Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 18:30   #3631
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
W związku z tym miałąm drugą myśl.. jak byłam raz na weselu byłą taka zabawa oczepinowa: dla kogo jakie obowiązki (taka to zabawa przebijanie na przemian balonów i głośne czytanie co wypadło z balona) no i tam np gotowanie obiadków, wychodzenie na zakupy, przynoszenie całęj pensji mężowi/żonie, odkurzani, zmywanie, pranie leżenie przed telewizorem, robienei śniadania do łóżka, robienie masażu i takei różne.. No i na tym weslu co byłąm w zasadzie to dziewczynie przyadały po kolei obowiażki: gotowanie obiadu, zmywanie, odkurzanie, prasowanie.. i wiecie co.. panna młodsza ode mnie o rok wesele 2 lata temu a ona za każdym razem jak coś losowałą: ja nie umiem gotować, ale ja nigdy nie prasowałam, wiecie co ażmi wstyd było.. taka dorosła paniusia i ani nie ugotuje ani nie uprasuje, top co ona w domu robiłą całe swoje życie.. Rozumiem do gotowania mozna ot tak po prostu talentu nei miec,,, ale matko święta pranie prasowanie, odkurzanie.. przecież to są rzeczy w ktorycho pomoc np moja mama mnie prosi regularni.. Potrafię nastawić pralkę, zmywarka też obłaskawiona .. zlewozmywak i gąbeczka teżjakby co.. prasowanie też mam w najmniejszym paluniu..
Tak sobie w trakcie tej zabawy pomyslałam - biedny chłopak sam bęzie w domu musiał robić bo ona nic nie umie.. a jaka byłą z siebie dumna ..może i brzmię jak stara dewota w tym momencie .. ale lekko mnie rozwaliła jej postawa.. Ja jakbym czegoś nie umiała starałabym sie ot ukryć przed całym światem bo to wstyd nie umieć w zasadzie w koło siebei porządku zrobić

A teraz 3 mysl która mnie naszła (tok myślenia mój niesmaczny obiad .. panna z oczepin) jakie u Was będązabawy oczepinowe.. sorry za te typopwe pytanie weslene na rok przed weselem, ale tak jakos mnie zebrało .. pod wpływem rozbudowanego toku myślenia

a moze umiala, ale tak nie lubi tego robic, ze wolala powiedziec, ze nie umie
u mnie mamy juz z TZem ustalony podzial obowiazkow on bedzie odkurzal, zmywal naczynia (dopoki nie uzbroimy sie w zmywarke), ja bede prac (tzn. wlaczac pralke) i prasowac itd. gotowac bedziemy razem albo raz ja a raz TZ bo on tez lubi czasem cos ugotowac

co do zabaw to nie mam zielonego pojecia, bo jeszcze nie spotkalam sie z zadna zabawna i jednoczesnie na poziomie...

siostra juz sobie pojechala
widze, ze nikt sie o hotelach nie wypowiedzial. po ogladnieciu zdjec real na holidaychecku zdecydowalismy sie na ten Iberotel Lamaya Resort juz nie moge sie doczekac

bylismy z kitkami na spacerku nawet sobie pobiegaly a Czesio nasyczal na takiego duzego rottweilera macie foty

a tymczasem zmykam, bo idziemy sie spotkac ze znajomymi. milego wieczoru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (124,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (124,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (110,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (112,5 KB, 20 załadowań)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:34   #3632
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Ewka nie rób sobie cyrku na głowie! musiałam masz taką bogatą suknię to na łepetynce nie możesz sobie walnać czegoś równie wymyślnego bo się przeładujesz i wyskoczysz jak wieśniara w białych kozaczkach ta wczorajsza fryzura była super

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:36   #3633
BlackAngel
Adwokat diabła

Lain, jakie one duże. Prawdziwe kocurki
Moja zaparłaby się łapami o furtynę drzwi i za nic w świecie na dwór nie wyszła. Co innego na balkon, ale balkon to nie dwór

Kasik, nie denerwuj się bo pryszcze Ci wyskoczą oddychaj..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:38   #3634
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
nie denerwuję się tylko jej daję coś do zrozumienia bo z podniety swoja morii mózg jej się przegrzał

Stary 2009-08-30, 18:41   #3635
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie denerwuję się tylko jej daję coś do zrozumienia bo z podniety swoja morii mózg jej się przegrzał
heh, może wystarczy zrestartować?

Stary 2009-08-30, 18:42   #3636
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
heh, może wystarczy zrestartować?
no dobra Ewa dawaj odłączę Ci tego matrixa

Stary 2009-08-30, 18:42   #3637
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Lain, jakie one duże. Prawdziwe kocurki
Moja zaparłaby się łapami o furtynę drzwi i za nic w świecie na dwór nie wyszła. Co innego na balkon, ale balkon to nie dwór

MOja kicia jak sie ja wynosi za próg to automatycznie włącza mode: wrzask i alarmuje wszystkich mieszkańców, ze siłą jest wynoszona z domu
Black tłusty druk textem sezonu
Stary 2009-08-30, 18:43   #3638
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
MOja kicia jak sie ja wynosi za próg to automatycznie włącza mode: wrzask i alarmuje wszystkich mieszkańców, ze siłą jest wynoszona z domu
nasza jak wyjdzie tylko na klatkę to ucieka do domu

Stary 2009-08-30, 18:45   #3639
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Poczekaj na tancerkę to pogadamy o podniecie :P
a ja sie nie podniecam tylko mam dylemat morialny :PNIe wiem zobaczymy .. an razie nie ma co gadac bo sukni jeszcze nie mam w domu wiec nawet nei ma jak sprawdzic co pasuje a co nie
Stary 2009-08-30, 18:46   #3640
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Poczekaj na tancerkę to pogadamy o podniecie :P
a ja sie nie podniecam tylko mam dylemat morialny :PNIe wiem zobaczymy .. an razie nie ma co gadac bo sukni jeszcze nie mam w domu wiec nawet nei ma jak sprawdzic co pasuje a co nie
ok ale jak będzie to zanim nadejdzie ten dzień to nam pokażesz

a ja dzisiaj też się jaram tym, że mamie się podoba W1

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-30 o 18:48
Stary 2009-08-30, 18:48   #3641
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ok ale jak będzie to zanim nadejdzie ten dzień to nasm pokażesz
No pewno
Stary 2009-08-30, 18:48   #3642
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
jestem hardkorem

a myślałam że moja kotka to ewenement

Kasik nie jaraj się tak bo spłoniesz nam tu ->

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-08-30 o 18:51
Stary 2009-08-30, 18:49   #3643
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jestem hardkorem
nie "weszłeś"

Stary 2009-08-30, 18:52   #3644
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
nie "weszłeś"
no nie "weszłem" ale mam 4 certyfikaty

Stary 2009-08-30, 19:18   #3645
kaska87
Zakorzenienie

ja już po ciepłej kąpieli w pachnidełkach wypiłam też ta obleśną ziołową herbatę na pęcherz :kawsny:teraz TZ ogląda cos na NG o piramidach i kościach co za chłop

Stary 2009-08-30, 19:31   #3646
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
właśnie.. ale czarna i czerwona mi się podoba
No też ladne,ale ja myślałam nad biała na poprawiny. Zresztą upatrzyłam sobie taką jedną bombke w sklepie,musze iść przymierzyć.Tylko,że nie było wtedy białych ale te sukienki są piękne. Jak pójde do sklepu to zrobie fotke.

Cytat:
W związku z tym miałąm drugą myśl.. jak byłam raz na weselu byłą taka zabawa oczepinowa: dla kogo jakie obowiązki (taka to zabawa przebijanie na przemian balonów i głośne czytanie co wypadło z balona) no i tam np gotowanie obiadków, wychodzenie na zakupy, przynoszenie całęj pensji mężowi/żonie, odkurzani, zmywanie, pranie leżenie przed telewizorem, robienei śniadania do łóżka, robienie masażu i takei różne.. No i na tym weslu co byłąm w zasadzie to dziewczynie przyadały po kolei obowiażki: gotowanie obiadu, zmywanie, odkurzanie, prasowanie.. i wiecie co.. panna młodsza ode mnie o rok wesele 2 lata temu a ona za każdym razem jak coś losowałą: ja nie umiem gotować, ale ja nigdy nie prasowałam, wiecie co ażmi wstyd było.. taka dorosła paniusia i ani nie ugotuje ani nie uprasuje, top co ona w domu robiłą całe swoje życie.. Rozumiem do gotowania mozna ot tak po prostu talentu nei miec,,, ale matko święta pranie prasowanie, odkurzanie.. przecież to są rzeczy w ktorycho pomoc np moja mama mnie prosi regularni.. Potrafię nastawić pralkę, zmywarka też obłaskawiona .. zlewozmywak i gąbeczka teżjakby co.. prasowanie też mam w najmniejszym paluniu..
Tak sobie w trakcie tej zabawy pomyslałam - biedny chłopak sam bęzie w domu musiał robić bo ona nic nie umie.. a jaka byłą z siebie dumna ..może i brzmię jak stara dewota w tym momencie .. ale lekko mnie rozwaliła jej postawa.. Ja jakbym czegoś nie umiała starałabym sie ot ukryć przed całym światem bo to wstyd nie umieć w zasadzie w koło siebei porządku zrobić

A teraz 3 mysl która mnie naszła (tok myślenia mój niesmaczny obiad .. panna z oczepin) jakie u Was będązabawy oczepinowe.. sorry za te typopwe pytanie weslene na rok przed weselem, ale tak jakos mnie zebrało .. pod wpływem rozbudowanego toku myślenia
Mi to wszystko smakuje co zrobie. Chociaż nie,zdarza mi się coś niedosolić,niedopieprzyć, ale to mini problem.

A co tej Panny Młodej,to omg co za sierota, ktore prawie nic nie potrafi zrobić.Współczuje jej mężowi.
Ja to i posprzątam,ugotuje,popior e itp Mamy podział obowiązków,u nas żadnego problemu nie ma.

A co do zabaw oczepinowych podoba mi się tak,jak mąż jest dzieckiem,a żona jego rączkami i go myje,karmi itp

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bylismy z kitkami na spacerku nawet sobie pobiegaly a Czesio nasyczal na takiego duzego rottweilera macie foty
Pytanie za 100 punktów,jak dokonałaś tego cudu,że twoje kotki chodzą grzecznie na smyczy. Nasz to taki dzikus,że się wyrywa.

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
ja już po ciepłej kąpieli w pachnidełkach wypiłam też ta obleśną ziołową herbatę na pęcherz :kawsny:teraz TZ ogląda cos na NG o piramidach i kościach co za chłop
Oby Ci pomogło. A mój właśnie przed momentem pojechał do pracy.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-08-30 o 19:30
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:33   #3647
Jazzmanka
Zadomowienie

Zaraz mnie Kasia zlinczuje, ale mi się podoba ta ostatnia fryzurka wklejona przez Ewę.

Cytat:
siostra juz sobie pojechala
widze, ze nikt sie o hotelach nie wypowiedzial. po ogladnieciu zdjec real na holidaychecku zdecydowalismy sie na ten Iberotel Lamaya Resort juz nie moge sie doczekac
Ja pisałam, że mi się bardziej podoba ten z wyspą na basenie, czyli ten Sol y Mar czy jakoś tak.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:38   #3648
asiulek1705
Wtajemniczenie

Wpadłam na chwilkę bo TŻcik właśnie ogląda Wiadomości
Ustosunkuję się do tego co pisałyście
kubusewa nie dziwię się że masz dylematy co do fryzury, napewno każda z nas będzie miała, a wydaje mi się tak jak Kasi, że nie powinnaś "przesadzić" na głowie Mmm Twoja rybka musiała być pyszna Ja mam często tak jak Ty, że coś ugotuję i mi nie smakuje a inni się zajadają
Co do zabaw, to też jeszcze nie wiemy, ale wspomniana przez Jazz z karetą jest fajna, podobną widzieliśmy na weselu kuzyna, tyle że tamta była o rodzinie.
lain jakie fajne te Twoje kitki
Stary 2009-08-30, 20:43   #3649
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
http://www.allegro.pl/item714116979_..._na_miare.html wow sukienka sliczna,choć bardzo się błyszczy.Szkoda że nie mia białych.
podobają mi się w ogóle

Cytat:
może ciocia Black przyniesie Ci ciasto z wisienkami?
ja też chcę ciasto

Lain pierwszy hotel z linka wymiata, wszystkie foto mi się prawidłowo wyświetliły Ale super masz te kotki, ale że tak ładnie chodzą na smyczy?

Ewa
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1248983071

super, podoba mi się, a z tych zdjęć co dodałaś to 3 zdjęcie najbardziej, ale jakoś tak nisko te wszystkoe fryzurki, nie będą za wygodne moim zdaniem na wesele

Co do zabaw weselnych to jeszcze nie wiem

Dzwoniła mama... nie mówiła nic o sukni, welonie itp. za to już się zastanawia nad kolorem poduszeczki do obrączek bo podobno cudne widziała no nie mogę, to ja tu myślę co zrobić żeby zdać egzamin, a Ona się ogląda za poduszeczkami Już mi kupiła niebieską podwiązkę, i mierzyła na siebie i mówi że będzie na mnie dobra Mama się chyba bardziej ekscytuje tym moim weselem niż ja, ale cieszę się że dałam jej do zrozumienia że chciałabym móc zadecydować jak będę wyglądała na swoim ślubie

Nadrobiłam Was i teraz znowu spadam, zrobie sobie jakiś pomidorki bo głodna jestem

Zapomniałam przywitać Can't po powrocie Cześć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:52   #3650
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
podoba mi się jakoś... chyba po prostu nie w moim stylu
góra fajna i z tym paskiem bardzo ładnie wygląda ale za to ten dół jakiś taki dziwny
Mi się też nie podoba. Góra OK, ale ten dół jakiś dziwny moim zdaniem

A ja wróciłam z wycieczki do Malborka Taki spontaniczny wypad ze znajomymi. 3 godziny łażenia po zamku, ale ogólnie fajnie było Nogi trochę bolą, ale raz na jakiś czas się przyda
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:56   #3651
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Witam

Mi się też nie podoba. Góra OK, ale ten dół jakiś dziwny moim zdaniem

A ja wróciłam z wycieczki do Malborka Taki spontaniczny wypad ze znajomymi. 3 godziny łażenia po zamku, ale ogólnie fajnie było Nogi trochę bolą, ale raz na jakiś czas się przyda
Aniołku, wiesz że ja ubóstwiam Malbork? Z NDZ jest chwila drogi, ostatnio moja mum była z rodzinką na zwiedzaniu i stwierdziła że chciałaby powtórkę

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-08-30 o 20:59
Stary 2009-08-30, 21:02   #3652
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak powiedzialam TZowi, ze tak czy siak raz trzeba bedzie isc i to indywidualnie to nie byl zbyt szczesliwy szczegolnie jak mu przeczytalam wczesniej co jedna laska napisala niedawno o wizycie w jednej z krakowskich poradni cytuje:
"W czwartek poszlismy do poradni na Lokietka przy kosciele sw.Jadwigi - przyszlismy godzine wczesniej i bylismy juz 4 para.....
Pierwsze dwie pary po zrobieniu dzikiej awantury i w atmosferze wrzaskow wyszly trzaskajac drzwiami...bo kobieta pytala ich jak czesto chodza do spowiedzi, jak sie zabezpieczaja, a jakich pozycjach uprawiaja seks i dlaczego zyja w grzechu??!!!???
My przez 20 min. nie powiedzielismy ani slowa. Siedzielismy cicho i sluchalismy steku bzdur, ze .... kobieta jest jak woda..jak sie ma do wyboru czysta i brudna wode, to kazdy wybierze czysta do wypicia, wiec jak sie ma czysta i brudna kobiete (sic!!!) do wyboru, to tez sie powinno wybrac czysta. ...
Dowiedzielismy sie rowniez, ze nowoczesnosc jest dzielem szatana i epoka w jakiej zyjemy jest czysta postacia zla...... I ze media to wytwor szatana i ze trzeba uwazac....
A poza tym kobieta ma siedziec w domu a facet biegac z dziecmi do kosicola, bo to z ojca bierze sie wzor (nie z matki....)."
powiedziałabym takiej pani, ze jest nienormalna i wyszalbym bez pieczątki albo bym sikała ze śmiechu

Cytat:
ja musze zrobic male sledztwo w ktorej poradni ktos normalny siedzi bo jak trafie na takie babsko to chyba poprostu wyjde, nawet juz bez tej pieczatki
to już Ci powiem, że ostatnio sie dowiedziałam, że na MAłym Rynku jest jakas psycho.

Cytat:
my na nauki poszlismy "w ciemno" akurat termin w tym kosciele nam pasowal (wiekszosc nauk jest o 18, a wtedy TZ konczy prace, wiec zalezalo nam na 19)

ktory hotel wydaje wam sie fajniejszy? bo mamy zamiar w grudniu/styczniu wykupic podroz poslubna na first minute i te dwa bierzemy pod uwage

http://74.125.39.132/translate_c?hl=pl&langpai r=en|pl&u=http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/marsa_alam/solymar_%2520abu_dabbab.a sp&prev=/translate_s%3Fhl%3Dpl%26q %3DSol%2BY%2BMar%2BAbu%2B Dabbab%26tq%3DSol%2BY%2BM ar%2BAbu%2BDabbab%26sl%3D pl%26tl%3Den&rurl=transla te.google.pl&usg=ALkJrhgn-EaZAELUvScbyoFrDN_R80PGYw

http://74.125.39.132/translate_c?hl=pl&langpai r=en|pl&u=http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/madinat_coraya/iberotel_lamaya_resort.as p&prev=/translate_s%3Fhl%3Dpl%26q %3DSol%2BY%2BMar%2BAbu%2B Dabbab%26tq%3DSol%2BY%2BM ar%2BAbu%2BDabbab%26sl%3D pl%26tl%3Den&rurl=transla te.google.pl&usg=ALkJrhhg XtUVQt2vPqVDWFI7C4eHlRVBn g

(zdjecia wiadomo gdzie - tam gdzie taki znaczek i "photo gallery")
oba sa przy plazy, przy obu jest rafa, oba 5*, w sumie oba sa niedaleko siebie ten pierwszy na holidaycheck ma ocene 4,7 a ten drugi 5,1
pierwszy wygląda wypasniej i jest chyba nowszy, ale jakos bardziej przekonuje mnie drugi pod katem tego nurkowania. Wybrałabym ten gdzie jest więcej do roboty wieczorami. A Wy się juz chceice decydować???

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
No tak ale teraz muszą znowu pół roku czekać bo była czyszczonba

Pokaże Wam tę girlandę co mi sie tak bardzo podoba i dekorację kościoła.....
oj mi sie takie cos nie podoba.

Cytat:
No dobra jak jużtak owładnęła mnie gorączka weselna... i welonowo fryzurowa to jest tak. Pamietacie tamtą czarną fryzurę.. w zasadzie to ona była jako koncepcja do większego rozważania... natomiast mam tu blond fryz który nie ukrywam bardzo mnie zainteresował ale znając mnie i moje skłonności chyba nie dam rady w tej fryzurze.. głowa mnie bedzie baardzo bolała.. mam nadzieję, że za tą fryzurę mnie nie zjecie.. ale mnie się taka podoba niezmiernie (z tymi perełeczkami.. gładka ta..pierwsza z lewej
Natomiast podczas poszukiwań trafiłąm na fora (i na wizażu też) o warkoczach na ślub i były tam takie 3 uczesy na widok których moj TZ też lekko oszałał, ale opamiętał sięjak mu przypomniałam jak bardzo zamierzam szaleć i jak bardzo te fryzury nie mają prawa przetrwać w stanie nienaruszonym do oczepin oto one : 3 w ten sam deseń Choć ta środkowa podobna troszkę do tej mojej .. moze przez te perełki.. również mi się troszkę podoba.. ale na moje warunki temperamentno wewselne.. niepraktyczna
ta ostatnia luźna spoko, ale tak jak napisała JAzz chyba za luźna na wesele.

Cytat:
Ja takei fryzury jak ta luzna praktykuje na codzien... zawsze rece mi mdleja przy robieniu warkocza i tak przekladam z jednak na druga strone
Nie wiem.. zaraz poszukam jeszcze czegościekawego w tych warkoczach.. ale poki co to ten czarny warkocz.. to jakos tak najblizej moim koncepcjom

ooo znalazłam to jest fryzura któa pogodziłą mnie i TZ http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1248983071 tyle, że ona ma chyba warkocze takie dopinane.. i nie wiem czy jakaś fryzjerka zrobi mi ją dokładnie jak tutaj ze zdjecia .. ale jest za***ista (a niech mnie wygwiazdkują) jeśli z jakimś zdjęciem mam iśćdo fryzjera to wlasnie z tym jest przecudny ten warkoczowy koczek
ta jest bardzo ładna, ale jak to mówi mój tz - robi głowę na aliena(Obcy - ósmy pasażer Nostromo jakby ktos nie kojarzył)
Do Twojej sukni przekombinowana. A bierzesz pod uwage cos ala francuz?I jeszcze jedno - do takich fryzur trzeba miec bardzo długi ewłosy to chyba by Ci musieli doczepic sporo.

Cytat:
ok ale jak będzie to zanim nadejdzie ten dzień to nam pokażesz

a ja dzisiaj też się jaram tym, że mamie się podoba W1
zanim zaczniesz się jarać zadzwoń i zapytaj czy w ogóle mają ten model. W Krk w trzech salonach, w ktorych byłam z 15 sukien mieli ze 4-5 nie pamiętam dokładnie.

A my dzis mieliśmy spór o świadkową, ale to mi się nawet nie chce pisaćI w ogóle wkur nas matka tż, w sumie to już we dwoje się z niej nabijaliśmy, tzn. ja rzucałam tekstami a tz tylko sie brechtał, ale nie kazal mi przestać, wiec mu się podobało
Stary 2009-08-30, 21:04   #3653
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
zanim zaczniesz się jarać zadzwoń i zapytaj czy w ogóle mają ten model. W Krk w trzech salonach, w ktorych byłam z 15 sukien mieli ze 4-5 nie pamiętam dokładnie
mają, bo na ich stronce są tylko te dostepne w salonie

Stary 2009-08-30, 21:13   #3654
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mają, bo na ich stronce są tylko te dostepne w salonie
zapomniałam, że Ty nie do Madonny idziesz
Stary 2009-08-30, 21:23   #3655
BlackAngel
Adwokat diabła

Samoa, mówisz cat fight

mnie tż wkurza, zaraz mu drugie oko podbiję

Stary 2009-08-30, 21:26   #3656
kubusewa
Zakorzenienie

Ponieważ obiecałam TZ że nie będę się bezsensownie unosić odczytajcie sobie z moich ikonek jak bardzo mam teraz cudny wieczór dzieki bankowi i wszystkim kurna świętym
i to tyle na temat aktywacji kart i aktualnosci informacji na stronie internetowej
Stary 2009-08-30, 21:34   #3657
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
idę nalac wody do termoforka bo mnie tak ten pęcherz boli, że umrę zaraz
Kaśka żebraj o Furaginę!!!! weźmiesz ze 3 na raz i od razu Ci przejdzie!! No i trzeba już na przyszłość się w nią zaopatrzyć bo się bedzie ustrojstwo nawracalo Niestety Furagina na receptę...ale ktoś ze znajomych moze ma!

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 21:43   #3658
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Ponieważ obiecałam TZ że nie będę się bezsensownie unosić odczytajcie sobie z moich ikonek jak bardzo mam teraz cudny wieczór dzieki bankowi i wszystkim kurna świętym
i to tyle na temat aktywacji kart i aktualnosci informacji na stronie internetowej
Dzięki, że mi przypomniałaś o karcie. Muszę spytać mamy kiedy mi przyjdzie nowa karta kredytowa, bo obecna jest ważna tylko do września, a we wrześniu może mi być za granicą potrzebna, bo nie wiem czy te Visa tak zawsze działają.

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
Kaśka żebraj o Furaginę!!!! weźmiesz ze 3 na raz i od razu Ci przejdzie!! No i trzeba już na przyszłość się w nią zaopatrzyć bo się bedzie ustrojstwo nawracalo Niestety Furagina na receptę...ale ktoś ze znajomych moze ma!
Furagin - też mam na wszelki wypadek w domu
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 21:46   #3659
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Dzięki, że mi przypomniałaś o karcie. Muszę spytać mamy kiedy mi przyjdzie nowa karta kredytowa, bo obecna jest ważna tylko do września, a we wrześniu może mi być za granicą potrzebna, bo nie wiem czy te Visa tak zawsze działają.

Furagin - też mam na wszelki wypadek w domu
Ja ze swojej karty w zeszlym roku korzystalam za granica.. a karte to juz powinni CI wyslac.. jesli masz umowe to na umowie masz date zawarcia umowy i wtedy bedziesz wiedzial np jesli umowe mialas dnia 01-09 to nowa karta najpozniej moze CI przyjsc do 31-08
Stary 2009-08-30, 21:49   #3660
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
299

O kurcze 2 z przodu teraz już się ten dzień zbliża wielkimi krokami
: jupi::j upi::ju pi::jup i:

a pamiętam jak robiłam suwaczek i było ok. 500 dni
i 2 z przodu już jest
jeszcze chwila i będzie 1

Kubusewa, myślę że te fryzury są osadzone zbyt nisko głowy..co może być średnio praktyczne na weselu chyba
Dobranoc Wam

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości