Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 12:37   #61
paulina22
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Cytat:
Napisane przez kadabra Pokaż wiadomość
w Lidlu i Biedronce nie ma, nie wiem jak w Tesco. Może sklepy ze zdrową żywnością? A już na 100% kupisz w jakimś internetowym sklepie.

Dzieki za info no ale jak mowisz ze nie ma tam to jak bede potrzebowała to skorzystam z tej maki kukurydzianejPrzeciez nie przytyje
paulina22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 14:06   #62
kadabra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulina22 Pokaż wiadomość
Dzieki za info no ale jak mowisz ze nie ma tam to jak bede potrzebowała to skorzystam z tej maki kukurydzianejPrzeciez nie przytyje
Skrobia ma lepszą ..kleistość, lepiej się sprawdza, gdy pieczemy.
No ale dziewczyny jadły mąkę kuku i nie wpływało to jakoś tragicznie na dietę.
kadabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 15:51   #63
landi0909
Zakorzenienie

hej

na troche Was zostawiam a już Was tu przybywa witam nowe Dukanki

ja dziś miałam badania, krwe jak narazie dobra, zobaczymy jak pod koniec ciąży będzie
za miesiąc siostra ma termin porodu, fajnie bo pół roku będzie różnicy między kuzynostwem hihi

odważyłam się dziś ściąć grzywkę w sumie tylko jako dziecko miałam grzywkę, a teraz od dwoch lat na bok.. a teraz mam taką ładną grubą i prostą podobno ładnie hehe

..nareszcie ładna pogoda.. wczoraj co chwilę padało
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 16:16   #64
syb
Raczkowanie

To może ja się na początku przywitam
Do diety szykuję się od jakiegoś tygodnia - przeczytałam książkę, zakupiłam II część z przepisami i zrobiłam porządek w lodówce. Mąż też został przygotowany. Od jutra zaczynam
Tak sobie czytam.. i postanowiłam, że nie będę tak często stawać na wagę jak niektórę wizażystki. Bo to naprawdę moim zdaniem za duże nakręcanie, że 0,5 kg się przytyło i w ogóle. Spróbuje podejść do tego racjonalnie i konsekwentnie Zobaczymy.
Pewnie będę tu częstym gościem. W grupie razniej

syb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 16:59   #65
pani_sylwia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Witam w słoneczny niedzielny poranek

Dziś na śniadanie zaserwowałam sobie dukanowską owsiankę- ugotowałam otręby owsiane i pszenne na wodzie, dodałam serek homo naturalny, słodzik i aromat. Pyycha

Witam i znowu pytam Paseczkowa gotujesz je od razu z wodą ?zastanawiam się czy można zrobić tak jak z owsianką czyli zalać wrzątkiem ,jutro spróbuję a zaraz idę smażyć serowe placki,ale będę robiła wersję bez mąki kukurydzianej bo nie jestem w stanie strawić jej smaku
pani_sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 17:15   #66
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_sylwia Pokaż wiadomość
Witam i znowu pytam Paseczkowa gotujesz je od razu z wodą ?zastanawiam się czy można zrobić tak jak z owsianką czyli zalać wrzątkiem ,jutro spróbuję a zaraz idę smażyć serowe placki,ale będę robiła wersję bez mąki kukurydzianej bo nie jestem w stanie strawić jej smaku
zalałam normalnie wodą i zagotowałam
może spróbuj zmielić w młynku do kawy czy czymś takim otręby i dodać do placków ? bo bez niczego będą baardzo delikatne i trudno będzie je smażyć
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:02   #67
agus30
Raczkowanie

Witam wszystkie dietowiczki.Jestem tu nowa.Poczytałam co nieco o diecie Dukana i postanowiłam się za nią zabrać.Stosowałam już 2 razy dietę kopenhaska,kapuścianą,ale kg szybko powracały i czułam się na nich fatalnie. Dodam że mam 170cm wzrostu i ważę obecnie 82kg. Przed dwiema ciążami ważyłam około 66-68kg a teraz.....szkoda gadać. Dzisiaj mija 14 dni odkąd zaczęłam tą dietkę,startowałam z 86kg,czyli jak na razie 4 kg do tyłu,ale od 3 dni waga stoi,prawdopodobnie powodem tego jest @. 7 dni faza uderzeniowa i 7 dni+ warzywka (po tygodniu,żeby łatwiej było liczyć)Robiłam sobie właśnie test i wyszło że powinnam ważyć 68kg i taką wagę bez problemu uda mi się utrzymać.Jak ja bardzo chce w to uwierzyć i wytrwać w tej diecie. Mam do was jeszcze dwa pytanka,czy płaty śledziowe w zalewie octowej są dozwolone i np. makrela wędzona? Pozdrawiam
agus30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 18:13   #68
kredka131
Raczkowanie

GG do kredka131

Cytat:
Napisane przez agus30 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dietowiczki.Jestem tu nowa.Poczytałam co nieco o diecie Dukana i postanowiłam się za nią zabrać.Stosowałam już 2 razy dietę kopenhaska,kapuścianą,ale kg szybko powracały i czułam się na nich fatalnie. Dodam że mam 170cm wzrostu i ważę obecnie 82kg. Przed dwiema ciążami ważyłam około 66-68kg a teraz.....szkoda gadać. Dzisiaj mija 14 dni odkąd zaczęłam tą dietkę,startowałam z 86kg,czyli jak na razie 4 kg do tyłu,ale od 3 dni waga stoi,prawdopodobnie powodem tego jest @. 7 dni faza uderzeniowa i 7 dni+ warzywka (po tygodniu,żeby łatwiej było liczyć)Robiłam sobie właśnie test i wyszło że powinnam ważyć 68kg i taką wagę bez problemu uda mi się utrzymać.Jak ja bardzo chce w to uwierzyć i wytrwać w tej diecie. Mam do was jeszcze dwa pytanka,czy płaty śledziowe w zalewie octowej są dozwolone i np. makrela wędzona? Pozdrawiam
Witam Nowe Proteinki
Pocieszam na wstępie, że tu wszystkie osiągamy sukcesy więc na pewno również i Wy je osiągniecie.

Co do pytania agus30 Makrelę wędzoną jadłam aż miło, nawet dość często. Tak jak Dukan pisze - dozwolone są wszelkie rybki, nawet te tłuste - czyli makrele też
Odnośnie płatów śledziowych w occie... to też je jadłam Choć zdania tu były podzielona, jak to w życiu: ile osób tyle opinii.
Fakt że są one zapiekane, ale zdejmowałam skórkę i panierkę i jadłam resztę.... Waga spadała więc nie uważałam tego nawet za grzeszek

Powodzenia w gubieniu kilogramów !
kredka131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:19   #69
lena120385
Przyczajenie

witam wszystkie proteinki ))
juz chyba wiem wystarczajaco duzo o tej diecie, zeby zaczac ja od jutra.musze tylko jeszcze zamówić książki.znalazłam spoko oferte na allegro(2 książki za 45zł z przesyłką)

ponad rok temu byłam na diecie south beach i musze przyznać, że jest bardzo podobna do diety dukana.byłam z niej bardzo zadowolona i schudłam ok 6kg w 2 tygodnie,jednak póżniej wyjechałam do grecjii na 3 miesiące i tam niestety wszystkie kg wróciły :-((( teraz znowu postanowiłam wziąć się za siebie bo już się źle czuje z moja wagą.także licze na wasze wsparcie i od jutra zaczynam
lena120385 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:33   #70
marzmarenka 46
Raczkowanie

[QUOTE=neitka;13976473]O mamo, a gdzie wszyscy beze mnie poszli?

hormony w niczym na diecie nie przeszkadzają - ja sama biorę i ładnie chudnę, tylko moje endometrium jest za cienkie
Podstawowe informacje masz w pierwszym poście pierwszej części wątku. Resztę doślę na maila.

Słonko bardzo Ci dziękuję za maila właśnie przegrywam pliki do swojego foldera-chyba dużo tego bo ta operacja strasznie długo trwa.
A tak wogóle to witam Was wszystkie cieplutko w chłodny wieczór.
Mam zamiar zacząć dukanowanie od jutra( chyba że nie zdążę poczyrać to od wtorku)
Mam jeszcze jeden problem( bo z chormonami mnie uspokoiłaś) otóż pracuję w hipermarkecie na nocnych zmianach ( 1 przerwa o 1-szej) więc czasem zdarza się, że czuję głód, a to podobno na Dukanie niedobre jest.

Trzymajcie za mnie kciuki, bo pewnie bardzo mi się to przyda
marzmarenka 46 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:35   #71
Assafi
Raczkowanie

Witam wszytskie nowe i te stare Dukanki.

Nie bylo mnie tu 2 dnia a taki ruch sie zrobil
Ja jestem juz 2 tydzien na diecie i jest spoko prawie 4 kg jak narazie i waga ciut stoi ale sie narazie nie przejmuje tym to sopiero poczatki

Ja jak znowu cos pichcilam i tym razem byly to placuszki serowe wg przepisu wiolinq
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg placuszki.jpg (75,1 KB, 103 załadowań)
Assafi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 18:50   #72
agus30
Raczkowanie

Talking Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Dzięki Kredka131 za błyskawiczną odpowiedź . Śledzie w zalewie octowej kupowałam takie na wagę,więc były bez panierki
agus30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:06   #73
kredka131
Raczkowanie

GG do kredka131

[QUOTE=marzmarenka 46;Mam jeszcze jeden problem( bo z chormonami mnie uspokoiłaś) otóż pracuję w hipermarkecie na nocnych zmianach ( 1 przerwa o 1-szej) więc czasem zdarza się, że czuję głód, a to podobno na Dukanie niedobre jest.

Trzymajcie za mnie kciuki, bo pewnie bardzo mi się to przyda[/QUOTE]

Nie ma problemu z nocnymi zmianami. Dukan nie zakazuje jedzenia w nocy
Jesteś głodna - jedz i tyle Tylko żeby to były produkty z listy i to wszystko....
Stary 2009-08-30, 19:41   #74
Madziuniek22
Przyczajenie

witam wszytskie proteinki, ja dzisiaj mam 5 dzien dietki, i okolo 3,5 kg za mna, wiem ze woda ale motywuje mam zamair pociagnac pierwsza faze jesze 2 dni, tak zeby tydzien, byl i zobaczymy mam pytanko do weteranek tej dietki, dukan w ksiazce pisze ze mozna uzywac maki kukurydzianj, a ja oststnio w sklepie znalazlam makaron dla alergikow i jedyny skladni to wlasnie maka kukurydziana, czy myslicie, ze mozn to jesc?? bo jesli tak to wiele by ulatwilo zgory dzieki za odpowiedz i bede dzielic sie sukcesmi, miejmy nadzieje ze bez porażek, buziaczki
Madziuniek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:50   #75
neura
Raczkowanie

Witajcie Proteinki po weekendzie , ja na diecie od prawie miesiąca , wekand niestety na % w sumie przez piątek i sobotę z 0,4l wody ognistej z pepsi max lodemi cytrynką się we mnie wlało , miały być dni P+W i były tylko zamiast warzyw była wódka też na W ALE DIETY POZA TYM PRZESTRZEGAŁA ŚCISLE ! nie wiem jak waga , w każdym razie po mnie nie widać zeby coś brzybyło wręcz odwrotnie , jestem coraz cieńsza.... Oczywiście nikomu nie polecam zamiany warzyw na wodę ognistą ! mam nadzieję że na kolejny miesiąc starczy mi teraz wytrwałości ...
teraz obiadam się kapustą włoską duszoną z wędzonym kurczakiem i pomidorkami bez skórki , mniam mniam , i cieszę się że jeszcze dwa dni tym razem na pewno juz z warzywkami na W przede mną
pozdrawiam gorąco po weekendzie
o3.09-65,80
06.o9-64,90
09.09-64,20
13.09-63,50
20.09-62,9
neura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 19:52   #76
betii5
Rozeznanie

Smile Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Witam dziewczyny!Ja właśnie wróciłam z kolejnego grila,ale byłam grzeczna,wszystko według listy.Waga coś mi na razie stoi ,ale widać tak ma być,już się tym kompletnie nie przejmuję i stwierdziłam że będę ważyć się tylko w poniedziałki żeby niepotrzebnie się dołować.Kredko kochana gratulujęi bardzo się cieszę że jesteś dalej z namibo jesteś skarbnica wiedzy ,no i masz doświadczenie jakiego my dopiero nabieramy powoli.Muszę się pochwalić,patrząc na mnie już trzy osoby zaczęły tą dietę,powiem strzeże że ja jakoś tego ubytku nie widzę ,ale ludzie wokół mnie twierdzą że wysmuklam,cieszę się bardzo.Ja swoją wagę osiągnę dopiero w listopadzie ,a zakończę dietę w kwietniu 2010r.Długa ta droga ,ale wiem że wytrwam,my wszystkie wytrwamy dzięki książce dukana ,dzięki dziewczyną ,które zawsze mają dla nas dobre rady .Moje już znane powiedzenie "małymi kroczkami do przodu"a cel zostanie osiągnięty.Jak to dobrze że tu jesteście
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:11   #77
eliza40
Zakorzenienie

Witam.

Dziewczyny poległam na całej linii.Wczoraj kiełbaska,dzisiaj 2 kawałki ciasta,kilka owocowych cukierków i wafelek w czekoladzie
28 dzień na diecie.Czy ja jestem normalna?????
eliza40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:19   #78
pani_sylwia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
zalałam normalnie wodą i zagotowałam
może spróbuj zmielić w młynku do kawy czy czymś takim otręby i dodać do placków ? bo bez niczego będą baardzo delikatne i trudno będzie je smażyć
Placuszki wyszły palce lizać,co prawda raczej swoim wyglądem nie zachęcały do jedzenia bo oczywiście się rozpadały ale polałam je jogurtem i odrobina cynamonu ,o matko jaka pycha jutro też je zrobię

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Witam.

Dziewczyny poległam na całej linii.Wczoraj kiełbaska,dzisiaj 2 kawałki ciasta,kilka owocowych cukierków i wafelek w czekoladzie
a feee ,oby to było ostani raz
pani_sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:37   #79
kadabra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziuniek22 Pokaż wiadomość
witam wszytskie proteinki, ja dzisiaj mam 5 dzien dietki, i okolo 3,5 kg za mna, wiem ze woda ale motywuje mam zamair pociagnac pierwsza faze jesze 2 dni, tak zeby tydzien, byl i zobaczymy mam pytanko do weteranek tej dietki, dukan w ksiazce pisze ze mozna uzywac maki kukurydzianj, a ja oststnio w sklepie znalazlam makaron dla alergikow i jedyny skladni to wlasnie maka kukurydziana, czy myslicie, ze mozn to jesc?? bo jesli tak to wiele by ulatwilo zgory dzieki za odpowiedz i bede dzielic sie sukcesmi, miejmy nadzieje ze bez porażek, buziaczki

musimy ograniczać do minimum mąkę kukurydzianą, łyżka na dzień, więc makaronem w tej ilości sobie nie pojesz

spałaszowałam pudło tiramisu z wizazowego przepisu i chcę więcej . jutro chyba robię znów .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 20:37   #80
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.

chyba każdemu zdarzają się małe załamanie w diecie najważniejsze jest, żebyś się z tego powodu nie poddała, tylko od jutra dietowała nadal, już bez grzesznie. tak naprawdę to chyba najgorszą rzeczą jaką można zrobić po zgrzeszeniu jest myśl, że skoro raz się zawaliło to nie warto dalej się starać dlatego głowa do góry- jutro będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez pani_sylwia Pokaż wiadomość
Placuszki wyszły palce lizać,co prawda raczej swoim wyglądem nie zachęcały do jedzenia bo oczywiście się rozpadały ale polałam je jogurtem i odrobina cynamonu ,o matko jaka pycha jutro też je zrobię
dlatego jak mówiłam trzeba coś dodać- mąkę albo zmielone otręby. ale jeśli nie dodajesz nic to polecam smażyć na małym ogniu, pod przykryciem (wtedy zanim dół się przypiecze, to góra też już jest lekko ścięta), i szpatułką przewracać ostrożnie na drugą stronę. robiłam tak dużo razy, po jakimś czasie nabiera się wprawy i nawet bez mąki można zrobić nierozwalone placuszki.
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:38   #81
neura
Raczkowanie

Cytat:
Witam.

elizo jakie masz efekty po prawie miesiącu ze swoimi ''grzeszkami ''?
o3.09-65,80
06.o9-64,90
09.09-64,20
13.09-63,50
20.09-62,9
neura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 20:53   #82
eliza40
Zakorzenienie

Neura mam -4,1 kg na dukanie,a moje wszystkie kilogramy do tej pory od grudnia to prawie 8kg.

Nie ja nie myślę żeby się poddać tylko sama nie mogę zrozumieć jak mogłam
Stary 2009-08-30, 20:56   #83
kadabra
Raczkowanie

Cytat:

Nie ja nie myślę żeby się poddać tylko sama nie mogę zrozumieć jak mogłam

oj, wiem jak to jest . to była tylko jedna chwila, zła emocja, impuls. nie można się aż tak bardzo obwiniać. jutro wynagrodzisz to, wszystko się ułoży, głowa do góry, nie stąło się nic aż tak złego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 21:10   #84
eliza40
Zakorzenienie

Do jutra dziewczyny jutro już będzie lepiej,musi być.

Uda się,może dłużej to potrwa przez te grzeszki,ale na pewno się uda
Stary 2009-08-30, 21:53   #85
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Witam.

Kochana żeby to było ostatni raz,rozumię że jest czasem ciężko ,ale żeby aż tak się rzucać No ale wypadki się zdarzają trudno musisz porozmawiać ze swoim podstępnym mózgiem zeby ci takich numerów więcej nie ważył robić.Powiem ci że ja nie zgrzeszyłam jeszcze ani razu,ale wiem że to kiedyś będzie śliniejsze odemnie i napewno polegnę.Zauważyłam jednak u siebie że bardzo się kontroluję i jak mnie namawiają do grzechu,tak jak dziś na ciasto z bitą śmietaną,na grilowane rarytasy,drinki,piwko,czy winko,wyjmuję swoje jedzonko i colę i zajadam z apetytemCóż śmieją się ze mnie że napewno tak długo nie wytrzymam,bo nie można ciągle sobie wszystkiego odmawiać i mają rację ale przecież to nie jest dieta na całe życie,a potem będziemy mogły sobie pozwolić od czasu do czasu na szaleństwoTrzymaj się,uszy do góry,pamiętaj że zaczęłyśmy razem i musimy iść do celu też razem,nie pozwolę żeby jakieś tam ciasto zepsóło nasze postanowienia.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Do jutra dziewczyny jutro już będzie lepiej,musi być.

Uda się,może dłużej to potrwa przez te grzeszki,ale na pewno się uda
Będzie napewno lepiej i już się tak nie dołuj,jesteśmy z Tobą w doli i niedoli,jutro zaczynamy P/W i będzie od razu lepiej,humorek się poprawi dobrej nocy

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Chciałabym jeszcze zapytać,co robię nie tak że te placki serowe całkiem mi się rozwaliły?Zrobiłam wszystko według przepisu.
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 22:23   #86
kasik21222
Przyczajenie

czesc dziewczyny

moglaby ktoras z Was podac mi przepis na to tiramisu dietyczne? albo powiedziec jak znalezc?
kasik21222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 22:35   #87
kadabra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasik21222 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

moglaby ktoras z Was podac mi przepis na to tiramisu dietyczne? albo powiedziec jak znalezc?
poszukaj w tym wątku .
i taka rada ode mnie, biszkopt skrop porządnie, bo mi wyszedł suchy, już wolałąbym żeby całkiem rozmókł niż był jak chleb otrębowy, no i mnie się wydaje, że 3 białka do masy to ciut za dużo, czuć było te białka.

smacznego!
Stary 2009-08-30, 22:44   #88
kasik21222
Przyczajenie

dziekuje ;*
kasik21222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 07:56   #89
kredka131
Raczkowanie

GG do kredka131

Cytat:
Napisane przez betii5 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!Ja właśnie wróciłam z kolejnego grila,ale byłam grzeczna,wszystko według listy.Waga coś mi na razie stoi ,ale widać tak ma być,już się tym kompletnie nie przejmuję i stwierdziłam że będę ważyć się tylko w poniedziałki żeby niepotrzebnie się dołować.Kredko kochana gratulujęi bardzo się cieszę że jesteś dalej z namibo jesteś skarbnica wiedzy ,no i masz doświadczenie jakiego my dopiero nabieramy powoli.Muszę się pochwalić,patrząc na mnie już trzy osoby zaczęły tą dietę,powiem strzeże że ja jakoś tego ubytku nie widzę ,ale ludzie wokół mnie twierdzą że wysmuklam,cieszę się bardzo.Ja swoją wagę osiągnę dopiero w listopadzie ,a zakończę dietę w kwietniu 2010r.Długa ta droga ,ale wiem że wytrwam,my wszystkie wytrwamy dzięki książce dukana ,dzięki dziewczyną ,które zawsze mają dla nas dobre rady .Moje już znane powiedzenie "małymi kroczkami do przodu"a cel zostanie osiągnięty.Jak to dobrze że tu jesteście
Hej Betii Oczywiście że Was nie opuszczę Nadal sie dietuję, co prawda to już faza III ale nadal dieta Poza paroma fajnymi dodatkami, nadal jem to co Wy

Pozdrowionka
Stary 2009-08-31, 08:49   #90
kadabra
Raczkowanie

zaczynam dziś dzień 5 fazy I. minus 3kg jest , a jem b.dużo, zwłaszcza dukanowskich słodyczy, no i okres spowolnił trochę chudnięcie.
uwielbiam tę dietę.
idę zrobić sobie jajecznicę, od wczoraj mam ochotę.

miłego i smacznego dzionka Dziewczyny!;*
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości