Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-25, 10:34   #3211
liliputek
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja w sumie też nie.... fajnie było tylko wtedy, jak sobie winietki robiłam, do reszty wtrącała się i wtrąca nadal moja mama, zrobiła mi z przygotowań piekło, a im bliżej do ślubu, tym jest gorzej

my też mamy

oj biedactwo, dalej się nie wyjaśniła ta sprawa? trzymaj się Aniu jakoś i nei daj się, walcz! swoją droga, prof świnia jest, bo miał się odezwać

Do ślubu zostały 4 dni, wczoraj "rozprawiliśmy się" z zespołem, salą, fotografem i kamerzystą do zrobienia zostały rzeczy "bieżące" czyli takie, których się nie da wcześniej zrobić, czyli umycie aut, nadmuchanie balonów, piątkowa spowiedź, piątkowe zawiezienie wódki i rozłożenie winietek, zakupy spożywcze.... echhhh z moją mamą jest coraz gorzej, ja rozumiem, że się denerwuje, ale... takie szopki, jakie ona odwala, to mnie psychicznie wykończą dam wam przykład. siedzimy z mamą w kuchni, mama obiera ziemniaki, ja notuję listę zakupów. mama mówi: "we wtorek kupimy kurczaki", "nie, mamuś, kurczaki to kupi Robert, jak będzie wracał w piątek z pracy, bo będą świeże i on przecież mija ten sklep producencki" a ona zaczęła wrzeszczeć "taaaaaak, Ty masz mnie zawsze w du****, daj ci pani boże, żebyś mnie tak do końca zycia już nie potrzebowała", rzuciła o podłogę tymi ziemniakami, trzasnęła drzwiami i wyszła. a ja siedzialam w kuchni i płakałam, bo zupełnie nie wiedziałam, o co chodzi...

PS. aha, od tych szopek z mamą i nerwów, spóźnia mi się @ więc idealnie wpasuje się w ślub
Eh Nie przejmuj sie, mamy tak maja, Chca sie czuc dowartosciowane i potrzebne.
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Strobli Twoja mama nie przechodzi klimakterium ?
W takich sytuacjach, alepiej pocwiczyc rozmowe. CHodzi tu glownie o budowanie zdan.
Powinnas powiedziec "Mamusa nie bedzie lepiej jakby R. kupil te kurczaki w piatek? raz ze mniej dzwigania bysmy mialy a dwa ze beda swieze'.
I wtedy ona raz ze na 80% by sie zgodzila, to dwa ze myslalaby ze to ona wpadla na taki pomysl. mimo wszytsko
Mamy z klimakterium sa okropne, dobrze ze mojej juz przeszlo.

ania84 obraczki sliczne.
A moja mama wystapi w takiej samej sukience jak Twoja w kosciele, ale w kolorze bladego pudrowego rozu
heheh dobre z tym klimakkterium Dzieki Ci Boze ze moja mama ma to juz dawno za soba
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
od TŻ kuzynce ślub dawał kuzyn, moim zdaniem bardzo fajnie

z nerwów chyba ci się spóźnia @, moja mama była taka nerwowa przed brata ślubem jak musiałą wszystko z kucharkami gotować i dopilnować, teraz pow że nie chce mieć żadnego stresu i tylko ubiera się bierze torebke i na ślub

kurcze całkiem zapomniałam o organiście mam nadzieje że nie jest za późno dziewczyny ile płacicie za fryzjera bo ja za próbną 60zł a za ślubną 90-100zł
Moja mama tez powiedziala ze 3 wesela robila na sali z kucharka i na ostatnim to ona chce przyjsc i wyjsc tylko z torebka.
Za probna zaplacilam 40 zl a za slubna bede placila 70.

Dziewczyny dzisiaj ide na probny makijaz, pochwale sie zdjeciami, mam nadzieje ze wyjdzie. Potem jestem umowiona ze skrzypaczka na umowienie repertuaru

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-25 o 10:37
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 10:39   #3212
śliweńka
Zakorzenienie

ja dzwoniłam się na makijaż umówić i wyjdzie próbny ze ślubnym razem 70zł
a z fryzjerem myślałam że mam mega drogo ale widzę że normalna cena

widzę dużo wesele już było i mniejszy ruch na naszym wątku

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 10:44   #3213
martucha84
Zakorzenienie

SAMBAdiJANEIRO widzialam fotki.. widac bylo genialnie super ze tz bedzie mial wieczor.. a z kwiataki to wezcie tansze i dziekuje za komplement aaaaaha co do pieniazkow czy ryzu ja bym jednak nieodpuscila pieniazkow poprostu bym wszytlko pieknie wyzbierala.. i tyle

aniaaa84 dziekuje za komplement juz sie niemoge doczekac az ten wasz ogien zobacze a obraczki super.. a ta bluzeczka... sukienka? miodzio ten kolorrrr, a zawieszku super

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Marta, śliczne zdjęcia! Podejrzewam, że jak już będziesz miała całość to nie będziesz się mogła od nich oderwać! No i czekam na więcej!
dziekuje
ja tez czkeam na wiecej... pisal fotograf ze do czwartku sie z nami spotka

neska22 widze ze przygotowania na finiszu

kliwia to dobrze ze wiecie co i jak myniedogralismy z ksiedzem wejscia i niewiedzielismy kiedy ale dalismy rade.. a z wujkiem ksiedzem bedzie super

Strobiluska ehsss te mamy.. trzymam kciuki zeby nerwy sie uspokoily...
Stary 2009-08-25, 12:18   #3214
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Strobi nie martw sie moja mamcia sie podobnie zachowuje normalnie poracha Tż mial ze mna nie jechac do bielska bo mial isc w weekend do pracy i dzwonie do niej czy pojedzie ze mna do szczyrku spotkac sie z ta parka w sprawie dekoracji...a ona w ogole od razu wielki problem, ze cos wymyslam ze moglam sie z nimi umowic w katowicach ale ok, w koncu tz ze mna przyjechal wiec zalatwilismy to sami, tylko pojawil sie kolejny problem bo dzis o 7 rano musialam jechac do szczyrku zawiesc wszystkie papiery... i jej mowie czy pojedzie ze mna ona oczywiscie wielki problem, obrazila sie, wyszla z pokoju trzaskajac drzwiami... ja juz nie wiem o co jej chodzi...

Wiecie co dziewczynki musze sie wam pozalic... nie wiem co mi sie stalo ale jakas chora jestem... wczoraj polozylam sie o 22 bo dzis o 6 musialam wstac, myslalam ze sie nie podniose z lozka, ale dalam rade... ledwo dojechalam z tymi dokumentami do tego szczyrku i jak wrocilam do domu poszlam spac.. trzeslam sie cala z zimna... wstalam o 10 bo mialam isc do pracy na 14, ale masakrycznie sie czuje... mam 35.2 stopnia "goraczki", w glowie mi sie kreci... mam dreszcze chociaz tak cieplo jest... nie wiem co mi jest... zadzwonilam do pracy ze nie przyjde... ide do lekarza po l4 a jak nie to niech mi dadza urlop na zadanie... lekarz mnie przyjmie dopiero o 15 ale az mi glupio do niego isc bo nie wiem co mi jest...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 12:19   #3215
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc
Moja sukienka jest juz gotowa, jest cudna

Marta Twoje zdjęcia są boskie, no i podtrzymuje moją decyzje o Najpiękniejszej PM2009

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 12:26   #3216
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczynki musze sie wam pozalic... nie wiem co mi sie stalo ale jakas chora jestem... wczoraj polozylam sie o 22 bo dzis o 6 musialam wstac, myslalam ze sie nie podniose z lozka, ale dalam rade... ledwo dojechalam z tymi dokumentami do tego szczyrku i jak wrocilam do domu poszlam spac.. trzeslam sie cala z zimna... wstalam o 10 bo mialam isc do pracy na 14, ale masakrycznie sie czuje... mam 35.2 stopnia "goraczki", w glowie mi sie kreci... mam dreszcze chociaz tak cieplo jest... nie wiem co mi jest... zadzwonilam do pracy ze nie przyjde... ide do lekarza po l4 a jak nie to niech mi dadza urlop na zadanie... lekarz mnie przyjmie dopiero o 15 ale az mi glupio do niego isc bo nie wiem co mi jest...
pewnie jestes oslabiona i cos cie lamie.. jakies chorobsko cie zbiera.... napewno dostaniesz l4 i zalecenie lezenia w lozku... a lekarzowi poprostu powiedz tak jak nam co ci jest... a moze to przemeczenie ktore ju powoli ci ogranizm wykancza...

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc
Moja sukienka jest juz gotowa, jest cudna

Marta Twoje zdjęcia są boskie, no i podtrzymuje moją decyzje o Najpiękniejszej PM2009
poka fotkiii sukienki:
a tak pozatym to mnie zawstydzasz i sie rumienie
Stary 2009-08-25, 12:28   #3217
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martuś nie mam zdjęć bo z podniecenia zapomniałam zrobić
ale jest lekka satynowa i tak się "leje" fajnie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 12:33   #3218
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pewnie jestes oslabiona i cos cie lamie.. jakies chorobsko cie zbiera.... napewno dostaniesz l4 i zalecenie lezenia w lozku... a lekarzowi poprostu powiedz tak jak nam co ci jest... a moze to przemeczenie ktore ju powoli ci ogranizm wykancza...

poka fotkiii sukienki:
a tak pozatym to mnie zawstydzasz i sie rumienie
kurde no moze bo przez ostatnie 2 miesiace to zapieprzalam jak mala koparka non stop ktos byl na urlopie i masakra... a teraz nagle mialam 3 dni wolnego, wiec organizm przezyl szok chyba ale wczoraj sie zarabiscie jeszcze czulam dlatego nie moge zrozumiec co mi dzisiaj jest... i sie martwie ze mnie wywala od tego lekarza ze symuluje cos, bo w sumie to oprocz tego ze mam takie oslabienie i ogolnie dreszcze i czuje sie rozbita to nic mi nie ma... a w ogole to mam cisnienie 142/102 mama mowi ze to stan przedzawalowy prawie i az malo prawdopodobne, no ale kilka razy mierzylam

A urode to masz na prawde wyjatkowa i niepowtarzalna A zdjecia jak z bajki

kurde najgorsze jest to ze jestem w bielsku, a w dabrowie mam jeszcze do dokonczenia albumy dla rodzicow i pare innych rzeczy... ehh, ale wole sobie chorowac w domciu, bo w dabrowie nie jestem jeszcze zameldowana i boje sie tam isc do lekarza np

A Anuuula juz pojechala w podroz poslubna?? Bo ja tu siedze i czekam na fotorelacje

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2009-08-25 o 13:05
Stary 2009-08-25, 13:06   #3219
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
kurde no moze bo przez ostatnie 2 miesiace to zapieprzalam jak mala koparka non stop ktos byl na urlopie i masakra... a teraz nagle mialam 3 dni wolnego, wiec organizm przezyl szok chyba ale wczoraj sie zarabiscie jeszcze czulam dlatego nie moge zrozumiec co mi dzisiaj jest... i sie martwie ze mnie wywala od tego lekarza ze symuluje cos, bo w sumie to oprocz tego ze mam takie oslabienie i ogolnie dreszcze i czuje sie rozbita to nic mi nie ma... a w ogole to mam cisnienie 142/102 mama mowi ze to stan przedzawalowy prawie i az malo prawdopodobne, no ale kilka razy mierzylam

kurde najgorsze jest to ze jestem w bielsku, a w dabrowie mam jeszcze do dokonczenia albumy dla rodzicow i pare innych rzeczy... ehh, ale wole sobie chorowac w domciu, bo w dabrowie nie jestem jeszcze zameldowana i boje sie tam isc do lekarza np
Sambus a to nie stres Ci sie objawia przypadkiem podswiadomie? Mnie sie tak robi jak sie czyms bardzo denerwuje.
Stary 2009-08-25, 13:07   #3220
motley
Zadomowienie

Cytat:

no co Ty, nie przejmuj się, to lekarz ma wiedzieć co Ci jest a nie Ty Mam nadzieję, że okaże się, że to tylko przemęczenie i stres przedślubny i wszystko będzie ok

Odebrałam właśnie suknię, teraz pakujemy się do wyjazdu... boję się, że zapomnę połowy rzeczy... a najgorsze jest to, że musimy się spakować nie tylko na ślub ale od razu na podróż poślubną

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 13:41   #3221
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
próbna 50zł a ślubna 90-100zł
Ja za fryzure slubną 150zł a makijaż 120 na kosmetykach Mac i Kryolan

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 13:46   #3222
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

motley kochana

mam jeszcze jedną probę projektuję album do wpisów dla gości
i mam dylemat chcemy aby goscie wpisywali sie po prawej stronie a po lewej po weselu bedziemy wklejać zdjecia z tymi goścmi jak to napisac zeby zablokowac te lewa stronicę aby sie czasem nikt nie wpisał

wymyslilam sobie jakis wierszym moze wstawic o tym aby sie wpisywali po prawej a nei po lewej i jakies zdjęcie "slubne"

pomóż kochana bo tymi wierszykami to ty sypiesz jak z rękawa

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 13:55   #3223
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
motley kochana

i mam dylemat chcemy aby goscie wpisywali sie po prawej stronie a po lewej po weselu bedziemy wklejać zdjecia z tymi goścmi jak to napisac zeby zablokowac te lewa stronicę aby sie czasem nikt nie wpisał

wymyslilam sobie jakis wierszym moze wstawic o tym aby sie wpisywali po prawej a nei po lewej i jakies zdjęcie "slubne"

ooo trudne zadanie Pomyślę wieczorkiem jak już dojedziemy na miejsce bo właśnie jestem w szale pakowania

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 14:03   #3224
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczynki dorwałamw pracy aparata i wstawiam wam moje zawieszki
są trzy rózne kolory papieru tego perłowego ( heh odpad po zaproszeniach no to wykorzystałam) i 12 różnych wierszyków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09977.jpg (19,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09978.jpg (18,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09979.jpg (19,3 KB, 27 załadowań)

Stary 2009-08-25, 14:14   #3225
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
są trzy rózne kolory papieru tego perłowego ( heh odpad po zaproszeniach no to wykorzystałam) i 12 różnych wierszyków
Super, bardzo mi sie podobaja.

A ja dorwalam cos wmiare odpowiadajacego mi,zeby wpiac we wlosy. Niestety to broszka wiec mam nadzieje, ze nie bedzie problemu jej przymocowaniem do wlosow
Zadnej spinki takiej jaka bym chciala nie moglam znalezc. Oto ona:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kwiat we włosy.jpg (17,3 KB, 20 załadowań)
Stary 2009-08-25, 14:33   #3226
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Mamy widzę Ania to samo narzędzie, nieodzowne przed ślubem Kalendarz !! Świetne te zawieszki !! Zdolniacha jestes

Od dziś 25 dni...
Jestem po pierwszej przymiarce Jednak już takiego ona wrażenia na mnie nie robiła suknia, jak w dniu zakupu

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2009-08-25, 15:17   #3227
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Mamy widzę Ania to samo narzędzie, nieodzowne przed ślubem Kalendarz !! Świetne te zawieszki !! Zdolniacha jestes

Od dziś 25 dni...
Jestem po pierwszej przymiarce Jednak już takiego ona wrażenia na mnie nie robiła suknia, jak w dniu zakupu

mnie na pieerwszej przymiarce łzy stanęły ze szczęścia czy wzruszenia - nie wiem ale ciesze sie że miałam taką reakcję, bo jak ją kupiłam to potem kilka nocy nie przespałam żałując zakupu.

a masz fotki z przymiarki? pokaż .

anika.... a my mamy tą samą "wode" weselną .

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Super, bardzo mi sie podobaja.

A ja dorwalam cos wmiare odpowiadajacego mi,zeby wpiac we wlosy. Niestety to broszka wiec mam nadzieje, ze nie bedzie problemu jej przymocowaniem do wlosow
Zadnej spinki takiej jaka bym chciala nie moglam znalezc. Oto ona:
masz ciemne włosy? przepiękna ta broszko-spinka !

anika - jeszcze jedno... zawieszki naprawde super! mogłabyś podesłać te 12 wierszyków? nie moge sie na nic zdecydować byłabym wdzięczna .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-08-25 o 15:25
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 16:19   #3228
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Sambus a to nie stres Ci sie objawia przypadkiem podswiadomie? Mnie sie tak robi jak sie czyms bardzo denerwuje.
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no co Ty, nie przejmuj się, to lekarz ma wiedzieć co Ci jest a nie Ty Mam nadzieję, że okaże się, że to tylko przemęczenie i stres przedślubny i wszystko będzie ok

Odebrałam właśnie suknię, teraz pakujemy się do wyjazdu... boję się, że zapomnę połowy rzeczy... a najgorsze jest to, że musimy się spakować nie tylko na ślub ale od razu na podróż poślubną

Nie no myślę, że to nie jest stres przedślubny, bo jak dotad to w ogole sie nie stresuje... Wczoraj sie zupelnie super czulam, bylam z kumpelka na miescie na plotkach, pogadalysmy... w ogole to wypoczelam bo mialam az 3 dni wolnego.. duzo w sprawie slubu zalatwialam, ale dla mnie to sa radosne przygotowania i sie nimi nie stresuje tylko ciesze stresowac sie bede pewnie w piatek przed slubem i w sobote, ale to normalne...

Nie wiem co mi sie stalo, bo tak nagle, wczoraj poszlam spac, a dzis sie obudzilam taka slaba i w ogole... no niewazne... bylam u lekarza, tez nie wie co mi jest ale wypisal l4 do piatku i dal skierowanie na mase badan i jakies tabletki, witaminki i te *******y...

Mysle ze to po prostu z przemeczenia tak dziwnie moj organizm zareagowal... bo ta moja praca to bardzo wykanczajaca jest... i juz bylam w takim rytmie ze 6 dni pracy 1 odpoczynku i to po nocce i zas do pracy... takze jak teraz dostal 3 dni wolnego to sie zdziwil co jest i sie pochorowal ze szczescia nie ma bata... po urlopie trzeba szukac nowej pracy....

W sumie to sie ciesze ze sie teraz pochorowalam bo bardzo sie balam ze sie pochoruje na urlop... w sumie to chyba se wykrakalam

A w ogole to o malo mnie nie przyjeli do tego lekarza dzis bo okazalo sie ze juz przeniesli moja karte do dabrowy... a ja sie tam balam chodzic do lekarza i jeszcze pani mi powiedziala ze nie moge sie tak non stop przenosic bo zaplace kare (bylam w dabrowie u lekarza jesienia zeszlego roku raz, bo mialam straszna goraczke i nie bylam w stanie przyjechac do bielska, ale sie pietralam bo nie jestem tam zameldowana).. no a jeszcze lipton bo umowe o prace i ksiazeczke ubezpieczeniowa mam w dg...
Stary 2009-08-25, 17:28   #3229
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
mnie na pieerwszej przymiarce łzy stanęły ze szczęścia czy wzruszenia - nie wiem ale ciesze sie że miałam taką reakcję, bo jak ją kupiłam to potem kilka nocy nie przespałam żałując zakupu.

a masz fotki z przymiarki? pokaż .

Nie mam fotek
Jedynie w necie suknia...
http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=83.finlandia

Mnie łezki ciekły gdy wybierałam wierszyk na zaproszenia hihi Głupia jestem !!

Martuś ja wciąż nie moge sie na Twoje foty napatrzeć )
Samba ale czujesz sie juz troszke lepiej ???

Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2009-08-25 o 17:29
Stary 2009-08-25, 17:46   #3230
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
troszke, ale nudze sie na tym chorobowym hehe
Stary 2009-08-25, 18:45   #3231
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

jasne ze m0gę ale d0pjer0 z pracy jutr0

ja t mam w c0relu b0 na tym pr0gramje pracuje ale m0ge c t0 w pdf przesłac d0 drukuz teg0 wych0dza kwadrackj 6x6 cm tylk0 bym cj jmje przer0bjła
musjałabys wysłac na prw

pr0sze se ne smjac z pjsanja

ale p0psuła sje klawjatura nje mam ljterek j 0raz 0

heh glupj0 sje tak pjsze

Stary 2009-08-25, 19:01   #3232
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł
wiecie co, jeszcze ponad tydzien a mnie chyba juz ze stresu zaczyna zoładek bolec :/

a na dodatek zeby nie bylo za milo to moj TZ stracił prace ;( jego szef stwierdzil, ze skoro sie wyprowadza do mnie (40 km od domu) to pewnie predzej czy pozniej odejdzie a on nie chce zostac z dnia na dzien z niczym i wezmie do pracy swojego tescia- emeryta wiec wiadomo, ze mu sie to opłaca... swinstwo po prostu, TZ załamany . staram sie go pocieszac ale marnie mi to idzie. teraz caly czas przeglada ogloszenia i wysyla cv. kurcze no... ze tez sie musialo tak skomplikowac...
ja nie zarabiam za duzo bo siedze na panstwowej robocie.. wiec jak TZ pojdzie na zasiłek to masakra... na razie bedziemy z rodzicami mieszkac wiec jakos to bedzie....
gdybysmy wiedzieli ze tak bedzie to bysmy nie jechali w podroz poslubna...ale juz wszystko zapłacone wiec nie oplaca sie rezygnowac....
ech... załamac sie tylko....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 20:38   #3233
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje... samba moze masz anemie..?

Cytat:
motley kochana

az moze wklejajcie zdjecia z lewej a wpisy z prawej.. choc pbawiam sie ze podpici goscie i tak beda pisac po swojemu..

Cytat:
superrrrrr

Cytat:
Nie mam fotek
Jedynie w necie suknia...
http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=83.finlandia

Mnie łezki ciekły gdy wybierałam wierszyk na zaproszenia hihi Głupia jestem !!

Martuś ja wciąż nie moge sie na Twoje foty napatrzeć )
super sukienka... i dziekuje ja nieskromnie mowiac tez nie moge.. a w czwartek najpozniej bede miala wszystkie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
heloł
wiecie co, jeszcze ponad tydzien a mnie chyba juz ze stresu zaczyna zoładek bolec :/

a na dodatek zeby nie bylo za milo to moj TZ stracił prace ;( jego szef stwierdzil, ze skoro sie wyprowadza do mnie (40 km od domu) to pewnie predzej czy pozniej odejdzie a on nie chce zostac z dnia na dzien z niczym i wezmie do pracy swojego tescia- emeryta wiec wiadomo, ze mu sie to opłaca... swinstwo po prostu, TZ załamany . staram sie go pocieszac ale marnie mi to idzie. teraz caly czas przeglada ogloszenia i wysyla cv. kurcze no... ze tez sie musialo tak skomplikowac...
ja nie zarabiam za duzo bo siedze na panstwowej robocie.. wiec jak TZ pojdzie na zasiłek to masakra... na razie bedziemy z rodzicami mieszkac wiec jakos to bedzie....
gdybysmy wiedzieli ze tak bedzie to bysmy nie jechali w podroz poslubna...ale juz wszystko zapłacone wiec nie oplaca sie rezygnowac....
ech... załamac sie tylko....
neska trzymam kciuki zeby tz znalazl prace..
Stary 2009-08-25, 20:57   #3234
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekuje... samba moze masz anemie..?
raczej nie jutro ide na badania moczu, krwi, cukier itd to sie moze cos okaze a moze i nie z nowosci to nie moge wylezec i boli mnie gardlo paskudnie i nuuuudze sie
Stary 2009-08-25, 21:12   #3235
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

W ogole to nam przy slubie bedzie pomagal tz wujek - ksiadz, i proboszcz z zapytaniem - nooo to wujek musi udzielic slubu! a my tak na siebie łaaaał
Nic nikomu nie mowimy z rodziny, to bedzie niespodzianka
Generalnie 2 dziewczyny ktore biora w ten dzien slub sa nawwet fajne, ale jedna laska to oderwana od rzeczywistosci poezja mowie wam! kobieta nie nadaje sie w ogole do obcowania z innymi ludzmi
u nas na slubie bylo 3 ksiezy wszyscy z rodziny
2 wujkow TZeta i moj wujek

a co z ta dziewczyna nie tak?

zdjecie podziekowan dla gosci ... tylko nie wiem czy pod zdjeciam zostawic tak jak jest czy napisac " podziekowanie " no i w srodku tekstem tez bedzie zmieniony napisalam tak tylko zeby widziec jak to bedzie wygladac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1547.jpg (141,7 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1545.jpg (140,3 KB, 51 załadowań)

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-08-25 o 21:17
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 21:32   #3236
kzabeczka
Zadomowienie

Super pomysł i naprawdę pięknie to wyglądac
Stary 2009-08-25, 21:40   #3237
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Super pomysł i naprawdę pięknie to wyglądac

dziekuje
tylko nie wiem czy zostawic tak jak jest Karolina & Pawel 25 lipiec 2009 ..
czy moze cos innego ... ze podziekowanie czy cos?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-25, 21:51   #3238
kzabeczka
Zadomowienie

Ja nagrywam płytki dla gości i na okładkach mam tak jak Ty: Kasia i Wojtek 27.06.2009. Myślałam, żeby pisać podziękowania, ale ostatecznie stwierdziłam, że jakoś tak mi nie pasuje.
Stary 2009-08-25, 22:00   #3239
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Ja nagrywam płytki dla gości i na okładkach mam tak jak Ty: Kasia i Wojtek 27.06.2009. Myślałam, żeby pisać podziękowania, ale ostatecznie stwierdziłam, że jakoś tak mi nie pasuje.
a jakie zdjecia nagrywasz dla gosci?
dla kazdych to samo czy wybierasz te na ktorych jest dana osoba?
bo ten myslalam o plytkach ale troche duzo roboty hehe

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-25, 22:06   #3240
kzabeczka
Zadomowienie

Strasznie dużo roboty, już kilka wieczorów siedzę nad tym. Najgorsze było wybranie zdjęć. Zdjęcia wszyscy dostaną takie same, ale starałam się tak wybierać, żeby ujmowały jak najwięcej zainteresowanych - każdy znajdzie siebie na nie jednej fotce. Zdjęcia daję z przygotowań, ceremonii i wesela.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości