Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-25, 20:04   #2611
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
e tam nie wszczynam tylko odpowiadam na zarzuty wymysłów i bujd powielane przez Samoe i Lain, ale masz rację, to niekończońca się dyskusja, bo każdy obstaje przy swoim, szkoda tylko że mówi się że moja babcia coś wymyśliła jak dziewczyny jej nie znają i nie mają pojęcia co przeżyła, przykre jest że próbują zakłamać i wyszydzić przeszłość. To tylko mnie razi że nie daje się wiary słowom ludzi, ale nie martw się Kubusewa ja też będę wyśmiewać to co Samoa napisze, bo przecież nie mogę dać wiary wszystkiemu co Ona myśli

ależ prosze bardzo, wyśmiewaj. Ale jesli mowisz, że Twoja babcia takie rzeczy "przeżyła" ze patrzyła jak rzekomo niewinne dziewczeta morduja to faktycznie niezłe przeżycia. Moi dziadkowie przeżyli prawdziwa wojnę a nie jakies tam wiejskie historyjki. Ale dobra, peace, bo znów mnie Kubusewa zwyzywa a dobrze jej to idzie jak sie rozkręci.
Masz rację, wierz sobie swojej babci. Nie chciałam Cie urazic. Tylko nie bądź tak bezkrytyczna w s tosunku do tego co mówiTo w końcu starsza osoba.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-08-25 o 20:05
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:08   #2612
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
muśli to na moje oko cos ala apaszka, ale ja sie nie znam

słucham własnie, super Moja mam achce spiewaczkę to jak Ci odpisze proszę o fw

jakbys doczytała to byś nie pisała, że nie mam osoby, która moze mi zrelacjonowac lata wojny jako naoczny świadek. MOja babcia ma bardzo duże doświadczneia z tego okresu, podobnie jak mój dziadek, więc nie filozofuj pani dojrzała, ale nie znająca historii.
Mam 22 lata, prawie 23 jesli Cie to bardziej zmartwi.
.

uwaga odezwała się prof historii Kochanie uwierz że to co Ci babcia mówiła to tylko skrawek tego co się działo w trakcie całej wojny, Babcia nie wie wszystkiego, moja tez nie wie, ale mówi co wie, więc przyjmij wreszcie do wiadomości że każdy ma swoje przeżycia i jeśli Ty im nie dajesz wiary to Twój problem, bo nie jesteś otwarta na nowe wiadomości i fakty które miały miejsce.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
ależ prosze bardzo, wyśmiewaj. Ale jesli mowisz, że Twoja babcia takie rzeczy "przeżyła" ze patrzyła jak rzekomo niewinne dziewczeta morduja to faktycznie niezłe przeżycia. Moi dziadkowie przeżyli prawdziwa wojnę a nie jakies tam wiejskie historyjki. Ale dobra, peace, bo znów mnie Kubusewa zwyzywa a dobrze jej to idzie jak sie rozkręci.
wiejskie historyjki, Samoa give me a break bo normalnie się chyba do Ciebie przejadę i zrobię lekcje historii Tak bo Twoi dziadkowie to przeżyli prawdziwą wojnęa inni to sobie żyli w nieświadomości, no prosze Cię bo zaraz umrę ze śmiechu

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Masz rację, wierz sobie swojej babci. Nie chciałam Cie urazic. Tylko nie bądź tak bezkrytyczna w s tosunku do tego co mówiTo w końcu starsza osoba.

nie chcę obrażać Twoich dziadków, ale na zasadzie analogi z tym co mówisz o mojej babci, Twoi dziadkowie gówno wiedzą.
I Co miło?

nie jestem bezkrytyczna, ale osobie której Mąż lekarz zmarł podczas wojny trudno odmówić wiary tego co mówi

uważam dalszą rozmowę za zbędną, prosiłabym tylko na przyszłość o niewyśmiewanie cudzych wypowiedzi, bo czasami aż przykro się robi, że ludzie w słowach potrafią dowalić tak...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-08-25 o 20:11
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:10   #2613
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Słuchajcie dziewczyny, na temat Niemców, Żydow i wojny mozecie dyskutować latami, ale jak komuś brakuje wiedzy to zapraszam do książęk i wszelakich pamiętników- tam wszystko opisane- poczynawszy jak z kości lódzkich robili mydła i tym podobne wyroby, do tego jak ludzie jedli zupy z ludzi- dopiero po solidnej lekturze wypada sie wypowiedziec.

Co do Selgrosu to bez karty nie da sie wejsc- bo na poczatku babki skanuja kod( czy cos tam),no i pozniej przy kasie. za to mozna wejsc bez problemu na czyjas karte.
wlasnie o to chodzi, że jaka lekture mam za sobą
Mozna pozyczyc karte od znajomych My mamy kartę i tz wyszedł na zdjęciu jak kret, bo mu sie flesz odbił w okularachPisalam Wam kiedys o tym
Stary 2009-08-25, 20:12   #2614
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
wlasnie o to chodzi, że jaka lekture mam za sobą
Mozna pozyczyc karte od znajomych My mamy kartę i tz wyszedł na zdjęciu jak kret, bo mu sie flesz odbił w okularachPisalam Wam kiedys o tym
dobre, ale chyba z regoly wszyscy wychodza jakby to powiedziec..hmm..niefotog enicznie..na tych zdjeciach

Edytowane przez Dżasta87
Czas edycji: 2009-08-25 o 20:13
Dżasta87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:13   #2615
madziulka_
Zakorzenienie

Wyluzujcie dziewczynki bo zaczyna się robić coraz ostrzej

Jazz gdzie jesteś Panno Muślin
Gadaj mi tu o co chodziło z tym zapytaniem

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:18   #2616
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
uwaga odezwała się prof historii Kochanie uwierz że to co Ci babcia mówiła to tylko skrawek tego co się działo w trakcie całej wojny, Babcia nie wie wszystkiego, moja tez nie wie, ale mówi co wie, więc przyjmij wreszcie do wiadomości że każdy ma swoje przeżycia i jeśli Ty im nie dajesz wiary to Twój problem, bo nie jesteś otwarta na nowe wiadomości i fakty które miały miejsce.

no dobrze, ale przyjmij do wiadomości, ze dla mnie to bujda i mam prawo tak uważać.

Cytat:
wiejskie historyjki, Samoa give me a break bo normalnie się chyba do Ciebie przejadę i zrobię lekcje historii Tak bo Twoi dziadkowie to przeżyli prawdziwą wojnęa inni to sobie żyli w nieświadomości, no prosze Cię bo zaraz umrę ze śmiechu

no nie powiesz mi, że chodzenie do sklpeów podczas wojny i patrzenie na mordowanie zydów w beczkach czy tam sprzedawnie piersi z dziewczyny to wojnaMniejsza z tym, mozemy ak pieorzyc do jutra i bez sensu to jest.

Cytat:
nie chcę obrażać Twoich dziadków, ale na zasadzie analogi z tym co mówisz o mojej babci, Twoi dziadkowie gówno wiedzą.
I Co miło?
ani miło ani nie miło, neutralnie, bo ja Ci nie każe wierzyć w to co mówiili mi dzidkowie, nie narzucam ich przezyc jako słusznych, bo potrafie miec dystans do tego co opowiadaja mi starsi ludzie.

Cytat:
nie jestem bezkrytyczna, ale osobie której Mąż lekarz zmarł podczas wojny trudno odmówić wiary tego co mówi

uważam dalszą rozmowę za zbędną, prosiłabym tylko na przyszłość o niewyśmiewanie cudzych wypowiedzi, bo czasami aż przykro się robi, że ludzie w słowach potrafią dowalić tak...
tak samo mogłabym powiedzieć, że dziadek zmarl w obozie koncetracyjnym i po 5 sekundach dodac, że jako kapo.

Może warto miec dystans do tego ludzie piszą/mowią?Wiesz swoje, to zachowaj to dla siebie, uważasz, że jestem glupia, prosze Cie bardzo, ale nerwy sobie oszczędzaj na wazne sprawy
Peace
Stary 2009-08-25, 20:30   #2617
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

tak samo mogłabym powiedzieć, że dziadek zmarl w obozie koncetracyjnym i po 5 sekundach dodac, że jako kapo.

Peace
Samoa rozwala mnie to co piszesz, nie chcę się kłócić ale, ja Ci piszę prawdę a Ty wszystko negujesz i wyśmiewasz.... takie podejście jak Twoje jest dla mnie nie do przyjęcia, ale trudno widzę że pisanie prawdy nie popłaca bo i tak to Samoa wyszydzi... tak dowaliłaś z tym

nikomu nie narzucam, wypowiadam swoje zdanie, ale jak ktoś mi mówi że bujdy opowiadam to i tak jak mówię wiem swoje i nie dam sobie wmówić że było inaczej. Ale masz rację Ty nie wierzysz w moje historie ja nie wierzę w Twoje, tylko w takim wypadku, jeśli wszystko co mówię Ty negujesz i wyśmiewasz to dalsza konwersacja jest zbędna...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 20:34   #2618
madmuazelle
BAN stały

A Wy nadal dyskutujecie na temat wojny,żydów itp Eh,tak to jest jak się zbiorą do kupy baby i gderają niczym przekubki na targu.
Spokojnie dziewczyny.
PEACE.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:34   #2619
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A Wy nadal dyskutujecie na temat wojny,żydów itp Eh,tak to jest jak się zbiorą do kupy baby i gderają niczym przekuki na targu.

ja już skończyłam swojej wywody

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 20:35   #2620
kaska87
Zakorzenienie

załużcie sobie wątek o tej tematyce a tutaj jest temat slubu nara Wam cisza ma być

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:36   #2621
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa rozwala mnie to co piszesz, nie chcę się kłócić ale, ja Ci piszę prawdę a Ty wszystko negujesz i wyśmiewasz.... takie podejście jak Twoje jest dla mnie nie do przyjęcia, ale trudno widzę że pisanie prawdy nie popłaca bo i tak to Samoa wyszydzi... tak dowaliłaś z tym

nikomu nie narzucam, wypowiadam swoje zdanie, ale jak ktoś mi mówi że bujdy opowiadam to i tak jak mówię wiem swoje i nie dam sobie wmówić że było inaczej. Ale masz rację Ty nie wierzysz w moje historie ja nie wierzę w Twoje, tylko w takim wypadku, jeśli wszystko co mówię Ty negujesz i wyśmiewasz to dalsza konwersacja jest zbędna...
a tu Cie zdziwię, bo wlasnie pradziadek tż był straznikiem w obozie w Sztutowie(Stutthof) i zginął spadając z wieżyczki. I co - babci trzeba wiezyc, bo dziedek zginąl w obozie. I masz szyderstwo.

Dla mnie koniec tematu.
Stary 2009-08-25, 20:38   #2622
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
ja już skończyłam swojej wywody
Noi gicior. Nie ma co się kłócić,bo każda ma swoje racje.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
załużcie sobie wątek o tej tematyce a tutaj jest temat slubu nara Wam cisza ma być
No cicho być do jasnej ciasnej.Co to ma być,jakieś jazdy słowne co. Trzeba jakoś rozładować napięcie,a może to poprostu zbiorowy PMS.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:42   #2623
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
a tu Cie zdziwię, bo wlasnie pradziadek tż był straznikiem w obozie w Sztutowie(Stutthof) i zginął spadając z wieżyczki. I co - babci trzeba wiezyc, bo dziedek zginąl w obozie. I masz szyderstwo.

Dla mnie koniec tematu.

dziadek nie zginął w obozie dla Twojej wiadomości, choć nie wiem po co to pisze bo Ciebie to i tak nic nie obchodzi

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Noi gicior. Nie ma co się kłócić,bo każda ma swoje racje.

No cicho być do jasnej ciasnej.Co to ma być,jakieś jazdy słowne co. Trzeba jakoś rozładować napięcie,a może to poprostu zbiorowy PMS.

ja nie mam PMS to tylko obrona swoich racji, mogę o nie walczyć jak lew

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 20:43   #2624
kaska87
Zakorzenienie

Certina nie poznaje Cię uspokójcie sie proszę nie lubię takich kwasów

Stary 2009-08-25, 20:45   #2625
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Certina nie poznaje Cię uspokójcie sie proszę nie lubię takich kwasów

Kasiu a ja nie lubię lekceważenia poglądów i racji innych osób. Jestem osobą spokojną, ale Samoa wyprowadziła mnie z równowagi

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 20:46   #2626
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dziadek nie zginął w obozie dla Twojej wiadomości, choć nie wiem po co to pisze bo Ciebie to i tak nic nie obchodzi
a wlasnie, że w obozie, bo na terenie obozui moge sobiue tak mówić

koniec
Stary 2009-08-25, 20:50   #2627
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Jazz o ile się nie mylę to muślin to jest materiał, z którego jest uszyta suknia tego typu
Dziękuję Nie powiem, żeby mnie ta odpowiedź satysfakcjonowała ale przynajmniej wiem co to jest.

Cytat:
A Twój TŻ ma firmę czy takie zwykłe ludziki też mogą tam pójść i powiedzieć, że chcą kartę? Ja bym mogła sobie wyrobić?

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Jazz gdzie jesteś Panno Muślin
Gadaj mi tu o co chodziło z tym zapytaniem
Tancerka wkleiła linka: http://www.slubnesuknie.pl/s,5,Porady.html
I tam jest napisane, że do rozmiaru XL nie pasują koronki (ef-ju-si-kej) , ale pasuje jedwab i właśnie ten muślin, który do tej pory był dla mnie zagadką, ale Centi wkleiła mi już przykład i już wiem co to jest. Tylko co mi po tym, że mogłabym to założyć do swojej figury jak mi się to nie podoba Dobrze, że chociaż podobają mi się też suknie w A, to może jednak będę uśmiechniętą panną młodą

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-25 o 20:53
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 20:53   #2628
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A Twój TŻ ma firmę czy takie zwykłe ludziki też mogą tam pójść i powiedzieć, że chcą kartę? Ja bym mogła sobie wyrobić?
mial i teraz ma jakos zawieszona ta działalność. Ale to mial karte albo na swoją firme albo na rodziców firme.
Stary 2009-08-25, 20:56   #2629
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

koniec

dobra Samoa szkoda mi CIebie i tego że tak traktujesz ludzie to tylko świadczy o Tobie. A dziadek nie Skarbie nie tak jak mowisz czyli kolejny raz przekręcasz to co ja mówię, nie zmarł na terenie obozu i nie możesz tak mówić bo to mój dziadek a nie Twój i jeszcze raz usłysze coś od Ciebie na temat MOJEJ rodziny to i ja, choć nie chciałabym się zniżać do Twojego poziomu, pojadę po Twojej nie martw się

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-08-25 o 20:57
Stary 2009-08-25, 21:00   #2630
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
mial i teraz ma jakos zawieszona ta działalność. Ale to mial karte albo na swoją firme albo na rodziców firme.
Czyli kartę będę musiała jednak od kogos pożyć. Dziękuję za informacje

A co do zawieszania działalności, to Ja dzisiaj w pracy nie miałam co robić (rzadko to się zdarza, ale klienci na urlopach, więc nie mogłam iść dalej z robotą bez pewnych informacji od nich) no i żeby nie siedzieć z założonymi rękami, to sobie podrukowałam materiały z Gofina właśnie o kosztach w zawieszonej działalności i sobie pisałam mgr w godzinach pracy. Teraz przepisuję właśnie.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 21:04   #2631
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dobra Samoa szkoda mi CIebie i tego że tak traktujesz ludzie to tylko świadczy o Tobie. A dziadek nie Skarbie nie tak jak mowisz czyli kolejny raz przekręcasz to co ja mówię, nie zmarł na terenie obozu i nie możesz tak mówić bo to mój dziadek a nie Twój i jeszcze raz usłysze coś od Ciebie na temat MOJEJ rodziny to i ja, choć nie chciałabym się zniżać do Twojego poziomu, pojadę po Twojej nie martw się
a gdzi ej apisalam o Twojej rodzinie?Umiesz czytać?????Pradziadek MOJEGO TZ W TAKIS SPOSÓB ZGINĄŁ W OBOZIE!!!!!!
CZYTAJ ZE ZROZUMEINIEM A NIE WMAWIAJ MI, ŻE JA TAK PISZE O TWOIM DZIADKU DZIEWCZYNO. w ŻYCIU BYM TAK NIE NAPISALA O twOIM DZIADKU.
jAK NIE UMIESZ CZYTAC TO POWIEDZ MI JAKI JEST TWÓJ POZIOM
Stary 2009-08-25, 21:10   #2632
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
a gdzi ej apisalam o Twojej rodzinie?Umiesz czytać?????Pradziadek MOJEGO TZ W TAKIS SPOSÓB ZGINĄŁ W OBOZIE!!!!!!
CZYTAJ ZE ZROZUMEINIEM A NIE WMAWIAJ MI, ŻE JA TAK PISZE O TWOIM DZIADKU DZIEWCZYNO. w ŻYCIU BYM TAK NIE NAPISALA O twOIM DZIADKU.
jAK NIE UMIESZ CZYTAC TO POWIEDZ MI JAKI JEST TWÓJ POZIOM

TO TY SIĘ NAUCZY CZYTAĆ, BO ODPISAŁAŚ TAK, NA MOJEGO POSTA:

Cytat:
Napisane przez certina4

koniec

WIĘC SAMA SIĘ NAUCZ CZYTAĆ I TO ZE ZROZUMIENIEM

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Co zamurowało? a jednak to Ty tak odpisałaś na mojego posta, głupio Ci teraz? Powinno

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-08-25 o 21:09
Stary 2009-08-25, 21:10   #2633
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
TO TY SIĘ NAUCZY CZYTAĆ, BO ODPISAŁAŚ TAK, NA MOJEGO POSTA:

Cytat:
Napisane przez certina4

koniec

WIĘC SAMA SIĘ NAUCZ CZYTAĆ I CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM
ale po co to pisalas madra głowo jak ja nie pisałam o tym, ze Twoj dziadek zginął w obozie? JA cały czas pisalam o pradziadku tz a Twój to jego sprawa, ja nie wnikałam gdzie i jak, to co Ty mi tu wyjechałaś.
Stary 2009-08-25, 21:10   #2634
kaska87
Zakorzenienie

ej weźcie bo mi słabo

Stary 2009-08-25, 21:14   #2635
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

Co zamurowało? a jednak to Ty tak odpisałaś na mojego posta, głupio Ci teraz? Powinno
Tobie głupio bo nie wiem po co wyjechalas z tym dziadkiem że nie umarł w obozie, grunt to obrócic kota ogonem

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
ej weźcie bo mi słabo
przepraszam Kasia, masz tu sole trzeźwiące, ja z nią nie gadam, bo ni z gruszki ni z pietruszki jakies teksty puszcza

Pogadajmy o rybkach
Stary 2009-08-25, 21:15   #2636
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
ej weźcie bo mi słabo
co racja to racja..

a gdzie na make-up poszłam? tam gdzie ostatnio, to jest zielony sama sobie wybierałam cienie..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 21:18   #2637
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ale po co to pisalas madra głowo jak ja nie pisałam o tym, ze Twoj dziadek zginął w obozie? JA cały czas pisalam o pradziadku tz a Twój to jego sprawa, ja nie wnikałam gdzie i jak, to co Ty mi tu wyjechałaś.

weź Samoa schowaj się udowodniłam Ci że napisałaś to pod moim postem, ale zawsze chcesz być górą i nie brać za nic odpowiedzialności
Cytat:
Tobie głupio bo nie wiem po co wyjechalas z tym dziadkiem że nie umarł w obozie, grunt to obrócic kota ogonem

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

przepraszam Kasia, masz tu sole trzeźwiące, ja z nią nie gadam, bo ni z gruszki ni z pietruszki jakies teksty puszcza

Pogadajmy o rybkach

odpisałaś na mój post więc potraktowałam to tak jak napisałaś, a że miałaś na mysli pradziadka TŻ to trzeba było tak napisać pod moim postem a nie przekręcać, a to TY przekręcasz wszystko co piszę i zamiast się przyznać do błędu i przeprosić to Ty tu wylizujesz sie jak możesz... Słabo mi naprawdę Samoa myślałam że jak na swoj wiek chociaż powinnaś mieć świadomość co piszesz

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 21:18   #2638
kaska87
Zakorzenienie

ooo ja Wam napiszę, że z dzisiejszego mierzenia wyszła kupa i idę jutro fajnie, nie

Certina-Kubusewa w Ciebie wstapiła czy co ?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-25 o 21:20
Stary 2009-08-25, 21:20   #2639
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

wybacz ale nie jest mi głupio, pisałam prawdę i niestety ale to nie Ty będziesz o tym decydować. Nie skończą mi się argumenty więc może Ty pierwsza przestaniesz wyśmiewać moje posty

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-25, 21:22   #2640
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
weź Samoa schowaj się udowodniłam Ci że napisałaś to pod moim postem, ale zawsze chcesz być górą i nie brać za nic odpowiedzialności

odpisałaś na mój post więc potraktowałam to tak jak napisałaś, a że miałaś na mysli pradziadka TŻ to trzeba było tak napisać pod moim postem a nie przekręcać, a to TY przekręcasz wszystko co piszę i zamiast się przyznać do błędu i przeprosić to Ty tu wylizujesz sie jak możesz... Słabo mi naprawdę Samoa myślałam że jak na swoj wiek chociaż powinnaś mieć świadomość co piszesz
odpisze Ci ostatni raz grzecznie: przez mysl mi nie przeszło, że piszesz o swoim dziadku z tym obozem skoro ja pisałam o dziadku tż, bo tak to tam niepasowalo, ze nie jestem tak mądra, zeby wpaśc na to co sobie umyślilas odpowiedzieć i nadążac za Twoim tokiem myslenia. Jeszcze raz - nie pisalam o TWoim dziadku. Mea culpa i bądx zadowlona poczuj smak triumfu skoro ma Ci to pomóc.
Jak ni echcesz nieporozumień to nie wyskakuj z jakimis dziwnymi tekstami w srodku rozmowy.
Ni ebede z Toba wiecej dyskutować, bo mnie Kasia prosi.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości