|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
alez madra jestem nie moge spac i sikam
|
|
#4742 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Masz rację - nie znamy, ale zawsze to można nadrobić Ja proponuję wyjechać z TŻtem na jakiś namiętny weekend i nie myśleć o problemach. A wyjazdy sprzyjają amorom ))Tak jest będę zaglądać częściej, bo postanowiłam z całych sił walczyć z prosiakiem i nawzajem zresztą.Ta gwiazda to moja córeczka Nadusia, która aktualnie ma 10 i pół miesiąca. Cytat:
. A teraz jest świetna - taka kontaktowa i wszystko łapie w momencie. Ktoś mi kiedyś powiedział, że 8-9 miesiąc to przełom - wtedy właśnie dzidzia robi się kumata w tempie ekspres i to prawda - potwierdzam w 100%.Ta duża panienka jak się rodziła ważyła 2430g, a teraz waży 11 kilo ![]() . Mierzyła 52 cm, a teraz dorasta do rozmiaru 86!!!Nie, nie - ja też staram się o sobie nie zapomnieć, ale te małe ubranka są cuudne. Swoją drogą - tu dobra rada tych, którzy to przechodzili - nie kupuj za dużo ciuszków w jednym rozmiarze, bo takie maleństwa rosną w oczach - dosłownie. Czasem nawet miesiąc nie chodziła w jednym rozmiarze. Mam dużo rzeczy, które Niunia miała na sobie może dwa razy... Pisałaś o leżaczku - mam Fisher Price najpopularniejszy na biegunach 2w1 kupiony nowy i jest jak nowy, bo u nas się jakoś nie sprawdził. Niunia wolała matę, a jak jej włączałam wibrację to płakała. Podobno ewenement... Ale moja Niunia nigdy nie była w żaden sposób hyrdana... do dzisiaj zasypia sama przy pozytywce z karuzeli, a jak była malutka to po prostu wolała leżeć przy nas, albo spać u mamy na brzuszku. Muszę Ci w takim razie wygrzebać trochę zdjęć co mamy. Podeślij mi Twojego maila na PW. Gabrysia - ładne imię. Poznaliśmy taką roczną Gabi na wakacjach i była słodka. Co do Twojego nie spania po nocach - nic się nie przejmuj. To jedyny czas, kiedy wszystko jest inne, a Ty nie musisz się tym przejmować. Delektuj się tym i śpij kiedy tylko chcesz. Zbieraj siły, bo będą potrzebne ![]() Tysia hasło roku Cytat:
![]() ![]() i co ja robię tu.. uu... Cześć jeszcze raz wszystkim tym, z którymi się nie witałam. U mnie dzień minął w miarę bezgrzesznie, opróżniam powoli szafkę z rzeczy niedozwolonych i stwierdzam, że najtrudniej mi będzie bez płatków z jagurtem i owocami na śniadanie, no i powstrzymać się od próbowania kaszek i deserków Niuniowych, bo są pyyyszne. Tak więc w sumie to moje jedyne dzisiejsze występki - reszta mimochodem była zgodna z SB Więc może dam radę? Niuniuska - omlet był bomba Któraś z Was poszukiwała chyba tego adresu o przepisach na SB. Dostałam, więc podsyłam:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 Ja studiuję jak na razie. A co do seriali - nas z TŻtem urzekł Grey's anatomy czyli Chirurdzy - obejrzeliśmy 5 sezonów w jakieś pół roku i nie możemy się doczekać następnych odcinków. Polecam. A kinowa wersja sexu jakoś mi się nie podobała... Siakaś dziwna jestem. Ojej, siakoś tak późno się zrobiło... |
|||
|
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia to widze ze twoja malenka urodzila sie na prawde malenka, tylko ponad 2kg, ja cos czuje ze moje cudo ze 4 bedzie miala ale to tak po tatusiu
co do ubranek to juz wiem ze nie kupowac wszystkiego w jednym rozmiarze ale dzieki za podpowiedz swoja droga to teraz chyba taki okres masz ze trzeba mala pilnowac i miec oczy nawet w ale masz ruch za friko wysle tobie @ na pw ide spac bo juz oczeta mnie bola, chociaz powiem szczerze ze mi sie nie chce, ustawie sobie budzik na rano to moze wruce do innego trybu ![]() milej nocki
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, cześć
Nadążyć za Wami to Mission Imposible ![]() Mamrotka- kominiarz mówisz...? Jak to mówią: z braku laku może być i... kominiarz Swoją drogą skoro już sam jego widok przynosi szczęście to co to będzie jak mi lufciki przeczyści. Będę największym farciarzem roku ![]() Imię Gabrysia jest urocze, nie słuchaj Tysi Niuniuska- skoro Ci Tysia nie wystarczy (nie najlepiej to o Tobie świadczy Tysia ) to już będę musiała chyba jakieś najfajniejsze,prężące muskuły okazy obcykać... Co Ci będę dzieciaku żałować odrobiny przyjemności (tak Kostka, do Ciebie też to było )Virginio- bądźmy szczerzy, mam pod nosem przystojnego, uroczego, zabawnego, inteligentnego, NIE-ŻONATEGO faceta... Gdyby nie chodziło mi coś po głowie źle by to świadczyło o moich hormonach A odwykiem zakupowym się nie martw- pomyśl o ile większą będziesz miała przyjemność później! Olcia_czwa- fajna musi być ta Twoja Gwiazdeczka! Może wstawiłabyś nam tu jakieś foteczki, żeby wizażowe ciotki mogły się trochę pozachwycać? ![]() Fantyna- my też nie miałyśmy się jeszcze okazji zapoznać, więc ładnie się witam i mam nadzieję, że będziesz tu bywać częściej. Dziewczyny tak ciepło Cię przywitały, że musisz być bardzo sympatyczną osóbką, a takie są tu zawsze mile widziane Zmykam do pracy, robaczki. Znowu się spóźnię przez poranne "pogaduchy" z Wami. Buuuuuuuuuuuuuuuuuziak
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
hello
bo kolezanki tez sie juz na to nastawily wcale teraz nie pije kawy i nie jem ciastek wydaje sie wam tylko tak i powiem wam ze sa okropne
|
|
|
|
#4746 |
|
Wtajemniczenie
|
hej piekne
wsatalam juz i mam nadzieje ze o tej 22 dzis padne na pyszczek a tymczasem zmykam na herbatke
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
hej Laski
![]() Limonka spcjalnie na Twoje życzenie - kilka zdjęć mojej Gwiazdy ![]() Mamrotko to ja cosik wybiorę na razie z ogólnych zbiorów zdjęciowych. Muszę się w końcu zebrać i porobić troszkę zdjęć rzeczy. I masz rację - oczy muszę mieć nawet w bo ona nie raczkuje - ona się turla po całym mieszkaniu... A wczoraj nauczyła się przebijać piątkę Ja też już wstałam, bo mam taki fajny budzik co śpi w łóżeczku obok. Wkażdym razie właśnie wpałaszowałam ukochane płatki fitella ze świeżymi malinkami, borówkami i jogurtem - pychotka. Muszę się nacieszyć póki mogę. A teraz chce mi się kawy Fiolusiek pewnie, że nie jesz - wydaje nam się Idę po tą kawę! Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2009-08-26 o 16:29 |
|
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale Mala jest slodka
|
|
#4749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry!!
Mamrociu, o tej porze? Nu nu nu!!! Chociaż przyznam, że wczoraj chyba krążyło chyba coś w powietrzu, ja też poszłam spać o 1, i to niekoniecznie dlatego, że mi się chciało .Cytat:
. Ja dopiero się przymierzam do niego.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jakie to musi być super, codziennie odkrywać z nią coś nowego. Takiiiiiii skarb!! Ok, moje plany na dziś już znacie, więc nie zostaje mi nic innego, jak się stąd zbierać .Miłego dnia, lejdis!
|
|
#4750 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś tu chyba studiował nk
Hihi, ale oczka ma po mamusi ... Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2009-08-26 o 11:03 |
|
|
|
#4751 | |||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u mnie noc była przyzwoita (Tyśka nie zdążyła przyjechać)Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ogarnęłam się! Byle jak, ale się ogarnęłam! Cytat:
![]() Kochana, mam coś o niebo lepszego!!!! skoro zapodałaś jakąś biesiadną przyśpiewkę to masz. Ocywiście wszystkie słowa mej pieśni kierowane są do Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=ct4fCc-mDGU "Czerwone i bure i bure, chodź ze mną na górę, na górę. Dam Ci klucz od bramy, tam się pokochamy!" albo "a Ty żeś burasie, wyburasił KASIĘ" Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś chętny?Cytat:
Tak jak mądra mamrocia mówiła, 1986 r. (za młoda ha!Oj, już nie chciałam wspominać żeby Wam smaka nie robić. Pływał... w 40% roztworze alkoholu "Zawisza" Ty kochanieńka nie prorokuj mi wizji małych niuniątek bo najpierw musi być pierścień mocy czyli zaręczyny (a jak wiecie MOWBM - czyli Mój Osobisty Właściciel Big Milka się nie śpieszy ), potem ślub, kariera i dopiero potem...![]() Cytat:
ale pewnie masz mnóstwo radości.. ))Oj, nie przesadzajmy. Co tu robisz? Odchudzasz się, plotkujesz i dobrze się bawisz, nieprawdaż? Cytat:
Uwielbiam! (właśnie zaraz będę oglądać powtórki na foxlife;-)Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniaaaaaaaaaaaaa nie wiesz co to kuciapka
???????:haha ha:Dzem dobry Olu sliczna ta twoja malutka
|
#4753 | |
|
Wtajemniczenie
|
olcia, śliczna jest Twoja mała!
Cytat:
![]() Toż to podlasie - duuuma nasza, a wieczorem u nas żubr podchodzi bardziej![]() Nie-eee. Tzn przypuszczam, że skoro u dziadka... to jakiś roztopiony big milk? ale nie rozumiem, skoro babka utonęła to dlaczego dziadkowi poszła w górę kuciapka? Nekrofil? Ojjjjjjjj Tysia, co za piesni wysyłasz, wstydź się kobieto!BRY Eh laski, dzisiaj znów waga poszła w górę, mimo, że wczoraj ładnie dietowałam. Nie licząc tych śledzi na noc... ;p więc co to ma być, pffff.Dzisiaj mama moja osobista ma urodziny więc idę upichcę jej jakieś ciacho, postaram się przy tym nikogo nie otruć. A właśnie, rano (gdy mama była u babci) dzwoniła jej koleżanka by złożyć życzenia, kobieciny nie znam, ale mama opowiada, że zawsze jak dzwoni to wypytuje dokładnie, czy córek za mąż mamcia nie wydała. No to dzwoni, uderzam w gadkę, że mamy nie ma, itp. Myślałam, że szybko skończy, a ona do mnie. "A to Ty Kasiu?" Ja zupełnie nieświadoma konsekwencji mówię "tak, to ja". -cisza w słuchawce.... nagle: "A Ty czemu nie wychodzisz za mąż? A Twoja siostra, dlaczego?" Padłam na zawał, ![]() a po chwili odparłam: "Ja jeszcze studiuję i zdobywam wykształcenie wyższe, a siostra robi błyskawiczną karierę zawodową". Kobiecina była w szoku sasasa.
|
|
#4754 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niunia ciagle siaksz moize Ty jakies problemy z pecherzem masz ![]() Cytat:
Cytat:
hehe;D staro pewno masz 21,5 roku i raptem o kila meis jestes starsza;p Cytat:
chirurdzy to moje drugie imie, no moze nie bo na drubie mam Barabara, to moje 3 imie....kur na czecie mam Julia......no to na czwarte;D KOCHAM ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! i mam wszyskei sezony na plytach po kila razy ogladane ![]() eh czyż nie dumnie brzmia moje imiona JUSTYSIA-BASIUNIA-JULIUNIA Mamrotko może coś z tych wybeirzesz hahaha a nie Gabryche;/ wiesz tak to jest ze imie Ci sie podoba do póki masz z nim mile skojarzenia....ja nieznosze gabryski bo mam wogol siebei same glupie takie, tak samo ja k po dzis dzien nie moge wybaczyc rodzicom mojego 2 imienia! BAśka, no bez jaj, nie nawidze go a przez to ze obok mnei mam sasaidke BAche i jest porypana jak coś;/ także z czym Ci sie kojarzy tak odbierasz.... ale ja jedak licze ze mały Mamrotek urodzi sie z siusiakiem i nazwiemy go SEBASTIAN ![]() Cytat:
Cytat:
tez chce Cie na nk, zaproś mnie plis ;D ![]() Cytat:
Cytat:
własnei widac ze byle jak;D padłas-powstań;D no nei mow ze nei wiesz-wstyd!! To staropolskie określenie zewnętrznych narządów płciowych kobiety - pipy. Dodam jeszcze, że po staropolsku penis to kuśka!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
29?? gwaizda?? britnej spirs? czy rijana Cytat:
Cytat:
![]() zaimponowałas mi ![]() ![]() ![]() to sierota to skąd ma wiedziec;D bry pania, dzis mam wiele zalatwein na mej pieknej glowie.... jechac do fryzjera, potem do OGIFLAMu odebrac paczuche, potem na spotkanie z ogri kosmetyczka, potem sama nei wiem co ;/
|
|
|
#4755 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba sie czyms zajac jak sie nie spi po nocach ![]() Cytat:
nie mam pomyslu na obiad co wy robicie?
|
|
#4756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kolezanka to dobra jest nie ma co ale jej dogadalas Cytat:
|
|
#4757 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma być babiniec, żadnego faceta;P A jeśli już to... Artur może być![]() Udawałam niedostępną Bardziej się postaraj.Cytat:
Przyjmiesz mnie na jakieś lekcje dokształcające z biologii?Cytat:
![]() ![]() Tysiu, dlaczego dzisiaj jesteś taka oschła w stosunku do mnie? Czuję się odepchnięta, pominięta i niekochana. ![]() Cytat:
![]() Tysiu, podoba Ci się moja pieśń? Nie wyraziłaś swojej opinii, ubolewam nad tym ![]() Ja coś z cukinii, ale jeszcze nie wiem co, może leczo albo cukinia ala bigos? albo kuraka z cukinią... ;/Też sądzę, że to powinno być święto narodowe. Prezydent zupełnie mnie nie rozumie, mnie i moich potrzeb... ![]() Kochanie, to Ty po Zawiszy jesteś taka ostra? Chyba muszę kupić kratę wódki i wpaść do (na) Ciebie![]() Sprzątnęłam chatkę na picuś glancuś, a teraz zmykam coś pichcić bo zaraz wizaż mnie pochłonie. Buziakosy, miłego dnia kochane
|
|
#4758 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i co tu nei rozumiesz, babka utopiła sie i wisiałą na wodzie na plecach czyli brzuchem do góry czyli DO GÓRY KUCIAPKĄ (do góry pipka:P) co sie czepiasz dziadkowego milka;p tylko Ci milki w glowie:P:P a piosenke dostałam od kolegi, dawno temu, bo ciagle do mnei pisalo Ty kuciapko, se mysle co to , wpisalam se w gooogle i se mysle o TY KUŚKO a potem dostalam ta piosenek i sikałam jak ja sluchałam mimo ze polowy slow ne imoge zrobuzmeic, bo to w ajkis dziwnym jezyku;D Cytat:
|
|
|
#4759 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękować
![]() Mycha, bez jaj! Nawet mi tu tak nie żartuj, ja się zacznę zaraz przejmować, potem padnę na zawał albo popadnę w depresję
|
#4760 | ||||
|
Zadomowienie
|
nie wiem dziecinko...bo mam straszne ogrosty, i dosc...wyblakle wygladam, a nei chce juz farbwoac bo robie to od gimnazjum i w kocu lysa zostane;/;/;/
Cytat:
ja jak kiedykolwiek bede miala dziecko....na co sie nei zanoi, bo nie mam big milka, ani nawet nie weim czy chce miec potomka.......to jezeli za meza nie bede miala mojego pieknego cudownego boskeigo sexownego chyba geja niedoszelgo Sebastianka to sobie synalka tak nazwe )))))hahaah, ale tylko udawałas;p Cytat:
a hahahah, to pchaj cebule;d Cytat:
kocham cie miloscia ogromna i potężna tylko szacunkiem do mojego owlosienia wierzchniego;D nie wiem czy mam baterie jakeis w domu do aparatu bo moj glupi Tomeczek wszyskei popozyczal....brat znaczy sie;P Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=L6WHCmqFPY4 "nie chce Ciebie stracic we mgle, nie chce Cie zagibic o nieeeeeee :"jeje oł jejeje, oł je bejbe je je je;D ...."wiec gdy znow Cie spotkam szepne Ci ze Cie kocham;d" [/QUOTE]
|
|
|
#4761 |
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() ja tylko na momencik ![]() widze że strasznie duzo piszecie ale nadrobie to póżniej ![]() wziełam nad morze ze sobą laptopa ale nawet nie mam czasu w sumie go otworzyc ![]() jesteśmy w Międzyzdrojach ![]() ale powiem Wam szczerze że żałuje że pojechałam myślałam że ten moj kolega to troszkę poważniejszy jest i mądrzejszy ale cóż teraz się utwierdziłam w przekonaniu że nie.....ide zaraz na plaże pogoda wczoraj była cuuudna upał na maxa ![]() dziś też słonko grzeje ale chyba troszkę słabiej ![]() oczywiście obiecuje potem relacje forograficzną ![]() pozdrawiam cieło
|
|
#4762 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4763 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takich jeszcze nie jadłam, podziel się przeeeepisemCytat:
Uh, ależ się narobiłam. Pół dnia w kuchnii;/ Upichciłam mamie na szybko ciacho i zrobiłam obiad: zmodyfikowane Chili con carne z przepisów SB (bo dodałam jeszcze cukinię). Wyszło pyyycha. A teraz czekam aż przyjedzie sis i zaraz będziem winko pić ![]() Tysiu, mam coś dla Ciebie. Taką klimatyczną pieśń, wiem, że lubisz smęty, ale tekst jest nieprzeciętny ![]() http://www.youtube.com/watch?v=O2fn3...eature=related Po prostu bońć!
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie powinnam leczyc
przepraszam, ze tak tu smedze tylko i zadnego pozytku ze mnie nie ma![]() Rodzina juz mnie wkurza, znowu sie z nimi poklocilam Oczywiscie wiadomo o co Nikt nie rozumie, ze ja tez mam swoje zycie i swoje plany tylko wszyscy NIE bo jest wesele i masz byc w domu! F**K czemu ja mam taka rodzine
|
#4765 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Hej Laski. Ale macie tempo - nie powiem.
Cytat:
Cytat:
W na weekend macie jechać i nie ważne gdzie, ważne żeby razem!!! Cytat:
![]() Przegapiłaś, przegapiłaś, ale wybczam Dzięki ![]() Cytat:
Nie dam!!! Będę wredna i nie dam!!! Prosiak musi zginąć!!! no pewnie, tylko tak ściemniam Cytat:
Tak a'propos. Znacie stronę aleseriale.pl? Tam też jest o chirurgach ![]() No i dowiedziałam się że jest serial siostrzany, którego leciała już pierwsza seria - Prywatna Praktyka - to o tej klinice, do której wyjechała Addison. Pewnie tam się wyjaśni skąd robaki w głowie jej brata... Mówisz i masz ![]() Cytat:
a ja mam kolegę co się nazywa kuska! Przez Was będę miała napady śmiechu jak go zobaczę... to się nazywa Inwigilacja Cytat:
![]() U nas spokój. Byłyśmy na dłuuugaśnym spacerze, troszki ćwiczyłam, zjadłam obiadek w postaci sałatki z kurczakiem i sosem tzatziki i obejrzałam friendsów. Teraz czekam na mężusia. Normalnie nuda - dzień jak codzień.Mamrotko - powiedz mi czy masz jakieś konkretne potzreby czy interesuje Cię wszystko dla dzidzi?
|
|||||||
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Hey girls
Wpadłam tylko na chwilkę, się pożegnać bo jedziemy do Białego. Na pewno na 2 dni, może dłużej, zobaczymy. Papapa
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie wszamalam swoja kolacyjke
![]() Malinn jedyne co moge ci poradzic to nie klocic sie bo to jest oznaka slabosci wobec innych zbierz swoje argumenty i porozmawiaj z nimi na spokojnie
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki przesympatyczne
Olciu- śliczna ta Twoja Księżniczka Virginio- sama jestem confused Tłumaczę to sobie tym, że jest zbyt wielkim profesjonalistą, żeby wplątywać się w romanse z pracownicami. Bo przecież w przeciwnym wypadku mój zniewalający seksapil już dawno by go oczarował, prawda? ![]() Baw się dobrze w Białym Ines- może to tylko złe miłego początki? Może kolega jeszcze się ogarnie? Jeśli nie to też nie ma co się martwić. Poszukasz sobie jakiegoś miejscowego właściciela Big Milka,żeby Ci dotrzymywał towarzystwa i tyle ![]() Niuniuska- mnie ostatnio przyatakowała pytaniem o to kiedy wychodzę za mąż moja ciotka, której nie widziałam od ładnych kilku lat. Zgodnie z prawdę powiedziałam jej, że nie mam czasu na głupoty Jej mina bezcenna ![]() Poza tym łączę się z Tobą w bólu, bo mam dokładnie to co Ty... Od kilku dni przestrzegam diety, ładnie ćwiczę i... waga rośnie Ja się tak nie bawię!!!A pod petycją do prezydenta o ogłoszenie 29-ego Dniem Świntuszka Narodowego na Twoją cześć jestem gotowa podpisać się jako pierwsza ![]() Malinnko- głowa do góry, przestać się zamartwiać rodzinką Tysiu- kto by mnie uczył staropolskich nazw narządów intymnych gdyby nie Ty Dzięki Tobie jestem o tyle mądrzejsza ![]() Mamrotko- jak możesz w wątku o diecie pisać o takich bosssskich naleśniczkach??? Wstydź się, kusicielko. U mnie dzień jak co dzień. Praca, później siłownia (niestety znowu bez szału... jakoś mi trudno znów wdrożyć się w regularne treningi), a teraz po powrocie do domu wizaż i katowanie kolejnej powieści Chmielewskiej. Mam wrażenie, że moje życie zrobiło się do bólu monotonne ![]() Buziaki, robaczki
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
![]() Więc tak po krótce pogoda jest cuudna upał w dzień jest niesamowity....teraz już troszke sie ochłodziło ale słonko nadal świeci ![]() dziś leżalam plackiem z 3 godz jak nic i się kąpałam rownież![]() ceny tylko są zabójcze a co do kolegi to hmmmm nie będę tego komentowac bo serio nie ma czego, myślałam że troszkę inny jest..... ale ma taki mały rozumek i w ogóle .... dziennie to chyba wypija z 10 piw ...i ogólnie nie chce mi się gadac ![]() ale co tam odpocznę troszkę i tyle mojego
|
|
#4770 | |||
|
Wtajemniczenie
|
zrob nalesniki wedlug ulubionego przepisu, do tego zrob budyn i dodaj malinki ot i cala filozofia
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

mieszkaja we mnie anielica i diablica 

Tylko poproszę takiego dzikiego, umurusanego całego
my lozko tak testowalismy ze Gabryska nam juz rosnie
i sikam 

. Na szczęście umiecie mnie przywrócić do pionu za co jeszcze raz bardzo, ale to bardzo dziękuję 

bo kolezanki tez sie juz na to nastawily

Olu sliczna ta twoja malutka

Nekrofil? 

Takich jeszcze nie jadłam, podziel się przeeeepisem