|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy siê ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pilnie szukam w³osów clip on/in !
To link do mojego w±tku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362034 . Mogê znale¼æ co¶ poza w±tkiem ewentualnie, jak któras bêdzie mia³a to czego szukam
![]() Kolor ¶redni lub ciemny br±z. D³ugo¶æ 50 - 60 cm. Byæ mo¿e jaka¶ wiza¿anka ma takie w³osy, których ju¿ nie u¿ywa. Nie interesuj± mnie w³osy syntetyczne, poniewa¿ koñcówki to istne sianko,, wygl±daj± w³osy jak u lalki. Najlepiej naturalne lub pó³syntetyczne.
![]() |
#2 |
BAN sta³y
|
Dot.: Pilnie szukam w³osów clip on/in !
Ja mam czarne. mo¿na je krêciæ, prostowaæ i farbowaæ, wiec je¶li chcia³aby¶ siê bawiæ to mo¿e cie zainteresuj±.
Tylko ze to jedna ta¶ma szer 18cm, d³ ok 50cm czyli takie pasmo bedzie raczej sluzyc do zagêszczenia ![]() Naturalne wlosy, nowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie szukam w³osów clip on/in !
Pegi dziêki, ale szukam osoby,która chcia³aby wymieniæ kilka ta¶m, aby starczy³o do przed³u¿enia
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.