|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
hej
![]() Cytat:
Cytat:
też nie wiem jak małże smakują.. jeszcze nie jadłam ich nigdy. taaak w Da Grasso są dobre tak samo w Pizzy Hut ^^ u mnie też przerwy są bardzo długie :/ tzn w sumie to jest dobre zeby sie na sprawdzian nauczyć czy coś powtórzyć. ale pod koniec dnia już człowiek umiera a tu jeszcze musi na lekcje czekać... Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do tych imprez to sama nie lubię chodzić (chyba ze jakieś domówki w wąskim gronie ), wole posiedzieć w domu i porobić coś ciekawego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle dużo ode mnie wymaga ale chyba to dobrze...biegów już się nauczyłam, hamowanie też , tylko kierownicy nie mogę ogarnąć przy zawracaniu jak wjeżdżam na prosta to jadę jak pijana... ale to dopiero była pierwsza godzina jazdy, wiec czego ja wymagam [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13983344] omg, nie wyobrazam sobie zebym byla teraz zareczona , miala w planach slub, o nie nie. chce jeszcze skorzystac z zycia zanim załoze rodzine.[/QUOTE] na razie jest czas na maturę, studia... później wszystko mozna planowac jak czlowiek sie ustatkuje...
|
|||||||||
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty też szpan widzę [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13983344] łałłłll w moim miescie tez bym w lipcu, maskara normalnie, nie lubie go.[/QUOTE]Ja tylko pamiętam z podstawówki "to jaaaaa, typ nieeeepokooooornyyyyyy... ." Jak wrócę zdam relację :cwaniak-okularyy: Cytat:
ja uwielbiam ![]() Całkowicie się zgadzam.... I zrobiłam sobie tego frencha u stóp, ale jak ładnie wyszedł ![]() Jadę z rodzicami na te dożynki, będę wieczorem Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-08-30 o 13:28 |
|
|
|
|
#903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() baw się dobrze wszyscy na te dożynki dzisiaj ![]() edit: pisałyście jeszcze coś o samochodach i nissanie micrze... takim jeżdżę na jazdach i takie są na egzaminie. bardzo fajne,ale strasznie szerokie. z parkowaniem pewnie bedzie ciezko... Edytowane przez shanta Czas edycji: 2009-08-30 o 13:34 |
|
|
|
|
#904 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już się nie martwię dam sobie radę, muszę ![]() Cytat:
w sumie nie wiem, bo to tylko takie próby jeżdżenia były, a [L] jeszcze nie jeździłam Cytat:
zabierz mnie Cytat:
ej a dzisiaj tez chyba jakiś wypadek był nie??? Cytat:
baw się dobrze |
|||||
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
Był wypadek, w Radomiu na air show:/
Wiecie co. Zamówiłam sobie książki kiełbasy
|
|
#906 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Nie zacytowało mi wszystkiego
![]() Cytat:
Może sam smak nie jest zły, ale wygląd mnie odstrasza Za to małży bym chętnie spróbowałaNo właśnie, tam pisałyście wcześniej że juz Wam się nie zawsze chce gdzieś wychodzić... ja mam tak samo, ostatnio nawet bardziej, po prostu nie mam ochoty za imprezowanie. Trzeba będzie cos z tym zrobić, bo AŻ tak stare jeszcze nie jesteśmy, trzeba korzystać z młodości Czasami muszę się zmuszać do wyjścia, bo jak któryś raz odmawiam, to znajomi juz się zaczynają wypytywac co sie dzieje, czemu nic mi sie nie chce i sie obrażają, a ja nie mam nawet siły im opowiadac za każdym razemCytat:
Cytat:
Ale zanim ja sobie znajde męża, to pewnie dobije do 30![]() Cytat:
![]() To będzie zabawaaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
haha, u mnie niektórzy bardzo się chwalą, co to nie robili na tych imprezach, ile wypili a jeszcze lepiej jak nic nie pamiętają - znaczy że impreza udana była ![]() Obawiam się, ża ja tez dość często się wcinam Ale staram się ograniczać![]() Cytat:
Hahaha xD ja przy tej piosence razem z koleżanką w podstawówce bawiłam się w sylwestra Oczywiście "sylwester z jedynką", ale za to jaka zabawa![]() Baw sie dobrze Cytat:
No ładnie, może się znamy?-------------- Żbiki, Dziunie, Myszki, Żabki i nie wiem co tam jeszcze Idę na obiad. Będę potem
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w centrum handlowym 6 wrzesnia bedzie Danzel i Doda...a 13 wrzesnia Nexx, Kashmir i Bajm
maaril mozliwe;D a skad dokladnie jestes i imie?
|
|
|
|
#908 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a z tym mężem to mam tak samo, jeśli już wyjde za mąż to pewnie tak tuż przd 30 i dziecko tez w takim wieku ewentualnie urodzę.
|
|
#909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do szkoły chodzę do II LO (Żeromski), a Ty?
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala wczesniej wyjsc za maz
a dziecko/dzieci po studiach i jak juz popracuje troszke ![]() maaril ja chodze do Szenwalda
|
|
|
|
#911 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale cóż, szykują się u mnie kolejne osiemnastki, trzeba będzie sie zmobilizowac -------- Obiad zjadłam, pogoda ładna... idę z przyjaciółką do kina wieczorem, a przed tym może wstąpię na drugi dzień dożynek - Krzysztof Krawczyk Idę się ogarnąć... pa ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
Kiedyś mogłybyśmy się spotkac
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę że u was same "elity" będą Stachursky , Paula itp
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mieszkam w centrum a ty?
|
|
|
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
o ile kojarzę, to moi znajomi mieli zbiory do matmy Kiełbasy - bardzo zachwalane jeśli chodzi o przygotowanie do matury
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
byłam z mamą na zakupach i kobitka z jednego stoiska powiedziała, że dostała telefon od rodziny, która była na Air Show, że wypadek był... na chwilę obecną wiadomo, że zginęło dwóch pilotów.. samolot runął na ziemię kilka minut po starcie, przeleciał ok. 2 km. spadł 100m od zabudowań... [*] dwa lata temu zginęło dwóch pilotów aeroklubu 'Żelazny' ... fatum.. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- ja mam książkę Kiełbasy i bardzo fajnie jest wytłumaczone wszystko.. tylko muszę drugą część dokupić, bo mam tylko 1. ;]
|
|
#916 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Sikoreczki
Cytat:
Cytat:
Też bym leciała, na wszystko w podskokach lecę ![]() Też mam czasem takie dni, ale na szczęście rzadko, jeszcze nie jest ze mną źle ![]() Cytat:
![]() Frencza sobie też dziś zrobiłam i siostrze. Bo jej lakier to musiałam ![]() O, to poszalejesz. A ja na festynie parafialnym będę mieć Ziarno Cytat:
No właśnie, Doda chluba polskiej sceny muzycznej a Ty nie idziesz ? A koło mnie jak zwykle koncertów nie ma. A tak bym sobie na coś poszła ![]() Cytat:
![]() Ja od rana Hołdysa słucham, i wspomnienie wróciły Cytat:
Ja też chodzę do Żeroma
|
||||||
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie, pamiętam tamten wypadek...faktycznie jakieś fatum chyba
[*]
|
#918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, właśnie;D Kurka, nie chciałabym na wizażu kogoś znajomego spotkać, jak teraz sobie tak o tym myślę
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ta żaba też jest fajna ![]() Wyszłabym gdzieś na jakiś koncert ^^ tylko sama hołota gra ^^
|
|
#921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o tym słyszałam dziś w wiadomościach. [*] Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Nie, ale moje LO nosi imię Żeromskiego
|
||
|
|
|
#922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzisiaj to też okropnie wyglądało.. wielka chmura prawie czarnego dymu... i tylko pilotów szkoda..
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#925 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja juz w piatek opilam takze spokojnie ![]() Cytat:
? bo ja tez z pomorksiego.Cytat:
![]() udanej zabawy ![]() Cytat:
wyprasowalam troche ciuchow i bylam u babci ![]() w ogole nie czuje ze we wtorek do szkoly
|
||||
|
|
|
#926 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko wyćwiczysz, kierownicę opanujesz Ja na początku po rondach nie umiałam jeździć - kanciasto mi wychodziło xD Ale trening czyni mistrza Cytat:
No a jak ![]() Baw się dobrze, a później relacja ![]() Cytat:
A ja teraz panikuję, bo nie chcę tam znowu iść. Mam taaaaaki ogromny stres ![]() Co to jest DG? Przychodzi mi do głowy Dąbrowa Górnicza ![]() Cytat:
![]() Ale na Bajm bym poszła ![]() ------------ Nie mam weny do czytania
|
|
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13986840]wyprasowalam troche ciuchow i bylam u babci
![]() w ogole nie czuje ze we wtorek do szkoly [/QUOTE]ja właśnie chyba zrobią porządek w szafie z ciuchami [zawsze przed wyjściem przymierzam tysiąc rzeczy, a potem oczywiście nie chce mi się składac ich więc wszystko jest pomięte i pozwiajane ], jutro w reszcie pokoju, bo za jakieś 2 tygodnie to pokój będzie wyglądał jak jakieś gruzowisko, wszystko porozrzucane itd. W roku szkolnym nigdy nie chce mi sie sprzatać, nie mam na to czasu.
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja te książki niestety mam już ponad rok
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13986840]
w ogole nie czuje ze we wtorek do szkoly [/QUOTE]Ja też tego nie czuję, ale jak trzeba to trzeba. Coś mnie głowa boli. |
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
tak DG to Dąbrowa Górnicza
widziałam że gadałyscie o prawku...ja 26 listopada mam egzamin praktyczny. Drugi. Pierwszy raz zdawałam we wtorek(25 sieprnia) i oblalam;/ ogromny stres i wogole...na zawracaniu z wykorzystaniem infrastruktury i wstecznego mnie uwalił. Masakra ze teraz 3 miechy musze czekac na nastepny egzam. Takie kolejki są u nas...paranoja;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

i jakoś do tej pory moja intuicja mnie nie zawiodła 

), wole posiedzieć w domu i porobić coś ciekawego 

.
Dopiero na czwartej godzinie miałam mojego ulubionego instruktora i męczyłam się 2 godziny z tym, bo ciągle się wkurzałam, że tamten mnie nie nauczył i 3 h zmarnowane 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)