![]() |
#182 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maybelline, CARGO, Helena Rubinstein, Lancome - MAKE UP
Lilmary,
odpisałam u siebie, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
witam
wybrałaś u mnie kilka rzeczy, odpowiadam u ciebie myśle o aparacie lub translatorze musze tylko coś poczytać o tych modelach, ewentualnie cos tam bym wybrała innego jesli nie aparat i tłumacz daj mi chwilę do namysłu pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok pasuje mi taka wymianka ![]() ![]() puder rimmel byl kupowany ok kilka miesiecy temu, kod z opakowania to 7291 - tylko taki znalazłam, nie ma daty ważn. jest tylko znaczek ze od momentu uzycia jest on ważny 30 miesięcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Dot.: make up, pielęgnacja, profesjonalne do włosów...rożności:)
w oko wpadło mi
- L'Biotica, Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych +szampon z tej samej serii (zużycie po ok. 50%) - Cień do powiek SHISEIDO accentuating color - A7 ruby dazzle - wraz z oryginalną pacynką, kilka razy przetestowany - pasta Colgate Herbal - nowa - C-Thru Pearl Garden ; została ponad połowa 75 ml flaszki + mogę dodać dezodorant do kompletu - zostało na przetestowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
witam, cos u mnie za:
mascara Lancome Virtuose - używana z 9 razy - kolor śliwkowo-brazowy oraz cielista pomadka rimmel https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353641 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362558 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
hej! podoba mi się u Ciebie parę rzeczy, m.in Alfaparf, maska Ziaja, puder Deborah i cienie Clinique, ale czekam na odp. wizażanki co do Naomi. Jeśli poczekasz, to odp. za jakiś czas
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
witam
ungaro avon juz cie nie interesuje? Chciałam go wymienić na szmine Lancome pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
moze cos za chupa chups?
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie wymienie torebeczki za 20% chupa chups
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
rozumiem, że nie jesteś już zainteresowana sweet darling
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
hej
na translator i aparat się nie decyduje a lancome sie zastanowie, ale nie rezerwuj dla mnie, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za escade i ksiazke o wizażu???? a masz zdjecie spodenek tych co pisalas w watku:P?
![]() |
#204 |
BAN stały
|
dokładniejsze zdjęcia będę mogła zrobić jutro
![]() a ile cm. na kredka? i na ile wyceniasz te rzeczy? ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- a mogłabym zobaczyć na zdjęciu: Oryginalna kosmetyczka L'Occitane en provence? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
BAN stały
|
Cytat:
to taki woreczek jakby na drobne kosmetyki, na tasiemke, bardzo poreczny, do torebki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
tak, bardzo podoba mi się
NOWY Puder brązujący Maxi Terra Deborah - odcien 2 - tylko za coś super !!! ![]() - Oriflame Visions lust dust - pyłek do oczu, twarzy i ciała - fiolet/burgund - tylko przetestowany (chyba po dacie; dorzucę gratis) - a to co za cudeńko? jaki kolor dokładnie? b) pigment sypki w odcieniu ocean blue - jaki to kolor? - Oriflame, Optimals, Radiance Energy Powder Scrub (Peeling enzymatyczny) - przetestowany dwa razy -ZIAJA PRO maska uspokajająca 250ml - raz przetestowana - praktycznie NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
na tym puderku mi bardzo zależy - a może tak - ten puder za wodę perf. ? (jak wiesz woda ma większą wartość
![]() wody jest do poziomu między literką G i O, jak coś postaram się zrobić wyraźniejsze zdjęcia
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2009-08-30 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.