|
|
#1771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
zdarzyly Wam sie jakies propozycje do modelingu, pracy hostessy,fotomodelki itd?
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
jejuuuuu ale dziś naskrobałyście
... wątek idzie jak burza. i ile nowych koleżanekA ja nie zdążyłam zobaczyć foxy .Marlenkaaa super fotki... ładniutka jesteś .Mam pytanko: używa, któraś z Was samoopalacza do buźki??? ![]()
|
#1774 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo Dualstar i Alabastrowaksiezniczka Co do ceny tej torebki to trafiłaś w samo sedno-kupiłam ją dokładnie za 150 zł. Ale jaka szczęśliwa byłam gdy ją kupowałam. Mimo tego, że potem weszłam na allegro i znalazłam tą samą torebkę za prawie połowę ceny, którą dałam, ale co z tego? Gdybym jej nie kupiła to i tak bym nie znalazła na all. A tak w końcu mam coś co mi się naprawdę podoba( jestem zbyt wybredna) ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Na pewno San Marino, Rzym, Wenecja, Monte Cassino, Piza Każde miasto ma coś do zoferowania |
||
|
|
|
#1775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
używałam na twarz i bardzo ładnie się prezentował niestety długo się nie trzymał cena ok. 10 zł w rossmanie do ciemnej karnacji używałam
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mogę polecić chusteczki opalające sunozon. Nie wiem jak to wychodzi cenowo z kremami ale mi tylko one odpowiadały.Nie zapychały porów, kolorek był ładny a nie jakiś pomarańczowy.Ja dzieliłam chusteczki na pół bo są dość mocno nasączone Dobre recenzje i ogólnie komentarze na wątku o samoopalaczach ma Sunozo w sprayu ale u siebie w rossmanie go nie znalazłam i kupiłam zamiast niego dove ( ten na ciało się nadaje ten do twarzy nie bardzo) Edytowane przez CruelOrchid Czas edycji: 2009-08-28 o 22:28 |
|
|
|
#1778 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A Ty mialas ostatnio jakies propozycje, że się pytasz? Ja nie uzywam zadnego samoopalacza bo zawsze kiedy sie posmaruje to potem mi skóra schodzi
|
|
|
|
|
#1779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Ona miała chyba 11 zł/h , więc chyba nie tak źle |
||
|
|
|
#1780 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1781 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja pracowałam rok temu and morzem sezonowo de facto wytrzymalam jakis miesiac... ale zaluje nawet,, ze tak długo. Po pierwsze od 7h do 24 non stop bez dnia wolnego a gdy chciałam wolne to dzień był nieodpłatny Po drugie (robilam w gastronomii) wstepnie umawialam sie z facetem na kelnerkę a wyszło, ze jestem kelnerką, barmanką, zmywaczką i sprzataczką aaa i jeszcze chciał mnie zmusic do roznoszenia kanapek na plaży i ulotek na mieście HA! Najlepsze jest to, że za całokształt mojej twórczości dostałam 500 zł wyszło 2,30 na godzinie, super co nie Robiłam za białego murzyna ale cóż... człowiek uczy się na błędach. Ten rok cały przefolgowałam :
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też tak chcę.
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no dziewczyny. Rozszalalyscie sie, jestem z Was dumna, watek sie rozkreca. Super
![]() Ja wrocilam z zakupkow, kupilam tak jak zakladalam... dwa cienie Sephory i baze Artdeco. Jutro oczywiscie wyprobuje, albo jeszcze dzisiaj :P Bo ja mam generalnie fiola na punkcie malowania sie. Uwielbiam to poprostu Czuje sie wtedy taka zadbana i taka Woooow
|
|
|
|
#1784 |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13962569]To miałaś "niezłą" prace rzeczywiście. Ja bym tak pewno z tydzień nie wytrzymała.
Też tak chcę. [/QUOTE]Oj nie zauważyłam wcześniej przepraszam ale nasze dziewczyny tak szybko prują z tematem, że trzeba być olimpijczykiem aby nadążyć ![]() A co do staników... to wybieram takie, które są ciut ciaśniejsze hihi tzn w obwodzie zamiast 75 biorę 70 i mocno ściskam ramiączka, dłonią formuje pierś i wtedy robi się ładna kuleczka Ale nie powiem... trudno jest znaleźć odpowiedni stanik a ja co do bielizny jestem bardzo wyredna ![]() Tak a propos znacie jakieś portale na których można kupić w miarę tanią i sexowną bieliznę?
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
Pytam z ciekawosci czy mozna byc z tego zadowalona. I widze, ze to zalezy jak sie trafi, niektore dostaja jakas szanse, a inne za ladna buzie moga byc tylko wykorzystane.
Ostatnio w Sopocie wychodze wraz z moim TZ i sie przez chwile zgubilismy na peronie, bo robia remonty.Zaczepil mnie bardzo elegancki Pan i zapytal o prace, czy nie chcialabym pracowac...nie zdazyl dokonczyc a ja nie, nie, nie..mam prace. Po czym nerwowo zaczelam szukac TZ. Ale na szczescie, ze facet nie byl z jakis nie tego, bo potem podszedl jeszcze do mojego TZ i mu wszystko wyjasnil jak ta praca wyglada, ze to niby hostessa w prestuzowej firmie, w ktorej potrzebuja zarys kobiety, ktory spelnialam niby ja i obiecywal zlote gory.A moj od razu ile ta firma na rynku stoi Jedyna radocha z tego wszystkiego, ze jak bylabym na bezrobociu to czasem praca moglaby mnie znalezc, wystarczyloby isc tylko na piwo do Sopotu ![]() Ale mialam tak mialam propozycje od fotografow i zawsze odmawialam, bo!! jestem boidudek i czasem mysle, ze cos trace. Wiec myslalam, ze sa moze na wizazu jakies odwazne dziewczyny i opowiedzialby czy czasem warto. Jednak jak sie nie sprobuje to sie nigdy nie dowiem jak to smakuje... :roll eyes:bo czasem mysle, ze zbzikuje w swojej pracy od stresu.
|
#1786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyzysk totalny no i 500 zł za taką ciężką pracę. Na miejscu tego pracodawcy miałabym wyrzuty sumienia.Ja mieszkam akurat w stolicy , więc pewnie stawki też są inne i powiem, że moi znajomi, którzy zarabiają naprawdę inkasują niezłe stawki mimo, że z racji wieku nie mają jeszcze żadnego wykształcenia. Koleżanka pracuje jako kelnerka i dzięki napiwkom miesięcznie ma ok 3ooo zł ( póki wakacje to można sobie dorobić) , z kolei druga koleżanka podłapała kiedyś taką okazję, że zarabiała rozdając ulotki i uwaga za godzinę brała 15 zł. Ale myślę, że tutaj chodzi też o nastawienie; nikt nie narzeka, że nie ma pracy, że bez wykształcenia nigdzie się nie załapią. Wręcz przeciwnie wierzą w siebie, nie narzekają i dzięki temu podłapują takie okazje. |
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To gdzie ty pracujesz? |
|
|
|
|
#1788 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie przeżyję bez czarnej kredki i tuszu do rzęs... a jesli miałabym się zagłebiać to również cieni do powiek, bazy pod podkład, fluidu, korektora, pudru itp. itd. hehehee![]() ![]() ![]() A Wy bez czego nie możecie się obejść?
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po za tym ładna z niej jest dziewczyna. Chyba jest przykładem tych dziewczyn które trochę a możne nawet bardzo przesadzają ażeby być piękne
|
|
|
|
|
#1790 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jakie cienie z Sephory kupiłaś?Możesz jakieś fotki?
|
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13962739]Baza z ArtDeco super, naprawdę. A jakie cienie z Sephory kupiłaś?Możesz jakieś fotki?[/QUOTE]eeee, bez szału dzisiaj. Jakis taki matowy czarny i brazowy, bo wlasnie takich potrzebowalam. Wszystkie mam takie polyskujace, z brokatem. Macie jakis sposob na osypujace sie cienie? Bo potem mam jedną wielką masakre pod oczami :/ |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja u siebie nie lubie golych powiek, wiec lubie cos na nich miec...ale taki znak rozpoznawszy moj to szminka i blyszczyk lososiowy roz - nie taki oczoje**** jak niektore panny na imprezach, czasem nawet wchodzi im w biel, tylko taki slodziak deliszesss![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- specjalista ds kadrowo placowych. takze zaden pracodawca mi nie podskoczy, bo kodeksem mu pomacham przed oczami
|
|
#1793 |
|
Wtajemniczenie
|
Bez pomadki- pomadka może robić mi za cały makijaż.
Też niestety mam fioła na punkcie kosmetyków( to się chyba nazywa zakupoholizm ) ; kupuję, aby kupić, a wcale nie używam.Zawsze czuję potrzebę zakupu jedenastego podkładu czy setnej pomadki. Po co? Nie wiem, bo i tak potem nie używam. |
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczylaś jakies studia pod tym katem, czy jak?
|
|
|
|
#1795 |
|
Konto usunięte
|
Jej, dziewczyny, nie nadążam za Wami.
Czarnuleczka ja mam 70B (choć w sumie to nawet nie pamiętam czy jak się mierzyłam to tyle wychodziło mi po odjęciu 5 cm czy tyle przy mierzeniu, chyba juz po odjęciu, więc wychodzi na to, że normalnie też mam 75) i taki problem, że nigdzie nie mogę kupić 65 B, bo myślałam nad czymś takim. Normalnie tylko się obszukałam i nic. ![]() A ja się nie ruszę z domu bez podkładu, tuszu, błyszczyka/pomadki + czegoś ochronnego, różu/bronzera. Jak mam więcej czasu na malowanie to bez cieni tez się nie obędzie. Zbiera mi się coraz więcej ich w domu, a nie ma sie kiedy malować, bo zawsze mi długo schodzi przed lustrem. Agusia są specjalne pędzelki do "ścierania" z twarzy wszystkiego tego co nam sie obyspie, takie jakby wachlarzyki, nie pamiętam nazwy. Jest gdzieś artykuł na wizażu tam jest taki pokazany. Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2009-08-28 o 23:07 |
|
|
|
#1796 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niektórzy znajomi przedrzeźniają mnie i mówią "o! znowu wazelina" A ja mam nałóg korzystania z dóbr szminkowych hehe Wiecie... nawet na noc nie zasne póki nie posmaruje ust kremem Nivea. Po czesci tez spowodowane jest to tym, ze moje usta sa bardzo wrazliwe, i czesto pekaja. Na początku wakacji dostałam zimna a ostatnio wyleczylam sie z zajadów Więc smarowanie ust jest moich odruchem bezwarunkowym ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- co do kosmetyków i makijażu.... dziewczyny wychodzi na to, że każda z nas się maluje.. Macie czasami tak, że wasz cudowny i uroczy tż spoglądnie na jakas pannę i walnie tekstem "zobacz jaka ona naturalna" :| Grrrrr..... mnie szlak jasnisty trafia jak czasem coś takiego usłyszę.... |
|
|
|
|
#1797 |
|
Zadomowienie
|
studia to rachunkowosc,
jednak jako mloda nastka dostalam szanse z UP w biurze rachunkowym jako ksiegowa i tak sie zaczelo..przeszlam tam mobbing i dalam sie wycyckac i robic za murzyna...ale tez ogrom wiedzy i doswiadczenia zalapalam. To co ja tam przeszlam nikomu nie zycze, teraz mam klopoty ze zdrowiem( ataki nerwicowe). Pozniej pracownik kadrowy i praca w kadrach w dobrej firmie- nie narzekam, ktora dala mi wieksze pole do rozwoju i popisu. Musialam dochodzic sama pewnym rzeczy i spraw, i musialam sama sie przyuczac- internet i poradniki, po czym zrobilam kurs specjalisty. I na tym koniec. aa i dalej sie stresuje..to jest masakra nie dziwie sie, ze ksiegowe zawsze takie zbzikowane byly... Ale i tak na imprezach laski mysla, ze jestem pusta lala
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1799 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aagusiaa88 widzę, że autkiem śmigasz, za którym razem zdałaś? Bo ja we wtorek mam egzamin i już mnie w jelitach ściska bo pierwszy nie zdałam
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tych pustych lal... niech soba mysla co chca, jak ma im to pomoc w jakis sposob
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

... wątek idzie jak burza. i ile nowych koleżanek
.
.

:roll eyes:
no i 500 zł za taką ciężką pracę. Na miejscu tego pracodawcy miałabym wyrzuty sumienia.