Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-28, 11:27   #3211
Dżasta87
Raczkowanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

ogolnie to ja tez sie balam, zaufalam tabletkom, czasem jeszcze gumka dochodzila, bo cos mi sie tam w glowce ubzdurało...no ale nic nie pomoglo

Cytat:
no to Dzasta tylko nie mow teraz, ze plastry nawalily bo Kaska przejdzie na totalny celibat
Moglam 3mac gebe na kłodke

Edytowane przez Dżasta87
Czas edycji: 2009-08-28 o 11:28
Dżasta87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 11:28   #3212
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
ogolnie to ja tez sie balam, zaufalam tabletkom, czasem jeszcze gumka dochodzila, bo cos mi sie tam w glowce ubzdurało...no ale nic nie pomoglo
aha! ale ze mnie głąb zrozumiałam, że się nie zabezpieczacie wcale 2 lata
ja i tak mam celibat nic się nie zmieniło

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 11:29   #3213
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
poważnie ja mam plastry i jakoś rzadko się kochamy bo ja się boję mam lęk przed ciążą
Tez mialam plastry ale nie pasowaly mi jednak i zmienilam na tabsy.. teraz tylko gumki.. zreszta w moim przypadku to nie bedzie taka prosta sprawa zajsc w ciaze.
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 11:29   #3214
lain
Zakorzenienie

Cytat:

piguly nawalily? omg.
ja wlasnie na pigulach 7 lat poki co wytrwalam mam nadzieje, ze mnie cos takiego nie spotka... a bralas je punktualnie czy tak raczej roznie? i co to za piguly byly?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 11:30   #3215
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
te fotki nad jeziorem super ja nawet chce sesje nad podobny jeziorem
Ja tez mam sesję nad jeziorkiem I też bardzo mi się te fotki podobają Bardzo ciekawe i z pomysłem. I przede wszytski nie są sztuczne
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 11:31   #3216
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
aha! ale ze mnie głąb zrozumiałam, że się nie zabezpieczacie wcale 2 lata
ja i tak mam celibat nic się nie zmieniło
To po co kleisz te plastry w takim razie ??

Tego wiertolnika co mnie tak męczy w pionie od 7 rano się kurna serdecznie uprasza aby zaprzestał bo mi głowa puchnie
Stary 2009-08-28, 11:31   #3217
kaska87
Zakorzenienie

Dżasta a brałaś tabsy tak jak sie powinno bo ja nie wierzę, że przy prawidłowym stosowaniu, bez ywmiotów, antybiotyków może sie stworzyć junior

my się z TZ zawsze smiejemy, że az takiego pecha by zajść nie mamy

Stary 2009-08-28, 11:34   #3218
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Dżasta a brałaś tabsy tak jak sie powinno bo ja nie wierzę, że przy prawidłowym stosowaniu, bez ywmiotów, antybiotyków może sie stworzyć junior
A może jest w tym ułamku procenta, w którym dziewczyny mimo brania tabletek zachodza w ciążę. Bo tak naprawdę nic nie daje 100 % pewności. (oprócz celibatu)
Stary 2009-08-28, 11:40   #3219
Jazzmanka
Zadomowienie

Ufff! Nadrobiłam

Cytat:
zobaczcie jaka fajna slubna stronka http://www.wesele.e-cris.pl/
ja kiedys mialam ambicje tez robic, ale takiej ladnej to ja nie zrobie... co najwyzej z gotowego szablonu

a jaki fajny teledysk slubny http://e-cris.pl/teledysk.html
jakos bardziej chce mi sie wesela po jego ogladnieciu pierwszy taniec tez interesujacy
i panna mloda nie ma bialych butow
W ogóle te stronki mi się nie otwierają

Cytat:
napiszcie mi co to jest ten musznik bo ja nie wiem i czasem na all piszą muszznik. gratis
Taki obcięty krawat, a więc nosi się go do kamizelek. No i oprócz tego, że krótszy, to jeszcze ciut grubszy zwykle jest i czasem jeszcze go się marszczy i szpilką przypina jak się komuś tak podoba.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Lain w duzym skrócie pisząc TZ nie kochał jej i jak mnie poznał to uznał ze najwyższy czas sięz niąrozstać i mnie i jej mówił, że ja nie jestem powodem ich rozstania.. ale generalnie rzecz ujmując byłą wojna, uznanie rozstania (przez nią) miesiąc po fakcie, groźby samobójcze w walentynki .. i pełno podobnych historii. aż sie dziwię ze żadnego amrtwego szczura albo czegoś podobnego w skrzynce pocztowej nie znalazlam..
Ona byłą dość specyficzna i no lekko upierdliwa.. No ale cóżusidliła chłopaka.. nbyli ze sobą a tu nagle good bye my love...
To że Twój TŻ jej nie kochał to jedno, ale może ona go kochała i skoro zostawił ją dla Ciebie (pomimo, że jej mówił, że to nie jest przez Ciebie) to poczuła się zraniona i nie chciała Was oglądać dlatego uciekała w sklepie. A teraz jak ma już innego faceta i upłynęło trochę czasu, to może nie czuje już takiego żalu do Was i pewnie dlatego pomachała do Twojego TŻ. Ja (z opisów) to bym jej nie uważała za nienormalną aczkolwiek mogę się mylić, bo przecież jej nie znam i to co się wyłania z Twoich opisów może faktycznie w rzeczywistości wyglądać trochę inaczej.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które miały to szczęscie i mnie widziały pomóżcie

cały dzień szuakłam materiału an kieckę na wesele brata (długa, na 1 dzień) i zgłupiałam bo nie wiem jaki kolor wybrać.

Na początku myślałam o jakimś szarym/srebrnym ale chyba nie do końca by mi pasował

jak by któraś miała wizję to chętnie wysłucham
Jako jeden ze szczęśliwców widziałabym Cię w ciepłych odcieniach. Na pewno odpadają wszystkie zimne błękity i tym podobne (w krótkiej by bardziej Ci pasowały, w długiej nie bardzo chyba). Ewentualnie granat, chociaż nie wiem czy w długiej granatowej sukni jako świadkowa to by grało w krótszej prędzej No i w jasnym fiolecie jakoś sobie Ciebie nie wyobrażam, ale w fiolecie a'la śliwka węgierka albo takim fiolecie jakby pomieszanym z różem (taki kolor coś pomiędzy) albo w różu (ale nie całkiem jasnym) to myślę, że fajnie byś wyglądała.

A jaki będzie bukiet młodej?

Cytat:
A ja sie teraz zastanawiam czy dobrze zrobilam decydujac sie na tego fotografa i kamerzyste co mam. Kurde z jednej strony 2300 zł za full serwis to wg mnie nie jest duzo, ale z drugiej nie wiem czy on zrobi takie zdjecia jak ja oczekuje....ohhhh i lipa....
Dobrze zrobiłaś, spoko zdjęcia

Edit: o, to chyba coś niedoczytałam (proszę o zrozumienie, na kacu jestem) myślałam, że ten wklejony link, to właśnie Twój fotograf.

Cytat:
ja tez siedze w domu, wychowuje 3 letniego szkraba i nie mam do nikogo pretensji,ze nie moge sie realizowac zawodowo. Popieram zdanie AgiMili, ze planowac sobie teraz mozna a czas i tak z rególy wszystko zmienia. I nie piszcie,ze oddaci 6msc dziecko do zlobka bo dla mnie to ostatecznosc. ja sobie nie wyobrazam budzic Lidki o 6 rano i odbierac ok 17 i prawie caly dzien dziecka nie widziec. Nie czuje sie gorsza z tego powodu,ze nie pracuje. Koncze studia, szukam obecnie pracy, ale tylko dlatego,ze ciocia jest na emeryturze i chetnie mi pomze. poza tym uwazam,ze Lidia jest juz na tyle samodzielna,ze nie bedzie za duzo problemu sprawiac.
No właśnie o Tobie ostatnio pisałam. AgaMili się niedawno pytała czy jest na naszym wątku jeszcze jedna mama. Ale zapomniałam Twojego nicku, więc tylko napisałam, że dziewczyna, która w avku ma uśmiechniętą brunetkę ale teraz już będę pamiętać, że jesteś Dżasta

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-28 o 11:53
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 11:47   #3220
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
W ogóle te stronki mi się nie otwierają
to chyba masz cos z przegladarka, bo na razie nikt takich problemow nie zglaszal mi w Firefoxie wszystko smiga

chyba przechodzimy z tygrysami na zywienie domowe nie chca jesc juz kocich puszek,a chetnia na sniadanko wcinaja surowe jajko i serek wiejski, a teraz watrobke to wszystko zagryzione ciasteczkami. moze to i lepiej nigdy nie wiadomo co tez do tych kocich puszek wrzucaja
Stary 2009-08-28, 11:49   #3221
kubusewa
Zakorzenienie

Jazz biorąc pod uwagę to, że ja wiem jak się czuje kobieta zraniona to ja wiem jak ona się czuje tudzież czuła. Z tego co mi wiadomo ma duże stadko koleżanek (których nawiasem mówiąc moj TZ nie znosił) więc znaczy że no chyba jednak jest normalna.. tyle, że sytuacją ją przerosła.. z tego co mi wiadomo to ona się za nim uganiała i w końcu jej uległ. On wiedział, że ona go bardzo mocno kochała no i chyba z tego się wzięło to, że nie umiała siez tym uporać.. ale jak głosi stare polskie przysłowie: na jednego chłopa najlepszy drugi chłop. Tak też się stało. wtedy w sklepie w tym stadzie babonów zachowywała sie jak dzikus powiedziała mu cześć odwróciła sięnapięcie i jak w tych komedyjkach jednakowym krokiem wyruszyły całym stadkiem jak najdalej od nas.. najciekawsze było w tym wszystkim to, że ja jej nawet nie zauważyłam. No ale nie ważne.. poradziła sobie dziewczyna z tym i spokój.
Stary 2009-08-28, 11:49   #3222
certina4
Wtajemniczenie

tak sobie myślę że w tym tempie pisania to kolejny wątek będzie do roku akademickiego

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 11:52   #3223
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
tak sobie myślę że w tym tempie pisania to kolejny wątek będzie do roku akademickiego
też tak mi się wydaje ostatnio coraz więcej piszemy
Stary 2009-08-28, 12:10   #3224
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny atakuja mnie dostałam zaproszenie na nk od sklepu Tobi a oni sprzedają ubranka dla bachorów odrzuciłam jak najdalej za to Jozia widzę, że przyjęła
Kasia też wczoraj dostalam od nich
ale od razu ich pogoniłam w sensie odrzuciałm

nie rozumiem osób, które przyjmują zaproszenia (albo co gorsza sami wysyłają) do jakis sklepów, czy czegoś typu - fani czekolady, najfajniejsze, najpięniejsze i inne ble ble ble

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

Jako jeden ze szczęśliwców widziałabym Cię w ciepłych odcieniach. Na pewno odpadają wszystkie zimne błękity i tym podobne (w krótkiej by bardziej Ci pasowały, w długiej nie bardzo chyba). Ewentualnie granat, chociaż nie wiem czy w długiej granatowej sukni jako świadkowa to by grało w krótszej prędzej No i w jasnym fiolecie jakoś sobie Ciebie nie wyobrażam, ale w fiolecie a'la śliwka węgierka albo takim fiolecie jakby pomieszanym z różem (taki kolor coś pomiędzy) albo w różu (ale nie całkiem jasnym) to myślę, że fajnie byś wyglądała.

A jaki będzie bukiet młodej?
dzięki Szczęśliwcu
narazie waham sie między srebrnym a fioletem

A bukiet PM będzie miała z intensywnie czerwonych róż - kuleczka

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 12:15   #3225
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja wczoraj się podniecałam, że załatwiliśmy kamerzystę i fotografa i nikt tego nie zauważył Szkoda, że nie mogę Wam pokazać zdjęć, bo nie ma własnej strony internetowej.

Dżasta87 przepiękne te zdjęcia co wkleiłaś link, szkoda, że ma termin zajęty.
Nasz za ful serwis za filmowanie i zdjęcia bierze 2500zł. i to jest u nas drogo....

jeszcze nawiążę do wcześniejszych rozmów- co do wieku to ja mam 22 a TZ 27 i z moich doświadczeń z rówieśnikami wiem, że nie mogłabym z takimi być, może po prostu nie spotkałam nigdy takiego dojrzałego jak np lain.
A co do dzieci, to my już czujemy instynkt macierzyński i tacierzyński ale poczekamy jeszcze ze 2 lata. z dzieckiem zostałaby teściowa(swoją drogą mam super teściową) bo moja mama to ma jeszcze ponad 10 lat do emerytury
Ale obie bardzo chciałyby się zajmować wnuczkiem/ką i żłobek nie wchodzi w grę.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 12:20   #3226
kaska87
Zakorzenienie

ja już zrobiłam obiadek-spagetti(nigdy nie wiem jak to się pisze) bolones

Stary 2009-08-28, 12:27   #3227
obca7
Wtajemniczenie

Wczoraj byłam u koleżanki i mówiła,że kolejny slub w naszym kościele się nie odbył-młodzi robili w innym. Bo ksiądz za dużo świruje. I z tego co wiem(nie chodze do naszego kościoła ze względu na księdza) w naszym kościele żadnego slubu tego lata nie byłoI to chyba 6 przypadek, w którym młodzi robili gdzieś indziej(jak na nasze małe wsie to bardzo dużo tych wesel miało być). Masakra. I co ja mam teraz zrobić. Nasz kościółek jest mały, ma swój klimat i naprawdę bym chciała mieć tutaj ślub. Ale jak ksiądz nam zacznie świrować i problemy robić to co ja biedna zrobię.
Stary 2009-08-28, 12:28   #3228
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Pisze się spaghetti
a ja dziś robię barszcz czerwony

Obca, a jeszcze nic nie zamawialiście w Kościele? Najlepiej jak sama go poznasz i się przekonasz, bo ludzie to wiele rzeczy mówią...

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-08-28 o 12:29
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 12:29   #3229
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Pisze się spaghetti
a ja dziś robię barszcz czerwony
mniam lubię

Stary 2009-08-28, 12:31   #3230
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ale jak ksiądz nam zacznie świrować i problemy robić to co ja biedna zrobię.
To mu powiedz tak: Niech mnie ksiądz nie denerwuje bo zabiore manatki i pójdę tam gdzie księżą się normalnie zachowują... zdaje sie ze to nie pierwszy raz taka sytuacja ma miejsce.. ciekawe jakw kurii na to zareagują. TAki ładny kosciółek a tak odstrasza wiernych.
Tylko tam obca wiesz ... jak od niego tak ludzie uciekają to moze nei mieć duzego zarobku z tytułu ślubów, więc z Was zedrze jak z całej parafii na raz

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-28 o 12:33
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 12:37   #3231
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Obca, a jeszcze nic nie zamawialiście w Kościele? Najlepiej jak sama go poznasz i się przekonasz, bo ludzie to wiele rzeczy mówią...
Nasz parafia liczy może 1000 osób jak nie mniej. I ludzie się bardzo dobrze znają i wiedzą co ksiądz wydziwia, np. nie chciał dać slubu, bo był wcześniej cywilny i dziecko(akurat to moja koleżanka była i wiem od żródła), ktoś nie miał świadectwa religii itp. To jest nowy ksiądz(od roku) a nie zamawiałam, bo u nas ślubów jest latem 5-6 na krzyż i chciałam na kolędzie zapisać się.
Stary 2009-08-28, 12:39   #3232
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja już zrobiłam obiadek-spagetti(nigdy nie wiem jak to się pisze) bolones
u mnie dzis bedzie watrobka z jablkiem i cebulka
po Chorwacji na razie mam dosc spaghetti
Stary 2009-08-28, 12:40   #3233
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
z jabłkiem nie jadłam i jak to robisz ścierasz na grubej tarce?

Stary 2009-08-28, 12:40   #3234
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Tylko tam obca wiesz ... jak od niego tak ludzie uciekają to moze nei mieć duzego zarobku z tytułu ślubów, więc z Was zedrze jak z całej parafii na raz
mój tata tez powiedział, że ale głupi ksiądz nie wie ile kasy traci Może do tego czasu już u nas go nie będzie. Ten stary był bardzo fajny. na kazaniu u siostry na slubie tak ładnie mówił, pożartował i naprawdę chciało się słuchać. A ten filozof taki straszny.
Stary 2009-08-28, 12:42   #3235
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz parafia liczy może 1000 osób jak nie mniej. I ludzie się bardzo dobrze znają i wiedzą co ksiądz wydziwia, np. nie chciał dać slubu, bo był wcześniej cywilny i dziecko(akurat to moja koleżanka była i wiem od żródła), ktoś nie miał świadectwa religii itp. To jest nowy ksiądz(od roku) a nie zamawiałam, bo u nas ślubów jest latem 5-6 na krzyż i chciałam na kolędzie zapisać się.
ale cywilnego ani dziecka nie macie ze swiadectwem pewno tez nie macie probemow to moze wam niczego nie wywinie
Stary 2009-08-28, 12:43   #3236
certina4
Wtajemniczenie

Luskap sorki, wczoraj byłam tak zaaferowana moimi opalizującymy na różowo włosami, że nie zauważyłam

Cieszę się że macie kolejne rzeczy załatwione

Obca nie nastawiaj się z góry że zacznie Wam wymyślać, pójdźcie do Niego i na spokojnie pogadajcie, ja Wam nie będą odpowiadały jego warunki to wtedy się będziecie zastanawiać co dalej

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 12:43   #3237
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
mój tata tez powiedział, że ale głupi ksiądz nie wie ile kasy traci Może do tego czasu już u nas go nie będzie. Ten stary był bardzo fajny. na kazaniu u siostry na slubie tak ładnie mówił, pożartował i naprawdę chciało się słuchać. A ten filozof taki straszny.
U mojego TZ jest odwrotnie.. wszyscy nie mogą sie doczekać kiedy stary proboszcz pójdzie na emeryture.. KAzanie trwaaaa całą wieczność.. na ślub nie zapisze bo kalendarza nie ma a i ten jego lojalny organista.. chyba wszyscy młodzi najbardziej na jego wymianę czekają.. a organista już zapowiedział.. że będzie tylko z tym proboszczem, jak przyjdzie nowy, to on odchodzi .. amen
Stary 2009-08-28, 12:45   #3238
lain
Zakorzenienie

Cytat:
z jabłkiem nie jadłam i jak to robisz ścierasz na grubej tarce?

obieram, kroje na plasterki i podsmazam razem z cebulka i watrobka, z dodatkiem majeranku pycha
Stary 2009-08-28, 12:46   #3239
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

obieram, kroje na plasterki i podsmazam razem z cebulka i watrobka, z dodatkiem majeranku pycha
ja zrobię na tarce grubej i będą takie frendzelki zobaczymy czy mi zasmakuje, ale pewnie tak bo ja lubię mieszkać smaki

Stary 2009-08-28, 12:49   #3240
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ale cywilnego ani dziecka nie macie ze swiadectwem pewno tez nie macie probemow to moze wam niczego nie wywinie
trzeba mieć nadzieję Ale same powiedzcie coś w tym musi być. Bo jak u nas jest naprawdę mało slubów(ok 10 na rok) i jak już 6 para uciekła z naszego kościoła, to kto wie co tam wymyśla. A myślałam, ze z księdzem nie będzie problemów.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Ale mi smaki na watróbke narobiłaś. Mniam mniam. Uwielbiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości