American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 23:47   #2101
neheszta
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
oj ja też mam tak często nie lubię czegoś takiego, jeden mnie rozwalił z grupką podszedł i prosto z mostu podobasz mi się chcem się z tobą umówić ha i się rzecz jasna nie zgodziłam .Nie lubię takich zaczepek albo kiedyś idę na uczelnie rano, zima miałam biały płaszczyk i dwóch młodych w samochodzie siedzi i jeden się patrzy i mówi biały płaszczyk i te rzeczy jak by czegoś chciał

Później nam się pochwal efektem ja też bym taki kształt chciała powolutku dążę, ale tu potrzeba jakiejś kredki aby tak ładnie zrobić.

Ja wiem o co ci chodzi, mnie również się to nie podoba zresztą wypowiedziałm się kilka postów wcześniej na ten temat, lecz wiesz nie powinnaś na innym wątku pisać rzeczy których tutaj nie przytoczę bo nie będę się powtarzać po dziewczynach po raz 100 .
Ale dajmy temu spokój, było minęło

Ja też, bo nigdy nie mogę znaleźć odpowiednich. Jedynie w innym kraju mi odpowiadają, tak samo jak buty

dobranoc
Dobra, a ja teraz robię tuszem do rzęs (dosłownie). Bo on ma taką szczoteczkę i jest super W ogóle mi się nie rozmazuje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23773,oriflame-beauty-lash-extreme-mascara-tusz-do-rzes.html
a brwi są bardzo ładnie podkreślone
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 23:50   #2102
smiley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
Ja wiem o co ci chodzi, mnie również się to nie podoba zresztą wypowiedziałm się kilka postów wcześniej na ten temat, lecz wiesz nie powinnaś na innym wątku pisać rzeczy których tutaj nie przytoczę bo nie będę się powtarzać po dziewczynach po raz 100 .
Ale dajmy temu spokój, było minęło

To jak widzę nikt nie jest zainteresowany głęboko regenerującą odżywką nie to nie heheh

KOLOROWYCH SNÓW

ta Maria jest swietna
Stary 2009-08-30, 23:52   #2103
marlenkarr
Rozeznanie

dalej,

swojego czasu przejzałam wszystkie zdjecia jakie moglam znalezc marii ignatenko chyba zadna fotka mnie nie zaskoczycie
też musze brwii poskubac nie lubie ich sa takie geste, sterczace i za szybko odrastaja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 48209692a9063056049l.jpg (20,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48209692a9245530643l.jpg (28,5 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48209692a9245530728l.jpg (29,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48209692a9611370204l.jpg (13,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48209692a9773691707l.jpg (19,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48209692a9773691789l.jpg (18,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48209692a9804207500l.jpg (22,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 071109145432.jpg (22,1 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg American+Idol+2008+Grand+Finale+Arrivals+kij3OAlZxA2l.jpg (29,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg American+Idol+2008+Grand+Finale+Arrivals+-Qxcn2ZlfA6l.jpg (21,7 KB, 17 załadowań)
Stary 2009-08-30, 23:55   #2104
marlenkarr
Rozeznanie

oj nawet ja sie znalazłam na zdjeciach wybaczcie hehe
Stary 2009-08-31, 00:01   #2105
marlenkarr
Rozeznanie

next
Stary 2009-08-31, 00:12   #2106
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smiley Pokaż wiadomość
asle ja snie nie wysmiawam noooo...ile razy mam powtarzac jeszcze ze mi chodzi tylko o to ze niektore tak patrza na marki...moze dlatego mnie to wkurza ze mnie nie stac na to zeby sobie kupic np. oryginalną lv choc mi sie podobająi jak poszedł ten watek na "modzie" i zobaczyłam jeszcze posty dziewcyzn z tego watku to juz normalnie cos we mnie pekło

ogolnie mam ostatnio jakies wahania nastrojow
ijeszcze jak sobie przypomne ze we wtorek do nowej szkoły niby powinno byc fajnie ale w gimnazjum juz mialam ustalona pozycje a tutaj nic nie wiadomo...zwłaszcza jak poznałam nowa klase i zobaczylam ze w ogole chyba do nich nie pasuje zwlaszcza jak sie zaczeły wymieniac poglądami co lubią a co nie...
wiec darujcie mi tez z tego wzgledu ze chyba jestem tutaj najmłodsza i w tym wieku(co sama zauwazylam...)zmienia sie codziennie gust raz mam ochote na ag, raz na cos z watku o indyjskich inspiracjach a raz najlepiej na czarno

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

dzieki bo podobno ludzie dwulicowi mają wrodzony talent aktorski
Dziewczyno mniej więcej szacunku do starszych z prostej racji- wieku. Dziękujesz za naoczne wyznaczenie fatalnej okropnej parszywej makabrycznej wady? Oj oj... moja droga koleżanko, muszę Cię jednak rozczarować ale z taką wadą to w liceum daleko chyba nie znajdziesz. Ja bym się nie chciała przyjaźnić z dwulicową osobą. Skarbie zmień nastawienie.
I.... IDŹ SPAĆ!!! Już jest po północy!

Co do "Marii" wszyscy o niej mówią ja ją często widzę ale zbytnio nie rozumie o co w tym wszystkim chodzi... ona jest jakąś gwiazdą?

aagusiaa88 hihi dobrej nocki

hill
co do wacików ja jutro idę po jakiś tusz do rzęs co by mnie moje włoski rzadkie jak u myszki na pipce troszkę zagęścił i pogrubił - jakieś sugestie?

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

>Angel< ale laska aaaa <napalony> hihihihihi
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 00:16   #2107
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyno mniej więcej szacunku do starszych z prostej racji- wieku. Dziękujesz za naoczne wyznaczenie fatalnej okropnej parszywej makabrycznej wady? Oj oj... moja droga koleżanko, muszę Cię jednak rozczarować ale z taką wadą to w liceum daleko chyba nie znajdziesz. Ja bym się nie chciała przyjaźnić z dwulicową osobą. Skarbie zmień nastawienie.

Co do "Marii" wszyscy o niej mówią ja ją często widzę ale zbytnio nie rozumie o co w tym wszystkim chodzi... ona jest jakąś gwiazdą?

hill co do wacików ja jutro idę po jakiś tusz do rzęs co by mnie moje włoski rzadkie jak u myszki na pipce troszkę zagęścił i pogrubił - jakieś sugestie?

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

max factor 2000 calories
Stary 2009-08-31, 00:25   #2108
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
max factor 2000 calories
po ile jest w drogerii? Na allegro za 20zł a ja mam jutro ograniczony budżet
Stary 2009-08-31, 00:33   #2109
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:

hill
co do wacików ja jutro idę po jakiś tusz do rzęs co by mnie moje włoski rzadkie jak u myszki na pipce troszkę zagęścił i pogrubił - jakieś sugestie?

Aaaaaaahahahahaha wrocilam na chwilke tylko obczaic co sie dzieje, i nie zaluje pojde spac z usmiechem na gębie rewelacja, czarnula aj low ju normalnie
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 00:36   #2110
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
No ja na allegro kupowałam własnie.
Stary 2009-08-31, 00:41   #2111
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Aaaaaaahahahahaha wrocilam na chwilke tylko obczaic co sie dzieje, i nie zaluje pojde spac z usmiechem na gębie rewelacja, czarnula aj low ju normalnie
JUPIK! Jesteś drugą osobą na liście, która to do mnie czuje
1. Mama
2. Agusia

Bo tżta to jeszcze nie mogę być taka pewna, same rozumiecie

A tak na marginesie to przypomniało mi się jak swego czasu byłam zakochana w Orlando Bloomie i co za tym idzie byłam wielką fanatyczną trylogii Tolkiena... Więc... Kiedyś czytałam w Bravo (wiem, wiem.... ), że "kocham Cię po elficku to "im mil cem" Nie wiem po co Wam to mówię ale mówię Wasza wiedza życiowa się powiększa
Stary 2009-08-31, 00:46   #2112
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Cytat:
Czarnuleczka ja mam już parę dobrych miesięcy Maybelline Colosall Volume coś tam coś tam. Jestem z niego bardzo zadowolona. Pięknie pogrubia i muszę powiedzieć, że to chyba mój najlepszy tusz. Kupowałam też droższe, ogólnie różnych tuszy miałam już dużo, a ten jak dla mnie jest najlepszy. I koszt ok. 25 zł. Ja się czaję na ten nowy, który teraz reklamują 100 % black, ale to jak ten mi się skończy.

BTW. Smiley coś pisałaś o torebkach "LV" i innych. Mnie też nie stać na takie torebki, na dobre podróbki, o których kiedyś mówił dziewczyny za 400 zł, też nie, a zwykłej bazarkowej nie kupiłabym dla tego, bo nie czuję potrzeby pokazywania, że niby to mam torbę z "LV" (nie mam zamiaru takimi słowami urazić dziewczyn, które noszą oryginały, broń Boże), a jakoś z tego powodu nie wchodzę na wątek o "modzie..." i nie piszę takich rzeczy.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 00:55   #2113
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Eee dobranoc
Stary 2009-08-31, 01:03   #2114
Czarnuleczkaaa
BAN stały

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13995946]Czarnuleczka ja mam już parę dobrych miesięcy Maybelline Colosall Volume coś tam coś tam. Jestem z niego bardzo zadowolona. Pięknie pogrubia i muszę powiedzieć, że to chyba mój najlepszy tusz. Kupowałam też droższe, ogólnie różnych tuszy miałam już dużo, a ten jak dla mnie jest najlepszy. I koszt ok. 25 zł. Ja się czaję na ten nowy, który teraz reklamują 100 % black, ale to jak ten mi się skończy.

BTW. Smiley coś pisałaś o torebkach "LV" i innych. Mnie też nie stać na takie torebki, na dobre podróbki, o których kiedyś mówił dziewczyny za 400 zł, też nie, a zwykłej bazarkowej nie kupiłabym dla tego, bo nie czuję potrzeby pokazywania, że niby to mam torbę z "LV" (nie mam zamiaru takimi słowami urazić dziewczyn, które noszą oryginały, broń Boże), a jakoś z tego powodu nie wchodzę na wątek o "modzie..." i nie piszę takich rzeczy.[/QUOTE]
Ja właśnie przyleciałam prosto z TV bo żem się naoglądała reklam z tą mega czernią ... i mam chrapkę na nią.
Co do podrób. Nie chcę się chwalić ale... MAM ICH TYSIĄC! i je lubię Tylko widzisz to nie jest taki bazarek kiedyś wkleiłam fotki z allegro Kupiłam portfelik za 150zł de facto wątpie w oryginalność ale wydałam więcej niż na straganie. mam również torebkę i to nawet dwie o takim samym fasonie (niby prady) za które dałam nie małe pieniadze bo 250 zł (za jedną). Mam również oryginalne okulary od D&G oraz torebke od GUCCIego dałam baaardzo dużo. Okulary i torebka we Włoszech. Torebke Playboya oraz portfel - Berlin. To wcale nie jest powiedziane, że jeśli ktoś ma podróby jest tandetny.
Przyznam się jednak, że co do spraw biżuteryjnych.. nie założyłabym nawet oryginału z dużym logo. Np. wielkiego wisiora pomiędzy cyckami Po prostu nie lubię dużej, ogromniastej biżuterii, lub jej nadmiaru. Lubię klasykę, sexapil, elegancję, prostotę.. a czasem.. miszmasz, kogiel mogiel, eksplozje, szok

Ach, gdyby wszystkie dziewczyny sądziły w ten sam sposób jak Ty... to byłby czysty eden

Od siebie: również nie udzielam się wątkach o tematyce gotyckiej, militarnej, egzekucyjnej, hip-hopowej, rockowej etc. Po co mam iść tam, gdzie mnie nie chcą, mój głos jest zbędny i nie wniesie żadnego pożytku a jedynie mógłby przysporzyć wiele złego i zaowocować nowy wybuch na forum.

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
Eee dobranoc
Dobranoc

Edytowane przez Czarnuleczkaaa
Czas edycji: 2009-08-31 o 01:11
Stary 2009-08-31, 01:07   #2115
Konto usunięte

Cytat:
Ja właśnie przyleciałam prosto z TV bo żem się naoglądała reklam z tą mega czernią ... i mam chrapkę na nią.
Co do podrób. Nie chcę się chwalić ale... MAM ICH TYSIĄC! i je lubię Tylko widzisz to nie jest taki bazarek kiedyś wkleiłam fotki z allegro Kupiłam portfelik za 150zł de facto wątpie w oryginalność ale wydałam więcej niż na straganie. mam również torebkę i to nawet dwie o takim samym fasonie (niby prady) za które dałam nie małe pieniadze bo 250 zł (za jedną). Mam również oryginalne okulary od D&G oraz torebke od GUCCIego dałam baaardzo dużo. Okulary i torebka we Włoszech. Torebke Playboya oraz portfel - Berlin. To wcale nie jest powiedziane, że jeśli ktoś ma podróby jest tandetny.
Przyznam się jednak, że co do spraw biżuteryjnych.. nie założyłabym nawet oryginału z dużym logo. Np. wielkiego wisiora pomiędzy cyckami Po prostu nie lubię dużej, ogromniastej biżuterii, lub jej nadmiaru. Lubię klasykę, sexapil, elegancję, prostotę.. a czasem.. miszmasz, kogiel mogiel, eksplozje, szok

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Dobranoc
Właśnie bałam się, że mnie ktoś źle zrozumie. Mi chodziło o takie typowe podróby kupowane na bazarach, targach ( i o tym mówię bazarek), a nie o podróby dobrze zrobione, które kupujesz. O takich napisałam, że mnie na nie po prostu nie stać (no chyba żebym sobie składała pieniądze). Naprawdę nie chciałam urazić.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 01:10   #2116
1985SiWA
Zakorzenienie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13996046]Właśnie bałam się, że mnie ktoś źle zrozumie. Mi chodziło o takie typowe podróby kupowane na bazarach, targach ( i o tym mówię bazarek), a nie o podróby dobrze zrobione, które kupujesz. O takich napisałam, że mnie na nie po prostu nie stać (no chyba żebym sobie składała pieniądze). Naprawdę nie chciałam urazić. [/QUOTE]

Dla mnie tandetna podróba to ta z logiem zamiast D&G to D&K, lub nawet z logiem D&G ale tak tandetnie wykończona i wykonana że głowa mała
Stary 2009-08-31, 01:15   #2117
Czarnuleczkaaa
BAN stały

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13996046]Właśnie bałam się, że mnie ktoś źle zrozumie. Mi chodziło o takie typowe podróby kupowane na bazarach, targach ( i o tym mówię bazarek), a nie o podróby dobrze zrobione, które kupujesz. O takich napisałam, że mnie na nie po prostu nie stać (no chyba żebym sobie składała pieniądze). Naprawdę nie chciałam urazić. [/QUOTE]
Kochanie Ty mnie własnie nie uraziłaś. Ja Cię zrozumiałam Ty mnie nie zrozumiałaś hihihih

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Cytat:
Dla mnie tandetna podróba to ta z logiem zamiast D&G to D&K, lub nawet z logiem D&G ale tak tandetnie wykończona i wykonana że głowa mała
taaa.... albo... są takie nie raz nie jeden czapeczki z daszkiem albo torebki jakies szmaciane w D&G to też jest bajer ooo albo buty też widziałam mokasynki ze sprzączką i metalowy napis "D&G" ihaaa
Stary 2009-08-31, 01:19   #2118
hill
Raczkowanie

Cytat:
max factor 2000 calories
z ust mi to wyjełaś
ja mam wersje dramatic look i musze przyznać, że bardzo fajny tusz.

a używała któraś z Was max factor false lash effect????

buziakiiii
Or unsingable songs
...
I just want You...
hill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 01:22   #2119
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hill Pokaż wiadomość
z ust mi to wyjełaś
ja mam wersje dramatic look i musze przyznać, że bardzo fajny tusz.

a używała któraś z Was max factor false lash effect????

buziakiiii
Hmmm not... ja ciągle używałam telescopic Loreal'a ale znudził się chyba idę na białą salę
Stary 2009-08-31, 01:29   #2120
hill
Raczkowanie

ale się uderzyłam... kolanem o kant... ku******* boli.

jaki jest Wasz ulubiony kolor ciuszków???

pora uciekać spać.... dobranoc Laseczki
Or unsingable songs
...
I just want You...
Stary 2009-08-31, 02:25   #2121
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:

czarny
Stwierdziłam pewnego dnia po otwarciu szafy, że jest czarno i postanowiłam troche nakupowac kolorów, i tak teraz chociaz czasami mnie ostro skreca to zamiast czarnej bluzki kupie jakiś inny kolorek

Ja wiem powinnam napisać RÓŻOWY POD KAZDĄ POSTACIĄ aby zaspokoić stereotyp dziewczynek z watku "moda która mnie rozwala" A kolor butów: oczywiście biel, najlepiej kozaczki, moga byc te z koronki ale koniecznie białe no i obowiazkowo z dłuuuugasnym czubem hahahahahahaa

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2009-08-31 o 02:29
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 08:52   #2122
Konto usunięte

Cytat:
Kochanie Ty mnie własnie nie uraziłaś. Ja Cię zrozumiałam Ty mnie nie zrozumiałaś hihihih

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

taaa.... albo... są takie nie raz nie jeden czapeczki z daszkiem albo torebki jakies szmaciane w D&G to też jest bajer ooo albo buty też widziałam mokasynki ze sprzączką i metalowy napis "D&G" ihaaa
To w takim razie przepraszam, ale wiesz, późno już było.
Stary 2009-08-31, 09:30   #2123
smiley
Zadomowienie

Cytat:

długo bedziecie w kólko mowic o tym samym drogie dorosłePanie może własnie znajde...tak jak znajdywałam tam...a tylko takie puste dziewczynki nie sa lubiane myslałam ze to olejecie ale jak tak to przezywacie to stad ide moze jeszze porozmawiajceie o tym z 20stron i na "modzie" ciagle atakujcie osoby ktorych sie nie podoba styl ag...jak macie az tak wysoka samoocene jak sie wnioskuje po postach to nawet byscie nie reagowały na te posty...jak ktos powie ze nie lubi legginsów z baletkami to dziewczyny ktore to lubia nie rozwijały dyskusj do 10stron nie uwazacie ze to zalosne???tak samo mnostwo osób mowilo ze nie lubi osób w różowym...a ja osobiscie jako osoba ktory ten kolor kocha olewałam to bo kazdy ma inny gust

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa
Ta, nie tylko klawiatury. Pomijając prąd, jakikolwiek napój, który towarzyszy niezdrowej konwersacji, czas, którego niby mamy dużo a jednak już prawie jest rano. Zaraz z Twojego organizmu ulotni się każda cząsteczka tłuszczów, mlekowego kwasu, węglowodanów, mocznika, soli i w ostateczności każdego z kolei po jednym ze związków mineralnych. A na marginesie to widzisz już jesteś siwa a przez te bezowocne dialogi będziesz łysa
co to za tekst w ogóle?????? i wy jestescie dorosłe i dojałe?????jak wam szkoda aż tylu rzeczy to po co tam sie zaczełyscie udzielac?????i zazenowanie czemu nigdy osoby ktorym sie ag nie podoba nie dostają banów a my tak????dla mnie, gówniary to oczywiste

ag jest swiete ze musi sie wszystkim podobać???? zastanówcie sie troche
a jak komus sie nie podoba to jest zawistny????mój Boże....niby o co???????????może o różowy albo legginys tez jest zazdrosny??????????????

nie jestescie az takie piekne i idealne za jakie sie uwazacie... żeby wam kazdy człowiek na ziemi zazdroscił....

jeszcze czarnuleczkaaaa sie ocnkeła i zaczeła wygłaszac swoje madrosci

moja sprawa co lubie a co nie nei podpisywałam umowy z ag ze bede im dozgonnie wierna cos sie chyba komus pomyliło
Stary 2009-08-31, 09:38   #2124
marlenkarr
Rozeznanie

Dzien Dobry ja tez uwielbiam czarny i biały szczególnie czarne sweterki na guziki i czarne bluzeczki w lecie lubie poszalec z kolorowym dołem a ostatnio mam faze na koralowy nawet lakier do paznokci sobie kupiłam -daje po oczach
ale i tak zawsze pozostane wierna czarno-białym zestaw
Stary 2009-08-31, 10:53   #2125
blondi1041
Rozeznanie

dzień dobry
ja uwielbiam czarny. i powiem szczerze ze mam za duzo tego kolorku w szafie. przy kazdym nastepnym zakupie zawsze sobie obiecuje ze juz wystarczy tej czerni poza tym kocham tez róż jak przystalo na ag (serio), ogólnie lubię ubrania bez zadnych wzorów, mazaków, tylko rzeczy w jednym kolorze
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:10   #2126
hill
Raczkowanie

Cytat:
czarny
Stwierdziłam pewnego dnia po otwarciu szafy, że jest czarno i postanowiłam troche nakupowac kolorów, i tak teraz chociaz czasami mnie ostro skreca to zamiast czarnej bluzki kupie jakiś inny kolorek

Ja wiem powinnam napisać RÓŻOWY POD KAZDĄ POSTACIĄ aby zaspokoić stereotyp dziewczynek z watku "moda która mnie rozwala" A kolor butów: oczywiście biel, najlepiej kozaczki, moga byc te z koronki ale koniecznie białe no i obowiazkowo z dłuuuugasnym czubem hahahahahahaa
a gdzie można takie kupić bo mi się strasznie marzą???

Ja ostatnio polubiłam szary ale na szczescie jeszcze nie mam całej szafy w tym kolorze.

miłego dnia
Or unsingable songs
...
I just want You...
Stary 2009-08-31, 11:13   #2127
Pinacolada
Zadomowienie

Ja mam najwięcej ubrań fioletowych, różowych, czarnych i białych i podobnie jak blondi1041 też wolę ubrania bez żadnych wzorow czy nadruków
Pinacolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:28   #2128
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Dobra, a ja teraz robię tuszem do rzęs (dosłownie). Bo on ma taką szczoteczkę i jest super W ogóle mi się nie rozmazuje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23773,oriflame-beauty-lash-extreme-mascara-tusz-do-rzes.html
a brwi są bardzo ładnie podkreślone
wstaw zdjęcie proszę chciałbym zobaczyć efekt
Cytat:

Ja lubię dużo kolorów ogólnie i nie mam jakiegoś konkretnego ulubionego.
Nie lubię zgniłej zieleni
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:35   #2129
hania207
Zakorzenienie

cześc dziewczyny

a ja uwielbiam czerwony, chabrow, różowy dosyć intensywne kolory ale lubię mieć zawsze choć jedna rzecz założoną w ktorymś z tych kolorów (chyba troszke namieszałam)

czarny też lubie ale denerwuje mnie gdy zaczepi mi się jakiś przypadkowy "luxny " włosek gdzies na dole pleców albo na rękawie gdzie tego widze i sciągnąc nie moge. A jednak rzuca sie w oczy bo jestem blondynką.....

aaaa i nie cierpię brązowy bluzek wogole do mnie nie pasują ... :P

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:44   #2130
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
cześc dziewczyny

a ja uwielbiam czerwony, chabrow, różowy dosyć intensywne kolory ale lubię mieć zawsze choć jedna rzecz założoną w ktorymś z tych kolorów (chyba troszke namieszałam)

czarny też lubie ale denerwuje mnie gdy zaczepi mi się jakiś przypadkowy "luxny " włosek gdzies na dole pleców albo na rękawie gdzie tego widze i sciągnąc nie moge. A jednak rzuca sie w oczy bo jestem blondynką.....

aaaa i nie cierpię brązowy bluzek wogole do mnie nie pasują ... :P
Ja brązowy uwielbiam tak jak większość kolorów i też jestem za intensywnymi kolorami i cielistymi, ale nie takimi mdłymi bo wtedy źle wyglądam
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości