|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
I lubię ten smak, gdy w ustach mam słowo ' o fuck'
- kocham Cię Skarbie. już na zawsze razem .. nie pozwolę zniszczyć tego co nas łączy . - jesteś beznadziejny. nawet kłamać już nie potrafisz .. pasowałeś mi do butów. nic poza tym. powiedziała "spróbujmy" - dostała nieprzespane noce. Może i bym płakała, gdyby to nie wiązało się z rozmazanym makijażem. sprawa przykra jak twoja pała - wole robić to sama ! /
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
xinnaodciebiex.
jak siostra mi, zaczynasz byc. bo my razem, mamy swój zamknięty świat, czujesz?. juz zawsze bedziesz. moja cudowna. 'ludzi czesto nie ma gdy sa potrzebni.' - to Ona, znów pozwoliła mi o tym zapomnieć. juz zawsze podawać ci ręke, gdy bedziesz tego potrzebowała. twoja ręka mnie podnosi. Gdy upadam. nic wiecej nie wymysle kotek, przepraszam. ![]() kochanaa - dziekuje. <3 kiedy zobaczyłam, ze dodałas post i opisy było tylko 'oo' . ;**---------------------------- odrobinkę zalatuje chandrą, depresją tudzież dyskomfortem wszelkim innej masci. obejrze też zachód i też poczuje się szczęśliwa, jak inni, choć nawet nie jestem nad morzem i nie słysze fal rozbijających się o brzeg w porach przypływu. Kojarzy mi się też z grubymi palczastymi skarpetami w kolorowe paski aż nad kolana, płaszczami z dużymi, odpadającymi guzikami, chłodną wodą na policzkach i karuzelą wiatru naszych włosów i płomiennych liści. ON. I wróżyłam, że nie będe tęsknić za łącznością telefoniczną, moim biurkiem z kawałkami orzechów z czekolady w szufladzie i już prawie nieodczuwalnym tchnieniem tak bardzo znanych ludzkich ulic. Chwilami coś jednak ciśnie tuż pod naskórkiem, jakby chciało wyjść ukradkiem z wewnątrz, mi w paradę. zaświeciło słońce, teraz razi mnie swoimi promieniami w oczy, ale to dobrze, wystawie twarz, może to słońce nareszcie stopi ten lód, który nieubłaganie siedzi w kącie mojej głowy i urządza sobie maraton. |
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam myśleć, że tracę swoje poczucie humoru. wszystko jest tak napięte i przygnębiające. prawie czuję, że muszę sprawdzać temperaturę w pokoju jak tylko do niego wejdę. to jak wszystkie oczy wpatrzone we mnie - staram się unikać jakiegokolwiek kontaktu wzrokowego, bo jeśli go nie uniknę, to otworzy to drzwi do konwersacji, jakbym tego chciała.
sposób, w jaki się porusza, w jaki sprawia, że eksploduję sprawia, że deszcz zaczyna padać i nie przestaje i nie mogę się ruszać, mogę tylko siedzieć i patrzeć. spróbować dać upust emocjom. potrzebuję jednak czegoś do wypchnięcia mnie z tego gó.wna.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
i prawidłowo, że ci wstyd . Wiesz co jak możesz ? jesteś okropna
![]() no ale ewentualnie ci to wybaczę ![]() Cytat:
przecież ty i tak tu wrócisz więc o co tyle szumu przecież nie zrobiłabyś nam tego ;]cya ![]() _________________________ ___ nie mógłbyś zaczekać na coś nowego ? [ couldn't u wait for somethin` new ?] i wczoraj myślałam o tobie . [ and yesterday I thought of u .] to daje mi do myślenia . [it left me to think .] nigdy więcej samotnych nocy . [ no more alone nights .]
|
|
#755 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a te niżej zabieram, cudne ![]() Cytat:
![]() ____________________ upijam się twoim widokiem. daj mi przeżyć, bo życie ma zbyt wysoką cenę. tańczyłam przy przepaści. czekałam aż mnie złapiesz. jestem kobietą, przestań więc wyzywać mnie, że uwodzę Cię na każdym kroku. piszemy tak, żeby ani on, ani ona się nie dowiedzieli. patrzymy na siebie z ukrycia. wszystko robimy po kryjomu. uwielbiam kiedy wszyscy myślą, że mam cię gdzieś i plotkują na twój temat przy mnie. wiesz, cholernie chce mi się wtedy śmiać. kiedy patrzę na twoje zdjęcie, nie mogę uwierzyć, że, cholera, nie jesteś mój !
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-08-29 o 14:57 |
||
|
|
|
#756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wracaj szybko!!! <3"On wszedł z butami w moje życie, z reszta ty tez ale chce żebyś już został, ściągnął buty i się rozgościł" |
|
|
|
|
#757 |
|
Raczkowanie
|
pocałuj mnie w d*** przez cytrynkę , żeby Ci za słodko nie było .
tylko wspomnienie co jest miłe jak twój dotyk nie pozwala zapomnieć że miłość to narkotyk. lata lecą nieustannie a ty wciąż ta sama mina , powiedz co cie gryzie może będzie z tego finał. mimo że czasem sparze się, szukam ciepła niech ogrzeje mnie czy uczucia zawsze muszą boleć ? o tym nie mówili w szkole .
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Życie dziś znów się do mnie uśmiechnęło. Niestety jak zwykle, fałszywie. Zaczynam od nowa. Tym razem ciut mniej naiwnie. Tak ciężko wyrazić mi to co czuje. Pozwól, że po prostu dam Ci to odczuć gestami.
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
chyba jestes niepowazna zadajac takie pytania, panno bananowa - nawet te cale chikity nie daja takich opisow jak Ty
Nie zasługuje na to. Jakkolwiek to absurdalnie zabrzmi. Jakkolwiek egoistyczne może się to nie wydać. Nie wiem co takiego mam w sobie, że wydaje się wam wszystkim, że możecie mnie lekceważyć. Spóźniać się. Nie przychodzić. Zostawiać. Szydzić. To koniec, uwierz.
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
całując mnie myślałeś o niej .
I z czasem zacznie drażnić nas nawet krzywo powieszony obrazek na ścianie.. do wynajęcia niebo z widokiem na raj. nie obiecuj. Nie traktowała go poważnie, igrała z jego uczuciami. za to spojrzenie.. w kolorze Blue Curacao Tyle szczęścia że się można zadławić. nawleczmy na nitkę koralik nadziei.. zauroczona bez opamiętania <3 zdążyłam zauważyć, że kłamstwo masz już opanowane do perfekcji.
Edytowane przez illusion060 Czas edycji: 2009-08-29 o 16:29 |
|
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
Kissabble,
__ inne były marzenia. ona tylko czasem miała dosyć życia. Częściej życie miało dosyć jej. czasem jest tak, że uśmiechasz się do kubka z herbatą. czasem płaczesz w tłumie ludzi. pewnie tego jeszcze nie zrozumiesz. ale kocham Cię, tak, że ja pier_ole. jeśli zginę, to w przekonaniu, że robiłam to, co naprawdę kochałam. bez Ciebie wszystko byłoby takie nieważne.
M. ; * http://streemo.pl/Portal/529958,Utwor,BJN_Perla.ht ml J A R A Ć S I Ę ! Edytowane przez MySmallCornerInSky Czas edycji: 2009-08-29 o 15:20 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Zadomowienie
|
Kochanie, przeszłabym nawet Alpy, wyłącznie po to , żeby policzyć piegi na Twoim ciele .
do ciebie należy miejsce, gdzie kryją się wszystkie moje myśli i właśnie pod twoim ubraniem je odnajduję . przez ciebie zapomniałam jak łatwo jest kłamać . szukając trochę miłości .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-29 o 19:13 |
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Cudowne spojrzenie, co płynie z jej oczu. Kobiety pragną bardziej. Na pytanie DLACZEGO - nigdy nie ma normalnej odpowiedzi.. Podeptane kwiaty miłości na ścieżce życia..
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnie, te łzy to tylko alergia. Alergia na Twoją nieobecność przy mnie.
Obiecałam sobie, że nię będę płakać. Nie będę. Ku.wa, a jednak. Byłam naiwna, że wierzyłam we wszystkie te piękne słowa. Powinnam dostrzec, że są one zbyt piękne. Naiwna. Wiesz co, momentami zastanawiam się jak by to było nie poznać prawdy. Żyć w tej słodkiej nieświadomości. Nie licz na to, że portier otworzy Ci drzwi do mojego serca, gestem zapraszając do środka. Twój romans stulecia dobiegł końca. Królewicz nie wróci. Nikt nie wyrwie Cię pocałunkiem ze złego snu. Wykonując psychodeliczny taniec. |
|
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was wszystkie po krótkiej i niezauważalnej przerwie. Brak dostępu do Internetu
Dziękuje za wszystkie pochwały Realgirl89 - nieważne że na warunkowym- ważne, że jesteś ![]() Powiem tyle- PĘDZICIE JAK SZALONE ![]() ![]() ![]() ![]() ____________ Twoje linie papilarne wciąż są na moich szybach
Nie chcę więcej tej makaronowej miłości Pada. Czy nawet niebo żyje w empatii ze mną? makaronizm miłości
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-08-29 o 16:45 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
- czekać. czy to to samo, co tęsknić?
- nie, dla mnie nie. przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów, nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura.. przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. przy tęsknocie tak... z nią będziesz szczęśliwszy.
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Suveeee....???? :(
Ya no se La vida se me va.
Tak naprawdę, życie jest świetne. Volando entre mis suenos. Marząc, tracimy wszystko. Que lo bueno siempre tiene un final? Czemu wszystkie dobre rzeczy zmierzają do końca? Como uma força que ninguem pode parar. Z całą siłą, której nikt nie zatrzyma. Yo me valgo del recuerdo. Dowartościowuję się wspomnieniami.
|
#768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ___________ lubię Twój zimny odech na moim bladym karku. lubisz mnie bez sukienki, tak wiem. zanim zasnę, chciałabym usłyszeć, że jestem najważniejsza. uwielbianie czyichś oczu jest bardzo tandetne. ale w życiu i tandety trzeba skosztować.
|
|
|
#769 |
|
BAN stały
|
piękne, szare niebo bez oślepiającego słońca. w powietrzu czuć nadchodzącą jesień, a ja uśmiecham się do ściany. tak, jest o wiele lepiej.
You rock my world. |
|
|
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mega opisy.!!! ![]() Właśnie ten uśmiech pomaga mi przetrwać złe chwile. Każde kolejne spojrzenie na tą twarz przypomina mi, że mam dla kogo żyć. To Jego dłonie są podporą dla mnie i ciepłem, które dostaję. Mimo, że wyglądają na całkiem zwyczajne, mają w sobie moc, która tylko mi potrafi otrzeć łzy. Usta, mówią mi wszystko co mogłabym najlepszego usłyszeć. Całują moje za każdym razem tak, jakby jutro miało nie być świata. Jego oczy, patrzące w moje za każdym razem z jeszcze wiekszą miłością i wdzięcznością. Mimo, że też czasem płaczą, są piękne. Uszy, które słuchają dokładnie każdego mojego wypowiedzianego słowa. Włosy Jego, z każdym moim dotykiem chcą mi powiedzieć, żebym nie przestawała. Nieskazitelna skóra, która z każdym ruchem moich palców ma dreszcze. Silne ramię, służące mi w chwilach dobrych i złych. Szyja i kark chciałyby, bym całowała bez przerwy. /jesteś tą kobietą, co życie dla niej, żyjesz dla mnie. Jesteś tą kobietą, wiesz. Wiem jak pachniesz, przy Tobie zasnę./ ... dobrze wiesz, że moje serce należy do Ciebie. Dobrze wiesz, że zrobię wszystko, byś miał je zawsze w sobie. <3 Kiedy patrzę w Twe oczy, widzę siebie. Wiem - jesteś mną i na zawsze już będziesz. Ten splot. Jesteś mną, jestem Tobą, jesteś mną, jestem Tobą.. I nie wiem, kiedy Ty nie wiesz. Jesdno spojrzenie wystarczy. To nas z sobą połączyło, świeci nam jedna gwiazda, towarzyszy jedna miłość. Nikt sobie nie pozwala, żeby z czymkolwiek nawalać. Dlatego nadajemy wspólnie na tych samych falach. Też odczuwasz paraliż, jak coś nie tak jest między nami. Każdy robi głupoty, lecz o to w tym tu chodzi. Że, mimo że są kłopoty to umiemy się pogodzić. Czasem jestem ciężka, czasem nie jest lekko. To jestem Ci wdzięczna, że umiesz to tak dzielnie znieść to. Czasem jestem zła, w czymś się pogubię. Wtedy nikt, tak jak Ty lepiej mnie nie rozumie. Jesteś mną, jestem Tobą, jesteś mną, jestem Tobą.. ` moje biodra, moje uda hipnotyzują Cięę. |
|
|
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
Toogether93 będziemy tęsknić Słońce <3 ;* ;* ;* ________________ Obawiam się jutra, on mówi: 'nie rozczaruj się, nie znam siebie na tyle by obiecać coś.'
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Toogether93 - możesz mieć milion procent pewności, że nigdy o Tobie kochana nie zapomnę. < 3 będę tu czekać na Ciebie i na te cudne opisy.. < 3 już tęsknię..
trzymaj się słońce. Kochanaa - to jest wielki comeback ! i nie pleć głupot, wszystkie tu tęskniłyśmy. ; **bananowalaska - tęskniłaaam. < 33 ; ** xinnaodciebiex - wybacz, ale nic nie wymyślę. dontlookdown - zachwycasz.. ![]() Cytat:
nie wierzę.. ; o bardzo się cieszę, że się spodobało. nie ma się co wstydzić.. ; d dla mnie możesz tak kraść już zawsze. ; * kolejny szok. ! ; o bierz co chcesz, słońce. ; ** ____ spoglądam czasem w lustro. tak dla pewności. sprawdzam, czy jeszcze jestem. jeszcze nikt nie dał mi tego co Ty. a my rozmawiamy tylko wtedy. kiedy inni rozmawiają. cześć brzydki. < 3 wiesz, to nie pierwszy raz, kiedy jest nam do siebie nie po drodze. zamknij drzwi i chodź. zobaczysz o co mi chodzi. i ktoś kiedyś wspomni nasze love story.
|
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
smoli - dziekuje ;**
toogether93 - ja, byłam w interancie, i tam zazwyczaj są sale komputerowe, wiec miejmy nadzieje,bedziesz zagladac ;**------------------- w smutku znajdę sens, a w smiechu skryje się .. zaczekam na Ciebie tam .. |
|
|
|
#774 |
|
xoxo
|
Człowiek to rogaty anioł...
Tak musi być. Młodzi jesteśmy - uczymy się żyć... Ludzie najczęściej sami sobie stwarzają problemy. I nie, nie mówię o wymyślaniu ich. Oni naprawdę sami je tworzą. Mieszają, kłamią, robią to czego nie powinni, igrają z ogniem. To odważne, ale głupie. Odważne, ale i tak zawsze wszystko wychodzi nie tak jak sobie tego życzą. Nawet płacz mnie zostawił Tęsknota z nadużycia kona I zostaje pustka? Potknęłam się o namiętność. Przeszyła mnie na wskroś. Pomieszała w głowie... Nie wiem czy to miłość. Kieruje mną jak kukiełką... Pokochała go a on tak jak marionetka szmaciana laleczka nie umiał jej pokochać prawdziwymi uczuciami. Napisać setki wierszy o miłości, a nigdy jej tak naprawdę nie przeżyć. Cóż za perfidny szczyt przewrotności. W mojej głowie fantazje o tobie... Niczym obsesja, wślizgnęły się we mnie całą, by dać mi szczęścia złudzenie. Co zrobić z życiem? Kontynuować tę farsę. Bóg stworzył i zostawił nam świat , pozwalając uczynić go takim jakim chcemy , jak widać - nie wyszło nam to najlepiej Mojemu umysłowi tak niewiele potrzeba do szczęścia, lecz serce wciąż pozostaje smutne... Zabrałeś Mi serce... wracaj po ciało pytasz jak możesz zmienić ten podły świat? Pokochaj swoich wrogów a zobaczysz że to nie on jest taki podły tylko zamknięty w sobie Samotność ma dwie twarze i szeroką gamę odcieni... Ta, która doskwiera. I ta, która wyzwala. Są charaktery, które nigdy się nie zgrają. Nie znaczy to jednak, że nie mogą się szanować. -Usiądź obok - poprosiła - zrobił to bez słowa. -A teraz przytul. 5 sekund później poczuła jego dłoń oplatającą jej talię. -Pocałuj moje usta. Zrobił to w tak czuły i delikatny sposób. -A teraz... -Co mam zrobić? - zapytał bez emocji. -Pokochaj mnie, tak, byś każdej nocy szukał ustami moich ust. Tak, byś uzależnił się od mojego dotyku. Tak, byś nie mógł beze mnie żyć... To właśnie chcę byś zrobił. -Tego nie możesz mieć na zawołanie... niestety. - mówiąc to wstał i odszedł. Pojawił się w Jej życiu o 9 schodów i dwa słowa za późno . Dwa słowa .. aż dwa słowa . Spóźnił się o jedno` Kocham Cię` . Spóźnił się ku.rwa mać !
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
coraz częsciej, udawałam przed sobą, że nie obchodzą mnie twoje oczy...
Jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha, daje Ci to setkę powodów by żyć. o jedno zdanie za daleko i rozsypała się konstrukcja naszego porozumienia. juz nie czuję Twoich wirtualnych pocałunków .. teraz płacę za to, ze chciałam być szczęsliwa .. Głupie myśli coraz częściej nie pozwalają mi zasnąć... Never thought I’d see the day you'd play me. Nigdy nie sądziłam, że dożyję dnia gdy będziesz się mną bawił. Do Ciebie mnie ciągnie, spójrz jak iskrzy. życzę powodzenia w dalszej drodze do 'sukcesu'. Nigdy nie przepraszaj, nie tłumacz. edit : styrana widzę Cię! ![]() wracaj! < 33 ;* Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2009-08-29 o 17:55 |
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Su veee !!!!!.... uhh.
Chcę odejść kiedy nadziej umrze.
Lubię niebieski i czerwony oraz pot i łzy, miłość którą posiadasz ty! Hej! Cada vez, que yo me voy, llevo a un lado de mi piel. Tus fotografias para verlas cada vez. Que tu ausencia me devora entero el corazon, Y yo no tengo remedio mas, que amarte. (Za każdym razem kiedy odchodzę. Noszę obok mej skóry Twoje zdjęcia. Żeby oglądać je za każdym razem. Kiedy Twoja nieobecność pożera mi całe serce. I nie mam innego wyjścia jak kochać Cię.)
|
#777 | ||
|
Zadomowienie
|
<33
Cytat:
![]() ![]() ![]() będzie mi Ciebie brakowało.. bardzo.. ![]() Cytat:
Burzę się na wszystkich, że mnie za nic, kur.wa mają!! I wszystko znowu trafia szlag!
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-08-29 o 18:17 |
||
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
TiS - zachwycasz, kochanie
Usiądę tam, na naszym miejscu.
W jednej sekundzie przeniosę się w tamte chwile, bo tylko to mi pozostało. Nadchodzące noce przerażają me powieki, które potrzebują odpoczynku. Jak długo mają jeszcze czekać? Nie chcę się z ciebie budzić. potrzebuję cię tak, jak serce potrzebuje bić. Twierdzisz, że mnie potrzebujesz, potem idziesz i tak mnie niszczysz. Sama się nie wyleczę, choćbym posiadała najlepszy lek. Potrzebna jest mi druga osoba, która dostarczy mi prawdziwą dawkę endorfin.
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <33
Toogether93
skarbie mój kocham Cię ![]() Ten, kogo kocham musi być kimś wyjątkowym.
Mówić, jak przed pierwszym grzechem. Teraz, potem, zawsze i na wieki. Chciałabym zabrać Cie gdzieś, zdala od problemów. Twoje imię przegryza moje tętnice. Żyć - to mrugać sercem. Ja się zawiodłam, cień mój zawiódł się. Znowu uzależniłam się od tabletek szczęścia.
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
loveISshit - Melduje się !
. Niezmiernie mi miło,kochana <3. _________________________ _______ Być może jestem tylko jedną z wielu nic nie znaczącą bagatelą... Siedzisz w swojej twierdzy przez pomyłke nazwanej pokojem. Twój rozum stał się składem zużytych słów. Zawieszona chwila pośpiechem sprężona Chcesz dziś zaowocować myślami Podeprzeć nimi optymizmu ściany. Odchodzisz z gasnącymi uczuciami Miłością wypełniły się spojrzenia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

aż mi wstyd 
Mam nadzieję, że będziecie czekać, pamiętać i że te forum nie zmieni się na gorsze, kiedy postanowię wreszcie tutaj zajrzeć... Uzależniłam się już od was... I poznałam tutaj wiele wspaniałych osób... - nie wiem, jak bez Was wytrzymam... Po prostu nie wiem... Już tęsknię za Wami, za waszymi opisami... Zresztą wszystkie jesteście cudowne, ... KaMa2704,...Was okradałam najczęściej ...[...]

trzymaj się słońce.