Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-27, 22:39   #3121
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Hello!
Cytat:
Napisane przez Mortishia Pokaż wiadomość
Zastanawiam się jaka jest teraz średnia wieku bo jak nawet po znajomych obserwuję to młodzi teraz mają swój czas laski opk 20+ a mężczyźni tak 25+ ten wyż jednym słowem ,a że kobity wolą często starszych to i tak jest jak jest... tak mi się wydaje
A ja sobie młodszego wybrałam o... 12 dni, ale jednak
Przy okazji: ja 160 cm, Moje Kochanie 173 cm
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja też chodzę po prawej str tż-ta mego
A mi jest obojętnie. Może być po prawej lub lewej
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
widziałam już taki zestaw ( PM biała, starsza czerwona ) i Starsza bardziej się rzucała w oczy niż PM, poza tym wydaje mi się że krzykliwy czerwony kolor dla świadkowej nie przystoi, co innego jeśli byłaby to jakaś ciemna wiśnia, to moje zdanie
Jak byłam świadkową mojej sis, to miałam czerwoną sukienkę. Tylko taką bardzo skromną i może dlatego aż tak nie rzucała się w oczy
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
na ostatnim weselu miałam krótką żółtą więc teraz chyba już nie chcę żółtej
Żółtej raczej nie, bo to kolor... zdrady

A ja dziś byłam w Gdańsku na konferencjach metodycznych Tyle gratisów dostałam, że mała bania Nawet torbę na ramię Jak dobrze być English teacherem
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 22:39   #3122
SeLeNe86
Raczkowanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

jeżeli chodzi o tusze to tylko volume cos tam express z loreal jakies 50 zł jedyny tusz który podołał moim oczekiwniom

Jesteśmy razem 31.12.2003.

Nasze zaręczyny 14.02.2008r.

Nasz Ślub 10.04.2010r.
SeLeNe86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 22:50   #3123
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello!

A ja sobie młodszego wybrałam o... 12 dni, ale jednak
Przy okazji: ja 160 cm, Moje Kochanie 173 cm

A mi jest obojętnie. Może być po prawej lub lewej

Jak byłam świadkową mojej sis, to miałam czerwoną sukienkę. Tylko taką bardzo skromną i może dlatego aż tak nie rzucała się w oczy

A ja dziś byłam w Gdańsku na konferencjach metodycznych Tyle gratisów dostałam, że mała bania Nawet torbę na ramię Jak dobrze być English teacherem

też kiedyś chciałam iść na filologię angielską ale wyszło trochę inaczej, ja nie wyobrażam sobie nauczania grupy ludzi już z jedną mam czasamiurwanie głowy, chociaż trenuję swój stopień wytrzymałości psychicznej i cierpliwość dlatego jak nie nauczycielka, to tłumacz przysięgły, więc wybrałam prawo a czy lepiej to zobaczymy 19.09, fajne zdjęcie mam mam nadzieję że moje życie się odmieni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0c2fea31eb.jpg (45,0 KB, 25 załadowań)

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 23:14   #3124
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
dziękuję Nie widziałam wczesniej TwojejFajna, bo ma fajna górę - że jakos tak pozakładany ten materiał, moje pierwsze typy tak mialyTylko kształt A nie w moim guścieA Ty jestes malutka czy wysoka?Bo ja wyglądam okropnie w A a mam 163 i zastanawiam sie jak wrazenia innych dziewczyn.
No wiesz jak dla mnie suknia suknią nie ważne A B czy rybkaJa mam 164cm i jakoś chyba się dobrze czułam,nie pamietam zbytnio już jak wyglądałam,ale chyba dobrze skoro ją wybrałam
Cytat:
a w ogóle jakiś czas temu była rozmowa o figurkach na tort, znalazłam kilka śmiesznych i jeden całkiem fajny torcik Ja za figurkami nie przepadam i raczej mieć ich nie będę, ale może którejś z Was się spodoba
Ja figurek raczej też mieć nie bedę bo tort chcę płaski duży prostokątny...
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
moje przyjaciólki 2 to też takie krasnale są 164 i 160 i ja ich mama 173
164 cm to wcale nie takie krasnale,tylko standard
Cytat:
Napisane przez martusia951 Pokaż wiadomość
Rozbawił mnie te tekst o białym ustniku. Będzie pasować do sukni hihi
Twoja suknia jest prześliczna. Taka sromna, bardzo mi sie podoba i tez szukam czegoś w tym stylu. Cudna
Ładna jest jeszcze E-2009, tylko te ramiączko ją szpeci
Jak Ci się podoba,to sobie pooglądaj suknie na Elizabeth konin...tam mają ładne suknie w niedrogiej cenie.

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
A ja mam tylko 168cm, a tż ma189cm

A co do szycia sukni to ja jestem na nie. Ja chyba będę wypożyczać bo nie potrzebuję później się martwić kto mi suknie opyli gdy ja do Anglii wrócę i w ogóle.
No ja mam tak samo...nie sprzedałabym bo mieszkam w Uk i po mnie i tak by nikt nie założył bo jestem szczupłano i wypożyczyłam.
Cytat:
Zastanawiam się jaka jest teraz średnia wieku bo jak nawet po znajomych obserwuję to młodzi teraz mają swój czas laski opk 20+ a mężczyźni tak 25+ ten wyż jednym słowem ,a że kobity wolą często starszych to i tak jest jak jest... tak mi się wydaje

Gorące pozdrowienia!!
No ja mam 20+ i TŻ 25+

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 23:33   #3125
certina4
Wtajemniczenie

dobrej nocki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-27, 23:41   #3126
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

ej no, Aniołku proszę Cię tylko mi nie mów, że sugerujesz się takimi rzeczami

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 23:57   #3127
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hej! Muszę się Wam pochwalić, że dziś zamówiliśmy kamerzystę i fotografa! Jestem mega happy! To już mamy zamówione wszystko co najważniejsze. za film- ślub, wesele i poprawiny 1500zł, bez poprawin 1200. Za zdjęcia 40zl/szt w studio, 10zł/szt poza studio/plener/kościół/na sali. Pakiet zdjęć od początku do końca +plener w innym dniu + album 1000zł i chyba na taką opcję się zdecydujemy.Aha, jeszcze fotoksiążka osobno płatna, zalezy ile stron i jaki format, ale ok.700zł taka spora. Można też robić zdjęcie na płótnie 100zł/szt, mają też wielkie portrety. Obejrzeliśmy parę zdjęć i są boskie, szczególnie te jakby postarzane mi się podobały. mają świetny sprzęt, mogę być przy montażu i decydować o wszystkim-muzyka, wejściówki itp. Najpierw byłam przeciwna plenerowi w innym dniu, ale facet powiedział wszystkie za i przeciw i chyba się przekonuję... Tyle, że musiałabym drugi raz fryzurę robić... no ale przynajmniej wszystko byłoby na spokojnie, no i nie spocilibyśmy się, a może być upał, albo np lać deszcz...

Co do sukni dla świadkowej, to mi się podobają takie w pastelowych kolorach- lila/wrzos/brudny róż/brzoskwinia/krem, ale też podoba mi się w kolorze takim malinowym

Co do chodzenia razem, to ja zazwyczaj chodzę po prawej stronie TŻta, jakoś tak mi wygodniej.
Co do przeszłości mojego TZta to nigdy nie miał poważnej dziewczyny, za to obcałował wiele
Nadrabiam Was dalej, a końca nie widać

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-08-27 o 23:58
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 02:17   #3128
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Idę spać, bo padam na cyce
3majcie jutro za mnie kciuki od ok. 12
Dobranoc!
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 06:48   #3129
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie to są drogie tusze? Ja używa astor volume artist absolut cashmere i dla mnie jest super, wcześniej używałam air max też astora i też super One kosztują 30zł, ale na długo starczają próbowałaś jakiś tusz z astora? Miałam kiedyś tusz YSL taki złoty, bardzo fajny był, ale kosztował ponad 100zł
no takie za ponad stówę. Własnie sobie przypomniałam, że lubiłam Max FactoraNie miałam nigdy Astora. Jakoś sie na tego Inglota napaliłam a co kupie to zalezy w jakim sklepie będę, bo może faktycznie tego Astora spróbuję Z tych drogich miałam Clinique i Estee Lauder, spoko były, ale czy ja wiem czy jest sens dawac tyle za głupi tusz. Chociaz Lancome strasznie nęci tymi reklamami, ale na szczęscie nie mam kasy Z YSL mam korektor rozświetlający Touche Eclat i jest wart swojej ceny

Co do wieku to ja 22 tż 26, także teoria 20+ 25+ w naszym przypadku się sprawdza. Nie wyobrażam sobie byc z równiesnikiem i jakos wszystkie moje koleżanki też, poza jedną zaręczoną z rówieśnikiem
do później
Stary 2009-08-28, 07:34   #3130
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Witam aniołku ode mnie
co do tuszy to ja ostatnio choruje na max factora false lash effect. ma bardzo grubą szczoteczkę. zawsze takich mi trzeba. a swoją drogą do tch tuszy YSL, EL czy innych ja mam do teog typu produktów wielką urazę. kupiła mi ciocia taki droższy tusz (mnie szkoda pieneidzy ale skoro prezent to prezent) i bodaj po dwóch tygodniach utlenił mi się i wysechł na wiór. Byłam rozczarowana.. szczególnie że stosowałam go jak wszystkie inne ... nawet czasem upierdliwie przypominałam sobie by go nie brudzić tak ja kzawsze po bokach bo si nie domknie i wyschnie.. nie pomogło. Max faktory mi starczaja czasem nawet na 3 meisiace.. to sa tusze

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-28 o 07:58
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 08:18   #3131
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
no takie za ponad stówę. Własnie sobie przypomniałam, że lubiłam Max FactoraNie miałam nigdy Astora. Jakoś sie na tego Inglota napaliłam a co kupie to zalezy w jakim sklepie będę, bo może faktycznie tego Astora spróbuję Z tych drogich miałam Clinique i Estee Lauder, spoko były, ale czy ja wiem czy jest sens dawac tyle za głupi tusz. Chociaz Lancome strasznie nęci tymi reklamami, ale na szczęscie nie mam kasy Z YSL mam korektor rozświetlający Touche Eclat i jest wart swojej ceny

Co do wieku to ja 22 tż 26, także teoria 20+ 25+ w naszym przypadku się sprawdza. Nie wyobrażam sobie byc z równiesnikiem i jakos wszystkie moje koleżanki też, poza jedną zaręczoną z rówieśnikiem
do później
Mogę polecić tusz MF Masterpiece
Jest bardzo dobry wg mnie, teraz mam Architecta L'oreal iniby nowość Collagene L'oreala-fajne są, ale najpierw spróbuj ten MF

Napisz coś więcej o tym rozświetlaczu YSL

Nawet nie wiem o czym skrobałyście bo wizaż mi wczoraj nie działał

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 08:36   #3132
caprica6
Wtajemniczenie

Witam po krótkich wakacjach nad morzem
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Mogę polecić tusz MF Masterpiece
Jest bardzo dobry wg mnie, teraz mam Architecta L'oreal iniby nowość Collagene L'oreala-fajne są, ale najpierw spróbuj ten MF

Napisz coś więcej o tym rozświetlaczu YSL

Nawet nie wiem o czym skrobałyście bo wizaż mi wczoraj nie działał
Też mam zamiar kupić Masterpiece lub False Lash Effect MF. Miałam Collagene Loreala, Coup de Théâtre (ten dwa w jednym) Bourjois i są beznadziejne! Najlepszy dla mnie jest Lancome Hypnose
Touche Eclat YSL podobno rewelacja, ale jakos na razie mi szkoda kasy. Bardzo dobry i wydajny korektor to All About Eyes Clinique, kosztuje około 70zł i starcza chyba na 3 lata
Moge gadać caly dzien o kosmetykach
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 08:42   #3133
obca7
Wtajemniczenie

Hello U mnie prądu nie było wczoraj. Wyłączyli o 14 i włączyli o 20. Masakra. Ale jakaś awaria była pewnie przez nocne burze.
Ale dużo nie straciłam, bo mało pisałyście I szybko udało mi się nadrobićPewnie u Was też wizaz nie działał
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 08:44   #3134
Jazzmanka
Zadomowienie

Pić!
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 08:50   #3135
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello U mnie prądu nie było wczoraj. Wyłączyli o 14 i włączyli o 20. Masakra. Ale jakaś awaria była pewnie przez nocne burze.
Ale dużo nie straciłam, bo mało pisałyście I szybko udało mi się nadrobićPewnie u Was też wizaz nie działał
u mnie tam dzialal ale ogladalismy jak lech daje sie wykopac z pucharow...wiec nie mialam jak :P
Stary 2009-08-28, 08:55   #3136
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Pić!
suszy????
Stary 2009-08-28, 09:00   #3137
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ja ogladam Rodzine Zastepcza na ipla.tv i leze sobie na lozku. Milutek sie bawi na podlodze bo dzis pozno idzie spac. Ogolnie nuda. TZ w pracy, wraca o 6.00 I bierze nadgodziny na piatek i sobote bo mamy troche wydadtkow a za te 2 dni zwsze kilka stowek wpadnie trzeba jesienne ubrania pokupowac, jakis plaszcz dla mnie i malej i nowy fotelik do samochodu A na watku cisza
a ty AgaMili nie pracujesz tylko zajmujesz sie corka?

Cytat:
Nie wyobrażam sobie byc z równiesnikiem i jakos wszystkie moje koleżanki też, poza jedną zaręczoną z rówieśnikiem
why? dostrzegasz jeszcze w tym wieku roznice mentalne?
bo ja np. nie widze roznicy in minus w zachowaniu/poziomie odpowiedzialnosci/rozsadku mojego 23-letniego TZa, a 28-letniego narzeczonego kolezanki czy 33-letniego meza mojej siostry
powiem wiecej - moj TZ jest dojrzalszy niz jego 35-letni kolega z pracy, ktory w tym wieku nie umie podjac podstawowych zyciowych decyzji...
ja prawde mowiac nigdy nie patrzylam przez pryzmat wieku na facetow, bo to juz kwestia indywidualna - 30-latek moze byc wiekszym dzieciuchem niz 20-latek pewno moglabym byc i z mlodszym... grunt to nadawac na tych samych falach... a wiek... czy to wazne? choc z jakims dziadkiem to juz bym nie chciala byc... brzydzilabym sie

bylismy wczoraj z TZem na naukach powiem wam, ze spoko ksiadz wylajtowany (mlody proboszcz), w sumie nic odkrywczego nie powiedzial, ale jakis glupot tez nam nie nagadal - byl calkiem rozsadny w tym co mowi no i tylko godzinka i jeszcze stwierdzil, ze to juz chyba za dlugo gada i juz pewno mamy dosc wiec liczac, ze takich spotkan jest 4 to wyjda 4 godzinki to w takim razie dobrze, ze nie poszlismy na weekendowe, bo tam tego wychodzi 17,5 godziny
TZowi sie podobalo nawet po tych naukach poczulam jakis nagly przyplyw milosci z jego strony dlatego zaraz po nich skoczylismy do niego na male rendez-vous
teraz musimy sie zapisac na warsztaty tylko mam dylemat, bo nie wiem kiedy bedzie pogoda w Tatrach bo jakby byly dobre prognozy na 12-go wrzesnia to wtedy bym chetnie pojechala... a jakby lalo to bysmy to na za tydzien przelozyli... tylko, ze na te warsztaty trzeba sie wczesniej zapisywac, bo podobno sporo chetnych jest... i klops...

w ogole w Tatry pojedziemy tylko na weelend, a nie na 4 dni zona kolegi TZa z pracy ma termin na 15 wrzesnia, wiec jakos wtedy jak urodzi to kolega wezmie urlop na 2 tygodnie... wiec TZ wtedy nie moze sobie tez wziac urlopu, bo nie mialby kto w oddziale obslugiwac klientow ehhh... no nic, przezyje jakos...

mam sobie jeszcze wymyslic prezent na urodziny telefonu na razie nie zmieniam, bo TZ przedmuchal styki itp. i poki co dziala bez zarzutu znaczy sie - brudny byl i strajkowal z tego powodu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-28 o 09:24
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 09:08   #3138
Mortishia
Raczkowanie

Hehehe no jednak różnie bywa z tym wiekiem ja wybrałam chłopa 6 lat starszego :P Hehe no cóż

My już mamy fotografa i orkiestrę już zaliczki są i za restaurację też to tylko czekać do nowego roku,a wtedy się zacznie latanie za papierkami , Kościół trzeba załatwić do końca no i potem ubrania.
I oczywiście muszę kosmetyki kupić hehe czyli jest kilka przyjemności

Ale już słyszę te kłótnie przy tych przygotowaniach :P Hehehehehe

Ehhh, ale pewnie was tez wasi wybrankowie w.... denerwują i to nie raz,ale cóż i tak ich się kocha ... czyż nie???
Stary 2009-08-28, 09:16   #3139
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
suszy????
Wczoraj było pożegnanie koleżanki z pracy, a że my się tak trochę bardziej polubiłyśmy, to jak wszyscy już poszli, to my dalej siedziałyśmy i piłyśmy. Mój kochany TŻcik po nas przyjechał i odstawił do domu W zasadzie piłyśmy tylko piwo w Spiżu, ale dużo tego poszło. Głowa mnie nie boli, ale pić mi się chce jak nie wiem.

Będę teraz w pracy trochę samotna. Mam co prawda dużo fajnych koleżanek, ale tylko z tą jedną miałyśmy takie akcje, że często mówiłyśmy to samo w jednym czasie, o tym samym myślałyśmy, śmieszyło nas to samo i rozumiałyśmy swoje sarkastyczne żarty. I ona też kocha Ahmeda!

Zaczęłam Was nadrabiać i mnie wywaliło z neta idę szukać na czym skończyłam.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 09:21   #3140
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe no jednak różnie bywa z tym wiekiem ja wybrałam chłopa 6 lat starszego :P Hehe no cóż
z jednego powodu nie jest to dla ciebie zbyt dobre ale to tylko powod teoretyczny biorac pod uwage, ze srednia dugosc zycia mezczyzn w Polsce to ok 71 lat, a kobiet 80 lat to dodajac wasza roznice 6 lat wychodzi, ze az 15 lat mozesz byc samotna wdowa
wiec najlepiej byloby miec o 9 lat mlodszego partnera - wtedy umieramy razem ale tylko teoretycznie

Cytat:

Ehhh, ale pewnie was tez wasi wybrankowie w.... denerwują i to nie raz,ale cóż i tak ich się kocha ... czyż nie???
a dlaczego macie sie klocic? o ten krawat i musznik
ja z TZem mam taka sama wizje slubu i wesela, wiec goretszych dyskusji byc nie powinno
Stary 2009-08-28, 09:24   #3141
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Wczoraj było pożegnanie koleżanki z pracy, a że my się tak trochę bardziej polubiłyśmy, to jak wszyscy już poszli, to my dalej siedziałyśmy i piłyśmy. Mój kochany TŻcik po nas przyjechał i odstawił do domu W zasadzie piłyśmy tylko piwo w Spiżu, ale dużo tego poszło. Głowa mnie nie boli, ale pić mi się chce jak nie wiem.

Będę teraz w pracy trochę samotna. Mam co prawda dużo fajnych koleżanek, ale tylko z tą jedną miałyśmy takie akcje, że często mówiłyśmy to samo w jednym czasie, o tym samym myślałyśmy, śmieszyło nas to samo i rozumiałyśmy swoje sarkastyczne żarty. I ona też kocha Ahmeda!

Zaczęłam Was nadrabiać i mnie wywaliło z neta idę szukać na czym skończyłam.
Szkoda,że odchodzi, bo z tego co piszesz fajna koleżanka. a w mojej firmie jestem jedyna kobieta i 50 facetów. masakra.

A ja wczoraj nie piłam i też mnie suszy Od 7 wypiłam już prawie cała butelkę wody. Szok. Zwłaszcza, że ja mało zawsze pije.
Stary 2009-08-28, 09:24   #3142
chilanes
Zakorzenienie

ja jak no pokazuję coś Tż, a jemu się średnio podoba to muwi mi dlaczego tak uważa i już. Czemu mielibyśmy się kłucić i o co? Okolor kwiatów? Moje, czy jego buty? Nie wiem
Stary 2009-08-28, 09:35   #3143
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja jak no pokazuję coś Tż, a jemu się średnio podoba to muwi mi dlaczego tak uważa i już. Czemu mielibyśmy się kłucić i o co? Okolor kwiatów? Moje, czy jego buty? Nie wiem
Mój to już nic nie mówi hehehe. bow ie, że do ślubu jeszcze 1000 razy zmienię zdanie. On nie będzie zwracał uwagi na takie pierdoły(dla niego) jak zaproszenie, strojenie domu czy wystrój sali. Jedynie wybierał wstążeczki na zawieszki do wódki i wybrał złote A co do ubrania to w sukni ślubnej zobaczy mnie w dniu ślubu więc na jej zakup nie bedzie miał zadnego wpływu Ale ja jadę z nim garnitur wybierać, bo jak znam życie to mu wcisną coś, co mu pasować nie będzie.
Stary 2009-08-28, 09:37   #3144
certina4
Wtajemniczenie

witam
Cytat:
Idę spać, bo padam na cyce
3majcie jutro za mnie kciuki od ok. 12
Dobranoc!
Aniołku kciuki masz gwarantowane mam nadzieję że zdasz relację jak Ci poszło

Cytat:

My już mamy fotografa i orkiestrę już zaliczki są i za restaurację też to tylko czekać do nowego roku,a wtedy się zacznie latanie za papierkami , Kościół trzeba załatwić do końca no i potem ubrania.
I oczywiście muszę kosmetyki kupić hehe czyli jest kilka przyjemności

ja tez mam 4 lata starszego Tż, ale powiem szczerze że i chłopaki w moim wieku są dojrzali, choć tak jak mówi Lain to kwestia moim zdaniem indywidualna, bo mam kilku kolegów w wikeu 29-30 i oni się zachowują i myślą gorzej niż chłopaki w moim wieku. Kiedyś myślałam że Ci w moim to zachowują się jak dzieci, ale na studiach zmieniłam zdanie Za to moj TŻ zawsze wybierał młodsze

mnie TŻ żadko wkurza, zazwyczaj mamy to samo zdanie, o dziwo nawet na temat sukni ślubnej tzn jest jedna różnica, on chciał białą, ale po obejrzeniu mojego katalogu gdzie większość jest ecru to stwierdził że też możze być. Żadko się kłócimy, czasami po prostu są między nami nieporozumienia, ale bywa że i przez pół roku mamy sielankę

Z tuszy MF mogę polecić lash perfection

a miałyście może bourjours volume clubbing?? nęci mnie ta wielka szczotka ale podobno trudno go zmyć?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-28, 09:42   #3145
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
A co do ubrania to w sukni ślubnej zobaczy mnie w dniu ślubu więc na jej zakup nie bedzie miał zadnego wpływu Ale ja jadę z nim garnitur wybierać, bo jak znam życie to mu wcisną coś, co mu pasować nie będzie.
u mnie jest identycznie
a chill o co się kłócić.. a chociażby: ona: chcę balony na bramie, figurke na torcie
on: a po co CI takie pierdoły..
albo: ona: chcę abyśmy wypuszczali gołębie po wyjściu z kościoła, wszyscy tak robią
on: ale my to nie wszyscy.. nie bedziemy wydawac pieniedzy na *******y
albo:
ona: chce do kosciola przyjechac dorożką
on: a co limuzyna CI sie nie podoba
albo: ona: chce miec bukiet taki a taki
on: a kwiatki z ogródka CI nie wystarczą

Sytuacje są różne
U nas o dziwo (mamy czasem poważne różnice zdań na różne tematy) nie ma jakichś spięć. Jedyne spięcie jak do tej pory było w chwili gdy zamawialiśmy salę.. Bo zadzwoniłam do taty powiedzieć że zdecydowaliśmy się na salę bez wyraźnej zgody TZ i się chłopina wnerwił, że jak to on nie ma nic do powiedzenia (DObrze, że byłam w dobrym nastroju bo Bridezilla by mi się aktywowała i brat by się z niego śmiał )
Stary 2009-08-28, 09:43   #3146
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
a miałyście może bourjours volume clubbing?? nęci mnie ta wielka szczotka ale podobno trudno go zmyć?
Miałam, skleja strasznie, ciezko sie zmywa, nie polecam
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 09:59   #3147
kaska87
Zakorzenienie

cześć

co do wieku ja mam 22 TZ 25 i mogę Wam powiedzieć, że ja bym mogła miec jeszcze starszego bo ten mój takie dałniak żartuję sobie troszkę, ale na prawdę wiek nie ma nic współnegfo z dojrzałością

co do Tuszu ja mam eeste lauder i jest super i mam jedną szminkę z tej firmy i jedyna szminka jakiej używam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg el.jpg (11,3 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-28 o 10:07
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 10:06   #3148
Dżasta87
Raczkowanie

cześc dziewuchy

Co do faceotów to chyba im starsi tym bardziej dziecinnieja hehe U nas kłótnie sa, czy jakby to powiedziec ostrzejsza wymiana zdan srednio 2 razy na tydzien...no ale na szczescie z rególy po 10 min. z powrotem sie do siebie odzywamy

A ja sie teraz zastanawiam czy dobrze zrobilam decydujac sie na tego fotografa i kamerzyste co mam. Kurde z jednej strony 2300 zł za full serwis to wg mnie nie jest duzo, ale z drugiej nie wiem czy on zrobi takie zdjecia jak ja oczekuje....ohhhh i lipa....
Stary 2009-08-28, 10:08   #3149
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
cześc dziewuchy

Co do faceotów to chyba im starsi tym bardziej dziecinnieja hehe U nas kłótnie sa, czy jakby to powiedziec ostrzejsza wymiana zdan srednio 2 razy na tydzien...no ale na szczescie z rególy po 10 min. z powrotem sie do siebie odzywamy

A ja sie teraz zastanawiam czy dobrze zrobilam decydujac sie na tego fotografa i kamerzyste co mam. Kurde z jednej strony 2300 zł za full serwis to wg mnie nie jest duzo, ale z drugiej nie wiem czy on zrobi takie zdjecia jak ja oczekuje....ohhhh i lipa....
A masz jego stronkę??
CO Ty chcesz za zdjęcia, ze teraz takie wątpliwości??
Stary 2009-08-28, 10:09   #3150
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość

to nie pokazywal ci zdjec jakie robi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości