American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-28, 20:36   #1771
Dualstar
Wtajemniczenie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez cruelorchid Pokaż wiadomość
klimat klimatem.. Mnie uderzyły mimo właściwie bardzo podobnej tematyki teksty o tendetności wątku barbię. Ogólnie tandetnym, tanim i bazarowym stylu....
Mi bardzo daleko do barbie( bardziej mroczne klimaty-piercing, tattoo-avatar to ja) ale nie miałam nic przeciwko nawet jeśli dla mnie niektóre propozycje były przerysowane. Krytyka tak "rozebranego stylu" przez osoby które same napalają się na inny "rozebrany styl" który tak samo spotyka się z dezaprobatą społęczeństwa to hipokryzja.. Po prostu na barbiowym raczej nie "słychać" było osób z głowa ponad innymi
:d
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 20:53   #1772
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

zdarzyly Wam sie jakies propozycje do modelingu, pracy hostessy,fotomodelki itd?
Stary 2009-08-28, 21:19   #1773
hill
Raczkowanie

jejuuuuu ale dziś naskrobałyście... wątek idzie jak burza. i ile nowych koleżanek

A ja nie zdążyłam zobaczyć foxy.

Marlenkaaa super fotki... ładniutka jesteś.

Mam pytanko: używa, któraś z Was samoopalacza do buźki???
Or unsingable songs
...
I just want You...
hill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:00   #1774
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alabastrowaksiezniczka Pokaż wiadomość

theoneandonly śliczną tą torbe kupiłaś ;D Widziałam podobną za jakieś 150 zł

Dziękuję bardzo Dualstar i Alabastrowaksiezniczka
Co do ceny tej torebki to trafiłaś w samo sedno-kupiłam ją dokładnie za 150 zł. Ale jaka szczęśliwa byłam gdy ją kupowałam.
Mimo tego, że potem weszłam na allegro i znalazłam tą samą torebkę za prawie połowę ceny, którą dałam, ale co z tego? Gdybym jej nie kupiła to i tak bym nie znalazła na all.
A tak w końcu mam coś co mi się naprawdę podoba( jestem zbyt wybredna)

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość

Dziewczynki czy któraś z was była we Włoszech, jakie miejsca polecacie ?

Włochy są całe do zwiedzania.
Na pewno San Marino, Rzym, Wenecja, Monte Cassino, Piza
Każde miasto ma coś do zoferowania
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:03   #1775
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hill Pokaż wiadomość
jejuuuuu ale dziś naskrobałyście... wątek idzie jak burza. i ile nowych koleżanek

Ja używałam. Garnier choć normalnie mam jasną karnację to do ciemniej, ale mi żadnego efektu praktycznie nie dawał. Za to z L'Oreal'a Nutri Bronze jest super.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:14   #1776
alabastrowaksiezniczka
Raczkowanie

GG do alabastrowaksiezniczka

Cytat:

Ja używałam samoopalacza sunozon on jest do całego ciała używałam na twarz i bardzo ładnie się prezentował niestety długo się nie trzymał cena ok. 10 zł w rossmanie do ciemnej karnacji używałam

alabastrowaksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:23   #1777
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mogę polecić chusteczki opalające sunozon. Nie wiem jak to wychodzi cenowo z kremami ale mi tylko one odpowiadały.Nie zapychały porów, kolorek był ładny a nie jakiś pomarańczowy.Ja dzieliłam chusteczki na pół bo są dość mocno nasączone

Dobre recenzje i ogólnie komentarze na wątku o samoopalaczach ma Sunozo w sprayu ale u siebie w rossmanie go nie znalazłam i kupiłam zamiast niego dove ( ten na ciało się nadaje ten do twarzy nie bardzo)

Edytowane przez CruelOrchid
Czas edycji: 2009-08-28 o 22:28
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:23   #1778
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość
zdarzyly Wam sie jakies propozycje do modelingu, pracy hostessy,fotomodelki itd?
Kiedys miałam okazje pracować jako hostessa na wyścigach samochodowych ale byłam za młoda (16l.). Poza tym co do pracy hostessy to wystarczy zadbana twarz trochę makijażu i w miare figura. to wszystko A Ty mialas ostatnio jakies propozycje, że się pytasz?

Ja nie uzywam zadnego samoopalacza bo zawsze kiedy sie posmaruje to potem mi skóra schodzi
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:28   #1779
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić chusteczki opalające sunozone. Nie wiem jak to wychodzi cenowo z kremami ale mi tylko one odpowiadały.Nie zapychały porów, kolorek był ładny a nie jakiś pomarańczowy.Ja dzieliłam chusteczki na pół bo są dość mocno nasączone
ja kiedyś używałam samoopalacza do twarzy, ale niestety był zbyt nawilżający i niedługo po aplikacji na twarzy pojawiały mi się krostki

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Koleżanka mi kiedyś proponowała hostessowanie, ale nie chciałam.
Ona miała chyba 11 zł/h , więc chyba nie tak źle
Stary 2009-08-28, 22:29   #1780
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
ja kiedyś używałam samoopalacza do twarzy, ale niestety był zbyt nawilżający i niedługo po aplikacji na twarzy pojawiały mi się krostki
No miałam podobnie. Po chusteczkach nie.. Teraz jednak i tak nie używam bo przekonać się do tego zapachu nie dałam rady
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:38   #1781
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Koleżanka mi kiedyś proponowała hostessowanie, ale nie chciałam.
Ona miała chyba 11 zł/h , więc chyba nie tak źle
No wiesz co to jest świetna stawka!
Ja pracowałam rok temu and morzem sezonowo de facto wytrzymalam jakis miesiac... ale zaluje nawet,, ze tak długo. Po pierwsze od 7h do 24 non stop bez dnia wolnego a gdy chciałam wolne to dzień był nieodpłatny Po drugie (robilam w gastronomii) wstepnie umawialam sie z facetem na kelnerkę a wyszło, ze jestem kelnerką, barmanką, zmywaczką i sprzataczką aaa i jeszcze chciał mnie zmusic do roznoszenia kanapek na plaży i ulotek na mieście HA! Najlepsze jest to, że za całokształt mojej twórczości dostałam 500 zł wyszło 2,30 na godzinie, super co nie Robiłam za białego murzyna ale cóż... człowiek uczy się na błędach. Ten rok cały przefolgowałam :
Stary 2009-08-28, 22:46   #1782
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Ja pracowałam rok temu and morzem sezonowo de facto wytrzymalam jakis miesiac... ale zaluje nawet,, ze tak długo. Po pierwsze od 7h do 24 non stop bez dnia wolnego a gdy chciałam wolne to dzień był nieodpłatny Po drugie (robilam w gastronomii) wstepnie umawialam sie z facetem na kelnerkę a wyszło, ze jestem kelnerką, barmanką, zmywaczką i sprzataczką aaa i jeszcze chciał mnie zmusic do roznoszenia kanapek na plaży i ulotek na mieście HA! Najlepsze jest to, że za całokształt mojej twórczości dostałam 500 zł wyszło 2,30 na godzinie, super co nie Robiłam za białego murzyna ale cóż... człowiek uczy się na błędach. Ten rok cały przefolgowałam :
To miałaś "niezłą" prace rzeczywiście. Ja bym tak pewno z tydzień nie wytrzymała. Czarnulka pytałam którąś stronę wcześniej, ale nie wiem czy zauważyłaś, jakie Ty staniki nosisz? Bo czytałam, że masz 75 B to prawie tak jak ja, a na avku wyglądasz jakbyś miała biuścik o wiele większy. Też tak chcę.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:47   #1783
aagusiaa88
Zakorzenienie

Nie no dziewczyny. Rozszalalyscie sie, jestem z Was dumna, watek sie rozkreca. Super

Ja wrocilam z zakupkow, kupilam tak jak zakladalam... dwa cienie Sephory i baze Artdeco. Jutro oczywiscie wyprobuje, albo jeszcze dzisiaj :P Bo ja mam generalnie fiola na punkcie malowania sie. Uwielbiam to poprostu Czuje sie wtedy taka zadbana i taka Woooow
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:51   #1784
Czarnuleczkaaa
BAN stały

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13962569]To miałaś "niezłą" prace rzeczywiście. Ja bym tak pewno z tydzień nie wytrzymała. Czarnulka pytałam którąś stronę wcześniej, ale nie wiem czy zauważyłaś, jakie Ty staniki nosisz? Bo czytałam, że masz 75 B to prawie tak jak ja, a na avku wyglądasz jakbyś miała biuścik o wiele większy. Też tak chcę. [/QUOTE]
Oj nie zauważyłam wcześniej przepraszam ale nasze dziewczyny tak szybko prują z tematem, że trzeba być olimpijczykiem aby nadążyć

A co do staników... to wybieram takie, które są ciut ciaśniejsze hihi tzn w obwodzie zamiast 75 biorę 70 i mocno ściskam ramiączka, dłonią formuje pierś i wtedy robi się ładna kuleczka Ale nie powiem... trudno jest znaleźć odpowiedni stanik a ja co do bielizny jestem bardzo wyredna

Tak a propos znacie jakieś portale na których można kupić w miarę tanią i sexowną bieliznę?
Stary 2009-08-28, 22:51   #1785
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Pytam z ciekawosci czy mozna byc z tego zadowalona. I widze, ze to zalezy jak sie trafi, niektore dostaja jakas szanse, a inne za ladna buzie moga byc tylko wykorzystane.
Ostatnio w Sopocie wychodze wraz z moim TZ i sie przez chwile zgubilismy na peronie, bo robia remonty.Zaczepil mnie bardzo elegancki Pan i zapytal o prace, czy nie chcialabym pracowac...nie zdazyl dokonczyc a ja nie, nie, nie..mam prace. Po czym nerwowo zaczelam szukac TZ. Ale na szczescie, ze facet nie byl z jakis nie tego, bo potem podszedl jeszcze do mojego TZ i mu wszystko wyjasnil jak ta praca wyglada, ze to niby hostessa w prestuzowej firmie, w ktorej potrzebuja zarys kobiety, ktory spelnialam niby ja i obiecywal zlote gory.A moj od razu ile ta firma na rynku stoi
Jedyna radocha z tego wszystkiego, ze jak bylabym na bezrobociu to czasem praca moglaby mnie znalezc, wystarczyloby isc tylko na piwo do Sopotu

Ale mialam tak mialam propozycje od fotografow i zawsze odmawialam, bo!! jestem boidudek i czasem mysle, ze cos trace.
Wiec myslalam, ze sa moze na wizazu jakies odwazne dziewczyny i opowiedzialby czy czasem warto. Jednak jak sie nie sprobuje to sie nigdy nie dowiem jak to smakuje...:roll eyes:
bo czasem mysle, ze zbzikuje w swojej pracy od stresu.
Stary 2009-08-28, 22:53   #1786
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej to rzeczywiście nieciekawie...
Wyzysk totalny no i 500 zł za taką ciężką pracę. Na miejscu tego pracodawcy miałabym wyrzuty sumienia.
Ja mieszkam akurat w stolicy , więc pewnie stawki też są inne i powiem, że moi znajomi, którzy zarabiają naprawdę inkasują niezłe stawki mimo, że z racji wieku nie mają jeszcze żadnego wykształcenia.
Koleżanka pracuje jako kelnerka i dzięki napiwkom miesięcznie ma ok 3ooo zł ( póki wakacje to można sobie dorobić) , z kolei druga koleżanka podłapała kiedyś taką okazję, że zarabiała rozdając ulotki i uwaga za godzinę brała 15 zł. Ale myślę, że tutaj chodzi też o nastawienie; nikt nie narzeka, że nie ma pracy, że bez wykształcenia nigdzie się nie załapią. Wręcz przeciwnie wierzą w siebie, nie narzekają i dzięki temu podłapują takie okazje.
Stary 2009-08-28, 22:53   #1787
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Pytam z ciekawosci czy mozna byc z tego zadowalona. I widze, ze to zalezy jak sie trafi, niektore dostaja jakas szanse, a inne za ladna buzie moga byc tylko wykorzystane.
Ostatnio w Sopocie wychodze wraz z moim TZ i sie przez chwile zgubilismy na peronie, bo robia remonty.Zaczepil mnie bardzo elegancki Pan i zapytal o prace, czy nie chcialabym pracowac...nie zdazyl dokonczyc a ja nie, nie, nie..mam prace. Po czym nerwowo zaczelam szukac TZ. Ale na szczescie, ze facet nie byl z jakis nie tego, bo potem podszedl jeszcze do mojego TZ i mu wszystko wyjasnil jak ta praca wyglada, ze to niby hostessa w prestuzowej firmie, w ktorej potrzebuja zarys kobiety, ktory spelnialam niby ja i obiecywal zlote gory.A moj od razu ile ta firma na rynku stoi
Jedyna radocha z tego wszystkiego, ze jak bylabym na bezrobociu to czasem praca moglaby mnie znalezc, wystarczyloby isc tylko na piwo do Sopotu

Ale mialam tak mialam propozycje od fotografow i zawsze odmawialam, bo!! jestem boidudek i czasem mysle, ze cos trace.
Wiec myslalam, ze sa moze na wizazu jakies odwazne dziewczyny i opowiedzialby czy czasem warto. Jednak jak sie nie sprobuje to sie nigdy nie dowiem jak to smakuje...:roll eyes:
bo czasem mysle, ze zbzikuje w swojej pracy od stresu.

To gdzie ty pracujesz?
Stary 2009-08-28, 22:54   #1788
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Nie no dziewczyny. Rozszalalyscie sie, jestem z Was dumna, watek sie rozkreca. Super

Ja wrocilam z zakupkow, kupilam tak jak zakladalam... dwa cienie Sephory i baze Artdeco. Jutro oczywiscie wyprobuje, albo jeszcze dzisiaj :P Bo ja mam generalnie fiola na punkcie malowania sie. Uwielbiam to poprostu Czuje sie wtedy taka zadbana i taka Woooow
hehehe jak każda szanująca się hmmm "polish girl" hihi Ja nie przeżyję bez czarnej kredki i tuszu do rzęs... a jesli miałabym się zagłebiać to również cieni do powiek, bazy pod podkład, fluidu, korektora, pudru itp. itd. hehehee

A Wy bez czego nie możecie się obejść?
Stary 2009-08-28, 22:56   #1789
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciii Pokaż wiadomość
cześć wam
chyba pozwolicie że wkleję linka pewnej panienki.
http://www.fotka.pl/profil/czarnagwiazda19/
ona chyba myśli, że jest ag, dla mnie to kit
a mi się w niej nie podoba to, że na każdej fotce ma ten sam sztuczny uśmiech, za bardzo "opalona " , no i te włosy ... za długie no i sztuczne :/
po za tym ładna z niej jest dziewczyna. Chyba jest przykładem tych dziewczyn które trochę a możne nawet bardzo przesadzają ażeby być piękne
Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 22:56   #1790
Konto usunięte

Cytat:

Baza z ArtDeco super, naprawdę. Nie tylko Ty masz takiego fioła. Ja też to uwielbiam. A jakie cienie z Sephory kupiłaś?Możesz jakieś fotki?
Stary 2009-08-28, 22:59   #1791
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe jak każda szanująca się hmmm "polish girl" hihi Ja nie przeżyję bez czarnej kredki i tuszu do rzęs... a jesli miałabym się zagłebiać to również cieni do powiek, bazy pod podkład, fluidu, korektora, pudru itp. itd. hehehee

No ja sie bez wszystkiego obejsc nie moge. Nawet jak na dworze bylo nie wiem jak cieplo, to ja pelny makijaz. Juz sie tak do tego przyzwyczailam, ze nie wyobrazam sobie inaczej. jakas taka pusta na twarzy jestem bez tego. Wiekszosc by mnie pewnie zlinczowala za podklad itd w 30-parostopniowym upale, ale coz... takie zycie

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13962739]Baza z ArtDeco super, naprawdę. Nie tylko Ty masz takiego fioła. Ja też to uwielbiam. A jakie cienie z Sephory kupiłaś?Możesz jakieś fotki?[/QUOTE]

eeee, bez szału dzisiaj. Jakis taki matowy czarny i brazowy, bo wlasnie takich potrzebowalam. Wszystkie mam takie polyskujace, z brokatem. Macie jakis sposob na osypujace sie cienie? Bo potem mam jedną wielką masakre pod oczami :/
Stary 2009-08-28, 23:01   #1792
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:

hhehe
ja u siebie nie lubie golych powiek, wiec lubie cos na nich miec...ale taki znak rozpoznawszy moj to szminka i blyszczyk lososiowy roz - nie taki oczoje**** jak niektore panny na imprezach, czasem nawet wchodzi im w biel, tylko taki slodziak deliszesss

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
To gdzie ty pracujesz?
specjalista ds kadrowo placowych.
takze zaden pracodawca mi nie podskoczy, bo kodeksem mu pomacham przed oczami
Stary 2009-08-28, 23:01   #1793
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:

Bez pomadki- pomadka może robić mi za cały makijaż.
Też niestety mam fioła na punkcie kosmetyków( to się chyba nazywa zakupoholizm) ; kupuję, aby kupić, a wcale nie używam.
Zawsze czuję potrzebę zakupu jedenastego podkładu czy setnej pomadki.
Po co? Nie wiem, bo i tak potem nie używam.
Stary 2009-08-28, 23:02   #1794
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:

specjalista ds kadrowo placowych.
takze zaden pracodawca mi nie podskoczy, bo kodeksem mu pomacham przed oczami
Skonczylaś jakies studia pod tym katem, czy jak?
Stary 2009-08-28, 23:04   #1795
Konto usunięte

Jej, dziewczyny, nie nadążam za Wami. Czarnuleczka ja mam 70B (choć w sumie to nawet nie pamiętam czy jak się mierzyłam to tyle wychodziło mi po odjęciu 5 cm czy tyle przy mierzeniu, chyba juz po odjęciu, więc wychodzi na to, że normalnie też mam 75) i taki problem, że nigdzie nie mogę kupić 65 B, bo myślałam nad czymś takim. Normalnie tylko się obszukałam i nic.

A ja się nie ruszę z domu bez podkładu, tuszu, błyszczyka/pomadki + czegoś ochronnego, różu/bronzera. Jak mam więcej czasu na malowanie to bez cieni tez się nie obędzie. Zbiera mi się coraz więcej ich w domu, a nie ma sie kiedy malować, bo zawsze mi długo schodzi przed lustrem. A no i zawsze muszę mieć pomalowane brwi. Ostatnio zrobiłam sobie paletkę z Inglota z woskami i cieniami.

Agusia są specjalne pędzelki do "ścierania" z twarzy wszystkiego tego co nam sie obyspie, takie jakby wachlarzyki, nie pamiętam nazwy. Jest gdzieś artykuł na wizażu tam jest taki pokazany.

Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Czas edycji: 2009-08-28 o 23:07
Stary 2009-08-28, 23:10   #1796
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Bez pomadki- pomadka może robić mi za cały makijaż.
Też niestety mam fioła na punkcie kosmetyków( to się chyba nazywa zakupoholizm) ; kupuję, aby kupić, a wcale nie używam.
Zawsze czuję potrzebę zakupu jedenastego podkładu czy setnej pomadki.
Po co? Nie wiem, bo i tak potem nie używam.
Wiem coś o tym niektórzy znajomi przedrzeźniają mnie i mówią "o! znowu wazelina" A ja mam nałóg korzystania z dóbr szminkowych hehe Wiecie... nawet na noc nie zasne póki nie posmaruje ust kremem Nivea. Po czesci tez spowodowane jest to tym, ze moje usta sa bardzo wrazliwe, i czesto pekaja. Na początku wakacji dostałam zimna a ostatnio wyleczylam sie z zajadów Więc smarowanie ust jest moich odruchem bezwarunkowym

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

co do kosmetyków i makijażu.... dziewczyny wychodzi na to, że każda z nas się maluje.. Macie czasami tak, że wasz cudowny i uroczy tż spoglądnie na jakas pannę i walnie tekstem "zobacz jaka ona naturalna" :| Grrrrr..... mnie szlak jasnisty trafia jak czasem coś takiego usłyszę....
Stary 2009-08-28, 23:11   #1797
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

studia to rachunkowosc,
jednak jako mloda nastka dostalam szanse z UP w biurze rachunkowym jako ksiegowa i tak sie zaczelo..przeszlam tam mobbing i dalam sie wycyckac i robic za murzyna...ale tez ogrom wiedzy i doswiadczenia zalapalam.
To co ja tam przeszlam nikomu nie zycze, teraz mam klopoty ze zdrowiem( ataki nerwicowe).
Pozniej pracownik kadrowy i praca w kadrach w dobrej firmie- nie narzekam, ktora dala mi wieksze pole do rozwoju i popisu. Musialam dochodzic sama pewnym rzeczy i spraw, i musialam sama sie przyuczac- internet i poradniki, po czym zrobilam kurs specjalisty. I na tym koniec.
aa i dalej sie stresuje..to jest masakra nie dziwie sie, ze ksiegowe zawsze takie zbzikowane byly...
Ale i tak na imprezach laski mysla, ze jestem pusta lala
Stary 2009-08-28, 23:12   #1798
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:

co do kosmetyków i makijażu.... dziewczyny wychodzi na to, że każda z nas się maluje.. Macie czasami tak, że wasz cudowny i uroczy tż spoglądnie na jakas pannę i walnie tekstem "zobacz jaka ona naturalna" :| Grrrrr..... mnie szlak jasnisty trafia jak czasem coś takiego usłyszę....
Roznioslabym za to... na szczescie mi nikt tak nie mowi. I chyba sie z tego powodu ciesze, bo jakbym miala faceta i by mi tak powiedzial, to bym go zabila, albo zaszantazowala go emocjonalnie i powiedziala, ze moze sobie znalezc inną, co by nie byl zbyt pewny siebie
Stary 2009-08-28, 23:15   #1799
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Roznioslabym za to... na szczescie mi nikt tak nie mowi. I chyba sie z tego powodu ciesze, bo jakbym miala faceta i by mi tak powiedzial, to bym go zabila, albo zaszantazowala go emocjonalnie i powiedziala, ze moze sobie znalezc inną, co by nie byl zbyt pewny siebie
ha też go w ten sposób kontratakuje to się troche zamyka

Aagusiaa88 widzę, że autkiem śmigasz, za którym razem zdałaś? Bo ja we wtorek mam egzamin i już mnie w jelitach ściska bo pierwszy nie zdałam
Stary 2009-08-28, 23:16   #1800
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
studia to rachunkowosc,
jednak jako mloda nastka dostalam szanse z UP w biurze rachunkowym jako ksiegowa i tak sie zaczelo..przeszlam tam mobbing i dalam sie wycyckac i robic za murzyna...ale tez ogrom wiedzy i doswiadczenia zalapalam.
To co ja tam przeszlam nikomu nie zycze, teraz mam klopoty ze zdrowiem( ataki nerwicowe).
Pozniej pracownik kadrowy i praca w kadrach w dobrej firmie- nie narzekam, ktora dala mi wieksze pole do rozwoju i popisu. Musialam dochodzic sama pewnym rzeczy i spraw, i musialam sama sie przyuczac- internet i poradniki, po czym zrobilam kurs specjalisty. I na tym koniec.
aa i dalej sie stresuje..to jest masakra nie dziwie sie, ze ksiegowe zawsze takie zbzikowane byly...
Ale i tak na imprezach laski mysla, ze jestem pusta lala
No ja pracuje w sklepie, ale to co tam sie dziewczyny dzieje, to masakra. Same baby, porazka. Atmosfera wykancza psychicznie. I o dziwo sama jestem w szoku, bo niedlugo rok mi tam stuknie. Szok.

A co do tych pustych lal... niech soba mysla co chca, jak ma im to pomoc w jakis sposob
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości