|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
|
|
|
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
Gdybym wiedziała, że to aż tyle roboty to też poszłabym na łatwiznę
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
gosciom napewno bedzie sie podobal Twoj pomysl
|
|
|
#3244 |
|
Raczkowanie
|
Trzymajcie mnie bo zaraz się wscieknę.Dziś byliśmy na pierwzej lekcji tańca.Na pierwszy taniec mamy presleya i can't help falling i gośc który nas uczy o tym wiedział.Dodam ze jestesmy zieloni jesli chodzi o tańce.Facet stwierdził ze nauczy nas narazie do jakiego kolwiek utworu a dopiero później do naszego.OK.Po 2 godzniach spędzonych na próbie nauczenia się czego kolwiek wrócilismy do domu.Mieliśmy cwiczyc włączylismy nas utwór i co się okazało ze nauczył nas walca angielskiego a to jest raczej walc wiedeński!!!!!!!!!Myślała m ze mnie zaraz trafi...nie mamy czasu na takie rzeczy....Kobietki jaki to jest walc?
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
kupka jesli byscie tanczyli do slow to angielski, a jak do melodii to wiedenski
Przynajmniej ja tak to slysze ![]() No i sie nie przejmuj, My tez tanczymy na weselu angielskiego do wiedenskiego podkladu, ale po co sie przejmowac skoro na weselu i tak nikt oprocz was o tym nie bedzie wiedzial ? ![]() zabcia j anie wiem jak ta dziewczyna zorganbizowala slub, nie dosc ze nie mota, to jak sie do niej mowi to w ogole ni ekuma co Czym ty do niej rozmawiasz
|
|
|
|
|
#3246 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-26 o 07:58 |
||
|
|
|
|
#3247 |
|
Raczkowanie
|
No więc w końcu i ja się pochwalę fotką
narazie tylko jedna bo z amatorskiego aparatu, na fotki od fotografa jeszcze czekamy
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
fanta pieknie
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3251 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kobietki! Starałam się nadrobić wasze wpisy, ale jest tego tyle, że nie wiem kiedy zdąże....
U nas jeszcze trochę zamieszania, wczoraj odebraliśmy film i zdjęcia, poza tym non stop nam znajomi zdjęcia wysyłają, a nawet nie ma kiedy tego wszystkiego obejrzeć... Powrót w poniedziałek do pracy również był bolesny (3.5 tygodnia urlopu potrafi rozleniwić ).W sobotę jedziemy na wesele, to będziemy mieć lekką powtórkę z 1 sierpnia. Życzę Wam kochane udanych przygotowań weselnych. I miłego dnia!!! |
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
fanta pieknie wyglądaliscie
![]() powiedz mi jak ci sie trzymala fryzura bo chyba bede miała taka sama tylko bardziej upiętą i bez grzywki
|
|
|
#3253 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miodzio!!!!!!!!!!!!!!!!!Cytat:
ale ciezko mi sie czytalo, dopiero jak to napisalas... i teraz musze trafić w odpowiednie miejsce żeby sie udało wysłałam Ci wiadomość na pw, ale jestes za dobra może nie rób sobie kłopotu i wyślij tylko wierszyki - ja potem coś pokombinuje - nie chce Cie obciążać.Cytat:
Cytat:
.ja sie za to w pracy potwornie ostatnio ![]() Cytat:
super.a tak wogóle to podpisałam wczoraj umowe z babką od dekoracji Kościoła i mojego bukietu i bukietu świadkowej.... babka podjęła sie nie lada wyzwania - nie można przyczepiać nic do ławek, ma tylko godzine na dekoracje i po ślubie w ciągu 15 min musi wszystko posprzątać ale jest chętna. mam nadzieje, że wszystko wyjdzie dobrze!a poza tym mam dość przygotowań chętnie bym siadła i wypiła całe martini z oliwkami ![]() moi rodzice przyjechali już do nas (mieszkają od nas ok 300km). już zostaną do ślubu.... coraz bliżej.... nie moge w to uwierzyć. jeszcze ciężko mi jakoś wizualizować to że sie pobieramy... że JA wychodze za mąż.... nie wiem o co chodzi .
|
|||||
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
monia mam juz gotowe tylko mi mail podaj
albo nr gg
|
|
|
#3255 |
|
Zadomowienie
|
anika.... kurcze
super!ciasteczko6@op.pl dziękuje!
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
haj!
again ![]() A ja się wlasnie skapnelam ze jeszcze musimy jechac na dzialke narwac bluszczu na samochod ![]() No a jeszcze dzis mam kosmetyczkę z depilacją :d i zakupki na miescie
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszło emilem
|
|
|
|
#3258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fryzura się trzymała przez 2 dni czesała mnie wspaniała fryzjerka i włosy na koncu wesela wyglądały identycznie jak na początku
|
|
|
|
|
|
#3259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slicznie to wymyslilas ja bym nie dawala slowa "podziękowanie" tylko zostawila tak jak jest... tylko sobie zmień wyraz "25 lipiec" na "25 lipca" ![]() Cytat:
Cytat:
chociaz dzis dalej slaba jestem i w ogole to myslalam ze zemdleje przy pobieraniu krwi Mamcia musiala mnie zawiesc samochodem chociaz to tylko 3 bloki dalej ale bym nie doszla hahaGardlo to mnie boli tak ze nie moge przelykac... Wlasnie sie zastanawiam co by tu w piatek powiedziec lekarce zeby mi dala jeszcze l4 na weekend tak ciulato zaczynac prace w sobote heheh a niestety i w sobote i niedziele mam zmiane ![]() zaraz musze isc na poczte wyslac im l4 bo myslalam ze moze tam pojade ale nie mam sily jechac 60 km zeby tylko zaniesc l4. A ponoc trzeba dostarczyc w ciagu 3 dni... bo ci kase zabieraja jak nie wyslesz... |
|||
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
samba jka nie mozesz przelykac to mi to na anginę wygląda
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
witam Was kobietki- słuchajcie sami chcemy zrobić winietki ale nie mam wzoru rozrysowanego a nie umiem niestety sama tego zrobić, nie mam do takich rzeczy ręki. Jeżeli któraś ma taki wzór to proszę mi go przesyłać na maila san_g@o2.pl dziękuję
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez prosze bo chyba wykorzystam czas na l4 na winietki hehe
![]() Raczej chyba nie angina bo wtedy to bym chyba goraczke miala, a ja tylko jestem baaaardzo slaba i boli mnie gardlo
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
samba właśnie chciałam pisać o tym "lipiec" żeby zmienić na "lipca"
![]() my wczoraj mieliśmy miesięcznice a dzisiaj moja mama ma urodziny, robiłam jej tort rano i zobaczę później czy się nie rozpłynął
|
|
|
#3264 |
|
Zadomowienie
|
anika .... no ja nie moge! ale super! czcionka też OK! Jestes niesamowita!
dziękujeeeeee !
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za opinie co do obrączek
zaczynam się zastanawiać czy ze wszystkim zdążymy...![]() żeby było śmiesznie to dodzwawniają nam jeszcze goście Podziękowania dla rodziców zostały wysłane " jakiś czas temu" określenie Pana z allegro, nie wiem tylko jaki przedział czasowy obejmuje to jego stwierdzenie - poczekam dziś cierpliwie, ale jutro jak ich nie będzie to biada mu, drzewka bonasi kupimy w Kliecach, zostały jeszcze szkice zdjęcia i tu też z panem jest ciężki dialog, w trzech mailach pytałam czy wyrobi się do 04.09 a ten konsekwentnie wkleja mi tą samą kwestię... groszkiem o ścianę...suknię odbieram w piątek cena skoczyła o 100 zł z 890 na 990, ale i tak ją biorę, modlę się żeby wysokość obcasa do niej pasował bo jak nie to jeszcze buty muszę kupić w sobotę mamy próbny ze świadkową, mam nadzieję że uda mi się wkleić fotki jakoś na tygodniu przed, bo neta będę miała tylko z doskoku ![]() Kliwia ja też początkowo chciałam subtelniejszy kolor, ale jak się w podczas mierzenia okazało zupełnie mi takie nie pasują. A jak Wasz nastrój przed wielkim dniem? macie już stresa? DDaaiissyy piękna suknia, zchwycisz przyszłego męża anika222 super zawieszki, masz talent plastyczny moje przy Twoich to nijakie sąFanta20 ślicznie Samba kuruj się bo do 5-ego coraz bliżej ![]() Groszku80 opowiadaj jak było w podróży po zdjęciach na klasie widać, że się udała ![]() Nie wiem dziewczyny co to będzie w piątek a już myśleć nawet nie chce o sobocie, ja chyba od rana będę płakać. Któraś z Was piała, że nie dociera do niej fakt zmiany stanu cywilnego...do mnie też nie, niby wiem że to już 5-ego, ale jakoś nie potrafię sobie uzmysłowić faktu, że dotyczy to mnie mnie, nas. Teraz już mam takiego momenty, że jak mam chwilę czasu to myślę jak to będzie, jak wypadnie przysięga, czy nie zatka mnie do tego stopnia że słowa z siebie nie wyduszę, jak wyjdą podziękowania dla rodziców...każda myśl związana z weselem to łzy w oczach - dziwna chyba jestem, do tej pory oglądałam wszystko z punktu widzenia gościa i nagle mam wystąpić w roli głównej
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Na pierwszej godzinie uczyliśmy się połowy utworu na drugiej godzinie drugą połowę i na tyle. Poprosiłam o wykupienie jeszcze jednej godzinki tuż przed weselem aby odświeżyć kroki bo tak naprawde mimo, zę ostatni kurs mielismy 10 sierpnia nie ćwiczyliśmy ani razu... z lenistwa, zwłascza mojego M. Słuchaj a moze chodzi u Was o to, że płacicie za każda godzinę grubą kasę i dzięki temu, że faccet ma wiecej godzin to więcej kasy wpadnie do portfela ??? Fanta sliczna fryzurka, bardzo fajna i naturalna!! I przesliczna suknia! Dziękuję za pozytywne opinie nt. mojej Finlandii Tzn sukni.. Teraz jak mowiłam po tej 1 przymiarce już mnie tak o ziemie nie rzuciła, no ale w tej chwili już nie zmienię Samba a może to zapalenie gardła albo krtani ?? Dziewczyny jak stroicie dom? Nie chcę balonów za wiele... myślalam nad jakimis kokardkami z organzy czy coś w tym stylu... Macie fotki aby się podzielić, cosik podrzucić? Z góry dzięki ![]() ![]() ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-08-26 o 14:43 |
|
|
|
|
|
#3267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co prawda nie myślę w ogóle o ślubie - w tej kwestii jestem spokojna. Nie czuję w ogóle, że to ja wychodzę za mąż, mam wrażenie, że to kolejny ślub, na którym wysłuchamy przysięgi bliskich nam osób, a potem wesele na które idziemy się bawić ![]() I tutaj zaprzeczę sobie, bo czasem tylko pojawiają się takie motylki w brzuchu, że to już za 2 dni i wtedy pojawia się jakiś przebłysk świadomości - muszę przyznać, że to przyjemne uczucie
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-26 o 14:43 |
|
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie rozwazam cos takiego... wczoraj jak bylam u lekarza to mnie w ogole gardlo jeszcze nie bolalo... a dzis od rana to normalnie masakra... mama mowi ze nic tam nie widzi zeby bylo czerwone czy cos, ale mnie masakrycznie boli, a nic nie pomaga jak na razie... jutro pojde do lekarza bo mam isc po wyniki i mialam isc do kontroli w piatek dopiero ale do piatku nie dozyje heh
kurde laski nic sie nie odzywacie, ja nie mam co robic bo wszystko mam w dabrowie tzn nieskonczone albumy dla rodzicow, przewodniki po chorwacji itd i chyba bede nadrabiac caly wizaz zaraz z nudow heheh wszystko co mnie ominelo jak pracowalam ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Dziewczynki z 5 wrzesnia. Znalazlam ekstra prognoze pogody hehe od razu mam lepszy humor. Oto fragment:"Dalsze dni od poniedziałku 31 sierpnia do poniedziałku 7 września pogodne, a nawet bezchmurne nie zobaczymy ani jednej chmurki. Temperatura gwałtownie wzrośnie od 1 września i w następnych dniach przyniesie kontynuacje rzadko notowane tak długo utrzymujące się wysokie temperatury w miesiącu wrześniu. Gorąco na przeważającym obszarze, a w pasie zachodnim upalnie. Noce również będą ciepłe. Poczujemy się w samym środku lata. Pogoda zupełnie nie będzie przypominać września. Wykorzystajmy odpowiednio czas na odpoczynek." |
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Ile płacicie dziewczynki za wystrój koscioła?
Tylko napiszcie czy stroi Wam koscielny/siostra zakonna czy kwiaciarnia? Ale Samba zazdroszczę tej pogody ![]() Sprawdzałam na twojapogoda.pl i tez widzę ze 05.09 ma byc slicznie
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
u nas standardowa dekoracja 800 zł, za 600 zł kwiaciarka zaproponowala nam mieczyki... i na to sie zdecydowalismy po konsultacji z innymi parami, bo bez sensu przeplacac jak Tż to obojetne i nie ma zdania, a ja bede w takim stresie ze dekoracje to moze na zdjeciach zobacze hehe
![]() u nas dekoracje robi 1 kwiaciarka wspolpracujaca z kosciolem tylko, takze nie bylo wyboru ![]() A pogoda mam nadzieje ze bedzie super
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

. staram sie go pocieszac ale marnie mi to idzie. teraz caly czas przeglada ogloszenia i wysyla cv. kurcze no... ze tez sie musialo tak skomplikowac...

ślub - 6.06.2009r.

miodzio!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i w srodku tekstem tez bedzie zmieniony napisalam tak tylko zeby widziec jak to bedzie wygladac