|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
ogolnie to ja tez sie balam, zaufalam tabletkom, czasem jeszcze gumka dochodzila, bo cos mi sie tam w glowce ubzdurało...no ale nic nie pomoglo
![]() Cytat:
Edytowane przez Dżasta87 Czas edycji: 2009-08-28 o 11:28 |
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() ja i tak mam celibat nic się nie zmieniło
|
|
#3213 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piguly nawalily? omg.ja wlasnie na pigulach 7 lat poki co wytrwalam mam nadzieje, ze mnie cos takiego nie spotka... a bralas je punktualnie czy tak raczej roznie? i co to za piguly byly?
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam sesję nad jeziorkiem
I też bardzo mi się te fotki podobają Bardzo ciekawe i z pomysłem. I przede wszytski nie są sztuczne
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego wiertolnika co mnie tak męczy w pionie od 7 rano się kurna serdecznie uprasza aby zaprzestał bo mi głowa puchnie |
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Dżasta a brałaś tabsy tak jak sie powinno bo ja nie wierzę, że przy prawidłowym stosowaniu, bez ywmiotów, antybiotyków może sie stworzyć junior
my się z TZ zawsze smiejemy, że az takiego pecha by zajść nie mamy
|
#3218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3219 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Ufff! Nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i to co się wyłania z Twoich opisów może faktycznie w rzeczywistości wyglądać trochę inaczej.Cytat:
widziałabym Cię w ciepłych odcieniach. Na pewno odpadają wszystkie zimne błękity i tym podobne (w krótkiej by bardziej Ci pasowały, w długiej nie bardzo chyba). Ewentualnie granat, chociaż nie wiem czy w długiej granatowej sukni jako świadkowa to by grało w krótszej prędzej A jaki będzie bukiet młodej? Cytat:
Edit: o, to chyba coś niedoczytałam (proszę o zrozumienie, na kacu jestem) myślałam, że ten wklejony link, to właśnie Twój fotograf. Cytat:
ale teraz już będę pamiętać, że jesteś Dżasta
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-28 o 11:53 |
||||||
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba masz cos z przegladarka, bo na razie nikt takich problemow nie zglaszal
mi w Firefoxie wszystko smiga ![]() chyba przechodzimy z tygrysami na zywienie domowe nie chca jesc juz kocich puszek,a chetnia na sniadanko wcinaja surowe jajko i serek wiejski, a teraz watrobke to wszystko zagryzione ciasteczkami. moze to i lepiej nigdy nie wiadomo co tez do tych kocich puszek wrzucaja
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Jazz biorąc pod uwagę to, że ja wiem jak się czuje kobieta zraniona to ja wiem jak ona się czuje tudzież czuła. Z tego co mi wiadomo ma duże stadko koleżanek (których nawiasem mówiąc moj TZ nie znosił) więc znaczy że no chyba jednak jest normalna.. tyle, że sytuacją ją przerosła.. z tego co mi wiadomo to ona się za nim uganiała i w końcu jej uległ. On wiedział, że ona go bardzo mocno kochała no i chyba z tego się wzięło to, że nie umiała siez tym uporać.. ale jak głosi stare polskie przysłowie: na jednego chłopa najlepszy drugi chłop. Tak też się stało. wtedy w sklepie w tym stadzie babonów zachowywała sie jak dzikus powiedziała mu cześć odwróciła sięnapięcie i jak w tych komedyjkach jednakowym krokiem wyruszyły całym stadkiem jak najdalej od nas.. najciekawsze było w tym wszystkim to, że ja jej nawet nie zauważyłam. No ale nie ważne.. poradziła sobie dziewczyna z tym i spokój.
|
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
tak sobie myślę że w tym tempie pisania to kolejny wątek będzie do roku akademickiego
|
|
|
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio coraz więcej piszemy
|
|
#3224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od razu ich pogoniłam w sensie odrzuciałm ![]() nie rozumiem osób, które przyjmują zaproszenia (albo co gorsza sami wysyłają) do jakis sklepów, czy czegoś typu - fani czekolady, najfajniejsze, najpięniejsze i inne ble ble ble ![]() Cytat:
![]() narazie waham sie między srebrnym a fioletem ![]() A bukiet PM będzie miała z intensywnie czerwonych róż - kuleczka |
||
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj się podniecałam, że załatwiliśmy kamerzystę i fotografa i nikt tego nie zauważył
![]() Szkoda, że nie mogę Wam pokazać zdjęć, bo nie ma własnej strony internetowej.Dżasta87 przepiękne te zdjęcia Nasz za ful serwis za filmowanie i zdjęcia bierze 2500zł. i to jest u nas drogo.... jeszcze nawiążę do wcześniejszych rozmów- co do wieku to ja mam 22 a TZ 27 i z moich doświadczeń z rówieśnikami wiem, że nie mogłabym z takimi być, może po prostu nie spotkałam nigdy takiego dojrzałego jak np lain. A co do dzieci, to my już czujemy instynkt macierzyński i tacierzyński ale poczekamy jeszcze ze 2 lata. z dzieckiem zostałaby teściowa(swoją drogą mam super teściową) bo moja mama to ma jeszcze ponad 10 lat do emerytury ![]() Ale obie bardzo chciałyby się zajmować wnuczkiem/ką i żłobek nie wchodzi w grę.
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
ja już zrobiłam obiadek-spagetti(nigdy nie wiem jak to się pisze
) bolones
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj byłam u koleżanki i mówiła,że kolejny slub w naszym kościele się nie odbył-młodzi robili w innym. Bo ksiądz za dużo świruje. I z tego co wiem(nie chodze do naszego kościoła ze względu na księdza) w naszym kościele żadnego slubu tego lata nie było
I to chyba 6 przypadek, w którym młodzi robili gdzieś indziej(jak na nasze małe wsie to bardzo dużo tych wesel miało być). Masakra. I co ja mam teraz zrobić. Nasz kościółek jest mały, ma swój klimat i naprawdę bym chciała mieć tutaj ślub. Ale jak ksiądz nam zacznie świrować i problemy robić to co ja biedna zrobię.
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze się spaghetti
![]() a ja dziś robię barszcz czerwony ![]() Obca, a jeszcze nic nie zamawialiście w Kościele? Najlepiej jak sama go poznasz i się przekonasz, bo ludzie to wiele rzeczy mówią...
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-28 o 12:29 |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tam obca wiesz ... jak od niego tak ludzie uciekają to moze nei mieć duzego zarobku z tytułu ślubów, więc z Was zedrze jak z całej parafii na raz Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-28 o 12:33 |
|
|
|
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasz parafia liczy może 1000 osób jak nie mniej. I ludzie się bardzo dobrze znają i wiedzą co ksiądz wydziwia, np. nie chciał dać slubu, bo był wcześniej cywilny i dziecko(akurat to moja koleżanka była i wiem od żródła), ktoś nie miał świadectwa religii itp. To jest nowy ksiądz(od roku) a nie zamawiałam, bo u nas ślubów jest latem 5-6 na krzyż i chciałam na kolędzie zapisać się.
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
z jabłkiem
nie jadłam i jak to robisz ścierasz na grubej tarce?
|
#3234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze swiadectwem pewno tez nie macie probemow to moze wam niczego nie wywinie
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Wtajemniczenie
|
Luskap sorki, wczoraj byłam tak zaaferowana moimi opalizującymy na różowo włosami, że nie zauważyłam
![]() Cieszę się że macie kolejne rzeczy załatwione Obca nie nastawiaj się z góry że zacznie Wam wymyślać, pójdźcie do Niego i na spokojnie pogadajcie, ja Wam nie będą odpowiadały jego warunki to wtedy się będziecie zastanawiać co dalej
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
U mojego TZ jest odwrotnie.. wszyscy nie mogą sie doczekać kiedy stary proboszcz pójdzie na emeryture.. KAzanie trwaaaa całą wieczność.. na ślub nie zapisze bo kalendarza nie ma a i ten jego lojalny organista.. chyba wszyscy młodzi najbardziej na jego wymianę czekają.. a organista już zapowiedział.. że będzie tylko z tym proboszczem, jak przyjdzie nowy, to on odchodzi .. amen
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy czy mi zasmakuje, ale pewnie tak bo ja lubię mieszkać smaki
|
|
#3240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale same powiedzcie coś w tym musi być. Bo jak u nas jest naprawdę mało slubów(ok 10 na rok) i jak już 6 para uciekła z naszego kościoła, to kto wie co tam wymyśla. A myślałam, ze z księdzem nie będzie problemów. ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Ale mi smaki na watróbke narobiłaś. Mniam mniam. Uwielbiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

ja mam plastry i jakoś rzadko się kochamy bo ja się boję
mam nadzieje, ze mnie cos takiego nie spotka... a bralas je punktualnie czy tak raczej roznie? i co to za piguly byly? 

bo nie wiem jaki kolor wybrać.