![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale dziewczyny jadły mąkę kuku i nie wpływało to jakoś tragicznie na dietę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() na troche Was zostawiam a już Was tu przybywa ![]() ![]() ja dziś miałam badania, krwe jak narazie dobra, zobaczymy jak pod koniec ciąży będzie ![]() za miesiąc siostra ma termin porodu, fajnie bo pół roku będzie różnicy między kuzynostwem hihi ![]() odważyłam się dziś ściąć grzywkę ![]() ![]() ![]() ..nareszcie ładna pogoda.. wczoraj co chwilę padało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
To może ja się na początku przywitam
![]() Do diety szykuję się od jakiegoś tygodnia - przeczytałam książkę, zakupiłam II część z przepisami i zrobiłam porządek w lodówce. Mąż też został przygotowany. Od jutra zaczynam ![]() Tak sobie czytam.. i postanowiłam, że nie będę tak często stawać na wagę jak niektórę wizażystki. Bo to naprawdę moim zdaniem za duże nakręcanie, że 0,5 kg się przytyło i w ogóle. Spróbuje podejść do tego racjonalnie i konsekwentnie ![]() Pewnie będę tu częstym gościem. W grupie razniej ![]()
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam i znowu pytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może spróbuj zmielić w młynku do kawy czy czymś takim otręby i dodać do placków ? bo bez niczego będą baardzo delikatne i trudno będzie je smażyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dietowiczki.Jestem tu nowa.Poczytałam co nieco o diecie Dukana i postanowiłam się za nią zabrać.Stosowałam już 2 razy dietę kopenhaska,kapuścianą,ale kg szybko powracały i czułam się na nich fatalnie. Dodam że mam 170cm wzrostu i ważę obecnie 82kg. Przed dwiema ciążami ważyłam około 66-68kg a teraz.....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pocieszam na wstępie, że tu wszystkie osiągamy sukcesy ![]() Co do pytania agus30 ![]() ![]() Odnośnie płatów śledziowych w occie... to też je jadłam ![]() Fakt że są one zapiekane, ale zdejmowałam skórkę i panierkę i jadłam resztę.... Waga spadała więc nie uważałam tego nawet za grzeszek ![]() Powodzenia w gubieniu kilogramów ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie proteinki
![]() juz chyba wiem wystarczajaco duzo o tej diecie, zeby zaczac ja od jutra.musze tylko jeszcze zamówić książki.znalazłam spoko oferte na allegro(2 książki za 45zł z przesyłką) ponad rok temu byłam na diecie south beach i musze przyznać, że jest bardzo podobna do diety dukana.byłam z niej bardzo zadowolona i schudłam ok 6kg w 2 tygodnie,jednak póżniej wyjechałam do grecjii na 3 miesiące i tam niestety wszystkie kg wróciły :-((( teraz znowu postanowiłam wziąć się za siebie bo już się źle czuje z moja wagą.także licze na wasze wsparcie i od jutra zaczynam |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=neitka;13976473]O mamo, a gdzie wszyscy beze mnie poszli?
![]() hormony w niczym na diecie nie przeszkadzają - ja sama biorę i ładnie chudnę, tylko moje endometrium jest za cienkie ![]() Podstawowe informacje masz w pierwszym poście pierwszej części wątku. Resztę doślę na maila. Słonko bardzo Ci dziękuję za maila właśnie przegrywam pliki do swojego foldera-chyba dużo tego bo ta operacja strasznie długo trwa. A tak wogóle to witam Was wszystkie cieplutko w chłodny wieczór. Mam zamiar zacząć dukanowanie od jutra( chyba że nie zdążę poczyrać to od wtorku) Mam jeszcze jeden problem( bo z chormonami mnie uspokoiłaś) otóż pracuję w hipermarkecie na nocnych zmianach ( 1 przerwa o 1-szej) więc czasem zdarza się, że czuję głód, a to podobno na Dukanie niedobre jest. Trzymajcie za mnie kciuki, bo pewnie bardzo mi się to przyda |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Witam wszytskie nowe i te stare Dukanki.
Nie bylo mnie tu 2 dnia a taki ruch sie zrobil ![]() Ja jestem juz 2 tydzien na diecie i jest spoko prawie 4 kg jak narazie i waga ciut stoi ale sie narazie nie przejmuje tym ![]() ![]() Ja jak znowu cos pichcilam i tym razem byly to placuszki serowe wg przepisu wiolinq ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki Kredka131 za błyskawiczną odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=marzmarenka 46;Mam jeszcze jeden problem( bo z chormonami mnie uspokoiłaś) otóż pracuję w hipermarkecie na nocnych zmianach ( 1 przerwa o 1-szej) więc czasem zdarza się, że czuję głód, a to podobno na Dukanie niedobre jest.
Trzymajcie za mnie kciuki, bo pewnie bardzo mi się to przyda[/QUOTE] Nie ma problemu z nocnymi zmianami. Dukan nie zakazuje jedzenia w nocy ![]() Jesteś głodna - jedz i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
witam wszytskie proteinki, ja dzisiaj mam 5 dzien dietki, i okolo 3,5 kg za mna, wiem ze woda ale motywuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Witajcie Proteinki po weekendzie
![]() ![]() ![]() teraz obiadam się kapustą włoską duszoną z wędzonym kurczakiem i pomidorkami bez skórki , mniam mniam , i cieszę się że jeszcze dwa dni tym razem na pewno juz z warzywkami na W przede mną pozdrawiam gorąco po weekendzie
#76 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam dziewczyny!Ja właśnie wróciłam z kolejnego grila,ale byłam grzeczna,wszystko według listy.Waga coś mi na razie stoi ,ale widać tak ma być,już się tym kompletnie nie przejmuję i stwierdziłam że będę ważyć się tylko w poniedziałki żeby niepotrzebnie się dołować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Dziewczyny poległam na całej linii.Wczoraj kiełbaska,dzisiaj 2 kawałki ciasta,kilka owocowych cukierków i wafelek w czekoladzie ![]() ![]() 28 dzień na diecie.Czy ja jestem normalna????? |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
musimy ograniczać do minimum mąkę kukurydzianą, łyżka na dzień, więc makaronem w tej ilości sobie nie pojesz ![]() spałaszowałam pudło tiramisu z wizazowego przepisu i chcę więcej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
elizo jakie masz efekty po prawie miesiącu ze swoimi ''grzeszkami ''?
#82 |
Zakorzenienie
|
Neura mam -4,1 kg na dukanie,a moje wszystkie kilogramy do tej pory od grudnia to prawie 8kg.
Nie ja nie myślę żeby się poddać tylko sama nie mogę zrozumieć jak mogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj, wiem jak to jest ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Do jutra dziewczyny
![]() Uda się,może dłużej to potrwa przez te grzeszki,ale na pewno się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Chciałabym jeszcze zapytać,co robię nie tak że te placki serowe całkiem mi się rozwaliły?Zrobiłam wszystko według przepisu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() moglaby ktoras z Was podac mi przepis na to tiramisu dietyczne? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i taka rada ode mnie, biszkopt skrop porządnie, bo mi wyszedł suchy, już wolałąbym żeby całkiem rozmókł niż był jak chleb otrębowy, no i mnie się wydaje, że 3 białka do masy to ciut za dużo, czuć było te białka. smacznego! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
dziekuje ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
zaczynam dziś dzień 5 fazy I. minus 3kg jest
![]() uwielbiam tę dietę ![]() idę zrobić sobie jajecznicę, od wczoraj mam ochotę. miłego i smacznego dzionka Dziewczyny!;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.