|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
za duzo dzieci ma tak na imie a Mela to w zyciu nie chcialabym byc nazywana, bo jak mowi slownik slangu:"MELA - Ślina wymieszana z glutem, często tchórzliwie wypluwana w plecy innej osoby, by okazać brak szacunku jaki się nią darzy. Zdarza się również, że zostanie wypluta w twarz, co stanowi dużo większą obrazę." Cytat:
|
||
|
|
|
#3302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej no, dziewczyny, nie pisałyście co myślicie o moich sukienkach!
|
|
#3304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już pisałam podobają mi się obie white one, w drugiej tak średnio ramiączka, ale nie wiem która bardziej
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Wtajemniczenie
|
Luskap dla Ciebie kolor moich włosów- opalizujący blond
nie wiem czy ten róż delikatny widać nie rzuca się jakoś badzo w oczy, i przede wszystkim widać go jak mam podniesione włosy do góry co myślisz?ale sobie fotek narobiłam |
|
|
|
#3306 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też sie zajadałamCytat:
A ja wprzedszkolu byłam Małgosią(tą od Jasia) pania wiosną, dzwoneczkiem i znałam na pamięc role wzystkich dzieci i jak ktos zachorował to zawsze zastępowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie rozumiem dlacgo piszesz, że atmosfa nie taka - bo ktos ma inne zdanie? Wiele tu było wymian poglądów, ale nikt sie nigdy nie obrażał. Cytat:
Jakbyś miała studiowac, miec dziecko i jeszcze do tego pracowac to juz byłby przerost formy nad treścią i mijałoby sie to z celem, bo przypuszczalnie byłabys tak zmęczona, że albo bys za mało czasu poświęcala dziecku albo uczelni.Cytat:
![]() Cytat:
Rozumiem, że chcez mieć pewność, że Ci pomoże, ale ja zamiast liczyc na łachę i nie daj Boże jakis teksty w stylu a nie mówiłam wolałabym wziąc kredyt na dowód albo zrobic debet w koncie albo zapłacic karta kredytową i z tego zapłacić resztę za suknie jakby mi tak trasznie zależało Albo po prostu przeznaczyłbym na nia stypendium naukowe, tylko Ty masz inne wydatki.W każdym razie - sama bym sobie fundnęła.Cytat:
Cześc Wam. Kupiłam Maybelline taki żółty Co tam?![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
) JAkbym miał zrobic kiedykolwiek blond to zrobiłabym cos w ten deseń co Ty, ale troche bardziej brązowy. W ogóle ostatnio mi preszło prez myśl, że mogłabym zrobic eksperyment z kolorem.Co myslicie dziewczynki, które mnie widziały?Zrobic cos na jasno?RAz miałam na głowie blond perukę, wygląłam spoko Gdyby to jeszcze włosów nie niszczyło....![]() Certina jeszcze raz oblukałam ten kolor, strasznie mi sie podoba
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-08-28 o 17:22 |
||||||||||||
|
|
|
#3307 |
|
Wtajemniczenie
|
The colossal volume express
Fajny, chociaż jakoś szybko wysechł, cena spoko ![]() fajnie że Ci się podoba, mi też, coś nowego ale dobrze że ten róż to taki delikatny jest bo w innym bym się chyba nie pokazała a w ogóle coś takiego wyszło na słowa do fryzjerki: "chciałabym żeby kolor był ciepły, coś w stylu sahary którą robiłysmy kiedyś, czyli 5x blond i jeden brąz, ale moze nie taki ciemny jak zazwyczaj, tylko taki jaśniejszy, cieplutki" No sahara to nie wyszła, bo ona jest bardzo słoneczna, taka złocista, a tu wyszło coś o ala mleczny blond ( który kiedyś robiłam stale ale mi się znudził ) no i ten brązik fajny taki jaśniutki, a to coś opalizująccego na różowo to efekt zastosowania 3 różnych farb ( chyba chciała skończyć i wycisnęła z każdej po trochę ) więc kolor miał być inny, ale chyba jestem zadowolona W sumie z pomieszania tego i jeszcze poprzedniego balejage wyszło kilka kolorków
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-08-28 o 17:29 |
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
26 zł w osiedlowej drogerii to może parę zł droższy niz sieciówkach, ale spoko![]() Jestem u tz i skończył sie papier toaletowy i gdzie jest?na półce do której nie dosięgam Tyle razy mu mówiłam, że jestem mniejsza
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Certina czy Twoje włosy wpadają w różowy kolor??
Samcia Ja Cie widziałam i jedyne co to może ciut jasniejszym brązem bym kiedyś spróbowała ![]() A jaki masz teraz odcień? Ja byłam już blondynką, a od dziecka mam iście czarne włosy ![]() Ale ta blondi byłam właśnie w takiej tonacji brązów i szarości, a było to jakieś 1,5 roku temu. Fryzjerka od delikatnych refleksów w coraz jaśniejszych kolorach mi farbowała włosy, aby ich nie zniszczyć ![]() I rzeczywiście robiła to perfekt! Bo można też 'zdjąć' kolor(tzw. dekoloryzacja) ale to podobno niszczy włosy, nie wiem nie próbowałam
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku jak gorąco. Posprzatałam całą górę i środek i kapie ze mnie. Masakra. Ale niech jest jak najdłużej ciepło, bo nie chcę znowu w swetrach chodzić brrrrr
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniało mi się jak dawniej chodziłam do fryzjera gdzie były produkty goldewella i koelżanki sie mnie pytały jaki to kolo a ja: 5GB,bo znałam tylko numerki farb, bo tak tam było na palecie
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekaa jestm jak wygląałaś, bo jakos mi pasujesz do ciemnych włoskow![]() Własnie ja nie chce zniszczyć, bo mam zdrowe włsk i chce żeby były takie zawsze
|
|
#3314 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawaj deszcz
![]() Ale od jutra ma być słoneczko![]()
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie mam jedno na NK chyba
|
|
#3316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe ![]() Ja też kiedyś miałam ciemny blond, a później malowałam na brązy, często wychodziły mi czarne, bo mam bardzo podatne włosy na farbowanie, ale od 7 lat jestem stała w uczuciach i kocham siebie w blondzie oczywiście zawsze balejage, bo jakoś cieżko mi siebie wyobrazić w jednolitym odcieniu i wszyscy w rodzinie mówią że z balejage te włoski moje ciekawiej wyglądają, no i każdy mi mówi że lepiej w jasnych niż ciemnych które jeszcze jakiś czas temu miałam ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- o jejku u mnie 30stopni i słońce , a niebo typowo włoskie |
|
|
|
|
#3317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja kiedys miałąm pasemka bordowe. Było ich może 4 ale były ![]() ![]()
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Może kiedyś haha
chyba Cie nie mam na NK, ale sprawdzę![]() Teraz robie masełko czosnkowe a docelowo dziś ma powstac pieczywo czosnkowe ![]() a co do włosków to mi sie baleyage z blondem i brązem nie bardo podoba u młodych dziewczyn, bardziej lubie jednolite kolorki
|
#3319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku postanowiłam sobie, że nigdy więcej prowadzenia wykładów na tematy, na które mam małe pojęcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam w pokoju taka szafe pod sufit. czasem jak cos chce z gory, a nie chce mi sie leciec do kuchni po krzeslo to uzywam mojego obrotowego od biurka cwicze rownowage to moze ten deszcz ktory ma jutro padac u nas oby nie, bo na jutro planuje pierwszy spacerek z tygrysami na smyczy ![]() Cytat:
TZ zarezerwowal na 11-13 wrzesnia nocleg w Bukowinie Tatrzanskiej moze udaloby sie zrobic w 5 stawach bardziej sloneczne zdjecia niz te Samci ![]() dobra, zmykam oddawac sie antydietowej rozpuscie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-28 o 18:23 |
||
|
|
|
#3321 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewuszki
Ojejku tyle mam nadrobienia...wy tak dużo piszecie![]() Nom a wiecie myślałam żeby Tż do ślubu miał ciemny jednolity garnitur,jasna różowa koszule i ciemno różowy krawat i kwiatek koloru krawatu i mój bukiecik też...ale jeszcze nie wiem zobaczymy jak będzie kupował garnitur.No mi też się podoba opcja biała koszula + czarny krawat,ale widzę, że jest tu nas więcej więc wolałabym ubrać TŻ-a inaczej.Pozdrawiam Was i całuję
|
#3322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś ogladałam przepiękne słoneczne zdjecia z pięciu stawów, ale troche podrasowane. Będe tyle razy tam chodzic az mi się uda zrobić słoneczne fotki, nie poddam się I kupię tz na urodzinki taki fajny futerał na aparat w sam raz góry Też chcemy sie jeszcze wybrac w góry, ale 18 jedziemy nad morze i tz ma piątek i poniedziałek wolny to jz nam sie nie uda żadnego trzydniowego weekenu we wrześniu wyhaczyć
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze pytali co nam dokupić![]() Tancia do mnie mesedżowała i donoszę, że zakochała sie w Annais Kate ![]() co do imienia Pola to ja może dam tak na imię mojej córce o ile ją będę miała
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej to supr Cos czułam, że dzis to będzie ostatni raz![]() ta to jest kochliwa ![]() Mi się Pola tez bardzo podoba i jest to jedna z opcji Druga to imie kota Tadzika
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje Kasia
I co, Tancerka będzie zamawiac czy nie?![]() Ale znowu afera była
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje nowego lokum
|
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobno w październiku i sie cieszę jak debil kujem
|
|
#3328 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi się podobają dwie pierwsze Koleżanka mi napisała, że nie wie jak się z łóżka zwlokła ![]() Cytat:
Coś mi mówi, że będzie w niej bosko wyglądała, bo kiecka bardzo fajna
|
|||
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny widzę że Kasia wygłosiła już ogłoszenia parafialne za co jestem jej bardzo wdzięczna
![]() opowiem teraz moją historię... otóż poszłam dzisiaj pokazać mamie moje 3 suknie ślubne jakie mi się spodobały w salonie Cymbeline w tym MOJĄ ukochaną Emmę po czym pani mi oznajmia że model salonowy Emmy został już sprzedany i nie będzie go już never ever!!!!! myślałam ze się poryczę!!! jakaś babka ją dziś odbierała więc mogłam sobie na nią tylko popatrzec na wieszaku w dodatku od nowego roku będzie ona szyta z organzy a ten model który ja pokochałam jest z tafty i mogę go zamówic tylko do październikaa!! jak ja mam kurdę się zdecydowac w miesiąc na suknię którą raz dla zabawy mierzyłam w maju?????? wpdałam w taką depresję ze aż Kaśce napisałam smsa żeby się wyzalić niech mi juz szuka wszystkich adresów w polsce gdzie sprzedają suknie Herm's!!! pomierzyłam kilka sukien jeszcze ale zadna mi się nie podobała więc w ogóle wpadłam w głęboką depresję i myślałam ze nadchodzi już mój koniec na tym świecie... kiedy to mama zaciągnęła mnie wręcz na siłę do salonu z sukniami Annais Bridal więc tak chodzę i oglądam sukienki zła i nie chciałam nic mierzyć ale babka w sklepie była jakaś nie za fajna więc stwierdziłam ze zrobię jej na złość i przymierze jakąś suknię no i patrzę KATE stoi sobie na manekinie i wisi jak flak więc stwierdziłam że założę tą okropną suknię no i wkładam ją na siebie a tu mama siostra i ja jednocześnie wydałyśmy z siebie takie wielkie WOW!!!!!ta suknia jest po prostu śliczna, powalająca i idealna- chcę ją i w dupie mam ganiać Emmę po całej polsce i tak emma się nie za bardzo podobała mojej mamie i siostrze a ta normalnie bosssska... jest tylko jeden problem.. otóż Kate kosztuje 3000zł ale mama powiedziała że panna młoda ma być w dniu ślubu szczęśliwa i mi ją kupi jak mi się podoba![]() ale co jak co dziewczyny suknie Annais są za****** jakość super no i mienią się niesamowicie!!! jak macie możliwość to zajdźcie sobie pomierzyć- coś wspaniałego. mierzyłam też inne kiecki z Annais ale potem jak już wychodziłam z przymierzalni to wyprosiłam panią niech mi pozwoli jeszcze raz ją włożyć bo ją kocham LOVE!!!
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-08-28 o 19:52 |
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie idź Ty już lepiej na żadne polowania sukienkowe i pokasuj sobie wszystkie mozliwe adresy z komputera bo za 3 miesiące znowu CI się odmieni ![]() JAk to było dziewczyny: wchodzi panna młoda do sklepu:nie chce gorsetu nie chce tafty nie chce koronek a wychodzi z czym: z gorsetem taftą i koronkami oj tancia tancia Super, że masz tęjedyną wymarzoną już wybraną |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

Pola ok, choć Apolonia to mi się już z dziadkami i pradziadkami kojarzy
za duzo dzieci ma tak na imie
jeśli chodzi o słodycze to mi się chyba czasami umysł wyłącza

a najbardziej mnie boli to, że zapraszać chce jakis patoli, z którymi nie utrzymuję kontaktu i za nich płacić, to ja juz wolę mieć za to suknię

u mnie 30stopni i słońce , a niebo typowo włoskie

gratulacje nowego lokum