|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***```Wymianka u Justynki1710```*** szukam włosów clip - on,średni lub ciemny brąz!**
Witam!
Na wizażu jestem od bardzo dawna, jednak jeszcze nigdy nie wymieniałam się z wizażankami ![]() Proszę o odpisywanie u mnie na wątku. Rzeczy, które szukam, nic poza tym nie interesuje mnie, chociaż możliwe , iż wpadnie mi w oko coś spoza tej listy ![]() NAJWAŻNIEJSZE: włosów cilp - in. Kolor średni brąz. Długość 50 - 60 cm. Być może jakaś wizażanka ma takie włosy, których już nie używa. Nie interesują mnie włosy syntetyczne, ponieważ końcówki to istne sianko,, wyglądają włosy jak u lalki. Najlepiej naturalne lub półsyntetyczne. buty, szpilki - rozmiar 36 lub 37 tuniki, tuniko - sukienki rozmiar 36 bransoletki torby średnie rurki rozmiar 36 kopertówki w załącznikach przykłady rzeczy, których poszukuje. Zapraszam ![]()
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-08-26 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***```Wymianka u Justynki1710```***
1. Zestaw Wish Chopard. W zestawie znajdują się perfumy (30 ml), szampon do ciała i włosów (50 ml), balsam do ciała (50 ml)
Zapach nie przypadł mi do gustu. link do kwc do samych perfum: perfumy użyte 2-3 razy, balsam i szampon raz. Jak przechyli się buteleczkę, wydaje się,że brakuje dużej ilości perfum, ale tak nie jest, ponieważ środek , koniec butelki jest jakby wypełniony tym "brylantem", na tym szpikulcu koncu, jest wypełniony tym tworzywem ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-wish-edp.html oddam tylko za coś fajnego, ponieważ same perfumy kosztują 179 zł/30 ml ![]()
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-08-26 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
.
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-09-19 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
.
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-09-19 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
.
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-09-19 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
6. Rybaczki. Założone dwa razy. Można podwijać, wtedy wyglądają także ładnie. Jak nowe. Ja mam 161 cm i na mnie są nawt troszkę za długie, więc
![]() 7.Blackberry Red Currant Lotion Sephora - boski ![]() ![]()
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-08-30 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-08-31 o 01:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
.
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-09-19 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
.
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-09-19 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nieauktualne
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-08-31 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-08-31 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
.
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-09-19 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładkę.
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2009-08-26 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
mam nadzieje, że się nie wcinam..
znalazlabyś coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1251308660 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251308670 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja mam tuniki, torebki i kopertówkę.. masz może jakieś książki poza wątkiem?
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- to wypisz jakieś tytuły które byś mogła oddać jeśli coś Ci się u mnie podoba..znalazłaś coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***```Wymianka u Justynki1710```*** szukam włosów clip - on,średni lub ciemny b
tak jak pisałam w wątku bluza kosztowała mnie 79 zł więc wymienię ją przynajmniej za trzy ksiązki, a torebkę za jedą fajną, lub dwie mniejsze.. więc czekam na te tytuły jutro, raczej oprócz książek nic nie szukam na razie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. Zestaw Wish Chopard
Justynko, może znajdziesz coś u mnie w zamian ![]() Zapraszam do ciuszkowego do obejrzenia biżuterii ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-26 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Coś za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251308670 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1251309130 ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zestaw perfum??
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za balsam z Sephory oraz mgiełkę do włosów Radical? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
tak, wiem jak to pachnie, miałam próbki i zakochałam się w tym zapachu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.