|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() Cytat:
i powiedz jak Ty z 85kg zeszlasz na 50? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze w moim kosciele tylko ja mam slub
A pani kwiaciarka zaspiewała tysiąc zł Jak sie czujesz Samba?
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to dziwne ze tylko Wy macie slub ... wooow tys .. niezle z jakich kwiatow?
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej by bylo gdybysmy mieli sami slub, bo oni w tym kosciele to dziwni sa, poza tym ze nigdy nic nie wiedza, i zawsze wszystko mamy sobie zalatwic u siebie w kosciele (mamy slub w innym miejscu na zasadzie licencji) to na nic nie pozwalaja np. swoje dekoracje czy nawet zeby nas czyms obsypali - i tak beda sypac ![]() aaa tylko kase chca brac, bo mamy slub w sanktuarium... wszystkie dokumenty kazali nam pozalatwiac u siebie typu protokol itd, wiec za to zaplacilismy w swojej parafii.. za slub mamy zaplacic 400-500 zl.. a jeszcze oprocz tego musielismy zlozyc papiery w innym kosciele i Ci z sanktuarium to maja odebrac dopiero w sobote 5 wrzesnia... nio i wczoraj pojechalam zlozyc te papiery.. a tu ksiadz zaczyna mi gderac ze czemu slubu u nich nie robimy (a ten kosciol to plac budowy, jakbysmy mieli w nim robic to wole swoj kosciol) i na koniec sobie zazyczyl 100 zl za przekazanie dokumentow myslalam ze padne!! w zyciu bym nie pomyslala ze za to tez trzeba bedzie zaplacic i prawie mu nagadalam normalnie zdzierstwo... wyzalilam sie ![]() czuje sie tak se... na gardlo nic nie pomaga, przespalam pol dnia i slaba jestem
|
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wklejam zdjecia z probnego makjiazu. Tz stwierdzil ze woli mnie nie umalowana
A poza tym wszyscy mowia ze troche mniej ciemnego cienia w kaciku oka i bedzie ok. Prosze o szczere komentarzeA propo slubow to ja tez bede miala sama w ten dzien, bo para przed nami odwolala z powodu choroby narzeczonego. Sprawdzalam pogode dlugoterminowa na 12 wrzesnia i w calej Polsce ma byc pochmurno z przejasnieniami i 21 stoopni, ale bez opadow. Hmm jak dla mnie idealnie. Nie zimno i nie goraco. Zobaczymy czy sie sprawdzi ![]() Prosze nie zwracac na moje nieuczesane brwi II..o kurdeeeee nie tak to jest jak sie samemu depiluje brwi Jedna mam łagodny łuk druga wygiety dosc mocno super nie ma co, teraz to sobie moge pomarzyc o wyrownaniu do slubu. Eh Dopiero teraz zwrocilam uwage. W dodatku jedna wyzej druga nizej hehe JA to jestem fenomen, no naprawde
Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-26 o 20:19 |
|
|
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
no troche mnie nie było , a ile mnie relacji omineło to nawet nie chce mi się liczyć ale napewno dużo , coraz więcej nas mężatek . u mnie nawet nawet dzidzi rośnie i starsznie się wierci i dokucza mamusi .
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#3277 |
|
Zadomowienie
|
anika222 bardzo Cię przepraszam ale tuż przed ślubem mój mózg jest tak wyprany, że nic mi się nie rymuje
Jeżeli poczekasz do przyszłego tygodnia to może wtedy będę lepiej funkcjonować i coś wymyślę.Ogólnie to wszystko dopinamy na ostatni guzik, tylko z TŻ jest problem bo ma zapalenie ucha Nie dość, że się biedak stresuje to jeszcze go dzisiaj zaczęło boleć. Dostał jakieś antybiotyki i krople ale boję się, że mu do soboty nie przejdzie A najgorsze jest to, że nawet nie może leżeć spokojnie w łóżku bo trzeba pojechać zawieźć napoje, alkohol, pogadać z księdzem a to wszystko 100 km od domu Jedyne co mnie cieszy to dzisiejsze spotkanie z panem, który ma nam zaśpiewać piosenkę o żabie i jeżu. My będziemy mieli DJ ale pierwszy taniec, który jest niespodzianką dla TŻ wykona pan na gitarze... jest po prostu boski. Super zrozumiał o co mi chodzi i jak śpiewał to aż mi się płakać chciało ze wzruszenia... już widzę jak będę beczeć na naszym pierwszym tańcu. Trzymajcie dziewczyny kciuki za TŻ żeby mu się poprawiło bo nie wiem co będze.
|
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale cisza tu na naszym watku. Wiekszosc PM juz jest Zonkami, niewiele nas zostalo |
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
heh...no tak to jest... ja juz za bardzo sie nie udzielam, bo i czasu mniej , i nie na bieżąco z tym wszystkim juz... i znow chora to juz w ogóle...
![]() ale podczytuje Was codziennie i musze przyznac, ze slicznoty z naszych laseczek mam tez nadzieje, ze wasze zycie bedzie równie piękne jak foteczki ślubne ![]() pozdrawiam
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane. Cieszę się ze mnie ktoś jeszcze pamięta... Staram sie nadrobić Wasze wpisy, ale nie jest to łatwe. Po ślubie to jestem gorzej zakręcone i mam większy kołowrotek na tydzień przed ślubem!!! To jest nie do wiary po prostu. Jestem już w pracy i wypada wreszcie coś popracować
W sobotę idziemy na wesele do kuzynki (postaram sie wkleić zdjęcie kiecki i butów), teraz gonimy po fotografach i po rodzinie, która nas zaprasza i tak w kółko. Wszyscy wysyłają fotki, filmiki, a my nawet nie bardzo mamy kiedy to obejrzeć, tyko zgrywamy na kompa. Może za miesiąc się wszystko uspokoi??fanta20 ślicznie wyglądaliście. A moja fryzura trzymała się 4 dni (miałam ją jeszcze na wtorkowej sesji u mnie w domu, głowa już mnie trochę swędziała z lakieru, ale czego się nie robi dla efektu zdjęć aniaaa84; wszystko będzie ok ). Mężuś spisał się oczywiście idealnie.Jakbyśmy dopiero się poznali. Odpoczęliśmy od tego wszystkiego i mieliśmy czas tylko dla siebie, musieliśmy pewne rzeczy nadrobić Tylko potem powrót do rzeczywistości i w poniedziałek od razu do pracya to hotel w którym byliśmy http://www.easygo.pl/wycieczka/egipt...?od-2009-08-06 monia.ch ja miałam to samo, aż mi było głupio, że wszystkie dziewczyny takie zestresowane, a ja nic I tak było w dniu ślubu. Zero stresu i non stop uśmiech, mówię do męża że przez to mi się większe zmarszczki zrobiły i jak tak dalej pójdzie to będzie musiał dorobić na botox ![]() ddaaiissyy my nic nie płaciliśmy za wystrój, tylko 400 zł za ślub (+ 200 zł organista), mieliśmy go w cenie. Tak to wygląda na Skałce w Krakowie. Pogoda będzie super!! kasiaher motley trzymam kciuki Wiem, ze mało dałam zdjęć ze ślubu, postaram się poprawić. Przesyłam Wam link ze zdjęciami, które kolega nam robił http://picasaweb.google.pl/sebus86/SlubAniIUkasza# miłego dnia. Uciekam do pracy |
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Coś w tym jest, że po ślubie milkniemy na wątku...
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
W dodatku nikt nie widzi ostatnio moich postow..Smutno mi sie zrobilo..
|
|
|
|
|
#3283 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obłęd nie???!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
a makijaż szczerze mi sie podoba, nie wiem czy chcesz tak zmatowioną buzie, ale oczy są ok ![]() ja wiem co to za ból samej sobie depilowac brwi... masakra jakaś mi zawsze wychodzi ![]() a my znowu pod górke........ wrrrrrrrrr....... TZ kupił wczoraj buty do ślubu, ale nagle okazalo się, że spodnie od garnituru ślubnego, są zwężane ku dołowi i nie leżą idealnie na butach ... wrrrrrrr... ale mam nadzieje, że się to poprawi jak skrócimy spodnie, bo są o 3 cm za długie.... ale i tak wiem, że będzie wokół tego nerwówka.... masakra. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#3284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie tez sie nie podob ze taka cisza na watku, jakos tu tak teraz obco... |
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
dawno nic nie pisałam ale podczytuję Was na bieżąco Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Wtajemniczenie
|
Monarkia - jak tam samopoczucie??
już nie długo nasz dzień, jak tam ci ida przygotowania?
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny żadna z Was nie ma już projektu winietek w wordzie, pdf-ie?? bardzo bym czegoś takiego potrzebowała- jeżeli któraś ma jeszcze gdzieś coś takiego to bardzo proszę o maila san_g@o2.pl będę dozgonnie wdzięczna
ponieważ sama sobie nie potrafię z tym poradzić
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tak powinno się pisać .
|
|
|
#3290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj tak już też sie powoli stresuje, ale najbardziej pierwszym tańcem że będziemy tak sztywno wyglądać i czy sie nie zatne w kościele z nerwów ja w nocy śpie tylko rano jak wstane to mnie brzuch boli.
|
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
SANG A NA KIEDY TO POTRZEBUJESZ....
w wordzie i pdf nei mam ... ale moge ci w corelu crobic w do pdf to jak nei masz problemu poczekac do przyszłego tygodnia to przez weekend moge ci to zrobic tylkoliste gosci dokładna musisz dac i jak chcesz miec je zrobione znaczy sie skladane na pol czy jak sobei to wymysliłas
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie tez to nie podoba ze tu taka cisza... zwlaszcza ze ostatnimi czasy nie mialam zbyt wiele czasu na udzielanie sie, a teraz mam ale nie mam z kim gadac
![]() Ja zaraz lece pofarbowac wloski, a potem chyba na solarke na chwilke mam nadzieje ze mi to nie zaszkodzi bo dalej slaba jestem ale przecoez musze sie troche opalic do tego 5 wrzesnia
|
|
|
|
|
#3293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwiaty hmm nie wiem jak sie nazywają ale mniej więcej tak wyglądaja http://poznan.forumslubne.pl/files/bukiet_201.jpg (takie jakby różyczki malusie, ale to nie są róże, na pewno kojarzycie) Bukiet w podłużnym kształcie i własnie w takim klimacie ustrojony tez kosciół. Do tego na dwyanie rozłożone biały drapowany materiał (jest wstretny dywan) posypany płatkami róż. A ławki będą ozdobionęe w podobny spsób jak na fotce (materiał będzie węższy) http://www.dekoracjeslubne.com.pl/1d10.htm taką cieniutką, delikatną organzą ale w kolorze ecru (jak bukiet) no i też jakies kwiatuszki przypięte. Cytat:
Oszaleję tak więc witaj w klubie chorowitków ![]() A może choc u Ciebei dziś lepiej?? Pani kwiaciarka nei jest jedyną, ktora moze współpracować, ale znam ją i wiem, że ładnie robi.. tylko nie myślałam, ze to az tyle kosztuje!! Bukiecik dla mnie 150, a strojenie auta 200. Masakra
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-08-27 o 12:34 |
||
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej mamie dla odmiany zimno sie zrobilo na wardze ![]() ja juz troche lepiej sie czuje... gardlo mniej boli, ale dalej slaba jestem i nic nie robie... Ale sie przed chwila wkurzylam, przyszedl koles, ze w przyszlym tygodniu od pon do czwartku wymieniaja w calym pionie rury w kuchni i ubikacji bo komus rura pekla i sytuacja alarmowa... ja normalnie patrze na goscia i mu mowie ze chyba se zartuje, moja mamcia ze absolutnie sie nie zgadza, ze mamy wesele w przyszla sobote i jak on se to wyobraza... ze 7 wrzesnia moga se przyjsc... ale oni ze nie ma takiej opcji, ze w przyszlym tygodniu... normalnie porazka... tu tyle roboty, stresow a ci nam jeszcze pol chalpy rozwala... jak nie urok to sraczka... Daisy to kuruj sie bo kurde zapalenie pecherza to nic przyjemnego ;/ |
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzis ide do fryzjera na podciecie wlosow, moze pojedziemy tez juz zaplacici ksiedzu za slub. Slub coraz blizej, zaczynam chyba odczuwac stresa |
|
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam juz sil nawet o tym myslec, strasznie ciezko przechodze teraz choróbsko i nie mam juz sil totalnie na nic
|
|
|
#3297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy taka masz gilotyne z podziąłką w cm bo nei wiem czy ci linie cięcia robic... sang a ty wiesz moze gdzie w gliwicach maja poduszeczki po dobraczki i jakies inne duperele slubne?
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-08-27 o 13:41 |
|
|
|
|
|
#3299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno 25 lipca ![]() Cytat:
Cytat:
Co do pogody 12 września, to już się boje. Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać i że nie będzie zimno... Nie mam nic na ramiona i nawet nie zamierzałam kupować...
|
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, teraz odpoczywaj (jakaś grypka?!) niech choróbsko szybko minie - potem do dzieła - ratowanie związku - skoro oboje tego chcieliście to nie był to błąd, tylko niestety może nie każdy (szczególnie facet) zdjae sobie sprawe z tego, że obrączka na palcu nie gwaratuje że będzie dobrze i że nie musi się dalej starać. ludzie sobie odpuszczają - a wtedy robi sie problem.trzymam kciuki. zdrowiej! ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- !.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

A pani kwiaciarka zaspiewała tysiąc zł
z jakich kwiatow?

I tak było w dniu ślubu. Zero stresu i non stop uśmiech, mówię do męża że przez to mi się większe zmarszczki zrobiły i jak tak dalej pójdzie to będzie musiał dorobić na botox

i czy sie nie zatne w kościele z nerwów
, teraz odpoczywaj (jakaś grypka?!) niech choróbsko szybko minie - potem do dzieła - ratowanie związku - skoro oboje tego chcieliście to nie był to błąd, tylko niestety może nie każdy (szczególnie facet) zdjae sobie sprawe z tego, że obrączka na palcu nie gwaratuje że będzie dobrze i że nie musi się dalej starać. ludzie sobie odpuszczają - a wtedy robi sie problem.
!.