|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
http://i110.photobucket.com/albums/n...h/DSC01195.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n...h/DSC01194.jpg A torebki, wszystkie są skórzane. Druga i trzecia są z Ochnika, ta pierwsza z all. Właśnie ta trzecia tak mi się podoba, że chyba wezmę na kartę kredytową bo no... głupia baba jestem A te dwie pierwsze, to mam podobną z lumpeksu za 8 zł, ale już jest ostro zniszczona bo nie ze skóry |
|
|
|
|
#3452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Ewa ale moja mama jest za granicą więc nie pójdę z NIą do salonu, no chyba ze w grudniu, bo przyjeżdza na święta i będzie 2 tyg, a potem to dopiero chyba na tydzień przed ślubem. Ale nie rozumiem jak to jest że matka i córka mają zupełnie inne zdanie i gust, no po prostu zawsze widzimy wszystko inaczej Dziewczyny ale Wy macie wypasione aparaty ja tez mam teraz fajny, wprawdzie nie lustrzankę, bo nie było mnie stać, ale też ma wysuwany obiektyw i mnóstwo funkcji, a do tego funkcję inteligent auto że sam sobie ustawia tryb, nagrywanie w HD i jeszcze funkcję wykrywania uśmiechu, to jest najlepsze ![]() Ewa a ja tam się nie martwię o Twoją suknię, na pewno jeśli się okaże że trzeba ją troszkę zwęzić to krawcowa to zrobi, a za tą cenę to naprawdę super suknia bo czerwieni nie lubię na sobie ![]() Muszę lecieć bo jedziemy po prezent dla małego, stanęło na tym że chyba dostanie samolocik sterowany, bo podobno bardzo mu się to podobało, a już miał tylko popsuł : albo jakiś samochodzik, który umie skręcać hehe to podpowiedz od mojej cioci albo jeszcze bakugan ( nazwa dla wtajemniczonych, jakaś kulka podobno co się nią rzuca, ale szczegółów nie znamSamoa ale drogie te Wasze obrączki , kurcze tak dodajecie zdjęcia, ale mnie narazie żadne nie powaliły i nie wiem jeszcze jakie ja będę miała, zdaję sobie sprawę że te w katalogach na żywo wyglądają trochę inaczej ![]() Także lecę dziewczynki, aha jeszcze do Tancerki, nie chodz jużpo salonach żebyś się znowu w innej sukni nie zakochała, bo co to będzie>? Kate bardzo mi się podoba, mówię szczerze, a Emmy nie widziałam więc się nei wypowiem
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-08-29 o 12:08 |
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ty Samoa jakie masz odczucia po zakupie sukni- już spokój świety i nic nie oglądasz innego? ciekawe jakie to uczucie mieć już suknię pewnie nieziemskie
|
|
#3454 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Mojemu TŻtowi zepsuło się auto, jakiejś części nie może dostać i jeździłam z nim w poszukiwaniach, poza tym praca (fajnie jest i nawet mnie chwalą hihi). Wczoraj był 28, więc za rok o tej porze będę już mężatką i dostałam kolczyki i wisiorek Swarovskie, które mi się jakiś czas temu spodobały jak byliśmy razem na zakupach, i TŻ sobie to zapamiętał ![]() Muszę troszkę podczytać o czym dzisiaj rozmawiać bo k0ompletnie nie jestem w temacie. A dodatkowo ostatnio wizaż mi nie działał
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak jestes wysoka i szczupła to tez bedziesz dobrze wygladać ![]() Cos mi to zalatywalo Ochnikiem Chyba sobie kupię taka na imieniny
|
|
#3456 |
|
Rozeznanie
|
A'propo, sukien na "prawdziwych" dziewczynach;
znacie to prawda? http://www.maggiesottero.com/maggieBrides.aspx Fajne można obczaić jak wygląda większa panna młoda w danej sukni, i ogólnie. Duużo sukien jest ładniejszych niż w katalogach |
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oglądam, bo po co, patrzę tylko na te co dziewczyny wklejają, ale już inaczej, bo mam swoją Mierzyłam wszystkie rodzaje i w Lornie czułam sie najlepiej, mimo, że w pozostalych wygladałam równie ładnie, czułam, że w niej mogę iśc na ślub, bo czulam sie ślubnie a w pozostałych nie bardzo ślubnie. Także to jest clue - kup tą w której czujesz sie ślubnie, bo ładnie mozna wygladac w każdej![]() Także teraz jestem tylko Waszym kibicem
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na początku jak oglądałam na ebayu te suknie to byly różne i zielone: http://cgi.ebay.com/White-Wedding-Dr...d=p3286.c0.m14 potem widziałam niebieskie http://cgi.ebay.com/LACE-UP-BACK-PRO...d=p3286.c0.m14 a potem się okazało, że te kolorowe suknie są alfreda angelo http://www.alfredangelo.com i mori lee www.morilee.com ale uznaliśmy z TZ że te czerwień jednak najlepiej się prezentuje, mimo, ze moj TZ kocha niebieski i ja dostalam pierscionek zareczynowy z szafirami ![]() a co do mamy i jej "welon" SKoro jej nei ma no to kochana nie przejmuj się.. skoro jej nie ma to moze sobie gadaćdo woli. A ślub tak jak mówiłąm to tylko Twoja sprawa. Jeśli Twoja mam boi sięwstydu przed ciotkami to niech ich nie każe zapraszać i już
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, muszę to zapamiętać
chociaż nie wiem jak tą teorię mam wprowadzić w praktykę hehehe ależ mi zamieszała w głowie ta wczorajsza wizyta w salonach no luuuudzie najgorsze jest to że teraz się zaczynają wyprzedaże i coraz mniej sukien można zobaczyć na zywo bo te chodliwe modele idą jak świeże bułeczki więc dziewczyny!!! jak chcecie coś wyhaczyć na okazjach albo w ogóle zmierzyć jeszcze tegoroczną kolekcję to idźcie do salonów póki coś tam w nich jeszcze wisi
|
#3460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mam takie wyobrażenie odnośnie sukni, że w którymś momencie poczuję, że to TA, że w którejs poczuję się wyjątkowo
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Certina troszkę cię rozumiem z tą twoja mamą bo moja też często narzucić chce mi swoje zdanie co do wesela.. jeśli na czymś mi nie zależy i mi sprawa zwisa to sie nawet godzę ale jak na czymś mi baaardzo zależy i ma być tak jak chcę to wtedy jest dzika awantura ale stawiam na swoim
wczoraj jak byłam w salonie z sukniami to mama chciała żebym zmierzyła suknie jaka jej się podobała na wieszaku ale jak w niej stanęłam przed lustrem to mama sama widziała jaki mam wyraz twarzy w niej ale z drugiej strony welon- jak jest ladnie dobrany to jest bardzo fajnym ślubnym dodatkiem więc może jeszcze nie skreślaj go tak na amen![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
i nagle mój wymarzony świat sukni ślubnych się zawalił drugi raz poczułam że to TA... i wcale to nie jest fajne...
|
|
#3462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze kupić jakiś nawóz do storczyków Cały czas zapominam.Tż do mnie jedzie z prażynkami Cytat:
A jednak nie było potrzeby![]() 9 miesięcy i 3 tygodnie ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- W ogóle pomyślałam teraz jak to będzie jak będę stać w moim pokoju w mojej sukni przed moim lustrem Ale fajnie Strasznie mi się podoba i nie moge się doczkeać ślubu i chce juz wreszcie nosic obrączkę i byc żona mojego tzcika
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-08-29 o 12:37 |
||
|
|
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancerka nie skreślam welonu, tak jak już pisałam welon jeśli będzie łądnie dobrany do sukienki, fryzury jaką chcę i do mnie samej to będzie
ja tez odpuszczam w tych mało ważnych dla mnie kwestiach, ale wiesz z moją mamą to tak, jak jej dasz palec, ( chodzi o jakąś część gdzie jej zdanie jest przeforsowane ) to chce całą rękę, czyli wszystko resztę, bo jej się tak podoba, bo wszyscy tak robią itd... długo by mówić.Kubusewa i tak zrobię po swojemu, ale mam czasami takie jazdy przez telefon że już ręce załamuję i nie wiem co to będzie jak mama przyjedzie, wszystko już będzie zamówione a ona powie : Ty chcesz iść tak ubrana do ślubu? No to przecież wielka przykrość mnie dopadnie, że mama mówi takie rzeczy, w ogóle ja się bardzo przejmuję tym co mówi mama, bo nie chcę żeby jej zdanie się nie liczyło, ale w ogóle nie rozumie mnie i chyba zrozumiec nie chce, a jak się słyszy ciągle inna wizje od swojej mamy niż mam ja sama to już sama nie wiem co robić. Ale postanowień nie zmienię, jak mi się coś nie spodoba to jak mówię sama nazbieram na kieckę, fryzjera i makijaż i mam w a zapomniałam, odpisałam mamie na sms: "Mamo chcialabym móc sama zadecydować jak bęę wyglądać w dniu mojego ślubu, a temat welonu nie jest przesądzony, bo jeśli będzie pasował do sukni, fryzury i mnie samej to będzie, ale pewnie z kwiatka we włosach nie zrezygnuję, bo bardzo mi się to podoba, a co do fryzury to na pewno nie będzie taka jak ze 100dniówki bo tamta była beznadziejna. Całuję" Mam nadzieję że nie poczuje się urażona, ale dałam jej do zrozumienia że to co ja chcę powinno być w tym dniu najważniejsze ![]() Ewa,co do Sukni to ta z niebieskim wygląda ślicznie moim zdaniem ale z czerwonym też fajnie, tylko no nie mój kolor ewidentnie hehe ja też mam jeden pierścionek z szafirem, i dlatego mój zaręczynowy szafiru nie ma, bo TŻ nie chciał powielać tego co już mam, a ten z szafirem mam od Taty, dostałam na 18 urodziny i od tamtego czasu go nie zdejmuję ![]() no już muszę lecieć, nadrobię Was wieczorkiem Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-08-29 o 12:48 |
|
|
|
#3464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi Kate wykupią to ja nie wiem co zrobię a myślałam że jak ślub za rok to spokój z suknią a tu proszę- niemal gonitwa za sukniami żeby zdążyć przymierzyć zanim ktoś ją wykupi! Cytat:
![]() a co do suwaczka to oooo matko jak ja ci zazdroszczę jak twój rumak już daleko o jaaaacie!!!!toż to "zaraz" ślub
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-08-29 o 12:48 |
||
|
|
|
#3465 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki wizaż mi szwankuje, więc przepraszam za podwójne posty
![]() tancerka faktycznie tak może być, że okaże się iz będzie problem z wyborem Tyle, że ja jeszcze nie byłam mierzyć żadnej sukni, więc trwam przy swoim wyobrażeniu hihi
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-08-29 o 12:55 |
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
mój TZ wczoraj mi powiedział, że zrobi wszystko żebym miała wymarzona suknię i będę miała nową
miło mi się zrobiło, kochany jest
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko mi teraz czas leci
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka jedna z moich wizji Ciebie:
http://www.maggiesottero.com/viewBride.aspx?Id=5728
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok szukamy w 4 doszłyśmy do wniosku, że 6 osób to tłok i nigdy się nie dogadamy, bo zawsze jeden pokój jest taki karakanek no to problem z głowy teraz mieszkanie!
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak Kasia! tak właśnie będzie- będziemy miały wymarzone suknie slubne niezależnie od wszystkiego na stronce Annais napisane jest już że rozpoczęła się wyprzedaż kolekcji 2009 więc miejmy nadzieję że napalone panny młode nie wykupią wszystkich najlepszych modeli i jeszcze coś zmierzymy hehehe
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
ktos mi zalal telefon
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś?? a u Was to deszcz nie pada ?? może położyłaś przy otwartym oknie telefon albo kitek nasikał
![]() Jak to ktoś zalał telefon JA swojego zawsze pilnuję.. Bo to moje narzędzie kontaktu z TZ więc prawie jak relikwia |
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
to juz wiemy co Lain dostanie na urodzinki
![]() Nie płacz, siostra odkupi Cytat:
|
|
#3478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasiu i jak z tym mieszkaniem, znaleźliście coś? Bo wybacz, ale nie nadrobiłam tylu stron i nie jestem na bieżąco
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przyznaję że ogólnie suknia jest ładna i teoretycznie w moim typie
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
albo napłakał
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

A zdjęcia na mailu. Jak wróci możesz z nią pogadać.

ja tez mam teraz fajny, wprawdzie nie lustrzankę, bo nie było mnie stać, ale też ma wysuwany obiektyw i mnóstwo funkcji, a do tego funkcję inteligent auto że sam sobie ustawia tryb, nagrywanie w HD i jeszcze funkcję wykrywania uśmiechu, to jest najlepsze 
, kurcze tak dodajecie zdjęcia, ale mnie narazie żadne nie powaliły i nie wiem jeszcze jakie ja będę miała, zdaję sobie sprawę że te w katalogach na żywo wyglądają trochę inaczej 
pewnie nieziemskie
Mojemu TŻtowi zepsuło się auto, jakiejś części nie może dostać i jeździłam z nim w poszukiwaniach, poza tym praca (fajnie jest i nawet mnie chwalą hihi). Wczoraj był 28, więc za rok o tej porze będę już mężatką 

i nagle mój wymarzony świat sukni ślubnych się zawalił

a myślałam że jak ślub za rok to spokój z suknią a tu proszę- niemal gonitwa za sukniami żeby zdążyć przymierzyć zanim ktoś ją wykupi!