska jestescie boooskie: hahaha:ale sie usmialam

mamrotka - ja nie mam wanny to wpadne sie wykapac

limonko - niezmiennie noś aparat w kieszeni na tzw.wszelki wypadek

virginia - co kupilas??

ja padam dalam se czadu dzisiaj i jeszcze zaprawiam ogorasy wiec wpadne potem jak nie padne calkiem
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:48   #4729
fantyna
Raczkowanie

cześć dziewczyny, znajome i nieznajome

fantyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:55   #4730
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantyna Pokaż wiadomość
oo witamy zagubiona duszyczke nie uda ci sie nie opowiedziec co tam u ciebie wiec opowiadaj
Stary 2009-08-25, 21:07   #4731
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
kogo moje oczy widza co tam u ciebie? gdzie nam zginelas na tyle czasu? wieki cie nie wiedzialam

Niuniuska i Tysia musicie mi kupic klawiature bo i ta stara z ktorej teraz korzystam zostala zalana herbata po tym jak przeczytalam wasze posty chyba musze przestac pic herbate przed komputerem bo zbankrutuje

Kosteczko mam cie wpisac na liste do kapieli bo chyba nie chcesz z Tysienka sie kompac (ona zapowiedziala ze przestaje sie myc, to ze bedzie sie podmywac to i tak nic jak sie nie myc do zimy)

Limonka a to mozna stac sie dziewica spowrotem i to bez rzadnych kosztow? Moze podeslac do ciebie kominiarza coby te lufciki przeczyscil?
Stary 2009-08-25, 21:33   #4732
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
mamrociu nie sluchaj niuniuski, mowi tak bo nei ma kolezanki gabrysicy:P
Przeczytałam, GRZYBICY!

Cytat:
nie fochuj mi tu młoda bo dostaneisz po dupie;p nie gardze, tylko Radek mnei powalił piosenką, i na jej moment olalam Cie;P
Młoda? Ależ moje stare komórki połechtałaś.
(za olanie mnie masz w piernik bo moją miłością się nie gardzi!)

Cytat:
wiece co ....moja rodzina jest dałnieta!
pognałam ile sił w girkach do kuchni, se mysle umyje miktofałówke zeby sie zamkneli ze nic nei robi caly dzien haha, i se szukam moich wyszczalowych rekawic do brudnej roboty {made in biedronka} wyciagam je z szafki a na mojeje sexi żółtej prawej rekawicy widneiej tekst :" TYŚKA TO CI_PA ha ha ha" -------- zastrzele tego co mi tak napisał
omg! Hm no tak teraz rozumiem.... Tego czuba w głowie to masz po prostu w genach, nie da się ukryć.

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Niuniuska- już nawet nie pamiętam czy jestem w sypialni niezłym ziółkiem czy też nie. Przecież ja niedługo stanę się wtórną dziewicę
Zarośniesz? da się tak?

Cytat:
Tysiu- ja tą piosenkę mam na płytce już od dawna i też uważam, że jest totalnie wzruszająca! Niuniuska nie ma słuchu za grosz
E tam, nie lubię takich smętów ;P

Cytat:
U mnie dzisiaj ok. Po pracy pomnknęłam na siłownię, ale jakoś nie miałam dziś weny na ćwiczenia. 40 minut na bieżni i po wszystkim. Kosteczko, Niuniusko- zanim zaczniecie krzyczeć- dzisiaj na prawdę nie było komu zdjęć robić
FOCH! wiesz, że tyśka mi nie wystarcza, muszę mieć jakieś męskie widoki... ehhh, nie dbasz o mnie kochana

Cytat:
a i zapomnialam wam najlepszego powiedziec jaki wczoraj dostalam ''komplement'' od mojego Pana M po tej psychologiczej dyspucie ze jak na ''swoj wiek nie jestem glupia''nieprawdaz ze baardzo wyszukany do tego stwierdzil ze moja jedyna wada jest to ze nie chodze na dyskoteki i nie podoba mu sie moja muzyka disco polo
wiem ze mezczyzni maja utrudnione procesy mysleniowe wiec nie narzekam bo moglam uslyszec cos gorszego
Oczadział, dp nie lubi?! Nie ma imprezy bez dp
Tak zgadzam się w 100% faceci mają jedną wielką autostradę w mózgu, dlatego "nie łapią" wielu rzeczy

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
I chciałam ci przypomnieć, że to ja jestem Twoją dziewczyną No chyba, że jakiś trójkącik utworzymy
Tyśka zdradza mnie?! Weź tu uwierz kobiecie...

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
tysia z niuniuska jestescie boooskie ale sie usmialam
->[]
ja padam dalam se czadu dzisiaj i jeszcze zaprawiam ogorasy wiec wpadne potem jak nie padne calkiem
Bidulka

Cytat:
Ooo, fantyna! Witaj zgubo kochana Podłączam się do prośby fioluska, pisz co u Ciebie, czemu tak długo Cię nie było itp. Mam nadzieję, że już nas nie opuścisz?

Cytat:
Niuniuska i Tysia musicie mi kupic klawiature bo i ta stara z ktorej teraz korzystam zostala zalana herbata po tym jak przeczytalam wasze posty chyba musze przestac pic herbate przed komputerem bo zbankrutuje
Zrzucim się na nowe klawisze (może jakieś podświetlane?), nie bój (zielonej) żaby (Tysi)

Cytat:
Kosteczko mam cie wpisac na liste do kapieli bo chyba nie chcesz z Tysienka sie kompac (ona zapowiedziala ze przestaje sie myc, to ze bedzie sie podmywac to i tak nic jak sie nie myc do zimy)
To ja się wypisuję z tej zbiorowej orgii kąpielowej jak Tyśka mydłem gardzi!

Cytat:
Limonka a to mozna stac sie dziewica spowrotem i to bez rzadnych kosztow? Moze podeslac do ciebie kominiarza coby te lufciki przeczyscil?
Kominiarz będzie czyścił lufcik Limonki?Ojoju! (to chociaż jakiegoś przystojnego załatw jej, niech zrobi z niej na powrót grzeszną)
Kochana, pewka, że można się stać nową dziewicą. Szanowany i poważany dr Lubicz w Klanie już przeprowadzał taką operację "zalepiania". Ha, da się, da się!

Laski, wiecie może co teraz pyli? Bo ja znów mam paskudny katar. Poprzednio miałam taką akcję jak pyliły trawy, kilka tyg temu... a teraz to co? Może jakieś zioła? Przy okazji się nawącham, będę miała fazę

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-08-25 o 21:56
Stary 2009-08-25, 21:40   #4733
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Laski, wiecie może co teraz pyli? Bo ja znów mam paskudny katar. Poprzednio miałam taką fazę jak pyliły trawy, kilka tyg temu... a teraz to co? Może jakieś zioła? Przy okazji się nawącham, będę miała fazę
no nie wiem a jestes pewna ze juz jej nie masz ( )
Stary 2009-08-25, 22:00   #4734
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
no nie wiem a jestes pewna ze juz jej nie masz ( )
aaaa tę fazę? A to wiem, że mam. W dzieciństwie mnie w betoniarce kołysali... Poza tym urodziłam się zaledwie kilka dni po wybuchu w Czarnobylu;p Od razu było wiadomo, że będzie ze mną coś nie tak

() Teee, mamciu, dzisiaj znów nockę będziesz zarywać?

Stary 2009-08-25, 22:08   #4735
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaa tę fazę? A to wiem, że mam. W dzieciństwie mnie w betoniarce kołysali... Poza tym urodziłam się zaledwie kilka dni po wybuchu w Czarnobylu;p Od razu było wiadomo, że będzie ze mną coś nie tak

() Teee, mamciu, dzisiaj znów nockę będziesz zarywać?

no moja mama opowiadala ze kobiety ktore byly w ciazy kiedy ten nieszczesny wybuch byl to strasznie sie baly ze nie wiadomo jakie dzici urodza, jak widac ja jestem miesiac po wybuchu i ewidentnie mi odbija takze cos w tym jest

a nocki zarywac nie bede ide zaraz ogladac kryminalne zagadki miami

a polecasz te betoniarke? bo ja dla malej nie mam jeszcze zadnego bujaczka ani nic w tym stylu ale betoniarke mam
Stary 2009-08-25, 22:32   #4736
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
no moja mama opowiadala ze kobiety ktore byly w ciazy kiedy ten nieszczesny wybuch byl to strasznie sie baly ze nie wiadomo jakie dzici urodza, jak widac ja jestem miesiac po wybuchu i ewidentnie mi odbija takze cos w tym jest
Taaa, mi też opowiadali takie historie. Mama mówiła, że jak mnie rodziła to akurat doszła do Polski wieść o tym wybuchu bo władze radzieckie nikogo nie informowały wcześniej. Zaczęła się panika bo ludzie nie wiedzieli, czego mają się spodziewać. Jak się urodziłam to dali mi zastrzyk z jodem, cobym nie zachorowała. A co najlepsze, mama musiała mnie tacie przez okno pokazywać bo nie chcieli wpuszczać do szpitala. hyhy
Ooo, mycha, to Ty zodiakalny byczek jesteś jeszcze, jak ja? Czy już bliźnięta?

Cytat:
a nocki zarywac nie bede ide zaraz ogladac kryminalne zagadki miami
Ja tyż

Cytat:
a polecasz te betoniarke? bo ja dla malej nie mam jeszcze zadnego bujaczka ani nic w tym stylu ale betoniarke mam
ahahaha, czy polecam? Pewka! Wyrośnie z niej piękna, inteligentna i szalona niunia, zupełnie jak jaNa pewno będzie do mnie podobna, ah! Pęknę chyba z dumy!

Jestem beznadziejna. Zjadłam na noc 4 kawałki śledzia w oleju, zagryzając to cebulą. ale... z drugiej strony śledź = ryba, a ryba = zdrowie i tego się trzymam

Stary 2009-08-25, 22:41   #4737
mkarlinka
Raczkowanie

Dobry wieczór..i dobranoc.Chciałam tylko się zglosić, ze żyję i o was pamiętam,.Pa.Jutro może coś naskrobię.Miłej nocy....grzecz(sz)nej....
W tym cel zycia".

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 22:47   #4738
virginia
Zakorzenienie

Jak rany, jakie z Was wariaty . Niech no ja ogarnę z grubsza, coście tu masowo naprodukowały .

Cytat:

Virginio nie da sie tak przesunac... wszystkie campy zaczynaja sie w czerwcu a ja nie mam zamiaru niejechac z powodu wesela.... beda gadac trudno niech sobie gadaja... tylko mi przykro,ze nikt z rodziny mnie nie rozumie....

Jak się nie da, to mówi się trudno. Rodzince oczywiście .

Tak, mi się filmowa wersja Seksu też podobała. Chociaż teraz lecę już z 4 sezonem i mogę chyba się przyznać, że .... wsiąkłam. Fajny, lekki film i te kreacje Carrie .

Cytat:
a co do mnie to zdecydowalam iz sprobuje powalczyc o pewne meskie serce bo ta iskierka nie gasnie wiec moze czujemy ja oboje?
Go, Fioluś, go! Jak to mówią: lepiej mieć i żałować niż nie mieć i nie żałować (czy jakoś tak). Ja tam 3mam kciuki, żebyś i miała i nie żałowała . Apdejtuj nas tu co do rozwoju wypadków .

Cytat:
Cześć niewiasty

Przeczytałam co tu dziś naskrobałyście, przez bite pięć minut leżałam i kwiczałam ze śmiechu z tekstów Niuniuski i Tysi, a teraz piszę co następuje...

Oj tak, piosenka Niuniusi mnie powaliła!!

Virginio- Aczkolwiek ma jedną, niewybaczalną wadę... Najwyraźniej nie uznaje romansów z pracownicami Eeeeech... Jak ja niecierpię ludzi z zasadami

Haha, to jednak chodzi Ci romansik po głowie, oj chodzi . Wiedziałam, że go nie komplementujesz tak całkiem bezinteresownie .

Malinn- niech no ja tylko znajdę chwilę, żeby poczytać o tym programie. Na podbój USA i to z Tobą...? CHCĘ!

Następna! Jeszcze wyjdzie tak, że żadna nie przyjedzie do żadnej a na Camp America się spotkają!

U mnie dzisiaj ok. Po pracy pomnknęłam na siłownię, ale jakoś nie miałam dziś weny na ćwiczenia. 40 minut na bieżni i po wszystkim.

I po wszystkim? Jak tak wygląda Twój brak weny, to ja chyba wolę nie wiedzieć, jak wygląda jej przypływ.

Zmykam rozejrzeć się po innych wątkach Pa
No pa, pa .

Cytat:

Ahahaha, dobrze to ujęłaś koleżanko .

Cytat:

Lecę na kolację, bo właśnie zdałam sobie sprawę, że od 13.00 nic nie jadłam No, może nic poza ROŻKIEM

Muah
I jak, i jak? Dobry był?

[QUOTE=Kostka09;13903627]

virginia - co kupilas??

/QUOTE]

Dziewczynki, nic nie kupiłam, ino jakieś wieśniaki, i inne spożywczaki. Od prawdziwych zakupków mam narazie odstawkę - siła wyższa . Kochana dawaj foty swoich deku-stworków!!

Cytat:

Kominiarza? A czy ja też mogę się załapać? Tylko poproszę takiego dzikiego, umurusanego całego .

Cytat:
My tu chyba wszystkie z Czernobylu. I dosłownie i w przenośni .

No cudaki takie z Was, że nic co napiszę Was nie przebije .
<333333333333333333333333 33333
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 22:58   #4739
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Cześć niewiasty
joł;D
Cytat:
ach;D duma mnie rozpiera;D

Cytat:
ja cheba też;/

Cytat:
Tysiu- ja tą piosenkę mam na płytce już od dawna i też uważam, że jest totalnie wzruszająca! Niuniuska nie ma słuchu za grosz
piekna jest;/ za grosz....ta za pół gorsza nei ma;p

Cytat:
do tego stwierdzil ze moja jedyna wada jest to ze nie chodze na dyskoteki i nie podoba mu sie moja muzyka disco polo
no wiesz co!! powiedz mu ze "nic tak nie rozpolo jak disko polo;D"

Cytat:
... Ludwik
I też leżę całkowicie po przeczytaniu postów
oh, myslalam ze zapomnialas o naszym romansie....ale jednak nie...cieszy mnei to.3 jak nabardziej...ale ne iz ludwikiem;p niuniuska bedzie juz lepszym materialem:P

Cytat:
a hahahah, dobrze , ze nei big milk;D

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
tysia z niuniuska jestescie boooskieale sie usmialam
polecamy sie na przyszłośc

Cytat:
ja jestem nieznajoma....dalczego en izostalyśmy sobie przedstawione!
niewiasty wstydzcie sie :P

Cytat:
spoko spoko, kupimy taka gumowa, co cala sie swiecie, na nia to juz nawet bedziesz mogla sikac;D

Cytat:
hola hola moja panno, nie bylo mowy o zimie, myslalm ze sytuacja sie na dniach ozstrzygnie!
w takim wyapdku wypisuje sie z paktu nei mycia;d
gardzie śmierdziuchami, wiec nei zostane takowym;D i zaraz po skonczeniu psiania ide na kapiele;p

Cytat:
Przeczytałam, GRZYBICY!
weź sie dziecko ogarnij, i zacznij płynniej czytac;p

Cytat:
Młoda? Ależ moje stare komórki połechtałaś.
(za olanie mnie masz w piernik bo moją miłością się nie gardzi!)
Ciebie tylko połechtać i od razu inna kobieta;D - ok juz nie bede gardzic, teraz bede sie tylko nią szczycic;D

Cytat:
omg! Hm no tak teraz rozumiem.... Tego czuba w głowie to masz po prostu w genach, nie da się ukryć.
TY od moich genów z daleka;p juz raz mame opiepszylam czemu mi takei ciulowe geny przekazali hahaha, to mi powiedziala zebym se poszła wymienic;/ strasznie smieszne

Cytat:
Zarośniesz? da się tak?
da! bo ja czuje ze juz sie cala odbudowałam;D a z braku użytwkoania nawet pajęczyny są
Cytat:
E tam, nie lubię takich smętów ;P
samaś smęt;p to mam coś dal Ciebie;
speszial gof juuuu;D;
http://w893.wrzuta.pl/audio/885CG4Ma0e4/kuciapka

"za grabka za grabka kapal sie dziad z babka, babka utoneła do góry kuciapka aaaaaaaaaaahhahahahahah" sikam teraz i ja : hahaha:

Cytat:
FOCH! wiesz, że tyśka mi nie wystarcza, muszę mieć jakieś męskie widoki... ehhh, nie dbasz o mnie kochana
to masz przedziesz mnei i big milka;p dalej Ci malo:P

Cytat:
Tyśka zdradza mnie?! Weź tu uwierz kobiecie...
nie zdradzam, ona była pierwsza, jak juz to ją zdradzam, ale cicho

Cytat:
Zrzucim się na nowe klawisze (może jakieś podświetlane?), nie bój (zielonej) żaby (Tysi)
no no no;p bez takiś sloganów reklamaowych:P:P

Cytat:
To ja się wypisuję z tej zbiorowej orgii kąpielowej jak Tyśka mydłem gardzi!
już nie gardze;D juz sie bede myc regularnie jak mam czekac do zimy, ta bym chyba potem z siebie zeskrobywała hahahahahah

Cytat:
Kominiarz będzie czyścił lufcik Limonki?Ojoju! (to chociaż jakiegoś przystojnego załatw jej, niech zrobi z niej na powrót grzeszną)
Kochana, pewka, że można się stać nową dziewicą. Szanowany i poważany dr Lubicz w Klanie już przeprowadzał taką operację "zalepiania". Ha, da się, da się!
mi nei cza lubicza, samoistnei sie zalepiłam....z braku laku poprostu

Cytat:
Laski, wiecie może co teraz pyli? Bo ja znów mam paskudny katar. Poprzednio miałam taką akcję jak pyliły trawy, kilka tyg temu... a teraz to co? Może jakieś zioła? Przy okazji się nawącham, będę miała fazę
chyba big milki teraz własnei pyla...no no, pytalam mamay mowiła własnei ze na koniec sierpnai to przypada

NIUNIUśKA, widzisz jakie poruszenie wywołałyśmy nasza chorobą psychiczną hahaha;p ile dziewczyn sie nam posikąło, wiesz jakei teraz nas koszta wyniosa: wiada, pampersy, nowe klawiatury...o maderfaker;D
może chociaz wygramy jakiego patyczka na MILKA;D

uwaga ide się MYC!!
Stary 2009-08-25, 23:03   #4740
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość

My tu chyba wszystkie z Czernobylu. I dosłownie i w przenośni .

No cudaki takie z Was, że nic co napiszę Was nie przebije .
ja też;>
a w którym to roku było;D i tu poważnei pytam;D
bo ja chyba za mloda na czarnobyl (1988)a w glowie....hmmm jakby mnóstwo osadu z tamtych lat;D
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości