Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-31, 11:00   #1051
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez aga900 Pokaż wiadomość
Agnieszka z Kielc.

Ja najprawdopodobniej będę studiować w Krakowie, więc kawałek od domu. Nie mam pojęcia z kim, ale na pewno nie w akademiku. Na początku pewnie będę jakoś wpadać do domu na weekendy, ale z czasem pewnie coraz rzadziej. Przeraża mnie trochę, że tak do obcego miasta i nikogo nie znam, ale wiem, że jak teraz się nie przeprowadzę to już chyba nigdy.. Zresztą jestem jedynaczką wiec, pewnie niektóre z was wiedzą jak to jest, mamusia wszystko chciałaby robić za mnie i ciągle muszę się tłumaczyć, szczerze troszkę mam tego dosyć.
ja też jestem jedynaczką ale mnie rodzice (i życie) uczyli zawsze samodzielności ;P więc w sumie niczego za mnie nie chcą robić i nie każą mi się ciągle tłumaczyć.
w sumie to nawet mnie nie kontrolują, raczej zdrowo się martwią.
mamy dobry układ już się smucą, że będą mnie widywać raz w miesiącu, a później coraz rzadziej.

ja już chcę się wyrwać z mojego miasta.
nie tyle co od rodziców (fajnie mi z nimi ogólnie ), ale od tej szkoły, ludzi itd,itd...
już mam dosyć tych samych twarzy od tylu lat
ale już niedlugo

będę tęskniła jedynie za moją P. (przyjaciółka od urodzenia), ale jakoś się skombinuje przez ten rok tak, żeby się widywać

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Uwielbiałam ich kiedyś
'Kolorowe sny , kiedy ja dotykam Ciebie ...'

Fakt, ale i tak dzwonić będę. Chociaż pewnie będę miała jeszcze mniejszą ochotę na gadanie niż wtedy

Od czasu do czasu - czemu nie?
"pozwol mi swiecic kiedy słonca brak, byc nadzieją, gdy szukasz dnia.... tyryryyry... iiii kolorowe sny, kiedy ja dotykam Ciebie, zwariowany świat kiedy w nas tanczy pragnienie, heeeej-hoooo, dotykam Ciebie, heeeej-hooo - tak wiruje caly swiat... heeej-hooo, jestem pragnieniem, heeej-ho" jeszcze tekst pamiętam

dzwoń daaaaaaamy rade ! ;**

no jaha weekendowe wczasy nad Morzem

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:08   #1052
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

Nie jadłaś ich?

Jaka to herbata? A dlaczego nie chce Ci się iść na jazdy?

--------------

A ja spierniczam do miasta

Wiecie co? Zaczęłam wczoraj rozwiązywać maturę z biologii i tak wymyślam odpowiedzi Ciekawe czy trafię w klucz xD

Dobra, idę. Miłego dnia
nawet nie kojarzę tych gwiazdek, ale wyglądają apetycznie
przeczytałam dokładnie to jest zielona herbata o aromacie cytrynowym (Lord Nelson). Ostatnio w jakimś markecie kupiłam, b.smaczna. Z kawy zrezygnowałam i przenoszę się na herbaty.
A sama nie wiem czemu mi się nie chce, lenia mam jakiegoś.
Ja już dawno ściągnęłam matury z różnych przedmiotów, ale pomieszało mi się to na komputerze i muszę jeszcze raz ściągnąć.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:13   #1053
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie co? Zaczęłam wczoraj rozwiązywać maturę z biologii i tak wymyślam odpowiedzi Ciekawe czy trafię w klucz xD

Dobra, idę. Miłego dnia
Jak robię R to też wymyślam Bo nic innego mi do głowy nie przychodzi
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

nie tyle co od rodziców (fajnie mi z nimi ogólnie ), ale od tej szkoły, ludzi itd,itd...
ale już niedlugo

będę tęskniła jedynie za moją P. (przyjaciółka od urodzenia), ale jakoś się skombinuje przez ten rok tak, żeby się widywać
Ja też chce się już wyrwać z tej mieściny. Czuję, że sie tu duszę, naprawdę. Nie ma gdzie wyjść, ludzie cięgle ci sami. I od rodziny chcę sie wyrwać.

Nie wiem czy będę za czymkolwiek tęskniła, chyba za obiadami domowymi tylko

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Ja już dawno ściągnęłam matury z różnych przedmiotów, ale pomieszało mi się to na komputerze i muszę jeszcze raz ściągnąć.
Ja mam wszystko ładnie poukładane w folderach. Ale na razie nic mi się nie chciało rozwiązywać
Stary 2009-08-31, 11:16   #1054
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
ale już niedlugo

oj ja tez. zycie na wsi jest czasem nie za fajne .
tez bede tesknic za rodzina , i za przyjaciolka, ale wszystko da sie pogodzic

Karolina - widze nowy av , ładny
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:19   #1055
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
nawet nie kojarzę tych gwiazdek, ale wyglądają apetycznie
przeczytałam dokładnie to jest zielona herbata o aromacie cytrynowym (Lord Nelson). Ostatnio w jakimś markecie kupiłam, b.smaczna. Z kawy zrezygnowałam i przenoszę się na herbaty.
A sama nie wiem czemu mi się nie chce, lenia mam jakiegoś.
bardzo dobre posunięcie
ja uż dawno zrezygnowałam z kawy (piłam siekierę sypaną ;P bez cukru ofc )
ale czasamis się skuszę na kawę.. jak jestem w większym mieście to zachodzę do maca.. mają dobre kawy czarna duża i poszli w miasto

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Ja też chce się już wyrwać z tej mieściny. Czuję, że sie tu duszę, naprawdę. Nie ma gdzie wyjść, ludzie cięgle ci sami. I od rodziny chcę sie wyrwać.

Nie wiem czy będę za czymkolwiek tęskniła, chyba za obiadami domowymi tylko

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Ja mam wszystko ładnie poukładane w folderach. Ale na razie nic mi się nie chciało rozwiązywać
u mnie nie ma czegoś takiego jak "domowy obiad" ;P więc w sumie nie będę miała za czym tęsknić.

będę tęskniła za moją P. i ewentualnie troszkę za rodzicami
ale w końcu się uwolnię od matczynego gadania ;] bo czasami jak się pokłócimy to gada, gada, gada i gada... ;P a tak.. nie będzie już okazji do kłótni

damy radę Dziewczyny

PS. Karolina, świetny garbus na av

Warren Buffet
Stary 2009-08-31, 11:20   #1056
Karmenka
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13999114]
Karolina - widze nowy av , ładny [/QUOTE]
Lato się skończyło, parasol i okulary czas schować do szafy na przyszły rok.
do szkoły jedziemy garbuskiem
Stary 2009-08-31, 11:20   #1057
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13999114]oj ja tez. zycie na wsi jest czasem nie za fajne .
tez bede tesknic za rodzina , i za przyjaciolka, ale wszystko da sie pogodzic

Karolina - widze nowy av , ładny [/QUOTE]

zartujecie:O? moim marzeniem od zawsze bylo mieszkac na wsi ale fakt, moja kuzynka mowila ze jak jej kumpele wyjechaly na studia do wawy to "odzyly"... wiec moze cos w tym jest
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:23   #1058
Karmenka
Zakorzenienie

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13999197]zartujecie:O? moim marzeniem od zawsze bylo mieszkac na wsi ale fakt, moja kuzynka mowila ze jak jej kumpele wyjechaly na studia do wawy to "odzyly"... wiec moze cos w tym jest[/QUOTE]
Bo to jest tak, że jak się mieszka na wsi to ciągnie do miasta.
A jak w mieście to na wieś
Stary 2009-08-31, 11:28   #1059
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny Ja również matura 2010, niestety już bym to chciała mieć za sobą. Mam do was pytanko, może troszkę odbiegnę od tematu, ale nie do końca. Jakie macie plany jeśli chodzi o mieszkanie, bo zakładam, że dla większości z was studia=przeprowadzka. Będziecie mieszkać z przyjaciółkami, z chłopakiem, a może w akademiku?
hej
ja w akademiku prawdopodobnie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ech demotywatory wciągają ;P

http://demotywatory.pl/110645/Ostatnia-dekada >>> pamiętacie Magic Stars? segregowało się je wg buziek na gwiazdkach podobno w Anglii można je kupić ;D bo frugo to jest dostępne w Rossmannie ;P

http://demotywatory.pl/109557/Karteczki >>> a to? ;D czym byłyby czasy przedszkolne i wczesnej podstawówki bez karteczek

ech. to były czasy xD
Magic Stars były świetne
a karteczki też się zbierało a jak

a demotywatory wciągają rzeczywiście

Cytat:
A karteczki też zbierałam Pamiętam, że kiedyś kupiłam takie z Tarzanem
ja miałam z Króla Lwa kilka to był szpan

Cytat:
A karteczki też się miało. Z Disneya były najbardziej wartościowe. A pary to już w ogóle.

Moja sistra teraz przejęła modę na karteczki. Ale oni to takie głupie mają, z Witch, Winx i jakimiś innymi pierdołami. Nie tak jak te dawne z Kubusiem. A pamiętam z Just5 miałam kilka
Oj tak za pary z Disneya można było dużo dostać

Just5 byli fajni

Cytat:
trafienie w klucz wcale nie jest takie łatwe jakby się mogło wydawać

dzień dobry
biorę się za testy, bo wewnętrzny dziś
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:31   #1060
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to jest tak, że jak się mieszka na wsi to ciągnie do miasta.
A jak w mieście to na wieś
ja mieszkam w mieście od urodzenia i ciagnie mnie do miasta.. ale większego ;P więcej możliwości po prostu.
może na stare lata, jak będę spać na forsie i nie będę musiała pracować to się na wieś wyprowadzę i wtedy będę sobie mieć krówki, kózki, kurki, zajączki itd haha.

Warren Buffet
Stary 2009-08-31, 11:37   #1061
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mieszkam w mieście od urodzenia i ciagnie mnie do miasta.. ale większego ;P więcej możliwości po prostu.
może na stare lata, jak będę spać na forsie i nie będę musiała pracować to się na wieś wyprowadzę i wtedy będę sobie mieć krówki, kózki, kurki, zajączki itd haha.
Ja teź mieszkam w małym mieście, 24 tys mieszkańców, 3 szkoły, basen, kino otwarte w soboty i niedziele i jedna galeria ale co tam, miasto to miasto. Do Warszawki mnie ciągnie, mieszkałam tam kiedyś, jak byłam mała, 2 latka miałam. Nic z tego nie pamiętam ale może podświadomość mnie tam ciągnie
Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość

a karteczki też się zbierało a jak

a demotywatory wciągają rzeczywiście

dzień dobry
A teraz są brokatowe, to jest coś. Albo naklejki. A para brokatowych naklejek to już wszystko z tym można zdobyć.

Też sie biorę za testy
Stary 2009-08-31, 11:41   #1062
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Ja teź mieszkam w małym mieście, 24 tys mieszkańców, 3 szkoły, basen, kino otwarte w soboty i niedziele i jedna galeria ale co tam, miasto to miasto. Do Warszawki mnie ciągnie, mieszkałam tam kiedyś, jak byłam mała, 2 latka miałam. Nic z tego nie pamiętam ale może podświadomość mnie tam ciągnie

A teraz są brokatowe, to jest coś. Albo naklejki. A para brokatowych naklejek to już wszystko z tym można zdobyć.

Też sie biorę za testy
ja podobnie, 28tys mieszkanców, kilka podstawówek, 3 gimnazja, kilka LO/technikum/zawodówka.. ale Galerii.. jako Galerii nie mam jakieś pseudo centra handlowe lol.
5 sklepów z odzieżą z najniższej półki na krzyż -.-

w ogóle nie robię zakupów w moim mieście. Jedynie buty.. bo jest sklep firmowy Ryłko.. i jakiś butik z włoskimi butami, w miare dobrej jakości.
a tak to jeżdżę do Oln albo Gda na zakupy

Warren Buffet
Stary 2009-08-31, 12:00   #1063
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo dobre posunięcie
ja uż dawno zrezygnowałam z kawy (piłam siekierę sypaną ;P bez cukru ofc )
ale czasamis się skuszę na kawę.. jak jestem w większym mieście to zachodzę do maca.. mają dobre kawy czarna duża i poszli w miasto
ja już od dawna o tym myślałam i dobrze, że to zrobiłam. Wcale mnie nie ciągnie do kawy. Chociaż mam nadzieję, że jak się szkoła zacznie to nie wrócę do tego.

Ja mieszkam nie w mieście, ale też nie w typowej wsi. Takie miasteczko małe. I bardzo lubię tu mieszkać. Jest spokój, mam niedaleko do większych miast, także fajnie. Mnie do miasta w sumie nie ciągnie.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:03   #1064
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja podobnie, 28tys mieszkanców, kilka podstawówek, 3 gimnazja, kilka LO/technikum/zawodówka.. ale Galerii.. jako Galerii nie mam jakieś pseudo centra handlowe lol.

w ogóle nie robię zakupów w moim mieście. Jedynie buty.. bo jest sklep firmowy Ryłko.. i jakiś butik z włoskimi butami, w miare dobrej jakości.
Ja do Łodzi albo Warszawy jeżdżę i to głownie na wyprzedaże . 22 sierpnia otworzyli u nas Galerię inspiro . Jest tam House, Ups, Butik, Thiumph, Cross, Adidas, Nike itp. i jakieś kilka sklepów, których nazw nie pamiętam, no i Trolla i Moodo mamy jeszcze ale w innym miejscu
Aaa, o Big Starze i Wranglerze zapomniałam.
Stary 2009-08-31, 12:08   #1065
Waniliova
Zakorzenienie

Siemanko wszystkim ;*

Cytat:
ja od zawsze mieszkam w mieście i nawet podoba mi sie tu...ale w przyszlosci chcialabym mieszkac w domku moi rodzice budują od wielu lat dom...i albo ja z moim Tż będe tam mieszkać a oni tutaj zostaną albo na odwrót ja myśle ze najlepiej bedzie zostac narazie tutaj z moim Tż, potem sprzedać to mieszkanko i kupić gdzieś dom dylemat jest bo tamten co rodzice budują też jest super ale mysle ze wolalabym sama wszystko od poczatku

a co do sklepow to ostatnio niedaleko mnie wybudowali CH i tam robie zakupy albo jezdze do pobliskich miast

Edytowane przez Waniliova
Czas edycji: 2009-08-31 o 12:11
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:08   #1066
malenstwo5
Wtajemniczenie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13997957]
chcialaby, ale niewiem czy dam rade. impreza 3 dni przed moimi urodzinami ale kurde, jak patrze kto tam bedzie to bym sobie pojechala a Ty bedziesz tam ? w sumie mozna by bylo sie zalapac na wolontariat, zawsze blizej wykonawcow i w ogole
edit: wolontariat odpada, bo nie znam az tak dobrze angielskiego [/QUOTE]

Ja na One Love się wybieram, w zeszłym roku też byłam i fajnie było
Jedź na One Love ! Spotkamy się
malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:20   #1067
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do Łodzi albo Warszawy jeżdżę i to głownie na wyprzedaże . 22 sierpnia otworzyli u nas Galerię inspiro . Jest tam House, Ups, Butik, Thiumph, Cross, Adidas, Nike itp. i jakieś kilka sklepów, których nazw nie pamiętam, no i Trolla i Moodo mamy jeszcze ale w innym miejscu
Aaa, o Big Starze i Wranglerze zapomniałam.
u mnie bida: big star, oxyde, reporter, top secret, wrangler, lee, adidas (ale tam mają też diverse'a, nike, coverse'a itd...), solar (tu mają triumpha od razu).. ups, butik.. i w sumie tyle.

ja najczęściej jednak ubieram się w h&m, reserved, sporadycznie orsay, tally weijl. No a tego jak na złość u mnie nie ma
z house'a, reportera dawno zrezygnowałam, w housie moim zdaniem wszystko na jedno kopyto i tylko kolory zmieniają -.- w reporterze zawsze mają pełno nadruków te koszule, bluzki itd.

jeszcze do diverse'a zaglądam.

w h&m wkurzają mnie materiały.. ubrania są w cenie, a materiał to szmatki ;] tylko fasony mają fajne i dlatego nie rezygnuję

Warren Buffet
Stary 2009-08-31, 12:20   #1068
martus9191
Zakorzenienie

Na początku to dzień dobry

Uff przejrzałam 10 stron które miałam nadrobic i teraz będzie cytowańsko

Cytat:
patrze po opisach to połowa moich znajomych pojechała dzisiaj na pożegnanie lata na wiejską potupajkę -.-
atrakcje to chyba piana party i walki w oleju
O ja tez żegnałam wakacje ale jako antydyskotekowe dziecko wraz z przyjaciółkami przy winie i "Sexie w wielkim mieście" Duzo bardziej wole to od dyskotek

Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
z różnymi opiniami o zakładaniu rodziny się spotkałam, np. moja koleżanka [nasz wiek] jest juz zaręczona, ma zarezerwowany ślub.
Ja bym tak nie mogła, no ale rózni sa ludzie.
Ja tylko na naszej klasie spoglądam jak kolezanki z rocznika dodają zdjęcia ze ślubu, chyba 3 na wakacjach były...

Cytat:
wiesz, to chyba zależy od osoby ;D
ostatnio jak byłam u koleżanki i kupowałyśmy piwo to zaproponowałam, że kupię, ale ona sama kupiła bez żadnych nerwów ;P a 18nastkę ma we wrześniu dopiero ;P
Ale jednak coś w tym jest:P Ostatnio poszłyśmy z nieletnią koleżanką kupic koledze prezent na 18, którym miała byc wódka. Ja niby pełnoletnia, ale nie miałam dowodu, bo mi instruktor przytrzymał co by egzamin wyznaczyc, a że na 18 to ja nie wyglądam to długo rozkminiałyśmy jak to zrobic żeby kupic:P No i sobie stoimy tak niepozornie przy tym alkoholu i koleżanka zapytała co do tego jeszcze, a jakiś młody pracownik podszedł i z głupawym usmiechem: "Popita by się zdała" , a najlepsze to że otworzył dla nas kasę , puścił oczko i przepuścił alko bez problemu:P

Cytat:
Napisane przez FeelingGood Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wy też nie piszecie ę na końcach wyrazów ? Bo ja tak mam, haha chyba jakaś dysleksja u mnie się objawia:O. Tzn nie zawsze przy "się" np. piszę ale juz "grzywkę" to nie ę tylko e
Niestety mam to samo, częśc spowodowana jest brakiem niektórych znaków na klawiaturze gdyż jej nie zainstalowałam, a częśc z lenistwa. Jednak najgorsze jest to, że sama się łapie czasami na tym, że nie mam pojęcia jak to napisac , a kiedyś nie miałam problemu z ortografią...

Cytat:
Ja tak samo. W rok szkolny w weekendy wolę coś pooglądać, posiedzieć w domu z herbatą i książką (ale normalną, nie podręcznikiem xD). A od czasu do czasu gdzieś wyjść. Zazwyczaj w piątek wychodzę, ale w sobotę i w niedzielę już siedzę w domu
Mnie w sobote czasami wyciągną, ale raczej nie na dyskoteki tylko jakieś spokojne pogaduchy w kawiarni. A fakt że w czasie weekendu to bym najchętniej z łożka nie wychodziła :P

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Był wypadek, w Radomiu na air show:/

Wiecie co. Zamówiłam sobie książki kiełbasy
Szkoda tych lotników... Ja miałam byc na tych pokazach, ale jak tylko wjechałam do Radomia pojawił się nad drzewami ciemny słup dymu, w radio od razu podali że wypadek więc wszystko odwołane, ale pojechałam do Wawy i zobaczyłam mojego nowego malutkiego kuzyna

A książki Kiełbasy podobno sa bardzo dobre, jednak ja narazie nie mam zamiaru teg sprawdzac:P

Cytat:
PS. kurczaka mi ukradli, żaba była beznadziejna.
to mam nowego av, mam nadzieję, ze już MOJEGO zdjęcia nikt mi nie ukradnie o.
Szkoda kurczaka, no ale zdjęcie bardzo ładne Tak się zastanawiałam czy to Ty czy obrazek z neta ściągnęłaś

Cytat:
widziałam ostatnio 20 stron demotywatorów przejrzałam

a karteczki ^^ ja tylko do zerówki je zbierałam
pamiętam jak kiedyś musiałam zostać u znajomych cały dzien bo moi rodzice pojechali po dywan do Olsztyna (100km od mojego miasta) .. i taka przybita tam siedziałam cały dzień, oni dzieci nie mieli nawet xD i rodzice mi kupili karteczki z królem lwem w Oln... ale byłam szczęśliwa
Ty 20 a ja ponad 250 ^^ ale po prostu strasznie mi sie nudziło a to wciąga

A co do karteczek to mam je gdzieś do tej pory I z just5 tez miałam

Coś czuje że częśc cytatów mi zjadło Ale teraz nie mam czasu niestety już szukac...

W ogóle to czasu nie mogę znaleźc, przez ostatnie 2 doby spałam całe 5 godzin, jutro mam rano sztandar i będę wyglądac jak ludź z mojego av a teraz spadam książki do szkoły zakupic no i prezent dla przyjaciółki na 18 jak to tato rzekł `rychło w czas`

Miłego poniedziałku

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:25   #1069
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

Szkoda kurczaka, no ale zdjęcie bardzo ładne Tak się zastanawiałam czy to Ty czy obrazek z neta ściągnęłaś

ja

a kurczak był świeeeeeetny :beczy:

w ogóle zapomniałam odpisać, ktoraś z was pytała ską brałam te ruchome av ze zwierzętami.. z neta nie,nie robiłam ich sama

idę się ubrać.
muszę jechać po mamę -.-

Warren Buffet
Stary 2009-08-31, 12:26   #1070
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Magic Stars, ja je uwielbiałam.
Czemu już ich nie ma

A karteczki też się miało. Z Disneya były najbardziej wartościowe. A pary to już w ogóle.

Moja sistra teraz przejęła modę na karteczki. Ale oni to takie głupie mają, z Witch, Winx i jakimiś innymi pierdołami. Nie tak jak te dawne z Kubusiem. A pamiętam z Just5 miałam kilka

w Anglii są ;D która się wybiera tam po medżiki ;>

łoo mała i duża taka sama ;D ja pamiętam jeszcze z Titaniciem ;D Just5 też miałam ;P

a teraz to w ogóle słabę są te karteczki.. jakieś z brokatem ;] błyszczące ;] fuj.. nie mają duszy ;]

Cytat:
a karteczki ^^ ja tylko do zerówki je zbierałam
pamiętam jak kiedyś musiałam zostać u znajomych cały dzien bo moi rodzice pojechali po dywan do Olsztyna (100km od mojego miasta) .. i taka przybita tam siedziałam cały dzień, oni dzieci nie mieli nawet xD i rodzice mi kupili karteczki z królem lwem w Oln... ale byłam szczęśliwa
no kiedyś to dostać zestaw karteczek to było coś ;D teraz dziecko by pewnie rodzica wyśmiało za takie coś, ale jak kiedyś rodzic kupił karteczki jakich nie miał nikt to był bajer

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13996643]
tez karteczki zbieralam zawsze w szkole sie wymienialismy.
a moje rodzenstwo nadal zbiera teraz na topie jest Hana Montana , czarodziejki witch itp
[/QUOTE]
bo teraz bo inne bajki są ;P dzieci teraz się wychowują na jakiś Hanach ;] High School Musicalach, etc ;]

Cytat:
Agnieszka z Kielc.

Ja najprawdopodobniej będę studiować w Krakowie, więc kawałek od domu. Nie mam pojęcia z kim, ale na pewno nie w akademiku. Na początku pewnie będę jakoś wpadać do domu na weekendy, ale z czasem pewnie coraz rzadziej. Przeraża mnie trochę, że tak do obcego miasta i nikogo nie znam, ale wiem, że jak teraz się nie przeprowadzę to już chyba nigdy.. Zresztą jestem jedynaczką wiec, pewnie niektóre z was wiedzą jak to jest, mamusia wszystko chciałaby robić za mnie i ciągle muszę się tłumaczyć, szczerze troszkę mam tego dosyć.
ee tam z Kielc nie tak daleko do Krakowa
ja też bym tam chciała do Krakowa i raczej akademik odpada, ale jak nie będzie innego wyboru :P
a że obce miasto to się i nie przejmuj wiele osób ma taką sytuację, ale przecież będą nowi znajomi ) na pewno na początku będzie ciężko, trzeba będzie się przezwyczaić, poznać miasto ale z czasem zapomnisz o swoich zmartwieniach jakie miałaś przed pójściem na studia..
ja mam na tyle fajnie, że znam kilka osób w Krk i byłam tam kilka razy, ale jeśli wyląduje w Lublinie to totalnie nie będę wiedziała co ze sobą zrobić xD chyba, że brat okaże się człowiekiem i się młodszą siostrą trochę zaopiekuje :P
ale teraz nie ma się co martwić, że miasto nieznane

Cytat:
Just5 byli fajni

ech te wymiany i te wieczne kłótnie, bo jedne karetczki miały większą wartość niż inne ;P
ja miałam Just5 cały zespół, ale też każdego z nich osobno
w ogóle kiedyś byłam ich fanką ;D miałam ORYGINALNĄ KASETĘ!!! ;D Dostałam kiedyś na gwiazdkę ;D Ale byłam szczęśliwa

bierz się bierz:P moja koleżanka ma też wewnętrzny dziś, bodajze o 13. ;P
Stary 2009-08-31, 12:32   #1071
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:

Just5 byli fajni
O widzę że wspominacie czasy z karteczkami ;D
ajj to były czasy ;D
Zbierałyście karty telefoniczne?
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:37   #1072
mtynai
Zakorzenienie

Kasia, ja mam oryginalną płytę Just5

Ania, nie zbierałam kart telefonicznych
mojej koleżanki tato zbiera do dzisiaj
w tamtym roku mu oddałam jedną litewską do kolekcji

ej, a jakby tak obczaić na forum kogoś kto mieszka w Anglii i żeby kupił karton tych gwiazek i przysłał do Polski?
coś na zasadzie jak te zamówienia grupowe na wizażu

Warren Buffet
Stary 2009-08-31, 12:37   #1073
Konto usunięte

Cytat:
Lato się skończyło, parasol i okulary czas schować do szafy na przyszły rok.
do szkoły jedziemy garbuskiem
:d heh , bardzo ładny ten garbusek

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13999197]zartujecie:O? moim marzeniem od zawsze bylo mieszkac na wsi ale fakt, moja kuzynka mowila ze jak jej kumpele wyjechaly na studia do wawy to "odzyly"... wiec moze cos w tym jest[/QUOTE]
nie no zycie na wsi jets spoko i napewno na starosc bede mieszkala na wsi , ale teraz mnie ciagnie do miasta. a poza tym zycie na wsi bywa czasem uciazliwe, tu wszystkich znasz , wszyscy znaja Ciebie , jesli sama nic nie zorganizujesz to sa nudy. ale mimo wszystko lubie to miejsce
Cytat:
dzień dobry

Cytat:

do miasta , do ktorego chodze mieszka ok 15 tys.ludzi, kilka podst, gim , tez 3 szkoly. i u mnie tez nie ma Galerii . ze znanych marek to : troll, top secret, reserved, adidas, kiedys byl house ,oxyde, snazee no i...chyba tyle
a na zakupy tez jezdze najczesciej do Gdanska albo do Słupska.

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Ja na One Love się wybieram, w zeszłym roku też byłam i fajnie było
Jedź na One Love ! Spotkamy się
chcialabym , ale kurcze niewiem :< . nie odpowiada mi zbytnio termin .

poprasowalam troche i teraz sie nudze
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:38   #1074
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie bida: big star, oxyde, reporter, top secret, wrangler, lee, adidas (ale tam mają też diverse'a, nike, coverse'a itd...), solar (tu mają triumpha od razu).. ups, butik.. i w sumie tyle.

ja najczęściej jednak ubieram się w h&m, reserved, sporadycznie orsay, tally weijl. No a tego jak na złość u mnie nie ma
z house'a, reportera dawno zrezygnowałam, w housie moim zdaniem wszystko na jedno kopyto i tylko kolory zmieniają -.- w reporterze zawsze mają pełno nadruków te koszule, bluzki itd.

jeszcze do diverse'a zaglądam.

w h&m wkurzają mnie materiały.. ubrania są w cenie, a materiał to szmatki ;] tylko fasony mają fajne i dlatego nie rezygnuję
w 100% się z tym zgadzam!
jestem na etapie szukania zwykłej bluzy na zamek, niezbyt grubej, najlepiej bez kaptura.. mam jedną z house'a, ale jedna to za mało.. weszłam kiedyś do reportera, patrze, są takie, kolory nawet nie głupie.. biorę wieszkak z jedną bluzką, a tam na plecach wielka ohydna naszywka ... ;]
A w housie rzeczywiście wszystko bardzo do siebie podobne... jakoś wioną otworzyli pierwszego house'a u mnie, a w zeszlym tyg drugiego, ale jakoś do tej pory nic tam nie kupiłam -.-

ja jakoś nie mam swojego ulubionego sklepu.. w każdym jestem w stanie coś znaleźć dla siebie :P nie mam zbyt wielkiego pola manewru u siebie ;] brakuje mi h&m, cubusa, new yorker'a... sezonowo (jak są SALE ) jeżdżę do W-wy albo ostatnio do Krk :P
w przyszłym roku otwierają u mnie jakąś galerię handlową, ale co z tego, jak już mnie w Radomiu nie będzie... a będą tam te marki, które wymieniłam jako brakujące ;]

Cytat:
Ale jednak coś w tym jest:P Ostatnio poszłyśmy z nieletnią koleżanką kupic koledze prezent na 18, którym miała byc wódka. Ja niby pełnoletnia, ale nie miałam dowodu, bo mi instruktor przytrzymał co by egzamin wyznaczyc, a że na 18 to ja nie wyglądam to długo rozkminiałyśmy jak to zrobic żeby kupic:P No i sobie stoimy tak niepozornie przy tym alkoholu i koleżanka zapytała co do tego jeszcze, a jakiś młody pracownik podszedł i z głupawym usmiechem: "Popita by się zdała" , a najlepsze to że otworzył dla nas kasę , puścił oczko i przepuścił alko bez problemu:P

Szkoda tych lotników... Ja miałam byc na tych pokazach, ale jak tylko wjechałam do Radomia pojawił się nad drzewami ciemny słup dymu, w radio od razu podali że wypadek więc wszystko odwołane, ale pojechałam do Wawy i zobaczyłam mojego nowego malutkiego kuzyna
jak jest młody sprzedawca (koniecznie facet, bo baby są cięte ;]), to połowa sukcesu...
kiedyś koleżanki poszły (nieletnie) do Używek Świata kupić tytoń do Sziszy i coś jeszcze i bez problemu kupiły.. jeszcze im gość doradził :P

z relacji ludzi co tam byli wynika, że było słychać ryk silników, nagle cisza się zrobiła i wielki huk... i ciemny dym znad lasku ;]

powiem Wam, że niektórzy ludzie mają równo nas*ane w głowach ;] brata kolega z liceum wrzucił na nk zdjęcie z jakąś postacią z Gwiezdnych Wojen i dodał podpis "To my zestrzeliliśmy SU-27 podczas Air Show...Niechcący ;("

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-08-31 o 12:40
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:39   #1075
blue_apple
Zakorzenienie

Dzień dobry

ale dużo was tu jest obecnych

nie nadrobię was niestety a nie lubię tak, bo nie wiem o co chodzi

chyba są nowe twarze witam
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:40   #1076
Konto usunięte

Cytat:
ech te wymiany i te wieczne kłótnie, bo jedne karetczki miały większą wartość niż inne ;P
ja miałam Just5 cały zespół, ale też każdego z nich osobno
w ogóle kiedyś byłam ich fanką ;D miałam ORYGINALNĄ KASETĘ!!! ;D Dostałam kiedyś na gwiazdkę ;D Ale byłam szczęśliwa
o tak , pamietam Titanic i Spice Girls
a ja mialam oryginalna kasete Natalii Orerio pamietacie dziewczyny jak pisałysmy o niej ?

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Zbierałyście karty telefoniczne?

Cytat:
ej, a jakby tak obczaić na forum kogoś kto mieszka w Anglii i żeby kupił karton tych gwiazek i przysłał do Polski?
w przyszlym roku pojade do Anglii to moge Wam kupic
Stary 2009-08-31, 12:41   #1077
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Maaaaaaaaaaarta!!!! ;*****

jak było? jak bylo? opowiadaj !
stanik się przydał ?

Warren Buffet
Stary 2009-08-31, 12:41   #1078
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia, ja mam oryginalną płytę Just5

Ania, nie zbierałam kart telefonicznych
mojej koleżanki tato zbiera do dzisiaj
w tamtym roku mu oddałam jedną litewską do kolekcji

wooow ja nie wiem co się z moją kasetą stało ;(

też nie zbierałam kart, ale teraz 'kolejcjonuję' bilety MPK ale od jutro sieciówka będzie to bilety nie będą potrzebne :P

dobry pomysł xD ciekawe ile by takie coś kosztowało
Stary 2009-08-31, 12:41   #1079
expectation
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
A to nie wiedziałam ja już ich nie pamiętam gdzieś tak od 2-3 klasy podstawówki

Kolorowych ;*
Cytat:

A co do karteczek to mam je gdzieś do tej pory I z just5 tez miałam
Ja też mam jeszzcze swoje! cały segregator

Wiecie co, załamka jakaś...Moja koleżanka z takimi wynikami:

nie dostała się na UG na psychologię,
polski- pp 66%
angol- pp 90%
matma - pp 94%
biola - pr 67%
chemia- pr 78%
a ja właśnie o tym myślałam. Mogę pomarzyć o takich wynikach...

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:42   #1080
Konto usunięte

Cytat:
powiem Wam, że niektórzy ludzie mają równo nas*ane w głowach ;] brata kolega z liceum wrzucił na nk zdjęcie z jakąś postacią z Gwiezdnych Wojen i dodał podpis "To my zestrzeliliśmy SU-27 podczas Air Show...Niechcący ;("
szkoda gadac normalnie;/

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Dzień dobry

czesc Marta
jak bylo ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości