|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
a brwi są bardzo ładnie podkreślone |
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ta Maria jest swietna
|
|
|
#2103 |
|
Rozeznanie
|
dalej,
swojego czasu przejzałam wszystkie zdjecia jakie moglam znalezc marii ignatenko chyba zadna fotka mnie nie zaskoczycie ![]() też musze brwii poskubac nie lubie ich sa takie geste, sterczace i za szybko odrastaja
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
oj nawet ja sie znalazłam na zdjeciach wybaczcie hehe
|
|
#2105 |
|
Rozeznanie
|
next
|
|
#2106 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I.... IDŹ SPAĆ!!! Już jest po północy! Co do "Marii" wszyscy o niej mówią ja ją często widzę ale zbytnio nie rozumie o co w tym wszystkim chodzi... ona jest jakąś gwiazdą? ![]() aagusiaa88 hihi dobrej nocki ![]() hill co do wacików ja jutro idę po jakiś tusz do rzęs co by mnie moje włoski rzadkie jak u myszki na pipce troszkę zagęścił i pogrubił - jakieś sugestie? ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- >Angel< ale laska aaaa <napalony> hihihihihi |
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2108 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrocilam na chwilke tylko obczaic co sie dzieje, i nie zaluje pojde spac z usmiechem na gębie ![]() ![]() rewelacja, czarnula aj low ju normalnie ![]()
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
No ja na allegro kupowałam własnie.
|
#2111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
1. Mama 2. Agusia Bo tżta to jeszcze nie mogę być taka pewna, same rozumiecie A tak na marginesie to przypomniało mi się jak swego czasu byłam zakochana w Orlando Bloomie i co za tym idzie byłam wielką fanatyczną trylogii Tolkiena... Więc... Kiedyś czytałam w Bravo (wiem, wiem.... ), że "kocham Cię po elficku to "im mil cem" Nie wiem po co Wam to mówię ale mówię Wasza wiedza życiowa się powiększa
|
|
|
|
|
#2112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I koszt ok. 25 zł. Ja się czaję na ten nowy, który teraz reklamują 100 % black, ale to jak ten mi się skończy.BTW. Smiley coś pisałaś o torebkach "LV" i innych. Mnie też nie stać na takie torebki, na dobre podróbki, o których kiedyś mówił dziewczyny za 400 zł, też nie, a zwykłej bazarkowej nie kupiłabym dla tego, bo nie czuję potrzeby pokazywania, że niby to mam torbę z "LV" (nie mam zamiaru takimi słowami urazić dziewczyn, które noszą oryginały, broń Boże), a jakoś z tego powodu nie wchodzę na wątek o "modzie..." i nie piszę takich rzeczy. |
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Eee dobranoc
|
#2114 |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13995946]Czarnuleczka ja mam już parę dobrych miesięcy Maybelline Colosall Volume coś tam coś tam. Jestem z niego bardzo zadowolona.
I koszt ok. 25 zł. Ja się czaję na ten nowy, który teraz reklamują 100 % black, ale to jak ten mi się skończy.BTW. Smiley coś pisałaś o torebkach "LV" i innych. Mnie też nie stać na takie torebki, na dobre podróbki, o których kiedyś mówił dziewczyny za 400 zł, też nie, a zwykłej bazarkowej nie kupiłabym dla tego, bo nie czuję potrzeby pokazywania, że niby to mam torbę z "LV" (nie mam zamiaru takimi słowami urazić dziewczyn, które noszą oryginały, broń Boże), a jakoś z tego powodu nie wchodzę na wątek o "modzie..." i nie piszę takich rzeczy.[/QUOTE] Ja właśnie przyleciałam prosto z TV bo żem się naoglądała reklam z tą mega czernią ... i mam chrapkę na nią. Co do podrób. Nie chcę się chwalić ale... MAM ICH TYSIĄC! i je lubię Tylko widzisz to nie jest taki bazarek kiedyś wkleiłam fotki z allegro Kupiłam portfelik za 150zł de facto wątpie w oryginalność ale wydałam więcej niż na straganie. mam również torebkę i to nawet dwie o takim samym fasonie (niby prady) za które dałam nie małe pieniadze bo 250 zł (za jedną). Mam również oryginalne okulary od D&G oraz torebke od GUCCIego dałam baaardzo dużo. Okulary i torebka we Włoszech. Torebke Playboya oraz portfel - Berlin. To wcale nie jest powiedziane, że jeśli ktoś ma podróby jest tandetny. Przyznam się jednak, że co do spraw biżuteryjnych.. nie założyłabym nawet oryginału z dużym logo. Np. wielkiego wisiora pomiędzy cyckami Po prostu nie lubię dużej, ogromniastej biżuterii, lub jej nadmiaru. Lubię klasykę, sexapil, elegancję, prostotę.. a czasem.. miszmasz, kogiel mogiel, eksplozje, szok ![]() Ach, gdyby wszystkie dziewczyny sądziły w ten sam sposób jak Ty... to byłby czysty eden ![]() Od siebie: również nie udzielam się wątkach o tematyce gotyckiej, militarnej, egzekucyjnej, hip-hopowej, rockowej etc. Po co mam iść tam, gdzie mnie nie chcą, mój głos jest zbędny i nie wniesie żadnego pożytku a jedynie mógłby przysporzyć wiele złego i zaowocować nowy wybuch na forum. ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Dobranoc
Edytowane przez Czarnuleczkaaa Czas edycji: 2009-08-31 o 01:11 |
|
|
|
#2115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13996046]Właśnie bałam się, że mnie ktoś źle zrozumie. Mi chodziło o takie typowe podróby kupowane na bazarach, targach ( i o tym mówię bazarek), a nie o podróby dobrze zrobione, które kupujesz. O takich napisałam, że mnie na nie po prostu nie stać (no chyba żebym sobie składała pieniądze). Naprawdę nie chciałam urazić.
Dla mnie tandetna podróba to ta z logiem zamiast D&G to D&K, lub nawet z logiem D&G ale tak tandetnie wykończona i wykonana że głowa mała
|
#2117 | |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13996046]Właśnie bałam się, że mnie ktoś źle zrozumie. Mi chodziło o takie typowe podróby kupowane na bazarach, targach ( i o tym mówię bazarek), a nie o podróby dobrze zrobione, które kupujesz. O takich napisałam, że mnie na nie po prostu nie stać (no chyba żebym sobie składała pieniądze). Naprawdę nie chciałam urazić.
Kochanie Ty mnie własnie nie uraziłaś. Ja Cię zrozumiałam Ty mnie nie zrozumiałaś hihihih ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
to też jest bajer ooo albo buty też widziałam mokasynki ze sprzączką i metalowy napis "D&G" ihaaa
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
z ust mi to wyjełaś
![]() ja mam wersje dramatic look i musze przyznać, że bardzo fajny tusz .a używała któraś z Was max factor false lash effect???? buziakiiii
|
#2119 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
ale się uderzyłam... kolanem o kant... ku******* boli
.jaki jest Wasz ulubiony kolor ciuszków??? ![]() pora uciekać spać.... dobranoc Laseczki
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stwierdziłam pewnego dnia po otwarciu szafy, że jest czarno i postanowiłam troche nakupowac kolorów, i tak teraz chociaz czasami mnie ostro skreca to zamiast czarnej bluzki kupie jakiś inny kolorek ![]() Ja wiem powinnam napisać RÓŻOWY POD KAZDĄ POSTACIĄ aby zaspokoić stereotyp dziewczynek z watku "moda która mnie rozwala"
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-08-31 o 02:29 |
|
|
|
|
#2122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2123 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może własnie znajde...tak jak znajdywałam tam...a tylko takie puste dziewczynki nie sa lubiane myslałam ze to olejecie ale jak tak to przezywacie to stad ide moze jeszze porozmawiajceie o tym z 20stron i na "modzie" ciagle atakujcie osoby ktorych sie nie podoba styl ag...jak macie az tak wysoka samoocene jak sie wnioskuje po postach to nawet byscie nie reagowały na te posty...jak ktos powie ze nie lubi legginsów z baletkami to dziewczyny ktore to lubia nie rozwijały dyskusj do 10stron nie uwazacie ze to zalosne???tak samo mnostwo osób mowilo ze nie lubi osób w różowym...a ja osobiscie jako osoba ktory ten kolor kocha olewałam to bo kazdy ma inny gust ![]() Cytat:
i wy jestescie dorosłe i dojałe????? jak wam szkoda aż tylu rzeczy to po co tam sie zaczełyscie udzielac?????i zazenowanie czemu nigdy osoby ktorym sie ag nie podoba nie dostają banów a my tak???? dla mnie, gówniary to oczywisteag jest swiete ze musi sie wszystkim podobać???? zastanówcie sie troche a jak komus sie nie podoba to jest zawistny????mój Boże....niby o co???????????może o różowy albo legginys tez jest zazdrosny?????????????? nie jestescie az takie piekne i idealne za jakie sie uwazacie... żeby wam kazdy człowiek na ziemi zazdroscił....jeszcze czarnuleczkaaaa sie ocnkeła i zaczeła wygłaszac swoje madrosci moja sprawa co lubie a co nie nei podpisywałam umowy z ag ze bede im dozgonnie wierna cos sie chyba komus pomyliło
|
|
|
#2124 |
|
Rozeznanie
|
Dzien Dobry
ja tez uwielbiam czarny i biały szczególnie czarne sweterki na guziki i czarne bluzeczki w lecie lubie poszalec z kolorowym dołem a ostatnio mam faze na koralowy nawet lakier do paznokci sobie kupiłam -daje po oczach ale i tak zawsze pozostane wierna czarno-białym zestaw
|
|
#2125 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
ja uwielbiam czarny. i powiem szczerze ze mam za duzo tego kolorku w szafie. przy kazdym nastepnym zakupie zawsze sobie obiecuje ze juz wystarczy tej czerni poza tym kocham tez róż jak przystalo na ag (serio), ogólnie lubię ubrania bez zadnych wzorów, mazaków, tylko rzeczy w jednym kolorze
|
|
|
|
#2126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatnio polubiłam szary ale na szczescie jeszcze nie mam całej szafy w tym kolorze .miłego dnia
|
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam najwięcej ubrań fioletowych, różowych, czarnych i białych
i podobnie jak blondi1041 też wolę ubrania bez żadnych wzorow czy nadruków
|
|
|
|
#2128 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałbym zobaczyć efekt ![]() Cytat:
Nie lubię zgniłej zieleni
|
||
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
cześc dziewczyny
![]() a ja uwielbiam czerwony, chabrow, różowy dosyć intensywne kolory ale lubię mieć zawsze choć jedna rzecz założoną w ktorymś z tych kolorów (chyba troszke namieszałam) czarny też lubie ale denerwuje mnie gdy zaczepi mi się jakiś przypadkowy "luxny " włosek gdzies na dole pleców albo na rękawie gdzie tego widze i sciągnąc nie moge. A jednak rzuca sie w oczy bo jestem blondynką..... aaaa i nie cierpię brązowy bluzek wogole do mnie nie pasują ... :P
|
#2130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

ja też bym taki kształt chciała powolutku dążę, ale tu potrzeba jakiejś kredki aby tak ładnie zrobić.
nie to nie
heheh 

i jak poszedł ten watek na "modzie" i zobaczyłam jeszcze posty dziewcyzn z tego watku to juz normalnie cos we mnie pekło