Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 20:34   #4771
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Ines- dokładnie, w najgorszym wypadku przynajmniej sobie wypoczniesz. Chociaż ja nie tracę nadzieji,że kolega jednak się ogarnie, tudzież poznasz jakiegoś miejscowego Adonisa Cieszę się, że pogoda dopisuje. Pewnie wrócisz z taką czekoladową opalenizną, że wszystkie tu zbiorowo w kompleksy popadniemy

Mamrotko-
interesuje Cię chyba wszystko oprócz kołyski, prawda? Przecież już ustalone, że nie możesz pozwolić, żeby betoniarka się marnowała

Wiedziałam, że o czymś zapomniałam Wam powiedzieć... Mało brakowało, a nie sprzedałabym Wam newsa dnia! Dzwonił do mnie mój były szef i... zaprosił mnie na obiad w weekend Ponieważ wydało mi się to trochę podejrzane zaczęłam drążyć temat i okazało się, że zupełnym PRZYPADKIEM będzie tam też jego wnuk, który też pewnie przypadkiem zerwał ostatnio ze swoją dziewczyną Oczywiście mój szef zapierał się w żywe oczy, że wcale nie ma zamiaru nas swatać, skądże znowu! Po prostu pomyślał, że "powinniśmy się poznać, tyle mamy ze sobą wspólnego, na pewno się ZAPRZYJAŹNIMY". Dopiero po kilkunastu dobrych minutach rozmowy z rozbrajającą szczerością wyznał: "Limonka... Bylibyście idealną parą... Ty już w zasadzie jesteś jak rodzina"
Pójdę z czystej ciekawości. Przez dwa lata tyle się nasłuchałam o tym Pawełku, że aż sama jestem ciekawa co to za facet. Poza tym jak znam Mr Szefa to zaprosi nas do jakiejś na prawdę dobrej restauracji z pysznym jedzonkiem, więc nie zamierzam przepuścić takiej okazji Tak, wiem, że jestem na diecie Nie musicie mi przypominać
Stary 2009-08-26, 20:52   #4772
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Mamrotko-
interesuje Cię chyba wszystko oprócz kołyski, prawda? Przecież już ustalone, że nie możesz pozwolić, żeby betoniarka się marnowała nie pozwole coby mi sie taki dobry sprzet zmarnowal, a jak wyrosnie taka mala a la Niuniuska bede bardzo szczesliwa

Wiedziałam, że o czymś zapomniałam Wam powiedzieć... Mało brakowało, a nie sprzedałabym Wam newsa dnia! Dzwonił do mnie mój były szef i... zaprosił mnie na obiad w weekend Ponieważ wydało mi się to trochę podejrzane zaczęłam drążyć temat i okazało się, że zupełnym PRZYPADKIEM będzie tam też jego wnuk, który też pewnie przypadkiem zerwał ostatnio ze swoją dziewczyną Oczywiście mój szef zapierał się w żywe oczy, że wcale nie ma zamiaru nas swatać, skądże znowu! Po prostu pomyślał, że "powinniśmy się poznać, tyle mamy ze sobą wspólnego, na pewno się ZAPRZYJAŹNIMY". Dopiero po kilkunastu dobrych minutach rozmowy z rozbrajającą szczerością wyznał: "Limonka... Bylibyście idealną parą... Ty już w zasadzie jesteś jak rodzina"
Pójdę z czystej ciekawości. Przez dwa lata tyle się nasłuchałam o tym Pawełku, że aż sama jestem ciekawa co to za facet. Poza tym jak znam Mr Szefa to zaprosi nas do jakiejś na prawdę dobrej restauracji z pysznym jedzonkiem, więc nie zamierzam przepuścić takiej okazji Tak, wiem, że jestem na diecie Nie musicie mi przypominać
no prosze bardzo pylki z Big Milkiem dotarly do Limonki, ach czuje ze na prawde cos jest w powietrzu

bylam dzis na wizycie u gina i wszystko u nas dobrze rowniez zaliczylismy pierwszy wyklad w szkole rodzenia

a teraz pije herbatke zielona z malinami i jest pyszniutka

ciekawa jestem jak tam nasza Tysia po fryzjerze juz
Stary 2009-08-26, 21:30   #4773
ines85
Zadomowienie

rozbawił mnie ten wasz Big Milk
powiem wam że nie chce miec z nim juz nigdy do czynienia jak wroce do domu.......
ale dośc o mnie ...
Limonko idz na to spotkanie i baw się dobrze a noż widelec coś bedzie
przesyłam wam kilka widoczków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10021.jpg (133,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10038.jpg (146,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10050.jpg (161,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10073.jpg (149,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2009-08-26, 22:07   #4774
Niuniuska
Wtajemniczenie

Malinn, nie daj się! To Twoje życie i Ty piszesz jego scenariusz, a nie Twoja rodzinka... Zrób to, co uważasz za słuszne, a czas wyleczy pretensje.

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
Tak a'propos. Znacie stronę aleseriale.pl? Tam też jest o chirurgach
No i dowiedziałam się że jest serial siostrzany, którego leciała już pierwsza seria - Prywatna Praktyka - to o tej klinice, do której wyjechała Addison. Pewnie tam się wyjaśni skąd robaki w głowie jej brata...
A stronki nie znam, ale zaraz obadam. A masz program foxlife, bo tam leci również Prywatna praktyka

Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
a ja mam kolegę co się nazywa kuska!
Przez Was będę miała napady śmiechu jak go zobaczę...

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Hey girls
Wpadłam tylko na chwilkę, się pożegnać bo jedziemy do Białego. Na pewno na 2 dni, może dłużej, zobaczymy.
Papapa
Miłego wyjazdu kochana, wypocznijcie i nacieszcie się sobą
Będę Cię wypatrywać na ulicach Białego

Cytat:
Niuniuska- mnie ostatnio przyatakowała pytaniem o to kiedy wychodzę za mąż moja ciotka, której nie widziałam od ładnych kilku lat. Zgodnie z prawdę powiedziałam jej, że nie mam czasu na głupoty Jej mina bezcenna [Dobre!]
Poza tym łączę się z Tobą w bólu, bo mam dokładnie to co Ty... Od kilku dni przestrzegam diety, ładnie ćwiczę i... waga rośnie Ja się tak nie bawię!!! [Ja też:/ Uff, jak dobrze, że nie tylko ja jakaś dziwna jestem;P Dziś się wkurzyłam i zjadłam 2 kawałki ciasta i wypiłam 3 lampki wina, jeśli jutro będzie mniej na wadze od tego, to uskuteczniam nowe nawyki żywieniowe]
A pod petycją do prezydenta o ogłoszenie 29-ego Dniem Świntuszka Narodowego na Twoją cześć jestem gotowa podpisać się jako pierwsza
ale będziemy świętować ino raz w miesiącu, w kwietniu i styka ileż można świntuszyć, niet?

ines, może kolega zapija swoje smutki? albo myśli jakby tu Cię poderwać a jest nieśmiały i ucieka w % na odwagę. Pogadaj z nim A ja fotek nie widzę Co do cen nad morzem, my wydaliśmy średnio po 700 zł za tygodniowy pobyt;/

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
poszukaj moze sobie jakiegos Big Milka
ah, dumna mnie rozpiera, mój big milk stał się sławny

Cytat:
nie pozwole coby mi sie taki dobry sprzet zmarnowal, a jak wyrosnie taka mala a la Niuniuska bede bardzo szczesliwa
sasasa!

Cytat:
Cieszę się, że pogoda dopisuje. Pewnie wrócisz z taką czekoladową opalenizną, że wszystkie tu zbiorowo w kompleksy popadniemy
A ja już szczególnie. Jestem biała jak ściana, opalenizna złazi mi po 2 dniach
A co do randki z tym Pawełkiem, idź, jeśli okaże się lipny, to przynajmniej najesz się za darmoszkę

Cytat:
bylam dzis na wizycie u gina i wszystko u nas dobrze rowniez zaliczylismy pierwszy wyklad w szkole rodzenia
Ooo, bardzo się cieszę Moje dwie niuńki

Też uwielbiam zieloną z malinami, mniam. Ostatnio kupiłam brzoskwiniową, paskudna;/

Cytat:
Pewnie łysa jest, dlatego się ukrywa albo strzeliła se też fryza na kuciapce i musiała dłużej zostać (btw. o kuśkach słyszałam, ale o kuciapkach - w życiu!)

Halio, kto jeszcze nie chrapie?

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 22:13   #4775
Kostka09
Zakorzenienie

Witajcie kochane
ogarnąc Was jest trudno szczegolnie niunie i tysiaka

ines - nie przejmuj sie kochana tym glabem tylko jak juz tam jestes to baw sie dobrze i wypoczywaj i lap pylki big milka

limonko - niezmiennie czekam na zdjecia z ukrycia z twojej super wypasionej silowni a i baw sie dobrze na spotkaniu zjedz te pysznosci, nawet jezeli wnuk nie bedzie warty uwagi

virginia - baw sie dobrze, wypoczywaj i wracaj do nas z radoscią na pyszczku

mamrotka - zgrzeszylas tym kusicielstwem malinowo - nalesnikowym

tysia - ja chce zdjecia twojego czerepamoze mnie natchnie bo tez mnie czeka Stefan - fryzjer

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

malinn - nie daj sie jak coś to przyjdziemy z pikieta pod twoj dom "malinn jedzie do stanow"a nas sie trza bac, bo w kupie sila

u mnie dietowo srednio na jeza,
a dzisiaj wyobrazcie sobie jade do Suchej B, do agencji w sprawach urzedowych, wjezdzam do miasta (to taka mala miescinka) i co widze??? zaraz kolo drogi w parku pasie sie Słon i dwa Wielblady
a kawalek dalej sie okazalo ze to cyrk ale fajnie wygladały w tym parku
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 22:33   #4776
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
powiem wam że nie chce miec z nim juz nigdy do czynienia jak wroce do domu.......
ale dośc o mnie ...
widoczki super gwiazdko ty nasza

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Pewnie łysa jest, dlatego się ukrywa albo strzeliła se też fryza na kuciapce i musiała dłużej zostać (btw. o kuśkach słyszałam, ale o kuciapkach - w życiu!) ciekawa jestem jaki zworek wybrala i czy kolor ten strzelila?

ja jeszcze nie spie nie moge zasnac mimo tego ze wstalam dzis przed poludniem

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
a dzisiaj wyobrazcie sobie jade do Suchej B, do agencji w sprawach urzedowych, wjezdzam do miasta (to taka mala miescinka) i co widze??? zaraz kolo drogi w parku pasie sie Słon i dwa Wielblady
ja bym pomyslala ze mnie porwali kosmici i jak zwracali to wyrzucili gdzies w afryce

mam ochote na jakos dobra salatke, jakies pomysly?

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
ale dośc o mnie ...
widoczki super gwiazdko ty nasza

Cytat:
Pewnie łysa jest, dlatego się ukrywa albo strzeliła se też fryza na kuciapce i musiała dłużej zostać (btw. o kuśkach słyszałam, ale o kuciapkach - w życiu!) ciekawa jestem jaki zworek wybrala i czy kolor ten strzelila?

Cytat:
ja bym pomyslala ze mnie porwali kosmici i jak zwracali to wyrzucili gdzies w afryce

mam ochote na jakos dobra salatke, jakies pomysly?

chyba cos sie dzieje z wizazem bo nie moge wiadomosci wyslac
Stary 2009-08-26, 22:41   #4777
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:

malinn - nie daj sie jak coś to przyjdziemy z pikieta pod twoj dom "malinn jedzie do stanow"a nas sie trza bac, bo w kupie sila
Dobry pomysł! Jestem za.

Cytat:

Cytat:
Wiedziałam, że tu czuwasz

Cytat:
chyba cos sie dzieje z wizazem bo nie moge wiadomosci wyslac
ja też! Ciągle jakieś errory, zaraz rzucę to w cholerę i pójdę spać;/

Myślę, że Tyśka walnęła sobie na kuciapce wąsy hitlera albo jakieś serce bo ona taka romantyczka

ines, już widzę fotki, ślicznie tam u Was i Ty też cudna

Stary 2009-08-26, 23:20   #4778
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:

Myślę, że Tyśka walnęła sobie na kuciapce wąsy hitlera albo jakieś serce bo ona taka romantyczka

a co to nowa moda jakas z tymi wasami?

Edytowane przez mamrotka
Czas edycji: 2009-08-26 o 23:24
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 23:37   #4779
Tysia1907
Zadomowienie

dziewki zdycham, nie czytałam was nawet,jutro przeczytam i nadrobie..bo padam na kuciape;(

do jutra...niuniuska a Ty zginiesz jak doczytam wszysk oco napisałam kozo wstrętna
Stary 2009-08-27, 07:56   #4780
ines85
Zadomowienie

Cytat:

ehhh nie wyspałam się .... jeszcze 2 noce musze się porzemęczyc...ale on sapie w nocy
a co do niesmiałości to nieśmiały to on nie jest na 100% tego to jestem pewna jak nie wiem co nie chce mi się juz gadac o tym koledze. dzis przyjezdza jeszcze jakas jego koleżanka więc nie będe z nim sama uffff a po powrocie nie chce miec z nim już nigdy do czynienia.......

nie nadązam za wami tak się rozkręciliście pod moją nieobecnośc....
przyznaje się z góry że moje wakacje dietetyczne to nie są ...ale to raczej było do przewidzenia
dziś u mnie chyba rownież zapowiada się ładna pogoda ale co z tego wczoraj leżałam plackiem kilka godzin a nawet nie widac żadnej opaleznizny...jak przyjechałam biała tak chyba wróce

BUZIAKI MIŁEGO DNIA

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-08-27 o 07:58
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 08:32   #4781
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć lalki

Wysmyczyłam do Was bardzo długiego posta i oczywiście Wizaż musiał mi go zeżreć

W związku z czym jestem na niego tak śmiertelnie obrażona, że postanowiłam już tylko się przywitać. Dzień dobry, robaczki
Stary 2009-08-27, 09:30   #4782
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:

a co to nowa moda jakas z tymi wasami?
Nieee, ale podobno każdej kobiecie pasują

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
dziewki zdycham, nie czytałam was nawet,jutro przeczytam i nadrobie..bo padam na kuciape;(

do jutra...niuniuska a Ty zginiesz jak doczytam wszysk oco napisałam kozo wstrętna
Mraau, będziesz mnie lać? Już nie mogę się doczekać!

Cytat:
ehhh nie wyspałam się .... jeszcze 2 noce musze się porzemęczyc...ale on sapie w nocy
a co do niesmiałości to nieśmiały to on nie jest na 100% tego to jestem pewna jak nie wiem co nie chce mi się juz gadac o tym koledze. dzis przyjezdza jeszcze jakas jego koleżanka więc nie będe z nim sama uffff a po powrocie nie chce miec z nim już nigdy do czynienia.......

nie nadązam za wami tak się rozkręciliście pod moją nieobecnośc....
przyznaje się z góry że moje wakacje dietetyczne to nie są ...ale to raczej było do przewidzenia
dziś u mnie chyba rownież zapowiada się ładna pogoda ale co z tego wczoraj leżałam plackiem kilka godzin a nawet nie widac żadnej opaleznizny...jak przyjechałam biała tak chyba wróce
To on koleżanki zbiera? Może chciał zorganizować trójkącik, stąd te sapanie w nocy, już sobie wyobrażał...
A co do opalenizny, też miałam to samo. Wszyscy się opalali nawet z filtrami, tylko nie ja;/ Jeśli smarujesz się filtrem to zrezygnuj na jakiś czas, ja tak zrobiłam i trochę się opaliłam

Cytat:
Cześć lalki
W związku z czym jestem na niego tak śmiertelnie obrażona, że postanowiłam już tylko się przywitać. Dzień dobry, robaczki
Cześć i czołem! eeee, to czekamy na drugi wyczerpujący post Ja też wczoraj zafochowałam się na wizaż bo mi errory wyskakiwały;p

BRY
Lalki, normalnie coś z nerwów zaraz rozwalę. Znów włażę na wagę a tam oczywiście więcej .. ale to pewnie po tym winku i cieście;/ niech będzie..
A i jeszcze śniło mi się, że robiłam test ciążowyale nie wiem co wyszło bo był jakiś dziwny i się obudziłam z tego stresu;/

No i mam zły humor ;/ Ta waga mnie dobija. Walę to, przestaję się odchudzać!

Stary 2009-08-27, 10:59   #4783
mamrotka
Wtajemniczenie

hej piekne

pisalam pisalam i wizaz post zezarl wiec big foch i nie bede sie produkowac !
Stary 2009-08-27, 11:28   #4784
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Więc tak po krótce pogoda jest cuudna upał w dzień jest niesamowity....teraz już troszke sie ochłodziło ale słonko nadal świeci
dziś leżalam plackiem z 3 godz jak nic i się kąpałam rownież
ceny tylko są zabójcze masakra normalnie worek pieniędzy trzeba miec żeby sobie na wszystko pozwolic...
a co do kolegi to hmmmm nie będę tego komentowac bo serio nie ma czego, myślałam że troszkę inny jest..... ale ma taki mały rozumek i w ogóle .... dziennie to chyba wypija z 10 piw ...i ogólnie nie chce mi się gadac
ale co tam odpocznę troszkę i tyle mojego
Czesc piękności nasza
Ah widze ze kolega sama słodycz, lej go po łepie niech się opamięta!!

Cytat:
Aaaaaaaa, LIMONKA będzie miala randewu z dwoma samcami ;D ale czad;D ta ma z dwoma a ja nawet pół nei mgoe znaleźć;P
Pawelek ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pawelek;D zrób mu fote pod stołem….y tzn nei żeby dolnych partii, ale tak żeby nei widział ze robisz a my widziałyśmy jego gębusie;d

Cytat:
no prosze bardzo pylki z Big Milkiem dotarly do Limonki, ach czuje ze na prawde cos jest w powietrzu
no to mówiłam a smiełyscie się ze mnie:P

Cytat:
o to fajnie Sebastianem rosnie

Cytat:
już kochana już, ale nie weszłam tu bo zaraz po, pojechali z mama na sklepy szukac nowych drzwi do domu, i garazu, potem po paczke do ori potem na spotkanie z kosmetyczka, potem do biedro po serek wiejski;D i wrpcilam po 20;/ taka jakas bez rzycia;/ to musiałam paczke porozdzielac z kosmetykami i wogoel, i nic m isie już potem nie chcialo, i Az szybko się zawinęłam d osapnia, po 00 było a ja już poszlam spac

Cytat:
ale dośc o mnie ...
NASZ BIG MILK KRÓLEM a jak wiadomo, krol jest tylko jeden.
A koele bij bij!!

Cytat:
A stronki nie znam, ale zaraz obadam. A masz program foxlife, bo tam leci również Prywatna praktyka
Ha ;D a ja mam prywatna praktyke 1 i 2 sezon już cala z lektorem nagraną na płytkach;D sasasasasa;d

Cytat:
ah, dumna mnie rozpiera, mój big milk stał się sławny
Hola hola!!!!! NASZ!! Razem go stworzylyśmy! Ju end mi!

Cytat:
Pewnie łysa jest, dlatego się ukrywa albo strzeliła se też fryza na kuciapce i musiała dłużej zostać (btw. o kuśkach słyszałam, ale o kuciapkach - w życiu!)
Jak chcesz to Cię strzele w oko:P małpiszonie jeden :P:P
(a ja wiecej o kuciapkach wlasnei niż o Kuskach;p)

Cytat:
Witajcie kochane
ogarnąc Was jest trudno szczegolnie niunie i tysiaka
A bo my takei nei do ogarniecia;p

Cytat:
tysia - ja chce zdjecia twojego czerepamoze mnie natchnie bo tez mnie czeka Stefan - fryzjer
Ta idz Se nawet do stefanki;D
Nie mam bateri;/ mesio mi ukradł;( a pzoatym nie ma na co patrzyc, szalu nei ma

Cytat:
E hehehhe, dobre , nawet bardzo dobre;D

Cytat:
Wiesz kochana, nie będę Ci odbierac „Twojego wzorku”, zrobie sobie już inny, a ten miej sobie ile chcesz;p

Cytat:

Ty uważaj na niego, bo może on się masturbuje po nocach, i daltego w dzien taki wymęczony chodzi ze się musi alkoholem obudzic;p

Cytat:

Nie kochuj kochana, szkoda czasuJ

Cytat:
Nieee, ale podobno każdej kobiecie pasują
Nbiunia wie cos na ten temat bo ma takowe, i co dziennei w lustrze sprawdza czy rózno leża;d

Cytat:
Mraau, będziesz mnie lać? Już nie mogę się doczekać!
Nie wyobrażaj sobei zbyt wiele;p dostaniesz raz w dupsko i po wszystkim:P

czesc kozęcje;p
Jak się macie, widac ze źle wam było beze mnie wczora z wieczora;D
Hihihi

Olcia fenksik za zaproszenie na nk
Ale dżaga z Ciebie;D
A co go CHIRURCIów moich to mogę Ci poweidizec ze podobno w 6 s, izi ma przezyc a mój bidulek Dźordz ma umrzec;(
Zalamanam tym faktem;(
A prywatna praktyka już się skończył 2 sexzon, leciał na foxie rownolelge z chirurgami
Nei chwalac się pwoeim ze ich tez mam na polytach hahaah;D

Edytowane przez Tysia1907
Czas edycji: 2009-08-27 o 11:29
Tysia1907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 11:30   #4785
Niuniuska
Wtajemniczenie

Wszystkie się zafoszyły, to chyba dzisiaj cisza na wątku będzie
Mój wizaż chyba dzisiaj niezbyt głodny bo moich postów nie je ;p

buziaki piękne

Stary 2009-08-27, 15:10   #4786
Kostka09
Zakorzenienie

Ufff ja dopiero wlaczylam kompa, bo od rana jakos latam
jejku ale goraco u mnie zar sie z nieba leje chyba ze 35stopni
wszystkie widze dzisiaj obrazily sie na wizaz to dobrze ze rano nie wchodzilam bo by mnie tez wkurzyl jeszcze na dzien dobry

ja dopiero pichce obiad bo sniadanko wszamalam z mama w ikei srednio bylo dietetyczne ale nizbyt duzo a teraz to ja umieraaaam z glodu lece robic cos...
Stary 2009-08-27, 17:48   #4787
Niuniuska
Wtajemniczenie

A ja mam doła i jest mi źle ehh byłam u babci,

Stary 2009-08-27, 17:58   #4788
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
dzaga powiem ci ze ja tez dzis bez humoru, jakas taka rozgniewana jestm i wogole...burza wisi w powietrzu i juz sie zaczynam bać;(
my to chyba telepatycznie uzgodnilysmy ze dziszly dzień....eh i ten gorac.....wracam do lodówki
Stary 2009-08-27, 18:18   #4789
ines85
Zadomowienie

Cytat:

To on koleżanki zbiera? Może chciał zorganizować trójkącik, stąd te sapanie w nocy, już sobie wyobrażał...
A co do opalenizny, też miałam to samo. Wszyscy się opalali nawet z filtrami, tylko nie ja;/ Jeśli smarujesz się filtrem to zrezygnuj na jakiś czas, ja tak zrobiłam i trochę się opaliłam

taaaak dziś mamy trójkącik w pokoju nieżle się zapowiada mamy łoże małżenskie i jedno łóżko jednoosobowe, zrezygnowałam z tego małżeńskiego i uciekłam od niego niech się koleżanka dziś z nim męczy a co ciekawsze ta koleżanka to jego była
ja wysiadam chyba pomyliłam wakacje i lokal
BRY
Lalki, normalnie coś z nerwów zaraz rozwalę. Znów włażę na wagę a tam oczywiście więcej .. ale to pewnie po tym winku i cieście;/ niech będzie..
A i jeszcze śniło mi się, że robiłam test ciążowyale nie wiem co wyszło bo był jakiś dziwny i się obudziłam z tego st
resu;/

No i mam zły humor ;/ Ta waga mnie dobija. Walę to, przestaję się odchudzać!
może wkrótce ciociami zostaniemy ??? ale widze że niezbyt z tego byłabyś zadowolona
i głowa do góry jak waga ruszy to mmmmmm znikniesz nam w oczach
Cytat:
Czesc piękności nasza
Ah widze ze kolega sama słodycz, lej go po łepie niech się opamięta!!

hehe lac to nie będę - ja nie z tych kobiet co leją po łbie z resztą pewnie by się nie dał...... wysportowany jest więc pewnie rozłożyłby mnie na łopatki

Aaaaaaaa, LIMONKA będzie miala randewu z dwoma samcami ;D ale czad;D ta ma z dwoma a ja nawet pół nei mgoe znaleźć;P
Pawelek ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pawelek;D zrób mu fote pod stołem….y tzn nei żeby dolnych partii, ale tak żeby nei widział ze robisz a my widziałyśmy jego gębusie;d

ja nie moge ja Tysia coś napisze to można się pośmiac
Cytat:
ehhh słońce nie smutaj nam się

no to dziś zaszalałam ponad 7 godz na plaży i się tak spaliłam że teraz mnie wszystko piecze
pogoda jest cuuudna ..... ale chyba noc będę miała nieprzespaną ....
Stary 2009-08-27, 18:42   #4790
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

no to dziś zaszalałam ponad 7 godz na plaży i się tak spaliłam że teraz mnie wszystko piecze
wysylaj kochana tego macho po kefir i sie okladaj bidulko

Cytat:
nie smutaj się kochana na pewne rzeczy nie mamy wplywu, co niezmienia faktu, że nas smuca wiem, ale babcia pewnie nie czuje sie lepiej jak widzi cie smutna trzymaj sie skarbie

Cytat:
dzaga powiem ci ze ja tez dzis bez humoru, jakas taka rozgniewana jestm i wogole...burza wisi w powietrzu i juz sie zaczynam bać;(
my to chyba telepatycznie uzgodnilysmy ze dziszly dzień....eh i ten gorac.....wracam do lodówki
tysia ja tez chce taka duza lodowke do ktorej bym sie zmiescila ale takiej ni ma

witajcie popoludniowo, zjadlam cyca z kury pieczonego z salatką grecka i sosem czosnkowym, ale srednio mi smakowal szczerze mowiac, mam chyba dosc kurczaka

u mnie na wadze tez bez zmian ale w sumie to malo mam dni bez grzechow to co się dziwic
Stary 2009-08-27, 18:48   #4791
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Ufff ja dopiero wlaczylam kompa, bo od rana jakos latam
jejku ale goraco u mnie zar sie z nieba leje chyba ze 35stopni
wszystkie widze dzisiaj obrazily sie na wizaz to dobrze ze rano nie wchodzilam bo by mnie tez wkurzyl jeszcze na dzien dobry

ja dopiero pichce obiad bo sniadanko wszamalam z mama w ikei srednio bylo dietetyczne ale nizbyt duzo a teraz to ja umieraaaam z glodu lece robic cos...
Nie martw się kosteczko, ja na śniadanie zjadłam kawałek ciasta...:/ też niezbyt dietetycznie.Eh.

Cytat:
Heh, faktycznie coś nas dopadło czubku
Burzy się boisz, ja też w sumie, ale u mnie beznadziejna pogoda od rana, deszcz leje. Dopiero teraz jakieś słońce wyszło...

Cytat:

może wkrótce ciociami zostaniemy ??? ale widze że niezbyt z tego byłabyś zadowolona
Nie, raczej nie. Byłam u lekarza niedawno, nic mi o tym nie wiadomo. Yhym, teraz to nie ten czas. Ale pocieszam się, że to tylko sen.

Cytat:
i głowa do góry jak waga ruszy to mmmmmm znikniesz nam w oczach
Chyba nie ruszy. Nigdy tak się nie wkurzyłam na wagę, żebym musiała potem rzucać się na słodycze i zajadać nerwa A dzisiaj zjadłam 3 kawałki ciasta, czekoladkę i loda:/ Jadłam byle co, byle jak o byle jakich porach;/

Cytat:
Ooo, smaruj się kochana żebyś nie miała bąbli
A ta koleżanka to jego była? yyy, jakiś on dziwny, bez kitu. Zapraszać swoją byłą...? Eeek. Nie rozumiem.

Eh, jak zobaczyłam dzisiaj babcię, taką osłabioną... do tego lamentowała, że umierać będzie to normalnie teraz nie mogę dojść do siebie ;/ Żal za serce ściska, do czego człowiek się dożywa... Bez sensu.

Jak tylko zobaczyłam, że dzisiaj znów więcej na wadze to na śniadanie wpierdzieliłam ciasto Potem było już coraz gorzej. Co jest dość dziwne, bo ja słodyczy generalnie nie lubię;/;/;/ Eh. Nie będę marudzić, spadam na zakupy, jutro wyjazd.

Stary 2009-08-27, 19:19   #4792
Marei
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczyny, znowu robię come back Muszę w końcu wziąć się za siebie a Wy mnie motywujecie do tego

Niuniusko, trzymaj się Moja Droga Straszna sytuacja, ale bądź dzielna
A co do ciąży, to niedawno zrobiłam TŻowi iezły numer. Spóźniał mi się okres, już 3 dzień, co jest w moim przypadku niebywałe, zazwyczaj był wcześniej niż później, 28dni cykl nigdy nie przekraczał. A tutaj już dzień 30... 31..... A 32 przyznałam się TŻowi. Już miał mi test kupić, oboje się martwiliśmy, ponieważ nie mamy pieniędzy, dodatkowo na studiach ciągle mam do czynienia z promieniowaniem, ochrona radiologiczna na 6, ale niestety, czasem coś się przedostanie, nie ma bata. Oboje zdołowani siedzieliśmy przez TV, kiedy nagle mnie co tknęło i policzyłam raz jeszcze i.... okazało się, że... że pomyliłm się w obliczeniach o 2 tygodnie i okres przede mną. Myślałam, że TŻ mnie zabije, ale na szczęście nie miał już siły i sam się śmiał.

Opalanie bez filtrów????? :gun :

Mam piękną, brązową, bezpieczną opaleniznę najpierw spf 50, to nie opaliłam sie nic. Potem 30, jak się lekko ozłociłam to spf15. I przy 15, o dziwo sie nie spaliłam (a ja bladziuch przeokropny) , ale to zależy od firmy, bo ten sam filtr ciocia w Tunezji miała i też się nie spaliła, a na plecy soraye 20 uzywala, bo wyzszy filtr i ich spalilo, wiec potem caly 15 sie balsamowali Więc zapraszam do używania filtrów I zakaz solarium albo przynajmniej mniej, słyszałyście, co oglosili oficjalnie? że znacznie zwiększa ryzyko zachorowania na raka skóry.

Oooo Limonko, znowu wokół Ciebie gromada mężczyzn Jesteś niesamowita!

Naleśniki z budyniem i malinami????
Na szczęście maliny są dietetyczne

Ah, Dziewoje moje, brak czasu i to ile mnie nie było najbardziej widzę, jak próbuję przebrnąć przez wszystkie posty. Podczytywałam Was, ale nie miałam czasu nic pisać, teraz się zebrało wszystko, więc tylko pozdrowię Was WSZYSTKIE gorrrrąco )) I obiecuję być tu częściej
Stary 2009-08-27, 19:26   #4793
ines85
Zadomowienie

Cytat:

A ta koleżanka to jego była? yyy, jakiś on dziwny, bez kitu. Zapraszać swoją byłą...? Eeek. Nie rozumiem.
ja tez wiele rzeczy nie rozumiem
ale chyba mnie nic już nie zdziwi
iśc się upic i tyle.................
Stary 2009-08-27, 20:09   #4794
mkarlinka
Raczkowanie

Cześć lasencje
Ja właśnie mam doła jak stąd do Afganistanu.......:confus ed:Właśnie wróciłam ze szczepienia na alergie (szkoda, ze, nie mogłam na wscieklizne, bo taka szczypionka by mi się przydała) nie byłam dzisiaj w pracy, bo pojechałam do lekarza i zawsze jak mnie nie ma są jakieś ale....dlaczego ludzie są tacy podli, fałszywi, nie rozumiem tego?Wiecie co mam dość swojej pracy...chyba czas zmienić miejsce zamieszkania i miejsce pracy.Teraz jestem sama bo mój misiek mieszka se w Wiedniu i jest mu tam całkiem nieżle, przyjeżdza co 2, 3 tygodnie na tydzień lub tylko weekend.

Jedyne co jest pocieszająco to ze waga mi spada.... a i zapisałam się do szkoły na 2 kierunki: podyplomówki:Psychomotory ka i na Tyflopedagogike i na kursy językowe: angielski i franuski.Przynajmniej będe się edukowac i nie myśleć o miłości....no może tylko w weekendy jak misiek będzie

Mamrotka-super ze z twoim dzidziusiem i z Tobą wszystko dobrze.A znasz już płeć maluszka, chyba ze gdzieś napisałas, a ja gapa i nie doczytałam.
Miłego wieczoru, ja ide czytać książkę Maxime Chattam : "Otchłań zła".Paaa
W tym cel zycia".

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 21:03   #4795
Tysia1907
Zadomowienie

Niewiasty zły dzień dziś...zły....
Niuniuska burzy to ja sie boje tak jak i dentysty, jak i ciemności, samotnosci i wogołe....ogólnie wszytstkiego sie boje.
tak wszystko śmiechem i krzykiem przysłaniam, ale ogólnie to cienki bolek ze mnie:/
a dziś to ja wogole jakas bez zycia jestem

nadal nie mam z kim pójśc na Alinowe wesele, pytałam kolegów takich to jeden twierdzi ze go dziewczyna nie posci, inny ze ma w tym czasie inne wesele, a inny ze wogole nei chadza na takei imprezy, a wg mnei to oni poprostu nei chca isc na impreze z prosiakiem...sorry z maciorą...tucznikiem...a ciul wie z tym co jest największy z calego ich rodu.
i tak to wyglada ze nie mam z kim pojsc, a nie chce pójść sama, bo co bede obic, wszsy ida z kims, pojda tanczyc a ja zostane sama przy stole jak ten prosiak przy korycie.....żal

pozatym jakos tak dziwnie mi ogolnie dzis jest, zapytalam ali czy by byla zla jaikbym ew nei przysla na wesele bo nei mam z kim, to zaczela sie na mnie drzec i wogole nie rozumi, bo ona ma kogos...a ja nei mam nikgo i wogole dupa z bita

wlasnie włączyłam sobie moja tzn PŁYTE DEPRESYJNA
nagrałam sobie na niej ok 16 wolnych, płaczliwych piosnek i jak jet mi xle to wlaczam sobie ja i dobojam sie nia do konca....i tak se slucham

miłego wiczroku kózki, limonko napisz jak randka...kiedy sie odbedzie
Stary 2009-08-27, 21:21   #4796
mamrotka
Wtajemniczenie

Niunka wspolczuje ze zle jest z babcia

ines85
uwazaj z tym opalaniem

Marei witaj zgubo to na ostrego stresa TZ narazilas zagladaj czesciej

mkarlinka podziwiam, dwa kierunki i jeszcze kursy jezykowe ja nie dalabym rady gratuluje spadku kg
u mnie cora bedzie (no chyba ze siusiak urosnie)

Tysia idz sama, czasami dziewczyny mowia ze lepiej sie bawia jak by byly z osoba towarzyszaca, a swoja droga to bez sensu jest takie chodzenie z osobami towazyszacymi, jak ktos ma kogos to ok fajnie ale przeciez nie wszyscy i kiedys jak opowiada mi babcia to bylo calkiem inaczej

Bylam dzis z tz na grzybach i powiem ze nie miala baba klopotu to kupila sobie prosie uzbieralismy 2 male wiaderka i teraz musze z nimi cos zrobic ale mi sie nie chce no nic bede walczyc do polnocy z maslakami
Stary 2009-08-27, 21:24   #4797
Tysia1907
Zadomowienie

jeszcze wam cos opowiem bo zapomniałam;
wczoraj po odbiorze paczki z biura oriflame pojechałam sobie na spotkanie z regionalna kosmetyczna na temat pielegnacji cery, zabrałam ze sobą koleżankę która tez w tym siedzi, i spotkanie mial obyc w restauracji, srednio wiedzialm gdzie tam sie parkuje, a nawet wjezdza, wiec zaparkowalam sobie w okolicy banku...tj budynku obok neimalże...takze trzeba bylo kwałek podejsc na miejsce, spotkanie trwalo ponad2h...ale do czego zmierzam....idac do auta z kolezaka intensywnie rozmawialysmy na tema spotkania i zblizalysmy sie do samochodu, juz bylysmy na parkingu i widzailysmy moja rakiete w zasiegu oka, az z krzaków wyszkoczyli jacych chlopowie...i jeden tak sie bardzo patrzyl, nie zwracalam na to uwagi.....bo moja kolezanka jest sliczna, szczupła, w dlugich dredach i zawsze jak z nia ide to za nia sie tylko ogladaja...ale on ewidentnie sie patrzyl na mnie, i ja sie zaczelam patrzec....... i tak mysle kto to taki, i on minal nas i tak dorwaca ie i nalad patrzy, a ja wsiadlam do samochodu, odpalilam i jade....w strone ich zeby sie mu przyjzdec....i wydawalo mi sie ze to taki jeden....ael sobie mysle nieeeee.....on byl wysoki, chudy, i ogolnei nieco inaczej wygladal...to nie on....
a dzis wchdoze sobei na gg i dostaje waidomsoc od pana A.
sobie mysle...nie gadalismy tyle czasu co jest....i co sie okazalo to jedank wczoraj byl on.
zagadal niby co slychac, pytal czemu ciagle jeztem na neiwidocznym i takei tam,az nagle pyta czy nei bylam wczoraj na parkindu przy PKO sa w zielonym ticku mowie no tak, a skad wiesz,a bo chyba sie widzileimys....a ja mwoei he to jednak byles Ty
i zaczeliscmy sie smaic , jakie z nas glupki, ze zamiast sie zatrzymaci pogadac to przygadalismy sie sobie.... a zaraz wam powiem kto to
to taki pan A co pozanlam go hmmmmm z 6 lat temu na gg odezwal sie keidys czy mzoemy poklikac haha, i tak sobie gadalismy, bardo duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuzo i czesto, okazalo sie ze mieszka tez w krosnie i takei tam rózne, i ani nei chwilismy sie spotkac ani nic, tak fajnie bylo, cos jakby przyjacielsko....ale jednak milej.....
i w liceum trzeba mi bylo taki obrazek wydrukwoac w wielkich rozmairach, a on interesuje sie fotografia i slcizne zdjecia robi i zaproponowal ze u kolegi w drukarni m iza darmo owego wydrukuje...tylko zeeeee zeby mi go dac musielibysmy sie rzecz jasna spoktac, a ze nei widzielismy sie nigdy wczesneij na zywo,,,,,byl maly stresior...ale w koncu sporkalismy sie w pol drogi miedzy mna a nim, a mamy do siebei z 5 hm, i tak sobie siedzialismy i gadali dal mi malunek i ajko cieawkostke pwoeim wam ze w rezultacie nei oddala m go do szkoly tylko zkserowalam a ten powisialam sobie na scianie...no i nastepnego dnai on mial jechac do wojska i mial sie urwac nasz kontakt....
az po poltora meisiaca siedze sobie z rodicami w ogrodzie i dzwoni mi teleon....jakis nr domowy, odbieram a to pan A.zadzwonil powiedziec mi ze wlasnei przed momentem przyjechal do odmu po przysiedze an prespustke i zebym weszla na gg porozmawiamy...kurcze lecialam jak na sklrzydalch ala zaraz zaczela mi mamrac ze sie zakochalam ehheh i takie tam, ale to bylo w 2 lieceum i wiecie...to takei raczej zauroczenie bylo i po tej przysiedze zabral sobie tel do wojska i codziennie pisalismy do siebie, czasem zadzwonilismy i tak fajnie bylo, mialam z nim isc nawet na studnuowke...ale sie zlosylo tak ze na 2 dzien mial konczyc sluzbe i w rezultaci e go neipuscili..i musialm isc z kuzynem;/
a tak jak sie dzis odezwal wszystkei wspomnienia wrocily a nierozmawialismy ze soba...a chyba z pół roku.....noi piszem sobie wlasnei z nim teraz.....tak mu troche zrzedzialm, ale on nei pozwala mi meic zlego dnia, zaraz szuka milion powiodo dalczego ne ipowinnam byc zla, czy mutka, fajny ziomek z niego....
....ale zaraz was wyprzedze nie, nic z tego nei bedzie...

ok,koncze opowiesci z krypty KTO NIE CHCE NIECH NEI CZYTA BO SAME SSMETY, a kto przeczytal gratulacje za wytrwalośc do końca;*
Stary 2009-08-27, 21:36   #4798
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze wam cos opowiem bo zapomniałam;
wczoraj po odbiorze paczki z biura oriflame pojechałam sobie na spotkanie z regionalna kosmetyczna na temat pielegnacji cery, zabrałam ze sobą koleżankę która tez w tym siedzi, i spotkanie mial obyc w restauracji, srednio wiedzialm gdzie tam sie parkuje, a nawet wjezdza, wiec zaparkowalam sobie w okolicy banku...tj budynku obok neimalże...takze trzeba bylo kwałek podejsc na miejsce, spotkanie trwalo ponad2h...ale do czego zmierzam....idac do auta z kolezaka intensywnie rozmawialysmy na tema spotkania i zblizalysmy sie do samochodu, juz bylysmy na parkingu i widzailysmy moja rakiete w zasiegu oka, az z krzaków wyszkoczyli jacych chlopowie...i jeden tak sie bardzo patrzyl, nie zwracalam na to uwagi.....bo moja kolezanka jest sliczna, szczupła, w dlugich dredach i zawsze jak z nia ide to za nia sie tylko ogladaja...ale on ewidentnie sie patrzyl na mnie, i ja sie zaczelam patrzec....... i tak mysle kto to taki, i on minal nas i tak dorwaca ie i nalad patrzy, a ja wsiadlam do samochodu, odpalilam i jade....w strone ich zeby sie mu przyjzdec....i wydawalo mi sie ze to taki jeden....ael sobie mysle nieeeee.....on byl wysoki, chudy, i ogolnei nieco inaczej wygladal...to nie on....
a dzis wchdoze sobei na gg i dostaje waidomsoc od pana A.
sobie mysle...nie gadalismy tyle czasu co jest....i co sie okazalo to jedank wczoraj byl on.
zagadal niby co slychac, pytal czemu ciagle jeztem na neiwidocznym i takei tam,az nagle pyta czy nei bylam wczoraj na parkindu przy PKO sa w zielonym ticku mowie no tak, a skad wiesz,a bo chyba sie widzileimys....a ja mwoei he to jednak byles Ty
i zaczeliscmy sie smaic , jakie z nas glupki, ze zamiast sie zatrzymaci pogadac to przygadalismy sie sobie.... a zaraz wam powiem kto to
to taki pan A co pozanlam go hmmmmm z 6 lat temu na gg odezwal sie keidys czy mzoemy poklikac haha, i tak sobie gadalismy, bardo duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuzo i czesto, okazalo sie ze mieszka tez w krosnie i takei tam rózne, i ani nei chwilismy sie spotkac ani nic, tak fajnie bylo, cos jakby przyjacielsko....ale jednak milej.....
i w liceum trzeba mi bylo taki obrazek wydrukwoac w wielkich rozmairach, a on interesuje sie fotografia i slcizne zdjecia robi i zaproponowal ze u kolegi w drukarni m iza darmo owego wydrukuje...tylko zeeeee zeby mi go dac musielibysmy sie rzecz jasna spoktac, a ze nei widzielismy sie nigdy wczesneij na zywo,,,,,byl maly stresior...ale w koncu sporkalismy sie w pol drogi miedzy mna a nim, a mamy do siebei z 5 hm, i tak sobie siedzialismy i gadali dal mi malunek i ajko cieawkostke pwoeim wam ze w rezultacie nei oddala m go do szkoly tylko zkserowalam a ten powisialam sobie na scianie...no i nastepnego dnai on mial jechac do wojska i mial sie urwac nasz kontakt....
az po poltora meisiaca siedze sobie z rodicami w ogrodzie i dzwoni mi teleon....jakis nr domowy, odbieram a to pan A.zadzwonil powiedziec mi ze wlasnei przed momentem przyjechal do odmu po przysiedze an prespustke i zebym weszla na gg porozmawiamy...kurcze lecialam jak na sklrzydalch ala zaraz zaczela mi mamrac ze sie zakochalam ehheh i takie tam, ale to bylo w 2 lieceum i wiecie...to takei raczej zauroczenie bylo i po tej przysiedze zabral sobie tel do wojska i codziennie pisalismy do siebie, czasem zadzwonilismy i tak fajnie bylo, mialam z nim isc nawet na studnuowke...ale sie zlosylo tak ze na 2 dzien mial konczyc sluzbe i w rezultaci e go neipuscili..i musialm isc z kuzynem;/
a tak jak sie dzis odezwal wszystkei wspomnienia wrocily a nierozmawialismy ze soba...a chyba z pół roku.....noi piszem sobie wlasnei z nim teraz.....tak mu troche zrzedzialm, ale on nei pozwala mi meic zlego dnia, zaraz szuka milion powiodo dalczego ne ipowinnam byc zla, czy mutka, fajny ziomek z niego....
....ale zaraz was wyprzedze nie, nic z tego nei bedzie...

ok,koncze opowiesci z krypty KTO NIE CHCE NIECH NEI CZYTA BO SAME SSMETY, a kto przeczytal gratulacje za wytrwalośc do końca;*
przeczytalam

no Tyska i do ciebie pylki Big Milkowe dotarly cos tak widze
Stary 2009-08-27, 22:20   #4799
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:

Tysia idz sama, czasami dziewczyny mowia ze lepiej sie bawia jak by byly z osoba towarzyszaca, a swoja droga to bez sensu jest takie chodzenie z osobami towazyszacymi, jak ktos ma kogos to ok fajnie ale przeciez nie wszyscy i kiedys jak opowiada mi babcia to bylo calkiem inaczej
nie kcem sama ;( sama sie nie pobawie wcale;(
mama tez mi mowila ze dawniej nie bylo czegos jak os towarzyszaca i bylo okej.

Cytat:
przeczytalam

no Tyska i do ciebie pylki Big Milkowe dotarly cos tak widze
wow
całość??:l ove:
szacun maleńka
nie sadze zeby to był big milk ...

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

a wiesz, on tak zawsze fajnie do mnie mowi :".... ależ Justyś ..."
Stary 2009-08-27, 22:48   #4800
fiolusiek
Zakorzenienie

nie pamietam juz czy dzis sie witalamale dzis mam podly nastroj, bylam u dentysty zle zrobila mi 1 i musze wybolic prywatnie u dentysty znowu potem prawie mnie samochod przejechal nastepnie chodzilam po sklepach iii kupilam spodnie ktore juz mi sie nie podobaja i sa troche waskie potem dowiedzialam sie ze za pare dni konczy sie nam umowa na neta i nie bedziemy nowej podpisywac ale przyjechal przedstawiciel iii mama podpisala jednak. bylam na spotkaniu z kolezankami i wiecie; nalewka, cistka, krakersy jeszcze szumi mi w glowie, ale pilam przez to ze chcialam zapomniec swoja porazke bo stracilam juz nadzieje na podbicie serca Pana M wiec niech sobie robi co chce, ja przed nim nie bede sie upokarzac ale wczoraj pisalam z takim chlopakiem troche dziwny ale milutki ma glos chce sie spotkac to pomyslalam ze moze klin klinem?

ale sie rozpisalam i padam na pyszczek
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości