![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Patrzę w przyszłość, ale chyba wolę nie wiedzieć co tam zobaczę..
Złożę dwie Victorie LEWA na górze, to że damy rade leży w naszej naturze. ! Nie wiele jest tych rzeczy, których nie zmienia czas Nie boję się nieznanego, tylko stracić to co znam Spojrzeć w niebo, patrzeć na gwiazdy, zapaść w sen żelazny, jak kochać to tylko szczerze, patrzeć w serce, oddać się miłości udręce, z przyjaźnią być w pokoju, przyjaciel to ktoś ważny, to twój brat człowiek pełen wigoru, patrzeć na siebie, lecz nie patrzeć w lustro, żyć jedną chwilą, bo jutro może być za późno Prawdziwy przyjaciel wnosi wiecej w nasze szczęście, niz tysiąc wrogów w nasze nieszczęście. Mogą zniknąć pieniądze, bo znikają w jednej chwili to co szczere zawsze będzie, pozostaną Ci, co byli Nie ma mnie.. Otwarta choć pełna tajemnic..
#242 |
Raczkowanie
|
może to nie jest moja kolej ,
mało mam wiary już więc mi polej ! upić się szczęściem by nie myśleć więcej .. i iść za rozumem a nie za sercem ! zanim umrę , k.u.r.w.a mać , nie chcę nic od tego świata który śmieje mi się w twarz i chu*ja na mnie wykłada ! nielegalne jest kochać tak jak ja . wielka miłość ?! taaaa , chyba w filmie ! w życiu trzeba myśleć realistycznie .. .
#243 |
Raczkowanie
|
noo.. brawo XII część ;d
![]() ![]() i bez kłótni mi tu już! ![]() -------------------------------------- Z Tobą,to nawet nie ma o czym poziewać... Tylko Ty potrafiłeś wytłumaczyć dlaczego ciemność jest piękna... -Tylko uważaj na przejściu dla pieszych! -Grozisz mi?! Zostawmy sobie zawsze jeden dzień na przemyślenia...
#244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś jak promień słońca. czasem tak daleko.. Bo męska rzecz być daleko, a kobieca wiernie czekać. i choć jesteś tak daleko stąd.. wciąż na stole stawiam dwie filiżanki. a teraz kiedy przy mnie śpisz, wybaczam wszystkie te nie najlepsze chwile i dni. Dotykam Twoich rąk, wiem że już jutro daleko będziesz stąd. Ona patrzyła w ich wspólne zdjęcie.. i on patrzył w to zdjęcie tyle kilometrów od niej.. </3 czemu Cię nie ma na odległość ręki.. Jesteś tak daleko, a zarazem blisko. Jesteś mą fantazją, jesteś całą moją myślą.. Tak daleko gdzieś Ty, daleko ja. Ty jesteś jednym, a ja drugim końcem - daleko nam do siebie strasznie.. nieważne jak daleko będziesz, ciągle będę wyczekiwać jutra by Cię spotkać.. być z Tobą. Tak bardzo chcę dotknąć Cię, chociaż jesteś tak daleko.. coś takiego znalazłam.. hmm ? ![]() Cytat:
już szukam.. Wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze.. Świat myśli jest taaki tajemniczy.. a jego myśli ciągle zagadką. tak tajemniczą.. tak wiele wartą.. Gdybym znała Twoje myśli w końcu poznałabym prawdę... Co myśli, nikt nie zgadnie, co zrobi, nikt nie wie. To, co myślisz, do mnie mów. Nie znam się na romansach, ale chyba ciągle o mnie myślisz. Chciałbym wejść do Twoich myśli, potem wyjść i spytać co naprawdę myślisz.. nie obchodzi mnie co myślisz, dopóki to nie zaczyna dotyczyć mnie. noo.. może akurat coś podpasuje Ci ![]() ____________ Good day my Angel.
Dobrego dnia mój Aniele. It'd be a shame to say You lost me.. To byłby wstyd gdybyś powiedział, że mnie straciłeś..
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no, ale i tak dobrze, ze jest tyle : ) Kama<3 Że nic.
Uśmiechnij się. Przecież właśnie Cie zostawił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Palę, palę w sobie marzenia Kiedy w końcu dostanę tego raka? Na pudełku obiecywali przecież obiecywali rychłą śmierć. A ja wciąż wierzyłam, głupia wierzyłam reklamom! przecież mi obiecywali że skończę na dnie i rozpadnę na części. Siedzę w szafie i szyję ubrania ze snów .i jak zawsze pachniesz zielonym jabłkiem, mrrrr.... Możemy zagrać w klasy na chodniku przed blokiem, gdy kamyk i stopy uderzają o beton. nie pamiętam już zdartych kolan i obtartych łokci tak dobrze. spadnijmy z pierwszego piętra w wyuzdaną wiosnę.
#248 |
Wtajemniczenie
|
to boli, kiedyś blisko, dzisiaj obcy sobie ludzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
- Powietrze pachnie jak malinowa mamba - Jak szukać mam dróg i jak dotrzeć do celu..? - Ciężko mi zasnąć gdy burzliwe myśli dręczą sumienie.. - Zabiorę Cię ze sobą jeśli chcesz, poczujesz zobaczysz jeśli tylko potrafisz przebudzić się... - Za jedno słowo które wymowa zwycięży milion nic nie znaczących słów... - Spoglądam wstecz i widzę tyle, tyle pustych godzin.... - Muszę ruszyć z miejsca, pójść na spotkanie własnego spełnienia... - Dokąd tak biegniesz? Przecież wesz, że przed sobą nie uciekniesz o nie Wyciągnij rękę! Może wreszcie dostaniesz to co dobre i piękne - Utwórz pozytywną myśl, bo czasu jest niewiele, niech się zrodzi w Twoim ciele reggae - Rzeka płynie, a Ty popłyń w poprzek - Czasem myślę sobie, że cudownie jest mieć nierówno pod sufitem to normalna jest rzecz - Dobry znak to i radość niesłychana zobaczyć z samego rana rastamana - Słońce zaświeciło i świat znów piękniejszy jest - Życie darem wielkim jest... przestań narzekać zacznij żyć! - Przestań się w sobie chować Głowę w piasku przestań kryć ! - W labiryncie twego życia miłość to Adrianny nić... - Jeśli nie chcesz być ofiara systemu, musisz zacząć decydować samemu... - Nie każde ognisko plonie, nie każde morze jest słone, nie każdy wieje wiatr - Ja wiem, że nie jest łatwo, ale pamiętaj - miłość zawsze będzie ratunkową tratwą - Wiemy, że dzieje się czasem dobrze, czasem źle, czasem nic nie dzieje się - W jedności siła, w jedności moc - Do przodu patrz, nie oglądaj się za siebie - Ja wiem, że jutro będzie nowy, nowy dzień - Spotykasz na ulicy znajomego policjanta, szybkie rolowanie już palicie razem blanta - Nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości... - Musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda. - Patrzysz do przodu i nie widzisz nic niestety, patrzysz do tyłu i lecą ci łzy. - Pomyśl tak wielu ludzi by chciało być na drodze do szczęścia w tym miejscu co Ty. - A Ty powiedz mi jak to jest, czego wypala się w Tobie moc - Jeśli masz marzenia, musisz do swojego celu dojść - Na pewno nosisz w sercu coś, co spędza Ci sen z powiek - I nie mów mi, że nie wierzysz w nic, bo w coś wierzy każdy człowiek - Więc otwórz oczy na rozcież rozejrzyj się wokół siebie - Każdy nowy dzień przynosi tutaj nową nadzieje - A ja ciągle nawijam, bo czuje tę moc mam w głowie tysiące słów, które łącze w jedność - Powiedz, powiedz jak to jest że za marne grosze sprzedajesz się |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() _______________ Chory dialog dwóch granicznych miast - mój z Tobą, głowy z głową, mowy z krową, śpiewu z sową .
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Ci strasznie mi miło ![]() ![]() __________ Składam ten świat po kawałku, ponieważ lustro, w którym się kiedyś odbijał, rozsypało się na drobny mak. Bo wystarczy, że zabraknie jednego kawałka puzzli, a obraz nigdy nie będzie kompletny Ze szczęściem jest jak z sikaniem w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz ciepło.. Jeśli ludzie niedojrzali mieliby się pobierać, to trzeba byłoby przygotować dla nich specjalny tekst przysięgi małżeńskiej: Ja, egoista, biorę ciebie, moja naiwna ofiaro, za żonę i ślubuję ci, że w dobrej i złej doli będę się troszczył wyłącznie o siebie i że nie opuszczę ciebie tak długo, jak długo będzie mi z tobą wygodnie. Dlaczego wszystko obraca się przeciwko mnie? Bo sama jestem przeciwko sobie. Niszczę się systematycznie, nie daję sobie żadnej szansy. Dokonuje okrutnego mordu na sobie. A tak pragnę żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kradnę bezczelnie... ;* jest boskie.. coś ode mnie: Kochaj mnie nieprzytomnie Jak zapalniczka płomień Jak sucha studnia wodę Bosa do mnie przyjdź i od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz za każdy oddech twój za każdy ciała ruch za każdy serca chłód za każdy krok twych stóp za każdy jeden dzień za każde słowo twe za każdą twoją grę za każdą noc jak sen za każdy ciała gest za każde twoje "nie" za każdy pusty śmiech za każde kłamstwo też.... Aż pomyślałeś: milczenia dość Gdziekolwiek jesteś w dzień czy w nocy a jak Cię polubiłem a może nawet POKOCHAŁEM?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boskaś. Dziękuję Kochana, przynajmniej Ty pomogłaś. Opisy cudne... A już myślałam że nikt nie zauważył mojej prośby. Dziękuję, dziękuję, dziękuję... ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------- Marzenia w kaftanie uwięzione Patrzysz niby wprost jednak,obok gdzieś... Nienormalni tez maja uczucia Wolę się cieszyć bez powodu, niż martwić z powodem Mam ochote narozrabiać
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Kochana masz więcej takich podobnych ? ;** __ tyynucha ! boskie opisy ! ;***** <3 ____ Czy to była kula, czy to serce pękło ? .. Boję się przyzwyczaić do myśli, że za bardzo mi zależy ! |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Każdy potrzebuje zwierciadła, w którym mogłby się przejrzeć .
Gdy jedna połowa świata rozgląda się za drugą. Mądrość ludzi jest szaleństwem w oczach Boga.
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
mogę prosić o takie tekst [ może być dłuższy niż opis
![]() trochę trudne i zawiłe ale liczę na wasze genialne pomysły . bardzo mi zależy ![]() ![]() ![]() _________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca trochę bardziej milcząca lecz widać można żyć bez powietrza! |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
kochany,czy ja wyglądam jak konfesjonał? w.ypierdalaj mi wyrzutami sumienia. Usiadłam w parku na 'naszej ławce' i zdałam sobie sprawę, że tylko ona współczuje mi najbardziej. W końcu też nasłuchała się tych wszystkich pustych słów. Przebiegł mi dziś drogę czarny kot.Ale do diabła z nim. Po twoim odejściu już nic nie może mnie dobić bardziej. Twoja miłość to tunel, ty w nim jak światło. Fascynacja tobą minęła. Zupełnie jak papierem toaletowym po komunie. EDIT: Vivi wymyśliło mi się tylko coś takiego osobiście średnio mi podchodzi no ale może przypaduje... W życiu bywa tak, że czasem trzeba iść do przodu pozostawiając najbliższych w tyle. Najbliższych do tego stopnia, że aż łezka kręci się w oku. Dla jednych był/a zwykłym/zwykłą nauczycielką-dla mnie bezcenną ostoją. Najgorsze jest jednak w tym wszystkim to, że będę szła samotną drogą. Bez drogowskazów. Bez podpórki w 'jego/jej' postaci.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-08-25 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
wczoraj jeszcze byłeś, a dzisiaj kawa mi nie smakuje.
Twoje pole do popisu kurczy się gwałtownie. tak lekko rzucasz ciężkie słowa.. devil's advocate. / adwokat diabła. mówisz 'cześć mała', ale ta mała już swoje wycierpiała.. przerażona ogromem swej miłości. ty masochistyczna świnio!
#259 |
Rozeznanie
|
RealGirl89 - nie ma za co, kochana.
![]() ![]() peculiarity - porywam opisy i nie oddam. ![]() kocham cię, idioto. kiedy mówię, że cię kocham, nie mówię tego z przyzwyczajenia czy żeby podtrzymać rozmowę. mówię to, by przypomnieć ci, że jesteś najlepszą rzeczą, jaka kiedykolwiek mi się przydarzyła. gdybym miała wybierać pomiędzy kochaniem cię a oddychaniem, użyłabym ostatniego oddechu by powiedzieć ci 'kocham cię'. twój uśmiech, twój wygląd, twój śmiech, twoje włosy, twój zapach, twoje ubrania, twoja złośliwość. kocham to wszystko.
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś w moim sercu.. i tam pozostaniesz... dziękuję za wszystkie chwile spędzone razem mile.. pusto. bez Ciebie.. będzie trudno. ;/ ...w porę puściłeś moją dłoń i powiedziałeś mi: "dalej to idź drogą swą" mam nadzieję że coś pomogłam ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
nydee - <3
![]() ____________ Czasem czuję się jak wypuszczony z lasu maniakalny zabójca straconego czasu. Chcę słyszeć słowa wyraziste, nawet wulgarne, uderzające, ostre. Obijam się, leżąc brzuchem do góry, co z pewnością stanowi cholernie konstruktywną formę wypoczynku. Niezobowiązujący uśmiech, wyrażający tyle uczuć. Krwistoczerwone paznokcie, biel pościeli i czarna koszula, deszcz i myśli. Czekam na czereśnie. Marzę o hamaku w gorący letni dzień... Przesuwać wciąż jeszcze ubłoconymi palcami po kartkach pełnych wspomnień. Wiesz? absurd goni absurd. A ja zataczam się w krainach radości i marznę w trampkach na mrozie. Mi jednak nie jest dane popadać w euforię. |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____________ Pokonaj próg, wróg czeka na pomyłkę, człowiek od zawsze człowiekowi wilkiem
Czyż nie lepiej dostać się w ręce mordercy niż do snów namiętnej kobiety? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
PrzyciagamWzrok jOlsko ensename -
![]() I live in Hollywood absurdalnie - zachwycacie! ![]() Rób, to co uważasz za słuszne… Musiała tylko wytrzymać trzy dni bez niego, a w zamian otrzymała jedną calutką noc z ukochanym. Jednak nie była to chyba zbyt wygórowana cena? Liczyła się każda chwila, którą spędzali razem – nawet ta najkrótsza. Właśnie na tym polegało bycie zakochanym Mam Ciebie. Ale czy to jest właśnie to wszystko, o czym od zawsze marzyłam? Wiem, że on jest gdzieś tam, choć teraz jeszcze nie jestem w stanie go dostrzec Może ktoś w końcu mógłby wejść do mojego serca, usiąść i być tam na zawsze? Widzę jak promienie słońca tańczą w Twoim uśmiechu, a głębia w Twoich oczach w całości mnie pochłania, kocham to .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
BAN stały
|
Życie jest krótkie, warto być indywidualistką.
Warto walczyć o własną prawdę i przekonania. To co jest moje, to co jara mnie <3 A tak nie wiele trzeba by wyszło słońce. Choćbyś nie wiem kim był, i choćbyś nie wiem co robił i tak poszłabym za Tobą na koniec świata..bo tak mi przy Tobie bezpiecznie. Czuła się słaba, ale tkwiło w niej tak silne uczucie, że trudno było sobie wyobrazić. Babcia kiedyś powiedziała "Miłości chwila, a smutku całe życie" i miała pieprzoną racje. Nasze uczucia upadły i rozbiły się o brudną ziemię. Może coś się komuś przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie w kolejnej części ;* BananowaBrazylijka : Dziękuje kochana <3 ![]() a te niżej bezczelnie kradnę ![]() ![]() Cytat:
A tu parę ode mnie : Rozpamiętując pierwszy pocałunek Spójrz muszę iść, tak uciekam przed zmianami Kiedy krzykniesz tylko ja Cię usłyszę Fak ju miłość Niby nic, a jednak zerkasz ? Bawimy się w powietrze Idealnie niedopasowani W śnie na jawie Całując moją obojętność Miłość nie ma granic, granic nie do przejścia z Tobą mi do twarzy,wiesz ?
Smak życia nie jest już taki jak kiedyś... Edytowane przez Roksana1332 Czas edycji: 2009-08-25 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
nie muszę lśnić jak miliony monet żebyś mnie zauważył.'
#267 |
Zakorzenienie
|
Nie płacz. Było warto poświęcić wszystko za te chwile, które spędziliście razem...
Mogę czekać całe życie, ale muszę mieć pewność, że mam na co...
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
Troszkę mnie nie było, ale dziękuję dziewczyny za pochwały ;*
1. Ten aksamitny głos, który tak kochałam dziś oschło szepcze 'Spier.dalaj" 2. Kolejny wieczór spędzę siedząc w oknie patrząc jak na ławce bawisz się z kolegami. 3. Szukasz dziewczyny idealnej.? Sklep z lalkami dwie przecznice dalej. 4. Za łamanie serc powinno karać się szubienicą. 5. Serce w klatce. 6. Pani krawcowa? Pani uszyje mi jakiś futerał na serce. Trzęsie się biedactwo, może mu zimno... |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
szkoda, że panuje moda na bycie s****ysynem
każdemu kto okaże Ci coś zaśmiałbyś się w twarz czy aby nie czas wcisnąć 'stop'? życie made in Polska. Wiesz, że każdy z nas ma patent, by nie stać się Judaszem To brzmi słodko jak "Wedel" miłość, której nie zmierzysz w monetach Wiem, że pokażesz mi coś, co dojść do szczęścia da mi Unieś mnie ponad blokami Miłość we mnie wielka Gubiąc sens dobrego taktu znam Cię i wiem, że kochasz najpiękniej
#270 |
Raczkowanie
|
Dziwczyny mam do was wielka prosbe!
jest pewnien chłopak ktoremu soe chyba podobam bo pisze do mnie ja do niego i wgl nam sie suoper gada on jest 4 lata starszy ... no i z rozmowy na rozmowe gada nam sie coraz lepiej , mysle ze to nasze pisanie ma naprawde sens! on mieszka w bloku zaraz kolo mnei wiec sie czasem widujemy ![]() tylko jest problem... On sie za ok 2 mies wyprowadza do miejscowosci 30 km od mojego miasta .. boje sie ze to wszystko sie skonczy.. boje sie ze cos co mogloby sie zdarzyc sie nie stanie! =( prosze was o jakies opisy do tej wytuaccji . jakies typu ze mozemy cos stracic.. ze to bedzie trudne... tylko nie za bardzo bezposrednie ;** Kocham wasze opisy i mysle ze moglybyscie mi naprawde pomoc ;* z gory dziekuje =* ![]() ![]() _________________________ ______ Niekiedy mówili, że jest zła, bo potrafiła mówić jasno to, co czuła. Nieświadomie wciąż rani ludzi, których nie chce skrzywdzić. Łagodna jak baranek, a kiedy trzeba agresywna jak wściekły pies. Leniwa, jak mało kto, ambitna, jak większość. Gdyby była wróżką, zawładnęła by światem i iusunęła to, co złe i sprawiajace łzy. Nigdy nie podchodź do niej za blisko, bowiem niewiadomo jaki ma dzień. We wtorek może tryskać radością życia, natomiast w środę płakać do poduszki. Nikt nigdy niezrozumie, co ona tak naprawde czuje. Mistrzyni w skrywaniu uczuć i kłamstwach. Aktorka idealna.. _ W tej chwili jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Niektórzy z nich uciekają przestraszeni. Niektórzy wracają do domu. Niektórzy mówią kłamstwa, aby przetrwać dzień. Inni po prostu spoglądają prawdzie w twarz. Niektórzy są złymi ludźmi, w walce z dobrem, niektórzy dobrzy walczą ze złem. SZEŚĆ MILIARDÓW ludzi na świecie. SZEŚĆ MILIARDÓW dusz. A czasami wszystkim, czego pragniesz... Jest JEDNA ”
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.