|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Wróciłam
Ale naspamowałyście ![]() Marta, Piczo, czeeeeeść ;* Cytat:
Na nasz zlot za rok zamówmy karton tych gwiazdek [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14000789]o tak , pamietam Titanic i Spice Girls a ja mialam oryginalna kasete Natalii Orerio pamietacie dziewczyny jak pisałysmy o niej ? ![]() Tak ![]() ![]() Cytat:
Naprawdę takie progi są na psychologię? ![]() Cytat:
Ale ja już nie mam Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cześć Ja też
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ed. Zamawiamy http://www.sweetiebag.com/sweets-cho...-Stars-222.asp ? Mi też było ciężko uwierzyć. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-08-31 o 16:48 |
|
|
|
|
#1143 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cześć, witamy ![]() Ja akurat nie byłam fanką Just5, ale wyobrażam sobie jak musiałaś się cieszyć ![]() Cytat:
![]() Ale będzie wypas impreza roku z Magic Stars
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- No ------------ Karolina, a przysłaliby to do Polski stamtąd? ![]() Albo my jedźmy do Anglii
|
|
|
#1145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Cytat:
naziwsko też mogę obstawić? ![]() Cytat:
![]() przywiozłam rok temu ze stanów, ale nie noszę bo takie rozlazłe jakieś są a patrzę, ze na all takie chodzą po 150-200zł to co mi szkodzi sprzedać (kupiłam swoje za 5$ - wtedy na złotówki to 10zl )tja, cholerny babochłop. nigdy nie widziałam jej w spódnicy. zawsze w drechu. zapuszczony, stary babsztyl, co się potrafi tylko drzeć. pali papierosa na każdej przerwie, pije kawę... i nic nigdy nie potrafi pokazać.. -.- zawsze tylko drze morde, że ktoś czegoś nie umie zrobić, albo robi źle, ale nie pokaże jak ma być dobrze. Tż ma darmowo i przelewy i wypłaty z bankomatu ma też kartę kredytową z limitem do tysiąca zlotych (za nią placi 80zł rocznie).. ale zaproponowali mu tylko dlatego, że ma duże ruchy na koncie (dużo kasy mu wpływa na mieszkanie i życie od rodziców i dziadków, dużo robi zakupow przez internet, wiec ciagle ma ruch na koncie..). Jest zadowolony i mnie też namawiał do zmiany banku. ale wstrzymam sie jeszcze. Cytat:
jak masz na imię i skąd jestes?![]() Cytat:
![]() pewnie
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, nie mają nic o wysyłaniu za granicę.
Ale jakby nam bardzo zależało to można to zamówić na adres jakiejś Brytyjskiej firmy kurierskiej a oni wyślą do Polski ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Rozeznanie
|
już mnie denerwował ten bank, miałam wrazenie, ze musze płacic tam dosłownie za wszystko i tak sobie pomysłałam o mbanku
![]() A, no i mam na imie Agata i jestem z Łodzi, bo jak narazie to wrednie wepchnełam sie do wątku a nawet sie nie przedstawiłam
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
z tym wf to tak na 100% bedzie, że dwie godziny - do wyboru, a godzina tylko tej meczarni ![]() ja mam juz zalatwione zwolnienie od lekarza, ale nie wiem czy dawac, bo wf mi w srodku wypada i bede sie nudzila, a na silowni z checia bym pocwiczyla ![]() ciekawe czy u mnie w szkole beda to przestrzegali, niby szkola sportowa ale.. ten wf to masakra ![]() ktora to szla na psychologie? ja tez mam zamiar, tylko przeczytalam ze sa brane pod uwage wszytskie przedmioty zdawane na maturze....ja zdaje geo i bio (rozszezone) i to co reszta, ale gdy bedzie brana pod uwage matma to sie nie dostane! nie przykladalam sie do matmy, nie wiem jak mam to wsumie rozumiec ;[ myslalam że beda brane tylko ta bio i geo pod uwage ehh tak wogole, to witam ![]() dawno mnie tu nie bylo, pewnie nie pamietacie ![]() http://www.sweetiebag.com/sweets-cho...-Stars-222.asp <--- o jej skad to macie ja to jadlam ak bylam mala
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-08-31 o 17:16 |
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie chcesz iść na tą psychologię? pamiętamy ;P jesteś w olewaczach na pierwszej stronie, witamy ponownie
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Beata
![]() a wiecie, że ja nie kojarzę tych gwiazdek
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz na nie polujemy
|
|
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sklep było założyć ![]() a jakie staniki ?u mnie wf też tragedia. baba NIC NIGDY nie pokazała i też wiecznie czepia się, że ktoś robi coś źle. rozgrzewka to jakaś tragedia. nie wiem co my rozgrzewamy ![]() jara jak smok, pijaczka jedna z niej. przychodzi do szkoły i zalatuje od niej wódą. okropność ![]() ale tylko z bankomatu millenium? ja właśnie chciałam założyć sobie normalne konto jakieś... myślalam o mbanku, bo zależy mi na lokacie.. Albo założe konto oszczędnościowe. nie wiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Uniwersytet Wrocławski - jedyna opcja we Wrocławiu ![]() ale teraz czy sie dostane z ta matma --> ![]() trzeba sie bedzie zaczac uczyc, nie? ![]() ta szkola zaczyna byc dla mnie hardcorem - jutro mam na 8.00, apel godzina a po apelu mamy siedziec 3 godziny lekcyjne, niceee ja mam konto w banku zachodnim, musze placic za przelew 0,5 gr, albo 1zl...ale przynajmniej jest darmowe nie chce mi sie w to nawet bawic, zeby cos zmieniac
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-08-31 o 17:28 |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, apropo kont trochę... ta wizażanka, o której kiedyś rozmawiałyśmy, ta, która walczy z rakiem ma już konto, na które można wpłacać pieniądze, więc jeśli któraś mogłąby pomóc...
![]() http://www.adriana.info.pl/ ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
o rany! czemu aż tyle?! |
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
dobra wróciłam z jazd, nie było tak źle
![]() skoro piszecie o kontach bankowych, to moja mama ma pko i ja w sumie jestem zadowolona. Za większość płacę ja, przelewy i te duperele. Przelew w necie kosztuje 0,5 zł, za aktywacje karty się ileś tam płaci, za smsy też. Racja trochę głupio, ale mama je ma z przyzwyczajenia , ma tam już długo długo. ostatnio kupiłam spodnie w new yorkerze, i zobaczymy co będzie po praniu. Ogólnie są nawet wygodne, ale to nie są typowe biodrówki i to mnie lekko drażni. szkoda, że nie ma już ty gwiazdeczek, skosztowałabym je. i jeszcze coś o wfie- nie całe dwa lata miałam z babą. Straszna hetera, każdy wynik=konsultacja z tabelką, nic nie podciągała i ciągle się darła "Ciiiszeeeeeeeeeeej dzieeewczyny" Taka głupia jakaś była. Ale zaszła w ciążę i baj baj. Pod koniec mieliśmy z takim świetnym facetem. Takie robił ćwiczenia, że zdołałam mieć u niego 6 na koniec
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-08-31 o 17:45 |
|
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzedaję w licytacji od 50zł, ale coś tymi dwoma co mi zostały nikt się nie interesuje ![]() obserwują, obserwują i nikt nie kupuje. reszta mi zeszła bardzo szybko... a nie wiem jak jest z wypłatami z innych bankomatów, pewnie standard - 5zł. Cytat:
każda złótówka się przecież przyda.
|
|
#1158 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() hej, skad jestes i co zdajesz?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() natomiast od pani z fizyki zalatywało alkoholem , ale mimo wszystko zaje.bista babka byla ![]() Cytat:
u mnie apel trwa pol godziny max, chwile na spotkanie z wych i do domu ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1159 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Jezu, jak pomyślę, że jutro muszę oglądać te ryje, to chce mi się płakać blee :/
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo ![]() znowu te zakazane mordy xD
|
|
#1161 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale nudny film oglądałam przed chwilą
W ogóle mam nowy kolor włosów
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie apel trwa pol godziny max, chwile na spotkanie z wych i do domu ![]() .[/QUOTE] ![]() mam swirnieta wychowawczynie, trzyma sie zasad i nie odpusci ;/ dyrektor ustali 3 godz lekcyjne + apel to bedziemy tyle siedziec chodzby niewiadomo co. zawsze nasza klasa wychodzi ostatnia ze szkoly, przerabane mamy z tą baba tee mordy, ja sie ciesze, tylko juz dwoch osob nie ebdzie w tej szkole, mojej kolezanki bo nie zdala i mojego chlopaka bo sie przeniosl a zawsze jezdzilismy razem autobusem itd dlatego mam dola, przez niego ![]() teraz w kompletnie innych maistach bedziemy sie uczyc
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
czuję to samo przed jutrzejszym. ;/
malenstwo a jaki kolor?
|
#1164 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I to nie tylko jutro, ale cały rok szkolny ![]() Cytat:
Jaki kolor?
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre są przecież miłymi ryjkami ![]() Ale owszem, reszta to paskudy, których nie chcę oglądać |
|
|
|
|
#1166 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie masz czego żałować, bo film jest tak nudny, że masakra..
Kolor to burgund, ale taki jakiś bardzo żywy i czerwony Ale podoba mi się.. TŻet stwierdził, że to rudy, no ale wiadomo, że oni kolorów nie rozróżniają. ![]() Jutro jadę z tatą na egzamin się zapisać. Chciałabym już zdać.. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- A co do jutra to już mam dosyć jak pomyślę o tych ryjach ;/ Parę osób jest fajnych, ale reszta nie |
|
|
|
#1167 |
|
Flawless
|
Fajne mordki to mogę policzyć na palcach
Jeszcze teraz dojdą pierwszaki bleee ![]() A jak pomyślę, że będę musiała oglądać chłopaków z mojej klasy i słuchać dźwięków, które z siebie wydobywają i ich inteligentnych wypowiedzi to mnie skręca ![]() No, ale chociaż znowu będę miała codziennie JEDEN miły widok ^^ Chociaż z moim szczęściem...to nie wiadomo, jak to będzie
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam mieliśmy fajnych chłopaków, teraz są dziwni. 2 900
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A kolorów to rzeczywiście nie rozróżniają, masz rację ![]()
|
|
#1170 |
|
Rozeznanie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
Czy mogłabym się dołączyć? Mam na imię Ewelina i niestety też dopadła mnie już matura ![]() Nie wiem jeszcze dokładnie na jakim poziomie będę zdawać poszczególne przedmioty ale na pewno już nie długo będę musiała się zdecydowac czy iść na całość Pozdrawiam Ewelina
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Ale naspamowałyście 

Naprawdę takie progi są na psychologię? 

Czy mogłabym się do was przyłączyć?

w Warszawie jest coraz więcej Euronetów i cash4you, więc na szczęście nie płacę tych 5 zł za wypłatę w jakimś pko, millenium itp.
?