|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
ale mnie rodzice (i życie) uczyli zawsze samodzielności ;P więc w sumie niczego za mnie nie chcą robić i nie każą mi się ciągle tłumaczyć.w sumie to nawet mnie nie kontrolują, raczej zdrowo się martwią. mamy dobry układ już się smucą, że będą mnie widywać raz w miesiącu, a później coraz rzadziej.ja już chcę się wyrwać z mojego miasta. nie tyle co od rodziców (fajnie mi z nimi ogólnie ), ale od tej szkoły, ludzi itd,itd...już mam dosyć tych samych twarzy od tylu lat ![]() ale już niedlugo ![]() będę tęskniła jedynie za moją P. (przyjaciółka od urodzenia), ale jakoś się skombinuje przez ten rok tak, żeby się widywać Cytat:
jeszcze tekst pamiętam ![]() dzwoń ;**no jaha weekendowe wczasy nad Morzem
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeczytałam dokładnie to jest zielona herbata o aromacie cytrynowym (Lord Nelson). Ostatnio w jakimś markecie kupiłam, b.smaczna. Z kawy zrezygnowałam i przenoszę się na herbaty. ![]() A sama nie wiem czemu mi się nie chce, lenia mam jakiegoś. Ja już dawno ściągnęłam matury z różnych przedmiotów, ale pomieszało mi się to na komputerze i muszę jeszcze raz ściągnąć.
|
|
#1053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nic innego mi do głowy nie przychodzi ![]() Cytat:
Nie wiem czy będę za czymkolwiek tęskniła, chyba za obiadami domowymi tylko ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1054 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.tez bede tesknic za rodzina , i za przyjaciolka, ale wszystko da sie pogodzic Karolina - widze nowy av , ładny
|
|
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uż dawno zrezygnowałam z kawy (piłam siekierę sypaną ;P bez cukru ofc )ale czasamis się skuszę na kawę.. jak jestem w większym mieście to zachodzę do maca.. mają dobre kawy ![]() Cytat:
będę tęskniła za moją P. i ewentualnie troszkę za rodzicami ![]() ale w końcu się uwolnię od matczynego gadania ;] bo czasami jak się pokłócimy to gada, gada, gada i gada... ;P a tak.. nie będzie już okazji do kłótni ![]() damy radę Dziewczyny ![]() PS. Karolina, świetny garbus na av
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13999114]
Karolina - widze nowy av , ładny [/QUOTE]Lato się skończyło, parasol i okulary czas schować do szafy na przyszły rok. do szkoły jedziemy garbuskiem
|
|
|
|
#1057 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13999114]oj ja tez. zycie na wsi jest czasem nie za fajne
.tez bede tesknic za rodzina , i za przyjaciolka, ale wszystko da sie pogodzic Karolina - widze nowy av , ładny [/QUOTE]zartujecie:O? moim marzeniem od zawsze bylo mieszkac na wsi ale fakt, moja kuzynka mowila ze jak jej kumpele wyjechaly na studia do wawy to "odzyly"... wiec moze cos w tym jest
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13999197]zartujecie:O? moim marzeniem od zawsze bylo mieszkac na wsi
ale fakt, moja kuzynka mowila ze jak jej kumpele wyjechaly na studia do wawy to "odzyly"... wiec moze cos w tym jest [/QUOTE]Bo to jest tak, że jak się mieszka na wsi to ciągnie do miasta. A jak w mieście to na wieś
|
|
|
|
#1059 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja w akademiku prawdopodobnie ![]() Cytat:
![]() a karteczki też się zbierało a jak ![]() a demotywatory wciągają rzeczywiście ![]() ja miałam z Króla Lwa kilka to był szpan ![]() Cytat:
Just5 byli fajni ![]() Cytat:
dzień dobry biorę się za testy, bo wewnętrzny dziś
|
||||
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może na stare lata, jak będę spać na forsie i nie będę musiała pracować to się na wieś wyprowadzę i wtedy będę sobie mieć krówki, kózki, kurki, zajączki itd haha.
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Warszawki mnie ciągnie, mieszkałam tam kiedyś, jak byłam mała, 2 latka miałam. Nic z tego nie pamiętam ale może podświadomość mnie tam ciągnie ![]() Cytat:
![]() Też sie biorę za testy
|
||
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś pseudo centra handlowe lol.5 sklepów z odzieżą z najniższej półki na krzyż -.- w ogóle nie robię zakupów w moim mieście. Jedynie buty.. bo jest sklep firmowy Ryłko.. i jakiś butik z włoskimi butami, w miare dobrej jakości. a tak to jeżdżę do Oln albo Gda na zakupy
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam nie w mieście, ale też nie w typowej wsi. Takie miasteczko małe. I bardzo lubię tu mieszkać. Jest spokój, mam niedaleko do większych miast, także fajnie. Mnie do miasta w sumie nie ciągnie.
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. 22 sierpnia otworzyli u nas Galerię inspiro . Jest tam House, Ups, Butik, Thiumph, Cross, Adidas, Nike itp. i jakieś kilka sklepów, których nazw nie pamiętam, no i Trolla i Moodo mamy jeszcze ale w innym miejscu ![]() Aaa, o Big Starze i Wranglerze zapomniałam.
|
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko wszystkim ;*
Cytat:
moi rodzice budują od wielu lat dom...i albo ja z moim Tż będe tam mieszkać a oni tutaj zostaną albo na odwrót ja myśle ze najlepiej bedzie zostac narazie tutaj z moim Tż, potem sprzedać to mieszkanko i kupić gdzieś dom dylemat jest bo tamten co rodzice budują też jest super ale mysle ze wolalabym sama wszystko od poczatku ![]() a co do sklepow to ostatnio niedaleko mnie wybudowali CH i tam robie zakupy albo jezdze do pobliskich miast
Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2009-08-31 o 12:11 |
|
|
|
|
#1066 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13997957]
chcialaby, ale niewiem czy dam rade. impreza 3 dni przed moimi urodzinami ale kurde, jak patrze kto tam bedzie to bym sobie pojechala a Ty bedziesz tam ? w sumie mozna by bylo sie zalapac na wolontariat, zawsze blizej wykonawcow i w ogole ![]() ![]() edit: wolontariat odpada, bo nie znam az tak dobrze angielskiego [/QUOTE]Ja na One Love się wybieram, w zeszłym roku też byłam i fajnie było Jedź na One Love ! Spotkamy się ![]()
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najczęściej jednak ubieram się w h&m, reserved, sporadycznie orsay, tally weijl. No a tego jak na złość u mnie nie ma ![]() z house'a, reportera dawno zrezygnowałam, w housie moim zdaniem wszystko na jedno kopyto i tylko kolory zmieniają -.- w reporterze zawsze mają pełno nadruków te koszule, bluzki itd. jeszcze do diverse'a zaglądam. w h&m wkurzają mnie materiały.. ubrania są w cenie, a materiał to szmatki ;] tylko fasony mają fajne i dlatego nie rezygnuję
|
|
#1068 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Na początku to dzień dobry
![]() Uff przejrzałam 10 stron które miałam nadrobic i teraz będzie cytowańsko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A książki Kiełbasy podobno sa bardzo dobre, jednak ja narazie nie mam zamiaru teg sprawdzac:P Cytat:
Tak się zastanawiałam czy to Ty czy obrazek z neta ściągnęłaś ![]() Cytat:
![]() A co do karteczek to mam je gdzieś do tej pory I z just5 tez miałam ![]() Coś czuje że częśc cytatów mi zjadło Ale teraz nie mam czasu niestety już szukac...W ogóle to czasu nie mogę znaleźc, przez ostatnie 2 doby spałam całe 5 godzin, jutro mam rano sztandar i będę wyglądac jak ludź z mojego av no i prezent dla przyjaciółki na 18 jak to tato rzekł `rychło w czas`Miłego poniedziałku
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kurczak był świeeeeeetny :beczy: w ogóle zapomniałam odpisać, ktoraś z was pytała ską brałam te ruchome av ze zwierzętami.. z neta nie,nie robiłam ich sama ![]() idę się ubrać. muszę jechać po mamę -.-
|
|
#1070 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Anglii są ;D która się wybiera tam po medżiki ;> łoo mała i duża taka sama ;D ja pamiętam jeszcze z Titaniciem ;D Just5 też miałam ;P a teraz to w ogóle słabę są te karteczki.. jakieś z brokatem ;] błyszczące ;] fuj.. nie mają duszy ;] Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13996643] tez karteczki zbieralam zawsze w szkole sie wymienialismy.a moje rodzenstwo nadal zbiera [/QUOTE] bo teraz bo inne bajki są ;P dzieci teraz się wychowują na jakiś Hanach ;] High School Musicalach, etc ;] Cytat:
ja też bym tam chciała do Krakowa i raczej akademik odpada, ale jak nie będzie innego wyboru :P a że obce miasto to się i nie przejmuj wiele osób ma taką sytuację, ale przecież będą nowi znajomi ) na pewno na początku będzie ciężko, trzeba będzie się przezwyczaić, poznać miasto ale z czasem zapomnisz o swoich zmartwieniach jakie miałaś przed pójściem na studia..ja mam na tyle fajnie, że znam kilka osób w Krk i byłam tam kilka razy, ale jeśli wyląduje w Lublinie to totalnie nie będę wiedziała co ze sobą zrobić xD chyba, że brat okaże się człowiekiem i się młodszą siostrą trochę zaopiekuje :P ale teraz nie ma się co martwić, że miasto nieznane Cytat:
i te wieczne kłótnie, bo jedne karetczki miały większą wartość niż inne ;P ja miałam Just5 cały zespół, ale też każdego z nich osobno ![]() ![]() w ogóle kiedyś byłam ich fanką ;D miałam ORYGINALNĄ KASETĘ!!! ;D Dostałam kiedyś na gwiazdkę ;D Ale byłam szczęśliwa ![]() bierz się bierz:P moja koleżanka ma też wewnętrzny dziś, bodajze o 13. ;P
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajj to były czasy ;D Zbierałyście karty telefoniczne?
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, ja mam oryginalną płytę Just5
![]() Ania, nie zbierałam kart telefonicznych ![]() mojej koleżanki tato zbiera do dzisiaj ![]() w tamtym roku mu oddałam jedną litewską do kolekcji ![]() ej, a jakby tak obczaić na forum kogoś kto mieszka w Anglii i żeby kupił karton tych gwiazek i przysłał do Polski? coś na zasadzie jak te zamówienia grupowe na wizażu
|
#1073 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13999197]zartujecie:O? moim marzeniem od zawsze bylo mieszkac na wsi ale fakt, moja kuzynka mowila ze jak jej kumpele wyjechaly na studia do wawy to "odzyly"... wiec moze cos w tym jest [/QUOTE]nie no zycie na wsi jets spoko i napewno na starosc ![]() ![]() Cytat:
. ze znanych marek to : troll, top secret, reserved, adidas, kiedys byl house ,oxyde, snazee no i...chyba tyle![]() a na zakupy tez jezdze najczesciej do Gdanska albo do Słupska. Cytat:
poprasowalam troche i teraz sie nudze
|
|||
|
|
|
#1074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem na etapie szukania zwykłej bluzy na zamek, niezbyt grubej, najlepiej bez kaptura.. mam jedną z house'a, ale jedna to za mało.. weszłam kiedyś do reportera, patrze, są takie, kolory nawet nie głupie.. biorę wieszkak z jedną bluzką, a tam na plecach wielka ohydna naszywka ... ;] A w housie rzeczywiście wszystko bardzo do siebie podobne... jakoś wioną otworzyli pierwszego house'a u mnie, a w zeszlym tyg drugiego, ale jakoś do tej pory nic tam nie kupiłam -.- ja jakoś nie mam swojego ulubionego sklepu.. w każdym jestem w stanie coś znaleźć dla siebie :P nie mam zbyt wielkiego pola manewru u siebie ;] brakuje mi h&m, cubusa, new yorker'a... sezonowo (jak są SALE ) jeżdżę do W-wy albo ostatnio do Krk :P w przyszłym roku otwierają u mnie jakąś galerię handlową, ale co z tego, jak już mnie w Radomiu nie będzie... a będą tam te marki, które wymieniłam jako brakujące ;] Cytat:
kiedyś koleżanki poszły (nieletnie) do Używek Świata kupić tytoń do Sziszy i coś jeszcze i bez problemu kupiły.. jeszcze im gość doradził :P z relacji ludzi co tam byli wynika, że było słychać ryk silników, nagle cisza się zrobiła i wielki huk... i ciemny dym znad lasku ;] powiem Wam, że niektórzy ludzie mają równo nas*ane w głowach ;] brata kolega z liceum wrzucił na nk zdjęcie z jakąś postacią z Gwiezdnych Wojen i dodał podpis "To my zestrzeliliśmy SU-27 podczas Air Show...Niechcący ;("
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-08-31 o 12:40 |
||
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale dużo was tu jest obecnych ![]() nie nadrobię was niestety a nie lubię tak, bo nie wiem o co chodzi ![]() chyba są nowe twarze witam
|
|
|
|
#1076 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja mialam oryginalna kasete Natalii Orerio pamietacie dziewczyny jak pisałysmy o niej ? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maaaaaaaaaaarta!!!! ;***** jak było? jak bylo? opowiadaj ! stanik się przydał ?
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem co się z moją kasetą stało ;(też nie zbierałam kart, ale teraz 'kolejcjonuję' bilety MPK dobry pomysł xD ciekawe ile by takie coś kosztowało
|
|
#1079 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiecie co, załamka jakaś...Moja koleżanka z takimi wynikami: nie dostała się na UG na psychologię, polski- pp 66% angol- pp 90% matma - pp 94% biola - pr 67% chemia- pr 78% a ja właśnie o tym myślałam. Mogę pomarzyć o takich wynikach...
|
|
|
#1080 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak bylo ?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

ale mnie rodzice (i życie) uczyli zawsze samodzielności ;P więc w sumie niczego za mnie nie chcą robić i nie każą mi się ciągle tłumaczyć.
już się smucą, że będą mnie widywać raz w miesiącu, a później coraz rzadziej.

jeszcze tekst pamiętam 
.

już bym to chciała mieć za sobą. Mam do was pytanko, może troszkę odbiegnę od tematu, ale nie do końca. Jakie macie plany jeśli chodzi o mieszkanie, bo zakładam, że dla większości z was studia=przeprowadzka. Będziecie mieszkać z przyjaciółkami, z chłopakiem, a może w akademiku?
. 22 sierpnia otworzyli u nas Galerię inspiro