|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
LouLou - "przepisy" jak najbardziej wskazane
Chwilowo mam zastój, a mój blog niebezpiecznie zamienia się w Blog Jednego FistaszkaIvanno -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#782 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a poza tym 7 września mam sprawę rozwodową.. w sumie wszystko jest ok dzisiaj ją kąpałam, nawet grzeczna była
|
|
|
|
|
#783 |
|
BAN stały
|
Też mi się podoba
W sumie, gdyby nie Dodzia, to pewnie nie miałabym okazji widywać twarzy Nergala 'prywatnie' (w sensie: innej niż np. ta). A swoją drogą, jakoś ciągle się zastanawiam, na ile ten związek jest prawdziwy, a ile w nim biznesu Bo jakoś ciągle nie mogę w jego prawdziwość uwierzyć i chociaż zdaję sobie sprawę, że trzeba jakoś oddzielić życie prywatne artysty od tego, co tworzy, to jakoś straciłam szacunek do Nergala. Stracił dla mnie całą autentyczność i w ogóle... wszystko, co nergalowe i behemotowe.
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tęsknota... nie lubie już tego uczucia. Teraz staram się tęsknić za rodzicami. Od ponad miesiąca jestem w Polsce sama jak palec, oni w Norwegii ponad 2 tys.kilometrów dalej... ciężko być tak samej... |
|
|
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
juz zaczelam myslec, daj mi chwile (raczej dlugo mi to nie zajmie Nergal to zdecydowanie nie moj typ, wlosy na frotke odpadaja
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-08-28 o 23:51 |
||
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Melk- też się zastanawiałam. I tak wymyśliłam ( normalnie odkryłam Hamerykę po raz drugi
LouLou - kto to jest JF? Bo mam ostrą zaćmę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-28 o 23:50 |
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
melkmeisje - witaj kochana
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Phoenix
o faktyczxnie, moj blad excusez moi
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa. I wszystko jasne - mój ulubiony Gnębiciel Gniotów
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#790 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#791 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czasami wypruwa mnie od środka... dobra ja zmykam dalej oglądać filmy ![]() dobranoc.... |
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie - czy siedzenie przed kompem szkodzi cerze?
Tak mnie ostatnio naszło, że w ogóle siedzę przy nim za dużo. Doliczając pracę wyjdzie czasem ponad 12 h.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-29 o 00:19 |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, dobrze Cię znowu widzieć na wizażu
![]() I ja dryfuję w kierunku dalekiej łazienki. Nie wiem jak tam sama dojdę, chyba wezmę sobie kota do towarzystwa. W moim rodzinnym domu, nie wiedzieć czemu, wszystkie koty bały się wchodzić do łazienki Moje obecne nie mają nic przeciwko ![]() Dobranoc
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Moich kotów trzeba pilnować, żeby do wanny nie wpadły
I ja zmykam spać. Dobranoc
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
ekhem...nad walorami nie bede sie rozpisywac, moze cos Ci wpadnie w oko
![]() James Spader, Gerard Depardieu, Javier Bardem, William Forsythe, Nick Cave, Daniel Auteuil , Alain Delon ( moze byc problem bo za ladny), Serge Gainsbourg ( tu juz bardziej oblesnie), Jean-Louis Trintignant ( w mlodosci)
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
James Spader i Daniel Auteuil - BINGO!
Bardem - mmmmm.... ale on chyba za przystojny
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa i jeszcze kevin spacey - ale to juz nie nisza facet z sasiedztwa ![]() puk puk : Michel Piccoli - ide bo juz zaczynam zahaczac o nekrofilie
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-08-29 o 00:54 |
|
|
|
|
#798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak kąpałyśmy z mamą Burego, który wytarzał się w błocie - usiłował uciec z kabiny wspinając się po glazurze. Prawie mu się udało bo wbijał pazury w fugi. Wyglądał jak Spiderman. I strasznie płakał, mimo że tylko delikatnie spłukiwałyśmy mu błoto ciepłym prysznicem, bez żadnych szamponów, wkładania do pełnej wanny i innych sensacji. przez następne 2 lata bał się wchodzić do łazienki
|
|
#799 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Pare piosenek ''z przeszlosci'' ![]() Smushing Pumpkins ''The everlasting gaze'', ''Ava adore'' Muse ''New born'', ''Uno'' Silverchair ''Ana's song'' Cranberries ''Zombie'', ''Linger'' Ch. Aguilera ''Can't hold us down'' Dido & Faithlass ''One step too far'' REM ''Losing my religion'' Firebirds ''Niedoczekany'', ''Harry'' R. Przemyk ''Ten taniec'' |
|
|
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
witam nocą
![]() ivanna agnysko - Runnig up that hill - madzik - jeśli ma to jakieś znaczenie to głosuję za Nickiem Cavem (LouLou dla mnie to on zdecydowanie jest piękny inaczej i bardzo mu to służy |
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie Ralph Fiennes?
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze na dobranoc Placebo
![]() od 2 dni nie mogę się nasłuchać I'll be yours z tak jakby nieco toksycznym tekstem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3ChWDOgHf7M dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- i tak wolę bez wąsa Ralph Fiennes to chyba zbyt niszowy nie jest ale Madzik ma swoją miarkę i może nas zaskoczyć
|
|
|
|
#803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
normalnie się boję i zawsze zamykam oczy na ten moment Cytat:
Cytat:
![]() Słuchajcie, gdzie się podziewa Sabbath? Albo zapracowana albo pojechała na następne wakacje
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam znad porannej, sobotniej kawki
![]() Oj tak Nie przeszkadza mi nawet jego zbyt wysokie czoło. A Doda? Nie podejrzewałam go o taki plastikowy gust. Nawet jeśli ten związek to tylko wymysł PR-owców, to jego karierze w Polsce pomoże tylko na krótką metę. No chyba,że plan polega na tym, by na koncerty Behemotha chodziły 12-latki w różowych ciuszkach. A karierze zagranicznej wizerunek "Adasia, tego od Dody" może tylko zaszkodzić. Chyba,że to prawdziwa, wielka miłość. Wtedy żadne różnice się nie liczą Cytat:
![]() Cytat:
A wcześniej pewnie miała urwanie głowy z przygotowaniami |
||
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet blisko mnie ta impreza się odbywa ![]() Ja też piję poranną kawkę
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Nick Cave - chyba będzie
|
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cudowne 4-godzinne przesiadywanie w bibliotece Instytutu Zachodniego, robienie prasówek z gazet niemieckich (!) i układanie kart...
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() PS. Witam wszystkich w sobotni poranek! Dziś pierwszy raz od nie pamiętam kiedy miałam cudowny sen... aż mi sie wstawać nie chciało, ach... ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() I REM... to jeszcze dalsza przeszłość ![]() Cóż, w takim razie żałuj i rozpaczaj
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-08-29 o 10:13 |
||
|
|
|
#808 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
popieram Cytat:
witaj Ivanno Cytat:
pewnie ze szkodzi- wysusza, zanieczyszcza, i postarza przy pomocy UV
|
|
|
#809 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z kolei zagranicą Doda raczej nie jest kojarzona, Nergal popularnością biję ją na głowę. Chociaż też pewnie tylko w pewnych kręgach ![]() A może i masz rację - może nastoletnie pokemony mają zacząć słuchać Behemotha ![]() A właśnie - ja się zastanawiałam, czy to wysokie czoło czy on po prostu już łysieje
|
|
|
|
|
#810 | |
|
BAN stały
|
porzeczki Ty z Siedlec ?
Ja na AP studiuje zaocznie ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Ja wczoraj swoją kicię kąpałam, grzeczna była
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Chwilowo mam zastój, a mój blog niebezpiecznie zamienia się w Blog Jednego Fistaszka

Bo jakoś ciągle nie mogę w jego prawdziwość uwierzyć i chociaż zdaję sobie sprawę, że trzeba jakoś oddzielić życie prywatne artysty od tego, co tworzy, to jakoś straciłam szacunek do Nergala. Stracił dla mnie całą autentyczność i w ogóle... wszystko, co nergalowe i behemotowe.

Moje obecne nie mają nic przeciwko 
). Raz był biedak po nocce, zabroniłam mu iść spać do łóżka, drzemał poskładany na kanapie