Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 09:03   #2701
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Co do wiejskiego stolu to bardzo chce miec. Ale ja mieszkam w Anglii i mi ogromnie brakuje polsko-wiejskiego jedzonka, wiec to co innego. Poza tym zapraszamy szefa tz z pracy, ktory jest Anglikiem i nigdy takich rarytasow nie jadl . No i mamy tez gosci z Warszawy .
a Warszawa to inny swiat?
w Wawce spokojnie mozna kupic w masarni kaszanke, smalec, wiejska. ogorki kiszone tez sa
ja ogolnie rzecz biorac bede miala mieszane towrzystwo - ok. 8 Francuzow, Angielka, Ekwadorczyk, Portugalczyk itp. ale jednak z wiejskiego stolu rezygnuje... za duzo by tego juz u mnie bylo sama tego typu rzeczy za rarytasy nie uwazam, wiec tez mi niespecjalnie zalezy

Cytat:
Niestety wszystkie soboty w sierpniu mamy już zajęte ale są jeszcze wolne następujące terminy: cały styczeń, luty, marzec i kwiecień, 8,15,22 maja, 3 czerwca (czwartek - Boże Ciało), 19 czerwca, 4 września, 2,9,30 października.

Dysponujemy jeszcze wolnymi niedzielami.

Państwo Młodzi otrzymują pokój hotelowy gratis natomiast dla gości obowiązują następujące ceny:

Pokój 1- osobowy – 80 zł
Pokój 2-osobowy – 140 zł
Pokój 3-osobowy – 190 zł

Jednak przy rezerwacji 15 pokoi możemy tą cenę jeszcze obniżyć.

Koszt przyjęcia wynosi 140 zł od osoby i zawiera bardzo bogate Menu.
jak dla mnie wyglada bardzo ok szczegolnie cena od osoby musisz sie tylko dowiedziec skad te negatywne opinie
a termin mozecie sobie zaklepac 19 czerwca - slubowalabys z Samoa

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
albo tu http://www.allegro.pl/item715813674_...od_999_zl.html macie nowe hiszpańskie suknie od 999 zł,nawet niektóre mi się podobają np:
to jest to co wysylasz im swoje wymiary i ci szyja. jak dla mnie ogromne ryzyko. Kubusewa ma zamiar tak szyc swoja suknie chyba nawet gdzies taniej znalazla.

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Lain nie wiem czy pisałaś o tym ale ile zapłacisz za oprawę muzyczną w kościele?
250zl

ale kociaczki mi tu szaleja od rana
ostatnio podjelam decyzje, ze ich nie bedziemy wypuszczac... niech beda kotami domowymi, bo to zawsze mniej zmartwien i stresow... a na spacerki beda z nami jezdzic na wies na smyczy kupi sie takie dlugie rozwijane zeby mozna je bylo przywiazac gdzies i zeby sobie mogly chodzic po ogrodzie
rodzice jeszcze sa sceptyczni, ale ja widze, ze Franeczek jest nerwowy i ze strachu to moglby zrobic jakas glupote, z kolei Czesio do wszystkich biega na glaskanko, a to tez nie dobrze - jakies wredne dzieci zrobia mu krzywde i klops

a w ogole to na naszym fundusz zarobilismy juz 178zl
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 09:10   #2702
AgaMili
BAN stały

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Dzien dobry
madmuazelle http://www.allegro.pl/item715813674_...l.html#gallery piekne te suknie
A z tych drugich:
152 taka sobie
153 boska
160 ladna ale ja nie lubie takich waskich
161 ladna

A suknie sa tylko po niecaly 1000zl?

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a Warszawa to inny swiat?
w Wawce spokojnie mozna kupic w masarni kaszanke, smalec, wiejska. ogorki kiszone tez sa
ja ogolnie rzecz biorac bede miala mieszane towrzystwo - ok. 8 Francuzow, Angielka, Ekwadorczyk, Portugalczyk itp. ale jednak z wiejskiego stolu rezygnuje... za duzo by tego juz u mnie bylo sama tego typu rzeczy za rarytasy nie uwazam, wiec tez mi niespecjalnie zalezy
No jak dla mnie to Warszawa nie ma nic wspolnego z wsia. Co innego w miejscej masarni a co innego takie prawdziwe wiejskie zarcie. U nas sie to na pewno sprawdzi. Ale kto wie, moze tz powie ze wydziwiam i mnie przekona ze to zbedny wydatek. Ja jednak uwielbiam takie rarytasy i jesli cena bedzie ok to sie zdecyduje.

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Lain 19 czerwca bardzo fajna data, sama chcialam w czerwcu ale ja bede miala duzo studentow i oni maja w czerwcu sesje. Ja bym sie chyba na wesele nie wrywala w srodku sesji na 2-3 dni. Poza tym moje rodzenstwo ma szkole, mieszkaja w Anglii i tylko sierpien maja wakacje, dlatego zalezalo mi na sierpniubo taki wyjazd na slub siostry do Polski to trzeba 2 tygodnie liczyc.

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2009-08-26 o 09:11
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 09:15   #2703
lain
Zakorzenienie

Cytat:

Lain 19 czerwca bardzo fajna data, sama chcialam w czerwcu ale ja bede miala duzo studentow i oni maja w czerwcu sesje. Ja bym sie chyba na wesele nie wrywala w srodku sesji na 2-3 dni. Poza tym moje rodzenstwo ma szkole, mieszkaja w Anglii i tylko sierpien maja wakacje, dlatego zalezalo mi na sierpniubo taki wyjazd na slub siostry do Polski to trzeba 2 tygodnie liczyc.
tez wlasnie z tego powodu nie chcialam czerwca
u mnie na slubie wiekszosc osob to bedzie mlodziez studiujaca, dodatkowo spora czesc (w tym ja) akurat bedzie konczyc studia/bronic sie itp. dlatego ja wybralam przelom lipca i sierpnia wszyscy juz zalatwia co mieli zalatwic i bez stresu beda sie mogli bawic
znajomi maja wesele 12 czerwca... mam nadzieje, ze nie bede miala wtedy jakiegos egzaminu, ze to nie bedzie srodek sesji itp bo byloby niefajnie
Stary 2009-08-26, 09:18   #2704
kaska87
Zakorzenienie

cześć awanturnice kto mi skoczy po pieczywo do sklepu na dół?
a ja mam wrzesień i studenci mają wakacje a i szkolni jeszcze nie mają sprawdzianów itd

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-26 o 09:19
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 09:20   #2705
AgaMili
BAN stały

Kasia wrzesnien tez moglby byc, zastanowie sie nad tym
Stary 2009-08-26, 09:21   #2706
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć awanturnice kto mi skoczy po pieczywo do sklepu na dół?
może Tadzik ??
Stary 2009-08-26, 09:22   #2707
zoska86
Raczkowanie

witam wszystkie PM z 2010

moja data to 26.06. jak widziałam oblegana data

mam pytanie (może się powtórzę) choruje teraz na szukanie fajnych pomysłów na ślub i wesele np. bańki mydlane, pezent z balonami, kupony lotka zamiast kwiatów itd.

macie moze jakieś pomysły? chciałabym coś co zaskoczy wszystkich gości tylko pozytywnie oczywiście.
zoska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 09:23   #2708
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
tez wlasnie z tego powodu nie chcialam czerwca
u mnie na slubie wiekszosc osob to bedzie mlodziez studiujaca, dodatkowo spora czesc (w tym ja) akurat bedzie konczyc studia/bronic sie itp. dlatego ja wybralam przelom lipca i sierpnia wszyscy juz zalatwia co mieli zalatwic i bez stresu beda sie mogli bawic
znajomi maja wesele 12 czerwca... mam nadzieje, ze nie bede miala wtedy jakiegos egzaminu, ze to nie bedzie srodek sesji itp bo byloby niefajnie
właśnie dlatego ja mam ślub we wrześniu. Z powodu sesji. Większość z moich znajomych broni magistra, w rodzinie też mam kilku studentów. No i moja sesja i obrona.
Mój kolega miał w tym roku slub w czerwcu i na drugi dzień miał egzaminy. Ale jakoś udało mu się przełożyć hehehe.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 09:23   #2709
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
może Tadzik ??
śpi, ale wczoraj jechał na rowerze 60km w jedna stronę po kurczakburgera dla mnie
Cytat:
Napisane przez zoska86 Pokaż wiadomość

cześć napisz coś o Was, czuj się jak u siebie

a ja mam pomysł na tytuł "Awanturnicze Panny Młode 2010-nie zadzierać z nami"

Stary 2009-08-26, 09:26   #2710
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Mój kolega miał w tym roku slub w czerwcu i na drugi dzień miał egzaminy. Ale jakoś udało mu się przełożyć hehehe.
ja tam mimo wszystko po slubie wole skupic sie na podrozy poslubnej niz na egzaminach
fajnie byloby jakbym juz przed slubem miala obie sesje zamkniete i obie prace obronione
Stary 2009-08-26, 09:32   #2711
martusia951
Przyczajenie

Cytat:

a ja mam salę i orkiestrę foto-nie mogę się zdecydować a kamerzysta póki co nie wiem jaki i czy w ogóle
ja też się zastanawiam nad kamerzystą. Nie ukrywam, że zależy nam na tym,żeby zaoszczędzić w miarę mozliwości jak najwięcej kasy, gdyż czeka nas jeszcze kupno mieszkania. Mój TŻ chciałby, żeby ktos ze znajomych nam nagrał płytkę, a później on ją "obrobi". Już kilka razy obrabiał różne wesela i ślicznie mu to wychodzi
Cytat:

nam sie prawdopodobnie szykuje kolejne wesele na przyszly rok, bo wlasnie znajomi sie zareczyli kolezanka juz od dluzszego czasu meczyla kolege zeby sie w koncu zareczyli. no to kolega kupil pierscionek i pojechali nad morze... pierscionek schowal gdzies w lazience zeby go nie znalazla... no i znalazla... zareczyli sie nad kiblem
dobre
my też się zaręczyliśmy nad morzem, tyle, że na plaży mój TŻ wykopał mi pierścionek z piasku. Ja byłam przez moment na tyle zajęta ,że nawet nie zauważyłam, kiedy go zakopał Cudnie mu to wyszło. Byłam tak wzruszona, że się popłakałam ze szczęścia
Cytat:

ja placilam 3 tys. zaliczki wiec 2 tys. to jeszcze norma
ja też płaciłam 2 tys zaliczki na salę, a na zespół płaciłam 500 zł

Lain ja też będę miała oprawę muzyczną na ślubie, ponieważ nasz organista gra i śpiewa tak strasznie, że aż wstyd. Cały zespół będzie u nas grał i śpiewał i zapłacę za ta przyjemność 350 zł. Kobieta, która u nich śpiewa ma niesamowity głos. jak tylko ją usłyszałam, wiedziałam, że to jest to

A tu podaję Wam linki do sukni, które mi się podobają i które jutro będę przymierzać
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=427
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=536
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=542

Niestey nie mogę wkleić swoje faworytki, która na chwile ovecną najbardziej mi sie podoba, bo nie ma jej w necie, a zdjęcia w salonie nie pozwlolili mi zrobić
martusia951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 09:33   #2712
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

mam pytanie (może się powtórzę) choruje teraz na szukanie fajnych pomysłów na ślub i wesele np. bańki mydlane, pezent z balonami, kupony lotka zamiast kwiatów itd.

macie moze jakieś pomysły? chciałabym coś co zaskoczy wszystkich gości tylko pozytywnie oczywiście.
Witam bardzo serdecznie. Tradycyjnie napisz coś o Was
Stary 2009-08-26, 09:36   #2713
zoska86
Raczkowanie

no cóż razem jesteśmy od 26.11.2004
zaręczyliśmy się 26.12.2008
a ślub jak już pisałam 26.06.2010

jestem z łódzkiego, a Wy?
Stary 2009-08-26, 09:37   #2714
AgaMili
BAN stały

Cytat:

Witaj
Ja takich pomyslow nie mam
Cytat:
śpi, ale wczoraj jechał na rowerze 60km w jedna stronę po kurczakburgera dla mnie

Martusia wszystkie suknie bardzo ladne.
Stary 2009-08-26, 09:38   #2715
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia951 Pokaż wiadomość
ja też się zastanawiam nad kamerzystą. Nie ukrywam, że zależy nam na tym,żeby zaoszczędzić w miarę mozliwości jak najwięcej kasy, gdyż czeka nas jeszcze kupno mieszkania. Mój TŻ chciałby, żeby ktos ze znajomych nam nagrał płytkę, a później on ją "obrobi". Już kilka razy obrabiał różne wesela i ślicznie mu to wychodzi

ja widzialam amatorskie filmy z wesela kuzynki... i pwoeim wam, ze w moim przypadku zdecydowanie stawiam na kamerzyste wczoraj tak sobie ogladalam filmiki tego kamerzysty co go bedziemy miec. zastanawiam sie na jaka dlugosc filmu sie decydowac. godzina czy poltorej poltorej juz moze byc dosc meczace w ogladaniu w sumie

Cytat:
Lain ja też będę miała oprawę muzyczną na ślubie, ponieważ nasz organista gra i śpiewa tak strasznie, że aż wstyd. Cały zespół będzie u nas grał i śpiewał i zapłacę za ta przyjemność 350 zł. Kobieta, która u nich śpiewa ma niesamowity głos. jak tylko ją usłyszałam, wiedziałam, że to jest to
u mnie na szczescie organista ladnie gra i to na zabytkowych organach, wiec szukalismy tylko kogos do spiewania podoba mi sie, ze ta laska ktora bedziemy miec nie ma zbyt operowego glosu, bo to juz moglo byc za duzo dla mojego TZa
jeszcze mysleilismy o tej dziewczynie http://www.youtube.com/watch?v=vGtTp...eature=related
ale ona wlasnie ma juz taki operowy
Stary 2009-08-26, 09:42   #2716
kaska87
Zakorzenienie

Zosia Wasz liczba to 26 widzę
ja swojego czas miałam mieć 17.04.2004, 17.04.2007,17.04.2010 ale się zesrało TZ teściowa popsuła

Stary 2009-08-26, 09:46   #2717
zoska86
Raczkowanie

Cytat:
ja widzialam amatorskie filmy z wesela kuzynki... i pwoeim wam, ze w moim przypadku zdecydowanie stawiam na kamerzyste wczoraj tak sobie ogladalam filmiki tego kamerzysty co go bedziemy miec. zastanawiam sie na jaka dlugosc filmu sie decydowac. godzina czy poltorej poltorej juz moze byc dosc meczace w ogladaniu w sumie

To zależy jak kamerzysta to zaaranżuje bo jeśli film jest podzielony na części "Kościół, wesele, poprawiny, zabawy, oczepiny itd" to zdecydowanie może być dłuższy bo każdy ogląda to co chce.

Mój kamerzysta powiedział, że nie wie ile czasu będzie trwał film i nie wie ile będzie filmował, powiedział że wystarczającoo żeby film był profesjonalny i wszystko najważniejsze było ujęte... i tak się skończyły moje wywody na temat kamerzysty ;p

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Zosia Wasz liczba to 26 widzę
ja swojego czas miałam mieć 17.04.2004, 17.04.2007,17.04.2010 ale się zesrało TZ teściowa popsuła

te teściowe.... ;/
Stary 2009-08-26, 09:50   #2718
lain
Zakorzenienie

Cytat:
To zależy jak kamerzysta to zaaranżuje bo jeśli film jest podzielony na części "Kościół, wesele, poprawiny, zabawy, oczepiny itd" to zdecydowanie może być dłuższy bo każdy ogląda to co chce.

Mój kamerzysta powiedział, że nie wie ile czasu będzie trwał film i nie wie ile będzie filmował, powiedział że wystarczającoo żeby film był profesjonalny i wszystko najważniejsze było ujęte... i tak się skończyły moje wywody na temat kamerzysty ;p
teraz to chyba juz wszyscy kamerzysci tak dziela filmy i wstawiaja spis scen na dvd
mi zalezy na filmie w formie krotkich klipow, a im krotszy tym chyba lepszy tak zeby kazdy mogl sobie wszystko zobaczyc i sie przy tym nie zmeczyc tylko zastanawiam sie wlasnie czy poltorej godziny to juz nie za duzo tego dobrego no bo w sumie co tam bedzie - intro jakies 3minuty, przygotowania 5 minut, kosciol pewno jakies 10, no gora 15 minut, a reszta to wesele i oczepiny... a ile mozna patrzec na tych samych tanczacych ludzi to moze zamowie 1h15min

u mnie to jest tak, ze kamerzysta kreci ile nakreci, ale to ja decyduje jak dlugi ma to byc film, co w nim chce, jaka muzyke itp. po slubie dostaje wersje wstepna montazowa, mowie jakie mam uwagi, oni biora to pod uwage i poprawiaja i dopiero powstaje ostateczna wersja filmu
Stary 2009-08-26, 09:51   #2719
certina4
Wtajemniczenie

dzieńdobry, po wczorajszej burzy na forum dzisiaj nastał nowy piękny dzień

my tez płaciliśmy 2tys za salę zaliczki, a teraz w tym roku chcemy zapłacić za zespół ( właściwie to na początku września ) i kupić wódkę i pewnie tyle będzie w tym roku, chciałam żeby się trochę koszty rozłożyły i nie trzeba było płacić za wszystko na raz

Mad bardzo mi się podobają niektóre suknie, nie wydaje Wam się że cześć jest z sukniami od Maggie Sotero? Jakoś wydaje mi się że oglądając ich stronę widziałam już część z tych modelek w tych samych sukniach

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć
Właśnie popijam poranną kawkę
A suknie wklejone przez Kaśke-ver nice.
W tym modelu Bagdad Pan Młody ma chyba złamany palec i lub palce

Jak byłam u florystki gdzie chce zamawiać bukiet, butonierkę(i być może żywe kwiaty na stoły) to Pani opowiadała że ma Pannę Młodą której narzeczony dwa tygodnie przed ślubem złamał nogę a ona poszła do fryzjera pare dni przed ślubem i z blondu stała się prawie czarnulą
Pech czy wróżba szczęścia
dla mnie byłby pech bo źle się czuję w ciemnych włosach, ale każdy interpretuje na swój sposób

Lain
dodaj jakieś nowe zdjęcia kotków dawno już nie było

AgaMili ceny w "pod skałą" chyba ok, tak jak już ktoś Ci doradzał należałoby się jeszcze dowiedzieć skąd się biorą negatywne opinie o lokalu.

Cytat:

hehe ja się zastanawiam nad toto lotkiem zamiast kwiatów- u nas już się to powoli staje hitem : a co do baniek mydlanych to mój TŻ wymyślił że chce ale nie to nie bardzo odpowiada, bo on nie chce żeby w nas rzucali ryżem czy grosikami tylko żeby świadkowie rzucali w gości sukierkami i żeby leciały bański mydlane pod kościołem
Mi się podoba taki wielki balon co byłby umieszczony na sali weselnej pod sufitem i jak będziemy tańczyć pierwszy taniec to on się przebije i wypadają małe baloniki serduszka Na all widzialam już takie

Cytat:

hehe dobry pomysł to widownie będziemy miały bardzo dużą

Cytat:

dobre
my też się zaręczyliśmy nad morzem, tyle, że na plaży mój TŻ wykopał mi pierścionek z piasku. Ja byłam przez moment na tyle zajęta ,że nawet nie zauważyłam, kiedy go zakopał Cudnie mu to wyszło. Byłam tak wzruszona, że się popłakałam ze szczęścia

ja też płaciłam 2 tys zaliczki na salę, a na zespół płaciłam 500 zł

A tu podaję Wam linki do sukni, które mi się podobają i które jutro będę przymierzać
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=427
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=536
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=542

Niestey nie mogę wkleić swoje faworytki, która na chwile ovecną najbardziej mi sie podoba, bo nie ma jej w necie, a zdjęcia w salonie nie pozwlolili mi zrobić
jakoś mi się żadna nie podoba

Kasia
ta wite one wygląda super na tej dziewczynie, ale ta druga nie podoba mi się

Cytat:
no cóż razem jesteśmy od 26.11.2004
zaręczyliśmy się 26.12.2008
a ślub jak już pisałam 26.06.2010

jestem z łódzkiego, a Wy?
hej
ja lubelskie
A napisz jak się poznaliście, co robicie, ile macie lat, co planujecie w przyszłości itp

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 09:57   #2720
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

Witam, ślubujemy tego samego dniaPiękna data

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:03   #2721
zoska86
Raczkowanie

oboje jesteśmy rocznik 86

hmmm mało romantyczne będzie ;p
Znamy się od jakiegoś 10 roku życia (od kiedy mamusia pozwoliła mi przechodzić samej przez ulicę na inne osiedle ) i wtedy poznałam JEGO - największego łobuza na osiedlu i jego cudownego brata bliźniaka :P !! no i oczywiście nie zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, ale za to zakochałam się w jego braciea mojego Andrewa nie lubiłam bo mnie wkurzał przez całą szkołę podstawową i gimnazjum. zakochana po same latałam za jego bratem, wychodziłam z nim i takie tam, aż przyszedł koniec gimnazjum i poszliśmy do innych szkoł. Moja szkolna miłość poznała swoją przyszłą (za 2 tygodnie) żonę, a mój mąż (za rowno 9 miesięcy) przestał mnie denerwować i tak się zaczęło coś bardziej poważnego między nami. Na początku uważaliśmy że będziemy krótko ze sobą (jak to w liceum) ale minął 1 rok, 2, 3 i w zeszłym roku w święta postanowiliśmy się zaręczyć
Stary 2009-08-26, 10:04   #2722
chilanes
Zakorzenienie

Witam nową PM
coś mi wielocytowanie nie wyszło ;/
Stary 2009-08-26, 10:07   #2723
lain
Zakorzenienie

Cytat:
oboje jesteśmy rocznik 86
ooo to bardzo dobry rocznik
Stary 2009-08-26, 10:12   #2724
zoska86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Mi się podoba taki wielki balon co byłby umieszczony na sali weselnej pod sufitem i jak będziemy tańczyć pierwszy taniec to on się przebije i wypadają małe baloniki serduszka Na all widzialam już takie
odnośnie balonu to cały czas się zastanawiam... też taki chciałam ALE jest problem.... przebija ktoś podczas pierwszego tanca OK - spada około 100 małych baloników, konfetti i co z tym później? leży na podłodze i przeszkadza gościom w tańcu...? właśnie nie wiem jak to zrobić... czy może wchodi pani sprzątaczka z miotłą i wszystko do kosza wrzuca?

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:

Dobry dobry tzw. rocznik doświadczalny :P

a data 26.06.2010 ślicznaaaa ))))
Stary 2009-08-26, 10:15   #2725
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
odnośnie balonu to cały czas się zastanawiam... też taki chciałam ALE jest problem.... przebija ktoś podczas pierwszego tanca OK - spada około 100 małych baloników, konfetti i co z tym później? leży na podłodze i przeszkadza gościom w tańcu...? właśnie nie wiem jak to zrobić... czy może wchodi pani sprzątaczka z miotłą i wszystko do kosza wrzuca?
Ja CI powiem tak... ja byłam na weselu z takim balonem ..Niby wszsytko ok wielki balon wisiał nad parkietem i mieli go odpowiedni ludzie (czytaj świadek) otowrzyć już nie pamietam jak ... ale wg mnie poza ślicznym efektem spadających baloników ( no nie ukrywajmy ma to swój urok) wyszła jedna wielka totalna lipa.. ten balon rozpęknięty spadł pany młodemy na frak i pan młody kręcił walca z wielkim czerwinym plackiem na tyłku..(popsuło to wg mnie całkowicie efekt.. ale to nei moja sprawa)
Co do sprzatania.. balon sam z siebie jak dobrze przebijesz to bedzie wygladal jak jedna wielka płachta i sprzątnąć powinna to obsługa sali.. albo ja wiem.. świadki zanieść do śmietnika powinni.. w końcu są do pomocy .. ale tak jak mówie.. wg mnie to troche lipne jest chyba ze macie kogoś obrotnego i inteligentnego żeby nie pozowolił balonowi popsuć efektu.. Nie podejrzewam, że zamierzasz sprżatać balony... no i konfeti.. No wg mnie powinna siętym zająć obsługa.. oczywiście należy ich oświecić że droga obsługo sali tu jest balon, po pierwszym tańcu proszę o jego sprzątnięcie z podłogi
Stary 2009-08-26, 10:15   #2726
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2009-08-26, 10:15   #2727
martusia951
Przyczajenie

Cytat:

u mnie na szczescie organista ladnie gra i to na zabytkowych organach, wiec szukalismy tylko kogos do spiewania podoba mi sie, ze ta laska ktora bedziemy miec nie ma zbyt operowego glosu, bo to juz moglo byc za duzo dla mojego TZa
jeszcze mysleilismy o tej dziewczynie http://www.youtube.com/watch?v=vGtTp...eature=related
ale ona wlasnie ma juz taki operowy
jesli chodzi o amatorskie nagrywanie, to trzeba miec człowieka, który na prawdę będzie potrafił to robić. Także jeszcze cały czas się zastanawiamy nad tym rozwiązaniem

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

jakoś mi się żadna nie podoba
widocznie mamy inne gusta
Ja Wam powiem,że zanim zaczęłam mierzyć suknie, to najbardziej nastawiałam się na rybkę. A pózniej okazało się, że źle w nich wyglądam. Najlepiej się prezentuje w sukniach w lietrę A. A jeśli chodzi o materiał to na pewno nie będzie to żaden z tym zwiwnych, które są teraz w modzie, ponieważ w lutym w takiej sukni wyglądałabym jak kretynka :/
martusia951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:16   #2728
chilanes
Zakorzenienie

w 2010 wszystkie daty będą śliczne, bo nasze
a ja mam pytanie ... Samoa jak kupwoałaś kiecę to mierzyli Cię w niej od razu, czy to dopiero w przyszłym roku zrobią? I jak z butami? podawałaś wysokość obcasa?

Wg mnie skrzelający balon to niewypał, zwisa potemz sufitu takie badziewne niewiadomo co i teraz... wejść i odczepiać i marnwoać czas? zostawic? eee eszkoda zachodu! jakby juz coś miało strzelać to można kupić tuby z konfetti lub płatkami, potem zamieść, tuby do śmieci i gotowe. Ten balon atrakcyjny wg mnie nie jest.

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-26 o 10:19
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:17   #2729
kaska87
Zakorzenienie

ej! mam 5 dni na znalezienie mieszkania i będę bezdomna

Stary 2009-08-26, 10:18   #2730
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
w 2010 wszystkie daty będą śliczne, bo nasze
a ja mam pytanie ... Samoa jak kupwoałaś kiecę to mierzyli Cię w niej od razu, czy to dopiero w przyszłym roku zrobią? I jak z butami? podawałaś wysokość obcasa?
z tego co mowila to kupila odpowiedni rozmiar a jak suknia dotrze do salonu w polsce zawiadomią ją i każa przyjechać na przymairkę.. i pewno będzie dopasowywanie do konkretnej figury

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości