|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
w Wawce spokojnie mozna kupic w masarni kaszanke, smalec, wiejska. ogorki kiszone tez sa ![]() ja ogolnie rzecz biorac bede miala mieszane towrzystwo - ok. 8 Francuzow, Angielka, Ekwadorczyk, Portugalczyk itp. ale jednak z wiejskiego stolu rezygnuje... za duzo by tego juz u mnie bylo sama tego typu rzeczy za rarytasy nie uwazam, wiec tez mi niespecjalnie zalezy ![]() Cytat:
szczegolnie cena od osoby musisz sie tylko dowiedziec skad te negatywne opinie ![]() a termin mozecie sobie zaklepac 19 czerwca - slubowalabys z Samoa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale kociaczki mi tu szaleja od rana ![]() ostatnio podjelam decyzje, ze ich nie bedziemy wypuszczac... niech beda kotami domowymi, bo to zawsze mniej zmartwien i stresow... a na spacerki beda z nami jezdzic na wies na smyczy kupi sie takie dlugie rozwijane zeby mozna je bylo przywiazac gdzies i zeby sobie mogly chodzic po ogrodzie ![]() rodzice jeszcze sa sceptyczni, ale ja widze, ze Franeczek jest nerwowy i ze strachu to moglby zrobic jakas glupote, z kolei Czesio do wszystkich biega na glaskanko, a to tez nie dobrze - jakies wredne dzieci zrobia mu krzywde i klops ![]() a w ogole to na naszym fundusz zarobilismy juz 178zl
|
||||
|
|
|
#2702 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Dzien dobry
![]() madmuazelle http://www.allegro.pl/item715813674_...l.html#gallery piekne te suknie ![]() A z tych drugich: 152 taka sobie 153 boska 160 ladna ale ja nie lubie takich waskich 161 ladna A suknie sa tylko po niecaly 1000zl? ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
. Co innego w miejscej masarni a co innego takie prawdziwe wiejskie zarcie. U nas sie to na pewno sprawdzi. Ale kto wie, moze tz powie ze wydziwiam i mnie przekona ze to zbedny wydatek. Ja jednak uwielbiam takie rarytasy i jesli cena bedzie ok to sie zdecyduje.---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Lain 19 czerwca bardzo fajna data, sama chcialam w czerwcu ale ja bede miala duzo studentow i oni maja w czerwcu sesje. Ja bym sie chyba na wesele nie wrywala w srodku sesji na 2-3 dni. Poza tym moje rodzenstwo ma szkole, mieszkaja w Anglii i tylko sierpien maja wakacje, dlatego zalezalo mi na sierpniu Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-08-26 o 09:11 |
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie na slubie wiekszosc osob to bedzie mlodziez studiujaca, dodatkowo spora czesc (w tym ja) akurat bedzie konczyc studia/bronic sie itp. dlatego ja wybralam przelom lipca i sierpnia ![]() znajomi maja wesele 12 czerwca... mam nadzieje, ze nie bede miala wtedy jakiegos egzaminu, ze to nie bedzie srodek sesji itp bo byloby niefajnie
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
cześć awanturnice
a ja mam wrzesień i studenci mają wakacje a i szkolni jeszcze nie mają sprawdzianów itd
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 09:19 |
|
|
|
#2705 |
|
BAN stały
|
Kasia wrzesnien tez moglby byc, zastanowie sie nad tym
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
może Tadzik ??
|
|
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie PM z 2010
moja data to 26.06. jak widziałam oblegana data mam pytanie (może się powtórzę) choruje teraz na szukanie fajnych pomysłów na ślub i wesele np. bańki mydlane, pezent z balonami, kupony lotka zamiast kwiatów itd. macie moze jakieś pomysły? chciałabym coś co zaskoczy wszystkich gości tylko pozytywnie oczywiście. |
|
|
|
#2708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój kolega miał w tym roku slub w czerwcu i na drugi dzień miał egzaminy. Ale jakoś udało mu się przełożyć hehehe.
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
śpi, ale wczoraj jechał na rowerze 60km w jedna stronę po kurczakburgera dla mnie
Cytat:
![]() a ja mam pomysł na tytuł "Awanturnicze Panny Młode 2010-nie zadzierać z nami"
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie byloby jakbym juz przed slubem miala obie sesje zamkniete i obie prace obronione
|
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
my też się zaręczyliśmy nad morzem, tyle, że na plaży mój TŻ wykopał mi pierścionek z piasku. Ja byłam przez moment na tyle zajęta ,że nawet nie zauważyłam, kiedy go zakopał Cudnie mu to wyszło. Byłam tak wzruszona, że się popłakałam ze szczęścia ![]() ja też płaciłam 2 tys zaliczki na salę, a na zespół płaciłam 500 zł Lain ja też będę miała oprawę muzyczną na ślubie, ponieważ nasz organista gra i śpiewa tak strasznie, że aż wstyd. Cały zespół będzie u nas grał i śpiewał i zapłacę za ta przyjemność 350 zł. Kobieta, która u nich śpiewa ma niesamowity głos. jak tylko ją usłyszałam, wiedziałam, że to jest to A tu podaję Wam linki do sukni, które mi się podobają i które jutro będę przymierzać ![]() http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=427 http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=536 http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=542 Niestey nie mogę wkleić swoje faworytki, która na chwile ovecną najbardziej mi sie podoba, bo nie ma jej w necie, a zdjęcia w salonie nie pozwlolili mi zrobić
|
||
|
|
|
#2712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
no cóż razem jesteśmy od 26.11.2004
![]() zaręczyliśmy się 26.12.2008 ![]() a ślub jak już pisałam 26.06.2010 ![]() jestem z łódzkiego, a Wy?
|
#2714 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja takich pomyslow nie mam ![]() Cytat:
Martusia wszystkie suknie bardzo ladne. |
||
|
|
|
#2715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widzialam amatorskie filmy z wesela kuzynki... i pwoeim wam, ze w moim przypadku zdecydowanie stawiam na kamerzyste poltorej juz moze byc dosc meczace w ogladaniu w sumie Cytat:
podoba mi sie, ze ta laska ktora bedziemy miec nie ma zbyt operowego glosu, bo to juz moglo byc za duzo dla mojego TZa jeszcze mysleilismy o tej dziewczynie http://www.youtube.com/watch?v=vGtTp...eature=related ale ona wlasnie ma juz taki operowy
|
||
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Zosia Wasz liczba to 26 widzę
![]() ja swojego czas miałam mieć 17.04.2004, 17.04.2007,17.04.2010 ale się zesrało TZ teściowa popsuła
|
#2717 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To zależy jak kamerzysta to zaaranżuje bo jeśli film jest podzielony na części "Kościół, wesele, poprawiny, zabawy, oczepiny itd" to zdecydowanie może być dłuższy bo każdy ogląda to co chce. Mój kamerzysta powiedział, że nie wie ile czasu będzie trwał film i nie wie ile będzie filmował, powiedział że wystarczającoo żeby film był profesjonalny i wszystko najważniejsze było ujęte... i tak się skończyły moje wywody na temat kamerzysty ;p---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
te teściowe.... ;/
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi zalezy na filmie w formie krotkich klipow, a im krotszy tym chyba lepszy tak zeby kazdy mogl sobie wszystko zobaczyc i sie przy tym nie zmeczyc tylko zastanawiam sie wlasnie czy poltorej godziny to juz nie za duzo tego dobrego no bo w sumie co tam bedzie - intro jakies 3minuty, przygotowania 5 minut, kosciol pewno jakies 10, no gora 15 minut, a reszta to wesele i oczepiny... a ile mozna patrzec na tych samych tanczacych ludzi to moze zamowie 1h15min ![]() u mnie to jest tak, ze kamerzysta kreci ile nakreci, ale to ja decyduje jak dlugi ma to byc film, co w nim chce, jaka muzyke itp. po slubie dostaje wersje wstepna montazowa, mowie jakie mam uwagi, oni biora to pod uwage i poprawiaja i dopiero powstaje ostateczna wersja filmu
|
|
|
|
|
#2719 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
dzieńdobry, po wczorajszej burzy na forum dzisiaj nastał nowy piękny dzień
my tez płaciliśmy 2tys za salę zaliczki, a teraz w tym roku chcemy zapłacić za zespół ( właściwie to na początku września ) i kupić wódkę i pewnie tyle będzie w tym roku, chciałam żeby się trochę koszty rozłożyły i nie trzeba było płacić za wszystko na raz Mad bardzo mi się podobają niektóre suknie, nie wydaje Wam się że cześć jest z sukniami od Maggie Sotero? Jakoś wydaje mi się że oglądając ich stronę widziałam już część z tych modelek w tych samych sukniach ![]() Cytat:
Lain dodaj jakieś nowe zdjęcia kotków dawno już nie byłoAgaMili ceny w "pod skałą" chyba ok, tak jak już ktoś Ci doradzał należałoby się jeszcze dowiedzieć skąd się biorą negatywne opinie o lokalu. Cytat:
a co do baniek mydlanych to mój TŻ wymyślił że chce![]() Mi się podoba taki wielki balon co byłby umieszczony na sali weselnej pod sufitem i jak będziemy tańczyć pierwszy taniec to on się przebije i wypadają małe baloniki serduszka Na all widzialam już takie ![]() Cytat:
to widownie będziemy miały bardzo dużąCytat:
Kasia ta wite one wygląda super na tej dziewczynie, ale ta druga nie podoba mi się Cytat:
ja lubelskie A napisz jak się poznaliście, co robicie, ile macie lat, co planujecie w przyszłości itp
|
|||||
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
oboje jesteśmy rocznik 86
![]() hmmm mało romantyczne będzie ;p Znamy się od jakiegoś 10 roku życia (od kiedy mamusia pozwoliła mi przechodzić samej przez ulicę na inne osiedle
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową PM
![]() coś mi wielocytowanie nie wyszło ;/
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Dobry dobry tzw. rocznik doświadczalny :Pa data 26.06.2010 ślicznaaaa ))))
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sprzatania.. balon sam z siebie jak dobrze przebijesz to bedzie wygladal jak jedna wielka płachta i sprzątnąć powinna to obsługa sali.. albo ja wiem.. świadki zanieść do śmietnika powinni.. w końcu są do pomocy .. ale tak jak mówie.. wg mnie to troche lipne jest chyba ze macie kogoś obrotnego i inteligentnego żeby nie pozowolił balonowi popsuć efektu.. Nie podejrzewam, że zamierzasz sprżatać balony... no i konfeti.. No wg mnie powinna siętym zająć obsługa.. oczywiście należy ich oświecić że droga obsługo sali tu jest balon, po pierwszym tańcu proszę o jego sprzątnięcie z podłogi |
|
|
|
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2727 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
widocznie mamy inne gusta ![]() Ja Wam powiem,że zanim zaczęłam mierzyć suknie, to najbardziej nastawiałam się na rybkę. A pózniej okazało się, że źle w nich wyglądam. Najlepiej się prezentuje w sukniach w lietrę A. A jeśli chodzi o materiał to na pewno nie będzie to żaden z tym zwiwnych, które są teraz w modzie, ponieważ w lutym w takiej sukni wyglądałabym jak kretynka :/ |
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
w 2010 wszystkie daty będą śliczne, bo nasze
![]() a ja mam pytanie ... Samoa jak kupwoałaś kiecę to mierzyli Cię w niej od razu, czy to dopiero w przyszłym roku zrobią? I jak z butami? podawałaś wysokość obcasa? Wg mnie skrzelający balon to niewypał, zwisa potemz sufitu takie badziewne niewiadomo co i teraz... wejść i odczepiać i marnwoać czas? zostawic? eee eszkoda zachodu! jakby juz coś miało strzelać to można kupić tuby z konfetti lub płatkami, potem zamieść, tuby do śmieci i gotowe. Ten balon atrakcyjny wg mnie nie jest.
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-26 o 10:19 |
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
ej! mam 5 dni na znalezienie mieszkania
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co mowila to kupila odpowiedni rozmiar a jak suknia dotrze do salonu w polsce zawiadomią ją i każa przyjechać na przymairkę.. i pewno będzie dopasowywanie do konkretnej figury
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

. Poza tym zapraszamy szefa tz z pracy, ktory jest Anglikiem i nigdy takich rarytasow nie jadl
. No i mamy tez gosci z Warszawy 

bo byloby niefajnie 

TZ teściowa popsuła