|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Dzien dobry.
Kaska ja sie zgadzam z lain, poszukajcie jakiejs 1 osoby do tego malego pokoju bo dla pary to strasznie maly i w sumie rozumiem tamtych, jednak jak sa wkurzajacy to lepiej znalezc kogos innego. A ja dzis u rodzicow jestem, zostaje do poniedzialku bo tz pracuje caly weekend a mi sie po nocach juz nie chce samej siedziec. Zaraz dzwonie do Venus i jak wszystko bedzie dobrze to sie na niach zdecydujemy. Pod Skala ma zle opinie i pokoje dosc drogie, jak na nasz budzet (140zl a w Venus 85zl). |
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Oby była ładna pogoda JAk my bylismy to było zimno, a pogoda to widzialas jaka, ale i tak się ciesze![]() ale to jest futerał taki specjalnie do noszenia, żeby nie przeszkadzał, powiedziałam wczoraj o nim tż i powiedział, że musi to zobaczyć. Teraz mamy specjalną torbę na aparat i obiektyw, tylko, że na razie mamy jeden, więc kieszonka na obiektyw jest pusta
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam
Kubusewa super cena za nową suknie Kasia a miało być tak pięknie, też radzę szukać mniejszego mieszkania, mniej osób= mniej problemów Jazz bardzo mi się podobał the reader, super film A wiecie co, dzisiaj dzwoni mama no i się pyta jak moje włosy, a ja że opalizujący blond na różowa, a mama " o matko to może zmień fryzjera" a ja" ale mi się podoba" mama:" no to niedługo trzeba się będzie zapisywać do fryzjera na próbne czesanie", ja:" no tak, ale to po egzaminie jakoś, wiesz ja chcę takie po części rozpuszczone włosy, zaczesane na bok i lekko pokręcone, a reszta jakieś ładne upięcie" Mama: no co Ty włoski to musisz mieć do góry, tak ładnie jak miałaś na studniówce Ja: mamo na studniówce to mi się w ogole fryzura nie podobała, poza tym na ślub się robi znacznie niżej fryzurkę mama: nie no wyżej trzeba żeby welon przyczepić ja: ale ja nie wiem czy chcę welon mama: jak to nie chcesz welonu, przecież to zwyczaj, wszyscy noszą welon ja: ale ja nie wiem czy będzie pasował do sukienki i do mnie, ja chcę kwiatka mama: jakiego kwiatka, przecież to beznadziejnie wygląda, musisz mieć welon ja: ale S. nie miała welonu i w ogóle czasy się pozmieniały, tak jak z godzinami na ślub, teraz Panna Młoda nie zawsze ma welon mama: ale co Ty mówisz, welon musi byc ....pip pip .... pip... wyłączyła się ![]() czekam aż znowu zadzwoni... 10 min nie dzwoni to ide robić śniadanie i dostaje sms... nie mam zasięgu, nie wyobrażam sobie Ciebie bez welonu! Nawet te dziewczyny co są w ciąży i nie powinny go mieć zakładają go, to tradycja. Przemyśl to. No ja chyba zwariuję, to ja już nawet nie moge decydować sama jak będę wyglądała w dniu swojego ślubu nie wiem czy chcę welon, wszystko zalezy czy bedzie mi pasował, jak się w nim będę czuła, czy będzie pasował do sukni, ale wiecie co chyba zaczynam zbierać na suknię ślubną, fryzjera i makijaż bo coś czuję że mama mi nie da pieniędzy na to co ja chcę![]() ![]() Mam dosyć, żeby nie móc wypowiedzieć swojego zdania i wyglądać tak jak mi się to marzy, bo tradycja, bo to bo siamto, a jeszcze nie wiem jak zareaguje na to że suknia najpradopodobniej nie będzie bała tylko ecru, to chyba zemdleje jak to usłyszy bo przecież Panna Młoda musi mieć białą suknię! Wiecie co z każdym dniem odechciewa mi się tego całego ślubu i przyjęcia, chyba skorzystam z oferty taty i pojadę wziąć ślub w Vegas
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Madziulka nie mam więcej ruchu dobra mam 5 mieszkań teraz szukam dalej, jeszcze TZ ma gazetę a tych 2pokojowych było zdecydowanie więcej
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spoko, muszę sie nawodnić
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby![]() my tez mamy taki do noszenia, z takim mieciutki na ramie itp itd. ale ja i tak co chwile cykam foty i nie chcialoby mi sie aparatu non stop wyciagac z futeralu jak wyskoczy swistak to nie ma czasu na grzebanie w futerale ale ja to jestem fotograficzny len: zdjecia na trybie auto ewentualnie sceneria, futeralu niet, bo za duzo noszenia |
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję. Moi rodzice w nic sie nie wpieprzają, wszystkie decyzje podejmujemy sami z tż i uważają, że to nasza sprawa, bo nasz ślub. I tez nam na początku proponowali wyjazd zamiast wesela
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to musze mocno popic i wymieszac zeby byl kacor ![]() aczkowiek ostatnio pilam tylko i wylacznie zoladkowa gorzka z Tigerem (wiem, niezdrowo...) i rano tak mi w glowie na!@#$%& ze dramat no ale z mieszkanki wodki i napoju energetycznego nic lepszego wyjsc nie moglo |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No na kompakcie to nie poszalejesz z ustawieniami to lepiej jechac na auto
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ma mnostwo ustawien... ale ja nawet nie wiem co do czego, a instrukacje jest dosc opasla i mi sie jej nie chce czytac umiem sobie tylko przerzucac tryby (tego jest mnostwo), ustawiac pomocnicze krateczki (zeby horyzont byl rowno ) i ustawiac samowyzwalacz aczkolwiek nie odczuwam potrzeby posiadania glebszej wiedzy. zdjecia ktore robia mi sie podobaja, wiec starczy ![]() w weekendy we wrzesniu jeszcze jest dosc tloczno
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-29 o 10:30 |
|
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "mi też mowią że schudłam i to sporo"więc chyba dobrze ![]() Fajnie tak nic nie robić i chudnąć, chociaż w moim przypadku jest ruch-dużoooo jeżdżę na rowerze ![]() Piszecie o tych górach też bym pojechała ![]() Tak myślałam o Sylwku w górach, ale nie w jakimś mega obleganym miejscu ![]() Jeśli takie istnieje
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znosze energy drinków, ble. Już sam ich zapach mnie odrzuca. Chyba dziś pójdziemy na basen o ile będzie nam sie chcialo wyjśc z domu, ale cos czuję, że skończy sie na oglądaniu filmów ![]() Idę zrobic sniadanko, bo na razie tylko na jabłku jadę ![]() W ogóle to się strasznie cieszę, że juz mniej niz 10 miesięcy do ślubu zostało I na 99% weźmiemy te obrączki z Aparta albo jakies z przewagą bialego złota, bo jednak ślicznie wygladają Ale coś żółtego musi być. Chyba![]()
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
tez nie znosze
i nigdy ich nie pije ale z zoladkowa gorzka, lodem i cytrynka to co innego pychotka TZ ze szkolenia w Wawce przywiozl idee takiego drinka na podobnej zasadzie nie znosze rumu, ale drineczki z rumem to juz inna sprawa
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-29 o 10:37 |
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tata tez ma taki z trybami wlasnie i innymi przyciskami i nawet wysuwany obiektyw![]() No dokladnie, nie ma co na siłe kupowac lustrzanki po to, żeby się nadźwigac i na auto jechać. A czy we wrześneiu sa jeszcze adidasmeni? Decyzja zapadła, zjem jajecznicę
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż które obrączki chcecie? Ja nie wiem jak My zrobimy z tymi obraczkami ![]() Bo TŻ ma obrączki które dostał od rodziców-są one nowe, nikt ich nie nosił po prostu zostały kupione leżą i czekają. TŻ chce z nich zrobić obraczki dla Nas(tzn. złotnik to zrobi). A Ja myślę aby je sprzedać i dołożyć do tych co Nam się spodobają. I nie wiem jaka opcja jest lepsza ![]() A czemu to nie będzie Wam się chciało wyjść z domu dzisiaj?
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki,
ale sie za wami steskiniłam ![]() mase naskrobałyscie nie jestem w stanie tego nadrobic, przeczytam moze ostatnie strony, miłego dnia
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten tesciowy ma duzo wiecej trybow - np. 2 tryby do fotografowania dzieci, do zdjec zywnosci, do zachodow slonca, roznych sportow, na plazy, na sniegu, do architektury itp.ja bym nie miala cierpliwosci do lustrzanki znacznie jest mniej adidasmenow, aczkolwiek i na takich mozna trafic choc ze wzgledu na nizsza temperature juz raczej nie ma pan w japonkach
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa ja sobie też jajecznicę zrobię bo mi smaka narobiłaś
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
jhej dziewczyny!
wczoraj z wrażenia aż okresu dostałam wczoraj zasnąć nie mogłam i gdybym wiedziala że na wizazu jest towarzystwo to bym została z wami ![]() źle się dziś czułam rano dlatego rodzina pojechała na działkę a ja mam chatę wolną więc i wizaż będzie hehehe tż pojechał kupić drzwi do naszego mieszkania... matko mam nadzieję że ma dobry gust.. szkoda tylko że pomyśleli że powinni mnie też zabrać ze sobą dopiero jak już byli w sklepie ale w dupie mam drzwi... niech będą jakiekolwiek...Kasia bardzo dobrze ze szukacie mieszkania 2 pokojowego- ja też wolę mieszkać z mniejszą ilością osób bo mnie wkurza jak ja np chcę spac a ktoś za scianą się tłucze, słucha głosno muzyki no i kolejek do łazienki nie znoszę
|
#3411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sama kiecka to koszt koło 450 zł, jak się te nasze polaczkowe celniki zbiorą to moze bęzie max 600 zł No i muszę jeszcze dopytać paniąile chce za welon dobrany do sukni i musze spytac jaki ona ten welon chce dopasować Cytat:
![]() Cytat:
![]() O jaaa jak się masakrycznie najadłam
|
||
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Tancia tak się tą suknią podnieciłaś?
jak ja mam im napisać, że szukamy 2 pokojowego
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
a poza tym dziewczyny to muszę się wam wygadac bo nie mam komu... otóż czuję się jakby mnie facet rzucił.. czuję się jakaś taka oszukana przez moją miłość... oczywiście nie mówię tu o moim tżcie tylko o sukience
otóż myślałam że zakochać się w sukni ślubnej można tylko raz i że ona będzie mi wierna i w ogóle będzie piękna miłość aż do ślubu a tu jedna wielka marzyłam o tej jednej jedynej mojej miłości a tu proszę- mam już drugą, a do slubu jeszcze rok.. co więcej o tej pierwszej miłości już prawie zapomniałam- pozostał tylko niesmak jej niespełnienia... więc czy to była miłość??? i czy ta Kate którą kocham to też miłość??? nic już nie wiem
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na żywo nie sa az tak pomarańczowe FAjnie wyglądają i sie ładnie błyszczą Ja bym na Waszym miejscu sprzedala i kupiła gotowe.NIe będzie nam sie chciało wyjśc, bo pada i jest brzydko. Naszła mnie ochota na chrupki jakieś Już pare miesięcy nie jadłam, poprosze tż, żeby kupił prażynki jak będzie do mnie jechał![]() Cytat:
Ja sie czaje na tego wodoszczelnego Olympusa co Ci kiedys pokazywałam![]() Ja własnie nie widziałam nigdy nikogo w japonkach. Mi było glupio jak w wąwizie homole miałam na sobie sandalki Ale tam luz, bo to spacerowa ścieżka z metalowymi schodami, ale i tak mi było dziwnie a trekingow nie wzięlismy wtedy.Aaaaa w Metro było zdjęcie jaka byla kolejka na Giewont 15 sierpnia Słyszalam, ze byla kolejka ale nie potrafiłam jej sobie wyobrazić a jak zobaczylam to zdjęcie to miazgaja do tego zjadłam chocapic z mlekiem ![]() Cytat:
normalnie, że widzisz, ze sa problemowi i jeśli na tym etapie zaczynają się schody to Ty nie chcesz psuć sobie nerwów w przyszłości i lepiej dla was wszystkich będzie jak będziecie osobno miezkać. Poza tym Kasia co, jeśli oni za miesiąc-dwa stwierdzą, że jednak im strasznie ciasno i znajda sobie cos innego?Lepiej 2 pokoje.
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa, ale drogie te obrączki Ty lanserze
kurde ona mi pisze, że od poniedziałku szukamy od nowa, a ja nie chcę juz z nimi
|
#3419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko proszę teraz wyrazić się szczerze o Kate bo jak się potem dowiem ze wam się w ogóle nie podobała i gadałyście o niej dobrze tylko dlatego zebym sie lepiej czuła to pozabijam Cytat:
brzuch mnie boli przez ten głupi @ więc nic pożytecznego dziś nie zrobię chyba ze tż wróci do domu z zakupów drzwiowych to do niego pojadę i mu zrobię coś pożytecznego w łóżku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

a w niedziele jak dopisze pogoda moze sie skusimy na Rusinowa Polane i Gesia Szyje. co prawda juz tam bylismy, ale tam jest pieknie 
futeral to juz by bylo za duzo noszenia jak dla mnie
JAk my bylismy to było zimno, a pogoda to widzialas jaka, ale i tak się ciesze

TZ ze szkolenia w Wawce przywiozl idee takiego drinka 
Już pare miesięcy nie jadłam, poprosze tż, żeby kupił prażynki jak będzie do mnie jechał
Słyszalam, ze byla kolejka ale nie potrafiłam jej sobie wyobrazić a jak zobaczylam to zdjęcie to miazga