Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 00:30   #4741
mamrotka
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Taaa, mi też opowiadali takie historie. Mama mówiła, że jak mnie rodziła to akurat doszła do Polski wieść o tym wybuchu bo władze radzieckie nikogo nie informowały wcześniej. Zaczęła się panika bo ludzie nie wiedzieli, czego mają się spodziewać. Jak się urodziłam to dali mi zastrzyk z jodem, cobym nie zachorowała. A co najlepsze, mama musiała mnie tacie przez okno pokazywać bo nie chcieli wpuszczać do szpitala. hyhy
Ooo, mycha, to Ty zodiakalny byczek jesteś jeszcze, jak ja? Czy już bliźnięta? ja jestem z blizniat mieszkaja we mnie anielica i diablica

ahahaha, czy polecam? Pewka! Wyrośnie z niej piękna, inteligentna i szalona niunia, zupełnie jak jaNa pewno będzie do mnie podobna, ah! Pęknę chyba z dumy! no to zostawie betoniare, nie pogardze taka cora jak ty

Jestem beznadziejna. Zjadłam na noc 4 kawałki śledzia w oleju, zagryzając to cebulą. ale... z drugiej strony śledź = ryba, a ryba = zdrowie i tego się trzymam
a co bylo do sledzika? bo podobno lubi plywac

Cytat:
Napisane przez mkarlinka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór..i dobranoc.Chciałam tylko się zglosić, ze żyję i o was pamiętam,.Pa.Jutro może coś naskrobię.Miłej nocy....grzecz(sz)nej....
dobry, ciesze sie ze zyjesz i czekam na esej jutro ablo to juz dzis

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Kominiarza? A czy ja też mogę się załapać? Tylko poproszę takiego dzikiego, umurusanego całego . no nie gadaj ze tz sie nie stara? nowy materac macie i nie testujecie my lozko tak testowalismy ze Gabryska nam juz rosnie

My tu chyba wszystkie z Czernobylu. I dosłownie i w przenośni .

No cudaki takie z Was, że nic co napiszę Was nie przebije .
<333333333333333333333333 33333
widze ze humorek lepszy masz co mala?

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
spoko spoko, kupimy taka gumowa, co cala sie swiecie, na nia to juz nawet bedziesz mogla sikac;D juz sie ciesze

hola hola moja panno, nie bylo mowy o zimie, myslalm ze sytuacja sie na dniach ozstrzygnie! no tak plytek nie ma a ja wanne zamontuje chociaz wiesz ja mam do wisly jakies gora 500metrow takze moze to lepsza opcja no bo wiesz to bloto podobno dobrze na cere robi
w takim wyapdku wypisuje sie z paktu nei mycia;d
gardzie śmierdziuchami, wiec nei zostane takowym;D i zaraz po skonczeniu psiania ide na kapiele;p

samaś smęt;p to mam coś dal Ciebie;
speszial gof juuuu;D;
http://w893.wrzuta.pl/audio/885CG4Ma0e4/kuciapka

"za grabka za grabka kapal sie dziad z babka, babka utoneła do góry kuciapka aaaaaaaaaaahhahahahahah" sikam teraz i ja nie wierze

już nie gardze;D juz sie bede myc regularnie jak mam czekac do zimy, ta bym chyba potem z siebie zeskrobywała hahahahahah zostawie specjalnie dla ciebie szpachelke

chyba big milki teraz własnei pyla...no no, pytalam mamay mowiła własnei ze na koniec sierpnai to przypada a dluga beda pylic? ba jak Niunke nam zapyla to nam wizazowa rodzina jeszcze o Niuniatko sie powiekrzy

Cytat:
ja też;>
a w którym to roku było;D i tu poważnei pytam;D
bo ja chyba za mloda na czarnobyl (1988)a w glowie....hmmm jakby mnóstwo osadu z tamtych lat;D
to bylo 26 lub 28 kwietnia roku panskiego 1986 alez madra jestem

nie moge spac i sikam
Stary 2009-08-26, 01:12   #4742
olcia_czwa
Raczkowanie

Cytat:
Olciu, dziękuję jeszcze raz za dobre słowa, zwłaszcza, że my się chyba jeszcze za dobrze wizażowo nie znamy. Widzę już jednak od pierwszego z Tobą spotkanka, że jesteś tak samo przeurocza jak reszta naszych wizażanek . Co do moich problemów, to wiedz, że staram się bardzo nie przejmować tym wszystkim, i najlepiej w ogóle o tym nie myśleć, ale nie zawsze mi to wychodzi i wtedy produkuję masowe płaczliwe posty tutaj . Na szczęście umiecie mnie przywrócić do pionu za co jeszcze raz bardzo, ale to bardzo dziękuję .
A Ty zaglądaj do nas jak najczęściej, no bo przecież musimy się bliżej poznać . Napisz np. co to za Gwiazda? Twoja córeczka?

Masz rację - nie znamy, ale zawsze to można nadrobić . Produkuj sobie płaczliwe posty ile tylko chcesz, jeśli tylko choć troszkę Ci to pomaga Ja proponuję wyjechać z TŻtem na jakiś namiętny weekend i nie myśleć o problemach. A wyjazdy sprzyjają amorom ))
Tak jest będę zaglądać częściej, bo postanowiłam z całych sił walczyć z prosiakiem i nawzajem zresztą.
Ta gwiazda to moja córeczka Nadusia, która aktualnie ma 10 i pół miesiąca.

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
termin mam z OM na 26 listopada, imie to poki co mowimy ze Gabrysia ale nie na 100%
no ja tez zlapalam sie na mysli ze kupowalabym wszystko dla malej ale mysle ze o sobie tez nie wolno zapomniec ja to mam nadzieje ze bede zadbana mamuska, wiem ze dziecko pochlania kazda chwile ale uwazam ze trzeba sie nauczyc zeby zdazyc ze wszystkim
a co do tych reczy dla dzieciatka to moglabym odkupic od ciebie mam tylko kilka bodziakow takze zainteresowana jestem wszystkim jak chcesz sie pozbyc to chetnie zobacze co masz i jakos sie dogadamy

dzis umowilam sie ze szwagierka ze wyskoczy ze mna na zakupy bo ja to boje sie prowadzic auto bo mam takie cos ze jak zblokuje mi posladek prawy to nie moge sie ruszyc i nie moge w tym momencie hamulec wcisnac, tak ze wole nie jezdzic i nie narazac ani siebie ani innych ludzi na drodze

Twoja gwiazda to juz duza panienka jest, szybko ten czas leci co?

ja jako ze do 4tej nad ranem nie moglam zasnac to siedzialam oczywiscie na allegro, oczoplasu dostalam wszystko mi sie pomieszalo i spalam dzis do 12tej pewnie spalabym dluzej ale telefon mojej kochanej rodzicielki mnie obudzil, zapraszala na sliweczki ale nie pojade bo sama jestem w domu a juz wspomnialam ze boje sie prowadzic
Czas zaiwania jak głupi, a ja codziennie zakochuję się bez pamięci w tej małej istotce . A teraz jest świetna - taka kontaktowa i wszystko łapie w momencie. Ktoś mi kiedyś powiedział, że 8-9 miesiąc to przełom - wtedy właśnie dzidzia robi się kumata w tempie ekspres i to prawda - potwierdzam w 100%.
Ta duża panienka jak się rodziła ważyła 2430g, a teraz waży 11 kilo . Mierzyła 52 cm, a teraz dorasta do rozmiaru 86!!!
Nie, nie - ja też staram się o sobie nie zapomnieć, ale te małe ubranka są cuudne. Swoją drogą - tu dobra rada tych, którzy to przechodzili - nie kupuj za dużo ciuszków w jednym rozmiarze, bo takie maleństwa rosną w oczach - dosłownie. Czasem nawet miesiąc nie chodziła w jednym rozmiarze. Mam dużo rzeczy, które Niunia miała na sobie może dwa razy...

Pisałaś o leżaczku - mam Fisher Price najpopularniejszy na biegunach 2w1 kupiony nowy i jest jak nowy, bo u nas się jakoś nie sprawdził. Niunia wolała matę, a jak jej włączałam wibrację to płakała. Podobno ewenement... Ale moja Niunia nigdy nie była w żaden sposób hyrdana... do dzisiaj zasypia sama przy pozytywce z karuzeli, a jak była malutka to po prostu wolała leżeć przy nas, albo spać u mamy na brzuszku.
Muszę Ci w takim razie wygrzebać trochę zdjęć co mamy. Podeślij mi Twojego maila na PW.

Gabrysia - ładne imię. Poznaliśmy taką roczną Gabi na wakacjach i była słodka.

Co do Twojego nie spania po nocach - nic się nie przejmuj. To jedyny czas, kiedy wszystko jest inne, a Ty nie musisz się tym przejmować. Delektuj się tym i śpij kiedy tylko chcesz. Zbieraj siły, bo będą potrzebne

Cytat:
prosiak też człowiek żyć musi
Tysia hasło roku jak dla mnie pobiło Ludwika...

Cytat:
ja też;>
bo ja chyba za mloda na czarnobyl (1988)a w glowie....hmmm jakby mnóstwo osadu z tamtych lat;D
Ale się staro poczułam...
i co ja robię tu.. uu...

Cześć jeszcze raz wszystkim tym, z którymi się nie witałam. U mnie dzień minął w miarę bezgrzesznie, opróżniam powoli szafkę z rzeczy niedozwolonych i stwierdzam, że najtrudniej mi będzie bez płatków z jagurtem i owocami na śniadanie, no i powstrzymać się od próbowania kaszek i deserków Niuniowych, bo są pyyyszne. Tak więc w sumie to moje jedyne dzisiejsze występki - reszta mimochodem była zgodna z SB Więc może dam radę?

Niuniuska - omlet był bomba

Któraś z Was poszukiwała chyba tego adresu o przepisach na SB. Dostałam, więc podsyłam:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551
Ja studiuję jak na razie.

A co do seriali - nas z TŻtem urzekł Grey's anatomy czyli Chirurdzy - obejrzeliśmy 5 sezonów w jakieś pół roku i nie możemy się doczekać następnych odcinków. Polecam. A kinowa wersja sexu jakoś mi się nie podobała... Siakaś dziwna jestem.
Ojej, siakoś tak późno się zrobiło...
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 01:53   #4743
mamrotka
Wtajemniczenie

Olcia to widze ze twoja malenka urodzila sie na prawde malenka, tylko ponad 2kg, ja cos czuje ze moje cudo ze 4 bedzie miala ale to tak po tatusiu
co do ubranek to juz wiem ze nie kupowac wszystkiego w jednym rozmiarze ale dzieki za podpowiedz
swoja droga to teraz chyba taki okres masz ze trzeba mala pilnowac i miec oczy nawet w bo juz chyba rozrabia ale masz ruch za friko wysle tobie @ na pw

ide spac bo juz oczeta mnie bola, chociaz powiem szczerze ze mi sie nie chce, ustawie sobie budzik na rano to moze wruce do innego trybu

milej nocki
Stary 2009-08-26, 06:09   #4744
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć, cześć

Nadążyć za Wami to Mission Imposible

Mamrotka-
kominiarz mówisz...? Jak to mówią: z braku laku może być i... kominiarz Swoją drogą skoro już sam jego widok przynosi szczęście to co to będzie jak mi lufciki przeczyści. Będę największym farciarzem roku
Imię Gabrysia jest urocze, nie słuchaj Tysi

Niuniuska-
skoro Ci Tysia nie wystarczy (nie najlepiej to o Tobie świadczy Tysia ) to już będę musiała chyba jakieś najfajniejsze,prężące muskuły okazy obcykać... Co Ci będę dzieciaku żałować odrobiny przyjemności (tak Kostka, do Ciebie też to było )

Virginio-
bądźmy szczerzy, mam pod nosem przystojnego, uroczego, zabawnego, inteligentnego, NIE-ŻONATEGO faceta... Gdyby nie chodziło mi coś po głowie źle by to świadczyło o moich hormonach
A odwykiem zakupowym się nie martw- pomyśl o ile większą będziesz miała przyjemność później!

Olcia_czwa-
fajna musi być ta Twoja Gwiazdeczka! Może wstawiłabyś nam tu jakieś foteczki, żeby wizażowe ciotki mogły się trochę pozachwycać?

Fantyna-
my też nie miałyśmy się jeszcze okazji zapoznać, więc ładnie się witam i mam nadzieję, że będziesz tu bywać częściej. Dziewczyny tak ciepło Cię przywitały, że musisz być bardzo sympatyczną osóbką, a takie są tu zawsze mile widziane

Zmykam do pracy, robaczki. Znowu się spóźnię przez poranne "pogaduchy" z Wami.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuziak
Stary 2009-08-26, 06:49   #4745
fiolusiek
Zakorzenienie

hello wstalam juz godzine temu i zdenerwowalam sie ze dzieci mi jeszcze nie przywiezli bo maja byc dzis i jutro jeszcze a piatek mial byc wolny wiec zaplanowalam na niego wyjazd zakupowy i baaaaardzo sie zdenerwuje jak mi to nie wypali bo kolezanki tez sie juz na to nastawily
wcale teraz nie pije kawy i nie jem ciastek wydaje sie wam tylko tak
i powiem wam ze sa okropne
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 08:17   #4746
mamrotka
Wtajemniczenie

hej piekne

wsatalam juz i mam nadzieje ze o tej 22 dzis padne na pyszczek a tymczasem zmykam na herbatke
Stary 2009-08-26, 09:38   #4747
olcia_czwa
Raczkowanie

hej Laski

Limonka spcjalnie na Twoje życzenie - kilka zdjęć mojej Gwiazdy

Mamrotko to ja cosik wybiorę na razie z ogólnych zbiorów zdjęciowych. Muszę się w końcu zebrać i porobić troszkę zdjęć rzeczy.
I masz rację - oczy muszę mieć nawet w . Tyle, że Niuńka jest wyjątkowa bo ona nie raczkuje - ona się turla po całym mieszkaniu... A wczoraj nauczyła się przebijać piątkę Bomba!

Ja też już wstałam, bo mam taki fajny budzik co śpi w łóżeczku obok. Wkażdym razie właśnie wpałaszowałam ukochane płatki fitella ze świeżymi malinkami, borówkami i jogurtem - pychotka. Muszę się nacieszyć póki mogę. A teraz chce mi się kawy

Fiolusiek pewnie, że nie jesz - wydaje nam się . A tak poważnie to mam nadzieję, że Twoje plany jednak wypalą. Strasznie wkurzające jest kiedy cosik sobie zaplanujesz i wszystko bierze w łeb, bo ktoś coś...

Idę po tą kawę! Papa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5094.jpg (18,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2025.jpg (36,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2041.jpg (43,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4568.jpg (33,9 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez olcia_czwa
Czas edycji: 2009-08-26 o 16:29
Stary 2009-08-26, 09:44   #4748
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
hej Laski

Mamrotko to ja cosik wybiorę na razie z ogólnych zbiorów zdjęciowych. Muszę się w końcu zebrać i porobić troszkę zdjęć rzeczy.
I masz rację - oczy muszę mieć nawet w . Tyle, że Niuńka jest wyjątkowa bo ona nie raczkuje - ona się turla po całym mieszkaniu... A wczoraj nauczyła się przebijać piątkę Bomba!

Ja też już wstałam, bo mam taki fajny budzik co śpi w łóżeczku obok. Wkażdym razie właśnie wpałaszowałam ukochane płatki fitella ze świeżymi malinkami, borówkami i jogurtem - pychotka. Muszę się nacieszyć póki mogę. A teraz chce mi się kawy

Fiolusiek pewnie, że nie jesz - wydaje nam się . A tak poważnie to mam nadzieję, że Twoje plany jednak wypalą. Strasznie wkurzające jest kiedy cosik sobie zaplanujesz i wszystko bierze w łeb, bo ktoś coś...

Idę po tą kawę! Papa.
to bede czekac na zdjecia

ale Mala jest slodka , chyba podobna do tatusia co?
Stary 2009-08-26, 10:04   #4749
virginia
Zakorzenienie

Bry!!

Cytat:

nie moge spac i sikam
Mamrociu, o tej porze? Nu nu nu!!! Chociaż przyznam, że wczoraj chyba krążyło chyba coś w powietrzu, ja też poszłam spać o 1, i to niekoniecznie dlatego, że mi się chciało .

Cytat:

Masz rację - nie znamy, ale zawsze to można nadrobić . Produkuj sobie płaczliwe posty ile tylko chcesz, jeśli tylko choć troszkę Ci to pomaga Ja proponuję wyjechać z TŻtem na jakiś namiętny weekend i nie myśleć o problemach. A wyjazdy sprzyjają amorom ))
Tak jest będę zaglądać częściej, bo postanowiłam z całych sił walczyć z prosiakiem i nawzajem zresztą.

Olciu, nie wiem czy uda nam się z TŻetem wyjechać bo mamy zastój finansowy, cały nasz budżet pochłonął w tym miesiącu samochód, który trzeba było naprawić, ubezpieczyć, opłacić mandaty i zrobić przegląd. Od dzisiaj do poniedziłku jednak TŻet wziął wolne, więc może jednak jeśli nawet nic nie wykombinujemy to chociaż pobędziemy trochę ze sobą . Dzisiaj np. jedziemy najpierw z moją 3letnią bratanicą nad jeziorko (tzn. TŻet musi wpaść na chwilę do pracy - pracuje nad Wigrami ale potem już będzie laba ), a potem jedziemy w druga stronę naszej urokliwej Suwalszczyzny, za Jeleniewo, bo tam właśnie wakacjuje nasza rodzinka z Białego. A propo's Białego, to zastanawiamy się, czy tam się nie wybrać. Mała to atrakcja, ale zawsze jakaś. No i są galerie .

Czas zaiwania jak głupi, a ja codziennie zakochuję się bez pamięci w tej małej istotce . A teraz jest świetna - taka kontaktowa i wszystko łapie w momencie. Ktoś mi kiedyś powiedział, że 8-9 miesiąc to przełom - wtedy właśnie dzidzia robi się kumata w tempie ekspres i to prawda - potwierdzam w 100%.

Olciu, ależ Ci zazdroszczę. Ja też już chcę takiego małego skarba!!

A co do seriali - nas z TŻtem urzekł Grey's anatomy czyli Chirurdzy - obejrzeliśmy 5 sezonów w jakieś pół roku i nie możemy się doczekać następnych odcinków. Polecam. A kinowa wersja sexu jakoś mi się nie podobała... Siakaś dziwna jestem.
Od Grey's Anatomy jest tu kilka ekspertów, więc będziesz miała z kim komentować rozwój wypadków . Ja dopiero się przymierzam do niego.

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Mamrotka-

Też tak myślę, Tysia jesteś w mniejszości!!!
Virginio- bądźmy szczerzy, mam pod nosem przystojnego, uroczego, zabawnego, inteligentnego, NIE-ŻONATEGO faceta... Gdyby nie chodziło mi coś po głowie źle by to świadczyło o moich hormonach
A odwykiem zakupowym się nie martw- pomyśl o ile większą będziesz miała przyjemność później!

Nie-żonatego? To co go powstrzymuje?? Eeee...I'm confused .
Oj kochana, jedyne o czym myślę to właśnie zakupy, i uwierz mi, że zawsze sprawiają mi przyjemność!!
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Oj to jak już jesz, to dobre chociaż wszamaj

Cytat:
hej Laski

Olcia, ależ ona urocza!! Radosne usposobienie to chyba ma po mamusi, co?
Jakie to musi być super, codziennie odkrywać z nią coś nowego. Takiiiiiii skarb!!

Ok, moje plany na dziś już znacie, więc nie zostaje mi nic innego, jak się stąd zbierać .
Miłego dnia, lejdis!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:09   #4750
olcia_czwa
Raczkowanie

Cytat:
ale Mala jest slodka , chyba podobna do tatusia co?
Ktoś tu chyba studiował nk ale tak - masz rację - to cały tatuś

Hihi, ale oczka ma po mamusi ...

Edytowane przez olcia_czwa
Czas edycji: 2009-08-26 o 11:03
Stary 2009-08-26, 10:24   #4751
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mkarlinka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór..i dobranoc.Chciałam tylko się zglosić, ze żyję i o was pamiętam,.Pa.Jutro może coś naskrobię.Miłej nocy....grzecz(sz)nej....
Jutro jest już dziś więc czekamy na relację A u mnie noc była przyzwoita (Tyśka nie zdążyła przyjechać)

Cytat:
Kominiarza? A czy ja też mogę się załapać? Tylko poproszę takiego dzikiego, umurusanego całego.
Uuuuu budziet łostro

Cytat:
My tu chyba wszystkie z Czernobylu. I dosłownie i w przenośni.
Zgadzam się w 100%.

Cytat:
spoko spoko, kupimy taka gumowa, co cala sie swiecie, na nia to juz nawet bedziesz mogla sikac;D
i dostaniesz różową myszkę w pakiecie

Cytat:
gardzie śmierdziuchami, wiec nei zostane takowym;D i zaraz po skonczeniu psiania ide na kapiele;p
No to przed kąpielą radzę założyć swoje super sexi rękawice z biedronki, uzbroić się w szczotkę druciankę, szare mydło i Domestos - myślę, że takie uzbrojenie pozwoli Ci doszorować się do czystej skóry

Cytat:
weź sie dziecko ogarnij, i zacznij płynniej czytac;p
Ogarnęłam się! Byle jak, ale się ogarnęłam!

Cytat:
Ciebie tylko połechtać i od razu inna kobieta;D
ahahahah padłam, jakbyś trafiła w samo sedno!

Cytat:
"za grabka za grabka kapal sie dziad z babka, babka utoneła do góry kuciapka aaaaaaaaaaahhahahahahah" sikam teraz i ja
Co to jest kuciapka?
Kochana, mam coś o niebo lepszego!!!! skoro zapodałaś jakąś biesiadną przyśpiewkę to masz. Ocywiście wszystkie słowa mej pieśni kierowane są do Ciebie:
http://www.youtube.com/watch?v=ct4fCc-mDGU

"Czerwone i bure i bure, chodź ze mną na górę, na górę. Dam Ci klucz od bramy, tam się pokochamy!" albo "a Ty żeś burasie, wyburasił KASIĘ""Teraz wódkę pijesz, śmiejesz się wesoły, jak nie będziesz wierny, utnę Ci DZYNDZOŁY!", "Nie będę za Tobą płakała, tylko wino piła i chłopakom DAWAŁA", "Gdy masz w portkach KORZEŃ to się chłopie/Tysiu ożeń!"

Cytat:
chyba big milki teraz własnei pyla...no no, pytalam mamay mowiła własnei ze na koniec sierpnai to przypada
Sezon na Big milka? Fakinszit, nie wiedziałam! Muszę wszystkie swoje dziurki.... od nosa uszczelnić, coby mnie nie dopadł!

Cytat:
NIUNIUśKA, widzisz jakie poruszenie wywołałyśmy nasza chorobą psychiczną hahaha;p ile dziewczyn sie nam posikąło, wiesz jakei teraz nas koszta wyniosa: wiada, pampersy, nowe klawiatury...o maderfaker;D
może chociaz wygramy jakiego patyczka na MILKA;D
Racja. Myślę, że powinnyśmy poszukać jakiegoś sponsora, który by płacił za ewentualne szkody w ludziach wywołane eh niech Ci będzie zaburzeniem psychicznym Ktoś chętny?

Cytat:
ja też;>
Sama bym tego lepiej nie ujęła! Weź kobieto wyczyść się wyciorem z tego osadu!
Tak jak mądra mamrocia mówiła, 1986 r. (za młoda jesteś!) wybuchło chyba 25 czy 26 a do nas dotarło 28/29 a 29 narodziła się gwiazda! ha!

Cytat:
a co bylo do sledzika? bo podobno lubi plywac
Oj, już nie chciałam wspominać żeby Wam smaka nie robić. Pływał... w 40% roztworze alkoholu "Zawisza"
Ty kochanieńka nie prorokuj mi wizji małych niuniątek bo najpierw musi być pierścień mocy czyli zaręczyny (a jak wiecie MOWBM - czyli Mój Osobisty Właściciel Big Milka się nie śpieszy), potem ślub, kariera i dopiero potem...

Cytat:
Ta duża panienka jak się rodziła ważyła 2430g, a teraz waży 11 kilo . Mierzyła 52 cm, a teraz dorasta do rozmiaru 86!!!
Nie, nie - ja też staram się o sobie nie zapomnieć, ale te małe ubranka są cuudne. Swoją drogą - tu dobra rada tych, którzy to przechodzili - nie kupuj za dużo ciuszków w jednym rozmiarze, bo takie maleństwa rosną w oczach - dosłownie. Czasem nawet miesiąc nie chodziła w jednym rozmiarze. Mam dużo rzeczy, które Niunia miała na sobie może dwa razy...
To Nadusia szybko rośnie, daje mamie popalić ale pewnie masz mnóstwo radości.. ))

Cytat:
i co ja robię tu.. uu...
Oj, nie przesadzajmy. Co tu robisz? Odchudzasz się, plotkujesz i dobrze się bawisz, nieprawdaż?

Cytat:
Aaaaaa, też jestem fanką Chirurgów Uwielbiam! (właśnie zaraz będę oglądać powtórki na foxlife;-)

Cytat:

Mamrotka-
kominiarz mówisz...? Jak to mówią: z braku laku może być i... kominiarz Swoją drogą skoro już sam jego widok przynosi szczęście to co to będzie jak mi lufciki przeczyści. Będę największym farciarzem roku
Na pewno!

Cytat:
Niuniuska- skoro Ci Tysia nie wystarczy (nie najlepiej to o Tobie świadczy Tysia ) to już będę musiała chyba jakieś najfajniejsze,prężące muskuły okazy obcykać... Co Ci będę dzieciaku żałować odrobiny przyjemności (tak Kostka, do Ciebie też to było )
O dzięki Ci, o Pani ...czekam;>

Cytat:
Kawa i ciasteczka na śniadanie? Też tak chcę!

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:57   #4752
Malinn
Zakorzenienie

Niuniaaaaaaaaaaaaa nie wiesz co to kuciapka???????:haha ha:

Dzem dobry Olu sliczna ta twoja malutka jesli przegapilam to przepraszam, ale ile to slodkie malenstwo juz ma?
Stary 2009-08-26, 11:44   #4753
Niuniuska
Wtajemniczenie

olcia, śliczna jest Twoja mała!

Cytat:
A propo's Białego, to zastanawiamy się, czy tam się nie wybrać. Mała to atrakcja, ale zawsze jakaś. No i są galerie
E, e, e! Hola, hola! Toż to podlasie - duuuma nasza, a wieczorem u nas żubr podchodzi bardziej

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Niuniaaaaaaaaaaaaa nie wiesz co to kuciapka???????:haha ha:
Nie-eee. Tzn przypuszczam, że skoro u dziadka... to jakiś roztopiony big milk? ale nie rozumiem, skoro babka utonęła to dlaczego dziadkowi poszła w górę kuciapka? Nekrofil? Ojjjjjjjj Tysia, co za piesni wysyłasz, wstydź się kobieto!

BRY

Eh laski, dzisiaj znów waga poszła w górę, mimo, że wczoraj ładnie dietowałam. Nie licząc tych śledzi na noc... ;p To nie woda się zatrzymuje, bo jestem po @;/ więc co to ma być, pffff.

Dzisiaj mama moja osobista ma urodziny więc idę upichcę jej jakieś ciacho, postaram się przy tym nikogo nie otruć. A właśnie, rano (gdy mama była u babci) dzwoniła jej koleżanka by złożyć życzenia, kobieciny nie znam, ale mama opowiada, że zawsze jak dzwoni to wypytuje dokładnie, czy córek za mąż mamcia nie wydała. No to dzwoni, uderzam w gadkę, że mamy nie ma, itp. Myślałam, że szybko skończy, a ona do mnie. "A to Ty Kasiu?" Ja zupełnie nieświadoma konsekwencji mówię "tak, to ja". -cisza w słuchawce.... nagle: "A Ty czemu nie wychodzisz za mąż? A Twoja siostra, dlaczego?" Padłam na zawał, a po chwili odparłam: "Ja jeszcze studiuję i zdobywam wykształcenie wyższe, a siostra robi błyskawiczną karierę zawodową". Kobiecina była w szoku sasasa.

Stary 2009-08-26, 11:51   #4754
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
to bylo 26 lub 28 kwietnia roku panskiego 1986 alez madra jestem

nie moge spac i sikam
bardzo bądra;D to ja już po terminie czarnobylnym, ehhh, ale jednak te opary tak tak te opary mam troszke:P
niunia ciagle siaksz moize Ty jakies problemy z pecherzem masz

Cytat:
będę zaglądać częściej, bo postanowiłam z całych sił walczyć z prosiakiem i nawzajem zresztą.
a haha, daj prosiakowi życ;D

Cytat:
Gabrysia - ładne imię. Poznaliśmy taką roczną Gabi na wakacjach i była słodka.
wcale nie ładne,,,poznaj moja jest strasznei gorzka;p

Cytat:
Tysia hasło roku jak dla mnie pobiło Ludwika...
hehe;D

Cytat:
i co ja robię tu.. uu...
staro pewno masz 21,5 roku i raptem o kila meis jestes starsza;p

Cytat:
A co do seriali - nas z TŻtem urzekł Grey's anatomy czyli Chirurdzy - obejrzeliśmy 5 sezonów w jakieś pół roku i nie możemy się doczekać następnych odcinków. Polecam.
kochanieńka!! chirurdzy to jest cos co kocham!
chirurdzy to moje drugie imie, no moze nie bo na drubie mam Barabara, to moje 3 imie....kur na czecie mam Julia......no to na czwarte;D KOCHAM ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! i mam wszyskei sezony na plytach po kila razy ogladane
eh czyż nie dumnie brzmia moje imiona JUSTYSIA-BASIUNIA-JULIUNIA Mamrotko może coś z tych wybeirzesz hahaha a nie Gabryche;/

Cytat:
wiesz tak to jest ze imie Ci sie podoba do póki masz z nim mile skojarzenia....ja nieznosze gabryski bo mam wogol siebei same glupie takie, tak samo ja k po dzis dzien nie moge wybaczyc rodzicom mojego 2 imienia! BAśka, no bez jaj, nie nawidze go a przez to ze obok mnei mam sasaidke BAche i jest porypana jak coś;/
także z czym Ci sie kojarzy tak odbierasz....
ale ja jedak licze ze mały Mamrotek urodzi sie z siusiakiem i nazwiemy go SEBASTIAN
Cytat:
Niuniuska- skoro Ci Tysia nie wystarczy (nie najlepiej to o Tobie świadczy Tysia )
to o niej źle świadczy:p
Cytat:
Od Grey's Anatomy jest tu kilka ekspertów, więc będziesz miała z kim komentować rozwój wypadków . Ja dopiero się przymierzam do niego.
och jeny jeny! jak Ty grzeszysz niewiasto!!!!, raz dwa zabieraj sie do ogladania bo nei wiesz co piekne na świecie;D

Cytat:
tez chce Cie na nk, zaproś mnie plis ;D

Cytat:
Jutro jest już dziś więc czekamy na relację A u mnie noc była przyzwoita (Tyśka nie zdążyła przyjechać)
ja byłam na czas, tylko Ty mnei do chałupy nie wpuściłas;P

Cytat:
No to przed kąpielą radzę założyć swoje super sexi rękawice z biedronki, uzbroić się w szczotkę druciankę, szare mydło i Domestos - myślę, że takie uzbrojenie pozwoli Ci doszorować się do czystej skóry
Ty tak robisz zawsze mam rozumiec;D

Cytat:
Ogarnęłam się! Byle jak, ale się ogarnęłam!
własnei widac ze byle jak;D

Cytat:
ahahahah padłam, jakbyś trafiła w samo sedno!
padłas-powstań;D

Cytat:
Co to jest kuciapka?
no nei mow ze nei wiesz-wstyd!!
To staropolskie określenie zewnętrznych narządów płciowych kobiety - pipy. Dodam jeszcze, że po staropolsku penis to kuśka!!

Cytat:
Sezon na Big milka? Fakinszit, nie wiedziałam! Muszę wszystkie swoje dziurki.... od nosa uszczelnić, coby mnie nie dopadł!
pozatykaj wszyskeij dziury, dziurki, i dziureczki, bo big milk ma bardzo mocne nasienie....y nasiona i mzoe ostro pylic
Cytat:
Racja. Myślę, że powinnyśmy poszukać jakiegoś sponsora, który by płacił za ewentualne szkody w ludziach wywołane eh niech Ci będzie zaburzeniem psychicznym Ktoś chętny?
chyba nikt, juz na zawsze zostaneimy z naszymi zaburzeniami;D

Cytat:
Tak jak mądra mamrocia mówiła, 1986 r. (za młoda jesteś!) wybuchło chyba 25 czy 26 a do nas dotarło 28/29 a 29 narodziła się gwiazda! ha!
Ty z daleka od mojego osadu:P:P:P
29?? gwaizda?? britnej spirs? czy rijana
Cytat:
Ty kochanieńka nie prorokuj mi wizji małych niuniątek bo najpierw musi być pierścień mocy czyli zaręczyny (a jak wiecie MOWBM - czyli Mój Osobisty Właściciel Big Milka się nie śpieszy), potem ślub, kariera i dopiero potem...
MOWBM ma big milka- a jak juz psialam one maja konkretne nasiona

Cytat:
Aaaaaa, też jestem fanką Chirurgów Uwielbiam! (właśnie zaraz będę oglądać powtórki na foxlife;-)
no wiesz, nie spodziewalam sie tego po Tobie
zaimponowałas mi

Cytat:
Niuniaaaaaaaaaaaaa nie wiesz co to kuciapka???????
to sierota to skąd ma wiedziec;D

bry pania, dzis mam wiele zalatwein na mej pieknej glowie....
jechac do fryzjera, potem do OGIFLAMu odebrac paczuche, potem na spotkanie z ogri kosmetyczka, potem sama nei wiem co ;/
Stary 2009-08-26, 11:53   #4755
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:

Hihi, ale oczka ma po mamusi ...
trzeba sie czyms zajac jak sie nie spi po nocach

Cytat:
Co to jest kuciapka?
Kochana, mam coś o niebo lepszego!!!! skoro zapodałaś jakąś biesiadną przyśpiewkę to masz. Ocywiście wszystkie słowa mej pieśni kierowane są do Ciebie:
http://www.youtube.com/watch?v=ct4fCc-mDGU

"Czerwone i bure i bure, chodź ze mną na górę, na górę. Dam Ci klucz od bramy, tam się pokochamy!" albo "a Ty żeś burasie, wyburasił KASIĘ""Teraz wódkę pijesz, śmiejesz się wesoły, jak nie będziesz wierny, utnę Ci DZYNDZOŁY!", "Nie będę za Tobą płakała, tylko wino piła i chłopakom DAWAŁA", "Gdy masz w portkach KORZEŃ to się chłopie/Tysiu ożeń!" nie no ja naprawde z wami nie wytrzymam

Tak jak mądra mamrocia mówiła, 1986 r. (za młoda jesteś!) wybuchło chyba 25 czy 26 a do nas dotarło 28/29 a 29 narodziła się gwiazda! ha! trza napisac do prezydenta co by jakies swieto narodowe wykombinowal

Oj, już nie chciałam wspominać żeby Wam smaka nie robić. Pływał... w 40% roztworze alkoholu "Zawisza" nie cierpie zawiszy, po niej przeistoczam sie w dzika i gadam glosem lwa
Ty kochanieńka nie prorokuj mi wizji małych niuniątek bo najpierw musi być pierścień mocy czyli zaręczyny (a jak wiecie MOWBM - czyli Mój Osobisty Właściciel Big Milka się nie śpieszy), potem ślub, kariera i dopiero potem... to ile ja mam czekac na Niuniatka? Chyba musze porozmawiac i to powaznie z TOWBM

nie mam pomyslu na obiad co wy robicie?
Stary 2009-08-26, 12:08   #4756
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Eh laski, dzisiaj znów waga poszła w górę, mimo, że wczoraj ładnie dietowałam. Nie licząc tych śledzi na noc... ;p To nie woda się zatrzymuje, bo jestem po @;/ więc co to ma być, pffff. Jak nic Niuniatko

Dzisiaj mama moja osobista ma urodziny więc idę upichcę jej jakieś ciacho, postaram się przy tym nikogo nie otruć. A właśnie, rano (gdy mama była u babci) dzwoniła jej koleżanka by złożyć życzenia, kobieciny nie znam, ale mama opowiada, że zawsze jak dzwoni to wypytuje dokładnie, czy córek za mąż mamcia nie wydała. No to dzwoni, uderzam w gadkę, że mamy nie ma, itp. Myślałam, że szybko skończy, a ona do mnie. "A to Ty Kasiu?" Ja zupełnie nieświadoma konsekwencji mówię "tak, to ja". -cisza w słuchawce.... nagle: "A Ty czemu nie wychodzisz za mąż? A Twoja siostra, dlaczego?" Padłam na zawał, a po chwili odparłam: "Ja jeszcze studiuję i zdobywam wykształcenie wyższe, a siostra robi błyskawiczną karierę zawodową". Kobiecina była w szoku sasasa.
wszystkiego najlepszego dla rodzicielki
a kolezanka to dobra jest nie ma co ale jej dogadalas

Cytat:

chirurdzy to moje drugie imie, no moze nie bo na drubie mam Barabara, to moje 3 imie....kur na czecie mam Julia......no to na czwarte;D KOCHAM ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! i mam wszyskei sezony na plytach po kila razy ogladane
eh czyż nie dumnie brzmia moje imiona JUSTYSIA-BASIUNIA-JULIUNIA Mamrotko może coś z tych wybeirzesz hahaha a nie Gabryche;/ chcialam Julke ale za duzo teraz ich jest, nad Justyna sie zastanawialam ale jakos zakochalam sie w Gabrysi a Baski pod uwage nie bralam ale taka mieszanka jak Justysia-Basiunia-Julunia to za duzo jak na mnie

wiesz tak to jest ze imie Ci sie podoba do póki masz z nim mile skojarzenia....ja nieznosze gabryski bo mam wogol siebei same glupie takie, tak samo ja k po dzis dzien nie moge wybaczyc rodzicom mojego 2 imienia! BAśka, no bez jaj, nie nawidze go a przez to ze obok mnei mam sasaidke BAche i jest porypana jak coś;/
także z czym Ci sie kojarzy tak odbierasz....
ale ja jedak licze ze mały Mamrotek urodzi sie z siusiakiem i nazwiemy go SEBASTIAN wez nawet tak nie zartuj, nie ma takiej mozliwosci ze bedzie siusiaczek chociaz nic przeciwko nie mam

zaimponowałas mi padlam

jechac do fryzjera, potem do OGIFLAMu odebrac paczuche, potem na spotkanie z ogri kosmetyczka, potem sama nei wiem co ;/
a pokazesz co ten fryzjer wyczarowal na twej pieknej glowie?
Stary 2009-08-26, 12:14   #4757
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
ale ja jedak licze ze mały Mamrotek urodzi sie z siusiakiem i nazwiemy go SEBASTIAN
O, nieeeee! Ma być babiniec, żadnego faceta;P A jeśli już to... Artur może być

Cytat:
ja byłam na czas, tylko Ty mnei do chałupy nie wpuściłas;P
Udawałam niedostępną Bardziej się postaraj.

Cytat:
To staropolskie określenie zewnętrznych narządów płciowych kobiety - pipy. Dodam jeszcze, że po staropolsku penis to kuśka!!
Noooo nie gadaj, jestem w szoku Przyjmiesz mnie na jakieś lekcje dokształcające z biologii?

Cytat:
pozatykaj wszyskeij dziury, dziurki, i dziureczki, bo big milk ma bardzo mocne nasienie....y nasiona i mzoe ostro pylic
... ale... papryczek chili mi nie starczy do zatykania

Cytat:
zaimponowałas mi

Cytat:
to sierota to skąd ma wiedziec;D
Tysiu, dlaczego dzisiaj jesteś taka oschła w stosunku do mnie? Czuję się odepchnięta, pominięta i niekochana.

Cytat:
Będziesz swoje pióra strzygła? Pokaż

Tysiu, podoba Ci się moja pieśń? Nie wyraziłaś swojej opinii, ubolewam nad tym

Cytat:
nie mam pomyslu na obiad co wy robicie?
Ja coś z cukinii, ale jeszcze nie wiem co, może leczo albo cukinia ala bigos? albo kuraka z cukinią... ;/
Też sądzę, że to powinno być święto narodowe. Prezydent zupełnie mnie nie rozumie, mnie i moich potrzeb...
Kochanie, to Ty po Zawiszy jesteś taka ostra? Chyba muszę kupić kratę wódki i wpaść do (na) Ciebie

Sprzątnęłam chatkę na picuś glancuś, a teraz zmykam coś pichcić bo zaraz wizaż mnie pochłonie.

Buziakosy, miłego dnia kochane

Stary 2009-08-26, 12:15   #4758
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Nie-eee. Tzn przypuszczam, że skoro u dziadka... to jakiś roztopiony big milk? ale nie rozumiem, skoro babka utonęła to dlaczego dziadkowi poszła w górę kuciapka? Nekrofil? Ojjjjjjjj Tysia, co za piesni wysyłasz, wstydź się kobieto!
za grabką za grabką kąpal się dziad z babka, babka utonęła do góry kuciapka, nie zał mi tej babki jyno tej kuciapki, bo mieli by chlopcy futerko do czopki (hahahahah)

i co tu nei rozumiesz, babka utopiła sie i wisiałą na wodzie na plecach czyli brzuchem do góry czyli DO GÓRY KUCIAPKĄ (do góry pipka:P)
co sie czepiasz dziadkowego milka;p tylko Ci milki w glowie:P:P

a piosenke dostałam od kolegi, dawno temu, bo ciagle do mnei pisalo Ty kuciapko, se mysle co to , wpisalam se w gooogle i se mysle o TY KUŚKO
a potem dostalam ta piosenek i sikałam jak ja sluchałam mimo ze polowy slow ne imoge zrobuzmeic, bo to w ajkis dziwnym jezyku;D

Cytat:
"A to Ty Kasiu?" Ja zupełnie nieświadoma konsekwencji mówię "tak, to ja". -cisza w słuchawce.... nagle: "A Ty czemu nie wychodzisz za mąż? A Twoja siostra, dlaczego?" Padłam na zawał, a po chwili odparłam: "Ja jeszcze studiuję i zdobywam wykształcenie wyższe, a siostra robi błyskawiczną karierę zawodową". Kobiecina była w szoku sasasa.
i na zakonczenie trzeba bylo doac: a Tobie głowno do tego, i tak Cie na wesele nie zaprosimy
Stary 2009-08-26, 12:19   #4759
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystkiego najlepszego dla rodzicielki
Dziękować przekażę, że to od mojej kochanki

Cytat:
Jak nic Niuniatko
Mycha, bez jaj! Nawet mi tu tak nie żartuj, ja się zacznę zaraz przejmować, potem padnę na zawał albo popadnę w depresję

Stary 2009-08-26, 12:28   #4760
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
a pokazesz co ten fryzjer wyczarowal na twej pieknej glowie?
nie wiem dziecinko...bo mam straszne ogrosty, i dosc...wyblakle wygladam, a nei chce juz farbwoac bo robie to od gimnazjum i w kocu lysa zostane;/;/;/

Cytat:
O, nieeeee! Ma być babiniec, żadnego faceta;P A jeśli już to... Artur może być
żaden artur, sebastian;D
ja jak kiedykolwiek bede miala dziecko....na co sie nei zanoi, bo nie mam big milka, ani nawet nie weim czy chce miec potomka.......to jezeli za meza nie bede miala mojego pieknego cudownego boskeigo sexownego chyba geja niedoszelgo Sebastianka to sobie synalka tak nazwe)))))

Cytat:
Udawałam niedostępną Bardziej się postaraj.
hahaah, ale tylko udawałas;p

Cytat:
Noooo nie gadaj, jestem w szoku Przyjmiesz mnie na jakieś lekcje dokształcające z biologii?
to nei biologia;p tylko jezyk staropolski;P

Cytat:
... ale... papryczek chili mi nie starczy do zatykania
a hahahah, to pchaj cebule;d

Cytat:

Tysiu, dlaczego dzisiaj jesteś taka oschła w stosunku do mnie? Czuję się odepchnięta, pominięta i niekochana.
oh maj dir....oschla dla Ciebei never!!!!!!!!!!!
kocham cie miloscia ogromna i potężna

Cytat:
Będziesz swoje pióra strzygła? Pokaż
tylko szacunkiem do mojego owlosienia wierzchniego;D nie wiem czy mam baterie jakeis w domu do aparatu bo moj glupi Tomeczek wszyskei popozyczal....brat znaczy sie;P

Cytat:

Tysiu, podoba Ci się moja pieśń? Nie wyraziłaś swojej opinii, ubolewam nad tym
skarbu podoba, znam ja juz od dawien dawna i mam w komputerowych zbiorach;d, to i ja mam cos dal Ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=L6WHCmqFPY4

"nie chce Ciebie stracic we mgle, nie chce Cie zagibic o nieeeeeee:"
jeje oł jejeje, oł je bejbe je je je;D
...."wiec gdy znow Cie spotkam szepne Ci ze Cie kocham;d"

[/QUOTE]
Stary 2009-08-26, 12:42   #4761
ines85
Zadomowienie

czesc
ja tylko na momencik
widze że strasznie duzo piszecie ale nadrobie to póżniej
wziełam nad morze ze sobą laptopa ale nawet nie mam czasu w sumie go otworzyc
jesteśmy w Międzyzdrojach
ale powiem Wam szczerze że żałuje że pojechałam myślałam że ten moj kolega to troszkę poważniejszy jest i mądrzejszy ale cóż teraz się utwierdziłam w przekonaniu że nie.....
ide zaraz na plaże pogoda wczoraj była cuuudna upał na maxa
dziś też słonko grzeje ale chyba troszkę słabiej
oczywiście obiecuje potem relacje forograficzną
pozdrawiam cieło
Stary 2009-08-26, 12:44   #4762
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja coś z cukinii, ale jeszcze nie wiem co, może leczo albo cukinia ala bigos? albo kuraka z cukinią... ;/
Też sądzę, że to powinno być święto narodowe. Prezydent zupełnie mnie nie rozumie, mnie i moich potrzeb...
Kochanie, to Ty po Zawiszy jesteś taka ostra? Chyba muszę kupić kratę wódki i wpaść do (na) Ciebie
no ja tez ide usmarzyc nalesniki bo po blizszemu kontakcie wzrokowym z watkie co robimy na obiad stwierdzilam ze beda nalesniki z budyniem i malinami

Cytat:
Mycha, bez jaj! Nawet mi tu tak nie żartuj, ja się zacznę zaraz przejmować, potem padnę na zawał albo popadnę w depresję
no co ty, beda sie razem chowac a pozniej twoj Arturek z moja Gabrysienka polacza sie i bedziemy rodzinka
Stary 2009-08-26, 16:47   #4763
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem dziecinko...bo mam straszne ogrosty, i dosc...wyblakle wygladam, a nei chce juz farbwoac bo robie to od gimnazjum i w kocu lysa zostane;/;/;/
Tysiu, łysą też będę Cię kochać

Cytat:
oh maj dir....oschla dla Ciebei never!!!!!!!!!!!
kocham cie miloscia ogromna i potężna
No, tak mi dobrze, tak mi mów

Cytat:
"nie chce Ciebie stracic we mgle, nie chce Cie zagibic o nieeeeeee:"
jeje oł jejeje, oł je bejbe je je je;D
...."wiec gdy znow Cie spotkam szepne Ci ze Cie kocham;d"
Kurde, fajne! Nie bój się, nie stracisz mnie we mgle!

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
czesc
ja tylko na momencik
widze że strasznie duzo piszecie ale nadrobie to póżniej
wziełam nad morze ze sobą laptopa ale nawet nie mam czasu w sumie go otworzyc
jesteśmy w Międzyzdrojach
ale powiem Wam szczerze że żałuje że pojechałam myślałam że ten moj kolega to troszkę poważniejszy jest i mądrzejszy ale cóż teraz się utwierdziłam w przekonaniu że nie.....
ide zaraz na plaże pogoda wczoraj była cuuudna upał na maxa
dziś też słonko grzeje ale chyba troszkę słabiej
oczywiście obiecuje potem relacje forograficzną
pozdrawiam cieło
Eee, ines, nie przesadzaj, dopiero pierwszy dzień. Może facet się zmieni? Albo powiedz mu, że Cię wkurza

Cytat:
no ja tez ide usmarzyc nalesniki bo po blizszemu kontakcie wzrokowym z watkie co robimy na obiad stwierdzilam ze beda nalesniki z budyniem i malinami
Aaaa, Takich jeszcze nie jadłam, podziel się przeeeepisem

Cytat:
no co ty, beda sie razem chowac a pozniej twoj Arturek z moja Gabrysienka polacza sie i bedziemy rodzinka
O, z tego akurat bym się bardzo cieszyła ale mimo wszystko poczekam "na ten czas" ;-)

Uh, ależ się narobiłam. Pół dnia w kuchnii;/ Upichciłam mamie na szybko ciacho i zrobiłam obiad: zmodyfikowane Chili con carne z przepisów SB (bo dodałam jeszcze cukinię). Wyszło pyyycha. A teraz czekam aż przyjedzie sis i zaraz będziem winko pić

Tysiu, mam coś dla Ciebie. Taką klimatyczną pieśń, wiem, że lubisz smęty, ale tekst jest nieprzeciętny
http://www.youtube.com/watch?v=O2fn3...eature=related
Po prostu bońć!

Stary 2009-08-26, 17:02   #4764
Malinn
Zakorzenienie

A ja sie powinnam leczyc
przepraszam, ze tak tu smedze tylko i zadnego pozytku ze mnie nie ma
Rodzina juz mnie wkurza, znowu sie z nimi poklocilam Oczywiscie wiadomo o co
Nikt nie rozumie, ze ja tez mam swoje zycie i swoje plany tylko wszyscy NIE bo jest wesele i masz byc w domu! F**K czemu ja mam taka rodzine
Stary 2009-08-26, 17:21   #4765
olcia_czwa
Raczkowanie

Hej Laski. Ale macie tempo - nie powiem.
Cytat:
To się nie przymierzaj, tylko się zabierz, bo warto. Ja ubolewam straszliwie, że juź nie mam co oglądać. A ostatni odcinek był taki, że wrrrr... Ja chcę wiedzieć co dalej!!!
Cytat:
Olcia, ależ ona urocza!! Radosne usposobienie to chyba ma po mamusi, co?
Jakie to musi być super, codziennie odkrywać z nią coś nowego. Takiiiiiii skarb!!
Hihi, pewnie że super. Ja polecam. Proszę się wyluzować i zabierać do roboty, co by Niunie miały towarzystwo. W na weekend macie jechać i nie ważne gdzie, ważne żeby razem!!!

Cytat:
Dzem dobry Olu sliczna ta twoja malutka jesli przegapilam to przepraszam, ale ile to slodkie malenstwo juz ma?
Dzięki wielkie
Przegapiłaś, przegapiłaś, ale wybczam . Nadusia 3 października będzie miała roczek.

Cytat:
olcia, śliczna jest Twoja mała!
Dzięki

Cytat:
Dobre Nienawidzę takich baboli i takich pytań

Cytat:
a haha, daj prosiakowi życ;D
Nie dam!!! Będę wredna i nie dam!!! Prosiak musi zginąć!!!

Cytat:
staro pewno masz 21,5 roku i raptem o kila meis jestes starsza;p
no pewnie, tylko tak ściemniam

Cytat:
Ja na razie mam część na płytach, a część zajmuje mi miejsce na dysku i czeka na nagranie. Generalnie nie mogę doczekać się września i tego co by się dowiedzieć co z Izi i Georgem.
Tak a'propos. Znacie stronę aleseriale.pl? Tam też jest o chirurgach
No i dowiedziałam się że jest serial siostrzany, którego leciała już pierwsza seria - Prywatna Praktyka - to o tej klinice, do której wyjechała Addison. Pewnie tam się wyjaśni skąd robaki w głowie jej brata...

Cytat:
tez chce Cie na nk, zaproś mnie plis ;D
Mówisz i masz

Cytat:
a ja mam kolegę co się nazywa kuska!
Przez Was będę miała napady śmiechu jak go zobaczę...

Cytat:
trzeba sie czyms zajac jak sie nie spi po nocach
to się nazywa Inwigilacja

Cytat:
A cóż to się tam stało w tych Międzyzdrojach?

U nas spokój. Byłyśmy na dłuuugaśnym spacerze, troszki ćwiczyłam, zjadłam obiadek w postaci sałatki z kurczakiem i sosem tzatziki i obejrzałam friendsów. Teraz czekam na mężusia. Normalnie nuda - dzień jak codzień.

Mamrotko - powiedz mi czy masz jakieś konkretne potzreby czy interesuje Cię wszystko dla dzidzi?
Stary 2009-08-26, 17:26   #4766
virginia
Zakorzenienie

Hey girls
Wpadłam tylko na chwilkę, się pożegnać bo jedziemy do Białego. Na pewno na 2 dni, może dłużej, zobaczymy.
Papapa
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 18:13   #4767
fiolusiek
Zakorzenienie

ja wlasnie wszamalam swoja kolacyjke kocham serek wiejski z pomidorkiem. jutro zafunduje sobie salatke tunczykowa

Malinn jedyne co moge ci poradzic to nie klocic sie bo to jest oznaka slabosci wobec innych zbierz swoje argumenty i porozmawiaj z nimi na spokojnie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 19:15   #4768
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć babeczki przesympatyczne

Olciu- śliczna ta Twoja Księżniczka Gdy patrzę na takie zdjęcia moje postanowienie, że nie będę miała dzieci na chwilę słabnie...

Virginio- sama jestem confused Tłumaczę to sobie tym, że jest zbyt wielkim profesjonalistą, żeby wplątywać się w romanse z pracownicami. Bo przecież w przeciwnym wypadku mój zniewalający seksapil już dawno by go oczarował, prawda?
Baw się dobrze w Białym Odetnij się od wszystkich swoich zmartwień i wracaj do nas radosna i uśmiechnięta

Ines- może to tylko złe miłego początki? Może kolega jeszcze się ogarnie? Jeśli nie to też nie ma co się martwić. Poszukasz sobie jakiegoś miejscowego właściciela Big Milka,żeby Ci dotrzymywał towarzystwa i tyle

Niuniuska- mnie ostatnio przyatakowała pytaniem o to kiedy wychodzę za mąż moja ciotka, której nie widziałam od ładnych kilku lat. Zgodnie z prawdę powiedziałam jej, że nie mam czasu na głupoty Jej mina bezcenna
Poza tym łączę się z Tobą w bólu, bo mam dokładnie to co Ty... Od kilku dni przestrzegam diety, ładnie ćwiczę i... waga rośnie Ja się tak nie bawię!!!
A pod petycją do prezydenta o ogłoszenie 29-ego Dniem Świntuszka Narodowego na Twoją cześć jestem gotowa podpisać się jako pierwsza

Malinnko- głowa do góry, przestać się zamartwiać rodzinką Trochę się poawanturują, przyzwyczają się do myśli, że nie mają żadnego wpływu na Twoją decyzję i odpuszczą.

Tysiu- kto by mnie uczył staropolskich nazw narządów intymnych gdyby nie Ty Dzięki Tobie jestem o tyle mądrzejsza

Mamrotko- jak możesz w wątku o diecie pisać o takich bosssskich naleśniczkach??? Wstydź się, kusicielko.

U mnie dzień jak co dzień. Praca, później siłownia (niestety znowu bez szału... jakoś mi trudno znów wdrożyć się w regularne treningi), a teraz po powrocie do domu wizaż i katowanie kolejnej powieści Chmielewskiej.

Mam wrażenie, że moje życie zrobiło się do bólu monotonne

Buziaki, robaczki
Stary 2009-08-26, 19:19   #4769
ines85
Zadomowienie

Więc tak po krótce pogoda jest cuudna upał w dzień jest niesamowity....teraz już troszke sie ochłodziło ale słonko nadal świeci
dziś leżalam plackiem z 3 godz jak nic i się kąpałam rownież
ceny tylko są zabójcze masakra normalnie worek pieniędzy trzeba miec żeby sobie na wszystko pozwolic...
a co do kolegi to hmmmm nie będę tego komentowac bo serio nie ma czego, myślałam że troszkę inny jest..... ale ma taki mały rozumek i w ogóle .... dziennie to chyba wypija z 10 piw ...i ogólnie nie chce mi się gadac
ale co tam odpocznę troszkę i tyle mojego
Stary 2009-08-26, 20:13   #4770
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa, Takich jeszcze nie jadłam, podziel się przeeeepisem
zrob nalesniki wedlug ulubionego przepisu, do tego zrob budyn i dodaj malinki ot i cala filozofia

Cytat:
Mamrotko - powiedz mi czy masz jakieś konkretne potzreby czy interesuje Cię wszystko dla dzidzi?
interesuje mnie wszystko

Cytat:
ja wlasnie wszamalam swoja kolacyjke kocham serek wiejski z pomidorkiem. jutro zafunduje sobie salatke tunczykowa

Malinn jedyne co moge ci poradzic to nie klocic sie bo to jest oznaka slabosci wobec innych zbierz swoje argumenty i porozmawiaj z nimi na spokojnie
ale mi narobilas ochoty na wiesniaka ale nie mam i juz nie chce mi sie do sklepu leciec bo raz ze w okolicy to juz zamkniety i pewnie piatnicy tam nie dostane a gdzies jechac to juz mi sie nie chce

Cytat:

Więc tak po krótce pogoda jest cuudna upał w dzień jest niesamowity....teraz już troszke sie ochłodziło ale słonko nadal świeci
dziś leżalam plackiem z 3 godz jak nic i się kąpałam rownież
ceny tylko są zabójcze masakra normalnie worek pieniędzy trzeba miec żeby sobie na wszystko pozwolic...
a co do kolegi to hmmmm nie będę tego komentowac bo serio nie ma czego, myślałam że troszkę inny jest..... ale ma taki mały rozumek i w ogóle .... dziennie to chyba wypija z 10 piw ...i ogólnie nie chce mi się gadac
ale co tam odpocznę troszkę i tyle mojego
poszukaj moze sobie jakiegos Big Milka

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości