|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...
Dobry wieczor
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Rozeznanie
|
Kapelmistrzowie to wspaniali ludzie...
![]() ![]() Wreszcie znajdzie się ktoś (mam nadzieję ![]() ![]() ![]() Klarnet ładny instrument, tylko niestety często się spotykałam z tym, że ktoś nie za bardzo umiał na nim grać i trochę dźwięk się psuł... Ja to bym chciała grać na puzonie (przynajmniej z tym można gdzieś pójść ;p) albo na saksie... ![]() I dziękuję za mile słowa ![]() Moja próba, tak jak kiedyś, powinna się zacząć za 15 minut... Ale niestety, kolejny tydzień bez grania. Tak się stęskniłam za naszymi utworami... Nie wszystkie są na youtubie, nie było okazji ich nagrać. NIestety. Też sie cieszę, że Cię tu spotkałam. Nasza orkiestrowa społeczność w Polsce jest mała i zazwyczaj niedoceniana ;F Nie to co w Niemczech czy w Ameryce... ;p
Moje stowarzyszenie "Nutka" Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2009-08-28 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13956725]
asik, a który ak dostałaś? [/QUOTE] Ustronie ![]() co do imprez... nie lubię popijawy... ale za to kocham tańczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Asik, popieram, nie ma to jak starocie
![]() Mam nadzieje, ze ktos u mnie bedzie rowniez ich pasjonatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Co do tych imprez. Ja, jak już wcześniej wspominałam, generalnie nie lubię imprezowania i w sumie ciężko jest mnie wyciągnąć. Tzn. w gronie znajomych to jeszcze ujdzie, ale jak jest więcej ludzi to jakoś tak niefajnie, sztywno się czuję. Poza tym, nie przepadam za alkoholem. Nigdy się nie upiłam. Jedno piwo, lampka wina to dla mnie maks - więcej nie dam rady wypić. I w sumie nie czuję się przez to jakaś gorsza, inna, na pewno nie czuję, że "ucieka mi młodość". Po prostu chodzenie na popijawy nie jest da mnie niczym fascynującym a widok pijanych ludzi wzbudza we mnie odrazę. Ale, jak wspominałam wcześniej, uwielbiam koncerty *_* ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2736 |
maszyna, nie człowiek
|
Dokladnie, gdy nei jest to impreza ze znanymi mi osobami, tlyko większość to osoby nowe (tzn nie mowie tu o sytuacji ajak bedzie teraz, studia i w ogóle, bo o to chodzi by poznac nowych ludzi) to czuję się dość sztywno. Jestem osoba nieśmiałą i po prostu jest to dla mnei szalenie nieprzyjemne
![]() Sideritis, dobrze będzie ![]() ![]()
#2737 |
Zakorzenienie
|
sideritis
A wiesz moze gdzie mozna wybracsie na jakies fajne koncerty niekoniecznie znanych kapel ? ![]() Swoja droga Rotunda tej jesieni proponuje same smakowite kaski, zbankrutuje chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty też się nie martw, panikaro ![]() Cytat:
![]() Zawsze też można chodzić na imprezy masowe, te za darmo. Np. koncert WOŚP na Rynku czy Juwenalia [niby jest wstęp na bilety, ale i tak jest tanio ![]() Polecam zaglądać na strony tych klubów, ew. założyć konto na last.fm ![]() Te kluby, które wymieniłam to generalnie rock i jego odmiany. Hh, muzyka klubowa, elektronika, techno itp. to nie moja działka ![]() Na co się wybierasz do rotundy ![]()
![]() |
#2739 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Aaa, na tenorze grał mój brat, więc wiem co to ![]() ![]() ![]() Ja cały czas marzyłam by grać na saksofonie tenorowym, ale to tylko przez chłopaka, który mi się strasznie spodobał (i podoba, ale już nie gra niestety ![]() Ja jestem strasznie nieśmiała i nawiązywanie kontaktów jest dla mnie sporym problemem, ale w orkiestrze czułam się jak ryba w wodzie ![]() ![]() i jeszcze łącząc temat imprez z orkiestrą i saksofonistami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
Last juz mam
![]() ![]() A cos takiego w klimatach jazzowych ? ![]() Na pewno Nouvelle Vague, kusi mnie Parov Stelar a i jeszcze Chris Botti jest w kinie Kijow, ciezki los biednego studenta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W klimatach okołojazzowych jest Tygmont, ale to w Warszawie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wybieram się do Rotundy na Riverside [kapela spod znaku progresywnego rocka] ![]()
![]() |
#2743 |
Zakorzenienie
|
Cuddy, wiesz co dobre
![]() sideritis, ( tak w ogole trzeba bedzie jakos skrocic TWoj nick jesli nie masz nic przeciwko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
Asik a może byś się na taniec w ramach wfu na PW zapisała?
![]() ![]() ![]() ![]() Co do tematu muzyki: ja nigdy chyba sobie nie wybaczę, że przerwałam naukę gry na pianinie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- A swoją drogą, która z was ma last.fm? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Wtajemniczenie
|
W wakacje też nie chodzicie do klubów i nie pijecie alkoholi ?
![]() ![]()
#2746 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak z tancem, glupek ze mnie byl, ze przerwalam, rodzice sugerowali zebym przemyslala to, ale nie- ja uparciuch i zdania nie zmienilam
![]() A ja mam ![]() Co to za roznica- wakacje czy rok szkolny/akademicki juz teraz, albo ktos lubi albo nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
Charmain Ciebie chyba kojarzę z wątku lastfm-owego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
I narzekania na brak radia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
Ja nie narzekam, ale głównie dlatego, że jak radio było, to ja miałam taki internet, że co chwila na kilka sekund mi rozłączał się
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie powiedziałam że nie piję alkoholi. Piję. Wino, szampana, no czasem jakiś likier. I zdarza mi się wypić parę lampek wina. Tylko nie w klubie a u dziadków albo w domu ^^
Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt Edytowane przez Adriana Lecouvreur Czas edycji: 2009-08-28 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Konto usunięte
|
o, nie słyszałam o tańcu na PW. muszę sprawdzić
![]() do klubów nie chodzę/alkohol pijam - byle nie piwo ![]() i zapomniałam co chciałam napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
Kasia jest, jest taniec. Z tego co się orientuję 2 rodzaje zajęć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Bylam wczoraj na ognisko.. Wypilam 2 REEDSy a dzis czuje sie fatalnie. Mam zatkany nos i bol gardla... Eh wiem ze to zapalenie krtani ale nie chce mi sie isc po recepte do lekarza. Kolejna sobota.. Masa sprzatania przedemna i ciasta musze zrobic,, Ale mi sie nie chce. Najchetniej caly dzien bym przespala
![]() |
#2754 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie wróciłam z porannego biegania (nie pytajcie, jak mi się w ogóle chciało - odpowiedź brzmi: nie chciało mi się ;d) i muszę zrobić sobie jakieś śniadanie.
Dzień dobry wszystkim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Przyczajenie
|
Witam witam, jestem tu nowa :P od października studentka zaocznej administracji w Katowicach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i ja mowie dzien dobry wszystkim studentkom ![]() co do tych imprez to nikt nie jest ani gorszy, ani lepszy, bo chodzi, badz nie, na nie... kazdy ma prawo do decyzji. kazdy jest inny i nalezy o tym pamietac w stosunkach miedzyludzkich. ja lubie bo ogolnie w domu wysiedziec nie moge i zawsze mnie gdzies nosi, a poza tym tez lubie tanczyc, choc profesjonalnie kompletnie nie umiem aaa i u mnie na uczelni oczywiscie w ramach wf-u (nawet platnie) nie ma tanca... tylko jakas siatka, aerobik i ping-pong (cos dla takiego lenia jak ja) aaa i basen tylko szkoda ze nie umiem plywac. a co do muzyki tez nie posiadam radia bo jakis rok temu sie zepsulo ![]() Edytowane przez paulinka1919 Czas edycji: 2009-08-29 o 08:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak z innej beczki xD właśnie się dowiedziałam, że mój DS jest blisko WATu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Wtajemniczenie
|
u mnie na uczelni niby wybór duży ale nie ma dwóch na których by mi zależało:
szachów (nie śmiejcie się, na umk są) i koników ( nawet płatnych) ![]() ![]() ![]() Wf zawsze był moją zmorą. Jest wprawdzie taniec ale współczesny, a ja poza walca to nie bardzo... ![]() ![]()
#2759 |
Raczkowanie
|
No ja też nie umiem. :f Jestem w ogóle jakimś antytalentem w pływaniu... Myślicie, że jak się zapiszę na basen w ramach wf-u na uczelni, to mnie wyśmieją?
![]() Coś mi się zdaje, że tam chodzą tylko tacy, którzy uwielbiają pływać i robią to dobrze; ale z drugiej strony chcę się wreszcie nauczyć... No i miałabym pretekst, żeby popracować nad figurą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.