Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-28, 20:19   #3331
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny widzę że Kasia wygłosiła już ogłoszenia parafialne za co jestem jej bardzo wdzięczna
opowiem teraz moją historię...
otóż poszłam dzisiaj pokazać mamie moje 3 suknie ślubne jakie mi się spodobały w salonie Cymbeline w tym MOJĄ ukochaną Emmę po czym pani mi oznajmia że model salonowy Emmy został już sprzedany i nie będzie go już never ever!!!!! myślałam ze się poryczę!!! jakaś babka ją dziś odbierała więc mogłam sobie na nią tylko popatrzec na wieszaku w dodatku od nowego roku będzie ona szyta z organzy a ten model który ja pokochałam jest z tafty i mogę go zamówic tylko do październikaa!! jak ja mam kurdę się zdecydowac w miesiąc na suknię którą raz dla zabawy mierzyłam w maju?????? wpdałam w taką depresję ze aż Kaśce napisałam smsa żeby się wyzalić niech mi juz szuka wszystkich adresów w polsce gdzie sprzedają suknie Herm's!!! pomierzyłam kilka sukien jeszcze ale zadna mi się nie podobała więc w ogóle wpadłam w głęboką depresję i myślałam ze nadchodzi już mój koniec na tym świecie... kiedy to mama zaciągnęła mnie wręcz na siłę do salonu z sukniami Annais Bridal więc tak chodzę i oglądam sukienki zła i nie chciałam nic mierzyć ale babka w sklepie była jakaś nie za fajna więc stwierdziłam ze zrobię jej na złość i przymierze jakąś suknię no i patrzę KATE stoi sobie na manekinie i wisi jak flak więc stwierdziłam że założę tą okropną suknię no i wkładam ją na siebie a tu mama siostra i ja jednocześnie wydałyśmy z siebie takie wielkie WOW!!!!!
ta suknia jest po prostu śliczna, powalająca i idealna- chcę ją i w dupie mam ganiać Emmę po całej polsce i tak emma się nie za bardzo podobała mojej mamie i siostrze a ta normalnie bosssska... jest tylko jeden problem.. otóż Kate kosztuje 3000zł ale mama powiedziała że panna młoda ma być w dniu ślubu szczęśliwa i mi ją kupi jak mi się podoba nie chcę już innych sukien mierzyć naprawdę mam dość.. przymierzyłam już ze 20 modeli i w dupie mam więcej mierzyć- chcę Kate i chcę już ślub
ale co jak co dziewczyny suknie Annais są za****** jakość super no i mienią się niesamowicie!!! jak macie możliwość to zajdźcie sobie pomierzyć- coś wspaniałego. mierzyłam też inne kiecki z Annais ale potem jak już wychodziłam z przymierzalni to wyprosiłam panią niech mi pozwoli jeszcze raz ją włożyć bo ją kocham LOVE!!!
To super A wiesz, że mam ta sukienkę zapisaną jako ładna sukienka, ale niestety nie dla mnie
Ale sukienka jest piekna i będziesz w niej slicznie wyglądać

ehh właśnie patrze gdzie można je dostać i widzę, że w Lesznie są. Jak mówisz że super jakość to warto tam się wybrać

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-08-28 o 20:21
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 20:28   #3332
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Niech mi ktoś tę emmę pokaże bo nigdzie nie ma
Stary 2009-08-28, 20:32   #3333
kaska87
Zakorzenienie

Tancia a widziałaś Carrerę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 20:55   #3334
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja już pisałam podobają mi się obie white one, w drugiej tak średnio ramiączka, ale nie wiem która bardziej
Dzięki, w drugiej ramiączka są odpinane, ale i tak chyba bardziej jestem za pierwszą.
Cytat:
Luskap dla Ciebie kolor moich włosów- opalizujący blond nie wiem czy ten róż delikatny widać nie rzuca się jakoś badzo w oczy, i przede wszystkim widać go jak mam podniesione włosy do góry co myślisz?

ale sobie fotek narobiłam
Kolorek bardzo fajny, nawet tego różu bardzo nie widać, ale podoba mi się bardzo bo taki naturalny

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a co do włosków to mi sie baleyage z blondem i brązem nie bardo podoba u młodych dziewczyn, bardziej lubie jednolite kolorki
Mi też bardziej jednolite się podobają

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
problem w tym, że u tz mamy tylko obrotowe a szafka jest w kuchni a kuchnia jest na takim podwyższeniu, tzn. jest taki stopień i jakby mi to odjechało to bym spadła z hukiem i jeszcze może nawet sie połamała
Tylko wiecej już tego nie rób, przynajmniej do ślubu żebyś się nie połamała!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mamy mieszkanie nowo oddane do użytku nowe meble itd jeszcze pytali co nam dokupić
To super! Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Mi się podobają dwie pierwsze sorry, ale myślałam że wkleiłaś swoje faworytki i nie skumałam, że mamy coś o nich napisać.
Dzięki za opinię, to są moje faworytki, ale nie mogę się zdecydować. Jeszcze podoba mi się Sarah Bride, ale ona strasznie ciężko dostępna.

Cytat:
ale co jak co dziewczyny suknie Annais są za****** jakość super no i mienią się niesamowicie!!! jak macie możliwość to zajdźcie sobie pomierzyć- coś wspaniałego. mierzyłam też inne kiecki z Annais ale potem jak już wychodziłam z przymierzalni to wyprosiłam panią niech mi pozwoli jeszcze raz ją włożyć bo ją kocham LOVE!!!
Tancerko, podejrzałam Emmę i średnio mi się podobało to podpięcie z boku, ale Kate jest przepiękna, aż się nad nią zastanowię!Tez mi się takie kiecki podobają, jeszcze jak piszesz że się mieni... bo W1 to są chyba same koronki i się nie mienią.
Aj dałaś mi do myślenia! Piękna i gratuluję, ze już masz z głowy. Tylko napisz w jakim salonie można ja spotkać.Z jakiego jest roku model? Nie ma na nią żadnych wyprzedaży?A te koronki na niej to są jakies ciemniejsze, czy w białym kolorze? Bo ja bym chciała całą białą... Sorki, że tyle pytań

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Aha, juz widzę, że z 2009

O znalazlam zdj na żywo: http://www.we-dwoje.pl/sprzedam%3Bsu...nie,32812.html

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Jest i tu:
http://www.allegro.pl/item717947668_...idal_2009.html

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-08-28 o 20:47
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 21:56   #3335
kaska87
Zakorzenienie

znowu schudłam nieźle: spaghetti, pieczywo, pierogi a ja chudnę najelpsze jest to, że ważyłam się teraz z brzuchem pełnym ciasta i pierogów, zważę sie rano jeszcze tak jak zawsze

Stary 2009-08-28, 22:14   #3336
AgaMili
BAN stały

Czesc, zawsze wieczorem mam tyle do nadrabiania
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A oto mój kościół z XVw.
Piekny
Cytat:
dzięki Kubusewa, w Cymbeline mi się żadna chyba nie podobała, a w Paryżance jest moja White one 450-zdj.1 ta jest moim number one, jest jeszcze podobna white one 435-ramiączka można odpiąć-zdj.2, no i bardzo mi się spodobała Maggie Sottero -zdj.3,4.
Najbardziej to chciałabym wypożyczyć za połowę ceny, wiem, że można tak w Demetrios, a nie orientujecie się jak w Madonnie i innych salonach?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1251458963 - ta jest piekna!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1251458963 - ta mi sie w ogole nie podoba
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
powiedzcie czy podoba wam sie ta sukienka, dla sztynki wysokiej, nieco przy tuszy czyli dla mnie
a cha na wierzchu jest koronka, plus do tego takie bolerko rekawki z tej samej koronki
liczę na szczerość i opinie
Super
Cytat:
jakieś małe się obrazki dodały tego kościoła w którym bierzemy ślub, dodaję większe
A mozna wiedziec w jakim to miescie? Bo u mnie jest taki sam kosciol, lub bardzo podobny
Cytat:
Nawzajem

Jeśli chodzi o gości, to mnie też wkurza, że mama chce zaprosić jednych takich, których nie było na weselu u rodzeństwa (ślub mniejszy i na szybko), ale Ja nie chcę żeby z mojego wesela zrobili spęd tych wszystkich, których wcześniej nie mogli zaprosić, bo Ja tych ludzi nawet jakoś specjalnie nie lubię. Niby rodzina i mieszka blisko, ale co z tego jak ja mam z nimi niewiele wspólnego poza więzami krwi jakimiś. No ale mam nadzieję, że jednak postawię na swoim. Bo co innego gdyby chcieli zaprosić kogoś kogo bardzo lubią, ale żeby tylko dlatego, że wcześniej nie zapraszali, a ich zdaniem wypadałoby, to mnie wkurza.
Moi tez by chcieli nie wiadomo kogo zaprosic ale ze my placimy za wesle to raczej nie maja nic do gadania
Cytat:
Luskap dla Ciebie kolor moich włosów- opalizujący blond nie wiem czy ten róż delikatny widać nie rzuca się jakoś badzo w oczy, i przede wszystkim widać go jak mam podniesione włosy do góry co myślisz?

ale sobie fotek narobiłam
Super kolor wloskow, szkoda ze ja takiego miec nie moge, zawsze chcialam miec blond a jak na razie mam braz z jasnymi pasemkami ale naturalnie mam prawie czarne. Za to moja corka ma platynowy blond

A co do imienia Pola to mi sie bardzo podoba, Amelia juz mniej bo zbyt popularne sie zrobilo i mi sie "przejadlo".

Kaska gratulacje mieszkania
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:23   #3337
Jazzmanka
Zadomowienie

Samoa, zapomniałam napisać o włosach. Na moje oko jasny brąz będzie Ci pasował
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:24   #3338
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
mamy mieszkanie nowo oddane do użytku nowe meble itd jeszcze pytali co nam dokupić

Tancia do mnie mesedżowała i donoszę, że zakochała sie w Annais Kate

co do imienia Pola to ja może dam tak na imię mojej córce o ile ją będę miała
super, widzisz a taka panikara z Ciebie

Cytat:
hej dziewczyny widzę że Kasia wygłosiła już ogłoszenia parafialne za co jestem jej bardzo wdzięczna
opowiem teraz moją historię...
otóż poszłam dzisiaj pokazać mamie moje 3 suknie ślubne jakie mi się spodobały w salonie Cymbeline w tym MOJĄ ukochaną Emmę po czym pani mi oznajmia że model salonowy Emmy został już sprzedany i nie będzie go już never ever!!!!! myślałam ze się poryczę!!! jakaś babka ją dziś odbierała więc mogłam sobie na nią tylko popatrzec na wieszaku w dodatku od nowego roku będzie ona szyta z organzy a ten model który ja pokochałam jest z tafty i mogę go zamówic tylko do październikaa!! jak ja mam kurdę się zdecydowac w miesiąc na suknię którą raz dla zabawy mierzyłam w maju?????? wpdałam w taką depresję ze aż Kaśce napisałam smsa żeby się wyzalić niech mi juz szuka wszystkich adresów w polsce gdzie sprzedają suknie Herm's!!! pomierzyłam kilka sukien jeszcze ale zadna mi się nie podobała więc w ogóle wpadłam w głęboką depresję i myślałam ze nadchodzi już mój koniec na tym świecie... kiedy to mama zaciągnęła mnie wręcz na siłę do salonu z sukniami Annais Bridal więc tak chodzę i oglądam sukienki zła i nie chciałam nic mierzyć ale babka w sklepie była jakaś nie za fajna więc stwierdziłam ze zrobię jej na złość i przymierze jakąś suknię no i patrzę KATE stoi sobie na manekinie i wisi jak flak więc stwierdziłam że założę tą okropną suknię no i wkładam ją na siebie a tu mama siostra i ja jednocześnie wydałyśmy z siebie takie wielkie WOW!!!!!
ta suknia jest po prostu śliczna, powalająca i idealna- chcę ją i w dupie mam ganiać Emmę po całej polsce i tak emma się nie za bardzo podobała mojej mamie i siostrze a ta normalnie bosssska... jest tylko jeden problem.. otóż Kate kosztuje 3000zł ale mama powiedziała że panna młoda ma być w dniu ślubu szczęśliwa i mi ją kupi jak mi się podoba nie chcę już innych sukien mierzyć naprawdę mam dość.. przymierzyłam już ze 20 modeli i w dupie mam więcej mierzyć- chcę Kate i chcę już ślub
Tancia ale fajnie ale mi ochoty narobiłaś to w Demi mają Annais Bridal? Chyba będzie to pierwsze miejsce gdzie sie wybiorę a powiedz umawiałaś się na jakieś mierzenie wcześniej czy tak z ulicy poszłaś, tzn wiem że miałaś plan przyjechać do LBN< ale czy dzwoniłaś wcześniej i bukowałaś wizytę?>

AgaMili ten kościół jest w Lublinie, to jedyny kościół w LBN który odwiedził kiedyś Nasz Papież

Dzięki dziewczynki za wasze opinie odnośnie koloru włosków
TŻ wyszedł przed chwilą, jemu też się podobają, a ten róż widać tylko pod słońce, i tak jak mówicie wyglądają bardzo naturalnie

Dzisiaj niestety muszę nadrobić trochę z nauką bo jutro jedziemy szukać prezentu dla Cioci syna i na 15 jedziemy na grila także wpadnę się przywitać a potem to dopiero wieczorkiem.

Dobrej nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:33   #3339
AgaMili
BAN stały

Cytat:
AgaMili ten kościół jest w Lublinie, to jedyny kościół w LBN który odwiedził kiedyś Nasz Papież
A no to tylko podobny

Co robicie? Mi smutno bo znowu z tz klotnia, teraz pisze z nim smsy, on mowi ze ja go nie rozumiem a ja ze on mnie i w ogole
Stary 2009-08-28, 22:37   #3340
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Co robicie?
Ja czekam, aż mi się załaduje The Reader i jednocześnie kombinuję co tu zrobić, żeby to co mam napisane z pracy mgr wyglądało na więcej
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:38   #3341
kubusewa
Zakorzenienie

Dziewczyneczki hellou again
właśnie odbyło sie u mnie w domu komisyjne oglądanie zdjęć z przymiarki. Komisja to mama i tata. Stwierdzili, żę suknia im siępodoba i, że nie ma co się bawićw czekanie do listopada w zwiazku z tym zamawiam suknię.... zaraz wchodzę do ebaya i nastąpi ostateczne rozwiązanie problemu który sprzedawca
a potem to chyba padnę na zawał .. DObra to ja uciekam.. Na pewno wrócę jak cos już zmajstruję.. rany rany rany jak się cieszę
Stary 2009-08-28, 22:40   #3342
kaska87
Zakorzenienie

ale Wam fajnie juz suknie zamawiacie

Stary 2009-08-28, 22:45   #3343
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam, aż mi się załaduje The Reader i jednocześnie kombinuję co tu zrobić, żeby to co mam napisane z pracy mgr wyglądało na więcej
Co masz w readerze ??
Stary 2009-08-28, 22:58   #3344
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny chyba jednak nasze problemy mieszkaniowe sie nie skończyły <-to śmiech prezez łzy oczywiście...

Naświetlam sytuację:
Mieszkania szukamy w 6 osób: ja z TZ, moja przyjaciółka z koleżanką i na doczepkę jest jeszcze jedna para....i to o nich chodzi Mieszkanie, które mamy klepnięte ma 3 pokoje: 12,5m 10m i najmniejszy 7,5m i ja jak już oglądneliśmy mieszkanie wybrałam średni z racji, że ja go znalazłam i ja nas umawiałam (największy dla dziewczym, które nie są parą), a im przypadłby najmniejszy...Ja, TZ i moja przyjaciółka i jej kol. uważamy, że jest sprawiedliwie bo:
a) są na doczepkę
b) ja znalazłam więc mam prawo wyboru
c) dziwne by dziewczyny odstąpiły parze duży pokój a same poszły do małego

i wiecie co oni wymądrzyli?! że podzielmy opłaty za wynajem tak, że będzie płatne od metra-całość 2500zł

i wg moich obliczeń (oni swoją droga nie potrafili tego obliczyć) wychodzi, że(to jest w zaokrągleniu bez kwot typu 0,50zł)
-największy pokój 12,5m będzie płacił 1062zł
-średni 10m będzie płacił 850zł
-mały 595zł
nie słyszałam o czyms takim i szczerze durne to jest bo niby co? inaczej korzystaja z łazienki, kuchni i mieszkania? tyle ile znam osób nigdy się z czymś takim nie spotkałam co sądzicie bo ja z przyjaciółką sądzimy, że albo szukamy 2 pokoje bo ten chłpak jest problemowy, albo bierzemy kogoś innego na tamten pokój doradzcie coś bo nie wiem co mam robić na prawdę juz mam dość tych mieszkań i tego szukania

znalazłam teraz mieszkanie za 1500+opłaty na grunwaldzie, ale wiecie takie dojeżdżanie też kosztuje

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-28 o 23:01
Stary 2009-08-28, 23:03   #3345
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Niech mi ktoś tę emmę pokaże bo nigdzie nie ma
jakbym miała jej fotkę to bym ci pokazała ale nie dość że jej w necie nie ma to i w salonie już jej nie zobaczę.. a w dupie mam taką suknię niech spada!
Cytat:
Tancia a widziałaś Carrerę
wodziałam piękna- ale nie dla mnie moja jest Kate
Cytat:

Tancerko, podejrzałam Emmę i średnio mi się podobało to podpięcie z boku, ale Kate jest przepiękna, aż się nad nią zastanowię!Tez mi się takie kiecki podobają, jeszcze jak piszesz że się mieni... bo W1 to są chyba same koronki i się nie mienią.
Aj dałaś mi do myślenia! Piękna i gratuluję, ze już masz z głowy. Tylko napisz w jakim salonie można ja spotkać.Z jakiego jest roku model? Nie ma na nią żadnych wyprzedaży?A te koronki na niej to są jakies ciemniejsze, czy w białym kolorze? Bo ja bym chciała całą białą... Sorki, że tyle pytań
suknię można zobaczyc w salonie Demi na Lubartowskiej, nie ma niestety na nią wyprzedaży- chyba ze kupisz model salonowy ale na mnie jest za duży i za długi więc ja bym zamawiala nową... suknie mozna zamowic w roznych kolorach- ja chcę białą to i koronki ma biale bo ta w necie to jakis inny kolor jest, ale ja chce białą
w ogole to wszyscy mi mówią że m w każdej sukni ładnie byleby się mieniła więc same koronkowe kiece odpadają

Cytat:
znowu schudłam nieźle: spaghetti, pieczywo, pierogi a ja chudnę najelpsze jest to, że ważyłam się teraz z brzuchem pełnym ciasta i pierogów, zważę sie rano jeszcze tak jak zawsze
ja tez się ważyłam i 1,5kg schudłam! jakims cudem
Cytat:
Tancia ale fajnie ale mi ochoty narobiłaś to w Demi mają Annais Bridal? Chyba będzie to pierwsze miejsce gdzie sie wybiorę a powiedz umawiałaś się na jakieś mierzenie wcześniej czy tak z ulicy poszłaś, tzn wiem że miałaś plan przyjechać do LBN< ale czy dzwoniłaś wcześniej i bukowałaś wizytę?>
w Cymbeline się umawiałam, a do demi weszłam z ulicy ale nie bardzo babka miala czas więc tez polecam się umówic wtedy babka jest cała twoja i nie spieszy się z niczym tylko wszystko pokazujae
Cytat:
Dziewczyneczki hellou again
właśnie odbyło sie u mnie w domu komisyjne oglądanie zdjęć z przymiarki. Komisja to mama i tata. Stwierdzili, żę suknia im siępodoba i, że nie ma co się bawićw czekanie do listopada w zwiazku z tym zamawiam suknię.... zaraz wchodzę do ebaya i nastąpi ostateczne rozwiązanie problemu który sprzedawca
a potem to chyba padnę na zawał .. DObra to ja uciekam.. Na pewno wrócę jak cos już zmajstruję.. rany rany rany jak się cieszę
ale super!!!!!!!!!!!!! zaczęło się zamawianie sukien
pokazywałam i ja Kate tacie i tztowi i wszyscy są w niej już zakochani

Kasia a jak to jest z tą nową kolekcją w Annais bo mi babka powiedziala dzis ze nowa kolekcja wejdzie dopiero gdzies w grudniu a starą kolekcję można zamawiać jakoś tak do konca roku... hmmm... a jak mi się nic z nowej kolekcji nie spodoba a ze starej juz nie bedzie mozna zamawiac????????? czemu tobie powiedzieli ze we wrzesniu wchodzi nowa kolekcja?? zachodnia czesc polski jest jakas bardziej rozwinięta chyba
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 23:06   #3346
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

O matko, Kaśka, ale wyjechali z tymi opłatami! trochę to jest bez sensu, że dziewczyny mają płacić 2 razy więcej za największy pokój, skoro tak jak piszesz tak samo korzystają z kuchni i łazienki. Może po roku się zmienicie? Albo niech oni płacą ze 100zl mniej od innych, a nie połowę mniej
Stary 2009-08-28, 23:09   #3347
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, Kaśka, ale wyjechali z tymi opłatami! trochę to jest bez sensu, że dziewczyny mają płacić 2 razy więcej za największy pokój, skoro tak jak piszesz tak samo korzystają z kuchni i łazienki. Może po roku się zmienicie? Albo niech oni płacą ze 100zl mniej od innych, a nie połowę mniej
my się zgadzamy, że każdy po równo i koniec, sorry, ale dla mnie nawet 50zł to dużo wiecie jak to studenci a co dopiero 2x więcej

Stary 2009-08-28, 23:11   #3348
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

znalazłam teraz mieszkanie za 1500+opłaty na grunwaldzie, ale wiecie takie dojeżdżanie też kosztuje
wiesz Kasia ja dojeżdżam autobusem codziennie na uczelnie i mam bilet 3-miesięczny na 1 linię ze zniżką studencką( z tym że tą linia jeżdżą 3 autobusy więc mogę jeździć wszystkimi a płacę jak za jedna) i za 3 miesięczny bilet płacę 70zł więc wychodzi 23zł miesięcznie- to nie majątek a płacę duuuzo mniej niż w centrum miasta a mam własny pokój i nowiutenkie komfortowe mieszkanko więc z tymi dojazdami nie musi być źle

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Kasia zerknij na tego mojego dłuższego posta powyzej tam ci zadałam pytanie odnośnie Annais Bridal
Stary 2009-08-28, 23:13   #3349
AgaMili
BAN stały

Kasia a nie mozecie poprostu im powiedziec " to w takim razie dziekujemy wam i do widzenia" ? Niech spadaja skoro same problemy z nimi. Bez sensu dzielic tak koszty
Stary 2009-08-28, 23:15   #3350
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz Kasia ja dojeżdżam autobusem codziennie na uczelnie i mam bilet 3-miesięczny na 1 linię ze zniżką studencką( z tym że tą linia jeżdżą 3 autobusy więc mogę jeździć wszystkimi a płacę jak za jedna) i za 3 miesięczny bilet płacę 70zł więc wychodzi 23zł miesięcznie- to nie majątek a płacę duuuzo mniej niż w centrum miasta a mam własny pokój i nowiutenkie komfortowe mieszkanko więc z tymi dojazdami nie musi być źle
ale mi chodzi o dojazd do wro, żeby mieszkanie oglądać a nie juz tam mieszkając bo ja z grunwaldu na uczelnię mam 800m
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Kasia a nie mozecie poprostu im powiedziec " to w takim razie dziekujemy wam i do widzenia" ? Niech spadaja skoro same problemy z nimi. Bez sensu dzielic tak koszty
no możliwe, że tak zrobimy skoro jeszcze razem nie mieszkamy a oni już sieją patologię to co będzie później

Tancia nie wiem jak to z tym Annais ale we wro jest główna siedziba może dlatego

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-28 o 23:18
Stary 2009-08-28, 23:18   #3351
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi chodzi o dojazd do wro, żeby mieszkanie oglądać a nie juz tam mieszkając bo ja z grunwaldu na uczelnię mam 800m
myślę że gra jest warta świeczki to znaczy 2 pokojowe mieszkanko jest warte jeszcze jednej wyprawy do wro nie chcialabym mieszkac z patologią

ide spać
Stary 2009-08-28, 23:22   #3352
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
myślę że gra jest warta świeczki to znaczy 2 pokojowe mieszkanko jest warte jeszcze jednej wyprawy do wro nie chcialabym mieszkac z patologią
poza tym mniejsze kolejki do łazienki ale tamto mieszkanie jest takie piękne

Stary 2009-08-28, 23:32   #3353
kubusewa
Zakorzenienie

Kasia zanim zacznę doradzać mam małe pytanie. dlaczego Ci ten kolega od razu na dzien dobry zaczął wyjeżdżać z jakimiś warunkami finansowymi. Ile w całości kosztuje to mieszkanie??
Poza tym z jakiej okazji on się już rządzi w tym mieszkaniu .. jezcze dobrze tam nei mieszka i już stroszy piórka.. o phi bym mu powiedziała.. wracaj na drzewo koczkodanie...
Czy właściciel tego mieszkania podał Wam cenę za wynajem jakaś???
Stary 2009-08-28, 23:40   #3354
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia zanim zacznę doradzać mam małe pytanie. dlaczego Ci ten kolega od razu na dzien dobry zaczął wyjeżdżać z jakimiś warunkami finansowymi. Ile w całości kosztuje to mieszkanie??
Poza tym z jakiej okazji on się już rządzi w tym mieszkaniu .. jezcze dobrze tam nei mieszka i już stroszy piórka.. o phi bym mu powiedziała.. wracaj na drzewo koczkodanie...
Czy właściciel tego mieszkania podał Wam cenę za wynajem jakaś???
tak pisałam 2500zł za całość czyli po 450zł skoro nawet jego dziewczyna mówi, że on jest problemowy to chyba coś w tym jest....taki kozaczek

Stary 2009-08-28, 23:43   #3355
kubusewa
Zakorzenienie

A teraz moja własna sprawa. znalazłam u mojej pani sprzedawczyni tą suknię w 2 wersjach cenowych więc dopytałam panią dokładnie why tu jest rabat 5 % potem tak na stronce jest tabelka z milionem kolorów.. oczywiście zamiast nazw mają numerki skąd ja mam wiedzieć, który kolor to kolor czerwonego wina... bo wiadomo, co monitor to inny widok na kolor. więc to no i trzecie pytanie czy maja może przypadkowo jakiś welon pasujacy do sukienki. Takze tak oto niniejszym pisząc drugiego maila do pani wykonałam 2 dość duży kroczek do mojej sukienusi. zanim mi babka odpisze muszę się dokładnie przyjrzeć jakie suknie inni zamawiają i jakie opinie wystawiaja.. babka ma 669 opinii i 99,4 %positive wiec chyba jest ok. Ma kategorię super sprzedawca.. Więc chyba w miarę pewne źródło. Na stronce z aukcją jest dokłądne zbliżenie haftów mojej sukni więc mam prawo przypuszczać że mają pojęcie jak ma wyglądać ta suknia.. nawet jeśli jest to tylko moje błędne pojęcie o pochodzeniu tego zdjęcia to na jego podstawie jak coś będę dochodzić swoich praw

W sumei to mama nawet dobrze mówi. Bo tu jest napisane, że okres oczekiwania 4 - 6 tygodni.No to powiedzmy, że jutro jej przeleje te pieniądze i może od przyszłego tygodnia policze ten miesiąc, półtora. W najgorszym wypadku do 1 listopada dotrze, więc jakby co mam szansę jeszcze zamówić oryginał

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
tak pisałam 2500zł za całość czyli po 450zł skoro nawet jego dziewczyna mówi, że on jest problemowy to chyba coś w tym jest....taki kozaczek
Czyli po Kasia mówisz 450 zł i że będzie Was 6 osób.. mój kalkulator mówi, że 6 * 450 zł to 2700 ?? czy ja czegoś nie doczytałam ??

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-28 o 23:44
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 23:44   #3356
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Kubusewa, a pokażesz do niej link?
Stary 2009-08-28, 23:46   #3357
kaska87
Zakorzenienie

bo jest 200zł opłat jeszcze

Stary 2009-08-28, 23:54   #3358
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Kubusewa, a pokażesz do niej link?
http://cgi.ebay.com/U-wedding-dress-...d=p3911.c0.m14 to jest ta z rabatem
http://cgi.ebay.com/wedding-dress-Br...d=p3911.c0.m14 a to bez...
a tu jeszcze o 0,99 funta droższa http://cgi.ebay.com/Bing-evening-Wed...d=p3911.c0.m14

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
bo jest 200zł opłat jeszcze
Kasia co do Twojego mieszkanai to uważam, że zaproponowany przez Was podział jest rozsądny bo ok ja rozumiem, ze każdy sobie zaklepał metę i tak dalej ale w sumei to będzie Wasze wspólne mieszkanie i nei sądzę, że każdy z Was przyjdzie z pracy czy z e szkoły zamknie sięw pokoju i koniec. Wiadomo, że będziecie wzajemnie przebywaćw swoich pokojach.. wąchać wzajemnie smrody kiblowe, zmywaćw tej samej kuchni garnki i tak dalej.. nei rozumiem chłopaka .. jakiśgoguś czy zakompleksiały dałn??
Czy wywalać go bo jest problemowy, raczej próbować gadać z tąjego partnerką do pokoju. Baba ma zawsze duży wpływ na faceta a on najwyrażniej chojraczy, żeby jej poakzaćjak dba o ich wspólne dobro w nowym gniazdku (dureń) Spróbuj się z niąskontaktować i opowiedz co masz do powiedzenia powidz swoje argumenty i zapytaj czy jej to odpowiada, Jelsi ona przyzna CI racje to niech jej zadaniem bedzie postawic jej TZ do pionu a jesli jej nie pasi to bye bye my love szuakmy nowego lokatora
Stary 2009-08-28, 23:59   #3359
kaska87
Zakorzenienie

ona mu liże i ma takie zdanie jak on....

Stary 2009-08-29, 00:06   #3360
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ona mu liże i ma takie zdanie jak on....
eee bez sensu. Choc z drugiej strony zrozumiale.. w koncu para to para. Nie wiem Kasia co CI doradzić w zasadzie. Może tak nieśmiało szukajcie kogoś innego albo powiedzcie mu chłopaku albo przyjmujesz nasze warunki no albo sorry Podział jest sprawiedliwy i zapytaj z jakej okazji Wy macie byc karani za to macie wieksze pokoje.. No chyba ze on chce Was wyc..jać specjalnei, żeby pąłcić mniej. Matko nie znoszę takich kombinujących snerusów

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości