![]() |
#571 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
![]() i bardzo się cieszę, że się podoba. ![]() ![]() suve, AnnWróć, Sabiiina, BananowaBrazylijka - wspaniałe, bezczelnie podbieram. <3 ![]() Cytat:
![]() ![]() painting all my dreams the color of your smile. <3 malując wszystkie moje marzenia kolorem Twojego uśmiechu. Ludzie są różni. Normalni, nienormalni i normalnie popi*rdoleni. znajdź osobę, które kocha cię dokładnie za to, kim jesteś. dobry humor, złe dni, brzydka, śliczna, przystojna. właściwa osoba zawsze będzie uważała, że słońce świeci wprost z twojego tyłka. i to jest właśnie osoba warta bycia razem. nie wiem co się dzieje, ale moje tłumaczenia z języka angielskiego na polski są coraz gorsze, nie potrafię dobrać odpowiednich słów. :/ bardzo za to przepraszam ![]() - nażarłem się jak świnia. - pumba! ty jesteś świnią! - prawda... Król Lew jestem dziewczyną, która śmieje się ze swoich błędów. więc wybacz mi, jeśli wybuchnę ci śmiechem w twarz. to wcale nie jest skomplikowane; ja chcę jego, on chce ją. proste, prawda? Marzeniątko ![]() ![]()
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2009-08-27 o 22:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Raczkowanie
|
Pocałunki są słowami miłości, więc chodź porozmawiać w namiętności...
Ciągle czekam schowany w kącie szafy Twej Bo miłość to bycie do dyspozycji, to gotowość do tego, by usłużyć, pomóc, przydać się, zaopiekować się. To chęć bycia potrzebnym ![]() Jak dam Ci ciastko to pójdziesz ze mną na koniec świata? <3 ;* !
#573 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie GWIAZDY w kolejnej części
![]() ![]() ![]() -Życzę wszystkim nowych przypływów energii opisowych ![]() - Oczywiście wątku bez kłótni ![]() - Mniej próśb ![]() - Nowych geniuszy ![]() - Kolejnej tak cudownej części jaka była poprzednia. I W OGÓLE WSZYSTKIEGO NAJ ![]() ![]() ![]() RealGirl89- wiedziałam że wrócisz <3 spróbowali by nie oddać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ~♥~
Spoglądam wstecz i widzę tyle pustych godzin. Człowiek może być zakochany jak szaleniec, ale nie jak głupiec. jedno nie potrzebne słowo ,potrafi tyle zmienić Nawet musli już jej nie pomagało. Szanuj swe wybory, gdy nie trzeba ich nie zmieniaj Poczekam jeszcze chwilę Nim zajdzie słońce I znów ujrzę Ciebie Choć tylko we śnie pamiętaj że szczęście do drzwi nie puka, musisz sama je dostrzec. Powiedz mi jak to jest przegrywać własną grę. ? Zdobędziemy to, co powinno być nasze. Spojrzałam w lustro i zobaczyłam tylko wrak człowieka.. nie jestem w stanie inaczej tego nazwać A nad łóżkiem unosił się Jego intensywny zapach. Wiesz dedykuje ten dzień tylko nam. Chyba oboje zagubiliśmy się w tym labiryncie złudzeń. Kiedy niebo zmieniało barwę ja już widziałam że z nami jest coś nie tak. Połykam tęcze aby znów nabrać kolorów A ja opowiem Ci dziś o miłości dwojga osób dla których nie istniał nikt inny niż oni sami. niby mam tak wiele, a bez niego wszystko staje się niczym. Czego nie da się przestać kochać w 5 minut !? starczy już tej miłości , bawmy się! Cieszę się, że pokazałaś się na mojej drodze A powietrze pachnie dziś twoimi perfumami. Bo Nasza miłość to jeden wielki grzech. - Kocham cię tak bardzo, że mogłabym wziąć ślub z tobą nawet jutro, w jeansach. - Jutro odpada - jeansy mam w praniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Te powyżej zabieram i nakazuję częstszych odwiedzin opisowego forum :P Wypalisz skały, pozostaną tylko nagie kryształy. Właściciel kapelusza ukrywa oburzenie. Teraz liczysz się tylko Ty i Twoja arogancja. Od czarnej otchłani (nie) dzielą mnie liny [nienawiści]... ....
![]() |
#576 |
Przyczajenie
|
papergirl-wiesz .. przechodzisz sama siebie =* . I juz nawet TurboDymoMana zawstydziłaś
![]() Przyrzekam kochać Cię przez całą wieczność - każdego dnia wieczności z osobna. Kiedy nie jesteśmy razem czuję, jakby w moim ciele brakowało jakiegoś niezbędnego organu. Serca? Za każdym razem, gdy się z kimś rozstajesz,zostawiasz u tego kogoś kawałek swojej duszy.A ten ból...to jest brak tego kawałka. Boli, bo jest u kogoś innego.Ten kawałek kiedyś wróci,ale to trwa długo. Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie. Beztulność. Bezcałujność. Bezmiłość. Na pewno gdzieś istnieje taka miłość. Taka niczyja i taka moja. Kiedy z nią jesteś całujesz mnie spojrzeniem. Możesz zabrać, co tylko zechcesz. Najlepiej zabierz mnie. nie mogę oddychać, gdy trzymiesz mnie za rękę . ześrutowałam cały regał pieprzonych wspomnień . telenowela .
![]() |
#577 | ||||
Rozeznanie
|
Devileek -podpis
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja mojemu eksowi na rocznicę sprawiłam poduszkę z nadrukiem-naszym zdjęciem i podpisem 'przytul mnie...' Cytat:
![]() ____________________ nawet herbatę przestałam słodzić. nie kocham cię już. wiesz, wino smakuje lepiej gdy jest wlewane do dwóch kieliszków. nie chodzi o to, że nie znam drogi. ja po prostu lubię jak prowadzisz mnie za rękę. w drodze po szczęście świat podłożył mi nogę. kolejny raz. samo powietrze to trochę za mało by oddychać. niedobrze mi od tej przesłodzonej miłości. szkoda że nie można zwymiotować serca.
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
Miłość prawdziwa zaczyna się wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz.
"Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci jest Twoje. Jeśli nie. Nigdy nie było." Chcę znów na Ciebie patrzeć i Cię dotykać Nigdy nie mów kocham Cię, jeśli naprawdę Ci nie zależy!
![]() |
#579 |
Przyczajenie
|
Witam jestem nowa .
![]() Poznałam , pokochałam . Nie wróci już . W kłamstwie tkwiłam . Coraz głębsze rany . Pustkę wypełniałam . Czekałam. kazali mi zrozumieć , mówiłam że nie umiem . Nie dam się już zranić .
#580 |
Raczkowanie
|
nydusia - kocham Cię, ale to już wiesz
![]() devileek - jeej! ale mi się miło zrobiło! Słońce powinnaś jeszcze siebie dopisać ![]() rozunia miluuu - ![]() dagmaruffka - oj, przepraszam kochanie, ale w tych sprawach jestem kiepska... ;* doszłam do wniosku, że nadszedł czas, żeby znowu się zaangażować, nie wracać do dawnych kiepskich chwil ani do dawnego kiepskiego stylu życia, ale zacząć zbierać połamane kawałki siebie i ułożyć je w całość. Nadszedł czas, by ponownie stać się tym, kim byłam, zanim wszystko się popsuło. Właśnie teraz krok naprzód ma dla mnie największe znaczenie. Za bardzo jestem swoja To robi się po prostu coraz lepsze Chyba nigdy nie przeboleje Twojego odejścia, nie potrafię. Jak mogę zapomnieć o kimś tak wspaniałym, przy którym czułam to właściwe ciepło? Moje serce trzęsie się z zimna bez Ciebie. Każdego dnia, wstając – czekam… może dziś, może dziś wróci unormowany oddech… Co powiesz na szybkie zapomnienie przed odejściem? Przeoczyłam chyba wszystkich inteligentnych i w pełni uczuciowych mężczyzn, teraz zostali mi sami idioci z głazem w środku! . ![]()
![]() |
#581 |
Przyczajenie
|
Jedna zapałka jeden płomień .
Jedno wciąż ranione ciało . Serce którego nikt nie kochał . Ona jedna była sama . Co będzie kiedyś ? Zamknięta w sobie mała dusza . Zastanawiała sie czy warto żyć .
#582 |
Raczkowanie
|
Widziałeś kiedyś tęsknotę...?
nie to spójrz na mnie. Spójrz mi prosto w oczy i powiedz co widzisz... Łzę...? To nic.. Teraz dotknij serca...czujesz? Tak...to ból. Ból, który nie ustąpi. Zobacz na usta... Spójrz...one się już nie uśmiechną Nigdy...
![]() |
#583 |
Rozeznanie
|
dziękuję z wszystkie pochwały
![]() ![]() Marzeniątko - brakowało mi Cię tu, mała ![]() ![]() ___________________ nie wiem, czy to co jest między nami można nazwać przyjaźnią. bo nie wiem czym tak naprawdę jest przyjaźń. nie ma nic. nie mnie mnie. nie ma ciebie. nie ma nas. nawet mój pies gdzieś uciekł. wszyscy pytali mnie o Ciebie, co mówiłeś na pierwszej randce.. chcieli wszystko wiedzieć. nagle miałam 50 przyjaciółek. lubiłam się chwalić Tobą. i to był mój błąd. straciłam Cię właśnie przez te 50 przyjaciółek. I przez mój zbyt długi język. dziś nie ufam już nikomu.. staram się obalić teorię, że kobiety nie umieją dotrzymać tajemnicy. jest ciężko. staram się obalić teorię, że kobiety nie umieją dotrzymać tajemnicy. jest ciężko.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-08-27 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
Uwierz w tysiące codziennych spraw
Któregoś dnia uwierzysz w nas... Jesteś w każdym moim słowie w mrugnięciu powiek ''Wolę być znienawidzony za to kim jestem niż kochany za to kim nie jestem" Kurt Cobain
![]() |
#585 |
Zadomowienie
|
Devileek - podpis.. ; d ahh, kochaa ma. ; *
dagmaruffka - wybacz, że nie pomogę, ale ja mam zawsze problem z prezentami.. a co dopiero na taką okazję. ; o w każdym razie gratuluję rocznicy i dziękuję za wyróżnienie. ; * Ballerinka - moja najukochańsza. <33 ______ 'jestem księżniczką tak popier.doloną, ale i tak słodką, że w sukience z różowego tiulu skopię Ci du.pę czarnym glanem i powiem : tu będzie stał mój je.bany zamek. ! ' jeśli nie masz partnera, poproś muzykę do tańca. wkurzył mnie. obgryzałam paznokcie. nie rzuciłam telefonem. jestem z siebie dumna. ona: eej Ty, chodź na chwilę. on: po co ? ona: no chodź. *poszli, pocałowała go* ona: i teraz nawet mi nie mów, że się nie angażuję. tak cholernie zmieszana, nie wstrząśnięta. dobrze, że człowiek ma wyobraźnie. gdy Cię nie ma, mogę Cię widzieć chociaż w mojej głowie. ale już mnie nie zostawisz, prawda ?
#586 |
Wtajemniczenie
|
Zapytała kiedyś miłość przyjaźni: Dlaczego ty istniejesz?
Na to przyjaźń odpowiedziała: Aby leczyć rany, które ty zostawiasz. Nie jestem modelką, więc nie szukam maczo za którym puste lale sikają i płaczą! Nie kręci mnie facet z wypasionym samochodem nie jestem blacharą, więc krzyżyk na drogę! pozostawiłeś bez odpowiedzi tyle cierpień... Smutna dziewczyno powiedz mi ile przepłakałaś nocy i dni? Jak wiele razy zamykałaś się w swoim pokoju gdy było źle? ktoś kiedyś powiedział, że w chwili kiedy zastanawiasz się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. Nie powinnam była tyle płakać. Spotyka mnie teraz taka kara, że mogę się utopić w swoich własnych łzach...
#587 |
Raczkowanie
|
A teraz nie potrafię bez Ciebie żyć.!
NiKt nie kocha tych co są na dnie... Dla niektórych największa zdzira, dla innych najcenniejszy skarb! jestem człowiekiem i jestem sobą... A nie zabaweczką... I nie tylko ozdobą...
![]() |
#588 |
Raczkowanie
|
łoojeju już XII część
![]() *Nie nie będziemy się kochać na mojej kanapie. Nie dziś i nie jutro. Mężczyźni nie są stworzeni do wierności swojej partnerce. Im dłużej żyje tym bardziej w to wierzę. Podpisuję się rękami i nogami pod tym. Dziwne scenariusze. Muszę poukładać ostatnie wydarzenia. *Czasami niezauważamy tego co mamy. Życie potrafi zaskakiwać.
Dotyka nas od czasu do czasu odrobina szczęścia. |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Raczkowanie
|
; ***
Cytat:
_________________________ _______________________ zajrzyj na dno tego bałaganu
przecież odejście nie boli, choć kłamią jak najęci zapukaj do mojego serca, mam wolny kąt i dwa wieszaki w szafie jeszcze mam lichą nadzieję, że przeżyję następnych sześćdziesiąt sekund obok ciebie będziemy siedzieć w tej samej kuchni, pić tą samą herbatę rzygać mi się chce od powszechnej czułości przechodziłeś tędy - powietrze pachnie jak ty ciekawe, czy rano zawiązałeś buty.ciekawe, czy zapiąłeś wszystkie guziki koszuli. nigdy nie zapinasz pierwszego...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Rozeznanie
|
wyglądał tak smutnie jak dziobek zdechłej ptaszyny.
tam gdzie dziko kwitnie cnota. nosi szubienicę nie na karku,ale w oczach. sprawy,które inych martwią,mnie bolą. nowe spojrzenia przez stare dziury. czują głową ,a myślą sercem. nie pożeramy się nawzajem,zaczynamy się jedynie. powietrze: magazyn światła,ognia i wody.
#591 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę niczego, oprócz Ciebie.
Potrzebuję naprawy. Kiedy pada deszcz… |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
Przytulić się do każdego skrawka jego skóry.błysk w oku mym rozwiewa wszelkie wątpliwości.
generalnie to mi szkoda śliny, żeby na was napluć ! ![]() Dostaję obłędu kiedy jesteś gdzieś daleko Chcę Cię obok siebie nie wystarczy mi telefon... Jesteś wyjątkowy. Tylko to mi siedzi w głowie. Ty i twe uczucie to do świata marzeń bilet. Jedno mam życzenie kiedy trzymam Cię za ręce, Chciałabym się kochać z Tobą przy tej piosence. Chwile spędzone razem to najlepsze momenty, Będą dla mnie wieczne cenne niczym diamenty. Ile dróg do przejścia? A w nich same nieszczęścia. Ale Twój zapach, ale Twój dotyk Są jak narkotyk, nie umiem bez nich żyć...
#593 |
Zadomowienie
|
" Szczęście nie jest stacją, do której przyjeżdżasz, lecz sposobem podróżowania ... ''
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
Nie pamiętam, żeby na kimś zależało mi aż tak...
Zostawiłam Go, by gonić za mrzonką i straciłam Jego ślad. A teraz już wiem, że to On był wszystkim, czego pragnęłam. Teraz jestem tu, szukając Go od nowa - odszedł. Czy Pan Go widział? Niech Pan Mu powie,że zawsze Go uwielbiałam i nigdy nie zapomniałam... Nie szukałam guza! Szukałam miłości... ...A że mnie Pan Bóg stworzył, a szatan opętał na zawsze będę święta i na zawsze przeklęta, zdradliwa i wierna, kochana i wredna, zakręcona i tajemnicza, dobra i zła, początek i koniec oto jestem... Budzę się z Twoim imieniem na ustach, zasypiam Ciebie wołając...
#595 |
Raczkowanie
|
ma jasny wzrok czuły głos, a uśmiech w ust kącikach drży...
wiem - zesłał go szczęśliwy los, dziś pragnę być już tylko z nim. gdy w ramiona bierze mnie, to wszystko zmienia się, świat widzę na różowo! on przy mnie, ja przy nim, dla siebie my, przy nim serce moje drży, tak mocno pragnie żyć, gwałtownie bić. nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić malinowy królewiczu! Bo miłość zabawką nie jest. Usłysz mój krzyk, gdy mijam Cię milcząc.
#596 |
Raczkowanie
|
Od wschodu do zachodu słońca .
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | ||
Zadomowienie
|
nydee, powinnam, papergirl, NieZTejBajki ,Onax3, JednaNaMilion, abunee, Kissabble, Plotkaraaa, carmenkaa,3martyna3, lucyferowa, LittleBalerina,KaMa2704, r0zunia, dontlookdown, letes, kee, nieliczylamwcalesie, envious, peculiarity, kamisha, TiScatteroUnaFoto, societygirl17, ZAKLETA KSIEZNICZKA, 12 stonka, truskawkowa1993, Miluuu, Czarnula4, niewieotymnikt, nastychick, agattee, styrana, Maggie93, jeanettex3, Paajkaa, Primadonna, Domiiniisiia, Bniewie, RealGirl89, xxxJuanaxxx, WhenYouComeBackToMe, lovers2friends, DREAMS - Najlepsze! Od zawsze, na zawsze. Kocham i Pamiętam. <3 ![]() Chcę móc przesuwać palcami po jego twarzy i wiedzieć, że to jest moja twarz. Kolejna noc z serii nieprzespanych-przepłakanych. I nie mam komu o tym powiedzieć. Najchętniej porozmawiałabym z Tobą. Bo Ty wiesz jak można mi pomóc, jak można mnie uspokoić. Wystarczą dwa słowa, tak ważne słowa.. Ale mi ich nie powiesz. Muszę to wszystko stłumić w sobie, aż pewnego dnia wybuchnę. Bo nawet matka stwierdziła, że wrażliwa jestem... Niech stanie się to, co nam pisane. Zagryzała ze złości zęby, czuła jak w jej żyłach pulsuje krew...Dlaczego wszyscy nadal myślą, że spokój to jej poprzednie wcielenie, drugie imię?! Przecież jak każdy skrywała na dnie swej duszy gamę żywiołów, a teraz czuła jak walczą. Miłość i gniew, radość i smutek..Chciała być sama pośrodku głuchej nocy, by nikt nie mógł ujrzeć twarzy bezsilności. Cytat:
miło, bo ja też. ![]() Cytat:
Skarbie, pozwalam ![]()
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-08-28 o 08:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
każdy ma problem na miarę własnej osoby
życie nie pieści. chcę prawdziwej fabryki snów, a nie znów marnej podróbki hollywood'u kolejna dawka dziwnych snów. chodząca sprzeczność. chciałabym żebyś zawsze był za mną tak stęskniony jak tego zwyczajnego poniedziałkowego popołudnia.
![]() |
#599 |
Wtajemniczenie
|
I gdybym nie spotkała Ciebie, dziś żyłoby mi się o niebo lepiej.
Bywa różnie. Czasem nie potrafię znieść tego że nie ma Cię obok mnie, innymi razy - wręcz przeciwnie. Szkoda że twoje 'na zawsze' nie trwa tyle ile powinno. Napluje Ci w twarz. Odejdę z cholerną satysfakcją, że żadna nie zrobiła tego prędzej niż ja.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 ![]() Edytowane przez Drift Czas edycji: 2009-08-28 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mi się miło zrobiło Skarbiee ![]() ![]() world up. leżę i marzę. albo po prostu udaję. odblokujesz miejsce w głowie. popatrz kochanie to ja wyimaginowałam nicość. popatrz kochanie ostatni raz. choruję na brak weny. ehh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.