|
|
#1921 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
)- szal byl dalej, ale ja jestem wysoka i to naprawde dla mnie roznicy nie robi.W zime chodzilam w plaskich dlugich kozakach. Cytat:
Cytat:
Ale jak sie z moim klocilam, ale nie o laski, tylko tak poprostu to czasem tez potrafil walnac " gwiaaazda" Jak ja tego niecierpialam, bo wbrew pozorom niczym nie gwiazduje, poprostu o siebie dbam.Smutno mi sie zrobilo. Cytat:
Cytat:
Ale sluchajcie, uwielbiam zima kaptury. Najlepsze co moze byc dla "gwiazdy".Mam zly dzien, zakladam kaptur i nikt mnie juz nie widzi i mozna przemknac.
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-08-29 o 18:38 |
|||||
|
|
|
#1922 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
on był i jest jedynym z ktorym spałam i kochałam, ja tez byłam jego pierwszą i podejrzewam ze dlatego mnie zostawił bo nie poszalał wczesniej.Ja mam tylko jedna prawdziwa kolezanke - wspolokatorke, ale nie wychodzi do baru czy na imprezy bez chlopaka a jej chlopak bez mojego byłego chlopaka ot i dlatego nie wychodzimy razem ![]() Kurtke zimową mam bez kaptura nie mam gdzie sie schowac chyba tylko czapke na twarz naciagnac moge ;p---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- przepraszam blond bejbe to tak zabrzmiało "panieneczko , gwiazdo" jakbym mówiła o Tobie , a nie chodzilo mi o to na co wyszło ;p
|
|
|
#1923 |
|
Zadomowienie
|
o no to prosze bylas w tak dlugim zwiazku jakim ja jestem, czyli jego pierwsza powazna, w ktorej zakochal sie bez pamieci. I tez zbytnio nie ma porownania i to mnie wkurza. No byl okres, ze prawie sie rozstalismy, bo zauroczyl sie w jakiejs malolatce. A to pisalam na watku na intymnym. To byla dla mnie tragedia i depresja. Wybaczylam.
I wiecie mogl mnie zostawic dla malolatki( nie chce tu nikogo obrazac, to nie o to chodzi), zwyklej, szarej myszki, dlatego, ze ona moglaby zrobic dla niego wszystko, ustawionego faceta z autem , mieszkaniem itd. A dla mnie to jest juz wszytsko normalne, bo razem do tego doszlismy i to utrzymujemy.
|
#1924 | |
|
Rozeznanie
|
Ja sie zaraz rozpłacze
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- najbardziej mnie zabolało kiedy spytałam (w tym czasie kiedy mieszkalismy razem) sie czy jakby musiał wybierac zostawił by mnie czy swój zespół - odpowiedział krotko zespołu nigdy nie zostawie. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
( nie chcialabym zeby mnie ktos zle zrozumiał wrecz przeciwnie jest tak ładniut ze to nie pierwszy i nie ostatni zwiazek w jej zyciu no chociaz wyjatki sie zdazaja)
Edytowane przez marlenkarr Czas edycji: 2009-08-29 o 19:27 |
|
|
|
|
#1925 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale jedynie "po" mogę wstawić coś pokombinuje ![]() Dziewczyny... mam pytanko... nie można mieć dwóch wątków z ciuszkami na wymiane? bo jedna wizażyustka mi zwróciła uwagę.. a ja widziałam kilka wątkow u niektorych
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-08-29 o 20:31 |
|
|
|
|
#1927 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie pamiętam (przepraszam Do niektórych czasem by wypadało powiedzieć: "nie znasz mnie, to mnie nie oceniaj". Więc jeśli chcesz różowy to kup, nie można patrzeć na innych ludzi tylko, bo chyba wszystkie chodziłybyśmy jak takie szare myszki.
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego?
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, ale to nie znaczy, ze nie warto miec. Ja mam przyjaciolke, nawet 2. Z jedna co prawda kontakt ostatnio nie jet super, bo wyjechala i nie ma neta, ale daje rade. A ta druga jest caly czas na miejscu, mieszka pietro wyzej. Mamy czasem jakies spiecia, to prawda, ale nie wyobrazam sobie, zeby jej nie bylo.
|
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczynki
czarnuleczka jakiego samoopalacza użyłaś ![]() A tak przy okazji czy do bluzki z kołnierzykiem, zapinanej na guziki, krótki rękaw, wzór kratka będzie pasował jakiś sweterek na jesień???? ![]()
|
#1932 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
Różowy laptop sama bym kupiła, uwielbiam różowe rzeczy.
Jak chcesz kupić to się nie zastanawiaj i nie oglądaj co ktoś sobie pomyśli ; co to ludzie mają za Ciebie decydować co masz kupić? Ja jestem na tak |
|
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
Skarbeńki porcja foteczek
|
|
|
|
#1935 |
|
Wtajemniczenie
|
2.
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1251572941 -ładniutka Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-08-29 o 21:15 |
|
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
3.
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnuleczka - wystaw tę torebkę jako zwyczajną - nie umieszczając w ogóle znaków, że jest to LV ani żadnych aluzji, i dopisz, że nie możesz poświadczyć o oryginalności :
http://www.allegro.pl/item727916171_...elegancka.html to jest moja - zobacz może pomoże Ci w jakiś sposób. Mam nadzieję, że nie wycofają mojej również, bo już raz wycofali, ale wtedy miałam, że jest to LV
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1939 |
|
Wtajemniczenie
|
4.
|
|
|
|
#1940 |
|
Wtajemniczenie
|
5.
|
|
|
|
#1941 |
|
Wtajemniczenie
|
6.
|
|
|
|
#1942 |
|
Wtajemniczenie
|
7.
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
foto
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zrozumial...bolalo jak cholera, i teraz "sa skutki picia wodki" czyli ewentualne problemy nerwicowo-depresyjne. No, ale pomagam sobie tabletkami ziolowymi. Czasem tak bywa w zyciu. Po dwudziestce doswiadczylam jakie to zycie nie jest kolorowe, i jak to niefajnie jest byc doroslym, bo wczesniej ciagle w gniezdzie rodzicow. Dlatego te mlodsze AG korzystajcie ile mozecie z mozliwosci mieszkania z rodzicami, nie ma to jak spokoj i brak trosk zycia codziennego. W 2009 roku to hmm co chwile rozgryzam jakies problemy, czekam az ten rok sie skonczy, bo to jakies przeklnstwo ..
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-08-29 o 22:18 |
|
|
|
|
#1945 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Czemu taki ponury nastrój? Naprawdę aż tak nie gra? |
||
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Blond_Bejbe - dlatego ja się tak bardzo cieszę, że mam jeszcze ten jeden rok w Technikum, a wiem, że potem zacznie się już bardziej "dorosłe" życie, a do tego naprawdę mi się nie spieszy. Zaciskam kciuki, żeby wszystko się udało i poszło po Twojej myśli
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
theoneandonly
z codziennych problemow, uwielbiam isc sie odstresowac na impreze i sie wytanczyc. Jak to w zyciu, jak dobrze jest ze zwiazkiem, to praca jest zrabana, jak cos innego to zdrowie i wiadomo jak nie jedno to drugie i tak w kolko, ciagle cos Ja dlugo nie mialam spokoju ostatnio. Mam nadzieje, ze te meki mi sie wynagrodza. Czarnuleczka daj zdjecia brwi, jestem ciekawa jak wyglada po pernamentnym. Zastanawiam sie, zeby cos zrobic z brwiami, narazie podmalowuje brwi "blondynska" kredka ![]() Jak to jest z henna? Boje sie isc do kosmetyczki, bo boje sie, ze zrobi mi i bede wygladala jak czarownica lub poprostu nie bedzie mi sie podobalo.
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
Witam was Wizażanki
bardzo podoba mi się taki styl powoli dążę do perfekcji ... zmieniłam już fryzurkę - chodź teraz wymaga już odświeżenia teraz przyszedł czas na kilka ciuszków.Jako że nie mam ostatnio za wiele czasu na zakupy postanowiłam nabyć coś na allego. I tu mam prośbę do was. Może pomożecie wybrać mi coś w stylu AG? Takiego na co dzień Ja mam straszny problem :/ jak już coś wybiorę to po przemyśleniu stwierdzam że się nie nadaje ![]() Ładnie proszę |
|
|
|
#1950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak bylam w liceum to niecierpialam rodzicow i ich zakazow. Teraz robie co chce, a mam problemy, szkoda, ze nie robie ich sama tylko zycie nakresla, to jest najgorsze. Ciesz sie poki mozesz.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

hehehe

)- szal byl dalej, ale ja jestem wysoka i to naprawde dla mnie roznicy nie robi.W zime chodzilam w plaskich dlugich kozakach. 
?
on był i jest jedynym z ktorym spałam i kochałam, ja tez byłam jego pierwszą i podejrzewam ze dlatego mnie zostawił bo nie poszalał wczesniej.
( nie chcialabym zeby mnie ktos zle zrozumiał wrecz przeciwnie jest tak ładniut ze to nie pierwszy i nie ostatni zwiazek w jej zyciu no chociaz wyjatki sie zdazaja)

powoli dążę do perfekcji