![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
z dnia na dzień coraz więcej Ciebie, jakbyś uzależniał ...
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Twoje ramiona wokół mnie.
Nie popełnię tego samego błędu co ty. Moje serce tak cierpi. |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
Bardzo chciałabym was prosić o opisy takie krótsze lub dłuższe o
''przyjaźni'' tzn to nie jest jeszcze przyjaźń. Ale już jest coraz bliżej tego wszystkiego , mnie i ją ciągnie do siebie. uwielbiamy ze sobą rozmawiać i spotykać się bo wtedy zawsze jest super! znamy się dopiero 3 miesiące. Proszę was bardzo.. ! ![]() a szczególnie. . keeendy , Primadonna, TiScatteroUnaFoto , CheeriOs ,ensename , amozefrytkidotego ,nydee , dontlookdown, suve , kamisha , nastychick, lovers2friends, nieliczylamwcalesie, ciiri , xDJakJaCieLubiexD, RealGirl89, chocapic, 96LadyPoziomka96 , BananowaBrazylijka, JednaNaMilion, Little Ballerina , truskawkowa1993 , lilyblack ,zabuus . i wiele wiele innych cudownych wizażanek proszę.. ![]() ![]() _______________ Serce miej otwarte dla wszystkich, zaufaj niewielu. Trzeba coś stracić by to docenić...żeby odzyskać trzeba się zmienić... Ty tylko mnie poprowadź . to co dajesz mi , płynie w mojej krwi. |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
na krawędzi samotności.
ona krzyczy w milczeniu. bulwar niespełnionych marzeń. jedna chwila i myślisz że to nie tak miało być. patrzysz na niego - piękny jak zawsze, tylko całuje jakoś inaczej... bo nie całuje już ciebie. kupiłam sobie kubek. taki duży półlitrowy, na herbatę. bo jak jest mi smutno to pije herbatę. teraz będę potrzebowała dużo herbaty. *** hmm... to nie żaden wielki 'comeback', bo nikt nie zauważył odejścia wiec nie ma powrotu.... po prostu chce was czasem poczytać a to już nowa częśc więc trzeba coś napisać. TiS, JednaNaMIlion, nydee, Little Balerina, xDJakJaCieLubiexD - uszanowanie ![]() zycie jest pełne rozczarowań.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-08-28 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
xinnaodciebiex
spróbuję kochana : bo z Tobą szczęście się do mnie przyplątało. Z nim można zjeść ten głupi księżyc z sera i zrobić drugi. Piękniejszy. trzeba długo patrzeć w oczy, żeby czyjeś myśli znać. Czas spędzony z Tobą - dziko satysfakcjonujący! rozmowy to tylko slowa ale ty wciaz udowadniasz ze sa czyms wiecej... [wizaż] nie wiem czy o to chodziło ![]() A ja się śmieję kiedy ludzie mówią mi
O tych królach zza dalekich mórz.
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Podniosłeś mnie z ziemi,
Chcę Cię zawsze obok siebie. Nie powolę, żeby coś nam weszło w drogę. Nigdy nie pozwolę żeby coś nam weszło w drogę.
#667 |
Raczkowanie
|
BananowaBrazylijka - ja w takim gronie ? i to wyróżniona przez taką wizażankę ? nie wierzę !
![]() dagmaruffka - ehh bardzo chciałabym pomóc, lecz niestety nie jestem dobra w tych sprawach, ale w Internecie jest masa takich pomysłów, zresztą dziewczyny już Ci to napisały. W każdym razie bardzo serdecznie dziękuję za wyróżnienie. ![]() ______________ Nie wzdychajcie do mnie. Zapomnijcie co mówiłam. Tu muszę naderwać, tu muszę zszyć byś mógł we mnie odtąd żyć. Nie oczekuję czarów. Po prostu daj mi żyć. Nie powinniśmy. To wbrew wszelkim zasadom. Z Tobą jest tak irracjonalnie. Każda prawdziwie zakochana kobieta jest w mniejszym lub większym stopniu paranoiczką. A przecież prosiłam byś mnie nie krzywdził... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
xinnaodciebiex -przepraszam, ale nie wymyślę nic mądrego..
![]() ______________ -myślisz, że to przypadek, że się spotkaliśmy? -na świecie nie ma przypadków. -a więc to szczęście losu? -nie. po prostu po miesiącu patrzenia na Ciebie z okna postanowiłam wyjść.. ujawnić się. topię się w resztkach gorącej czekolady i chyba powoli tracę rozum.
![]() |
#669 |
Przyczajenie
|
-Ja wiem że lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas
Nie chce z tym tak żyć widocznie tak być musi Nigdy nigdy nigdy nigdy już nie wróci .. -Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz 'chwilo proszę bądź wieczna.! -Każdy dzień i każda noc niesie nową wiarę nową moc... -Kiedyś wstanę i wyjdę nie zamykając drzwi Zrobię zamęt i zniknę by nie widział nikt mnie Nic nie ruszy jeśli sam nie wygrasz ze sobą ___________________ -Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec... |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
my znamy te miejsca naiwne i piękne.
kocham tego dorosłego pana, który puszcza kolorowe latawce. chodź ze mną, nie mówiąc nic. po prostu bądź. - wiesz dlaczego znów czuję się sama? - ... - nie? to ja Ci powiem; bo zostawiłeś mnie. wyruszymy razem na spacer po miłość.
#671 |
Raczkowanie
|
xinnaodciebiex - moje kochane spróbuję, ale w tych prośbach to ostrzegam,
że za dobra nie jestem, więc jakieś głupotki pewnie wymyślę. XD nasze przygody coraz częściej odbywają się na tle paranienormalnym. czas spędzony z Tobą wzruszający, pełen emocji.. nie do opisania.. jeden prawdziwy przyjaciel przyczynia się bardziej do naszego szczęścia, niż tysiąc wrogów do naszego nieszczęścia. trafiłam na Ciebie, teraz będziesz moim aniołkiem stróżem. mieć najważniejszą rzecz na świecie. ja mam Ciebie skarbie. ![]() _________ Pomyśl, jak mogłoby być.. ? Edytowane przez ensename Czas edycji: 2009-08-28 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To, co stawia nas wyżej i to, co dodaje chęci, to najcenniejszy skarb, przyjaźń, która nie zniechęci! Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość. Wariat to ja, wariat to Ty wariatami jesteśmy my! To ty dajesz mi uśmiech każdego dnia.! Dajesz mi wsparcie każdego dnia. Dziękuje ![]() Od 3 miesięcy nazywasz się moim przyjacielem. Dzięki Tobie żaden dzień nie jest stracony . pomogłam chociaż troszkę.? ___ wszystko zniknęło razem z Tobą. dałeś mi różowe okulary bym nie widziała prawdziwego Ciebie. Drania bez uczuć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Przyczajenie
|
Cytat:
Niezłe ciasteczko z niego. Herbatniczek. Istny mniammnianek. abcpi, zabieram, świetne jest always be yourself Dziekuje, to bardzo miłe, ![]() ![]() ![]() Niestety, nawet nie potrafie porządnie zacytowac... ![]() ![]() ____________________ Słuchajcie, Dziewczyny, czy może znacie jakieś opisy o miłości do straszego faceta? Bradzo proszę. _____________________ Błagam! O Matko, myślałam że takie słowo istnieje tylko w literaturze! Czysta głupota. Prawdziwe uczucie nie potrzebuje wielkich słów. ...jestem za blisko żeby mu się śnić. Jesteś za idealny. Poprawili cię w PhotoShopie?... Dostanę szlaban. Do końca życia! Albo jeszcze gorzej! Do osiemnastki!!! Enter przestał działać. Nawet on nie chce Ci wysłać: SPIERDALAJ! _________________________ ___ Pierwszy jest Ewy Nowak, czwarty Wisławy Szymborskiej. Reszta albo z moich zbiorków: NIEZNANE, albo mojego autorstwa ![]() Edytowane przez abcpi Czas edycji: 2009-08-28 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Najsmutniejsze oczy to te , w których zgasła nadzieja.
Ukrywam smutek , uśmiecham się .. Niech wszyscy myślą że jest ok. Zmieniłam się tak nagle jak w lód się zmienia woda. Brakuje tego moim snom. Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary, częściej mary. ~~~ "Po co to czytasz? Co Ci to da? Chcesz znać mój nastrój? Dotknęłam dna.!" ![]() .
#675 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() podejrzanie cieplej w serduchu jedyną rzeczą do której mam ochotę się dzisiaj przytulić to mój niezawowdny przytulak-osioł, który leży przy monitorze.. stój, bo strzelam! prosto w Twoje serce ![]() nie chodzi o to, że cię nie kocham... po prostu nie jesteś Pattinson'em ![]() mój Ty przytulako-uszato-misiowaty-skunksie ![]() mam 5 kolorów lakieru na paznokciach... chyba jestem szczęśliwa jeżeli całodniowy zaciesz na twarzy jest dowodem szczęścia, to jestem tego chodzącym przykładem i jedna piosenka potrafiła wszystko przypomnieć kiedyś.. kiedyś to na samą myśl o tobie biło mi szybiciej serce wymienimy się sobą? neony w moim mieście zmuszają do miłości wyrzuciłam wszystkie ciemne kredki, oświadczam, będę szczęśliwa oho, chyba pora na odkurzacz, przybrudzio mi sie nieco życie lubię Cię.. bardziej niż swoje maskotki ![]() - kim dla Ciebie jestem? - jak to kim? żywą maskotką ![]() proszę nie przeszkadzać, właśnie zastanawiam się czy się zakochać przykro mi, statystyki mówią, że musisz być mój a kiedy dojdę do wniosku, że moja codzienność jest niecodzienna, herbata bardziej słodka, krówki bardziej ciągliwe, a włosy bardziej kręcone to oznacza, że się zakochałam byłam na poczcie, wysłałam Ci swoje serce, priorytem co powiesz na moje odwiedziny 8 dnia tygodnia? jest mi prze-słodko haloo, czy mają państwo może jakąś wolną sprzątaczkę? nabałaganiło mi się w życiu.. i pomyśleć, że to nie jest sen.. bajecznie po cichu skrada się pod moimi drzwiami szczęście, wejdź! chętnie ugoszczę Cię gorącym cappucino życie, gdzie jesteś?! jak Cię dorwę to Ci półkule mózgu zamienie! chyba nie wiem gdzie jest moja druga połowa serca.. chyba się włóczy gdzieś po Marsie |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Rozeznanie
|
świetne <3 zabieram
![]() Cytat:
![]() xinnaodciebiex dziękuję za wyróżnienie, ale chyba nic nie wymyślę ;* _______________ Nie mam kieszeni, bo w kieszeniach gubię szczęście. Twoja miłość jak morze gwiazd za dnia.
![]() |
#677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------------- Nauczę się łagodności nauczę dotyku motylich skrzydeł i słów które szepcze wiatr zakochany w szumie rzeki Nauczę Cię spojrzenia w nadzieję i w głębię duszy zamarzniętej Nauczę Cię nadziei na lepsze jutro i sensu słowa ,,MY" Nauczę Cię tęsknoty I mocy zawartej w wspólnym biciu serca nauczę cię ...wszystkiego... Rzucę wszystko tylko szepnij -KOCHAM dziś skromnie i wracam dopiero w niedzielę ![]() Jutro moja 18nastka, więc duuużo roboty mnie czeka. Komponować mi tu dalej, ja sobie potem wszystko nadrobie ;*
![]() |
#678 |
BAN stały
|
xinnaodciebiex :
Ona nawet szczęście zapakuje mi w torbę. Jej obecność jest mi niezbędna. Udowodnione naukowo. Znasz na bank kogoś z kim chwile trwają zbyt krótko że nawet całe życie to za mało. Bo ja mam coś o wiele bardziej uszczęśliwiającego niż kilogram Zozoli. Mam Ją ;** Z takich ludzi jak Ona czerpię energię. abcpi : Pomimo różnic, na przekór wszystkiemu. 'Starszy' nie znaczy 'nie dla mnie'. Mnie wystarcza to, że Cię mam. Dla mnie jesteś w sam raz. __ Chyba niezbyt pomogłam.| ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
Zamknięta w sobie , modle się przy własnym grobie.
Zawsze jak myślę że gorzej być nie może , jest gorzej. Kochasz.. Kochałeś... I jeszcze nie jedną będziesz kochał. Nie pozwól mi wierzyć w chore sny, spraw by odszedł strach , chcę jak dziecko spać. ![]() .
#680 |
Wtajemniczenie
|
yo
![]() I just wanna make you clap again.. If I`m upset you don`t stress ...
#681 |
Rozeznanie
|
magia leniwych popołudni
wrzesień już głośno stuka swoimi buciorami nie żałuję ani dnia jeśli za coś nie warto umierać nie warto dla tego żyć ten kto pragnie napić się ze źródła musi klęknąć i pochylić głowę moje serce to jest muzyk improwizujący Echo odległego czasu nadciąga ponad piaskiem
#682 |
Raczkowanie
|
BananowaBrazylijka, dziękuję bardzo z premedytacją ukradłam kilka ;*
POCAŁUJ -tylko delikatnie DOTKNIJ -ale ukradkiem ROZKOCHAJ - tylko Miłością Wróć, bo tęsknie. Twój pocałunek jest jak kawałek czekolady..na jednym trudno poprzestać Daj mi mapę, bo gubię się w Twoich oczach. Stanę się wiatrem by być tą, dzięki której oddychasz. W moim sercu tylko TY , zostań ze mną na złe i dobre dni Spójrz w moje oczy i zobacz ile dla mnie znaczysz. Pokażesz mi jak smakujesz? Więc proszę Cię, blisko bądź, kochaj mnie, trwaj, przy mnie bądź. Nie musisz być księciem z bajki... wystarczy, że będziesz mnie kochał... Dostaniesz moje serce, moją duszę, moje życie Nie pamiętam, żeby na kimś zależało mi aż tak. Kochanie jesteś moją chorobą Gdyby wszystko przepadło, a On jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal, ale gdyby wszystko zostało, a On zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z Nim po prostu nic wspólnego Miłość jest ślepa... im mocniej się kogoś kocha, tym bardziej irracjonalnie się postępuje. W ciszy Twoje serce znajdzie odpowiedzi, których rozum znaleźć nie potrafi. On cię wybrał dawno temu, wymyślił Cię sobie... Gdy spotkasz Go powie Ci, że to Ty. Najpierw kocham...później odejdź...i wróć, bo dostanę szału! Już nie myślę o Tobie - myślę o nas! Chcę zapomnieć o tym, co dzieliło nas, bo teraz zaczynam żyć od nowa...z Tobą... Co to jest miłość? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca. Budzę się z Twoim imieniem na ustach, zasypiam Ciebie wołając Nie liczy się nikt prócz Ciebie, jesteś gwiazdą na mym niebie, jesteś prawdą, którą znam, jesteś wszystkim tym, co mam Daj mi siebie, pomóż, aby mój sen stał się jawą. Gdziekolwiek będziesz, to zawsze celem bicia mego serca Jesteś moją szklanką na wytrawne wino Ważne by w życiu był taki ktoś... Kto nas zrozumie, I kiedy masz już dość... Wspierać i pocieszyć umie, Bo bywają chwile w życiu, Kiedy wszystko wali się... I chcesz zostać tak w ukryciu, On wyciągnie z dołka Cię. I poda dłoń pomocną, Pocieszy,wytłumaczy... I nawet w porę nocną, Pokaże ile znaczysz. Kocham Cię za to. Mówiłam wam? Kocham wasze opisy <3 bez wyjątku ![]()
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Rozeznanie
|
; *****
-Kocham Cię. - ... (cisza) -wiedziałem. -co? -zawsze tak reagujesz. -jak? -wolisz ciszę, niż prawdę. -a co jeśli któregoś dnia będę musiał odejść? spytał Krzyś, ściskając misiową łapkę. -co wtedy? - nic wielkiego, odparł Puchatek. posiedzę tutaj i poczekam na Ciebie, bo jeśli się kogoś kocha, to ten ktoś nigdy nie znika, tylko siedzi i gdzieś na Ciebie czeka... ` naiwna ? zaufałam Ci na samym starcie ! ` `...zapamiętam Cię takim, jakim Cię poznałam...` ` nieokrzesane uczucie tęsknoty. <3 ` ` Wyczerpana brakiem dawki Ciebie. ` Dopiero, gdy skona ostatni motyl w brzuchu
i żadna łza nie narodzi się w oczach... Dopiero, wtedy będę miała pewność, |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiam Was<3 nie wiem kiedy się następnym razem pojawię wiec coś dodam tak skromnie ![]() ~~~~
~~~ Podaruj mi coś czego nie Zdobędę sama A wtedy ja szepnę Ci.. Możesz mnie dotknąć. ~~ stuck in a moment.. ~~ czasem niespodziewanie przychodzi jutro.. ~~ I feel like I win when I lose - czuje się jakbym wygrała, kiedy przegrywam
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Wtajemniczenie
|
Dziś błyszczysz jak księżniczka, jutro zajedziesz tandetą.
Powiedz, że muszę się o Ciebie starać. Wtedy będę wiedziała że mi zależy. Po raz setny sprawdzam pocztę. Nic. Sprawdzę sto pierwszy raz, chociaż i tak dobrze wiem że nic nie przyszło. a gdyby tak, powiedzieli Ci że myślę o Tobie, czy i ty pomyślałbyś przez chwilę o mnie? Ten pub za rogiem, gdzie spotykaliśmy się na piwie zamknięto. Dziwne, jakby wiedzieli że więcej już nie przyjdziemy.
#686 |
Zakorzenienie
|
Czy wiesz kochanie, że to jest właśnie Twoja wina?
Przewróciłeś mój świat, gdy się w nim pojawiłeś, do góry nogami wszystko rozrzucone, ale bez tego wiesz nie mógłabym żyć bez Ciebie w ogóle. Ty dajesz pomoc, jesteś najczystszym źródłem Myślę o tobie dwadzieścia cztery przez siedem, jestem czubem. I nie dziw się, że miłość może być taka i jeszcze wtedy, gdy skarbie kochasz wariata. Wystarczysz Ty i wschód słońca, w nocy księżyc , a gwiazd w ogóle nie pragnę, bo jedną mam w ramionach, świecisz mi najjaśniej, na moim niebie rozganiasz chmury razem z wiatrem, chcę z Tobą iść przez życie, nieważne dokąd. Dopóki jesteś przy mnie, dystans nie jest przeszkodą, nie brak mi sił, ładujesz je bliskością. peter - myślę o Tobie ________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
"Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?"
Ileż to razy w myślach osiągałam wszystko. Jestem skrajnie wyczerpana a przecież jest rano...
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Masz czas w nocy
wsiądź w samochód, włącz światła, zapnij pasy, włącz dobry rap, podkręć bas na maksa, pomyśl chwilę jak często tak się dzieje, że konkretnym chwilom w życiu dajesz tytuły piosenek. <3 tak, tak kochane znów ja.. Mam ogromną prośbę.. Potrzebuję opisów LUB linków z poprzednich części związane z 18nastkami.. Jak pisałam wcześniej, jutro moja.. Bardzo bym Was prosiła. Nie denerwujcie się ![]()
#689 |
BAN stały
|
Witajcie
![]() Swietne macie te opsisiki...i jakie pomyslowe....... ![]() Lubie je czytac.... a zeby nie bylo tez cos dodam......(sorki ze nie ma znakow polskich ale mi sie klawiatura zepsula) A i mam nadzieje ze nie zostane skrytykowana...... "Nie mow za duzo" "57 ![]() "Moze w naturze...?" "Te 2 slowa 9 liter" "Moj ty Tygryyyyyyyysku Mrrrrrr" "Jestem chodzaca inspieracja" "Tutti Frutti" "Puk Puk" "Ci...... mnie tu nie Ma" "Poczatki sa trudne..." "Czyzby motylki w brzuszku..??" "Pic!!!!!" "Teraz moze byc tylko lepiej" "Ktos cche zebys byl" "To ty nie wiesz!" buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubie być okradziona.a Przez taka opisową boginie to już zaszczyt. ______________ On w mieście nosił moje zakupy i za rękę trzymać chciał. Pozdrawiam wszystkie małolaty robiące z siebie szmaty. Przy winie w kartonie całuje się słodko. Wódka była tej nocy jak tlen pozwalala oddychać. nie w formie dzis jestem.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.